Morning



Morsning. Jag har precis kommit hem igen efter att ha varit på en loppis en sväng, fick dock bara med mig en liten sak som jag kan visa er sen. Imorgon ska jag på loppis igen där jag förhoppningsvis kanske hittar lite mer, hihi.

Idag ska jag inte göra mycket utan jag tar det som det kommer. Vad ska ni göra idag?



All in on black

Idag ser jag ut så här. Använder för första gången den här långklänningen jag köpte för flera månader sedan, den har som blivit bortglömd. Och som jag skrev så är det egentligen en långklänning men jag gjorde en knut och vips så blev det en annan typ av klänning :) Igår blev det inte att åka till Röda korset så jag har inget nytt att visa upp därifrån dock så har jag flera nya skärp och visa er som ni inte sett än, ska försöka ta tag i det till helgen.




Skor//Second hand
Klänning//Gina tricot
Hatt//Second hand
Armband//Student present



Morsning



God morgon! Hoppas ni mår fint idag! Jag mår bra, har precis gjort mig klar för att åka till sjukgymnasten för lite träning och innan det såg jag nya avsnittet av The Vampire Diaries. Det är ett tips till er som inte sett serien, SE DEN! Asbra, den bästa serien jag sett i alla fall :)

Måste kila nu men vi hörs troligen mer uinder dagen.
Kram!



Outfit torsdag!

Skor//Mammas gamla
Hängselshorts//Second hand
Virkad tröja//Second hand
Väska//Indiska
Hatt//Second hand



oOOPS..



Ooops.. Igår blev det visst ingen bloggning fast det kanske var lika bra det då jag ändå bara gick omkring i mina mjukiskläder och fick klagomål här hemifrån hur dåligt humör jag var på, hehe. Men idag är det andra bullar! Ska snart be mamma fota min outfit sen ska jag kanske på Röda korset en snabbis om jag hinner innan dom stänger, kanske att jag får med mig något hem därifrån. Ja vi ser ju hur det blir. Vi hörs senare idag. KRAM!



Cooling!

Som ni vet är jag ganska ofta på loppisar men inte ensam, nej nej utan mamma är ju med mig. Jag är inte ensam över att fynda heller utan vi brukar komma hem med ganska lika mycket grejer varje gång. Jag ville visa er vad vi hittade till brorsan på den senaste loppisen vi var på, nämligen shortsen, koftan och sjalen han har på sig. 10 kr stycker gick dem på och shortsen var dessutom helt oanvända! Åh vad jag älskar att shoppa och fynda billigt <3


Allt är Second hand förutom hatten som kommer från Lindex.



En dag i april

Vid lunchtid idag åkte jag och mamma till en liten sjö i värmen där hon jobbade medans jag satt och njöt i en solstol. Efter det har jag inte hunnit med så mycket förutom ett besök hos herr sjukgymnast och en promenad. Nu ska jag se på nya avsnittet av Gossip girl.

Idag blev det en enkel outfit;


Skor//Köpta i Schweiz
Byxor//H&M
T-shirt//Lindex
Hatt//Second hand



Färg och bild-bomb

Idag fick två oinvigda plagg åka på, nämligen spetsbodyn och den orangea koftan som jag fyndade på loppis för 9 kr styck! Hatten är ju också ny men den har ni redan fått se på en gång. Himla fint väder idag, som vanligt än om det är lite småkallt i luften. I morse la jag mig i alla fall på en filt och solade ett tag, himla skönt.

Här är dagens outfit;





Skor//Mammas gamla
Byxor//Second hand, 10 kr
T-shirt//Gina tricot, 99 kr
Kofta//Second hand, 9 kr
Hatt//Second hand, 20 kr
Spetsbody//Second hand, 9 kr



Sometimes I want to go back..

Visst är jag överlycklig över att våren och varmare dagar Ä N T L I G E N är här efter en hemsk vinter (jag ogillar verkligen snö, kyla och allt som hör vintern till). Men idag har jag haft värsta frossan hela dagen och har inte kunnat låta bli att längta tillbaka till varma och soliga Lanzarote där jag var med familjen i slutet av februari. Det var sååå underbart. Men nu har man sommaren att se fram emot, jag hoppas hoppas hoppas att det blir en riktigt varm sommar, precis som förra året! :)

Här är några bilder från Lanzarote.



