On the streets of Simrishamn


Buffalo platåskor//Trendsales.se
Leopardbyxor//Lindex barnavdelning
Hoodie//Loppis
Hatt//Trendsales.se
Kavaj//New Yorker
Halsband//Ebay.com
Vantar//Loppis
Väska//Loppis
Tröja//H&M
 
Idag har jag strosat omkring så här! Jag vet att jag redan har tjatat om den här kavajen/kappan men jag måste bara få göra det en gång till för jag är SÅ nöjd med den! Modellen är perfekt och den passar till i princip allt. Den är verkligen ett av mina favoritlagg just nu! Synd bara att det snart är vinter för då är det tjockare jackor som gäller. Men om vi har tur så blir det vår så snabbt som möjligt efter nyår, haha. Och som ni kanske ser så ä vissa av bilderna lite smått suddiga, men det är som sagt för att det hade börjat mörkna ute när vi tog dem, då blir det helt enkelt inte perfekt skärpa.
 
Vill även säga TACK till alla er som kommenterat så mycket fint till mig. Jag blir verkligen hur glad som helst och uppskattar det till tusen. Ni är så underbara, vill krama om er alla <3



Nytt i smyckesväg

Smycken från ebay.com!
 
Dessa godbitar har jag fått hem i dagarna från ebay.com. Måste jag uttrycka min kärlek för ebay? Tror inte det, men jag gör det ändå. Det är så förblånat bra, snygga grejer och mycket är billigt. Precis i min smak <3 Dessa örhängen tycker jag var väldigt fina och så där riktigt färgstarka. Och ringen är helt underbar, men tyvärr lite för stor så jag får se om jag kan fixa det på något sätt.. Annars får jag ge den till någon vän. Och så det fina hårbandet.. Tänk till sommaren med slarvigt uppsatt hår och en brunbränd kropp, mmm.
 
Mamma har varit upptagen hela dagen och jag klev inte upp förren vid 12 så vi har inte hunnit ta några outfitbilder än. Vi ska snart iväg och ta några bilder, hoppas bara det inte hunnit bli alldeles för mörkt tills dess. Jag vet att bilderna kommer bli lite brusiga pga mörkret men ibland kan det vara ganska fint. Vi får hoppas att det blir det den här gången, brusigt på ett fint sätt :)
 
Vi hörs senare mot kvällen. Ciao.



Greyish

Buffalo Tower//Trendsales.se
Skinnvantar//Loppis
Silverjeans//H&M
Fuskpäls/Ebay
Halsband//Ebay
Väska//Loppis
Topp//Ebay
Keps//Ebay
 
Jag har precis suttit och sett "En man och hans fruar" och efter att ha sett ett par avsnitt måste jag säga att det är väldigt intressant. Det är ingen livsstil jag skulle kunna tänka mig, men jag tror att det är de som gör det extra intressant. Om ni inte sett den serien borde ni se något avsnitt och se vad ni tycker.
 
I övrigt så har det varit hemskt väder här idag, det har varit kallt och blåst orkan typ, dessutom har det regnat lite till och från. Därför tog vi bilderna snabbt som ögat, det kan inte gått mer än 3 minuter, haha. Men de blev ju okej ändå. Tröjan är förresten ny och jag gillar den hur mycket som helst! Snygg och bekväm, den bästa kombinationen!
 
Hoppas ni får en fin kväll, kram.



Shopping shopping shopping

Jag vet att det blir en hel del shopping här på bloggen, jag hoppas ni inte blir uttråkade? I så fall får ni hojta till! Idag tog jag tag i saken och fotade resten av grejerna som jag köpte i tisdags på Väla. Den rosa och gröna tröjan (den ser inte så grön ut på bilden men den är riktigt skogsgrön i verkligheten) är från New Yorker och gick på 49 kr styck. Där köpte jag även löskragn i fuskskinn, den var på rea så den kostade bara 35 kr. Den svart/vita tröjan är en likadan som den jag har i neongul/grön, men den här är mer diskret. Den kommer som ni vet från Gina Tricot. De blå/turkosa brallorna köpte jag idag på Lindex barnavdelning på rea för 125 kr. Jag gillar dem verkligen, jag som älskar pasteller :)
 
 
Jag kunde inte låta bli utan var tvungen att köpa den här tröjan och de mysiga tofflorna till min fina mamma idag! Hon har ganska länge pratat om att hon vill ha en tröja i lösare modell med tryck av en döskalle eller ett peacemärke. Och här hemma har vi ganska kallt golv så det är en fördel att ha tofflor, men de mamma äger är alldeles utnötta. Därför kände jag mig tvungen att köpa detta till mamma, hon förtjänar det verkligen. Hon finns ALLTID där för mig och jag är så himla stolt över henne, hon är en riktig kämpe och en stor inspirationskälla! Jag älskar dig <3
 
 
Snart dyker dagens outfit upp.



Stripes


Gröna wedge sneakers//Trendsales.se
Brallor//Tradera.se
Hatt//Trendsales.se
Tröja//New Yorker
Kappa//New Yorker
Örhängen//H&M
Vantar//Ebay
 
Så här har jag sett ut idag, och jag måste säga att jag tycker det var grymt snyggt! Jag älskar mina nya gröna pjux tillsammans med dessa magiska örhängen, och till det vinrött. Så snyggt! Här är förövrigt kappan och en av tröjorna jag inhandlade igår, båda kommer från New Yorker. Kappan gick endast på 199 kr(!!!) och tröjan gick loss för 79 kr, inte helt fel måste jag säga. Jag är så förblånat nöjd med kappan, tycker verkligen den är i en perfekt modell, super fint material och dessutom i helt rätt färg.
 
Nu ska jag se nya avsnittet av Gossip girl, har inte hunnit se det än så det ska bli kul :)
Vi hörs, puss o kram!



Tjuvitt på min outfit

Jag ska precis gå och käka middag, men tänkte att jag skulle bjuda på en sneak peek på dagens outfit innan. Hela kommer om kanske en timme eller så, kika in igen då :)



En rolig video!

 
Jag sitter i princip aldrig och kollar på t.ex youtube efter olika klipp, men när jag lix gör det så är det för att kolla typ behind the scenes och bloopers från serier jag följer. Men jag  hittade den här videon på en blogg och var tvungen att kika. Jag har skrattat mig igenom hela klippet! Så förblånat roligt :D Personligen tycker jag att männen är roligast att kika på, speciellt de två sista, haha. Snälla, kika på klippet om ni inte redan har sett det och om ni vill få er ett gott skratt.



Väla shoppingcenter

Idag var jag som tidigare sagt och träffade min ryggkirurg i Ängelholm. Jag hade ju sagt att jag skulle berätta om besöket när jag kom hem, men jag orkar ärligt talat inte skriva om ryggen nu, så det får vänta tills imorgon.
 
Jag var klar vid 15.30 så jag och mamma bestämde oss för att åka till shoppingcentret Väla vid Helsingborg (visst skrev jag då rätt stad nu..?) eftersom det ändå låg efter vägen hem. Båda två minns det som mycket mindre men det är ju hur stort som helst! Vi skulle leta efter mat och vi gick omkring i säkert 20-30 minuter innan vi hittade rätt. Tänkte börja med att visa hur jag sett ut idag! Kanske inte de bästa outfitbilderna jag lagt ut på bloggen, men inte de sämsta heller ;)
 
Sneakers med platå//Ebay
Boyfriend jeans//Gina Tricot
Örhängrn//Gjort själv
Kappa//Tradera.se
Tröja//Ebay
Keps///Ebay
 
Sedan blev det dags för MAT! Det blev indisk kycklinggryta för oss båda, och med naanbröd såklart :) Det var hur gott som helst!!
 
 
Jag åt dock alldeles för mycket! Redan vid bordet kände jag att jag blev väldigt illamående för att jag var så mätt. När vi sedan gick därifrån och in på en affär så gick illamåendet över till magknip, och då menar jag rejäl jäkla magknip. Jag fick värsta kallsvettningarna och var tvungen att lägga mig på en bänk för jag kunde varken stå eller sitta. Som tur var så började det sakta men säkert gå över så efter kanske 10 minuter kunde vi gå vidare igen. Men jag är så dum! Nästan alltid när jag äter ute äter jag alldeles för mycket så jag antingen blir illamånde eller som nu när jag dessutom fick fruktansväd magknip, det är så inte värt det! Men men, nog om det.
 
