FUJI

I januari framkallade jag ca 500 bilder då jag insåg att det är mycket mycket roligare att kika på "vanliga" bilder än digitala bilder på datorn! Jag använde mig utav olika erbjudanden så det blev rätt billigt också!

Idag klickade jag hem ännu 126 bilder + 3 förstoringar, för detta betalade jag 60 kr (inkl porto) vilket jag tyckte var helt okej! Vill du också beställa hem bilder från Fuji så har dem just nu ett erbjudande där du kan beställa hem 100 bilder gratis (porto på 29 kr tillkommer), jag kan verkligen rekomendera det! Klicka här för att komma till erbjudandet!

Här kan du läsa om sist jag framkallade bilder. Och här nedan är en bild från den gången.



Outfit



Nej det är ju inte alls konstigt om ni tycker att ni känner igen dessa bilder för ni har ju sett dem en gång förut för knappt en månad sen. Jag ser i alla fulla fall i princip likadan ut idag (minus mössan) så jag orkar inte ta några nya outfitbilder.

Trevlig valborg på er! =)



Valborg!

Tjosan!
Jag hoppas allt är prima med er idag?!
Alltså kan ni fatta att det är sista april idag, imorgon är det liksom MAJ, redan!! Usch vad tiden går snabbt, för snabbt! Jag minns för ett år sen var jag ute i skogen hos fin fina Hanna och på kvällen var vi på en majbrasa, saknar henne så otroligt mycket!!

Valborg ett år sen, uppklädda töser ;P

 

Ps. Ni missar väl inte att se det nyaste avsnittet av TVD, ni kan se det här. Själv såg jag det direkt jag vaknade ;)




Åh shit..


..vad den här dagen sprang iväg snabbt!!! Kan ju dock vara för att jag har haft en del grejer att göra och att jag hållt mig sysselsatt. Idag fotade vi resten av kläderna som jag sedan redigerat och lagt upp i webbutiken (den har inte öppnat än) och damn vad bra det blir alltså, jag tror ni också kommer gilla det :D

Nu ska jag se ett avsnitt av lost sedan krypa till sängs och sova se gött!
God natt, PUSS!



Outfit


Skor Second hand, klänning Bik bok, örhängena har jag gjort själv, glajjor Lindex.



Lalala..


Ja ni ser ju vilken underbar fantasi jag hade då jag skulle skriva rubriken, haha. Bilden ovan togs igår och jag verkligen älskar det klargröna gräset, det ser så himla somrigt ut! Dock var det förbaskat kallt att stå där i linne och kjol och det blåste som bara den men visst lyckades jag lägga på ett pokerface?!

Nu ska jag göra lite annat så vi hörs senare idag (som vanligt, hehe).
KRAM!



Fräknar...

Vid det här laget är det nog ingen som missat att jag älskar fräknar och ni har nog hunnit bli lite less på mitt tjat om dom men jag måste bara prata om dem en gång till :D Jag verkligen fascineras av fräknar! Mot hösten och vintern försvinner mina fräknar nästan helt men sen då det blir vår och man börjar vistas mer ute och i solen kommer de tillbaka hur snabbt som helst, kika bara på bilderna nedan!

Tycker det är rätt coolt att dom försvinner och sen bara kommer tillbaka hur snabbt som helst, eller är det bara jag som tycker det? :P

Vad tycker ni om fräknar? och har ni fräknar själva?



Vad som händer mellan de bra bilderna..

Hej hopp!
Idag har vi fotat kläder till webbutiken så här får ni lite "behind the scenes" bilder.

Dessa bilder bjuder jag på :P Vi var och fotade vid en åker sen då jag stod så här (höll på byta om) i trosor, en liten tubtopp och strumbyxor kom naturligvis en lastbil så jag försökte gömma mig bakom bilen (se bilden under den nedan) men då han körde förbi tutade han åt mig så ja, han såg mig nog, haha.

Här försökte jag "gömma" mig.