Nu ska jag bums i säng så sov gott.

Förresten, förlåt för att jag är usel på svara på era kommentarer men hang on, svar kommer det lovar jag!



Latest outfits..

Hejsan! Här har ni mina 8 senaste outfits, är det någon av dem ni gillar lite extra? Själv gillar jag nog mest nummer två och nummer åtta.




Dagens klädsel!

Fisiken var kallt det är ute, höll ju på frysa häcken av mig! Man är ju så himla bortskämd med fint väder nu så det blev som en chock att kliva ut och mötas av endast 7+ grader och lite blåst. Brrr.. Imorse var det i alla fall sol så då var det helt okej men sen när solen försvann blev det inge kul. Men så här ser jag ut idag, hatten och tröjan köpte jag igår, hatten kostade 20 kr och den virkade tröjan 9 kr.


Skor//Bo Ohlsson
Klänning//Bik bok
Virkad tröja//Second hand
Väska//Mammas
Hatt//Second hand



Några nya fynd

Både igår och idag har jag som tidigare nämnt varit på loppis och jag tänkte visa några fynd jag gjort.

De här korna köpte jag idag för en liten enkrona. De är finare i verkligheten så ska jag tvätta upp dem också.



Den här boken fick också följa med mig hem, har läst de två första så det ska bli kul att se hur den sista är. 10 kr gick den på.



Dom här två köpte jag igår, spetsbodyn gick på 9 kr och den knallorangea koftan likaså.




Ny hatt och loppmarknad

Morsning people! Idag har jag hunnit med ännu en loppis för vet ni vad? ÄNTLIGEN har min favorit loppis i Suckarnas gång börjat om igen så där lär jag hänga och fynda en del varje lördag enda till i höst. Idag hittade jag dock inte så mycket.. Ett par skor och en bok, vi ska dock tillbaka dit om ett tag igen.

Idag inviger jag dessutom min nya virkade tröja och min nya hatt, en hel outfit dyker upp senare under dagen.



Ha en fin dag och GLAD PÅSK!
Kram



En fantastisk dag

Som jag har njutit idag, allt har varit så himla fint och bra! Nu är det påskrundan här på Österlen vilket innebär att folk öppnar portarna till lite allt möjligt fast mest konstutställningar och fikaställen. Vi kikade lite i en by men bestämde oss ganska snabbt med tanke på det fina vädret att vi skulle sätta oss i lä någonstans och äta och fika. Sagt och gjort, vi hamnade bland ett par kullar i Rörum där det var hur fint och varmt som helst.


Lilleman fick lite problem då han skulle ställa sig upp, hihi.



Fika!




Mamma och Liam.





Har jag precis sett nyaste avsnittet av The Vampire Diaries och funderar på vad jag ska göra nu, kanske en film?!



Rosa + Gult



Skor//Bo Ohlsson, 249 kr
Skinnshorts//Second hand, 50 kr
Skärp//Second hand, 25 kr
Tröja//Second hand, 10 kr
Hatt//Second hand, 5 kr
Väska//Mammas



LOPPIS

Hejsan! Jag kom alldeles nyss hem efter att ha varit på en loppis med mamma. Man märker att det börjat komma massa turister hit till påsken då det var proppat med folk och man fick trängas som bara den men det är det värt!



Det här kom jag hem med; En hatt, en hoodtröja, en kofta, en virkad tröja, en spetsbody och tre skärp. 80 kr gick hela kalaset på! Kommer självklart visa bättre bilder på grejerna sen när jag har tid.



Kram.



Outfit: April 21, 2011

Här har ni hela outfiten! Gissa vad den kostade mig? 60 spänn, helt klart överkomligt pris, haha.




Skor//Mammas gamla
Jeans//Second hand, 0 kr
Skärp//Second hand, 25 kr
Tröja//Second hand, 30 kr
Hatt//Second hand, 5 kr



En liten titt




Här får ni en liten tjuvtitt hur jag ser ut idag. Inviger min nya ljusrosa tröja som jag köpte igår för 30 kr och den är redan en ny favorit i garderoben! Kika in senare idag för att se fler bilder.



Städa städa städa...



Här hemma ser det just nu ut som ett bombnedslag, jag har aldrig sett det så här någonsin! Vi håller nämligen på flytta om lite, byta rum och så så det ligger 4 uttömda garderober på soffan, en nermonterad våningsäng i hallen, lådor och grejer överallt helt enkelt :P Så nu ska jag ner och hjälpa till lite så vi kanske kommer oss ut en sväng sen, det är nämligen super fint väder ute.
Kram!