Både jag och mamma tyckte de hade gjort det så mysigt där inne, väldigt mycket ljusslingor och en del juldekorationer :)
 
 
Jag shoppade även lite grejer, det fick bli tre tröjor och en super fin kappa från New Yorker, och så en tröja från Gina Tricot. Ska försöka komma ihåg och fota dem imorgon så ni får se grejerna.
 
Efter shoppingturen så började vi resan hem igen. Det tar ca två timmar att köra från Simrishamn till Ängelholm, så jag har suttit (eller legat i framsätet) i ca 4 timmar idag och det gillar INTE min rygg och mitt onda ben. Just nu ligger jag i soffan och vrider och vänder på mig av smärta, har så himla ont. Men jag ska försöka somna i alla fall, så imorgon hoppas jag att jag är bättre. God natt och sov gott mina vänner.



Nu åker jag till Ängelholm!


Hejsan. Jag fick en akuttid till min kirurg i Ängelholm idag, så jag och mamma åker dit alldeles strax. Vad jag ska göra där hinner jag inte skriva just nu, utan vi hörs ikväll istället. Ha en fin dag! Kram!



Mina senaste outfits - Rösta

Jag vill ge mig själv lite cred, för den senaste tiden har jag verkligen sett till att bjuda er på outfits i princip varenda dag. Oftast kliver jag upp på morgonen, tittar ut genom fönstret och känner bara neeej, jag orkar inte. Då är det grått och ruskigt ute, medans det under täcket är så där perfekt varmt och mysigt. Men då är det bara att tvinga sig upp! Fast när jag lix börjar leta fram kläder och accessoarer så känns det bra men framförallt roligt, jag älskar att hitta nya sätt att kombinera mina plagg med varandra :D
 
Här är mina senaste outfits, har ni någon favorit?
 
 
Personligen så älskar jag nummer 4!! Jag gillar den där lite flickiga frisyren till de tuffa nitskorna och nitkragen. Jag älskar ju att kombinera sött med tufft. Jag gillar även nummer 3 väldigt mycket då de där gröna byxorna har blivit mina favoriter. Sedan bär jag ju mina älskade Buffalos och min balla nitkeps. Har jag förresten sagt att jag har beställt en till nitkeps, en likadan fast med guldiga nitar? Det har jag i alla fall gjort och jag längtar hur mycket som helst till den kommer.



Fyra nya grejer från ebay

Här är några grejer som trillat ner i brevlådan den senaste tiden. Först ut är ett par skinnvantar som är till för att vara snygga och förbättra en outfit, inte för att värma direkt ;) Sedan ett par mjuka vantliknande saker. Och sist men inte minst ett fint korshalsband och ett par färgglada örhängen. Jag gillar verkligen örhängena, de är någorlunda små och diskreta men kräver ändå uppmärksamhet i och med alla färger. De är verkligen super duper fina! Jag kommer tyvärr inte ihåg vad allt kostade, men tillsammans blev det kanske 50 kr om inte mindre. Prisvärt var det i alla fall :)
 
Och just det.. Ni ser mina gula naglar på mittenbilden?! Det är inte bara ett par gula naglar utan nagellacket är dessutom självlysande :D Än om jag är 22 år så tycker jag att det är så där roligt och festligt, haha. Jag beställde det från ebay, och förutom gult så har jag även ett i rosa. Och jag är inte bara imponerad av att det är självlysande, utan även av kvalitén! Jag målade naglarna för ganska exakt tre dygn sedan men glömde måla på ett topplack, men ändå så har inte minsta lilla av nagellacket skavts bort. För mig är det jäkligt bra då alla andra nagellack jag provat skavts bort ganska snabbt, ibland efter bara några timmar. Så ja, det här är grymt :D Fanns i massor av olika färger så jag får kanske ta och beställa fler. HÄR beställde jag mina för ca 10 kr styck. Som vanligt så tar jag inget ansvar då det kommer till säljaren och din eventuella affär med denne.



NY BLOGGDESIGN!

Åh vad glad jag är just nu och jag har väntat på det här så länge! Nu har jag äntligen en ny och snygg bloggdesign. Min förra hade jag ju väääldigt länge så det var verkligen på tiden att  förnya den. Det är en tjej som heter Julia som har gjort den åt mig, hon är grym och så jädrans snäll, TACK Julia!!!
 
Jag är i alla fall så himla nöjd och jag känner att den nya designen visar att det är en modeblogg och att jag har en ganska egen och personlig stil, och det var det jag ville ha fram! Om ni inte kan se den nya designen så uppdatera sidan.
 
Här är min gamla design.
 
Och min nya design.
 
Vad tycker ni om min nya design? Ni gillar den hoppas jag :)



Gröna wedge sneakers

Gröna wedge sneakers från trendsales.se.
 
Igår fick jag hem dessa pjux med posten. När jag öppnade paketet blev jag glatt överraskad för färgen var mycket finare i verkligheten än på bild. Färgen är så där riktigt djup skogsgrön, om det säger er något. Beställde dem i en storlek större för det stod att de var små i storleken, och det var tur för 37or hade nog varit snäppet för små åt mig. Ska se om de passar ihop med mina gröna brallor, annars matchar jag dem med svart och med mina gröna örhängen istället. Tror även de gör sig fina ihop med vinrött.
 
Skorna kostade endast 199 kr inkl frakt!! Jag köpte dem som sagt på trendsales.se så de skickas från Danmark, men jag fick dem ändå väldigt snabbt. HÄR köpte jag dem, de är först till kvarn som gäller då lagret inte fylls på. Och just det, de finns i andra färger också.



Min lilla önskelista

 
I år är min önskelista inför jul inte så lång, men det jag önskar mig vill jag verkligen ha! Jag har tänkt och tänkt på vad jag kan önska mig men jag har redan det mesta, eller i alla fall det som jag vill ha och behöver.
 
Men min parfym tar slut vilken sekund som helst så den önskar jag mig verkligen. Jag har använt den i kanske två år nu och den luktar fantastiskt, dessutom så luktar den inte så jätte starkt vilket är bra för oss som har parfymallergiker i familjen. Och Schwarzkoph got2b's smoothing lotion och hårspray luktar så underbart gott, man blir nästan beroende av doften. Jag är personligen lite för snål för att köpa dem så då kan jag ju önska mig dem istället ;) Förutom parfymen så är det presentkort hos Gina Tricot och H&M som jag önskar mig mest! Jag planerar att shoppa loss på mellandagarna och då vore det toppen att ha några presentkort. Handlar mest från Gina Tricot så den summan får gärna vara lite större.
 
Örhängen (helst de i guld) - Nelly.com, 149 kr
Parfym; Flowerparty - Yves Rocher, 199 kr
Schwarzkopf got2b smoothing hairspray
Schwarzkopf got2b smoothing lotion
Presentkort - Gina Tricot
Presentkort - H&M



New faux fur



Buffalo Tower//Tradera.se
Gröna jeans//H&M
Tjocktröja//H&M
Fuskpäls//Ebay
Skinnvantar//Loppis
Halsring//H&M
Örhängen//Ebay
Läppstift//Ebay
 
Hejsan. Idag har jag verkligen haft en slappardag, har bäddat rent sängen, hämtat medicin på apoteket, mamma har fotat min outfit och så har jag hängt vid datorn.. Typ det. Fick hem ett paket idag (ovanligt va?), i det låg ett par super duper snygga skor!! Ska visa dem så snabbt som möjligt, eller snarare när jag kommer ihåg att fota dem innan det mörknar ute.
 
Örhängena jag har på mig idag fick jag hem igår. Jag har ju ett par likadana fast de är mer ljusrosa, men jag älskar verkligen dem, de glittrar så snyggt. Fuskpälsen fick jag också hem igår och snacka om att jag är nöjd!!! Jag har i ca två år letat efter en svart fuskpäls i längre modell, men alla jag sett har kostat skjortan! Men tillslut fann jag denna, perfekt modell och till ett bra pris (tror den gick på ca 250 kr om jag inte minns fel). Den kommer verkligen bli använd :D



Att våga vara annorlunda och sticka ut.

Jag fick en kommentar på min facebooksida av en tjej som bland annat skrev så här "Du har fått mig att bli så mycket mer inspirerad och våga sticka ut klädmässigt. Att inte tänka på vad andra tycker hela tiden.." Hennes kommentar gjorde mig inspirerad till att skriva det här inlägget.
 