Än om solen var framme idag så blåste det ganska rejält och rätt kallt så jag var rätt glad då vi fotat färdigt (än om jag kanske inte ser så glad ut på bilden, haha).

Om du klickar dig in här kan du se fler bilder och även ett av de färdiga resultaten!! :)



Hmm..

Då mamma skulle fota mig skulle vi testa lite olika bakgrunder och se vad som skulle bli bäst, vi tog tre foton och här nedan ser ni dem, ni kanske också ser hur fruktansvärt snygg jag var på just dessa tre :P Kände nog inte för att vara så fruktansvärt seriös, hehe.



Outfit onsdag!


Skor, jeans, linne Second hand, sjalen kommer säljas i vår webbutik jencastyle.se som öppnar snart!



I don't feel like dancing


Morsning!
Har precis kletat på lite smink och ska väl ner och fika nu också, ska bara digga klart, haha :D Usch, idag ser det himla grått ut ute, undra hur kallt/vamt det är..

Nä, nu kurrar magen!
PUSS!



Läsa


Hej hopp.
Ikväll har jag haft lite kvalitétstid med yngsta broder vilket var himla mysigt, vi har pratat. spelat kort osv :)

Nu ska jag lägga mig och läsa TVD sen sova, är så himla trött just nu.
Vi hörs imorgon.
Kram!



Outfit tisdag!


Skor, tröja Second hand, byxor, halsband, glajjor Lindex, linne med axelvaddar (har den under tröjan) Monki.



Pysslat - Bokmärke

Morsning! Här har ni bokmärket som jag pysslade ihop igår kväll, måste ju ha ett eget till min TVD bok ;)

Framsidan:

Baksidan:

Här har ni originalbilderna, kvalitén är mycket bättre på dom så här ser ni mer hur det ser ut :)

Ps. Jag vet att jag ligger dåligt till att svara på era kommentarer, ska försöka göra det senare idag!



Sneak peak

Idag fick jag ju hem en av The Vampire Diaries böckerna och då tyckte jag att det var dags för ett nytt bokmärke också! Jag har ju gjort ett innan (som ni kan spana in här) men det har jag till mina Twilight-böcker som ni kanske förstår. Jag visar hela resultatet imorgon för som ni ser är det inte det bästa ljuset för att fota just nu.

 

God natt :)




Rauwr (på honom)

Källa




Nytt!

Var inne på Lindex idag där jag köpte lite smycken på deras rea, smyckena jag köpte gick på 9,50 kr styck!


Jag funderar på ha det här armbandet som axelsmycke istället.

Jag har redan ett sånt här halsband fast i färgen som på armbandet ovan, det här är mer silverfärgat än svart/grått.

Idag kom även denna boken med posten så ikväll blir det till att börja läsa! :)



Vote!


Min favorit är nog onsdagen, vilken är din?



Outfit måndag!


Ser ni vad mitt hår har blekts? :P Idag har jag i alla fulla fall på mig skor köpta i Schweiz, leggings H&M, skjorta Second hand, jacka köpt i London, sjal )kommer säljas i vår webbutik jencastyle.se som öppnat snart).



Face!

Så där ja, nu är jag hemma igen! Jag gick in till Simrishamn och bara strosade omkring lite, än om det inte är så överdrivet soligt ute idag så är det rätt varmt. Jag fick lite grejer med mig hem också men det visar jag lite senare.

Förresten!! Ni som gillar Ian Somerhalder (Damon) lika mycket som jag så är han med på Tyra Banks show idag klockan 15.00 ;)



Döskalle!



Lite så här ser jag ut just nu! Jag ska försöka spara ut mitt hår en del nu så i fortsättningen lär jag ju bara ha uppsatt hår för då jag har utsläppt måste jag platta det och det sliter ju förbaskat mycket på håret så då jag har uppsatt behöver jag bara platta det lilla där fram som hänger ner.