Some leopard-pattern

Idag har jag strosat omkring så här;


Skor//Bo Ohlsson
Klänning (egentligen ett linne)//H&M
Stayups//H&M
Hatt//Second hand
Väska//Second hand



En ny tröja



Tja! Idag har som sagt jag och mamma varit i Ystad en sväng men efter det så åkte vi en snabbis till Tomelilla så jag passade på att gå in på Erikshjälpen second hand. Jag hittade en ljusrosa tröja som ni ser här ovan, 30 kr kostade den.



Åker till Ystad en sväng



Morsning på er! Tänkte bara säga att jag sticker iväg till Ystad en sväng med mamma. Vi hörs senare idag med en outfit osv. Puss på er <3



Fröken ruter!


Skor//Bo Ohlsson
Shorts//Second hand
Skjorta//Second hand
Hatt//Second hand



Jag och brorsan!

Hejsan, hoppas ni alla mår fint idag för det gör nämligen jag, har haft en himla fin dag än så länge. Klockan tolv idag så mötte jag upp Kevin (brorsan) efter att jag varit på sjukhuset och tatt allergisprutor så därefter gick vi och köpte lite mat, jag köpte sushi. Vi satte oss sedan i en liten park där vi åt lunch och sedan bara låg och njöt i solen och snacka i ett par timmar.



Efter maten åt vi morotskaka, muuuums.



Kevin :)



Och jag, en hel outift kommer upp snart!



Vi kom nyss hem så nu ska jag se nya avsnittet av 90210 sen ikväll ska jag och Kevin se någon film.
Kram kram



Ca 20 + i skuggan..



Hejsan! Sorry för den dåliga uppdateringen men sånt händer när det är fiiiint väder ute! När jag vaknade i morse gick jag direkt ut och solade, därefter var det besök hos sjukgymnasten. När jag var klar där mötte jag upp Amanda som ni kanske minns var här på middag med några andra i fredags?! Jag mötte i alla fall upp henne och vi gick omkring i t-shirt i det fina vädret och snackade. Alltså jag förstår inbte att det är så varmt och soligt ute redan nu?! Idag har det  känts precis som man är van i början på juni. Folk har gått omkring i shorts och t-shirt liksom. Hoppas att sommaren blir minst lika fin.

Nu ska jag se nya avsnittet av DH.
Kram!

Förresten, vad är det för väder i övriga Sverige?!



Första glassen vid hamnen

Idag så kände vi att det var dags för första glassen nere vid hamnen, vilken vårkänsla. Jag och brorsan, koncentrerade på glassätandet haha!



Efter glassätandet åkte vi vidare till skogen för att promenixa och spana in alla underbara blommande blommor, precis som för ganska exakt ett år sedan. Mysigt.



Nu är vi hemma igen och jag ska.. Eh jag vet inte vad jag ska göra, kanske sätter på The OC som jag börjat se igen.

Vad har ni gjort idag? Tell me :)



Watching this world pass me by




Skor//Bo Ohlsson
Shorts//Avklippta second hand jeans
Nitskärp//Second hand
Tröja//Second hand
Örhängen//Milla of Sweden



Sometimes it feels like the world's on my shoulders



Skor//Second hand
Brallor//Gina tricot
Top//Second hand
Skjorta//Second hand

Och så var det lördag.. Jag har inga planer för dagen så ikväll blir det nog bara en film och gotte, som vanligt då hehe. Igår var det trevligt då vi hade främmande över på middag och med sig hade de en tjej som praktiserar hos dem. Skönt att få träffa en ungdom för en gångs skull och snacka, speciellt då hon var lika gammal som mig och gått en likadan linje, vi hade alltså en del gemensamt.

Vad gör ni i helgen?



Rauwr


Idag har jag på mig min leopardskjorta, vill ni se hur hela outfiten ser ut? Kika in om ett tag så får ni reda på det, hihi :)



Jag är med i Modeflickan!



