Hej då Sverige.


Hittade just den här bilden. Det står det att den togs den 23/5-08 men det gjorde den inte, den togs den 02/06-08. Det är på Umeås flygplats, bara ett litet tagt innan planet till Sthlm skulle gå där jag sedan skulle åka vidare med ett annat flyg till Schweiz.

Full av förväntningar och förhoppningar och självklart lite nervös.. Jag menar, jag skulle ju åka utomlands själv i två månader och bo hos några jag knappt träffat.

Jag är så j***a glad att jag for, det är det bästa jag nånsin gjort och det var verkligen hur kul som helst! Saknar miljön och människorna där så himla mycket.. Blir så glad då jag tänkerpåsommaren som varit, världens bästa sommar!!!! :D



Sunshine.

Hej. Idag känner jag mig inte särskilt kry, jag kommer åka på värsta förkylningen känner jag :/ Jaja, till min förvåning så var nakenmodellen vi målade av idag en tjej som gick på samma skola som mig 7- 8- 9-an. Modigt.

Ja just de, i morse då jag gick till skolan var det 2,5 minusgrader ute, usch jag vill inte ha vinter!!!


Min och Jossans redovisning idag gick riktigt bra också, vi fick dock bara ett VG men jag är nöjd ändå!

Hmm, nu kan jag inte andas med nästan längre, måste gå iväg och ta lite nässpray :P Vi hörs sen! Puss



Stjärnor möter rutigt.


Skor mammas gamla, Knee socks H&M, strumpbyxor Kappahl, klänning H&M, kavaj H&M, halsband Indiska.

Godmorgon :)
Allt bra med er idag? Jag mår bra, ryggen känns lite bättre än igår, än så länge iaf. Dock har jag börjat få hosta och blivit snuvig, typiskt!

Börjar inte förrän 10.40 idag men jag ska på skolan för att möta upp Jossan, vi ska träna på våran redovisning där vi ska prata om Agnes Von Krusenstjerna.

Vi hörs sen, Kram.



Peace armband.




Det här armbandet gjorde jag nu ikväll på bara några minuter, det är verkligen kul att göra smycken!! :)

Nu ska jag sova, god natt :)



"Du har trasiga byxor"

Inomhus:

Utomhus:

Skor minns eh, Byxor Vero moda (sönderklippta hemma), Vitt linne GT, Svart linne H&M, Kavaj H&M, Jacka köpt i London, Väska, Halsduk och Mössa Second hand.

Hej, det blev ett litet klädbyte just innan jag skulle med bussen till skolan i morse. Idag i skolan har det gått bra förutom att jag har varierat mellan att stå och legat på golvet under lektionerna pga ryggen. Men men, jag vet att det kommer bli bättre snart igen.

Idag skulle jag och Jossan skriva ett arbete om Bloggar och Bloggandet vilket gick super bra, vi är redan klara och texten blev super.

Nä nu ska jag snart äta middag sen fixa lite små grejer, see ya :)



Pray for a miracle.


Skor mammas gamla, Jeans GT, Linne lånat från Jossan, kofta GT, mössa och väska Second hand.

Hej. Idag mår jag inge bra, jätte ont i ryggen och en hals som käns uppstoppad med taggtråd. Men men, får se om jag kanske struntar i första lektionen så jag orkar med den sista som känns viktigare då vi bara har det en gång i veckan och jag missade förra måndagen.

Ska i alla fall med bussen nu snart så jag tackar för mig.



Family pictures.


Dom här fem tavlorna står på väggen (haha lät lite kul) i vårat kök, det är tavlor på hela familjen som jag målade för något år sen. Vet ni hur jag och min familj ser ut och om ni skulle sett orginalbilderna skulle ni se likheterna ;)

Min rygg gör fruktansvärt ont just nu, eftersom jag får så här ont några dagar i månaden tycker man ju att man skulle bli van men icket, tycker lika synd om mig varje gång. Hehe.

Byebye.



It takes a fool to remain sane.


Mamma har skrivit en liten text på en av våra väggar här hemma, kuligt och personligt :)



Trippel.


Jeans Vero Moda (sönderklippta hemma), sjal i håret Marknad, svart ribbat linne H&M, rosa t-shirt GT, halsband Indiska.

Hejhej. Sitter nu och ser på nån Idol repris, jag har knappt följt Idol nånting i år vilket är ovanligt mig som tidigare varit en Idolnörd ;) Idag ska jag bara ta det lugnt och plugga lite grann, wow, idag blir det första gången den här terminen jag pluggar och gör en läxa (har inte haft någon tidigare).

Ha en bra dag.
Kram Jennilie



Trashy.

Ett par hela byxor (nästan hela iaf)

Efter att saxen fått göra sitt.

Svarta nylonstrumpbyxor som tröja, that's it!

God natt.



Nu luktar det nybakade bullar i hela huset.