Nu ska jag ut en liten sväng tror jag, vi hörs senare!



Tjopp!


Och nej, jag har inte ett blåöga :)

Morsning!
Har precis duschat och sminkat mig och nu sitter jag framför datorn och diggar, haha :D Ska väl snart ner och fika lite också sen funderar jag på att gå in till Simrishamn bara för att få se lite folk, känner bara att jag måste ut ett litet tag.

Jag hoppas jag får boken från CDON idag också, hoppas hoppas hoppas. Haha inatt drömde jag att jag fortfarande gick i skolan och hade i läxa att läsa 50 sidor ur en engelsk bok men att jag kom på den läxan kvällen innan och att jag inte hann läsa, och när jag kom till skolan dagen därpå frågade självklart läraren bara mig en massa frågor och jag kunde bara svara "jag vet inte" på varenda en av dem :P Kul att veta va, haha.

Nä, nu kurrar magen!
Ciao



Nytt

Glömde ju visa vad jag inhandlade på loppisen igår! En lång kjol 10 kr och en skjorta 10 kr! Den sista tycker jag inte alls var så snygg egentligen men jag har tänkt göra den snygg på något vänster, fortsättning följer ;)



Ute i solen!

Hejsan!
Även idag skiner solen som bara den så vid 9.30 befann jag mig i solstolen och kom in nu så jag har vart ute i ett x-antal timmar! Tror även jag börjar få lite lite färg nu, dock smörjer jag mig som bara den i fejjan då jag är rädd för att bränna mig. Idag har jag även haft sällskap av mina bröder som också slog sig ner i varsin stol och vi har kört ramsor, lekt lekar (t.ex namnleken), ätit glass och lyssnat på härliga låtar. Jag har gjort en spellista på youtube som vi lyssnar på och vill ni också lyssna på dessa bra låtar klickar ni här.

Till lunch blev det wookat, mumma!

Jag och brorsorna!

Ciao!





LOST/SNACKS/GRILLAT


Hej hopp!
Till middag åt vi grillat, mumma! Sedan satt vi och myste la familia, lyssnade på härliga låtar, körde klappramsor osv. Nu ligger jag i min säng, äter favvosnackset och ser på lost men funderar på att övergå till en bok istället, för ikväll alltså.

Så jag hälsar god natt redan nu!
Kramkram



Djurkyrkogården

Idag då vi var ute på promenaden i skogen hittade vi en djurkyrkogård. Vi gick lite och såg en grav och sa något i stil med "Kolla här är något begravt", vi kikade oss omkring och såg fler och fler gravar då vi förstod att det var en djurkyrkogård. Jag tror alla djuren verkligen finner frid där i naturen bland en massa fina blommor och med varandra. Tycker också det är väldigt fint av alla ägare som begravt sina djur där för de flesta gravarna var riktigt fina. Här ser ni några få av alla dem som var där;

Det var här vi gick där vi såg dem.

Visst var det vackert?!



Promenix i skogen..

Så, här kommer en del av alla bilder vi tog i förmiddags då vi var ute på promenad i skogen.

Koloniområdet.

Alltså jag har aldrig sett något liknande, ser ni alla tusentals blommor i SKOGEN!!!

Tyvärr kunde man ju inte hjälpa att trampa ner några stackars blommor..

Älskar den här bilden jag tog på lilleman! :)

Mamma skulle fota något i bakgrunden då jag hoppade fram :P

Som sagt, det har vart gudomligt väder idag! Imorse var det lite kyligare och blåste lite men sen blev det bara varmare och varmare och sitter man i lä kan man som sagt sitta i linne och sola! :D



Fröken fräken!

Idag är det banne mig sommar ute! Jag har suttit ute i några timmar nu i linne och solat, druckit en god drink och lyssnat på sommarlåtar - kan det bli bättre?!! Just det, har även välkomnat massor av nya fräknar som tittat fram.



Outfit lördag!