Ni minns kanske att jag för några veckor sedan skrev att jag fått ett roligt erbjudande som jag genast tackade ja till?! NU är det klart och jag kan berätta vad det var för kul. Det var nämligen en tjej från Modeflickan som hörde av sig och ville att jag skulle svara på lite frågor om vårmode som är med i Aprilnumret som kom ut idag. Jag är med på hela 4 sidor, sida 70-74. Spana in det genom att klicka HÄR. När ni har läst det får ni gärna säga vad ni tycker?! Jag är i alla fall himla nöjd och tycker dom fått till det väldigt snyggt.

Ha en trevlig fredagkväll :)
Kram kram




Outfit fredag



Skor//Mammas gamla
Jeans//Gina tricot
Skärp//Second hand
Linne//Bik bok
Glajjor//Köpta på Lanzarote
Örhängen//Gjort själv



Snäppet friskare



Hejsan! Nu är förkylningen på väg åt rätt håll - bort! Är fortfarande hängig och snuvig och så där men inte alls lika som igår och i förrgår. Idag har jag till och med tänkt bjussa på en outfit så kika in lite senare för att spana in den :)

Ha en fin dag.
Kram!



Tipsa mig

Jag som hoppades på att vakna upp utvilad och pigg idag.. Nä istället är det värre, i alla fall förkylningen och utslagen. Vi har kommit fram till att det är vårutslag, jag brukar få såna på våren men oftast på magen men i år har dem satt sig på fötterna/fotlederna och har även börjat få utslag på armarna nu. Det kliar som fan, dom är större och kliar fett mycket mer än myggbett. Det jag i alla fall tänkte säga var att jag är sjuk och kommer inte blogga mer idag eller någon dag tills jag känner mig kryare. Kram :)

Förresten, kan ni inte tipsa om bra filmer?



Ryggont, förkyld och insektsbett..


Kände att detta var en ganska passande bild, den speglar ungefär som jag känner just nu.

Bered er på ett klagoinlägg, hehe. Nä men just nu ligger jag i sängen och ser på Top model samtidigt som jag tycker synd om mig själv. Min rygg gör förbannat ont och jag får inte ta mer medicin förr'ns om en timme, jag har blivit förkyld så jag är täppt i näsan som dessutom kliar som bara den, precis som vid pollenallergi och jag har ont i halsen och inte nog med det..! Jag har fått tre feeeeta insektsbett på min högra fot som kliar så jag blir galen. Gaaah. Nä men så farligt är det ju inte egentligen men visst blir man less. Men för att försöka få mig själv på lite bättre humör så har jag druckit en varm kopp te, ätit litet glass (min nya favorit med smak av vanilj med limfudje) och Top Model får mig på lite andra tankar.

Med det här roliga inlägget säger jag god natt och hoppas jag mår bättre imorgon :)
Kram!



KISS

Efter att ha provat min nya KISS t-shirt blir jag lite osäker på om jag ska göra om den till ett linne eller inte.. Får fundera lite på det innan jag bestämmer mig. Idag kan jag tyvärr inte skryta om hur fint väder vi har då det är grått ute och regnar, usch usch. Nä nu ska jag spana in lite bloggar och fortsätta lyssna på Eminems gamla skiva "The Eminem show", asbra!




New t-shirt



Idag har jag varit i Ystad med mamma. Jag åkte egentligen dit på uppdrag att hitta en ny bikini men fann tyvärr ingen som satt snyggt så jag får leta vidare.. Dock så fann jag den här t-shirten inne på Lindex barnavdelning för 49 kr så den fick följa med mig hem. Är egentligen inte så himla mycket för t-shirts så jag funderar på att göra om den till ett linne istället.. Vad tror ni om det?



9 olika outfits

Här nio av mina senaste outfits, är det någon av dem du gillar lite extra?



Jag gillar verkligen nr 3, även nr 9.



Bara ben i april




Skor//Second hand, ca 60 kr
Klänning//Lindex, 25 kr
Kofta//Second hand, 11 kr
Hatt//Secon dhand, 5 kr

Vilken härlig dag, lalala lala lalalala...
Åh vilken super duper fin dag det är idag, jag är så himla glad. Idag kunde man gå med bara ben utan att frysa minsta lilla för det var över 17 grader i skuggan och därmed mycket varmare i den strålande solen. Själv har jag legat ute på gården i en solstol med gårdagens godis och bara njutit i solen och välkomnat flera nya fräknar. Snacka om att man blir på bra humör när det är sånt här väder ute, i APRIL, början av april dessutom! Sinnes. Den här koftan köpte jag förresten på den senaste loppisen jag var på för 11 kr. Jag har länge letat efter en lagomt lång svart kofta i inte för tjockt material och den här var ju perfekt. Nu ska jag ut i solen igen.
Kram!



