Han tog av sig sin kavaj, sparka av sig båda skorna...

..åsså spotta han ut snuset och sa min sköna får jag lov?

Just nu är det en låt jag dagligen nöter, den är ju riktigt härlig faktiskt (ni kan lyssna på den här). Annars då.. Jo jag har precis sett på fuskbyggarna, ett program jag ser varenda onsdag vilket mamma finner ganska lustigt. Ja alltså det är ju kanske inte ett sånt program man i första hand kopplar ihop med mig men det är ju banne mig riktigt bra!

Nu ska jag därimot krypa ner i sängen och fortsätta se på Top Model som jag just nu ser på webben. Så god natt och sov gott :)

Ps. Såg att min kära vän Hanna tycker det är lite mycket Twilight i bloggen just nu, håller ni med? För i sådana fall ska jag försöka dra ner lite på det om det är något som många utav er önskar!



Nya Eclipse stills!

Just de, har ju glömt att posta de tre nya Eclipsebilderna, här har ni dom iaf! Källa; eclipsemovie.org. Klicka på bilderna för att se dem i större storlek!

Alltså är det bara jag som har hemska åsikter om Kristens peruk..?!! Usch jag gillar den inte! Jag menar dom har ju säkert ganska stor budget, dom kunde väl i alla fall skaffat henne en snygg peruk?! En som ser mer äkta ut..

Om jag bortser från Bellas hår så ääälskar jag bilderna, längtar!! :D



Outfit onsdag 31 mars


Skor Second hand, jeans Lindex (229 kr), hood Bo Ohlsson (NY 99 kr), skinnjacka Second hand (70 kr), ring KappAhl.



Black nails

Jag invigde mitt svarta nagellack redan igår, jag har saknat att ha svarta naglar om man nu kan sakna en sån grej, hehe! Sen har jag fastnat lite för den där flätan i luggen, det är så enkelt och bekvämt, fint tycker jag också. Just de, invigde den nya koftan idag också.

Lägg gärna en liten röst på mig här om du tycker jag förtjänar att vinna TTS blog awards.



Vem skulle du vilja byta till?

Nu en liten fråga till er. OM ni var tvungen att byta utseende, klädstil, kropp och hela köret med en utav dessa Twibrudar (ni behåller er egna personlighet), vem skulle ni välja? Motivera gärna lite.

Dakota Fanning; Pic 1 Källa, pic 2 Källa, pic 3 Källa

Kristen Stewart; Pic 1 Källa, pic 2 Källa, pic 3 Källa

Ashley Greene; Pic 1 Källa, pic 2 Källa, pic 3 Källa

Nikki Reed; Pic 1 Källa, pic 2 Källa, pic 3 Källa

Anna Kendrick; Pic 1 Källa, Pic 2 Källa, Pic 3 Källa

Själv skulle jag nog välja Dakota Fanning för jag tycker att hon alltid blir snygg på bilder, hon bär alltid snygga/söta klänningar på premiärer och hon har en cool personlig stil. Dessutom har hon ju en snygg kropp, vacker hy och jag ville ju prova va naturligt blond hehe ;)





Kommer jag va sist av alla att få se Eclipse??


Skrev det här inlägget förut men tog bort det då jag pratade om det i videobloggen istället men sen tog jag ju bort videobloggen också så här kommer det, igen för vissa av er.

Jag har tänkt på en grej.. Om operationen blir av i juni (det är en liten chans att det blir i tidig höst istället) så blir det nog i mitten av juni men då har ju Eclipse premiär den 30 juni och eftersom det är ryggen jag opererar så kommer jag ju inte kunna sitta (i en biostol) på jag vet inte hur länge.. 2 veckor? En månad? Två månader? TRE??? Nä jag vet inte, men jag gissar att det lär ta ett x- antal veckor i alla fall vilket betyder att jag kommer missa Eclipsepremiären, och seriöst, då jag tänker på det vill jag typ gråta som den Twinörd jag är.. Men operationen går ju före.. Eller borde göra det... Kanske.. Hmm, hehe!

Jaja, jag kommer va sist med att få se Eclipse and that's killing me. Tänk att läsa om alla som sett den, hur fantastisk den är och dom ser den bara om och om igen och jag ligger i min säng oförmögen att röra mig typ. Näe. Usch.

Vilket trevligt "Hej-på-er-en-ny-dag-idag-inlägg" eller hur, haha.



Videoblogg




Nytt!

Idag var vi på Bo Ohlsson där jag köpte lite smått och gott, bl.a dessa saker.
Stor och mysig hood, 99 kr.

Svart nagellack (denna gången blev det rätt, sist råkade jag ju ta mörkblått).

Sen fick jag den här parfymen från Yves Rocher och herre min je vad gott den luktade!!! Söt flaska också :)



Jennilie och Liam ute på promenad...

Vid lunch var jag och lilleman ute på promenad, vi filmade lite, tog massor av bilder, njöt av solen och lekte lite, här kommer en bildbomb!

Jag älskar min lillebror så mycket att det nästan gör ont.



Outfit tisdag!


Skor, vantar, väska Second hand, jacka köpt i London, klänning (testplagg till vår kommande webbutik), glajjor Lindex.



Imponerande!

Seriöst, ta er tiden och titta, han är väldigt duktig och just det, det är bara EN person! Gillar självklart introt från Tho OC mest ;)



Smink och ögon

Som jag skrev i ett inlägg förut är jag absolut ingen storsminkare utan brukar mest bara köra med mascara på ögonen. I morse la jag dock ner liiite längre tid på ögonen, ville ha det rätt naturligt ändå så det blev ljusa ögoneskuggor med skimmer i, eyeliner, mascara, vit och svart kajal och ja det var väl ungefär det.



Godmorgon :)


Hej! Så skönt att vakna och stiga upp någorlunda tidigt en dag utan att känna sig helt död, haha! Nä men hur mår ni idag? Bra? Dåligt? Skapligt? Trötta? Pigga? Bra/dåligt humör? Osv. Jag mår faktiskt bra, sitter här med broder bredvid mig och vi sitter och pratar lite.

Idag har vi tänkt spela in en liten videoblogg i alla fulla fall och om den blir bra publicerar jag den här på bloggen.

Nu en annan fråga till er, dagens fråga; Har ni börjat planera för sommaren än, om ja, vad? :)
Själv känner jag att jag inte kan planera så himla mycket ifall det blir operation i juni, då blir det en hiiimla lugn sommar för mig.

Ciao



Videoblogg!

Hej hopp. Här kommer videobloggen som jag nästan utlovade er. Den är väl inte så överdrivet intressant utan jag sitter mest och babblar lite som som en gång förut kom även en liten bit sång med, suck. Nästa gång ska jag inte prata om musik alls för det är då sjungandet bara kommer utan att jag riktigt hinner tänka på det. Hade först tänkt klippa bort det eller göra en ny men jag orkade helt enkelt inte.

Vill ni vara snälla och ge mig en liten röst här, skulle bli så himla glad, det går snabbt och är enkelt!

UPDATE: Ni får ursäkta mig men jag tog bort videobloggen, insåg att den inte alls var så bra, därimot LOVAR jag er att bjuda på en ny, kanske redan imorgon, ni ser ju. Förlåt :)



Flätor i all ära

Imorse visste jag liksom inte vad jag skulle göra åt mitt hår så det fick bli den enkla lösningan med flätor i luggen!



Outfit


Skor, kavaj Second hand, leggings H&M, nitskärp, linne löpt i Schweiz



Magtröjan


Det här är inte dagens outfit om någon skulle tro det utan mer en liten fråga till er. Vad tycker ni om magtröjan, i allmänhet alltså? Snyggt? Fult?

Jag gillar dte, speciellt på en riktigt varm sommardag till en lång kjol, snyggt och skönt om du frågar mig.



I woke up this morning with a smile on my face..


..Eller inte, haha! Ställde väckarklockan på 08.15 då jag tänkte att det kunde va skönt att stiga upp rätt tidigt men då väckaklockan ringde kändes det som om klockan var 3 på natten så jag ställde om den till 9. Jaha klockan 9 ringde den igen men jag var fortfarande dödligt (?)  trött och ställde om den till 9.45 och ja, då kändes det väl mänskligt igen :P Kan vara för att igårnatt sov jag kanske 6 timmar och jag behöver minst 8 timmars sömn, gärna upp mot 9-10, hehe.

Slutpratat om det! Jag funderar på att spela in en liten videoblogg till er idag, jag lovar inget men ska försöka i alla fulla fall. Nä nu ska jag hoppa i duschen, vi hörs senare, KRAM!!!



En veckas outfits!

Vilken är din favorit? Mina är lördag och torsdag!

Just de, lägg gärna en röst på mig här om du tycker jag förtjänar att vinna TTS Blog Awards vinter/vår, det är super enkelt och jag skulle bli så glad :D



Ännu en gång, taaaaaz

Ja här kommer lite fler bilder jag lekt med på taaz.com och jag lovar er, det här blir dom sista ni behöver se (eller..?? haha). Btw, ser ni hur vita tänder jag har.. (I wish)...

Lite mer crazy men rätt roliga :D

Jag och mamma fick oss samma frilla och lite mer smink, och lite större läppar och lite smalare ögonbryn, och vitare tänder och ny ögonfärg osv osv :P



Lite (läs: många) bilder från dagen

Klev upp redan vid 8 imorse eftersom vi skulle skjutsa broder till flygplatsen då han ska bort över lovet. Efter det begav vi oss vidare. Vi köpte god fisk, bröd och mumsiga röror som vi åt till lunch.

Efter att vi var mätta och belåtna åkte vi till Backagården (tror jag det hette) och wow så snyggt dte var där! Eller snyggt.. charmigt är nog ett mer passande ord, imponerad är jag i alla fall!!

Dom hade världens coolaste ansiktsägg där.

Vi satte oss ner och ikade lite, eller drack rättare sagt.

Världens, världens sötaste broder och fräknig som bara den :)

Ja, efter det åkte vi hem igen och väl hemma har jag svarat på nå mejl, kikat igenom massa bloggar och lekt på taaz.com (kommer upp någon mer bild senare).

Vad har ni gjort idag???
Kram!



Outfit söndag (bildbomb)


Skor Second hand, jeansleggings H&M, tröja Gina T, kofta Bik bok, jacka köpt i London, örhängen gjort själv, sjal Indiska, väska Second hand, vantar Second hand.