Tre plåtar = Ca 60 bullar= Mums.  Ja oj vad gott det är med nybakade bullar, det påminner om Grannäs och Farmor :)
Oj, nu tog reklamen slut, sitter och kollar på Emmygalan Live (kanal 400). Det är så kul att se alla kändisar och deras underbara drömkläder.

Nu ska jag drömma mig bort.
Ciao.



Bullbak och Stockholm för hela slanten.


Yes nu står degen där i köket och jäser. Eller den ska iaf jäsa men det ser inte så ljust ut :/ Men men, det löser sig nog!

Jo vet ni vad jag har gjort ikväll? Jag har nu suttit och bokat hotell i Sthlm. Jag och min vän Sara åker dit om just under två veckor och det ska bli så j***a kul!! Bara komma bort från lilla fjutt Umeå ett tag och få lite storstadskänsla, men tacka vet jag London och New York, det är där jag kommer hamna om inte alls länge, inom ett år är tanken! :) Neh men nu kom jag ju inte på något hela annat, det där tar vi en annan gång för nu är det ju Sthlm jag taggar! :D

Ha en bra kväll boys and girls :P



Imogen heap- Leave me to love.


Den är faktiskt riktigt bra, ni måste lyssna på hela låten, kanske flera gånger t.o.m :)



I don't want to close my eyes.


Jeans Gina Tricot, Linne Gina Tricot, Tröja köpt i Schweiz, väst sytt själv, halsband Milla of Sweden.

Hej. Senare idag blir det bullbakning för mig och lillbrodern, mys. Hoppas dom blir goda också! ;)
Det här är en av mina favorit låtar, jag verkligen älskar den!!!




Guess I'm a little bit shy.


Fotningen för Milla of Sweden.  Fotograf: Sara Nydahl

Hie there. Åhh vad skönt det var att sova ut idag, vaknade vid 11-tiden sen tog jag mig en varm dusch. Duscha är kanske bland det härligaste som finns! Idag ska jag nog sitta och sy, ska nog börja om ett litet tag. vad ska ni göra idag? =)

Eilinnej.



Pyssel och VK.

Hej hopp. Som jag skrev tidigare så har jag suttit och pysslat lite ikväll, jag har sytt väskor, eller en är helt klar och två stycken påbörjade :)

Sen hoppas jag att ni inte missat läsa om min mamma i VK helgbilagan som kom ut idag. Två helsidor, sid 8-9 tror jag det var. Milla of Sweden ska det stå om i alla fall, då vet ni att ni läser rätt ;)

Ska snart sova så god natt :)



My new look.

Hej. Idag har jag haft fullt upp hela dagen, fast bara med roliga saker! :) Var på syan till 12, efter det begav jag mig till stan för ett lite kul ärende. Sen åkte jag vidare till Myrorna, Rusta, Röda korset Kupan, Godis huset och sist men inte minst den nyöppnade butiken Dressed & Denim. Nu har jag börjat sy ett litet projekt som jag kanske visar på bloggen sen :)

På kupan köpte jag en väska för 10 kr, en börs för 5 kr och ett par glasögon utan styrka för 15 kr.

En väska från Rusta 99 kr som jag ska ha till näst näst helg,berättar sen vad som händer då :)

Köpte lite Belgisk choklad till mamma för att hon verkligen förtjänar det med ett stort F!

Jag har i några år nu velat ha glasögon men ändå ha kvar min bra syn så därför blev jag riktigt glad då jag hittadedom här glasögonen utan styrka på Kupan Röda Korset för 15 kr :)

Idag har jag på mig skor från Din sko, kjol sytt själv, linne H&M, jacka köpt i London, väska Second hand, örhängen Milla of Sweden, sjal i håret och glajjor second hand.

Nä men hörrni, ni får ha en trevlig fredags kväll :D
Btw, vad gör ni ikv? :D




Jag har suttit och gråtit och gråtit.

Ja det är sant, tårarna rinner fortfarande bara jag tänker på det. Har suttit och läst Maddes blogg, Madde som gick bort i cancer för inte alls länge sen. Kom mig vidare till hennes mammas blogg och sedan Maddes pojkväns blogg. Sättet dom skriver på är så fint och känslofyllt. Jag vet inte om jag ska råda er eller avråda er till att läsa deras bloggar. Chansen är stor att ni kommer sluta som jag, flodar som rinner ur ögonen och sprängfyllda ögon. Fast det är värt det, det är bara så himla fint! Läs dom.



Rosa, rosa, rosa.


Skor Din sko, Strumpisar Åhlens, T-shirt H&M, jacka köpt i London, Väska, halsduk och sjal i håret second hand.

Heej.
Fick lite brådis i morse vilket är anledningen till att jag inte bloggat förrän nu då jag kommit hem från skolan. Har varit på syan hela dagen och hunnit en del, great!

Åhh sen ringde Sara med GLADA nyheter, berättar mer om det sen! :)
Puss å kram!




We walked 100 miles.

