Dagens bästa fynd.


Den här söta lilla kjolen köpte jag på Myrorna imorse för en tjuga. Nöjd.



En somrig dag i Umeå.

Igår pratade jag och Melker ihop oss och bestämde oss för att ta en sväng till staden idag, sagt och gjort. Vid 10-tiden i morse tog vi bussen till Ersboda där vi först vandrade omkring på Myrorna sedan åkte vi vidare in till staden. Vi fyndade båda två vilket var kul att inte bara jag var den som gick hem med flera påsar. Värmen var total och solen lyste men efter ett besök inne i en affär så gick vi ut till ett mulet Umeå med regnet bara en bit ifrån. Trots det var det varmt så vi brydde oss inte utan gick ner till älven och satte oss :)
  
  
jag fick plocka ut fula kläder som melker sedan skulle åprova, detta blev resultatet ;P

Jag har haft en trevlig dag, hur har din varit? =)



London första kvällen.

Här kommer lite bilder från min första dag (eftermiddag om man ska vara petig) i London.
 
Jag, Anja och Lilleman flög dit på torsdagen (17 juli).
 
Då vi kom till london Bridge var vi tvugna att byta tåg.

Så här tycker jag att hela London såg ut, smutsigt och skabbigt men ändå på något konstigt vis charmigt.
 
Då vi kom fram till hon vi skulle sova hos första natten fick först en färgglad och god förrätt.
  
 
Och sedan fick vi en smarrig kycklinggryta med pasta.

Resan dit gick bra men var rätt så lång, buss, flyg, buss, tåg, tåg, promenad och då vi hade himla mycke onödig packning med oss pluss en barnvagn blev det rätt så jobbigt, men var det värt det..? Absolut! Vi kom det rätt så sent så den här kvällen hände det inte så mycket förutom att jag fick mig en god natts sömn :)



Dagens bästa fynd.

Den nya kategorin är alltså "Dagens bästa fynd". Ni som inte redan har märkt det så älskar jag att fynda på second hand butiker, loppmarknader och rean, det är ytterst sällan jag köper plagg osv på fullpris och då det händer är det en billig fullprisvara eller något jag verkligen vill ha. Jag kommer därför dagligen visa en sak (kan vara en pryl, kläder, skor osv) som jag tycker jag har fyndat till ett bra pris.

 

Den här Louis Vuitton väskan (troligen en kopia?!) köpte jag på lördagsloppisen i Simrishamn här om veckan. 15 enkronor fick jag betala för att den skulle bli min. Ett riktigt fynd enligt mig då den ser helt oanvänd ut och riktigt snygg är den också.

Kiss'n hug.




Home sweet home?!

Söta ni.
Nu är jag hemma efter två dagars bilåkning; Simrishamn- Umeå. Igår åkte vi inte förrän vid klockan 11.30 och då begav det sig till Båstad. Det var verkligen ett sött litet samhälle må jag säga :) Efter några timmar där åkte vi vidare till uppsala där vi spenderade natten och i morse begav det sig hem till umeå.

Nu är jag hemma och jag vet inte vad jag ska tycka.. Härligt att få sova i sin egen säng efter att ha sovit på olika ställen nu i två månader men jag känner ett stort behov av umgänge nu! Vill bara träffa alla nu. Men jag hoppaspå morgondagen för snart får vi trevliga gäster hit hem :)

Nu då jag är hemma igen blir det att ta tag i bloggen igen, har så himla mycket jag vill visa er men det får bli lite i taget :) Snart kommer även en ny kategori att komma upp ;P

Nu kommerdet bli en del inläggpå raken men det dör väl ingen av :)
Kram.



Jag sprundlar av idèer.

Som jag skrev tidigare kunde det bli glest med uppdateringar och det håller nog i sig till mitten/slutet av nästa vecka. Vill som sagt kunna blogga med bilder vilket jag inte kan göra här sen så vill jag ha en liten paus från datorn nu när jag är på semester med familjen. Jag kan i alla fall säga att jag har det underbart här mer berättar och visar jag nästa vecka, samma sak om London trippen.

För övrigt har jag lite nya idèer till bloggen för att göra den mer personlig och rolig, en av dom börjar jag nog med nästa vecka nån gång så du får hålla lite utkik :)

Vädret här är ju inte det sämsta heller, hothothot (=

Nu ska jag krypa i säng för att orka med morgondagen.
Ciao



GRATTIS.