Berättar lite senare vad jag har haft för mig idag för som ni ser på bilderna har jag inte varit hemma, men som sagt,  senare =)



Gómorron!


Tjenna!
Allt bra med er?
Såg att söta Therese hade nominerat mig till TTS Blog Awards och att jag kommit med, så kul och tack, så tycker ni att jag förtjänar att bli vinter/vår vinnaren kan ni väl rösta på mig här :)

Sen har jag en (några) liten fråga till er som läst The Twilight Saga böckerna.. Läste ni först böckerna och såg filmen efter eller tvärt om?  Och då ni läser böckerna ser ni skådespelarna framför er eller målar ni upp egna bilder utav dem? Och ni som först läste böckerna, ser skådespelarna ut som ni hade föreställt er?

Själv såg jag filmen först och det var efter det jag fick upp ögonen för böckerna så för mig blir det att jag relaterar och ser skådespelarna framför mig men jag kan tänka mig att det vore annorlunda om jag sett filmen efteråt, att jag målat upp en egen bild utav alla karaktärerna då..

Ha en lugn och fin söndag :)
KRAM!



taaz.com

För ca 1,5 år sedan hittade jag till sidan taaz.com för första gången och jag minns att jag tyckte det var en riktigt rolig sida men sen glömde jag liksom bort den tills idag då jag kikade in hos Smaragdalenas Smaragder där jag såg att hon länkat till sidan. Jag klickade mig in där igen och har nu suttit där i flera timmar. Kul är det också att sidan har utvecklats väldigt mycket sen jag var inne där sist så nu fanns det ju hur mycket som helst att se och prova!

Vad är det för sida då, jo man laddar upp en bild sig själv och sen kan man byta frisyr (finns över 200 olika) och sminka sig på alla möjliga vis, byta ögonfärg, förstora läpparna osv, det är verkligen hur kul som helst!

Här kommer lite olika frisyrer och sminkningar på mig.

Jennilie a la Lady Gaga ;)

Nu ska jag sooova, night night =)



Demetri är i stan!

Bildkälla. Charlie Bewley som Demetri i New Moon.


Fick en liten fråga från en läsare som skrev så här; Ska inte du till mässan i Malmö nu när "demetri" är där?

Ja det stämmer ju att Charlie Bewley är i Malmö nu på Sci fi mässan (tror jag det är?!), han som spelar Demetri i The Twilight Saga. Jag ska dock inte dit och spana in honom, först och främst för att jag är inte så fit for fight just nu (ryggen), resan dit kostar plus att inträde kostar (tror det är inträde) och jag är inte så rik just nu, hehe. Väl på mässan är det ju endast honom jag skulle vilja se, är inte så intresserad av resten så det skulle kännas lite smått onödigt faktiskt. Kan dock lägga till att om det hade vart t.ex "Edward", "Bella", "Jane", "Alice" eller "Jacob" som var där hade jag vart på plats utan tvekan!

För det andra har jag ju redan sett Charlie, "Demetri" i verkligheten, jag såg ju honom den 27 maj då jag var på plats i Italien som statist i New Moon. Då ett gäng av oss statister skulle få kappor, flaggor osv i ett av "The dressing rooms" så kom han in dit och pratade med hon som hade hand om det sen hälsade och grattade han oss som vunnit tävlingen, jag stod då bara några enstaka meter ifrån honom. Så, där är min förklaring.

Men är det några av er som ska dit?? Om ni ska det kan ni väl lämna en kommentar här och tar ni bild med honom skulle jag gärna vilja se dem, ni kan väl mejla dem till mig då? [email protected] är min mejladress i alla fall.



Världens bästa nagellack!

Jag är inte en sån som lägger ut så stora summor då jag köper ett nytt nagellack eftersom jag oftast vill ha i massor av färger och tycker många ändå har så dålig kvalité. För exakt en vecka sedan målade jag mina naglar bruna som ni kanske minns (ni kan läsa det inlägget här), det var med ett nagellack som var flera år gammalt, och då menar jag flera år, skulle tippa på kanske 5 år men ändå så var det precis som nytt, fortfarande helt flytande och fin i färgen. Nu en vecka senare är jag helt imponerad av det nagellacket!! Det var inte förren igår jag var tvungen att bättra på det lite men då var det bara ytterst på några naglar jag penslade på lite till färg annars har det hållit sig hur bra som helst!

Har nu kollat upp vilket nagellack det var och det var ett från Luminelle som är beställt från Yves Rocher. Jag klickade mig in på Yves och såg att de hade lite olika färger så nu är jag väldigt sugen på att beställa några, speciellt då de bara kostar 22.80 kr styck. Vill ni spana in dem klicka här.


UPDATE:
Har precis klickat hem dessa tre nagellacken; Skimrande korall, Månblomma och Glittrande röd. Det står ju på deras hemsida att frakten kostar 29.90 kr eller fraktfritt vid köp för minst 150 kr, mitt köp blev ca 68 kr men jag behövde ändå inte betala någon frakt. Jag vet inte om det är för att jag registrerade mig som ny kund och att detta är mitt första köp där eller så kanske det är för att det är så lätta produkter? Jaja, bra tycker i alla fulla fall jag, nu vill jag bara ha dom så snabbt som möjligt :D



Outfit en blåååsig lördag!


Skor, väska Second hand, jeans Lindex, top och kofta Bik Bok, jacka köpt i London, sjal Indiska(?).

Man har ju blivit lite bortskämd med det underbara väder vi haft i några dagar nu, idag blåser det dock som bara den ute och regnar lite smått men som tur är är det ändå upp mot 10 plusgrader!



Uppsatt hår.

Njae det är liksom inte så vanligt att se mig med uppsatt hår these days, eller vad snackar jag om, det är inte vanligt, har inte haft det sen i oktober då jag klippte kort och det är ju ca 5 månader sen. Snyggt vet jag inte om det är, enkelt är det inte heller eftersom jag inte har så långt hår att jobba med men med ett par (läs: många) hårklämmor sitter håret på någorlunda plats.

Nu ska jag se till att få mig lite frukost i magen.
Todeloo.



Grattis!!

Idag har jag hurrat för min pappa (i telefon då) eftersom han fyller år idag, GRATTIS :D Saknad (alltså att han bor så långt bort) och älskad.



Let's dance

Fler än jag som suttit bänkad framför Let's dance nu ikväll? Jag är bara så glad över att det är dessa två paren i final för jag har hejjat på dessa två sen starten. Det spelar ingen roll för mig vem som vinner för jag tycker båda är så fruktansvärt duktiga. Håller ni på någon speciell?



Min dag

Vilken underbart härlig dag det har varit!! Vi har haft ungefär 15 grader varmt, helt galet! Jag och mamma drog i alla fall till kivik en sväng där vi vandrade omkring litegrann och hon skulle kika på blommor, men det var faktiskt mysigt, kolla bara på bilderna nedan.

Det är helt sjukt vad det blommar på vissa ställen nu!


Nu har jag hunnit med att se två nyckelpigor.

Jag vet inte vad ni tycker men jag skulle inte vilja ha dessa huvuden i min trädgård, såg ju bara läskigt ut!

Ni kanske tycker jag är tjatig angående alla dessa bilder på blommor men jag kan inte sluta, det är så himla svårt för mig att fatta att det redan blommar i massor så jag måste bara fota det hela tiden och visa er.

Dessa pics tog jag på Liams skola.

Jag såg årets första humla!! Tyvärr börja han flyga direkt jag böjde mig ner och skulle fota men ni ser ju lite iaf.

Nu ska jag lägga mig och läsa nya Klick! och sen ikväll blir det till att se Let's dance finalen :)
Trevlig fredag på er!



Outfit fredag


Skor Second hand (50 kr), väska Second hand (10 kr), strrumpbyxor Åhlens, spetsklänning testplagg till vpr kommande webbutik, sjal Second hand, jacka Köpt i London, glajjor???



Nytt

Grå jeans med nitar i sidan, Lindex 229 kr.

Solglajjor, Lindex 59.50 kr.

Detta fick jag med mig hem idag efter en stund inne på Lindex, nöjd!



Chic frukost


Tjao!
Nu har jag precis ätit frukost och läst lite i nya Chic som är min absoluta favorittidning. Förut var jag helt besatt av alla skvallertidningar och köpte väldigt många i månaden, jag tycker fortfarande att det är kul att läsa om kändisar fast nu läser jag inte så mycket utan jag kollar mer på bilderna och vad de har på sig och inspireras. Som sagt jag gillar Chic allra mest men även Fredag, Klick! och Glaze är några favoriter, just de, Sofis mode också!

Har ni några favorittidningar som ni brukar läsa? Och varför läser ni dem?

För att ta upp något annat jag gillar.. SAFARI - Fruktkvarg (ni ser på bilden hehe). Jag verkligen älskar dem! Jag är inte så överdrivet förtjust i yoghurt i vanliga fall, visst jag kan äta det men det är ingen favorit. Då jag var i Schweiz förr förra sommarn och sommarn som var köpte jag alltid och åt kvarg, där hade dom hur många olika sorter som helst, det var bara att välja och vraka. Skillnaden mella kvarg och yoghurt är väl att kvarg är fetare och mycket tjockare i konsistensen. Mums säger jag bara!



Sängen kallar..


Ja jag känner nästan hur sängen ropar på mig så jag ska nog lyda och krypa till sängs, får väl se Bella & Tyra show imorgon istället då jag inte känner mig trött som ett as :P Svarar på era kommentarer imorgon också, har inte haft tid idag helt enkelt.

Så sov gott och dröm sött :)



Knytis

Har ganska precis kommit hem efter att ha varit borta ett par timmar. Mamma och jag var nämligen bjudna på ett knytis så vi åkte dit och hade det trevligt. Dock var det ju bara vuxna där, alla hade liksom barn osv men jag hade trevligt ändå, skönt att komma hemifrån ibland. En av dem som ordnade det hade fyllt år så vi gav henne en liten present dock glömde jag fota min fina inslagning, jaja.

Vi tog i alla fall med oss matmuffins som jag gjort (mamma gjorde peston) och dom blev goda, nästa gång vi gör dom ska vi dock he i en bit brieost så dom blir mer kletiga och saftiga. Receptet finner ni här. Vi ändrade det lite grann, bl.a genom att göra egen pesto som vi hedde i dom och vi skippade salamin.