När jag gick på högstadiet och var 14/15 år brydde jag mig som mest om vad andra tyckte om mig, inte så mycket som person, utan klädmässigt. Det var ett tjejgäng i min klass som under sjuan mobbade mig och otroligt nog var dem de enda jag struntade i vad de tyckte om mig. Jag minns att jag ibland till och med försökte provocera dem med min klädstil för att reta upp dem, och för att visa hur lite jag brydde mig. Haha, lite kul så här i efterhand. Men annars så ville jag ha kläder som var inne, och på den tiden var det ett par speciella jeans som fanns i olika fäger, de var super tajta hela vägen ner till mitten på smalbenet där de blev väldigt utsvängda. Till dem skulle man ha en tajt lite tunn kofta med dragkedja som gick enda upp till hakan/munnen, och så skulle man gärna visa några cm av sin mage. Idag tycker jag att det var så onödigt att lägga tid och haka upp sig på vad andra tyckte om ens kläder och utseende.
 
När jag började gymnasiet utvecklade jag min personliga stil, troligen för att jag fick bättre självförtroende och inte längre brydde mig om vad andra tyckte. Sedan dess har jag haft den inställning, min åsikt är den viktiga. Jag vet att det kan vara svårt, och jag tror det sitter i hur bra eller dåligt självförtroende man har. Men försök stå på dig, försök att förstå att så länge du gillar din stil spelar andras åsikter ingen roll. Och det här gäller inte bara stil, utan även hur man är som person. Alla ska bli accepterade som de är och om du inte blir accepterad så stå på dig, sök tröst/hjälp hos en förälder, vän eller kanske lärare. Jag tycker det är så sorligt när folk inte vågar vara sig själv eller klä sig som de vill bara för att andra hindrar dem. 
 
Jag har inte alltid utstickande outfits, men ibland har jag det.. Andra kanske tycker att jag ser ut som en clown, som att jag klätt mig i mörker eller att jag ser hemsk ut. Det kan folk få tycka. Men håll det så, gå inte längre än att tycka det tyst för dig själv. Om någon skulle komma fram till mig och säga att jag är ful, så skulle jag nog bara skratta och tycka synd om personen. De som säger sådant har troligen dåligt självförtroende, så för att må bättre måste denne trycka ner andra. Men alla kanske inte skulle kunna ta det så, många skulle nog bli väldigt sårade och kanske aldrig bära de kläderna igen. Att tycka en sak i tysthet är okej men direkt du öppnar munnen eller skriver något elakt blir det mobbing, kom ihåg det!
 
Jag älskar min klädstil och mina kläder, och jag skulle aldrig ändra den så länge det inte är för min egen skull. Jag hoppas att jag på något vis kan få någon av er att tänka till, våga stå emot och stå upp för dig själv. DU är DU och du är underbar, kom ihåg det!



Pasteller


Klackar//H&M, 299 kr
Byxor//H&M, 199 kr
Tjocktröja//H&M, 175 kr
Halsband//H&M, 99 kr
Örhängen//Ebay, ca 20 kr
 
Haha oj, det blev visst en hel H&M-oufit ser jag ju nu, förutom örhängena då. Men jag är så himla himla himla glad för köpen jag gjorde igår för både byxorna, tjocktröjan och halsbandet är ju så attans fina och passar perfekt ihop med varandra. Vi valde att fota outfiten i gamla stan här i Simrishamn för där finns typ världens finaste små hus i alla möjliga pastellfärger, så det kändes rätt att fota där eftersom jag också var pastellig :)
 
Nu ska jag värma lite käk och sedan ska jag se till att göra en önskelista inför jul så det blir lite enklare för mina föräldrar att veta vad de ska ge mig. Vad önskar ni er i julklapp? Jag kanske får lite tips av er :)



STIL

Gissa vem som är med på blogg.se/stil's förstasida, jo men det är ju jag med gårdagens outfit :) Jag blir alltid lika glad och smickrad! Tusen tack!
 



So high

Buffalo Tower's//Trendsales.se
Keps med nitar//Ebay
Gröna brallor//H&M
Tröja//Loppis
Örhängen//H&M
 
Så här har jag gått omkring idag. Haha alltså folk verkar inte vara så vana vid att se lite mer "udda" grejer så som min nitkeps och Buffaloskor för jag vet inte hur många som kollade och nästan glodde på mig idag :D Visst är det väl ändå lite kul att direkt man sticker ut lite så får man genast massor med blickar på sig?! Tur för mig då att jag gillar att synas. Jag är i alla fall så jädrans glad att jag köpte de här gröna byxorna, de är jätte bekväma och färgen är så attans snygg! Och  örhängena, mmm. Färgen ser tyvärr väldigt konstig ut på bilderna, de är egentligen en ursnygg smaragdgrön färg, inte alls så där lysande som de ser ut att vara på bilderna. Men de är så grymma, bland de snyggaste örhängen jag någonsin sett!
 
Annars vet jag inte om jag har så mycket att berätta.. Eller jo, idag köpte jag de sista julklapparna så nu är jag helt klar!! Skönt..? JA! Jag har köpt till Mamma, Pappa, styvpappa, yngsta brodern, farmor och farfar och så mina vänner Sara, Hanna och Therese :) Jag och äldsta brorsan har bestämt at vi inte ska byta julklappar så jag har inte glömt bort honom ;) Och till mormor ska hela familjen ge en gemensam liten present. Jag hoppas jag inte har glömt någon? Om någon som inte finns med i listan ska ge en julklapp till mig, säg till så jag kan ge något tillbaka! Jag avskyr att få något när jag inte har något att ge tillbaka.
 
Nu blir det arga snickaren, vi hörs, Kram!



Shopping på H&M

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så har jag och mamma varit i Ystad idag. Jag älskar att åka iväg på små trippar, till Ystad, Lund, Malmö, Kristianstad osv. Tycker nog bäst om Lund, för de har både shopping och fin omgivning, men vill man bara shoppa är det ju Malmö som gäller! Men idag blev det Ystad, det har inte så bra shopping men det är en väldigt mysig liten stad med massor av gamla fina hus. Än om shoppingen inte är den bästa så brukar jag ändå komma hem med en del grejer därifrån och idag var inget undantag. Jag shoppade en del från H&M, ni ser det här nedan. Färgerna är dock lite varmare och mer klara i verkligheten än på bild.
 
 
Jag älskar verkligen de rosa leopardbyxorna, och priset på 199 kr gjorde det ännu bättre! Och de stickade tröjorna, de är ju hur mysiga och fina som helst!! Jag kunde inte bestämma mig för en färg så det fick bli båda, men de var på halva priset så det blev inte så fasligt dyrt ändå. Och halsbandet tycker jag passar perfekt till plaggen jag köpte. Sedan fick det bli en enkel vit baströja och en annan rosa tröja från barnavdelningen som jag tyckte var fin. Jag älskar verkligen dessa fina pastellfärger och jag kan inte släppa dem, än om det snart är vinter. Jag klamrar mig fast vid dem :)
 
Senare dyker dagens outfit upp så kika in då.



Nu drar jag till Ystad!


Hej mina vänner. Idag fick jag minsann kliva upp ur skönhetssömnen tidigare än vanligt  (4 timmar och 20 minuter tidigare för att vara exakt), men jag gjorde det självmant. Mamma ska nämligen till Ystad så då hakar jag på, orkar inte med ännu en dag liggandes i vardagsrumssoffan! Så, nu åker jag till Ystad. Jag får se om jag orkar dra med mig kameran eller om den för en gångs skull får stanna hemma... Ciao!



Spikes!



Platåskor med nitar//Ebay
Krage med nitar//Ebay
Armband//Ebay
Byxor//H&M
T-shirt//H&M
Hoodie//Loppis
Kavaj//Loppis

Dessa byxor köpte jag på H&M när jag var i Ystad senast, de var på rea så de gick på endast 75 kr. T-shirten är också ny, även den kommer från H&M, dock herravdelningen. Jag tycker alltid att H&M's herravdelning har snyggare t-shirts än de som finns att hitta på avdelningarna för tjejer/kvinnor. Det beror kanske på vad man är ute efter för t-shirt, men det är min åsikt. Och nitkragen fick jag hem med posten igår, väntar även på att få hem en med guldnitar. Tycker de är riktigt snygga och snacka om enkelt sätt att piffa upp en outfit! Nu ska jag nog ta och se nya avsnitt av lite serier jag följer, det är aldrig fel :) Puss och kram!
 