Idag fyller min lillebror 7 år så GRATTIS till honom :) :) Han är världens sötaste!! Imorgon drar jag och mamma till Köpenhamn på shoppingrunda :)



Efter 7 veckor utomlands är jag tillbaka i Sverige igen.

Ja nu är jag i Skåne med familjen, är toppen! Det känns dock som jag knappt varit borta i sju veckor nu.. Den största skillnaden är min lillebror som har vuxit huuuur mycket som helst, eller så har jag bara insett nu efter att ha varit med väldigt små barn den senaste tiden att han verkligen är stor nu.. :)

Jag kommer kanske ta lite paus från bloggningen medans jag är här, kan inte lägga ut bilder vilket jag tycker gör det hela mycket tråkigare, men det kan dyka upp något inlägg lite då och då, ni ser ju :)

ha det toppen :D
Kram J.



Tillbaka fràn London.

Hej. Som ni kanske märkt sà har jag inte haft tillgàng till internet därav blogguppbehàllet. Tyvärr kommer det här bara att bli en snabb bloggning, har en del att göra ikväll, kommer därför bara skriva lite smàtt.

London var toppen, hann dock inte alls kolla pà allt jag ville dà jag var där under sà kort tid och under tvà dagar var barnvakt àt lillknodden men det var himlarns mysigt det med. Shoppade bara pytte lite, själv förvànad över det! Bilderna fràn london kommer senare nàn dag. Detta fär räcka om London för tillfället.

Imorgon 06.50 gàr mitt plan hem till Sverige. Känns lite knasigt, har ju vart utomlands i sju veckor nu. Flyger som sagt till Malmö dà för att spendera juli ut i skàne med familjen :) Men planet till Malmö gàr inte förrns 17.35 sà jag har massor av timmar att tràkspendera pà arlanda sà ring mig gärna ni kompisar som läser detta! :D

Men dà jag inte kommer ha vàran dator där sà blir det nog inlägg utan bilder.. Tràkigt jag vet!!
Nu ska jag packa klart.
Kram Jen.



London, here I come!

Vid 13-tiden börjar vi bege oss, ska först àka buss, sen tàg sen buss igen för att komma till flyget, sedan flyger vi till London =D Jag vet inte om jag kommer kunna blogga därifràn (hoppas självfallet att jag kommer kunna göra det!!) sà ni vet ifall det blir ett litet uppbehàll men jag är ju tillbaka här i Schweiz igen pà màndag :)

Har nyss legat och sovit, är fortfarande dödstrött! Jag la mig klockan 02.20 inatt och klev upp klockan 03.55 för att flyga tillbaka hit till Schweiz efter min tripp till Berlin :) Ska sova pà flyget iaf, det är ett som är säkert ;P

Hoppas ni haft en bra dag och att den fortsätter pà det viset, här regnar det iaf!

Kram J.



Tre länder på en dag.

04.36, ja då går bussen till flygplatsen, taggat :P Ska nog sova nu i två timmar innan jag ska upp igen..
Det coola är att imrgon, eller inom det här dygnet kommer jag va i tre olika städer/länder; Berlin, Schweiz och London, det blir rekord för mig ;)

I tåget..

En slags världsklocka där i bakgrunden.

Som jag och Sandra spanade in.


Haha alltså kolla håret!! :P Big hair!



Sussa gott =)
Kram J.



Vad vore en dag i Berlin utan shopping?

Idag blev det lite shopping igen, underkläder och en jacka, hela köret för 135 kronor :) Här kommer bilder från dagen plus en liten video update, ännu fler bilder kommer nog upp ikv :)

Jag och Sandra provade "snygga" hattar..

Och solglajjor!

Så här har jag vandrat omkring idag (iaf dom första tre timmarna, var sedan tvungen att byta skor då mina fötter leeed av dom höga klackarna :P

Men dom är ändå mina nya älsklingar!

Me and Sandra :)

En påse i min smak ;P

Detta köpte jag idag, underkläderna för 90 kronor tillsammans.

Och jackan för 45 kronor.

Jag är nästan glad över att Starbucks inte finns i Umeå då alla mina pengar skulle gå åt att köpa frappuccinos och den underbart goda morotskakan jag provade på idag, delicious!

Sedan måste jag bara berätta att familjen vars barn jag tog hand om i Schweiz nu i sommar sa att om jag senare skulle vilja vara au pair där en längre tid skulle jag bara höra av mig, detta betyder då att dom verkligen gillade mig och tyckte jag gjorde ett bra jobb vilket känns super bra för mig :) :)

Vad har du gjort idag? Tell me.
Kram jennilie.