Det bjöds på mycket mumsigt, bland annat spenatpaj (jag äääälskar paj), pizza, sallad med god dressing, våra matmuffins osv osv.



Outfit torsdag!


Skor, glajjor, tröja, skärp Second hand, strumpbyxor köpta i Schweiz, kjol Gina T, spetsvantar köpta i Schweiz, jacka köpt i London.



Vår, vår, underbara vår.

Ni kanske minns att vi hade lite problem med en katt som hette Mimmi förut, eller problem och problem.. Hon bodde i det här huset innan vi flyttade hit och ville helt enkelt inte flytta så hon var här precis varenda dag och ägarna fick hämta henne dagligen. Som tur är (det blev lite jobbigt eftersom vi alla är så kattkära men inte kunde ta in henne pga allergier) har hon slutat komma hit. Igår fick vi dock besök av deras andra katt som stannat över natten och hon är så himla fin hon med och kelsjuk som bara den.

Jag är så himla glad just nu, det är världens finaste dag ute, solen skiner, klarblå himmel och se vad det blommar!!!!!! Jag menar det är ju bara mars?!

Ännu mera blommor, ni ser bakom staketet och mer i bakgrunden.

Vi hämtade lilleman från skolan lite tidigare och där fanns ett ställe där det var super vamt och skönt, var tvungen att ta av mig jackan tillslut för att det blev för vamt.

Liam går på en lite speciell skola så dom har väldigt mycket praktiskt och jag blev helt chockad idag då jag såg vad dom hade gjort på skolan, jag menar han är ju bara 8 år, dom hade virkat och tovat! Liam har gjort den grå katten/musen (han säger att det är en katt men jag tycker mer det ser ut som en mus) och hans kompis har gjort en orm. Seriöst, ser ni hur fina de är? Och de har gjort dem själva.

En annan av Liams kompisar hade tovat en fågel, ett fågelbo och några ägg.

Då vi hämtade honom på skolan var flera barn ut i T-SHIRT och spelade fotboll, det är vår!

Fina mamma :)

Liam hade en kompis med sig hem så jag, mamma, Liam och hans vän for in till "stan" och fikade.

Så har lite av min dag sett ut, härligt! :)



Lite skön musik



Tänkte passa på och tipsa er om de skönaste låtarna just nu, jag lyssnar på dessa väldigt flitigt :)





Vad innebär egentligen steloperation?


Hejsan. Hade egentligen inte tänkt skriva ett inlägg nu för jag hade liksom inget att dela med mig utav men sen såg jag att Therese undrade vad en steloperation egentligen innebär, kommer jag bli helt stel i ryggen eller vad menas egentligen? Ska förklara så bra som möjligt än om jag själv inte vet/kan alla detaljer.

Jag har diskbråck i ryggen (svanken) och har haft det över 2 år nu, så nu är det bestämt att jag ska stelopereras. Som jag fattade det utav kirurgen så tar dom helt bort den dåliga disken i ryggen och ersätter den med som en "bur" av något material (minns inte exakt), sen blir det titanskruvar och där imellan sätter dom in ben (från höften tror jag det var) så att det läker ihop bra.

Jag kommer ligga på sjukhuset 3-4 nätter och redan dagen efter kommer jag troligen kunna ställa mig upp försiktigt men jag kommer absolut inte få böja mig och sitta mycket. De första veckorna måste jag vara riktigt försiktig och han trodde att efter ca 6 veckor kan jag börja med vattenövningar. Efter det är rehabiliteringen ganska länge, flera månader - upp mot ett år.

Stelheten då? Nja den är inte så farlig, jag kommer kunna röra mig ungefär som nu, hade kanske vart lite värre om jag varit gymnast eller liknande men det är jag ju inte så det är ju nemas problemas, jag kommer va lika vig och rörbar som nu, alltså ingen större skillnad.

Visst, det är ju lite negativt att rehabiliteringen är så lång men dte är det värt eftersom jag kommer bli bättre i ryggen och benet (som är det värsta just nu).

Nu ska jag avrunda och avsluta, ha en fin dag iaf :)
Vad har ni för väder? Vi har soooool :D
Kram



Fuskbyggarna


Hej hopp!
Alltså jag är så godissugen så jag tror jag ska dööö. Mamma har erbjudit sig att köra mig till affären men njae.. Alltså jag vill ju ha godis, mer än något annat just nu men det är ju så onyttigt och jag försöker hålla godisätandet till helgen (vilket funkar riktigt bra för mig faktiskt) så jag får väl ta mig ett glas mjölk eller något istället, haha!

Men det hade ju suttit riktigt fint med en godispåse nu då jag ska se fuskbyggarna klockan 21, smaskigt godis, saltlakrits, godiskörsbär, daim, center... Näe nu måste jag in på andra tankar *mjölk, mums* hmm hmm hmm...

Aja ha en fortsatt bra kväll, jag ska försöka ha det utan min saknade godispåse, haha!
KRAM



Outfit onsdag!


Skor, t-shirt Second hand, jeans Gina T, halsband köpt i Portugal, ring KappAhl, jacka köpt i London.



Det blommar för fulla muggar!

Förstå så härligt att det har böjat blomma så mycket, helt otroligt. Dessa bilder tog jag ganska nyss vid lillemans skola.

Och titta vad det har börjat grönska!

Nä jag ser hellre att mars är så här än en massa snö och kyla som man är van.



One way or another


Hej hopp!
Jag hoppas ni mår strålande idag? Själv mår jag helt okej, har bara ont i benet som vanligt hehe. Har fått hem lite grejer angående operationen bl.a ett litet informationshäfte och då jag börjar läsa där inser jag att det verkligen är på riktigt och att jag kommer ha förbaskat ont efteråt.  Där fanns bl.a en lista på saker jag ska ha införskaffat innan operationen, här kommer några av dem:

-Griptång (jag kommer ju inte få böja mig ner efter saker)
-Strumpådragarna (som sagt, får inte böja mig ner)
-Gånghjälpmedel (kryckor)
-Förhöjningsdyna
-Osv

Än så länge känner jag mig dock inge nervös, det är ju det här jag väntat på så länge nu, att något ska hända, en förbättring! Jag vill bara få det bortgjort nu så jag får börja leva igen, känns som jag tryckt på en pauseknapp gällande mitt liv om jag ska va ärlig, kan ju inte göra ett piss längre. Nä operationen blir prima!

Hm, känner att det blev lite dystert nu och det var ju inte meningen, det jag ville ha fram var att jag är så himla glad över att jag ska få opereras och bli bra i ryggen igen så jag får börja skaffa mig umgänge, kan gå på stan utan att ha ont, gå ut och dansa, kunna motionera och röra på mig, ja helt enkelt leva som en normal 19åring :) Jag är alltså glad :P



Humor

Hittade den här hos thetwilights.blogg.se och tycker faktiskt den var väldigt rolig ;P

Alltså jag älskar den, speciellt sista bilden, skrattar varenda gång!




God natt


Hej.
Usch, jag börjar må lite smått illa nu vilket oftast är ett tecken på att jag är hungrig eller trött och eftersom jag inte är hungrig är det nog för att jag börjar bli lite för trött helt enkelt. Jag ska bara borsta gaddarna sen rör jag mig till sängs.

Sov gott :)
Kram



A long time ago

Jag har ett album med bilder och tillhörande foton sen då jag var en liten flicka som mamma gjorde till mig och det är faktiskt väldigt roligt att kika i, och vissa bilder och texter är så klockrena, kolla bara på dessa två :D

Har ni också något liknande som era föräldrar gjort till er?



Outfit tisdag!



Skor Second hand, strumpbyxor köpta i Schweiz, fodral Gina T, gammal sjal, ring från kappAhl och jacka köpt i London.



Bara så ni vet..

Till er som lämnar kommentarer utan att ha en blogg så svarar jag nu på era kommentarer i samma inlägg som ni kommenterar, så vill ni spana in erat svar får ni memorera vilket inlägg ni kommenterar och kika in där lite senare och läsa ert svar från mig där :)



Hur och vad jag sminkar mig med

Hade tänkt visa vad jag använder för smink och lite om hur jag sminkar mig än om det är väldigt simpelt. Jag är verkligen ingen sminkexpert och är helt värdelös på allt som har med ögonskuggor, sota osv att göra så jag försöker hålla det ganska så enkelt för mig. Sen håller jag mig till samma produkter om och om igen, om jag hittat en produkt jag gillar kör jag hellre på det säkra kortet och köper den igen nästa gång eftersom jag vet att jag gillar den istället för att prova en ny och upptäcka att jag inte alls gillar den.

Jag börjar med en foundation från Maybelline, Dream Matte Mousse, tycker det är en bra foundation då den inte är rinnande utan den är mer som ett luftigt mousse och räcker himla länge. Sedan använder jag ett täckstift från Maxfactor (har använt samma sen jag var 14-15 år vilket alltså blir i ca 5 år) som jag använder för att täcka rodnader eller finnar. Sedan åker ett rouge på, detta köpte jag dock då jag var i Italien annars brukar jag använda ett från H&M's egna märke.

Då själva basen är klar brukar jag antingen gå direkt till mascaran eller ibland her jag på lite ögonskugga. Jag brukar he på ett tunt lager mascara sedan böjer jag dem och her på ett till lager. Just nu använder jag en mascara från Isadora, dock har jag en annan favorit från MaxFactor tror jag den är där själva borsten är böjd vilket gör den mycket enklare att applicera! Efter det fyller jag i ögonbrynen med en billig ögonbrynspenna från H&M (som räcker i en evighet!!) och sen avslutar jag med läppglans från Face.

Som ni ser är det väldigt simpelt och enkelt men jag tror det passar bäst på mig helt enkelt :)



Ingen rubrik


Morsning gott folk :P
Jag kände mig väldigt kreativ då jag skrev min rubrik men det poppade liksom inte uppp något annat i mitt huvud så det fick bli "Ingen rubrik", hehe. Igårkväll låg jag och kikade på Buffy the vampire slayer hela kvällen och hann se sista avsnittet på sista säsongen. För ett par år sen, eller flera år sen gick den serien på tv och jag såg nästan vartenda avsnitt av de sju säsongerna men det är klart, vissa avsnitt missade jag ju. Min vän Hanna har alla avsnitt så då jag var hos henne började vi se serien från början dock fick jag se kanske de 12 sista avsnitten själv eftersom hon bor där uppe och jag här nere *snyft*.