Skor, väska, vantar, tröja Second hand, byxor Gina T, jacka H&M, glajjor Lindex, sjalen kommer säljas i vår webbutik (jencastyle.se, den har inte öppnat än).

Vilken härlig dag, lalala lala lalala...
Klev upp 8.30 imorse och ca en timme senare begav sig jag, mamma och Liam på loppis i Suckarnasgång där jag inhandlade två grejer som jag kan visa senare. Sen gick vi ut på en liten prommis där vi tog massa fina bilder som jag också visar er senare, så länge får ni se hur jag ser ut idag!

Nu ska jag ner å käka lunch, vi hörs sen.
KRAM!



NY ECLIPSE TRAILER!!!

Titta och njut!! :D

Så, vad tycker ni om den? Jag gillar den, mycket för att den inte avslöjar för mycket men ändå tillräckligt, love it! Gud, kan det inte bli juni nu??!! (hoppas bara jag kan se den då :( )



Outfit fredag


Skor, väska Second hand, shorts Indiska, tröja (kommer säljas i vår webbutik), sjal (kommer också säljas i webbutiken).



That's goooood


Bildkälla.

Tjenna!
Jag har precis suttit och kikat på det nyaste avsnittet av The Vampire Diaries (avsnitt 19, ni kan se det här), det är sååå bra! Och jag måste säga det att jag tycker bara mer och mer om Damon för varje avsnitt som går, dock vill jag inte att han ska bli för god, jag gillar att han är lite ond också!

Nu ska jag ta och klä på mig och sminka mig så det är bortgjort!
Vi hörs senare....
Kram!



Nätshoppat


Nu har jag nätshoppat lite, dock inga kläder eller skor utan det blev två böcker; The short second life of Bree Tanner, ja ni vet den femte boken till The Twilight Saga, dock har den ju inte kommit ut än så jag har bara kunnat boka den, men då den släpps trillar den ner i min brevlåda ;) Sen beställde jag även The Vampire Diaries; The Awakening & The Struggle. Visste ärligt talat inte förrän idag att serien var baserad på böcker, har dock hört att serien inte alls håller sig till böckerna men jag tänkte att jag kunde ge dem en chans. Det finns 7 böcker men jag beställde bara de första två för att se om det är något jag vill fortsätta läsa eller inte, och om jag gillar dem får jag önska mig resten då jag fyller år för det är ju inte så himla länge kvar dit (ca 1 månad).

Jag beställde böckerna från CDON.com! Hittade en rabattkod här så man fick beställningen fraktfri så använd den koden om du ska beställa därifrån, vet dock inte hur länge den gäller.

Ps. Är det någon av er som läst böckerna, The Vampire Diaries? Vad tyckte ni om dem?



Haha, kolla på den här..

Okej, alltså det tar bara 1 minut att kika på den här videon, tycker ni ska göra det för den var rätt kul, min brorsa visade den nyss för mig :D Och kolla igenom hela!



Alltså då han sjunger "Sunday bloody sunday" då låter det som han sjunger "små negrar i sanden" om du riktigt lyssnar och har lite fantasi ;)



Outfit onsdag


Så här trippar jag omkring idag! Skor, väska Second hand, leggings H&M, långt linne Vero moda, kofta Bik Bok, Skjorta testplagg till webbutiken.

Idag ska jag laga middag och denna gången blir det inte sushi ;) Tror jag kan har förätit mig på det, hmm.. Jaja, jag ska knopa ihop en kycklingpaj i alla fulla fall! Det jobbiga är bara att jag är grymt mätt fortfarande efter lunchen så jag kommer typ spy över pajen, mysigt va, hahah! Nä nu överdrev jag en hel del!

Ps. Ni måste bara kika på det här klippet, tror inte (?) jag visat det förut.. Det är från ett avsnitt från The Vampire Diaries och jag kollar på det här klippet om och om igen, älskar Damon och hans uuunderbart snygga kropp ;) Titta och njut! Hmm hinner inte leta efter ett klipp som man kan bädda in men klicka här om ni vill se det, bäddar in det senare om jag hittar en som går att bädda in.

