Pyssel!

Som jag skrev i ett av mina senaste inlägg så har jag pysslat en del de senaste månaderna! När det gäller kläder så gillar jag det lite "tuffare", platåskor, mycket svart, hattar och accessoarer, men när det kommer till inredning så älskar jag ljusa pastellfärger, cupcakes och gullegull! Så när jag pysslar blir det nästan bara i pastellfärger och väldigt gulligt, jag vill ju kunna använda grejerna i min framtida lägenhet :) Om ni tycker det blir för mycket pyssel så får ni hojta till, jag vet ju inte riktigt vad det är ni vill se här på bloggen. Här nedan ser ni bilder på tre Pringles rör som jag har gjort om! Jag har målat kanterna rosa, slagit in rören med omslagspapper, tejpat med washitejp, målat med glitterpenna och satt fast fina dekorationsblommor. Tänk vad lite omslagspapper kan göra, nu ser de verkligen inte ut som Pringles rör, eller vad säger ni? :)
 



You're gonna hear me roar

Det här hade jag på mig för ett par dagar sedan, äntligen kan man börja använda sina skinnjackor lite smått igen! Och ser ni vad långt mitt hår har blivit! Tycker faktiskt att det är för långt just nu, jag måste be mamma klippa det (hon har jobbat som frisör). Jag har tänkt kapa det med en eller kanske två dm och så vill jag klippa upp det lite så håret blir lite lockigare.
 

Platåskor//Tradera    Byxor//Ebay    Linne//Gina Tricot    Skinnjacka//Loppis    Hatt//H&M    Solglasögon//Loppis



DIY servetthållare i papper!

 
På sistone (typ de senaste månaderna) har jag börjat återuppta mitt pysslande och skapande igen! För några år sedan pysslade jag hela tiden, men sedan tog lusten slut vilket resulterade i att jag slutade pyssla! Men efter jul och nyår kände jag hur lusten och inspirationen började komma tillbaka, så sedan dess har jag pysslat lite till och från! Jag hade glömt bort hur otroligt roligt och givande jag tycker det är :D Jag blir så glad och mår så bra när jag får skapa och vara kreativ! Och ja, ryggen gör ju tyvärr att jag inte alls kan hålla på så mycket som jag skulle vilja, men klippa och sådant kan man ju fatiskt göra när man ligger ner ;)
 
Jag vill inte visa allt på en gång, så jag börjar med att visa dessa servetthållare som jag har gjort i papper. Jag som älskar pastellfärger, mönstrat och blommigt (speciellt när det kommer till inredning) är såklart väldigt nöjd med dessa! De kommer verkligen passa bra i min framtida lägenhet!! :D
 
 
Vad tycker ni? Tänk på att du kan göra dina egna och personliga servetthållare.. Du kan till exempel använda dig av enbart enfärgade papper, färger som svart/vitt/grått och/eller kanske grafiska mönster? Utgå från det du själv tycker är fint!



Nitad skinnjacka!!

Åh jag måste ju visa er min super snygga skinnjacka som är full av silvriga nitar! Jag tror jag köpte den i december men jag har inte hunnit använda den än då det varit lite för kallt, men nu är ju vissa dagar ganska varma så snart får jag inviga den! :) Jag budade hem den från tradera och mötte sedan upp tjejen för att göra klart affären, skönt att slippa fraktkostnaden! Jag minns inte exakt vad jag betalade för den men det var mellan 200-300 kr, helt okej pris om du frågar mig!
 
Skinnjacka med nitar//Tradera.se
 
Ojojoj vad jag har varit frustrerad ikväll... På min gamla dator har jag mitt bildredigeringsprogram installerat och jag vet inte hur jag flyttar över det till min nya dator.. Jag vet vart jag ska mejla för att fråga hur jag ska göra, men ni vet hur det är ibland, man skjuter upp saker och ting.. Under de senaste dagarna har jag tagit lite bilder som jag tänkte redigera så jag satt igång min gamla dator och började föra över bilderna.. På min nya dator tar det bara några sekunder eller max någon minut att föra över ca 150 bilder från kameran, så jag tänkte att det kanske skulle ta 5-10 minuter med min gamla dator eftersom den är väldigt långsam. Kan ni gissa hur lång tid det tog..?? En timme och 40 minuter!!! Gaaah, jag höll på bli galen!! Nä imorgon är det kanske dags att slänga iväg det där mejlet så jag får lägga över programmet på nya datorn!