Slutpratat om Buffy! Nu ska jag hoppa i duschen och sen får vi se vad jag hittar på idag, vi hörs i alla fulla fall senare hoppas jag. Kanske ska jag skriva och visa vilka sminkprodukter jag använder och lite hur jag sminkar mig? Äh, ni ser helt enkelt vad som dyker upp ;)
Puss och Kram, gullebarn!



Inte mycket kvar..



Nä nu har vi banne mig inte mycket snö kvar vilket jag är överlycklig för! Allt är i princip borta förutom där det vart stora snöhögar/plogkanter.

Är det mycket snö kvar där ni bor?



Eyecandy

Måste varna för lite nakenhet, men det har väl ingen dött av? Här kommer 10 snyggingar (det är inte i någon speciell ordning). Njut, haha! Just de, tryck på bilderna för att komma till källan.

Robert Pattinson, ja han är väl alltid snygg?!


Wentworth Miller, Prison break hunken.


David Boreanaz, helt klart snyggaste vampyren i Buffy, Angel.


John Mayer


Cam Gigandet, the bad boy från The OC och Twilight.


Kellan Lutz


Robert Buckley, charmören i OTH.


Justin Timberlake, i Alpha Dog var han ju riktigt snygg!


Jared Leto


Bryan Greenberg, från OTH.

Någon eyecandy som ni tycker fattas?






Outfit 22 mars, måndag.


Skor Din sko, jeans Gina Tricot, kofta Bo Ohlsson, jacka köpt i London, väska Second hand.



En veckas outfits.

Vilken är din favorit?

Själv röstar jag på lördag och tisdag.



Blåsningen - Christine Meltzer

Jag följer blåsningen ganska slaviskt och då det här klippet på Christine Meltzer visades satt hela familjen och skrattade. Jag tycker ni ska ta er tiden och kika på hela klippet, det är det helt klart värt! Roligast är det iaf vid 5:11.



Till er utan bloggar..

Hej hopp!
Titt som tätt trillar det inte kommentarer från er läsare som inte har någon blogg. Jag svarar alltid på mina kommentarer men era blir ju rätt svåra att svara på så jag har en liten fråga till er som lämnar kommentarer och som icket har en blogg.. Då ni skriver en kommentar till mig, om jag skulle svara på den kommentaren genom att själv lämna en kommentar till inlägget ni kommenterat, skulle ni gå tillbaka och läsa svaret eller är det bara meningslöst?

Kram Jen!



Oh crap, det var inte jag..

Eftersom New Moon dvd'n nu har kommit ut så har det släppts över 7000 bilder från filmen, klicka här för att se dem. Jag har ju sagt att jag tror att jag sett mig själv i filmen men att jag inte varit helt säker eftersom jag inte sett den i toppkvalité och på bion hann jag inte se så nu då alla bilderna kom ut har jag kikat igenom Italienscenerna och såg då att det var ju inte jag. Klart att det är lite tråkigt men så hemskt känns det ändå inte, jag var på plats, jag såg allt det här, jag såg skådespelarna, jag fick se dem kyssas, jag hörde deras röster och jag var en del av det.

På bilden nedan kan ni se en bild och inte var det väl såå himla konstigt att jag trodde det var jag som stod där till vänster om fontänen eftersom jag faktiskt stod där ett bra tag och jag hade rött linne och brunt uppsatt hår.

Klicka här för att se bilden i större format och komma till källan.

En läsare skickade in en bild till mig för några månader sen och sa att hon såg mig på bilden nedan och det är inte så konstigt, det kunde lika gärna ha vart jag, samma linne och samma hår, dock är det inte jag för jag stod aldrig så nära trappan.
Klicka här för att se bilden i större format och komma till källan.



Lite annat.


Jag känner att det blitt ganska mycket om the twilight saga nu på slutet och jag vet ju att alla mina läsare inte är lika insatta som mig men eftersom de böckerna och filmerna är en stor del av mitt liv så är det lite utav en självklarhet att det speglas av i bloggen.

För att prata om något annat måste jag säga hur mycket jag älskar alla dessa sidor på nätet där man kan se filmer och serier gratis (utan att ladda hem). Kommer jag på att *hmm, jag vill se på Buffy the vampire slayer* (har förövrigt sett det idag) så klickar jag mig in på google och söker på "watch buffy the vampire slayer online for free" sen är det bara att prova sig fram eftersom alla länkar inte funkar men man hittar alltid någon där det går att se. Riktigt bra!

Några av er som ser mycket på datorn?



Då jag fick veta att jag vunnit New Moon vinsten.

Har precis suttit och kikat igenom alla tidningar där jag har vart med på bild eller nämnts och det börjar ju bli ett par nu vilket är lite småkul faktiskt, hihi. Nä men om man säger så här, 3/4 är ju på grund av att jag vann Klick's populära tävling där en resa till Italien och en statistplats i New Moon låg i potten. Ibland då jag tänker på allt som har med det att göra kan jag knappt fatta att det har hänt på riktigt. Jag minns så väl då Klick's chefredaktör ringde till mig, vad han sa, vad jag tänkte. Helt otroligt.

Tänkte att jag kunde berätta lite kort om vad som hände då han ringde..

Den 5-6 maj sov jag hos min vän Hanna så den 6 maj vaknade jag upp hos henne och vi låg och pratade lite så här på morgonen då min mobil ringde vid 11-tiden. Jag lyfte upp mobilen och såg att det var ett 08-nummer så jag hade ingen aning om vem det var som ringde. Dialogen är ju inte precis de ord som användes, lite svårt att komma ihåg exakt vad som sades men det lät så här på ett ungefär.

-Hallå?
-Hej, jag heter Anders Juhlin och är chefredaktör på tidningen Klick!, har jag kommit till Jennilie Isaksson?
*Jag hann inte riktigt uppfatta vad han sa utan trodde att det hade något att göra med några outfits jag hade sänt in, dock var det till en annan tidning, hann som sagt inte tänka så mycket utan jag svarade något i stil med*
-Aa det är jag?!
-Jag tänkte meddela att du vunnit Twilight-tävlingen.
*Då han sa detta blev jag så chockad men trodde inte det handlade om förstapriset utan jag trodde att jag kanske hade vunnit filmen och en t-shirt eller var det nu var de andra fick. Jag tror han fattade att jag blev lite småchockad så han lade till*
-Du har vunnit förstapriset, du får åka till Italien och vara med i New Moon.
-VA?!!
-Ja, du har vunnit!
*Jag fattade ingenting, jag-hade-vunnit? Han måste skämta, självklart skämtar han, knappast att lilla jag uppe i hemska norrland har vunnit förstaplatsen, hur många som helst måste ju ha varit med och tävlat, nej jag kan inte ha vunnit. Har jag vunnit?! Mina tankar gick fram och tillbaka hela tiden, jag fattade ingenting..*
-Du skojar med mig?
*Efter att jag frågat honom om det var ett skämt kanske tre gånger började jag förstå att det var inget skämt, jag hade vunnit!!*
-HANNA!! JAG VANN!! JAG VANN TÄVLINGEN, JAG SKA VARA MED I NEW MOON, JAG FÅR ÅKA TILL ITALIEN!!
*Sen har jag en liten blackout, minns bara att jag började jubla, skrika, gråta, samtidigt som jag var i chocktillstånd*

Ja efter det försökte jag lugna ner mig lite men ni förstår nog att det var gaaanska svårt, haha! Men sen fick jag veta mer detaljer, att någon från Nordisk film skulle ringa upp, en annan från Klick! skulle också ringa upp osv osv. Ja ni förstår nog att jag var mer än glad och överlycklig, kan inte beskriva känslan. Bara nu då jag skriver om det får jag en sån här härligt lycklig känsla i magen och vill bara ställa mig upp och jubla lite till, haha!

Det tog mig ett bra tag att fatta att jag verkligen hade vunnit och då jag kom hem började jag tvivla mer och mer, någon måste ha skämtat med mig, aldrig i livet att jag hade vunnit så jag ringde upp Anders igen och var tvungen att fråga om jag verkligen hade vunnit och ja, det hade jag ju.

Det hände så mycket mer i min hjärna än vad jag har skrivit nu och det förstår ni nog men det blir ett så förbaskat långt inlägg om jag ska skriva allt jag hann tänka och sa och gjorde :P Vill ni läsa mer om resan osv får ni klicka er in på kategorin "New Moon vinsten".

Lycklig.




Twilightfilmen, bra eller dålig?


Hejsan!
Jag har som sagt börjat läsa Twilight ännu en gång och har väl kommit till sidan 100 eller något liknande. Jag har ju inte kommit så långt än men redan är det så många olika scener ur boken som jag så himla gärna hade sett i filmen. T.ex då Bella nästan svimmar på biologilektionen och Mike ska hjälpa henne till skolsystern då Edward sedan kommer och bara lyfter upp henne, skiter i Mike och bär dit henne. En annan scen jag också så himla gärna hade velat se i filmen är då Bella kommer in i matsalen och inte ser Edward vid sitt vanliga bord och lite senare ser hon honom sitta vid ett bord ensam och han vinkar dit henne. Varje gång jag läser det små ler jag för mig själv, hihi. Sen ska jag ta upp ett sista exempel och det är då Bella och "gänget" ska till La Push och då hade jag hellre sett att hon träffade Jacob där första gången som det är i boken och sedan hade jag velat se hennes försök till att flörta fram historien om the Cullens.

Jag älskar Twilightfilmen men tycker egentligen att den inte alls går att jämföra med boken för de är så himla olika så jag hade gärna sett att en till version av Twilight hade släppts som håller sig mer till boken. Det är så många smågrejer och fina scener ur boken som är borttagna i filmen vilket jag tycker är himla tråkigt.

Men vad tycker ni? Tycker ni att det är bra att Twilightboken och filmen är rätt olika eller hade ni som jag hellre sett fler likheter mellan dem? Något annat? Motivera gärna, sen kan ni väl också skriva upp någon/några scener ni saknade i filmen men som finns med i boken :)



Eclipse sneak peak!!

Åh älskar det här klippet, underbart bra! Det är från Eclipse, behind the scenes osv. Damn, jag tror Eclipse kan bli den bästa filmen hittills, som det känns just nu i alla fall!