KRAM!



Fina drömmar


I natt hade jag fin fina drömmar om mig och Ian Somerhalder. Tyvärr börjar de försvinna från mitt huvud men lite minns jag, och jag minns att det var en bra dröm :)

Funderar på att kanske gå ut och sola ett tag, det enda är att jag tycker det var lite kyligt ute men jag får väl se till att klä mig ordentligt bara.. Hmm..

Annars satt jag och kikade på LOST hela kvällen igår, jepp nu börjar jag bli inne i den serien, får bara försöka att behärska mig, att se något avsnitt per dag annars kommer mina ögon bli fyrkantiga, det behöver man inte ens tvivla på ;P

Vi hörs senare då!
Kram



Oh, well..


Idag suger jag på blogga men jag har liksom inget trevligt att dela med mig utav, dessutom regnar det ute så då blir man ju ännu mer slö och tråkig. Just nu ligger jag och kikar på Lost, frågan är ju bara om jag ska stoppa mig själv nu innan jag är fast i serien, jag menar det finns ju hur många säsonger som helst plus att jag har hört att den bli rätt urflippad sen..?!

Svara gärna på frågan i inlägget nedan ;) Rauwr!



Snyggare/Snyggast


Okej mina kära vänner, upp till bevis! Vem är egentligen den snyggaste mannen och vem spelar den snyggaste vampyren?? Robert Pattinson/Edward Cullen eller Ian Somerhalder/Damon Salvatore?!?!!

Haha jag får nästan ångest nu då jag själv ska försöka svara på den här frågan, den är ju så svåår! Först då jag letade efter bilder på Ian tyckte jag han var snyggast men sen då jag började leta bilder på Robert inser man hur jäkla snygg han också är. Snyggaste vampyren tycker jag Damon är, både till utseende och till personligheten, tycker Edward är för mesig. Men sen är det ju mellan Ian och Robert, de riktiga personerna... Jag måste nog ändå säga Ian där också.. Älskar hans mystiska och sexiga blick, hans leende (speciellt då han så där halvler), hans skarpa ansiktsdrag och ja, hela han!! Men Robert är ju snygg han med, men kanske lite mer åt det vackra hållet..?!

Så, nu måste ni med svara!! :D



Min stil..

Jag vet ju faktiskt att det är en del av er som gillar min klädstil (hehe) och tänkte bara säga det att på bloggen JenCa Style läggs massor av outfitbilder ut så spana in dem. Och måste bara säga det att jag har blivit störtförälskad i linnet jag har på mig på den högra bilden, vi kommer sälja det i vår webbutik  (kommer inte ihåg hur det exakta priset såg ut).



Bloggar jag läser..

Så här kommer alla bloggarna jag läser;

Twilightbloggar
Twifans.com
Eclipsemovie.org
Newmoonmovie.org
Thetwilightsaga.se
Thetwilights.blogg.se
Twilightsweden.se

Mode
Carolines mode
Cocorosa
Columbine Smille
EMSEDGE
Fashion Squad
Fashion Toast
Fashionfever
Fyndigt by Frida
Karla's closet
Life in travel
Lisaplace
My Blomquist
Olsens Anonymous
Elinkan
Gillo Filippa
Sanna tranlöv
Sofis snapshots
Style by Kling
Sweet life Style
WhereDidUGetThat

Personliga bloggar/Livsstil (de fetmarkerade är vänner till mig)
Amanda Berg
Blondinbella
Eckelbobbah
Foki
jenxiisworld
Kenza
Milk/Signe
Niotillfem
Paonpinson
peaceloveandrocknroll
Seul
Shelley
Taheri
Tyra Sjöstedt

Så, där har ni alla bloggar jag följer dagligen, skippade vissa som jag bara är inne på nån gång i veckan.