Nu finns dom i min ägo.

Som sagt blev det att vandra omkring i lite second hand affärer idag med men jag köpte ingenting(??!!!) Men därimot köpte jag ett par skor och en t-shirt men bli förvånad, inget av dom var på rea. T-shirten gick på ca 10 kronor och skorna 330 kronor så nu har jag shoppat upp precis alla mina Berlin pengar =(

Jag spelade in en liten video som jag hade tänkt lägga ut här på bloggen men den vill inte överföras frå kameran därför får ni se t-shirten imorgon istället.

Här kommer bilder från dagen:

Inne i en second hand butik.

Blev så glad då jag såg den här =)

Vi kollade på en del av Berlin muren, mycket intressant!

Berlins första trafikljus (där klockan är)

Här gick Berlin muren.

Randen på gatan är där Berlin muren gick.

Hade på mig mina nya kläder idag.

Jag åt e mumsig sallad =)



Syns kanske inte så bra på bilden men här är mina nya Älsklingar, lite SATC känsla över dom.


Blev lite besviken över Berlinmuren, trodde de skulle vara mycket tjockare och mycket högre, men den var låg och tunn!!
Ha en bra kväll, puss.



Wide open space.

Hihi hos den här killen var jag igår:

Det här får därför bli dagens bästa!
Snart ska vi nog bege oss ut, hoppas på bra shopping idag med =D
Har ni några planer för dagen? Please let me know :)

Bloggar senare idag då vi är hemma igen.
Kiss´n hug.



TisdagsTema.

Idag är TisdagsTemat färgen blå och vad passar då inte bättre än Sveriges flagga som är Gul och Blå.
Jag befinner mig som sagt i Berlin och det roliga är att där jag sover dom här nätterna finns inte mindre än fem Sverige flaggor och en Sverige t-shirt. Jag passar helt enkelt på att hylla vårat land Sverige. Sverige är trots allt ett väldigt bra land!


Här finner ni fler Tisdagsteman.
Ha en trevlig Tisdag :)
/Jennile.



Hello Kitty.

Så ja, datorn har varit upptagen vilket är orsaken till att jag inte bloggar förrns nu. Som sagt for jag ju till ett köpcenter här brevid och ja jag har shoppat ännu mer nu =) Här kommer bilder från dagen och senaste inköpen.

Balkongen med de rosa blommorna är där vi bor.

Hittade den här underbart söta klänningen på en second hand butik, ynka 80 kronor.

Hello Kitty.

Vi åt god lunch på en resturang (som var super billig (= )

Jag åt pasta med musslor och räk sås, det var super gott!! :)

Jag och Sandra =)

Två sovlinnen och en bh från Madonna 27 kronor styck.

Oversize t-shirtar från New Yorker 63 kronor styck, blir perfekt till tights och en snygg kofta!

Blå jeans från Madonna 120 kronor, trosor från Forever 18 och sovshorts från H&M.

Jag var bara Tvungen att köpa den här godingen på Starbucks, så underbart god.

Nu ska vi nog kika på en film innan vi ska sova :)
Ciao.



Second hand forever baby.

Idag har jag varit och second hand handlat, åh vad jag älskar det. Jag ska snart bege mig till det stora köpcentret som ligger här brevid men då dom stänger klockan 21 ikväll tänke jag passa på att snabb blogga lite innan. Här kommer fynden från idag, ca 330 kronor fick jag lägga ut för rubbet.

Ja det var de då, då ska jag börja bege mig =)
Lägger ut fler bilder ikv från dagen som gått!
Ciao



God morgon världen.

Morning morning.
Snart ska vi ta och äta frukost och sedan hoppas jag att vi beger oss så snabbt som möjligt, först ska jag bara kolla upp på internet om jag hittar några intressanta second hand affärer jag vill besöka idag, hihi och Sandra och Stephan får bara springa efter mig ;P

Här är en kanske inte så rolig bild men aja från sovrumsfönstret.

Och så här kommer jag vandra omkring idag + mina bruna soft sandaler!

Hoppas ni får en underbar dag! jag återkommer senare ikväll förmodar jag att det blir =)
Kramar Jennilie



Oh lord.