Hie there.
Idag hade vi friluftsdag på skolan och tanken var att nästan alla (klassen) skulle promenera och sedan gå till syan men då vi kom till mötesplatsen i morse fick vi höra att läraren var sjuk så det blidde bara att promenera. Och ja, det var sjukt drygt, har as ont under fötterna :P haha!

Matilda och Jossan.

Hanna och jag.

Vi fyra var rätt sega på att gå och vi gjorde ett  "litet" stopp så då vi fortsatte promenera hade kontrollanterna begett sig hemmåt så vi ställde oss vid en skylt och fixade fram bildbevis (bilderna ovan) på att vi verkligen hade gått sträckan.. Fast dom kom aldrig till användning, vi fick ändå närvarokort.

Aja nu ska jag göra en hemlis;P
Kram.



Darkness.




Nakenmodell.


Idag på sista lektionen fick vi tillbaka massor av teckningar vi ritat och ojoj, till vissa fick man verkligen sig ett gott skratt, man kan faktiskt se att man utvecklats vilket är rätt kul! :) Den här teckningen gjordes förr förra veckan så man är ju inget proffs än men :P

Nä nu ska jag göra ngt, får se vad :P



Shoes are my best friend.



Skor mammas gamla, Jeans Jossans, Vitt linne GT, randigt linne, klocka och mössa second hand, väst sytt själv, halsband Milla of Sweden.

Innan jag åkte iväg till skolan hann jag byta klädsel till denna, kändes bättre :P
Var för övrigt på stan idag ett tag åsså har jag snackat med Jossan och Sara om sthlm så vi får se hur det blir! :D

Nu ska jag laga mat så ciao så länge.




It's a cold and it's a broken hallelujah.


Godmorgon darlings :)
Idag har jag sovmorgon igen så jag ska väl bege mig till skolan om ca en halvtimme. Inatt drömde jag om "mina" älsklings barn nere i Schweiz, minns inte vad drömmen handlade om men jag vet att dom var med i den! :)

Nä ska gå och göra mig iordning nu, vi hörs sen :)



Jag kan nått som inte du kan.


Jag är riktigt trött ikväll så jag ska nog sova snart, sov sött :)
Jennilie.



Videoblogg.

 
En liten video från skolan idag :P

Annars har just sett och kollat på avsnitten av Andra Avenyn som kommit ur på webben. Jag tycker det är så hemskt att Angelica dog, jag trodde verkligen att hon skulle överleva :( Här kan ni se avsnitt 104, 105 och 106.

Hittar ni på ikväll då? :)



I want to be a rockstar.


Dom här snygga skorna hade jag på mig idag, mammas gamla som jag rotade fram från källaren :P Dom är dock lite trånga (stl 36, jag har 37) men som sagt; Vill man vara fin får man lida pin!



Studentmössa och fikaförsäljnng.

Japp nu är den beställd- Studentmössan. Den blir ju assnygg med rosa detaljer och allt!! ;P Men något som är lite surare är nog att den gick på 507 spänn, aja sånt är livet!

Sen så har jag, Jossan, Hanna, Dejin och Jonna stått och sålt fika i skolkorridoren idag, vi måste få in startkapitalet till vårat UF- företag. Men vi fick in just över 400 spänn så det var ju helt klart värt det!

Våra snygga lappar.

Jossan.


Vad har ni gjort idag? Varit i skolan kanske? :P
Kiss'n hug Jen.



Purple rain.


Skjorta Bik Bok, Linne (som kjol) JC, Strumpbyxor Kappahl, Skor mammas gamla, klocka och väska second hand.

Nu ska jag bege mig till skolan, ha en fin dag så hörs vi senare :)
Kram



goth.


Black is the new red and red is old black.
Good night.



Andra Avenyn 20.00 på ettan.

Ja det är sant, nu är det Andra Avenyn på tv!! :D
Jo just det, jag och Jossan åker kanske till stockholm om 2-3 veckor, vi ska snacka mer om det i skolan imorgon :) Det skulle ju vara grymt kul i alla fulla fall :D

Ciao.



Eftermiddagsmusik.


Janis Joplin- Cry baby.

Kiss'n hug



Black is back.


Så ja, nu är jag klar med tredje kjolen den här veckan. Tråkigt nog blir dom inte alls lika bra som jag föreställer mig innan jag börjar sy men what ever, dom duger iaf :P




That's life.

Godmorgon :)
Igår satt jag och mamma uppe rätt sent och bollade massa idéer. Vi kom fram till att våran idé för att få in pengar kring jul till en viss sak är alldeles för bra och skulle bergis komma ut i butik om det blir så bra som vi tror det skulle bli. Men vi har kommit fram till vissa små grejer i alla fulla fall :)

Kofta Gina Tricot, vitt linne Gina Tricot, Linne med tryck Tally Weil, Jeans Cheap Monday (Jossans).