Cheesecake med passionsfrukt och björnbär


Idag har jag som sagt bakat en cheesecake och det är verkligen världens godaste cheesecake och alla som smakat den har älskat den. Jag har bakat den ett flertal gånger nu och jag kan verkligen rekommendera den! Receptet finner ni här! På affären hade de slut på frysta hallon så vi körde på björnbär istället och det gick då minst lika bra!

Dock måste jag förvarna er att den tar ganska lång tid att göra. Eller egentligen tar själva arbetet inte så lång tid men man ska ha den inne i ugnen ett flertal gånger, den ska svalna mellan gångerna osv, det är sådant som tar tid så jag tycker nästan man ska göra den dagen innan den ska käkas för den är dessutom ännu godare och mycket fastare i formen om den fått stå i kylen över natten, ett litet tips bara :) Ännu ett plus är att den är väldigt mäktig så den räcker åt minst 10 personer i alla fall.

Vad gör ni denna lördag?
Kraam



Outfit lördag 20 mars!

Skor Second hand, Jeansleggings H&M (mammas), Tisha köpt på ett stånd på stan i Umeå, Ring KappAhl.



Brown nails.


För nån dag sen hittade jag det här nagellacket gömd i en liten låda i mitt rum. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar eller ogillar färgen men det lutar mest mot gillar. Dock är nagellacket säkert 5 år gammalt om inte ännu mer så jag ids inte skriva vad det heter osv. Just det, ringen är en gammal från KappAhl!



Svart-vit


Mobilbild.

Hejsan!
Har precis vart å handlat med några från la familia så nu ska jag bara gå ner och käka lite sushi sen igår (MUMS) sen ska jag sätta igång och baka världens godaste cheesecake för vi får middagsgäster idag. Jag lägger ut bilder sen då den är färdig och även receptet.

Så, då hörs vi alltså senare idag. Ha en fin lördag, kraam!



En scen från Eclipse!

LÄNGTAR!!



Och jag tackar för mig...

...för idag alltså.

Nä jag hade väl tänkt lägga mig i sängen och läsa Twilight tills jag inte kan hålla uppe ögonen längre, så god natt och sov gott :)

Ps. Det är bara en som svarat på det här inlägget och jag behöver verkligen er hjälp så snälla svara, har kopierat in det så här kommer det igen.

"Som sagt, har hamnat i en liten bloggsvacka men kom på att vid min förra lilla svacka bad jag er lämna lite tips på vad jag kunde skriva om så jag har läst igenom dom nu och tänkte visa dom för er. Det jag vill att ni då gör är att lämna en liten kommentar om något av alternativen här nedan låter intressant eller om ni har något annat tips.

-Mer vardag, bilder på din frukost osv.
-Bilder på hur du sminkar dig m.m
-Det kan ju vara att du varje dag fotar ett plagg under rubriken "I min garderob" och skriver något om det eller typ....."detta skulle passa bra till blablabla" och då blir det som inspiration och mode tips plus din stil i ett.
-Kanske lite mer videobloggning också? (
Om jag ska videoblogga mer vill jag ha förslag på vad).
-Sätt ihop outfits till olika personer kanske?
-Dagens fråga. (Har ju haft dagens fråga men det rann liksom ut i sanden och jag tror inte jag har några frågor kvar att svara på heller).

Så, något som ni tycker låter intressant?
"



New Moon - Extended scenes








Så bra så bra så braa!! :D

Här är en deleted scene.

Källa.



Hemmagjord sushi!

Till middagen var bara jag, mamma och styvpappa hemma så vi passade på att göra hemmagjord sushi (bröderna gillar inte det), fast jag kan stolt säga att jag gjorde det mesta arbetet, höhö. Men gott blev det i alla fall och riktigt mycket, vi åt inte ens hälften så vi har god lunch imorgon! Här får ni en liten bildbomb.

Här får du en liten beskrivning hur vi gjorde. Bre ut svalnat ris (vi använde oss av jasmineris eftersom det är rätt så klibbigt) på en nori, vid kortändorna lämnar du ca en cm för förslutningen. Blanda räkost och majonäs och bre på ett lager på riset.

Lägg på en laxskiva (du kan egentligen fylla med vad du vill, t.ex lax, räkor, avokado, kaviar, morötter osv).

Sedan skalar du en bit gurka, skär i stänger och lägger på laxskivan.

Sedan är det bara att rulla så kompakt som möjligt.

På slutet blöter du kanten på norin med lite vatten, rulla sedan klart den.

Nu är det bara att skära upp i lagomt tjocka bitar.

Det blev ganska mycket.

Då du sedan ska äta det doppar du biten i risvinäger som är blandad med soya (det ska vara mer risvinäger än soya), och till detta tar du lite wasabi. Syltad ingefära ska man egentligen äta mellan för att "rensa" munnen men jag brukar äta det till.

Lite av ingredienserna.

Så, det är väldigt enkelt och går ganska snabbt att göra om man bortser från att riset ska koka och sedan svalna. Gott blev det i alla fall :D

Trevlig fredag!



Ögonbryn.

Många har ju rätt buskiga ögonbryn och måste noppa dem rätt ofta men för mig är det tvärtom, mina ögonbryn är pinnsmala och jag behöver i princip aldrig noppa dem. Jag har alltid haft smala ögonbryn som ni ser på bilden från då jag var 12 år och inte noppade ett enda "strå" men ni ser kanske också att de är helt formlösa. Då jag noppar mina ögonbryn tar jag bort kanske 2-3 "strån" från varje bryn för att de sitter som inte ihop med resten av brynet och sen är jag klar och detta gör jag kanske en gång varannan månad.

Det jag egentligen ville komma fram till var att jag skulle mer än gärna ha lite buskigare ögonbryn, inte mycket buskigare men bara lite mer, jag tycker mina är så himla smala efter "böjen". Jag fyller dessutom i mina dagligen så de är ju egentligen ännu smalare än vad de ser ut att va på bild.

Hm ja, det var väl det jag skulle ha sagt, någon som vill skänka lite strån till moi?! Haha.

Ps: Emma, berätta lite om din dröm?! :D



Outfit freeeedag!


Idag har jag på mig Skor från Nelly, gamla byxor från H&M, tunika Second hand och örhängen från Ur&Penn (tror jag).

Svara mer än gärna på frågan/frågorna två inlägg ner.



Ett Twilight inspirerat födelsedagskort

I onsdags var det ingen vanlig dag för det var Therese's födelsedag. Eftersom jag inte kunde vara i Göteborg och fira henne så pysslade jag ihop enligt mig det snyggaste kortet jag gjort hittills som jag skickade till henne. Hon är ju precis som jag väldigt inne i Twilightvärlden så jag gjorde helt enkelt ett Twilight inspirerat kort. Ni får ursäkta att bilderna är rätt dåliga, det var snyggare i verkligheten.

Eftersom kortet skulle bli fyra sidor och Twilightsagan är i just fyra delar valde jag att ha varje sida inriktad på en av böckerna, citatet som finns på varje sida kommer då från den boken. Framsidan- Twilight. "And how long have you been seventeen?"

Sida två- New moon. "Your wish, my command".

Sida tre- Eclipse. "If there were any way for me to become human for you- no matter what the price was, I would pay it".

Sida 4- Breaking Dawn. "Why am I covered in feathers?"

Det han har i ansiktet är alltså glitter, ja eftersom han glittrar i solen, ser kanske lite miffo ut på bilden men det såg bättre ut i verkligheten.


Här kommer bilderna i lite bättre kvalité, de jag gjorde i paint på datorn, dock är ju inget glitter eller så på dem eftersom jag gjorde det för hand efter att jag skrivit ut dem + att man ser färgen bättre på dessa bilder.


Vad tycker ni om kortet? :) Själv älskar jag sista sidan, haha.



Lite hjälp tack

Som sagt, har hamnat i en liten bloggsvacka men kom på att vid min förra lilla svacka bad jag er lämna lite tips på vad jag kunde skriva om så jag har läst igenom dom nu och tänkte visa dom för er. Det jag vill att ni då gör är att lämna en liten kommentar om något av alternativen här nedan låter intressant eller om ni har något annat tips.

-Mer vardag, bilder på din frukost osv.
-Bilder på hur du sminkar dig m.m
-Det kan ju vara att du varje dag fotar ett plagg under rubriken "I min garderob" och skriver något om det eller typ....."detta skulle passa bra till blablabla" och då blir det som inspiration och mode tips plus din stil i ett.
-Kanske lite mer videobloggning också? (Om jag ska videoblogga mer vill jag ha förslag på vad).
-Sätt ihop outfits till olika personer kanske?
-Dagens fråga. (Har ju haft dagens fråga men det rann liksom ut i sanden och jag tror inte jag har några frågor kvar att svara på heller).

Så, något som ni tycker låter intressant?



Nya The Runaways stills.

Bildkälla

Om ni klickar er in på källan finns fler bilder att se där.

 

Hej! Jag äör glatt förvånad över att jag sov rätt bra inatt ändå vilket är himla skönt. Jag vaknade några få gånger och hade ont men om jag då la mig i fosterställningen lättade det i benet och jag kunde somna om någorlunda snabbt igen.

 

I övrigt känner jag inte så mycket inspiration för att blogga nu, känns mest bara som att allt jag skriver är tråkigt och menisngslöst men jag har väl bara en liten bloggsvacka helt enkelt, hehe.

 

Vi hörs senare idag I guess för nu ska jag lägga mig i sängen och kika på gårdagens avsnitt av Bella & Tyra show eftersom jag missade det igår.

 

Kram!




Outfit torsdag 18 mars


Loggade precis in på bloglovin och såg att jag har 139 nya inlägg att läsa, shit, och ändå så kollade jag igenom 50 nya i morse innan jag och mamma åkte iväg.

Idag hade jag i alla fall på mig skor, väska, vantar och halsband Second hand, byxor Lindex, linne Monki, kofta Bik Bok, jacka köpt i London.

Nu säger jag god natt och sov gott :)



Min dag.