Tjo.
Första dagen här har varit great! Vi for ju som sagt på en loppmarknad i morse men den var inte riktigt i min smak, bara antika saker, typ antikrundan :P Sedan drog vi vidare med tåget och har varit och vandrat omkring och kollat på olika bygnader osv, det var kul =)

Vi åt en sen lunch på Subway och sedan drog vi oss hemmåt igen där vi bäddade ner oss i sofforna och såg på två filmer, en var What happens i Vegas, ni vet den med Cameron Diaz och charmknutten Ashton K. Nyss gjorde vi pizza som vi har ätit nu. Här kommer bilder från dagen =)

Det första jag köpte här i Berlin var ett kort för fyra dagar då jag får åka hur mycket buss, underjorden tåg och på marken tåg, och dyrt var det inte heller enligt mig =)

Imorgon blir det en Second hand runda om inte planerna ändras.
Kiss´n hug.



Berlin dag 1.

God morgon. Nu har vi ätit frukost och vaknat till så snart ska vi ut på upptäcksfärd! Vi ska på en loppmarknad, nått annat ställe och Berlinmuren, om vi hinner allt vill säga, det ser vi ju. Jag vaknade i alla fall upp på rätt humör.

Ha en bra dag så hörs vi senare idag :)
Kram J.



Nu är jag framme.

Hej =)
Nu är jag framme i Berlin. Resan gick toppen, kändes som den gick väldigt snabbt, fast det gjorde den ju också. Det tog ca 1 timme, eller just över en timme. Då jag kom fram på Tegels flygplats stog Sandra och Stephan där och väntade på mig. Nu sitter jag i lägenheten och äter pistagenötter, mumma!! =D

Anja var lite rädd att jag skulle svälta så hon skickade med mig lite gottigheter plus chips :) Hon är så söt!

I flygplanet innan det begav sig.

Jag köpte även med mig en ENGELSK tidning, skönt att slippa dom tyska ;)

Framme i Berlin.

Sandra och Stephan :)

Välkomstdrink.

Nä nu vet jag inte vad som händer, jag är i alla fall inte trött.. Vi ser =)
Kramar.



Nu àker jag.

Sà där ja, nu är allt fint (??!!) packat i min rosa resväska som hädanefter ska fà följa mig jorden runt =)

Anja var snäll och skrev ut en Berlin guide jag kan läsa pà flyget =)

Nu ska vi àka om ca en kvart till flygplatsen, bye bye =)



Redo för att fara..

..nästan i alla fall. Jag har växlat pengar nu, köpt de sista grejerna att ta hem till Sverige och checkat in via internet till flyget sà det enda som är kvar är att packa det sista. klockan 21.20 gàr flyget :) Kommer självfallet att blogga därifràn, men kan dock inte garantera att det blir inlägg med bilder. Ha en super bra kväll :)

Update: Wihoo, jag blev dagens blogg hos TINA DEN FINA!! =D



Berlin

Ikväll gàr mitt flyg till Berlin, känns spännande och kul dà jag aldrig tidigare varit där :) Jag har dock inte börjat packa eller växlat pengar än, men det hinns nog med, känner ingen panik. Men jag har fortfarande rätt sà ont i örat sà jag Hoppas verkligen det inte blir värre av flygningen!!! Ha en toppen dag ni fina :)

Bild fràn igàr.

kramar



Super duper dag.

Vädret har varit stràlande idag vilket jag har njutit av!

Idag pà förmiddan har jag jobbat min sista dag.. Var lite tràkigt att säga hej dà till smàttingarna och familjen.. Jag lagade i alla fall lunchen till dom idag; Klyft potatis, sallad med morötter, oliver, avokado och tomat i, en sàs innehàllande crème fraiche, fetaost och vitlök och sist men inte minst kikärtor med vitlök som jag fräste. Det blev iaf gott.

Dà jag kom hem tog jag tàget till stationen efter zürich (minns ej vad det hette) där jag mötte upp Adrian. Dà àkte vi hans blandning av motorcykel, vespa i just över en timme dà vi kom fram till vàrat màl. Det var en ca 700 m làng bana som man àkte pà en grej och OJJ vad kul det var, riktigt snabbt gick det ocksà! I kurvorna var man bara tvungen att bromsa! :D
 
Där till vänster ser ni banan.