Åh, förresten, måste bara berätta en sak!! Igår fick en av pappas katter kattungar, två småttingar överlevde. Ni anar inte hur mycket jag längtar efter att åka till honom nu! Jag älskar verkligen hans katter (och pappa med såklart) och det är så mysigt att vara där. Och tänk nu när jag åker dit om ca en månad så har han två små kattungar också, jag kommer nog bli förälskad på en gång. Tyvärr så är både jag och ena brorsan allergisk mot katter så vi kan inte ha någon här hos mamma, men hos pappa går det bra så länge vi tar medicin. Jag ska väl egentligen inte hålla på och mysa med dem heller men det kan jag såklart inte låta bli, jag menar hur kan man motstå katter som vill kela?!!



Gratis klackar från Nelly.com

I slutet på oktober fick jag ett mejl från Nelly.com. De skrev att de bytt lokaler och att det medfört en del problem med beställningar gjorda under den tid jag hade gjort en beställning (jag märkte dock inte av något konstigt). Pga de eventuella problemen det medfört så fick jag ett presentkort på 100 kr, kul tänkte jag! Jag gick in på deras rea där jag fann dessa snyggingar för 60 kr, + fraktkostnaden på ca 40 kr så blev det ganska exakt 100 kr, alltså ett par gratis klackar för min del, det tackar jag för :)
 
 



Massor av paket!!


När jag kom hem idag möttes jag av 12 paket som kommit under dagen!! Haha, tror aldrig jag fått hem så många paket på en och samma dag förut, fick även hem två avier som hämtas lite senare. Jag kan dock säga att det bara var tre paket till mig, resten var julklappar som jag beställt. Men man kan ju inte låta bli att bli så där pirrigt glad när man får hem paket, det är ju så himla kul :)



Cheap Monday


Platåskor//Loppis, 50 kr
Jeans//H&M, 60 kr
Tröja//H&M, 199 kr
Örhängen//H&M, 69 kr
Skärp//Loppis, 10 kr
 
Hela outfiten = Ca 390 kr
 
Jag vet inte hur många måndagar jag har glömt att göra "Cheap monday" nu? Det är i alla fall väldigt många jag har missat på grund av dåligt minne. Tanken är att varje måndag (eller de måndagar jag kommer ihåg, haha) posta en outfit som har kostat mig väldigt lite pengar. Jag vill visa att man kan klä sig snyggt även fast plaggen och accessoarerna är billiga. Många tror att man bara kan handla billigt second hand, det är ett sätt med det finns fler. Jag gillar ju även rea väldigt mycket (ser verkligen fram emot mellandagssrean!!) men handlar ju även en hel del från ebay.com där det går att få tag på ganska mycket för småpengar. Jag har sagt det förut men säger det igen, jag ÄLSKAR att handla billigt :)



Små nitar för naglarna

Små nitar för naglarna//Ebay.com
 
Titta vilka söta små nitar jag har beställt och fått hem från ebay. Det är såna som man med ett vanligt nagellim fäster på naglarna som dekoration. Jag provade dem för ett par dagar sedan och det blir faktiskt väldigt snyggt beroende på var och hur man sätter dit dem. De gick på ca 23 kr så det är ju inte alls så mycket med tanke på att påsen innehåller riktigt många nitar. Vill ni också dekorera era naglar? HÄR köpte jag dem. Jag vill dock vara noga med att säga att jag tar inte på mig något ansvar angående säljaren eller så.



Jag har beställt visitkort

Det är ganska ofta jag får frågan om vad min blogg heter från folk man träffar på stan, på någon middag, grannar osv. Då brukar jag alltid säga adressen men den är ju inte alltid så lätt att komma ihåg, därför har jag länge funderat på att beställa visitkort. Idag tog jag äntligen tag i saken så om ca 2 veckor landar 250 visitkort i brevlådan, fick även med en visitkortshållare gratis. Det känns skönt att äntligen ha det gjort och nu kommer det bli mycket enklare om någon undrar över min bloggadress. Om någon av er också är sugen så gjorde jag mina hos vistaprint.se. Mina gick på ca 370 kr med frakt, men det går att få det billigare om man väljer blank baksida, inga egna bilder osv. Och just det, ovan ser ni hur mina kort kommer att se ut.



My new Buffalo Tower's

Buffalo Tower's från trendsales.se
 
Hejsan! Igår var jag och hämtade ut ett paket och det var dessa platåskor som låg i paketet. Som ni vet så har jag redan ett par som är väldigt lika de här, men de är i en storlek mindre och ser lite annorlunda ut. Paret som jag först köpte var tyvärr ganska små i storleken, jag kan gå i dem i några timmar men som följd får jag väldigt ont, speciellt i tårna som håller i sig några dagar. Men sedan fann jag dessa på tredsales.se som var i stl 38 så jag slog till! De gick på 550 danska kr med frakt. Jag hade först tänkt sälja de som är snäppet för små men nu har jag bestämt mig för att behålla båda paren, i alla fall för ett tag. De ser ju lite olika ut och dessutom är mitt första par i mycket bättre skick och gör sig snyggare på bild.
 
Tänk att jag så himla länge har gått och suktat efter exakt såna här skor och nu har jag två par, lycklig tjej ;)



I'm feeling blue


 Klackar//Tradera
Byxor//Gina Tricot
Tröja//H&M
Örhängen//H&M
Solglasögon//Tradera
Ringar från bl.a ebay
 

Imorse klev jag upp klockan 10 och då började vi som var hemma (jag, mamma, Liam och Kevin) göra i ordning en specialfrukost som vi hade planerat. Det blev små plättar med banan, äpple, sirap, glass och nötkross, som vanligt var det ljuvligt gott. Här ovan ser ni min outfit, jag invigde en av tröjorna jag köpte i Ystad igår. De hade stickade överdelar för halva priset så den gick på ca 150 kr vilket jag tyckte var helt okej. Örhängena köpte jag också igår och jag tycker de är så förblånat snygga!! Matchade dem med blå mascara som ni kanske kan skymta på någon bild.
 
Om ett tag blir det tv och glass, trevlig kväll allesammans! :)



Hårband

Bild 1, bild 2.
 
För ett tag sedan blev jag och flera hundra andra personer lurade av en säljare på ebay, vi betalade men han skickade aldrig varorna. Jag försökte kontakta säljaren men fick inget svar, så efter ett par dagar gjorde jag en anmälan via paypal som jag betalde med. Jag hade tur och fick tillbaka pengarna för de fyra par skorna jag köpt, pjuh. Nu ikväll satt jag och kikade runt lite på ebay och handlade upp pengarna som jag fick tillbaka, jag beställde bland annat dessa två hårband som ni ser här ovan. Jag har redan det med nitar, fast mina är i silver, så nu fick det bli ett med guldiga nitar. Och den med bladen är så himla himla fin, tänk till sommaren till en solbrun kropp.. Här hittar ni hårbandet med blad och här det med nitar. Jag tar inte på mig något ansvar angående annonserna.



En dag i Ystad

Buffalo towers//Tradera.se
Byxor//Tradera.se
Kappa//Tradera.se
Skinnjacka//Seconds.se
Örhängen//Ebay
Hårband//Ebay
Hoodie//Loppis
Vantar//Loppis
Väska//Loppis
 
Idag har jag och mamma varit i Ystad en sväng då hon hade ett ärende att uträtta där. Vi gick på stan ett tag och jag hann med lite shopping på H&M, ett par brallor, två tröjor och två par örhängen fick närmare bestämt följa med mig hem. Örhängena är helt magiska, ska försöka komma ihåg och visa er grejerna imorgon. Efter stan handlade vi massor av mat och sedan åkte vi till Bo Ohlsson där jag fotsatte med shoppandet. Jag köpte två läppstift, nagellack, lite smågrejer och sedan ett gäng med julklappar. Nu har jag faktiskt bara kvar att köpa julklappar till två personer, min styvpappa och ena lillbrorsan. Känns jäkligt skönt att ha det bortgjort måste jag säga :) Nu ska jag se på nya TVD avsnittet, kram och trevlig helg.



Örhängen från H&M

Örhängen från H&M
 
Just nu Ä L S K A R jag stora och maffiga örhängen, gärna till uppsatt hår så de verkligen får synas! Mina senaste tillskott ser ni på bilden ovanför, ett par färgglada karameller från H&M som gick på under hundralappen. Kikade in på deras hemsida och hittade ett par stycken som jag gillade, men jag vet att de även har andra i butik, t.ex de jag har. De gröna för 149 kr fastande jag mest för, tycker det är så snyggt att bära färg och sedan bryta av med en helsvart outfit, men det kan även vara lika snyggt med en färkstark outfit till.
 
Vågar ni er på dessa maffiga örhängen?



Breaking Dawn part 2 - Spoilers

Bildakälla 1 & 2.
 