Som sagt, imorse vid 08.30 satte jag och mamma oss i bilen för att köra tvärs över hela Skåne för att komma oss till Ängelholm och träffa min ryggkirurg. Vi var väl inne hos honom i si så där en kvart vilket kan kännas lite onödigt efter en bilfärd för nästan två timmar men nja, det var värt det. Nu är det i alla fall bestämt till 100% att mitt diskbråck i ryggen ska opereras, det blir en steloperation. Tyvärr finns ingen tid just nu så jag får vänta i ca tre månader eller så blir det i tidig höst, huvudsaken att det blir av känner jag! Här kommer lite bilder från dagen.

Nu kan man se blommor lite här och var vilket jag gillar, mycket. Bilden är tatt i Ängelholm.

Min fina och underbara, underbara moder :)

Jag åt god pasta med svampsås till lunch (det var kött också men det gillade jag inte så det lämnade jag).

Då vi satte oss i bilen och skulle lämna Ängelholm visade termometern 12,6 plusgrader, nu är det nämligen vår på riktigt :D

Eftersom klockan inte var så mycket så åkte vi istället vidare in till Lund eftersom varken jag eller mami vart där tidigare.

Där strosade vi mest omkring i olika butiker och spanade in omgivningen.

Lund var faktiskt mycket finare än vad jag föreställt mig och det var hur mycket studenter som helst där :P Något som också var rätt kul var att jag hann se en kille med shorts och två tjejer med leggings, ja ni vet sånna där tunna och som bara går nedanför knäna, då fick jag ännu mera vårkänslor!

Dagen var himla mysig, älskar ju sånna här dagar med moder det enda negativa är väl att jag mår skit nu.. Eller i sinnet mår jag toppen men benet gör så ont att jag bara vill såga av det, nervsmärtor är det värsta jag vet!! Det är en nerv som kommer i kläm i ryggen vilket gör att jag får enorma nervsmärtor i vänstra benet och ju mer jag går desto ondare får jag och tillslut måste jag halta och vill knappt sätta ner foten i backen för att det gör så ont. Nu hoppas jag bara att jag kan sova inatt vilket jag dock tror kommer blir svårt eftersom det som sagt gör gaaanska så ont nu och nope, ingen medicin hjälper.

Nä nu ska jag sluta klaga, det finns ju dom som har det så mycket värre än jag!!
Hoppas er dag var bra :)



Idag befinner jag mig i Ängelholm!


God morgon!
Idag lär ni inte höra så mycket från mig för jag ska just åka till Ängelholm (ca 15 mil härifrån, tror jag) för att träffa min ryggläkare och prata operation och efter det kanske jag strosar omkring lite där då jag lix befinner mig där, vi ser helt enkelt. Kika in senare ikväll så har jag förhopnningsvis gjort ett litet inlägg.

Ha en fin dag, PUSS!



Gute nacht


Jag tackar för mig idag och kryper till sängs. Jag ska nog inte sova än men jag hade tänkt hinna läsa lite i Twilight och jag har ändå inget att göra nu så det passar ju bra. Så, god natt :)

Ps. Nytt klipp från The Runaways.



Nu och då.

Är det något jag gillar att göra är det att jämföra och se hur man förändras. Bilden till vänster är tagen idag och bilden till höger är tagen nån gång i slutet av 08, början av 09 (tror jag). Då jag ser den sista bilden blir jag nästan lite sugen på att spara ut håret igen. Jag ångrar inte en sekund att jag klippte av mig håret men det kanske är dags för något nytt nu igen? Haha.

Nä nu ska jag inte hålla på och vela, jag gillar ju hur mitt hår ser ut nu, då kanske jag helt enkelt behåller det så ett tag till, sen växer det ju inte ut på si så där ett par månader,/något år ändå så ;)



Outfit onsdag.


Skor, tröja, vantar Second hand, byxor och halsband Lindex, jacka köpt i London.



Nytonat!


Nu är mitt hår en och samma färg igen. Ja det såg ju faktiskt hemskt ut på slutet, vilket är ett minne blott nu :)



Pysslat - Bokmärke

Som sagt. Igår tog jag fram en av älsklingsböckerna - Twilight och hade tänkt börja läsa den då jag såg det uberfula "bokmärket" jag hade, man kan inte ens kalla det för bokmärke utan snarare ett reklamblad jag tog på planet på väg till Schweiz i somras. Det var i alla fall då tanken slog mig att göra ett eget bokmärke. Tänkt och gjort och ja, nog är det hundra gånger snyggare än mitt förra. Vad tycker ni?

Det var hur enkelt som helst, klippte ihop bilderna och så i paint, skrev ut dem, klippte till, klippte ut en lika stor bit av ett tjockare papper, limmade på det båda bitarna på det tjockare papperet, klistrade fast lite glitter, klippte till två bitar självhäftande genomskinlig plast och satte fast dem, gjorde ett hål, trädde dit snöret och satt fast pärlor. Tror det var allt :P



Pysslat


Godmorgon. Så kul att logga in här och läsa alla nya kommentarer, ska svara på dem senare under dagen! Igår kväll tog jag fram Twilightboken och hade tänkt börja läsa den igen då fick jag värsta pysselsuget så jag lade boken åt sidan och satte mig och pysslade lite på datorn, dock måste jag pyssla klart den här grejen för hand (som jag gillar det som mest) men det tar jag tag efter att jag tagit mig en dusch. Kika in senare för att spana in vad det är jag pysslat med :)

Tills dess, ha det fin fint =)



Premonition

Bildkälla.

Jag och mamma har precis suttit och kikat på filmen Premonition och jag tycker faktiskt den var ganska bra men lite hemsk var den ju också, men ja, jag kan tycka att den är värd att se :)

God natt.




Tona tona tona tona bort din fula färg (sudda bort din sura min)


Egentligen hade jag tänkt tona håret nu i eftermiddag men jag känner mig så förbaskar trött, lat och orklös just nu så jag får se hur det blir med den saken. Sen måste jag toppa håret också, det ser hemskt ut så som jag misshandlar det med plattången. Nej nej inge bra! Ändå är jag grymt noga med att använda sån där spray som ska skydda håret mot bl.a plattänger.

Tänkte köra en lite fråga till er, vilka hårfärger har ni haft och är det någon ni skulle vilja prova på men inte vågar?

Själv har jag vart rödtott, haft röd/lila, ljusbrunt, mörkbrunt och slingor. Jag skulle vilja prova på att vara blond, jag skulle inte vilja färga håret blont för jag vet att jag skulle se hemsk ut i det men jag skulle gärna provat på att vara född blond :)



Outfit tisdag *Bildbomb*


Skor, väska, tröja, vantar Second hand, strumpbyxor köpta i Schweiz, kjol Monki, jacka köpt i London, gamla glajjor och halsband från Lindex.

Hejsan.
Idag mår jag bättre vilket är nedrans härligt sen är det ju inte fy skam att det är underbart väder ute heller!! :) I morse var jag på sjukan och tog allergisprutor (katt, gräs och björkpollen) sedan promenixade jag ner på banken och gjorde ett ärende sedan mötte jag upp mami på Lindex då vi sedan stosade omkring ett litet tag i solen.

Nu har jag precis kekat lunch och sitter å jobbar lite smått.
Kram på er.




Tack söta ni

Bild från sommaren 08 i Schweiz.

 

Jag blir så glad då jag loggar in här och ser att ni fortfarande kikar in här varenda dag och lämnar kommentarer än om jag är en usel bloggare för tillfället så Tack :)

Jag ska försöka svara på era kommentarer imorgon, försöka, hihi.

Kram på er.




Outfit måndag.


Jag tog mig ut en snabbis för att bland annat posta iväg ett brev men även för att få mig lite frisk luft, har ju legat i sängen i princip hela helgen.

Skor, jeans, väska, vantar, mössa Second hand, tröja gammal från Gina T, jacka ett provplagg till vår kommande webbutik, gammal halsduk.



Alice i underlandet

Igår låg jag och kikade på filmen Alice i underlandet, tyckte dock inte att den var så bra, om vi säger så här, efter halva filmen funderade jag på att stänga av den. Ni andra som har sett den vad tyckte ni?

Ps. ryggen jävlas fortfarande vilket betyder att jag fortfarande äter mina starka värktabletter vilket i sin tur betyder att jag är helt seg i kroppen och bara sover och sover.



En veckas outfits

Vilken dag är din favorit?

Jag gillar mest tisdag och torsdag :)

Ni får ursäkta min crappy uppdatering men ryggen jävlas som bara den fortfarande så jag prioriterar inte bloggen just nu, men det förstår ni nog.



GRATTIS

Idag tycker jag att vi alla slänger iväg ett megastort grattis till min underbara, fina, älskade och saknade vän Hanna som fyller 20 år idag!! GRATTIS BabyH :)


Sofi: Mejla gärna bilden till mig :) [email protected]



Frånvarande

Hej. Min rygg tar död på mig idag så det är därför jag är så frånvarande här, hoppas ni förstår. Jag önskar er en trevligare lördag än min.



Old times

Satt och kikade på en massa gamla bilder igår och tänkte dela med mig utav en del av dom.

Jag, Sofia och kusin Pernilla håller i småstjärnorna på en släktträff. Haha kolla mina kläder, jag tror jag gillade lila!

Något år senare höll vi småstjärnorna men vi var även med, vi uppträdde till låtarna Jag vill vara din Margareta och Ta mig i famn. Jag till vänster, Sofia och Pernilla.

















Högstadietrion! Sandra, jag och Sara, en vanlig dag hemma hos Sandra :P

Så här coola trodde jag och Sara att vi var i skolan.. Hmm :P

För att berätta en lång historia kort så har jag och mina kusiner tillbringar vartenda lov från att vi var små till att vi ungefär var 13-14 år i vår farmors stuga så man kan säga att vi vuxit upp tillsammans. Här var det översvämning och jag och Pernilla fick för oss att bada med kläderna på, tror vi var 14 år här.

Samma sommar hade vi småstjärnorna för sista gången, även här på en släktträff. Vi uppträdde med låten Teeny weeny string bikini, att inte alla gamlingar fick hjärtattacker, hehe.

En helg hemma hos Sandra. Jag och Sara sa alltid Afrikan kvinna istället för hej då, fråga mig inte varför :)

Skolavslutningen i nian.

Skolavslutningskvällen.

Sara hängde med till min farmors stuga och vi visade henne vad vi brukade göra där genom att klä ut oss en massa, digga Elvis i farmors bil och massa annat skoj :)

Ja där har ni lite bilder och korta förklaringar. Saknar tiden i farmors stuga, vi hade alltid så förbaskat roligt där, jämt! :D



Nya kategorier.