Men just de..


Lovade ju då jag hade frågestunden att lägga ut alla bloggar jag läser, men det lär ta ett tag så jag ska verkligen försöööka lägga ut dem ikväll och om jag skulle glömma det (som jag har gjort hittills) får ni lov att påminna mig om det!

Annars har jag bara chillat så här på morgonkvisten, hade väl tänkt hoppa i nå kläder snart också, eller så fortsätter jag mysa i mina mjukisar, där får vi också se hur det blir, haha!

Nä nu ska jag göra lite andra grejer!
KRAM på er :)



Magazine


Snart har jag kikat klart på första avsnittet av Lost (endast för att Ian är med i den serien, haha!!!), men funderar på att lägga mig snart, har två nya tidningar att läsa! :) Så vi hörs mer imorgon I guess. Sov gött.



Look alikes


Bildkälla Rob, Ian, Chase.

Dessa tre tycker jag är himla lika varandra! En ung Rob Lowe, en het Ian Somerhalder och en snygg Chase Crawford. Likheten mellan Rob och Ian är ju otrolig! Ian och Chase tycker jag mest är lika varandra kring ögonen och det området (och posen då, hehe), eller vad säger ni?

Haha alltså jag har blivit helt besatt av Ian (han spelar Damon i The Vampire Diaries), googlar allt jag kan på honom, ser intervjuer på youtube, ser vad det står för skvaller om honom osv. Säger ju det, besatt! Och tror ni jag blev glad eller då jag kikade igenom nya Glaze och det var två sidor med bilder på honom, wihoo! Hmm, undra om han och Nina verkligen är tillsammans, då blir jag lite sur! :D




Outfit måndag!




Jag är bara tvungen...










Morsning hörrni!


Gammal cambild.

Hej och hopp!
Inatt har jag drömt en massa konstigheter, bland annat att jag och lillebror var gäst hos några män flera dagar i rad och varje dag försvann något vi hade med oss, bl.a en genomskinlig blommig regnkappa som jag ägde i drömmen, haha. Sedan jagade en av männen oss då vi kom på att det var hann men Liam körde ifrån honom på sin cross och jag cyklade ifrån honom. Tror även jag hann med att vara i Central Park inatt :D

En anonym frågade om jag inte kunde länka till sidan där jag ser på TVD och visst kan jag det! På ch131.com ser jag en hel del avsnitt men jag tror det var något/några avsnitt som inte fungerade där så resterande ser jag på yidio.com. På den sistnämna kan man välja mellan ett flertal olika länkar och de som brukar funka är megavideo.com (men där kan man bara se ca 70 min sen måste man vänta i ca 50 minuter innan man kan fortsätta se, och så håller det på så) och tivishows.com.

Nu ska jag ner och käka lite frukost.
KRAM!



Night.night


Hehe ni får ursäkta allt TVD skrivande idag men efter att ha suttit fastklistrad framför det i ett x-antal timmar blir man rätt inne i det men nu ska jag försöka släppa det, för några minuter :P

Har inte vart så himla blogg-alert i helgen vilket ni nog har märkt men ja så kan det bli ibland, kanske jag får nya krafter den kommande veckan.

Börjar bli lite trött nu så jag funderar på att borsta tändera och krypa till sängs och drömma mig bort med andra vampyrer, ja alltså fortsätta läsa Twilight, sen då jag somnat får jag mer än gärna drömma om The Salvatore brothers. Och nope, kunde inte ens släppa The Vampire Diaries för några minuter, haha.

Jag hoppas ni har haft en toppen helg och sov gott :)



18 avsnitt senare...

..Åhh jag vill ju se fleeer avsnitt (av The Vampire Diaries)!! Dock har avsnitt 19 inte kommit ut än, tror det skulle komma den 22.. Men ändå! Tycker det är så jobbigt att måsta vänta en vecka mellan varje avsnitt, jag har verkligen inte tålamodet för det, haha. Typ så här känner jag mig just nu;

Nä nu får jag hitta på något annat för att underhålla mig, kanske ska kika om någon rolig person sitter inne på msn.