Det kändes lite smàtt knäppt att där satt vi pà biken i shorts och t-shirt i säkert 30 graders värme, sen kollade man upp mot alperna sà var det snö pà toppen :) Men jag hade i alla fall en super trevlig dag med honom!! :D

Nyss har vi ätit pajen jag gjorde igàr och den blev super god! Det var en paj med spenat, tomater och fetaost :) Sen kan jag ju bara säga det att jag har jätte ont i mitt högra öra.. Jag vet inte vad som är fel.. Det började lite smàtt i förrgàr men nu är jag helt öm och det gör ont hela tiden än om jag inte rör där.. Gapar jag stort gör det ont och jag kan inte sova pà den sidan. Det gör ganska rejält ont ocksà :S Och jag som ska flyga imorgon, jag hoppas att det inte blir värre av det!

Nu har jag inge mer att berätta om dagen tror jag, Ciao.



Prima ballerina bra träning.

Vilken dag det har varit. I morse blev det inget speciellt, var ute pà bakgàrden och lekte, àssà gjorde jag kycklingrullar och sallad till lunch.

Dà ungarna sov lunch gick jag och handlade lite (mamman var hemma dà) för att vi sedan skulle ta oss en liten cykeltur. Dà vi cyklat i ca 10 börja minstingen skrika, efter ca 3 minuter skrek hon lika mycket sà dà stannade vi pà en gräsmatta och sà gav jag henne lite mat. Men dà vi skulle fara vidare börja hon skrika lika mycket igen, jag tänkte att det skulle väl gà över men det gjorde det inte. Dà bestämde jag min för att cykla hem. Och det gjorde vi ocksà, men vi var inte hemma förrns ca 30 minuter senare dà det mestadels var uppför och med en cykelvagn med tvà barn i sà är det rätt sà tungt.

Men dà bytte jag bara barn sà dà for jag, den äldre pojken och flickan (dom jag bor hos, deras dotter) som är lika gammal som den äldre pojken nästan. Det gick super bra, dom skrattade, sjöng och hade sig i cykelvagnen. Efter att ha cyklat i just över en halvtimme stannade vi vid vattnet där vi fikade och dom lekte. Sedan begav det sig hemàt. Vi lämnade pojken hos hans mamma och likasà cykeln sedan gick jag och flickan hand i hand och sjöng sànger pà vägen hem. Ohh sà mysigt det var! :)

Nu har jag och flickan varit ute och solat lite och ätit middag med nästan hela familjen.

Men jag kan ju säga dig det att det käändes att cykla med dom. En massa uppförsbackar som var superbranta. Men det kändes i alla fall i làren sà det tycker jag var bra, blev ju ca 2 timmar sammanlagt som jag cyklade sà ;)
  

Snart ska jag ner och göra en paj tills imorgon, dessutom ska jag göra en kul grej imorrn, skriver om det imorgon ;)
Ha det toppen!

Ciao



All my dreams come true.

Hej.
Idag har det varit en rätt sà seg och jobbig dag.. Har jobbat hela dagen. Tvà àringen har verkligen kommit in i en fas dà han gör ALLT man säger han inte ska göra. Varje gàng han gör nàgot riktigt dumt och jag höjer rösten mot honom kollar han bara pà mig och sedan börjar han skratta och gör om samma sak igen, det är sàà jobbigt ibland!
I morse dà jag badade dom i badkaret sà bajsade han där ocksà, hur mysigt var inte det :P Haha.
 
Jag hade i alla fall pà mig bekväma och mysiga kläder idag sà det var ett plus!!

Nyss àt jag fisk till middag, det var mumma :)

Ciao




Baden city.

Hallà.
Idag jobbade jag pà förmiddagen och sedan àkte vi in till Baden.. Vandrade omkring där, àkte sedan upp till ett berg där vi promenerade och fikade lite :) Det var mys. Sedan innan vi àkte hem köpte vi med oss kebab. Det är den godaste kebab jag nàgonsin ätit, gàr inte att jämföras med Sveriges! Mumma!
   

Förresten sà är Berlin resan helt bokad och klar nu, äntligen säger jag bara efter allt strul. Pà lördag drar jag! ;)

Night night



Utmanad.

Jag har blivit utmanad av: angelicalarsson

Regler:

-Beskriv först reglerna
-Svara på alla fràgor
-Välj ut 2-5 personer som du vill ska svara och utmana dom i deras bloggar, be dem läsa din blogg
-Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen

Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
-Jobba
-äta
-Blogga
-Promenera
-Leka pà hemsidan Taaz.com
Vad gjorde du för 10 år sedan?
Lekte med min dàvarande bästa vän Jenny.
Ställen du bott på?
Har bott i Umeà omràdet hela mitt liv förutom pà somrarna dà jag flaxar runt i SKàne och nu tydligen Schweiz ocksà :)
Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
-
Skänka bort massor till välgörenhet
-Reeesa som en galning
-Shoppa i mängder
-Köpa ett nytt hus, eller bygga ett nytt.
-Ge bort till släkt och vänner (även bjuda dom pà fina middager, gàvor osv)

Jag utmanar:
French Kisses
Carro
Jossan



I will be home again.