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Antingen sy en till kjol, skissa på lite grejer eller kanske tillverka smycken till hemslöjden, jag får se, kanske hinner med allt =)

Vad ska ni göra idag??

Taaaack Jossan!!!! Hade glömt att jag skulle baka massa chokladbollar idag för imorn ska vi sälja fika på skolan till vårat startkapital till UF-företaget. Gud så tråkigt! :P



Videoblogg från skolan.


Det här klippet filmades i tisdags då vi var på skolan och laga mat ;)
Haha ja ungefär så där oseriösa och fnittriga är vi jämt:P



Beck- Mannen med kolanacken.

Heej :)
Jag och mamma är ensamma hemma ikväll så vi har bara myst! :) Ätit massa gott också som oliver, räkor, god sås, vitlöksklyftor, fetaost, paj och massa mer, en liten buffè får jag nog lov att kalla det! =)

Vi har även suttit och sett två filmer; Suburban girl och Lilja 4-ever, den sistnämda är så hemsk..
Nemen nu ska jag kolla lite på tradera tror jag =)
God natt!



Staden.



Jacka köpt i London, t-shirt Zara(?), Kjol sytt själv, Strumpbyxor Åhlens, skor Skopunkten, halsduk minns inte, klocka och väska second hand.

Hej kära bloggläsare!
Kom nyss hem från en heldag på stan med mamma. Vi har haft det riktigt mysigt. Strosat runt på stan, ätit och inhandlat massa gottigheter till kvällen.

Är rätt trött nu då jag bara sovit ca 4,5 timmar inatt så jag ska sova nu ca en timme så jag kan vara vaken med mamma ikväll :)

God natt ;P



Partypinglorna.





God morgon :)
Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men ändå bra. Festen tog slut väldigt tidigt så då drog vi hem till några andra men där blev det typ väldigt slappt :P Men men,vi kom hem vid halv 4 inatt och då tog vi oss fika och mat vilket var nedrans gott! :D

Om ett tag ska jag och mamma till stan, Jossan har åkt hem och Hanna ska hem då vi far. Hoppas eran fredag var bra!!
Kram Jen.



Girls just want to have fun.




Hallå där :)
Ikväll är det party som gäller. Jossan och Hanna är här just nu och vi har precisblivit klara med kläderna, sminket och håret vilket är helt otroligt då jag och Jossan i vanliga fall brukar ta på oss ca 3 timmar 8minst) höhö.

Idag har jag tonat håret också, mörk brunt blev det, känns bra :)
Sen ser ni även en tårta som vi gjorde för ett tag sen som vi ska ge till Kim (han som har festen). Det ska föreställa ett bröst och påden står det "fitte satan anarcy commando", haha efter en film vi såg i tisdags!

Neh men nu ska Jossan blogga lite sen ska vi nog börja bege oss, ha en toppen kväll :D
Pusssss



Friday in my heart.


Mössa Second hand, örhängen MillaofSweden, Linne H&M, Kjol Sytt själv (den jag gjorde igår), skor Din sko.

Godmorgon :)
Idag mår jag riktigt bra, jag taggar kvällen (mer om den får ni veta senare idag). Jag vet att det kommer bli riktigt roligt! :D
Vaknade pigggjorde jag också vilket alltid är lika härligt.

Ha en toppen dag, Kiss'n hug.
Jennilie.



Heej.

Jag vet att jag inte uppdaterat något idag men jag har haft fullt upp! Har sytt mig en till kjol nu också, en svart en blev det, visar den imorgon tror jag.

Jag hade tänkt fixa lite saker nu men vi hörs imorgon! :)

God natt pluttar!



Grå nysydd tyllkjol.

Heej. Idag har jag ränt på stan mest hela dan känns det som. Fick med mig en del hem som jag kommer visa imorgon! Men en grej jag fick med mig hem som jag kan säga nu är tyyyg! :)  Egentligen skulle jag sy en svart tyllkjol men min klass har rensat lagret av tyll nere på stan så det fick bli en grå en istället. Fast imorgon ska jag köpa mer tyg och sy mig en svart kjol! :)

Linne H&M, kjol sytt själv,skor Din sko.

Ja, här ovan ser ni resultatet av min grå tyllkjol.
Nä vet ni vad, nu ska jag städa undan allt jag tagit fram och sedan sussa.
God natt =)



Typ en outfit.


God morgon sötnissar! :)
Allt bra med er? Med mig är det bra! Idag har jag småföretagande hela dagen (slutar 13.00) fast det är inte så jobbigt, rätt kul faktiskt! :) Dock inte allt men en del, det är ju där vi håller på med UF-företagen.

Ska snart hoppa på bussen så nu ska jag gå och borsta tänderna. ha en underbar dag! :)
Kraaamar!




Draggen, Dragon skolan, dragon school.

Hej där. Kom nyss hem från en heldag med klassen. Efter skolan blev det att laga mat och äta med klassen på skolan. Jag, Jossan och Didi hann även ta massvis med toksnygga bilder, springa och hoppa i dom tomma korridorerna och sjunga för fulla muggar! Här kommer lite pics.