New clutch



Igår hämtade vi Kevin (min brorsa) som varit i England på praktik i två veckor. Under tiden han var där tjatade jag på honom att jag ville att han skulle köpa med en present hem till mig (haha ja, jag tjatade) och han gjorde mig inte besviken. Jag fick den här clutchen och gillar den himla mycket, speciellt blomman och storleken som var perfekt. Tack Kevin :)



En solig dag i april..



Skor//Bo Ohlsson, 249 kr
Shorts//Avklippta second hand jeans, 20 kr
Skärp//Second hand, 25 kr
Tröja//Second hand, 5 kr
Hatt//H&M, 79 kr



Uppe med tuppen.. nästan



Inte är det ofta jag bjuder på såna här snygga bilder inte, haha. God morgon förresten! Det händer (tyvärr) inte så ofta att jag går upp i tid på morgonen men idag blev det andra bullar, varför? Jo för att jag ville hinna se det nya avnittet av The Vampire Diaries innan jag ska till sjukgymnasten. Har precis sett klart det och som vanligt var det bra bra bra. Vill du också se det? Klicka här då.

Nä nu ska jag försöka säga hej då till min sköna säng och mitt varma täcke för att kliva upp. Det känns inge lockande alls, speciellt inte då det är så grått som det kan bli utomhus och det blåser som attan.

Ha en fin dag, puss :)

Update kl 14.00: Hej igen. Idag hade jag tänkt bjussa på en outfit men jag har jäkligt ont i ryggen och det blir bara sämre så nu ligger jag i sängen och har planerat att spendera resten av dagen här. Jag kommer alltså inte uppdatera mer idag men förhoppningsvis är jag bättre i ryggen imorgon så jag kan uppdatera då istället. Ha en trevlig start på helgen :)



Kostymbrallor

Jag har i ett par månader varit ute efter ett par svarta raka byxor, typ kostymbrallor men inte hittat några. Eller ja jag kanske har sett några men har tyckt att de varit för dyra. I söndags på loppisen fann jag i alla fall dessa byxor och tänkte att jag lika gärna kunde chansa då de endast kostade 30 kr. När jag kom hem och provade dem satt dem som en smäck, eller nästan.. De var ca en dm för långa men efter att ha kortat dem är dem precis som jag vill ha dom. Nu måste jag bara komma på hur jag ska matcha dem... Har ni nåra tips eller bra bilder ni kan länka till?


Second hand, 30 kr.



Pink shorts

Tänkte visa ännu ett plagg jag fyndade på den senaste loppisen jag var på. Det var ett par rosa hellånga och fula byxor men efter att ha klippt av benen blev det ett par riktigt snygga shorts. Gillart :) 20 kronor gick dom på om någon undrar.



Nu är det Sveriges mästerkock som gäller.



Orange


Skor//Mammas gamla
Shorts//Avklippta second hand jeans, 20 kr
Linne//Bik bok, 79 kr
Jacka//Köpt i London, ca 320 kr
Hatt//Second hand, 5 kr
Ear cuff//Gjort själv

Här är ännu ett plagg jag fick med mig hem i söndags från loppisen, nämligen shortsen! Dock så var det ett par hellånga jeans när jag köpte dem så jag satte saxen i dem och klippte av dem lite, eller mycket, haha.



Like the sun

Igår var jag inne på Bo Ohlsson en snabbis och kom ut med lite smågrejer, bland annat ett nytt nagellack. Till våren och sommaren vill jag se och bära färger på kläder, accessoarer, smink.. Det kändes därför passande att köpa ett gult nagellack, speciellt då det endast kostade 20 kr. Nästa nagellacksinköp blir ett i orange. Mums.




When I get that feeling..




Skor//Mammas gamla
Jeansshorts//Avklippta second hand jeans, 20 kr
Topp//Mammas
Väst//Second hand, 11 kr
Ring//H&M, 20 kr

Så här ser då en av västarna ut på, jag gillar dom himla mycket, speciellt den ovan. På loppisen i söndags köpte jag ju även ett par jeans och det är dom jag har klippt av till jeansshorts här ovan, blev ju också bra. Det är ett himla bra tips faktiskt, att köpa jeans second hand och sedan klippa av till shorts, så snyggt och prisvärt för är det något jag verkligen aldrig skulle göra så är det att köpa jeansshorts i butik för nån eller flera hundra kr.