 
Ikväll fick jag äntligen se den efterlängtade filmen Breaking Dawn part two, den avslutande delen av The Twilight Saga. Jag har nog inte riktigt förstått att det är slut nu, det kommer ingen film igen om ett år utan det är verkligen slut. Det känns såklart super tråkigt men å andra sidan gillar jag att de slutar på topp!
 
Update; Det var visst någon som hann läsa inlägget och sedan skrev att jag borde ha varnat för spoilers, men till mitt försvar så står det klart och tydligt i rubriken "Spoilers". Men då ser jag till att skriva det här med, inlägget är fullt med spoilers så om ni inte sett filmen borde ni inte läsa vidare.
 
Och vad tyckte jag om filmen då? Jo jag älskade den! Det var lite trist att man knappt fick se några av människorna i den här filmen men å andra sidan kan det inte bli för mycket vampyrer. Jag gillade att man fick se Bellas första jakt och när hon slog till Jacob när hon fick veta att han präglats på hennes och Edwards dotter. En annan scen som jag verkligen skrattade till var när Jacob började "strippa" inför Charlie (Bellas pappa), haha! Och så älskade jag den långa fightscenen i slutet!! Det var det bästa tyckte jag. Blev först helt paff när Carlisle förlorade huvudet och sedan Jasper, men då tänkte jag att de kanske skulle överleva ändå, så länge ingen eldade upp dem. Och så tycker jag det var himla kul när Jane insåg att där mot slutet att hennes krafter inte skyddade henne pga Bella, och att hon då började springa iväg den fegisen. Så ja, jag älskade verkligen fighten. Kände mig så lurad när det sedan visade sig vara Alice syn men det var då lika så bra, då är man då säker på att Carlisle och Jasper överlevde :)
 
Till det negativa då.. Tycker inte man fick se tillräckligt av vargarna i sin mänskliga form, förutom Jacob då. Och jag gillade inte hur de hade gjort Reneesme som barn, det såg för datagjort och märkligt ut. Å andra sidan vet jag inte hur de annars skulle ha löst det eftersom hon skulle ha tänder och att man skulle se att det var samma tjej hela tiden, fast än hon växte och växte. Men förutom det vet jag inte om jag kommer på något mer negativt förutom att filmen var för kort, tycker den kunde ha varit åtminstone en halvtimme till.
 
Nog med mina åsikter, vad tyckte ni?



Nio outfits

Här har ni mina senaste outfits. Jag måste faktiskt säga det att jag är riktigt nöjd med dem. Även om jag avskyr att hösten betyder att vintern snart är här så måste jag erkänna att jag gillar alla kläder man kan ha på sig nu, mysiga jackor och färgglada jeans :)
 
 
Personligen är min absoluta favorit nummer sex och sedan nummer åtta.



Jag var nyss med i radio!

 
Jag skulle ju berätta en kul grej och det var att jag strax efter klockan 17 var med i radio. För ca ett år sedan kontaktade en kvinna från Sveriges radio i Kristianstad mig och ville att jag skulle komma dit och bli intervjuad (HÄR hittar ni en video när jag var med). Sedan när det var dags för BD del 1 så hörde de av sig igen och ville intervjua mig via telefon innan jag och Therese gick på premiären, de ville höra om mina förväntningar, och dagen efter pratade vi igen för att höra vad jag tyckte om filmen.
 
Så imorse hörde de av sig igen, så alldeles nyss var jag med i några minuter för att prata om förväntningarna inför sista filmen osv.  Om ni vill lyssna på det, klicka HÄR, jag börjar prata ungefär klockan 17.04. Säg gärna vad ni tycker :)



Purple




Skor//Ebay
Jeans//Tradera
Tröja//Loppis
Fuskpäls//Tradera
Hårband//Ebay
Vantar//Loppis
 
Idag fick det bli en väldigt lila outfit, men jag älskar det. Som jag skrev igår så har jag verkligen fastnat för lila den senaste tiden. Och hårbandet med nitar fick jag hem med posten igår och jädrans säger jag bara, jag tycker det är riktigt coolt och det känns som jag kommer använda det en hel del!
 
Alldeles nyss gjorde jag en rolig sak, vad det var berättar jag snart, så kika in om en stund igen :D



Breaking Dawn

Hejsan! Många av er vet nog att The Twilight Saga part 2 hade en liten förhadspremiär igår? Det är den sista filmen så det ska bli väldigt spännande att se den, men samtidigt lite sorgligt att det är slut nu. När Twilight hade premiär kände jag inte min vän Therese utan jag såg filmen på datorn och blev kär med desamma. Några månader senare vann jag ju en tävling så jag fick vara statist i New Moon, den andra filmen. Jag åkte till Italien och medverkade som statist, fick även se några av huvudpersonerna. Jag träffade min vän Therese för första gången i slutet på oktober 2009 tror jag, och i novermber var jag bjuden på bloggvisningen av New Moon i Sthlm. Jag bjöd med mig Therese och vi hade super kul. Sommaren efter åkte vi till Sthlm igen men då för att gå på Twilight fan event, vi såg även premiären av Eclipse. För ett år sedan åte jag till Göteborg till henne för att gå på premiären av Breaking Dawn part 1. Det var tänkt att vi skulle se del två ihop men så blir det tyvärr inte. Min rygg är ju så dålig så jag klarar inte av att sitta en hel film i en biosalong.
 
Men idag ringde jag till biografen vi har här i Simrishamn och frågade om vi på något sätt kunde fixa så jag får ligga i biosalongen. Jag vill ju också se del två, inte vänta ett halvår tills den kommer ut på dvd! Jag har nyss varit där och pratat med en trevlig tjej och kikat i salongen hur vi skulle kunna få till det. Vi bestämde i alla fall att jag ska ta med en sån där stor solstol och ställa längst bak där det finns utrymme. Så imorgon kväll får jag äntligen se filmen, än om det blir på ett speciellt sätt, har aldrig sett någon göra något liknande, haha :P Undra om jag får några blickar ;)
 
Tänkte visa lite blandade bilder som har med The Twilight Saga att göra, när jag var statist, eventet och olika premiärer.
 
 
 Har ni sett filmen? Vad tyckte ni?



I mina lackbyxor

Hejsan. Nu har jag precis käkat middag och nu ser jag på barnprogram som brorsan har på ;) Jääääklarns vad kallt det var ute idag, det var tydligen 8 plusgrader men det kändes det verkligen inte som, skulle nog gissat på minusgrader för det blåste dessutom ganska rejält. Helst av allt skulle jag bara klä mig i mjukiskläder i flera lager och vinterjacka, täckbyxor och mössa på det, men tror inte det blir så roliga outfitbilder?! Hehe. Men idag invigde jag i alla fall mina nya lackbyxor och tröja. Byxorna är dock stora i midjan så det hasar ner precis hela tiden, om jag någon gång orkar så ska jag sy in dem så man slipper gå och dra upp dem jämt och ständigt. Men, nog om det nu! Här kommer outfitbilderna.
 
Wedge sneakers//Ebay
Lackbyxor//Gina Tricot
Skinnväst//Tradera.se
Trlöja//New Yorker
Kappa//Tradera.se
Vantar//Loppis
Örhängen//Ebay



Tips på byxor i olika färger

Från H&M, 199 kr
 
Idag hade jag tänkt tipsa om dessa tajta och snygga brallor från H&M. När jag var på Emporia i förra veckan köpte jag de gröna byxorna och jag är verkligen nöjd! Det sitter verkligen som en smäck och är väldigt tajta, men de är ändå riktigt bekväma. HÄR kan ni se bilder hur de ser ut på mig och hur jag matchat dem. Jag skulle gärna vilja ha de lila också, på sistone har jag blivit förälskad i lila plagg, tycker det är grymt snyggt.
 
Vilken färg tycker ni är snyggast?



Så här ser det ut i mina garderober..

Ni är några som har önskat bilder på mina garderober så nu hade jag tänkt visa en. Sedan vi flyttade hit sommaren 2009 så har mina garderober aldrig varit stökiga, inte en enda gång. Jag är lite utav en pedant då det kommer till mitt rum, eller ganska mycket pedant. Ligger det ett plagg på golvet kan jag störa ihjäl mig och kan inte somna förrän jag lagt det i en av garderoberna. Det som hänger är sorterat efter färg och det som är vikt ligger i högar där alla byxor ligger i en hög, tröjor i en hög osv. Jag gillar inte att blanda två olika sorts plagg i samma hög, haha. Vissa som känner mig kanske skrattar just nu för jag har inte alltid varit så här utan det började vid flytten hit ner. Innan, när jag bodde i Umeå var jag världens störta slashas! ALLT låg ALLTID på golvet i mitt rum. Jag kunde städa men två dagar senare var det kaos igen. Jag plockade fram grejer, provade massor av outfits osv utan att plocka bort efter mig och när jag lix hade börjat så blev högarna bara större för var dag. Så jag är väldigt glad över att jag har förändras när det kommer till det här.
 