Hihi, våran rektor betalade maten till oss ;)

En del av klassen.

Didi, Jossan och jag!!


Söta töser :P


Jag kom hem med 115 bilder + två filmer (dom kanske dyker upp här sen nån dag) men ni får nöja er med att se dom här just nu ;P

Bion vi såg på senare var för övrigt kass!! Den var på norska åsså var det engelsk text så det blev jätte svårt att koncentrera sig!! Aja, den var inge bra iaf.

Nu ska jag kör en snabb konstruktion till en tyllkjol jag ska sy tills på fredag! :)
Night night :]



Friday I'm in love.

En av två tavlor jag målade och gav till Sara då hon fyllde 18 år :)

Här nedan ser ni orginalbilden.


Kära bloggläsare :)
Det blev lite ändringar idag så jag har inte varit i skolan än, börjar inte förrän klockan 13.25 :) Så nu är jag hemma hos pappa och har just sett det nya avsnittet av OTH, jag säger bara tårar. :'(

Ska snart bege mig till skolan men tänkte bara säga det att snart börjar Andra Avenyn gå på tv igen :D

Ciaooo.



Rock chic.


Vitt linne Gina tricot, Rosa tunika Indiska, Väska Second hand, Klocka och armband Second hand, Skärp och skor är mammas gamla.

God morgon gossar och gummor :P Jag hoppas allt är bra med er? Det är toppen medmig i alla fall, sitter här hemma och väntar på bussen.

Tänkte säga det att jag är inte säker på om jag hinner uppdatera något mer idag, kanske ikväll, det beror på när jag kommer hem. Jag slutar 15.40 idag och då ska vi (klassen) direkt gå till ett kök på skolan och laga middag tillsammans och sedan klockan 20.00 ska vi se någon gratis bio som lärarna fixat till oss ;P Blir nog trevligt!

Ha en underbar dag hörrni :D
Kraaam Jennilie.



Faith Hope Love


Fotograf: Sara

Visst är den här bilden på min rygg snygg? Jag älskar den!!



Dagens bästa fynd 15.09.08




Den här underbara klänningen köpte jag på en second hand butik för ca 100 kronor. Den sitter som smäck och har små fina detaljer på sig. Jag har inte använt den många gånger men fin det är den!

Puss på kinden.



In my coat.

 
Jag verkligen älskar min kappa som jag köpte på H&M för ca 1 år sen, den kommer få följa med mig i många år! :)
Vad ska alla göra ikväll? Jag har verkligen ingen aning, hittar säkert något att dola på med.



Princess.


Linne Tally Weil, Kjol H&M, Strumpbyxor Kappahl, Skor Din sko, Klocka Second hand.


Sovmorgon idag, härligt härligt! :) Ska snart springa iväg till bussen.
Igår var vi på marknad i Tavelsjö och då var Andreas med och tävlade om ca 2 kilo godis, för att vinna det skulle man gissa hur många godisar som var i burken. Då vi kom hem blev han uppringd och fick veta att han var närmast, han gissade på 295 tror jag och det var 288 i burken :) Så det blev att äta godis igår!

Ha en bra Måndag.
Kram Jennilie




En titt i jennilies rum.

Hej. Ojoj, idag har jag haft fullt upp hela dagen med mitt rum. Jag har rensat alla skåp och lådor, rensat under sängen, fått bort alla påsar och gjort mitt rum så städat som det kan bli! :) Det känns toppen att äntligen ha fått det gjort! Här kommer lite före och efter bilder, klicka på bilderna för att förstora upp dom.

Före:                        Efter:                        Efter:
   
Före:                        Efter:                       Före:                        Efter:
   
Före:                                   Efter:                             
  
Före:                                  Efter:
 
Så där ja, där ser ni skillnaden, såå mycket bättre på alla sätt och vis!

Kan bara snabbt berätta om gårdagen. Den spenderades hemma hos mamma på landet, sen kom min morbror och hans fru åsså åt vi surströmming :) Började städa på rummet och sen blev det att sitta nere med dom och snacka. Då dom for hem och det bara var jag och mamma vakna satt vi och snacka lite.. Vi kom fram till att strunta i Paris-resan som skulle bli av i oktober och isället ska vi försöka samla ihop mer pengar för att åka till ett så mycket bättre ställe, avslöjar dock inte var vi planerar att åka ;)

Vad har ni gjort i helgen?
Kram Jennilie.



jennilie i förstoring.