Fransvästar

Jag tänkte visa två av fynden jag gjorde på loppisen igår, nämligen de här fransvästarna. Den översta är i lite längre modell medan den undre är någorlunda kort. Egentligen hade jag tänkt visa den längre på idag men eftersom vi åkte på utflykt hann jag inte det (var hos sjukgymnasten innan) men förhoppningsvis kan jag fota imorgon.



Gissa vad jag betalade för dem..?? 11 kronor styck, wihoo.



På utflykt i ett blommigt landskap..

Idag hämtade vi lillebror på skolan tidigt för att sedan åka på utflykt då det var ca 15 plusgrader i skuggan och sol till och från (förbaskade moln). Vi åkte i alla fall till Stenshuvud.



Efter fikandet så åkte vi till Kivik där vi fick syn på det här blommande fältet, hur fint?! Både jag och mamma höll på svimma, så jäkla vackert och man fick ju inte lite vårkänslor :)



Kika in snart igen för att se två av fynden jag gjorde på loppisen igår.



Nu är jag hemma från loppisen..

Hejsan, nu är jag hemma igen efter att ha gått på loppis i ca en och en halv timme. När dom öppnade var det som vanligt proppfullt med folk och man kunde knappt röra sig där inne (loppisen är en byggnad på tre våningar) men efter ca en timme så blev det mer behagligt och man kunde se grejerna mer.



Självklart (!!) kom vi hem med massa fina grejer.



Jag var himla nöjd och glad.



Det här är det som jag kom hem med, 160 kr fattigare men massor av snygga kläder rikare. Jag köpte fyra par byxor varav tre av dem ska bli shorts, två indianvästar, en jeansjacka, en kofta, en tröja och sist men inte minst tre skärp. Jag ska självklart fota bättre bilder så ni får se allt men det gör jag när plaggen är tvättade och omgjorda :)



Vad gör ni idag mån tro?



Loppmarknad

Oj vad jag längtar till morgondagen för vet ni vad jag ska göra då? Jag ska på loppis! Och det är en loppis jag har varit på förut där jag hittat en massa massa fina saker, bland annat det här. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag tycker om att gå och fynda på loppisar, det är verkligen något av det roligaste jag vet, 100 gånger roligare än att gå på stan och shoppa i de vanliga butikerna. Nu ska jag kila i säng så jag är pigg inför morgondagens äventyr och visst håller ni tummarna (precis som jag) att jag hittar en massa fint?! :)




Färgsprakande outfit






Skor//Second hand 10 kr
Byxor//Second hand 25 kr
Topp//Gina tricot 99 kr
Väska//Mammas
Mössa//Second hand 10 kr
Jacka//Köpt i London
Spetsbody//Cubus 25 kr

Ja, så här ser min färgsprakande outfit ut. Jag hade himla svårt att bestämma mig om jag skulle våga köra på rosa + rosa eller om jag skulle byta till ett par svarta byxor men näe, det är ju bara kläder så klart man måste våga sticka ut ibland. Vad tycker ni om den?



Rosa+rosa+gult

Idag bjuder jag på en färgchock, jag har aldrig burit såna här färgstarka plagg + accessoarer förut, i alla fall inte tillsammans. Idag blev det rosa byxor + en rosa topp + en gul väska. Ojoj. Är ni nyfikna på hur det ser ut? Kika in om ett tag då för att få reda på det.

Här är en liten tjuvtitt på det.




21-kronors outfit


Skor//Mammas gamla
Shorts//Second hand 15 kr
Tröja//Second hand 1 kr
Hatt//Second hand 5 kr


Kan ni förstå att hela den här outfiten kostade mig 21 kr?! Plus strumpbyxorna då så man får väl plussa på 7 kr, men 28 kronor. Jag gillart :) Ikväll ska jag bort så det blir ingen mer bloggning än så här men jag önskar er en trevlig start på helgen. Kram.



Nya smycken..

Igår pysslade jag och det resulterade i lite nya smycken som ni ser här.




Har ni någon favorit? Jag gillar mest det sista örhänget!