Jag är som sagt pedantiskt när det kommer till mitt rum, att grejerna ska ligga på plats och så, men när det kommer till städning är jag inte lika pedantsikt. Om jag säger så här, om ni någon gång kommer hit, titta inte på mina hyllor... :P
 
Här är i alla fall garderoberna. Tre av dem är fulla av kläder och den till vänster har en del kläder i sig men även lite skor, sjalar/halsdukar och väskor. Sen så har jag ytterligare en garderob bredvid den till vänster som är fuuuulllll av skor.
 
 
Så där ja, nu vet ni hur det ser ut i mina garderober.



Nya solbrillor och svar från röntgen

Solglasögon//Tradera.se
 
Dessa solbrillor köpte jag av en kille på tradera i augusti. Jag var så glad att jag vann dem för jag tyckte de var grymma. Jag satte in pengarna och väntade på att de skulle komma med posten, jag väntade och väntade. Sedan dess har jag mejlat honom ett flertal gånger och han har kommit med ursäkter och har två gånger sagt att han har skickat dem utan att ha gjort det. Tillslut var jag riktigt arg och skrev ett sista sms till honom, gav honom en sista chans, som tur är funkade det för idag kom de med posten, äntligen säger jag bara. Men jag är glad att jag stod på mig för de är ursnygga :)
 
Vidare till ryggen.. I förra veckan var jag och gjorde en ny magnetröntgen för att se om något förändrats eller kanske upptäcka var all ryggsmärta kommer ifrån. Idag fick jag röntgensvaren och jag är ännu en gång besviken. Min rygg är tydligen ett mysterium, inte en jävel (ursäkta språket men jag börjar bli förbannad) har en aning om vad som är fel i min rygg och vad som orsakar all denna smärta. Röntgen visar ingenting och undersökningarna ger ingenting så teorier och spekulationer är allt vi har.
 
Det enda positiva är väl att de kunde se att en nerv i ryggen är i kläm nu, därav mina nervsmärtor i vänster ben. Så nu vet vi att jag inte inbillar mig. Ja det var typ allt..



Hur jag förvarar mina smycken

Jag får lite titt som tätt frågor om hur jag förvarvarar mina smycken och hur mina garderober ser ut. Den första frågan hade jag tänkt besvara här och nu, svaret på den andra frågan kommer någon dag snart. Jag har mina smycken på olika slags ställningar. Det börjar dock vara smycken överallt i mitt rum så snart måste jag nog rensa bort en del.
 
Dessa två ställningar står på en liten hylla fylld med skor. Jag gjorde handen och huvudet för något år sedan men hjälpa av ståltråd och en tegelsten, super enkelt :) Här förvarar jag lite blandade smycken som ni kan se.
 
 
De här två ställningarna köpte jag på loppis för 10-20 kr styck! Den ena är fylld med långa halsband och den andra med örhängen.
 
 
Så här ser det ut i mitt fönster just nu. Den lilla ställningen med örhängen visade jag ju er för någon dag sedan, köpte den på TGR för 40 kr. Handen är ett loppisfynd, likaså ställningen med korta halsband. Ställningen med armband kommer från ebay.
 
 
Den här asken fylld med ringar kommer från ebay. Förstår dock inte hur det kommer in damm eftersom jag alltid har den stängd?!
 
 
Sist men inte minst så förvarar jag mina cuffs i en större Marilyn Monroe låda, den står i min bokhylla.
 
 
Hur förvarar ni era smycken?



In mixed colors


Haha vad jag skrattade när jag såg den här bilden, vad hände lixom med mina tår? Nä men grejen är den att rämmen där fram på skon är för stor så när jag går och står så glider foten fram, därför måste jag trycka ner tårna för att hålla fötterna på plats. Alla tår förutom stortårna tydligen ;)

Klackar//Nelly.com
Byxor//H&M
Tröja//H&M
Örhängen//H&M
 
Idag har jag på mig en del av det jag shoppade i fredags, byxorna, tröjan och örhängena. Klackskorna är ju faktiskt också ganska nya och jag använde dem för första gången idag. Vi har precis ätit midag och nu blir det väl att glo lite på tv. Ha en trevlig söndagkväll, kram.



Storbloggerskan Tyra Sjöstedt skriver om mig i sin nya bok!

För kanske två månader sedan(?) skrev Tyra på sin blogg att hon ville ge andra bloggare chansen att bli stora genom att skriva om dessa i sin bok. Min mamma och min vän Therese "nominerade" mig och bara någon dag senare fick jag ett mejl från Tyra där hon skrev att jag var en av de tio hon skulle ha med i sin bok "Från blogg till business"! Tror ni jag blev glad eller? Och smickrad. Tyra Sjöstedt vars blogg jag läst i flera år tycker att min blogg är riktigt bra och har potential att bli en stor blogg. Jag fick dock inte skriva om det här på bloggen förrän boken var släppt men det är den ju nu, så äntligen får jag dela den glada nyheten med er :) Hon har valt ut 10 bloggar som hon sedan har skrivit ett par rader om. Hon ger konstruktiv kritik, säger grejer som är bra och grejer som kan förbättras, allt för att vi ska få en chans att få en bättre blogg och fler läsare.
 
Jag förhandsbokade boken från Bokus för några veckor sedan men har fortfarande inte fått den, tror den kommer på måndag. Men jag tycker det är urdåligt för den började säljas i butik i torsdags och de som beställt via cdon fick den i onsdags. Har man förhandsbokat en bok vill man ju inte vara sist med att få hem den! Jag var ju så galet nyfiken att få reda på vilken feedback hon gett mig och min blogg så för nån dag sedan gick jag på bokhandeln och fotade stycket om mig.
 
Här är det hon skrivit;
 
 
Som ni kan läsa så är det enda hon tycker jag kan förbättra min header, men den är ändå på gång att ändras för jag vet att den är super gammal. Jag är så jäkla glad och nöjd :D
 
Bildkälla; Klicka här.
 
Har ni läst Tyras bok eller ska ni göra det? Och ni som läst den, vad tyckte ni?



Neon

Buffalo Towers//Tradera
Tröja//Gina tricot
Kappa//Tradera
Örhängen//Milla of Sweden
Solglasögon//Tradera
Kjol//Trendsales
 
Hejsan. Och så var det lördag igen. Själv så har jag precis sett en film med brorsan och mamma och nu sitter vi och väntar på att Så mycket bättre ska börja om en timme. Tänkte visa er hur jag har gått klädd idag. Invigde min nya och skitsnygga tröja som jag köpte igår, jag är ärligt talat förälskad i den! Och den här kjolen i fuskskinn fick jag hem för någon vecka sedan, köpte den av en tjej på trendsales.se. Jag tycker det är så kul att jag har upptäckt en annan sida än tradera. Än om frakten blir dyrare eftersom grejerna skickas från Danmark så är det värt det. Jag gillar i alla fall sidan riktigt mycket. Tradera också såklart.
 
Ha en trevlig lördagkväll och om en stund avsöljar jag den där roliga grejen som jag pratat om tidigare :)



Gårdagens shopping

Igår var jag som sagt i Malmö på deras nyöppnade shoppincenter Emporia och shoppade. För en gångs skull sa jag till mig själv att jag skulle få handla en del, än om det var nya och därför dyrare grejer. Men jag är riktigt nöjd med det jag fick hem så det gör inget att det var lite dyrare än second hand.
 
Här nedan ser ni fr.v en vinröd t-shirt från H&M herr, en ljusblå/turkos och glittrig tröja från H&M, två enkla tröjor från New Yorker, en skitsnygg tjocktröja från Gina Tricot, lackbyxor från Gina tricot och ett par jeans från H&M.
 
 
Det här stället för örhängen köpte jag på TGR för 40 kr, helt klart värt det!
 
 
De här stora och snygga örhängena köpte jag på H&M.
 