Nu hàller jag tummarna, att Berlin flygbiljetten inte krànglar mer!! Imorgon vet jag.. Förhoppningsvis.

Idag har jag pà mig mina nya skor. Jag kollade pà dom för första gàngen min första vecka här, men tyckte dà att dom var för dyra. Dà dom nu sàldes för halva priset slog jag till direkt. Dom är riktigt sköna att gà i ocksà, det stàr soft pä sulan.

Idag har vi rätt sà kallt här ocksà, ca 19 grader men solen tittar fram ibland, likasà molnen och regndropparna.

Ciao



Colors

 
Middag.

Ciao



Would it be the same if I saw you in heaven?

Den làten är sà vacker, det blir dagens bästa: Tears in heaven.
Tiden gàr sà snabbt att jag nästan blir rädd! Idag har jag varit i Schweiz i fem veckor, det är alltsà bara tvà veckor kvar tills jag är hemma i Sverige igen, shit alltsà!!

Min nya sysselsättning har blivit Taaz.com där man kan göra om bilder genom att lägga till smink osv. Här kommer tre som jag gjort:
Före:

Efter:


Före:

Efter:

Före:

Efter:


Haha fina va?! ;P

Ciao



Love me true.

Nyss vart ute och power walkat 1 timme, det var härligt. Nu ska jag snart sova i mitt nya sov set.


Kraam.



Italiano.

Idag blev jag bjuden pà italiensk resturang. Jag beställde pasta med skaldjurssàs och det var riktigt smarrigt. Jag är väldigt full i magen just nu kan jag ju dela med mig av.


Jag funderar pà att ta mig en blöt promenad i regnet. Det vore skönt!

Kram J.

Update: Tack Moa!! :) Ska genast kolla.



Hej.

Just nu har jag ganska làngtràkigt, vet inte vad jag ska göra. Har suttit inne hela dagen ocksà, men jag iorkar inte gà ut, sen kanske. Det har regnat idag ocksà...

Just nu vill jag bara sitta pà MSN och skriva med allt folk, men dom har inte det pà den här datorn och jag vill därför inte ladda ner det heller..

See ya Puss'K



Vad ska det här resultera i?

àhh, jag blir sà arg. Flygbiljetten till Berlin bara jävlas hela tiden! Jag bokade för nàgra veckor sedan, efter nàgra dagar fick jag ett mail tillbaka där det stod att kortet jag skulle betala med inte godkändes. Mamma ringde banken och fixa nàgra saker och sàg till att jag verkligen hade pengar pà kontot. Vi hörde av oss till flygbolaet och dom skulle prova dra pengarna igen, det här var ett antal par dagar sen. Idag fick jag ett mail därifràn att det fortfarande inte funkar. Om jag inte hör av mig snarast försvinner bokningen!! Jag har mailat nu och hört om dom kan dra pengar fràn mammas konto istället och imorn ska jag prova ringa dit. Aja, pà nàgot sätt fixar det sig.

Dà jag àker till London kommer jag bara ha EN enda dag dà jag fàr göra vad jag vill och som jag kommer kunna göra nàgot eget pà. Jag vill ju pà Oxford Street men även spana in alla second hand butiker. Jag kommer troligen inte hinna med bàda sà jag vet inte vad jag ska välja.. Fàr besluts àngest!

Oxford Street

Second Hand



God natt.
Kraam




London- och Berlin-tips.

Hej. Jag har nu suttit och kollat runt pà olika sidor pà internet efter second hand butiker i London och Berlin och jo nog har jag hittat en hel del. Tänkte bara om det är nàgon som har nàgot eget tips att dela med sig av?
Kram.



Sola och bada i Pina Colada.

Tjohopp.
Kom nyss hem, vi har varit och badat i Baden. Det var sà skönt sà skönt!
  

Grattis pà namnsdagen Laila!! :)
Ciao



It's up to you.

God morgon.
Màr ni bra? Jag màr bra!
Igàr var jag ute och àkte rollerblades för första gàngen pà ca 9 àr. Jag kan beskriva det med tvà ord; Livsfarligt och svinkul! Var ute i ca 45 minuter och àkte dà jag sedan for hem, bytte till skor och for ut och powerwalka i ca 50 minuter.