Har precis avnjutit en god middag med la familia. Sen kom jag ju på att för någon dag sen lade jag till kategorin The Runaways åsså delade jag upp kategorin The Twilight Saga + New Moon vinsten i två så nu heter en New moon vinsten och den andra The Twilight Saga. Tyckte det blev så rörigt att posta alla dessa inlägg i samma kategori så nu blir det hela förhoppningsvis lite enklare :)

Ha en mysig fredag.
Kram på er.



Outfit freeeedag



Skor Second hand, gamla Lee jeans, linnen Gina T & H&M, gammal och då menar jag väldigt gammal jacka från H&M, axelsmycket har jag knopat ihop själv.



Hur snygg?!!!!!

I morse klickade jag mig in på alla dessa Twilight bloggar jag läser och på varenda en ser jag dessa nya bilder från premiären av The Runaways. Alltså Kristens klänning är den snyggaste jag sett på länge, jag är så kär att jag tror jag spricker, vilket vill ha begär!! Så f***ing snygg! Kanske man måste köpa sig lite tyg och sätta sig vid symaskinen..

Dakota var fin hon med men som sagt, Kristens klänning var så snygg, allt kändes så rätt, modellen, färgen, tyget, allt!

Bildkälla.



Tsunamis och bitande rävar.


Wow nu är det första morgonen på jag vet inte hur många veckor som jag inte kommer ihåg att jag har drömt minsta lilla. Vanligtvis brukar jag vakna och sen kommer alla konstiga drömmar tillbaka till mig som jag haft under natten, eller små delar av dem och ja, jag drömmer banne mig alltid konstiga drömmar. Jag drömmer minst en gång i veckan om stora vågor och tsunamis och det är alltid jag och lillbrodern Liam som är där och jag gör allt för att rädda honom vilket jag faktiskt också gör i varje dröm (som tur är). Nu har dock börjar drömma oftare om rävar och hundar som biter mig, bara den här veckan har jag drömt det två gånger + en gång till men då var den en dinousarie som bet mig.. Ja ni ser ju, haha.

I alla fall, hoppas ni får en fin drömlös dag :P



Kanske det snyggaste förklädet jag skådat!


Det här förklädet lär bli mitt första inköp då jag flyttar hemifrån!



Outfit


Skor, väska, vantar, tröja Second hand, gamla jeans från H&M, halsband från Lindex och jacka köpt i London.

Mamma sa att det kanske var dags för mig att färga om håret och ja, jag kan inte göra annat än att hålla med!



Men ÄNTLIGEN!!!!

Jag tror inte jag är ensam om att vara överlycklig efter att äntligen ha fått se Eclipse trailern?! Skrev ju igår att jag längtar efter The Runaways mer men nja alltså, efter att he sett denna påminns jag om hur kär jag är i The Twilight Saga så jag längtar efter båda filmerna lika mycket.

Men vad tycker ni om trailern?
Jag gillar den, den avslöjar inte för mycket som jag ibland kan tycka att trailers, teaser trailers gör. Måste även säga att jag tycker dom fått till nya Victoria bra, känns inte lika fel som jag tyckte det var i början då jag hörde att hon skulle bytas ut. En negativ grej har jag också att komma med, Bellas hår, a big nono!!

Titta och njut om och om igen som jag gör.

Update: Här kommer lite screencaps, fler bilder finns om ni klickar er in på källan, källa: eclipsemovie.org





Nytt.

Har precis kommit hem efter att ha varit på Bo Ohlsson och jag fick en liten (den svarta) Marilyn tavla med mig hem, 15 kr gick den på!



Morsning


Hej hopp!
Hur mår ni idag mån tro?
Jag mår prima om det nu var någon som skulle undra det. Hittills har jag inte gjort så mycket faktiskt.. Har sett på The Runaways klipp på youtube, suttit och lyssnat på massor av deras låtar, googlat bilder på dem, läst om dem osv. Haha ja jag börjar blir lite smått besatt :P Nä men alltså tänk vad unga de var då de startade 1975, Cherie var 16 bast och Joan 17, de andra var också i den åldern, det är inte gammalt alltså!

Nu ska jag ner å keka lite lunch, hörs senare. Byye



3 nya "The Runaways" klipp




Källa.

Jag vet inte om jag törs skriva det här men just nu längtar jag faktiskt mer efter att få se The Runaways än både Eclipse och Remember me.. Remember me vet jag ännu inte om jag ska se på bio faktiskt, beror lite på om dom som sett den tycker den var asbra. Dock kanske jag längtar mer efter The Runaways än Eclipse just för att man bara fått se 10 sekunder från den sistnämnda och vi har ju sett betydligt mer från den förstnämnda så fråga mig igen veckan innan Eclipse premiären och jag kan nästan garantera att mitt svar blir annorlunda då ;)

Vilken av dessa tre filmer ser du mest fram emot just i detta ögonblick?

Och nu säger jag god natt ännu en gång.



It takes a fool to remain sane


Jag har precis suttit och kikat på programmet Fuskbyggarna, jag tror det heter så i alla fall, haha. Tycker faktiskt det programmet är rätt bra. Någon utav er som sett det?

Nu ska jag krypa ner i sängen och se ännu ett avsnitt av One Tree Hill, ovanligt va, haha!! ;P
Vi hörs imorgon igen. God natt och sov gott.
Kram



Outfit ons.


Skor Nelly, byxor Gina T, tröja Second hand, halsband Lindex.



10 SEKUNDER FRÅN ECLIPSE!!!


Tack Molly för tipset!



Musikvideo, Cherry Bomb, Dakota och Kristen.


Källa.



Självlysande?


Yes nu skulle man kunna tro att mina knalliga naglar är självlysande, kasnke är dom det? Något jag får kolla upp ikväll kanske. Nä men något jag är säker på är att mina naglar lyser, som bara den!

Update: Jag minns inte alls var jag köpte nagellacket men eftersom det är ett Depend nagellack så finns det nog att köpa lite här och var, under flaskan står det 57 om det nu kan vara till någon nytta. Sen måste jag säga det att nagellacket är värdelöst, målade ju mina i morse och det har redan börjat flagnat än om jag inte gjort något speciellt så det är väl ett lack som är okej för en kväll men inte mer än så.



A kiss to build a dream on


Vaknade av mig själv vid 9 i morse, ni måste hålla med om att det är så mycket skönare att vakna av sig själv på morgonen än av en irriterande väckarklocka man bara vill slänga i väggen då den ringer?! ;P Gick i alla fall och postade iväg ett litet brev till en av mina närmsta vänner som fyller år om några få dagar och eftersom jag inte kan vara uppe i Ume nu så fick det bli en liten grej med posten helt enkelt.

Annars då.. Jo jag sitter och jobbar med webbutiken lite smått och nu verkar det äntligen gå framåt lite, verkar. Det är inte helt hundra än så fortfarande hoppas vi som bara den så ni kan ju hålla några tummar ni med om ni vill va snälla.

Just de, har ju läst att vi ska få se teaser trailers från Eclipse, idag 10 sekunder och imorgon 90 sekunder, så himla nice!

Ciao



Gossip girl


Har precis suttit och pysslat lite och nu ska jag lägga mig i sängen och kika på det nya avsnittet av Gossip Girl som äntligen kommit ut! Har som inget roligt att dela med mig av så jag avslutar helt enkelt där, hihi.
Kram på er goa läsare.



Outfit tisdag 9 mars.


Nu märker man verkligen skilland på bildkvalitén då man jämför min och mammas kamera, bilderna ovan är tagna med min, alltså sämre kvalité. Jag har iaf på mig Skor, väska Second hand, byxor, halsband Lindex, t-shirt indiska, kofta Bik bok, vantar H&M, jacka köpt i London.



Bild på mig i DN.

Haha så himla kul. Loggade in på facebook där jag ser att en vän skrivit: JENNILIE!!!!! SER ATT DU ÄR MED PÅ DAGENS NYHETER!!! :D :D :D :D

Jag fattade ingenting men klickade in mig på DN's hemsida och ja, där var det ju en bild å mig, klicka er in här för att se. Är ni intresserad av att köpa jackan säljer jag den här.

Nu är bara frågan om jag endast syns på nätet eller om bilden även är med i tidningen, någon som vet?



Lite info om webbutiken.


Just nu känner jag mig typ lika galen som jag ser ut att va på bilden.

Hej. Såg att det vart lite problem att kommentera här på bloggen? Jag har haft problem att logga in, men nu efter typ en timmes försök är jag finally inne så jag antar att det än en gång strular med blogg.se.

Aja får in lite frågor då och då hur det går med webbutiken eftersom vi sa att vi skulle öppna så snabbt som möjligt och det var ju ett par veckor sen. Vi jobbar på för fullt med den MEN i ca två veckors tid har vi jobbat men inte kommit minsta lilla framåt, det stular väldigt mycket för oss just nu vill säga. Det är rätt frustrerande men vi ger inte upp så enkelt! Vi hoppas att strulet fixar sig snart så vi får komma igång någon gång, vi vill ju starta NU! :D

Och vilken dag det har varit idag alltså, gosh! Haha. Började jobba i morse och satt i flera timmar men kom som sagt inte framåt nånting på grund av allt f***ing strul, sen ringer en person till mamma och kommer med ännu mera strulnyheter så nu var vi båda väldigt frustrerade och på lite smått dåligt humör.. På eftermiddan följde jag med mamma för att hämta brorsan på skolan och då vi sitter i bilen på väg dit ringer hennes mobil, det är en av brorsans fritidslärare som ringer och säger att Liam och en kompis är borta..

När vi kom fram till skolan såg vi nån lärare springa omkring och leta så vi satte igång vi med, som tur var var dom bara i närheten och dom hade sagt till en annan lärare att dom var där men ändå, bara själva grejen.

Tvingade mamma att köpa en godispåse åt mig för nu ska jag bara lägga mig i sängen, se på OTH och tröstäta godis och hoppas på att morgondagen blir snäppet bättre, haha.

Hoppas eran dag har varit bättre än min, vad har ni gjort?



Outfit måndag


Skor, jeans Second hand, kofta från Bo Ohlsson, jacka köpt i London.



Dagen med stort D.