Vi hörs (kanske inte mer idag).
Kram!



Rösta

Så, vilken är din favorit? Min är nog... torsdag och lördag tror jag!

Jag vet att jag varit lite frånvarande men jag har en förklaring till det; The Vampire Diaries! Jag såg serien för första gången för några månader sedan, såg de tre första avsnitten men fastnade inte för serien, tyckte inte den var så himla bra så jag slutade kika på den! Igår var jag så himla uttråkad och hade ingen film eller serie att se så då tänkte jag att jag lika gärna kunde se något till avsnitt av det och nu är jag faaaaast! Satt hela gårkvällen och natten och har sett ett par avsnitt nu också, synd bara att det inte finns så överdrivet många avsnitt ute än för snart har jag sett alla..

Och Damon.. Vilken hottie, jag har gått och blivit kär i honom!! En bad boy, mystiskt, snygg, charmig och vampyr ;) Ja, Stefan är ju inte så dum han heller men lite för.. oskyldig, haha! Nu väntar jag bara på att dramat ska komma mellan Stefan, Elena och Damon :P

Idag ska jag fixa middag så det blir hemmagjord sushi så ska börja med det om ett tag, sen ska jag se resten av avsnitten. The Salvatore brothers in my heart <3 höhöhö.



Color me up


Skor och nitskärp Second hand (mammas gamla faktiskt), kjol Gina T, skjorta (testplagg till webbutiken), jacka köpt i London.



Done


Och nu är även jag klar för att möta dagen.. Frågan är bara vad man ska hitta?



Pjuh!

Så där ja, nu är det färdigstädat och skinande rent i mitt rum! Eller där överdrev jag ganska rejält :P Eller det är rent på golvet, allt är bortplockat, jag har rensat en del fack, bytt sängkläder osv men något jag inte orkade ta tag i just nu var dammtorkning som egentligen skulle behövas, ni skulle bara se hur det ser ut på mina hyllor, ramar som står framme, speglarna osv :p Eller näe, jag vill nog inte att ni ska se det, haha!

 

Nu måste jag därimot ta tag i mig själv efersom jag fortfarande går i pyjamas, osminkad och med skitigt och ofixat hår , hehe! Jaja vi hörs senare dudes :P




Upprepning och... God morgon!

God morgon söta ni!
Hoppas ni har sovit gött?! Det har i alla fulla fall jag gjort, har sovit som en stock!
Nu ska jag snart gå ner och käka lite frukost sen hade jag tänkt ta och städa mitt rum. Och det här är egentligen helt otroligt, ja på två olika vis faktiskt.. Jag är nog rätt känd inom familjen att ha riktigt stökigt rum,, jämt! Än om jag städat så är det stökigt igen dagen efter! Det här gällde dock då vi bodde i Umeå och jag hade ett meeeegastort rum. Men nu sen vi flyttade ner och jag har ett ganska litet rum så har jag nästan aldrig stökigt :O Jag har inte behövt städa det sen i JUL!!!!?? Jag plockar alltid bort efter mig då jag använt något osv så jag har som aldrig behövt städa.. tills nu.

I och för sig ser det inte hemskt ut nu, men det är värre än vad jag är van. Det är de två senaste dagarna det har förvärrats då jag och mamma har fotat väldigt mycket kläder så jag har tagit fram grejer från min garderob utan att sätta tillbaka dem, skor ligger utspridda på golvet osv... Ja och för att inte tala om dammråttorna under sängen, dom ska få sig en omgång idag!