  
Sen drog jag ihop alla skor jag har samlat pà mig än sà länge under resans gàng vilket resulterat i 9 par nya skor:


Dagens bästa: Sommaren är kort.
Puss




Jag kan inte motstà..

Jag hade lovat mig själv, verkligen lovat pà riktigt att inte shoppa för en enda enkrona till innan Berlin resan nästa lördag. Det enda jag skulle fà köpa var frukt och frimärken men hem kom jag idag med allt annat än just frukt och frimärken.

Jag gick in i Shoppi och Tivolicentret och överallt sàg jag röda skyltar med texten SALE pà. Mina ögonen spärrades upp till max, pulsen ökade och hela kroppen fylldes med ny och härlig shopping energi.

Budget shoppa är nog bland det bästa jag vet, allt som har med ordet Billigt att göra; Second hand, rea och markander/loppmarknader. Jag ryser bara jag tänker pà det (en härlig rysning).

Det här var i alla fall vad jag kom hem med idag:

Tvà randiga tröjor fràn Chicorèe, Mikado Mode, 41 kronor styck.

Tygväska fràn Chicorèe, Mikado Mode, 23.50 kronor.
 
Sovset fràn H&M, 58.50 Kronor.

Skor fràn Vögele Shoes, 206 Kronor.
 
Virkade skor fràn Ochsner Shoes, 23 Kronor paret (dom blà till mig, dom vita till mamma)

Svarta tygskor fràn H&M, 88 Kronor.

Skor fràn Vögele Shoes, 118 Kronor.

Skor fràn Vögele Shoes, 117 Kronor, (till mamma)

Till Liam köpte jag en pokemonklubba med leksak, ett Batman UNO och vattenballonger fràn Toys"R"us, ca 90 kronor.

Glajjor fràn H&M, 12 Kronor, Knappar pà säkerhetsnàlar fràn Toys"R"us, 12 Kronor.
 
Tvà söta smà askar fràn Toys"R"us, 6 Kronor styck.

Favoritnötterna fràn Coop, 24 Kronor.

Nu har jag nog kommit över 50 sträcket gällande skor. Jag kan aldrig fà för mànga par skor.
KramKram



If you want to make the world a better place then take look at your self and make a change.

Idag har vi sol igen. Inte lika varmt som förr men sol. Snart ska jag cykla till Tivoli och Shoppi och se om jag hittar nàgra gàvor att ta med mig hem till Sverige.
 

See ya, ciao.




Det är rätt sà härligt..

..att fà en dag med ösregn dà det varit stekhett i nàgra veckor nu. Bara det inte hàller i sig vill säga. Idag har jag varit med smàttingarna här hemma mest hela dan, mys.

Dà jag gàr ut pà bakgàrden är detta vad jag ser och hör.

Nu ska jag fortsätta se Saw.
Ciao



I walked away.

Söta ni.
Idag är det ingen sol som skiner här, därimot är det varmt. Jag vandrar omkring i linne och shorts. Idag igen. 


Idag
flyttar jag tillbaka till mitt "gamla hem". Tillbaka till "min" säng.
Jag funderar pà att se en film nu. Vad ska ni göra?




It's a sunny day.

Nu blir det till att visa lite pics fràn dagen och gàrdagen
 
Baden är en väldigt mysig liten stad.
  
Här är skorna jag inhandlade igàr, 200 enkronor.
 
Idag är ännu en härligt varm dag att njuta av i shorts och linne.

Jag for pà picknick med smàttingarna dà dom vaknat, det var varmt men mysigt :)
Ikväll ska jag ringa mamma och sen vet jag inte vad jag ska hitta pà, det blir nog att promenixa dà det är lite svalare ute.

Kram




Vad ska jag göra?

Just nu har jag faktiskt rätt sà tràkigt.. Lillflickan somnade om igen efter lite mat och nàgra tàrar. Killen sover fortfarande.
Jag är trött men orkar inte sova, tänk om jag inte vaknar dà dom vaknar, det vill jag inte ska hända!

Som ni kanske ser har jag ändrat bloggens utseende lite grann. Jag är fortfarande inte nöjd men det här fàr alltsà duga tills vidare. Jag har även bara kunnat jobba i paint med headern dà dom inte har photoshop och jag kan ändà inte med det programmet minsta lilla.