Hej, vet att jag inte uppdaterat något idag men så blir det ibland. Kom nyss hem efter att varit i stan med mami, vi har varit på Rusta, Jysk, Apoteket och Coop Forum :P Fick inhandlat saker som behövdes som nya strumpbyxor, tyg och ansiktsmasker. Här kommer dagens outfit:

Scarf i håret Second hand, vit t-shirt Second hand, fodral klänning Gina Tricot, Jacka köpt i London, Väska Indiska, Skärp med nitar är mammas gamla, Strumpbyxor köpta i Portugal och skor köpta i Berlin :)

Mamma var för någon vecka sen på Formexmässan i Sthlm och ställde ut sin keramik och nya smyckekollektion. Till denna mässa förstorades några bilder upp bland annat den här bilden på mig:

Förstoringen är i något slags tyg och rätt så stor ;P

Nu ska jag börja röja undan på rummet.
Ciao



It's not what you're thinking.

 




I want to be loved by you, just you and nobody else but you.


Jeans Gina Tricot (sandpapprat fram hålen själv), Linnen H&M , Kofta Gina Tricot, Klocka second hand.



How can i resist you?


På något fult vis fastnade jag för den här bilden! :P
Nu ska jag sova.

God natt Prinsar och Prinsessor :]



jag är med i Tove.

Heej. Kom nyss hem. Har som sagt haft textil hela dagen, hann klart med min klänning, eller jag har kvar nedersta fållen men annars är jag klar! Imorgon blir det att göra konstruktionen till nästa klänning :) Efter det var jag och tog mina allergisprutor vilket gick bra, hann även byta en del åsikter och så med mami.


Mamma hade med sig Tove (tidningen) där hon har sin annons och jag är med ;P (båda bilderna uppe)

Nu ska jag fixa lite käk till mig. Vad gör ni ikväll?? :)
Hugs.



11-09-08



God morgon :)
11 september idag.. hmm.. jaja.
Ska bege mig till skolan nu, textil hela dagen, skönt! :)
See ya later!



Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.


Så rätt!



that's what friends are for.

Tjohej :) Det blev lite ändrade planer för dagen.. Mamma kom och hämta mig vid 2-3 tiden och då åkte vi till Kupan där jag köpte en väska :) Sedan for jag vidare till myrorna men var inte där så länge.. Åkte buss till stan igen, for hem till pappa och hämtade några grejer sedan var jag på stan och fixade lite grejer.


Efter det for jag hem till Sara och med mig hade jag en liten "krya på dig påse" med gottigheter och halstabletter :) Kände mig riktigt snäll faktiskt ;P  Vi mötte sedan upp karin och for till Café Station där vi tillbringat kvällen med en massa snack. Älskar dom där tjejerna!! <3

Nu ska jag se på DH.. Igen ;)




Skolfotografering in my heart.

Jossan, hanna, Jag.

Hejsan. Idag har jag haft småföretagande hela dagen + skolfoto. Vi i klassen blev ett snyggt hockeylag, wiie! :P Lovar att visa skolfotot då det kommer hem i brevlådan ;) Sen var det ju det här med enskilda fotografier, usch usch, det är inget för mig. Jag brukar alltid skicka tillbaka dom så det skulle ju vara kul om man för en gångs skull kunde se någorlunda normal ut iaf.

Snart ska jag in till stan och köpa lite tyger och senare ska jag följa med en kompis som ska tauera sig :)
Ciao.



The winner takes it all.





Walking down the street.

Jag och Kim :)

Umeå.

Kim ute på balkongen.

Jag ute på balkongen.

Som ni kanske ser har kvällen spenderats med Kim, vi har suttit på datorn och kikat och tog oss en promenad efter älven :) Såg nya avsnittet av OTH, tårar!

Nu ska jag se ett avsnitt av DH sen krypa isäng :) Night night.



En dag på draggen.

Hemkommen från skolan nu. Dagen shar gått ovanligt snabbt känns det som, den blev inte alls lika jobbig som jag tänkt mig! På Fes-B kom vi på vad vi ska ha som uf-företag och sista lektionen hade jag ju som sagt nakenmodell och det gick också bra, blev rätt nöjd med ritningarna för typ första gången i mitt liv :P haha.

Så här långt har jag till skolan, står vid min utgång nu och där framme ser ni skolan :P

Jossan, Karin, Hanna och Didi på Fes-A lektionen. Taggade brudar!

Nu ska jag se det nya avsnittet av OTH, S6E2 :D :D

Ciaooo!



Musse & Mimmi.

Godmorgon :) Allt bra med er? Hoppas det!
Idag har jag sovmorgon igen, det är riktigt skönt faktiskt, börjar 10.40 så jag behöver inte traska iväg till skolan förrän vid 10.30 :)

Har ni några planer för dagen då? Jag ska nog bara vara i skolan, sedan vara med en vän tror jag. Jag hoppas ni får en riktigt bra dag! :D
Kram Jennilie.



If you need me call me.

Heej :) Kom nästan nyss hem från underbara Karin :) Vi har haft en mysig kväll med mycket snack, sånt behövs ibland! Jag har faktiskt inget kul att komma med så här på kvällskvisten, tråkigt men sant! jag ska gå och borsta tänderna sedan kolla lite grejer på tradera ;Ö
Karin:


Men god natt på er, vi hörs imorgon :)
Kiss'n hug!