 
Jag fick även med mig en blå mascara från TGR för endast 20 kr, lite hårspännen osv. Sedan köpte jag ju även en ny vinterjacka som faktiskt var riktigt snygg och satt väldigt bra. Jag orkade inte fota den och jag hittar den inte på Cubus hemsida, men den är svart och ser ut ungefär så HÄR. De hade dessutom halva priset på flera jackor så istället för 800 kr betalade jag 400 kr. Glad tjej :)



Emporia

Idag efter att jag och mamma lämnade av en familjemedlem till flygplatsen i Malmö så bestämde vi oss för att besöka det nybyggda köpcentret Emporia. Vad jag har hört så är det Skandinaviens största köpcentrum och ja visst var det stort, och super läcker design på byggnaden! Vi strosade runt i ett gäng butiker, shoppade, vilade och åt mat. Vi var en kvart tidiga innan alla butiker öppnade så då gick vi in på Willys för att köpa lite fika. När vi skulle betala fick jag syn på min dröm typ, världens godaste glass Carte D'Or Texas Pecan såldes för endast 10 kr!!!! Vanligtvis kostar de ca 34 kr men nu 10 kr, jag dog lite. Vi var tvugna att köpa en förpackning än om klockan bara var 10 på morgonen. Vi smaskade i oss det vi orkade men jag fick nog i mig lite för mycket för efter glassätandet sprack mina vita jeans i baken, haha!! Vilken jäkla tur att jag hade en lång kavaj så jag kunde gömma det. Synd bara att jag nu inte har några vita jeans..
 
 
Lunchen käkade vi på Jensens, älskar den där såsen!
 
 
Fina mamma <3
 
 
Strax innan vi skulle gå till bilen, jag och min shopping. Köpte dock lite mer på vägen ut så lägg till en påse ;) Jag köpte en ny vinterjacka vilket var på tiden, har haft samma i flera år nu så den börjar vara lite sliten, dessutom ville jag ha en svart (min förra var mörkgrön). Köpte även två par byxor, en t-shirt, fyra tröjor, ett par örhängen, en blå mascara och ett ställ för örhängen. Ska fota allt imorgon så ni får se grejerna.
 
 
Jag är så förblånat glad över att jag klarade av den här dagen. Men jag tog extra medicin för att hålla smärtan i någorlunda schack och så såg vi till att vila titt som tätt, som tur är hade de soffar lite överallt som man kunde vila på.
 
Nu ska jag se nya avsnittet av TVD och sedan sova. Imorgon ska jag berätta den där roliga grejen som jag pratade om tidigare i veckan, så kika in då!! :D



Airplanes

Sneakers//Ebay
Jeans//Second hand
Tröja//Ebay
Kavaj//Tradera
Halsband//Ebay
Keps//Ebay



Tips på snygga tröjor

 
199 kr ,Gina Tricot
 
Hejsan. Det här är ett tidsinställt inlägg för just nu är jag som sagt i Malmö med min mamma och strosar omkring i butiker. Jag tänkte i alla fall passa på och tipsa om dessa dundersnygga tröjor som kommer från Gina Tricot! Direkt när de kom in så blev jag kär, men snål.. Om de finns i butik så får jag kanske prova dem och se om det blir något köp. Helst skulle jag vilja ha alla tre för jag tycker alla färger är riktigt snygga, men om jag bara får välja en så blir det nog den gul/gröna och sedan den grå.
 
Förhoppningsvis har jag några bilder att bjuda på när jag kommer hem, ni ser ju om det blir någon fler uppdatering mot kvällen :) Kram!



Fall colors



Platåskor//Tradera.se
Skinnbyxor//Seconds.se
T-shirt//H&M
Kofta//Loppis
Kappa//Tradera.se
Keps//Ebay
Vantar//Loppis
 
Så här har jag sett ut idag! Jag älskar de höstiga färgerna i outfiten och löven i bakgrunden. Dock så började vi fota lite för sent så det hann mörkna en del, därav de gryniga bilderna. Kappan är den som jag pratade om igår, jag köpte den på tradera för strax över 100 kr tror jag det var med frakt. Jag är så himla nöjd för den sitter perfekt och färgen är så fin, gillar även skinndetaljerna som gör den lite tuffare.
 
Just nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen uppe och se vad jag skriver, väntar på att maten ska blir klar och efter det tror jag faktiskt att jag ska försöka sova. Imorgon ska jag nämligen upp vid 6 på morgonen för att skjutsa en familjemedlem till flyget, efter det hade jag och mamma tänkt åka till det nya stora köpcentret som nyligen öppnat i Malmö. Har hört att det är super stort så det ska bli spännande att se. Jag hoppas bara att jag hinner gå i några butiker utan att ryggen ska ställa till med allt för mycket problem, det är ju så sällan jag kommer ut så då vill jag gärna ta vara på det.
 
Vi hörs imorgon igen, Kram!



"Jennilies höststil för under 1000 kr"

 
I förra veckan fick jag förfrågan av en tjej som jobbar på Trendsales.se om jag ville bidra med ett collage till deras nyhetsbrev. Självklart ville jag det så jag svarade ja på en gång! Så i helgen som var satt jag och kikade igenom jag vet inte hur många sidor på trendsales för att hitta plagg och accessoarer till en komplett outfit för under 1000 kr. Det är ju lite av mitt expertområde det här med att shoppa billigt så jag tyckte det var riktigt kul :)
 
Här ovan ser ni i alla fall outfiten som jag satte ihop (jag valde alla grejer men det är någon på Trendsales som har gjort collaget). Jag är riktigt nöjd måste jag säga för det är en outfit som jag mer än gärna skulle bära. Klicka HÄR för att läsa och se hela nyhetsbrevet! Och en sista grej, allt ovan säljs såklart på trendsales!
 



Världens finaste örhängen!

Från ebay.com
 
Alltså titta på dessa örhängen.. Visst är de underbara? Jag tycker de är hur fina som helst och jag äger nog inga finare örhängen. Har beställt två par likadana fast i andra färger så jag längtar tills de också kommer.



White faux fur


Buffalo towers//Tradera.se
Röda byxor//Trendsales.se
Tröja//Loppis
Fuskpäls//Blocket.se
Hatt//Trendsales.se
Väska//Loppis
 
Hej igen. Idag, äntligen fick jag upp en riktig outfit ;D Det jag gillar mest med bloggen förutom era kommentarer är att just posta outfits. Hela processen med att först välja kläder, skor, accessoarer, välja fotoplats och sedan bli fotad. Måste dock säga att jag inte är så himla förtjust i att redigera bilderna, men det ska ju också göras.
 
Om någon/några dagar har jag något himla roligt att berätta för er, vill helst skrika ut det här och nu men nej, måste vänta lite till. Annars händer det inte allt för mycket, eller jag var och hämtade ut ett paket idag och det var en jätte fin kappa. Om vädret tillåter imorgon så ska jag fota den så ni får se hur den ser ut, kan avslöja att den är mörkgrön och har skinndetaljer.
 
Kram!



Spring och köp "Hembakat"!

Idag fick mamma hem en tidning med posten, inget speciellt med det direkt. Men det som är roligt är att i tidningen finns ett reportage som mamma och jag har gjort tillsammans. Dock så har hon gjort det mesta medans jag bara hjälpt till på ett litet hörn pga mina ryggproblem. När jag gjorde grejerna var jag tvungen att göra dem liggandes och allt blir ju mycket svårare och jobbigare då, men så länge man gör något man tycker är kul så fungerar det en stund i alla fall :) Jag har bl.a gjort struten som är fylld med godis, jag har gjort de små blommorna i sockerpasta, jag har dekorerat cakepopsen och gjort granarna och stjärnorna i choklad och kristyr. Här kommer några bilder från reportaget som är på hela sju sidor.
 
 
Så här såg hela bordet ut, det var faktiskt hur fint som helst och man ville verkligen slå sig ner och trycka i sig alla godsaker. Jag kunde ju inte göra det när mamma fotade, men när vi kom hem så ;)
 
 
Struten jag har gjort, tror det var ett eller två år sedan.
 
 
Cakepopsen jag dekorerade och på tårtan ser ni ett gäng blommor som jag gjorde av sockerpasta.
 
 
Måste berätta att det var ju den här dagen (när mamma fotade allt) som ett mindre vildsvin sprang förbi ett par meter framför oss :D Jag blev skiträdd och var på väg att springa till bilen men upptäckte sedan att mamma stod stilla så då gjorde jag också det. Efteråt berättade hon att hon stod stilla för att skydda alla godsaker från vildsvinet, och hon tänkte skydda grejerna med ett ynkligt kamerastativ :P Älskade mamma.