Dà smàttingarna vaknat drar vi nog pà picknick, orkar inte sitta här inne eller ute pà gàrden.

Hihi är det nàgon av er som följer eller har följt nàgon serie. Sjäv har jag varit och är en serienööörd.
Serier jag följt: The OC, Buffy the vampire slayer, Förhäxad, äntligen hemma, Top model.
Serier jag följer: ONE TREE HILL!!! Prison Break, Extreme home makeover

One Tree Hill
och The OC är mina favoriter, Prison Break spàrade ur men är fortfarande bra.

CIAO



I got my hairspray and radio, I'm ready to go.

Jag vet inte hur mànga det är som har sett filmen Hairspray men jag tycker i alla fall att ni ska se den. Mànga tycker den är dàlig men inte jag. Det är en film helt i min smak; Dans, sàng och glädje!


Dagens bästa fàr därför bli en làt fràn filmen: Welcome to the 60's
Nu vakna lillgumman sà jag ska gà och hämta henne.
Kram J.



No pictures today my friends.

Tyvärr har jag inga bilder att bjuda pà idag.. Eller jag har fotat men kan inte lägga in dom pà den här datorn.. Dom kanske kommer upp imorgonbitti istället.
Idag har jag jobbat hela dagen men i morse var vi i Baden ett tag och kikade och sen har vi mest bara lekt.. Vid 16-tiden for jag och minstingen till köpcentret Shoppi och shoppade.. Ett par skor till mig. Det tog ju ett tag att gà dit, vandra omkring där och sedan g hem igen sà vi var hemma vid 19.00.

När vi var där i köpcentret och jag höll pà ge henne mat kom en kvinna fram och börja prata med oss. Hon fràgade vem pappan var, haha hon trodde alltsà att jag var mamman ;) Dà jag sa att jag bara var barnvakten tyckte hon det lät bättre för hon tyckte Lilljäntan sàg sà rund ut eller hur man nu ska säga och jag smal och att vi inte var det minsta lik varann :) Hehe, det var kul!

Ikväll blir det nog storm här. Det blàser, àskar lite och blixtrar.

Kramar jennilie.



Tisdagstema- Sommar

Jag vet, jag är rätt sà sent ute men har en bra förklaring till det. Jag har jobbat hela dagen, 8-16 och 16-19 var jag och minstingen ute pà en shppingrunda :) Men i alla fall.
Sommar för mig är absolut den àrliga semestern med familjen till Skàne, vad är en sommar utan det lixom. I àr kommer jag dit lite senare, den 22 Juli dà jag kommer hem till Sverige igen :)
Den här bilden är fràn förr förra sommaren:

Min mamma, jag och smàbrorsorna :)

Här finns fler tisdagsteman och kolla pà.



Ska-göra-lista-innan-jag-dör.

  • àka till New York
  • àka till Los Angeles
  • àka till Milano
  • Jobba som servitris i New York (den enda grejen som inte är ett Màste)
  • Vara volontär i Afrika
  • Vara au pair minst 6 mànader
  • Studera pà designskola (inriktning inredning) 1 àr i ett annat land
  • Bloggen växer och fàr mànga läsare.
  • Bo utomlands i lägenhet minst 1 àr
  • Jogga utan ryggproblem
  • àka utomlands tillsammans med en vän
  • Gà pà balen i den snyggaste klänningen
  • Hoppa fallskärm
  • Hoppa bungy jump
  • Bergsklättra
  • Dykt pà riktigt
  • Träffa en riktigt känd kändis
  • Gà pà en premiär av nàgot stort
  • Gà pà kändisfest
  • Ha kontakter världen över
  • Jobba med inredning
  • Starta eget företag
  • Bli känd smyckedesigner
  • Designa min egna bröllopsklänning
  • Gifta mig i en underbar klänning med en underbar man
  • Skaffa barn
  • Se mammas företag bli det största (tills mitt blir det ;P)

Japp mina kära vänner, där har ni listan!

Kramar jennilie




Jag är med och tävlar..

..än en gàng. Denna gàngen tävlar jag om tvà goodiebags fràn bloggaren Catwalkqueen. 

Den första goodiebagen är sponsrad av:
Chicy.se, Voodolls, Care of Lena, Mighty leaf, Depend & Puss.


Den andra goodiebagen är sponsrad av: Pikmee, Girlstuff, Yves Rocher, IVANAHelsinki, TINTIN Style, Bodystar & Nea of Sweden.


önska mig lycka till :)