Nakenmodell.

Hej. Har varit en sväng på stan med Karin och Milla nu efter skolan och kikat lite, snart ska jag börja med middagen och sedan ska jag till karin :)

Imorgon ska vi (klassen) ha en nakenmodell vi ska måla av. Vi har haft det en gång förr men då hade vi en smal man och denna gången blir det en lite mulligare kvinna.

Ska nog kolla på lite DH nu :)
Pussss



Vinnaren dragen.

Såja, tävlingen är nu avslutad och jag har dragit vinnaren som blev Sara. Grattis! :D


Ha en bra dag allesammans, I will! :D
Ciao



Hide and seek


Glöm inte att
tävla om det snygga armbandet, tävlingen avslutas 24.00.

Jag verkligen älskar den här låten, en av mina favoriter! Imogen Heap- Hide and seek
God natt sötnissar :]




Bloggkoll

Hejsan. Tänkte dra det hära med bloggkoll. Jag var väldigt sen att förstå vad det ens var, jag skaffade bloggkoll i början av sommaren nån gång, hade aldrig ens hört talas om det tidigare. Men men..

Man går in på bloggkoll.com och registrerar sig (det är gratis). Sedan är det bara att logga in. Då man har loggat in går man in på Bloggar där man söker efter bloggen/bloggarna man vill följa genom bloggkoll. Då man lagt till bloggarna behöver man bara gå in på bloggkoll.com så kommer alla nya inlägg fram där, man behöver alltså inte gå in på varenda blogg flera gånger om dagen för att se om dom uppdaterat.

Själv förljer jag 20 bloggar via bloggkoll, loggar bara in där så ser jag alla mina favoritbloggars nya inlägg. Det är enkelt och smart! Bli medlem du med, (och lägg till mig ;P )

The OC- Hallelujah
Kom ihåg, det går bara att tävla fram till klockan 24.00 ikväll, passa på nu!! :D

Det går inte att lägga in bilder :(




Summertime.


Jeans GT
Vitt linne GT
T-shirt Zara(?)
Väska Second hand
Klocka Second hand

Åhh vad skönt, känner mig riktigt utvilad idag :) Men det kommer nog ändå att bli en stanna-inne-se-på-film-dag tror jag ;P Vad ska ni hitta på idag?

Ikväll klockan 24.00 avslutas min tävling så idag är sista chansen att vinna det grymt snygga armbandet ;)

Dagens bästa: Janis Joplin- Summertime.



Den funkar!

Hej, falskt alarm, kameran funkar ändå :D Pjuu! Här kommer lite bilder från gårdagen:
Jag och underbara Sara :D

Party brudarna, Karin, Jenny och Milla :)

Jenny och Milla! :D

Hare bäst!
 



Kommer inte på någon bra rubrik..

Hejsan. Sorry för dålig uppdatering! Igår var jag på fest, förfest så jag har varit rätt så seg idag, det är min förklaring :) Men men, allt bra? Med mig är det bra i alla fall, ska snart hem till Kim tror jag. Det blir en lugn kväll lovar jag iaf!!

Vill ni veta något sugigt? Min kamera är trasig igen!! Åhh jag blir så arg! Så nu blir det inga bilder på ett bra att igen tror jag :(

Sen kan ni få höra något kul också :) Gå in på MillaofSweden's hemsida, klicka er vidare till inspiration, och sedan inspiration smycken.. Där hittar ni några bilder på mig :)

Glöm inte att tävla, sista dagen imorgon! :)

Hoppas ni får en trevlig kväll! :D Kram <3




Dagensa bästa fynd 5 september.

Hejsan, slutat skolan för dagen, nu är det helg som gäller :)
Var ett tag sen jag drog dagens bästa fynd så jag tyckte det var på tiden! Efter min resa i Schweiz i sommar var jag tvungen att lämna ca 8 kilo kläder där då det annars skulle överstiga vikten för det jag fick ha med mig på flyget. Igår fick jag iaf hem dom kläderna, bland annat den här jackan.

Jag köpte den på Tally Weil för ca 40 kronor.

Glöm inte tävlingen!! :)




Härliga fredag.

Godmorgon, hinner bara snabb blogga då jag snart ska pallra mig iväg till syan :) Här kommer dagens outfit.

Kvällens planer berättar jag mer om efter skolan, vi hörs då! :)

Glöm inte att vara med och tävla.




"Och när ska du börja med körkortet då????!"

Åhh jag är så less på den frågan. ALLA frågar det och jag svarar alltid samma sak; "Snart, innan nästa sommar." Självklart vet väl jag med att det är bra att ha körkortet, jag kommer också ha det en dag men måste det var just precis nu? Alla har inte samma mål och mitt största mål är inte körkortet. Jag är 18 år men känner mig typ stressad över det, att jag inte ens börjat.. Men snart, snart joinar jag er.