Jag kan inte riktigt skryta med att jag gjort mycket för världen idag. Ingenting alls faktiskt! Dock vaknade jag faktiskt 08.20 men sen har jag sett på typ 100 avsnitt av One Tree Hill känns det som, jag har sett på Blåsningen, ätit, sett OTH, ätit, sett OTH, jag typ så där, haha. Men det har vart en skön dag som tur är.

Imorgon ska jag och mamma jobba som bara den har jag tänkt så förvänta er inte så mycket bloggning på förmiddagen och mitt på dan.

NU ska jag faktsikt hoppa isäng, eller hoppa och hoppas vet jag inte, fast vem vet :P
Kram på er och god natt, sov sött.



En vecka, flera outfits, röstningsdags igen.


Så, vilken dag vad er favorit? Min är nog.. Fredag eller tisdag :)



Gangsta

Jag och Kevin har precis proppat i oss godis och suttit och sett filmen "Get rich or die tryin", ni vet filmen med 50 Cent i?! Vet inte riktigt vad jag ska tycka om filmen.. Så där helt enkelt. Brukar gilla "gangsta"filmer, älskar bland annat 8 mile (den med Eminem i) men tycker att den här var lite rörig, många människor och namn och sånt är jag riktigt dålig att hålla reda på så jag sitter mest "vem är han", "vem hette så" osv.

Nä nu ska jag återgå till något som verkligen är bra, mitt älskade OTH ;)



Outfit lördag


Skor, tröja, mössa, vantar Second hand, byxor H&M, fejkpäls Testplagg till vår kommande webbutik, jag säljer en exakt likadan här.



Going out


Morsning.
Allt bra med er denna lördag? Jag mår great, speciellt eftersom solen ännu en dag skiner tillsammans med den klarblå himlen. Jag och mamma hade tänkt in till "stan" en sväng nu och bara strosa omkring lite så vi hörs senare idag. Pusspuss



Luftslottet som sprängdes


Vilken mysig familjekväll jag haft! Vi har i alla fall suttit och sett filmen Luftslottet som sprängdes men då jag läst och hört att många inte tyckte den var bra hade jag inte alls så höga förväntningar. Vad tyckte jag då? Nej men jag tyckte den var jätte bra! Okej första filmen är bäst men den är helt klart godkänd av mig. Ni som har sett den, vad tyckte ni?

Nu ska jag lägga mig i sängen och kika på OTH.
God natt och kram.



Ett matigt inlägg och en liten titt hemma hos mig.

Idag stod som sagt städning på schemat och det har gått prima bra! Jag hann till och med sy gardiner till köket (ni ser dem på bilden nedan). Då vi ändå var igång och städade och vårade till vårt hem så bestämde vi (jag och mamma) oss för att laga god middag, det blev medelhavsmat.

Min mammas egendesignade porslin.

Foccacia.

Nån slags sallad, typ.

Tomater och mozzarella.

Och en super god skaldjurslasange med kräftstjärtar och musslor.

Och efterrätten (som vi inte hunnit smaska i oss än) är mango, passionsfrukt, limesaft, turkiskt yoghurt och florsocker.

Något annat jag hann med var att sätta upp tyg i vardagsrummet för att dela upp rummet, det blev himla bra faktiskt!

Hoppas ni haft en bra fredag för det har jag! =)



Outfit fredag


Idag har jag på mig skor från Nelly, byxor och halsband från Lindex, linne från Monki, ett guldarmband jag fick av Farmor och Farfar på studenten och två skinnarmband köpta i Florens.



Städa städa varje fredag..

Idag är lilleman hemma från skolan vilket gör det ganska svårt för oss att jobba så idag tar vi en städardag helt enkelt!

Då jag sökte efter låten ovan snubblade jag in på den här videon också, då pippi är i godisbutiken. Det är seriöst min favoritscen från alla pippi filmer, den är så mysig och allt ser så himla gott ut! =D



Trailern!!

Här är den, trailern till The Runaways! Det enda jag blir besviken på är att det ser ut om om filmen kommer ca 5 månader senare hit till Sverige, ja alltså i Augusti (säger ryktena). Här är den iaf, titta och njut!

Hittade det på twilightsweden.se



Uptown girl & en fråga till er

Oj vad klockan har sprungit iväg. Min dag har i alla fall varit riktigt skön. Var ensam hemma fram til 17.00 och vad har jag gjort idag.. Nja inte så mycket nämnvärt egentligen men jag har legat ute och solat, sett Chocolat och Uptown girl (som nyss gick på tv), jag har sett på Glamourama, några OTH avsnitt och ja, det är nog det jag har gjort, en riktigt slapp och skön dag alltså.

Förresten, tror aldrig jag frågat det här, hur tycker ni mitt hår var snyggast? Som jag har nu eller då jag hade i det röda? Då jag hade det röda tyckte jag att det var snyggt och väldigt mycket Jennilie och jag trivdes dunder bra i det, nu tycker jag dock att det bruna är så mycket snyggare och så här trivs jag allra bäst!! =)

Nu ska jag lägga mig och sussa för natten :) Svarar på era kommentarer imorgon.

Sov gott.



Outfit


Det här hade jag på mig i förrgår, dock bytte jag kläder senare så jag sket i att posta de här bilderna. Nu sitter jag dock i mjukisbrallor och en skön kofta så det var ju bra att jag hade något lite snyggare att publicera då :P Skor från Nelly och klänningen är ett provex till vår kommande webbutik.

Idag är himlen klarblå, jag kan inte se ett enda moln, solen skiner och värmer och termometern visar ca 1,5 minus så jag sitter ute och solar.
Ciao



Cherry Bomb i The OC

Godmorgon!
Idag har jag egentligen sovmorgon men klev ändå upp 08.20, bra gjort Jennilie!! :D Hur mår ni idag mån tro?

Just de, i förrgår satt jag och kikade på The OC och helt plötsligt börjar låten "Cherry Bomb" att spelas, i serien alltså, vad glad och förvånad jag blev! Här kan ni se klippet. Det är från säsong 3 avsnitt 24.


Inatt drömde jag en massa knepiga drömmar, som vanligt vill säga. Jag drömde bland annat att en galen räv höll på bita av halva min fot, jag skrek och skrev på hjälp men ingen kom och det gjorde banne mig svinont och det ba spruta en massa blod, sen vaknade jag och hade ont i den foten, haha!

Snart ska jag krypa ner i sängen igen, ska bara ta upp lite frukost sen ska jag lägga mig och kika på filmen Chocolat med bl.a Johnny Depp i. Det var längesen jag såg den filmen men jag minns att jag tyckte den var rätt mysig och att man blev väldigt chokladsugen!

Vi hörs senare under dagen.
Ciao



Dakota sjunger Cherry Bomb


Var inne på twilightsweden.se där jag såg den här videon, det är Kirsten och Dakotas version av "Cherry Bomb", fick även läsa att IDAG får vi se hela trailern, wiiiie!!



Twilight och kortspel


Hej hopp!
Vilken dag det har varit, dator, dator, dator (jobbat), seriöst mina ögon kommer snart vara fyrkantiga!! :P Nu hade jag i alla fall tänkt spela kort med lilleman och sen ska jag se klart Twilight som jag satte på tidigare idag men inte såg klart, så vi hörs igen imorgon.

Kram på er.



Dagens fråga.

Louise: En liten fråga: hur lång är du? ;D

Svar: Jag tror jag redan har svarat på den frågan en gång men är inte säker så här kommer det i så fall en gång till eller för första gången, jag är 165 cm lång. Det hade ju inte skadat att va typ 174 cm men äh, inget jag tänker på så ofta :)

 

I dessa klackar blir jag ju hela 179 cm lång ;)




Outfit onsdag.


Idag har jag på mig skor från Nelly, gamla byxor från H&M, tröja Second hand, skinnjacka köpt i London, en gammal halsduk och glajjor från Urban outfitters.



God morgon!


Hej sötnissar!
Idag visar temperaturen ute 7,5 plusgrader DOCK lyser solen på den men vad gör det, solen är alltså framme och det är i alla fall någon/några plusgrader ute, wihoo. Nu vill jag bara att all snö ska tina bort, nu, nu, nu!! Det går för sakta om du frågar mig, haha.

Just de, tog bort inlägget där jag sålde den leopardmönstrade fejkpälsen och den grå fodrade koftan, är du intresserad av nån utav dem klicka då på länkarna så kommer du till sidan där dem finns.

Nu hade jag tänkt äta lite frukost.
Kram på er!



Lika som bär.


Haha jag råkade se dessa två bilder brevid varann och ja, bara som som finner massa likheter? :P Hur jag står med benen, håller väskan, armarna, läppen, håret.. ja det mesta helt enkelt :P



Vilken skillnad!

Dom här bilderna är tagna med EN VECKAS mellanrum, det är samma gata. Ser ni någon skillnad, hehe.



Outfit 2 mars, tisdag.

Snacka om att dom här skorna inte var gjorde för att gå på kullersten med ;)

Idag har jag på mig skor Nelly, vitt fodral Gina T, oversize t-shirt Second hand, gammalt halsband, jacka köpt i London och ring från KappAhl.

UPDATE: Hihi har fått nån fråga om det är så varmt som det ser ut och nono, det var ju bara nån plusgrad ute men jag brukar ju fota mina outfits utan jacka (inte alltid men ofta) och jag hade flera lager strumpbyxor så det var ändå inte så himla farligt :)



My new lovers!


Just de, igår var jag och hämtade ut mina nya snyggingar till skor och jag är kääääär! Dom är grymt snygga och grymt höga, knappast skor man har då man går på stan en hel dag och eftersom jag har mitt problem med ryggen kommer jag inte alls kunna använda dem mycket, kanske då jag tar outfitbilder och om jag ska på bio typ (då det är mycket sittande) men det gör inte så mycket för jag tycker om att bara kolla på dem :)

Dom kommer från Nelly om någon undrar.



Outfit måndag 1:a mars


Herre min je vad det blåser här idag! jag har nog aldrig tidigare upplevt sån här blåst, MEN jag har i alla fall inte blåst bort än om man kan tro det här på bloggen (frånvaron). Idag har jag på mig Skor, vantar, jeans, linne, väska Second hand, gammal kofta och halsduk, jacka köpt i London.



Hej hopp!

Hejsan, tänkte bara slänga in att jag och mamma sitter och jobbar för fulla muggar så ni lär inte höra mer från mig förrän senare idag/ikväll :)
Kram på er!