Detaljer från dagens outfit

Lila jeans//Tradera.se
Kappa//Tradera.se
Keps//Ebay
 
Hej. Det var skönt att komma hemifrån ett tag idag än om vi inte gjorde så mycket i Ystad. Eller jo, jag och mamma fick våra Chili Cheese Tops från McDonalds, vi är typ beroende av dem så varje gång vi är i Ystad så brukar vi äta dem ;P Röntgen gick också bra, tog en extra värktablett innan, så jag hade inte alls lika ont som förra gången då jag vara nära att avbryta röntgen för att jag fick så ont av att ligga stilla på rygg. Nu är det bara att vänta på svar, känner tyvärr på mig att det blir som de senaste gångerna, att inget fel går att hitta. Det blir ju så svårt för någon att hjälpa mig, de har ju inget att utgå från förutom att det sitter i ryggen.
 
Men nog om det.. Jag hade ju lovat er en outfit idag men jag måste göra er besvikna. Vi fotade en outfit men bilderna, eller snarare omgivningen var inte alls bra så jag vill inte publicera dem här. Jag försöker hålla en någorlunda hög standard här på bloggen, så jag har svårt för att visa bilder jag inte gillar. Om det är bra väder imorgon så kanske jag fotar samma outfit igen fast på ett annat ställe, men det kan även bli en helt annan, det beror på vad jag känner för. Men tre detaljbilder kan ni i alla fall få. Både de lila jeansen och den svarta kappan är nya från tradera, gillar speciellt kappan som sitter riktigt bra och är så skön nu på hösten :) Och kepsen fick jag äntligen inviga, fick ett gäng komplimanger för den idag.
 
Nu ska jag faktiskt gå upp på rummet och sova, jag försöker vända på dygnet för att inte sova bort heeela dagarna, det är jobbigt men så brukar det ju vara. Puss!



Träning och röntgen

 
Hej! Idag ska jag och träna hos min sjukgymnast för första gången på mer än en månad. Sedan jag blev riktigt dålig där i september, bytte medicin osv har jag känt att jag inte har varit i skick för att träna. Men nu måste jag ta tag i det igen eftersom jag inte verkar bli så mycket bättre. Efter träningen åker jag och mamma en sväng till Ystad för i eftermiddag ska jag göra en ny magnetröntgen. Håll tummarna att det den här gången syns vad som är fel och att man kan göra något åt det.
 
Vi hörs ikväll igen och då bjussar jag på en outfit :)



Nitad!

Keps med nitar// Ebay.com
 
För ca två veckor sedan surfade jag runt på ebay efter snygga kepsar och kom över den här läckerbiten. Jag har ett bra tag varit ute efter någon slags huvudbonad i vitt som jag kan bära till outfits där jag inte har något på mig i svart. Dock är utbudet inte så bra och jag tycker vanliga kepsar ser så små och fjuttiga ut på mitt huvud, därför blev jag glad när jag hittade den här som är i baseballmodell och prydd med nitar för att göra den lite roligare.
 
Idag hade jag tänkt fota en "Cheap monday outfit" till er men det bara regnar och regnar och regnar utomhus så jag kan helt enkelt inte. Jag hoppas att det vänder och blir fint till veckan så jag kan börja posta outfits igen. Kram!



En STOR beställning från Ebay!

Nu inatt har jag gjort en beställning från ebay, min största någonsin då priset landade på ca 1600 kr! Jag får lite ångest så här i efterhand då det är så mycket pengar, men å andra sidan beställde jag riktigt mycket grejer. Dessutom köpte jag några julklappar vilka gick på ca 400 kr så då känns det lite bättre ;)  Julklappar, NU, kanske ni tänker?! Men grejen är den att det tar ibland lite mer än en månad att få grejer från ebay så med tanke på att jag åker upp till Umeå den 16onde december tror jag det är så vill jag vara säker på att allt ska ha kommit tills dess, främst julklapparna då.
 
Jag har inte tänkt visa allt jag har köpt till mig men en del kan jag inte hålla mig från att visa er..
 
 
Egentligen skulle jag ha gjort beställningen igår men vilken tur att jag inte gjorde det för idag hittade jag av en slump den här grymma skinnjackan med nitar, så jäkla grym! Och fuskpälsen i orange känns verkligen som ett Jennilie-plagg. Löskragen med nitar piffar ju upp vilken överdel som helst, tröjan med skinn framtill vill jag bära med ett par färgade jeans. Och den svarta fuskpälsen hoppas jag verkligen är lika stor och mysig som den ser ut att vara, jag har ingen svart och har letat efter en väldigt länge men tyckt att alla varit för dyra eller haft fel passform, men den här ser ut ungefär som jag tänkt mig. Och sist men inte minst, stället för örhängen. Jag menar 8 kr, det är ju ingenting för en så bra liten grej! jag har jag vet inte hur många par örhängen och ställningen jag har dem på börjar bli full så det är på tiden att utöka med en ny ställning.
 
Vad tycker ni om mina köp? Själv är jag så nöjd att jag nästan spricker.. Har ju även beställt mer grejer som några tröjor, smycken, linnen, läppstift, nagellack i neonfärger (självlysande) och ja, det är det jag kommer på i nuläget. Nu ska jag lägga mig och sova, vill inte sova bort hela morgondagen. God natt! :)



Massor av nya huvudbonader!

Hejsan! Hoppas att ni alla mår bra idag? Jag mår lite så där, har ganska ont i ryggen men jag hoppas att medicinerna kan börja värka lite extra snart.. Jag älskar verkligen huvudbonader och har i princip alltid något på huvudet, till och med när jag är inne (sitter med mössa nu). Därför gillar jag att utöka det utbudet så jag kan variera mig mer och inte alltid behöver bära samma hatt. Här är mina senaste tillskott.
 
En baseballkeps i en väldigt ljus mintgrön färg som jag köpte på nelly.com's rea för 35 kr eller något liknande. Sedan till den här grymma kepsen fylld med nitar! För ca 6-7 veckor sedan såg jag en mindre blogg bära en sån här keps och jag blev kär på en gång. Klickade mig genast in på ebay och beställde en. Dock så upptäckte jag bara några dagar senare att var och varannan blogg började bära den då romwe hade fått in den. Tycker alltid att det blir mindre kul när vissa plagg och accessoarer blir super populära, då brukar jag oftast avstå. Men jag hade ju redan beställt den och för det andra så är den GRYM, så jag ångrar mig inte för fem öre.
 
 
Jag har utökat mitt mössutbud med tre nya mössor från ebay, tycker den neonrosa är lite extra ball. Och så har vi en svart hatt i den perfekta modellen enligt mig! Köpte den av en tjej på trendsales.se.
 
 
Så där, det var nog allt. Är det någon av dem ni gillar lite extra eller så? Själv älskar jag verkligen nitkepsen och jag bara måste inviga den till veckan!



STIL

Från http://blogg.se/stil
 

Nämen titta vilken trevlig överraskning jag fick när jag skulle logga in på min blogg! Mitt inlägg med bilderna från min och Therese senaste photoshoot har de uppmärksammat så det ligger på deras förstasida, super kul :)
 
Jag skrev ju att jag troligen skulle bjuda på en outfit idag men tyvärr blir det inte så. Sedan igår har jag varit "barnvakt" åt min yngsta lillebror då mamma och styvpappa har varit borta i två dagar (de kommer hem när som helst). Så jag har inte suttit så mycket vid datorn utan istället har jag varit med honom, han har bakat en kladdkaka och jag fick hjälpa till på ett litet hörn, men det var han som bossade :) Sedan har vi sett på några avsnitt av TVD, sett film och legat och pratat tills klockan visade 03 på natten! Jag ska snart värma upp gröt till oss och efter det blir det film och lördagsgodis.
 
Hoppas ni har en fin lördag kväll, kram!



Syskondag

En bild från förra(?) veckan.
 
Sorry för utebliven uppdatering igår, men jag var slut i hela kroppen och vaknade inte förrän klockan 18 på eftermiddagen (har aldrig sovit så länge någon gång förut)! Idag ska jag och Liam ha en syskondag, vi ska se på The Vampire Diaries, han ska baka en kladdkaka till oss och sedan får vi se vad mer vi hittar på :) Ville bara säga det så ni vet att det kanske inte blir några fler inlägg än det här idag. Men imorgon eller på söndag, om vädret tillåter ska jag fota en outfit till er! Jag har fått hem världens snyggaste keps som jag vill visa, några av er har säkert sett den på någon annan blogg men ändå, jag är super nöjd med den. Ciao, ha en fin helg!