Men det är klart, man kan ju inte låta bli att bli lite avis på vännerna som klarat det ;P

God natt vänner och fiender :P



Syslöjd för hela slanten.

Idag har jag varit på syan hela dagen, gillar dom här dagarna! :) Nästa vecka blir jag nog klar med min klänning.

Ett av våra syrum, här är industrimaskinerna, overlockmaskinerna och bernina maskinerna.

Jag har hunnit en liten bit på min klänning :)

Glöm inte att vara med i min tävling! :D
Snart ska jag till busstationen för att åka hem till mami en natt.
Kiss'n hug.



En dag i skolan.

Jadu, här kommer lite bilder från dagen. Varning för bilder på en riktigt tråkig skola!

En av mina fyra ståbänkar :P Japp, jag blir den mobbade i klassrummet, Haha!

Våran "fina" S1 korridor.

Jossan och Hanna =)

Jag och Hanna :)

Vad gör ni ikväll?
Jag sitter och kollar på DH sen blire filmkväll! :)

Glöm inte att vara med i min tävling!! :D



Tävling

Så ja, idag kör jag igång min tävling som jag har skrivit om i några tidigare inlägg. 

Fotograf: Sara Nydahl

Det ni tävlar om är ett snyggt armband som  kommer från MillaofSweden. Det har ännu inte kommit ut i butik så du som vinner blir en av de första i Sverige att bära det. Information om smycket hittar ni på hemsidan.

Så här gör ni för att tävla:
1. Lämna en kommentar till det här inlägget där det framgår att du är med i tävlingen (T.ex: Jag är med och tävlar). Du får bara lämna en kommentar och glöm inte att lämna din mailadress så jag kan kontakta vinnaren.

2. Sedan ska du nämna i ett inlägg i din blogg att du är med och tävlar om det här armbandet och sedan länka hit (du får självklart låna bilden också om du vill det). Har du ingen blogg behöver du bara lämna mailadressen.

3. Sedan är det bara att hålla tummarna. Tävlingen avslutas nu på söndag (7 september) klockan 24.00.

Lycka till! :D



I decided long ago, never to walk in anyones shadow.


Godmorgon :)
Idag har jag Fes (småföretagande) A+B hela dagen men slutar som tur är kl 13.00. Fes A är rätt så tråkigt då det typ nästan bara är teori men Fes B är kul då det är där vi håller på med Uf-företagen :) Jag och min grupp har iaf kommit på vad vi ska göra nu.

Senare idag kommer jag börja en tävling här på bloggen så håll utkik!!! :D
Ha en bra dag :)



På Cafè Station med Sara.

Japp, där har jag tillbringat min kväll, mysigt som vanligt att träffa Sara och självklart massa svallerbyten :)




Nu ska jag se på DH och sedan sova :)
Sov gott pluttisar!




Tisdagstema- Onyttig

Då skolan slutade var jag riktigt sugen på något men tyckte inte att vi hade något lockande hemma, det var då jag kom på att jag inte använt mitt presentkort på Café Station som jag fick av David på min 18-års fest så det blev ju väldigt passande. Cyklade dit och med mig hem fick jag en kikärtssmörgås och en pecannötpaj, gott och onyttigt :P

Men jag menar.. Vad vore livet utan att få smaska i sig gottigheter några gånger per år?! Man ska njuta av livets goda medans man kan :)

Här hittar ni fler tisdagsteman.




2 september 2008.


Sovmorgon igen, skönt! Är dessutom i stan nu så då behöver jag inte kliva upp tidigare för att hinna med någon buss då jag bor ca 2-3 minuter från skolan ;)

Ha en bra tisdag allesammans!
Puss



Måndag.

Idag har varit en riktigt bra dag! Började skolan 10.45, fick veta att svenskan och vi-timmen var inställd så då hade jag bara en lektion och slutade 12.10. For hem till pappa, såg ett avsnitt av DH, cyklade sedan till strömpilen för att hämta min KAMERA som äntligen är lagad, Yes!! :D Känns toppen, nu kommer bloggandet komma igång igen ;)

Efter det cyklade jag hem till Kim och satt där och snacka ett tag och nu är jag hemma igen, ska äta middag och sedan till en vän.

Hur har din måndag varit? =)
Ciao



Milla of Sweden- Smyckekollektion 2008.

God morgon. Idag har jag sovmorgon så jag ska hoppa på bussen om drygt en timme.
Var tvärt inne på min kära moders hemsida för att se om smyckena kommit ut än och vet ni vad..?! Det har dom! Spana in hennes hemsida; MillaofSweden. Riktigt fina saker :)

En bild på mig med hennes smycken :)

Milla of Sweden, Fotograf Sara .

Ni hittar även nån liten bild på mig här och var eftersom det var med hennes smycken jag fotades för precis två veckor sen nu :) Den duktiga fotografen är Saravillfara.

Nu ska jag gå och göra mig iordning, ha en bra dag!
Puss' kram