Och hur det här var otroligt på två sätt var ju först och främst att jag inte har behövt städa rummet sen i julas och på det andra sättet att jag måste göra det nu :P

Och damn vad lång text det här blev och jag som inte ens är klar :O Hoppas ni orkar läsa allt... Ville bara påminna er om två grejer..! Först; Ni som kommenterar utan att lämna en webadress- Jag svarar på era kommentarer i samma inlägg som ni kommenterat! Och det andra; Visst kommer ni ihåg att kika in på vår nystartade blogg JenCa Style men jämna mellanrum, för vi uppdaterar dagligen med nya snygga kläder och outfits :)



KRAAAM!



Svar på en fråga

Josefin ställde denna frågan till mig; Vad står det på din tatuering du har i nacken? :)
Den frågan trillar in med jämna mellanrum så jag tar det en gång till, det står Faith, Hope, Love <3 Och här har ni den!



Så ska det låta!!!


En väldigt fager bild från dagen..

Har precis sett på Så ska det låta och jag hart kommit på att det måste vara Sveriges bästa program! Det slår både Fuskbyggarna, Let's dance och kaaanske Idol, är liten kluven angående den sista. Det är så skön stämning i programmet, ja nu pratar vi om Så ska det låta, inte om Idol. Vi har suttit hela familjen framför tv'n och skrattat, sjungit och bara mått bra. I kvällens program hade vi ju dessutom storbesök från Norge också, Alexander Rybak och en kvinnlig sångerska som hade en grym röst!! Måste google fram hennes namn nu känner jag.

Jaja, ha en fortsatt bra kväll.
Kram!

Update: Maria Haukaas heter den kvinnliga norskan som var med!




Dagens outfit.



Skor, tröja Second hand, jeans, glajjor Lindex, jeansjacka H&M, hatt köpt i Schweiz, döskallesjalen kommer säljas i vår kommande webbutik!

Hej. Gah vilken dålig bloggare jag vart idag men jaja, så kan det bli ibland, jag har ju faktiskt ett liv utanför bloggen också, tro't eller ej, haha! Nä men jag har helt enkelt haft annat för mig så bloggen har inte vart den första prioriteringen.

Dock har jag inte så mycket nytt att säga, är tom på ord :P Ska snart se Så ska det låta, gillart! Men ni får ha en trevlig fredag :D
KRAAAAAM!



Svar på frågor osv..


Tycker den här bilden som vi tog igår blev rätt härlig. Visst ser det somrigt ut? Det tycker i fulla fall jag! Fick en fråga var skorna är ifrån och de köpte jag i somras då jag var i Schweiz på rea för ca 150 kr om jag inte minns helt galet. Jag minns hur jag velade fram och tillbaka om jag skulle köpa dem eller inte, för jag var rätt osäker till färgen men nu i sommar är de ju pertfekta då det ska vara jordnära/beiga färger OCH platå, dom är helt rätt nu alltså ;)

Jag och mamma håller på fota en del nu det är därför jag är så inaktiv här men jag hoppas ni kan leva med det, hehe! Och just det, ännu en fråga jag fått är att skulle inte jag få en ny header eftersom jag vann TTS Blog Awards?, och Jo det är helt korrekt, dock har jag valt att vänta med den tills i kanske maj då den jag har nu är någorlunda ny och jag gillar den :)

Så, nu ska jag ta och avsluta här, vi hörs senare under dagen.
KRAM!



God natt


Hej och hej då skulle man nästan kunna skriva..
Nä men jag ska tacka för mig för den här dagen och krypa till sängs så man orkar med morgondagen också :) Imorgon ska jag också ta tag i att svara på era kommentarer! Så, vi hörs imorgon igen.

Sov sött.
PUSS!



Bilder från idag.. Outfit.

Här är två utav bilderna vi knäppte till bloggen JenCa Style, klicka er in här för att se fler bilder på dessa snygga plagg men framför allt  på den snygga modellen, haha! Och just de, eftersom vi har fotat en massa olika outfits idag har jag som inte haft på mig en egen, så ni får se dessa bilder som dagens outfit.




Lite bilder..

Hejsan! Har varit rätt kass på uppdatera idag men jag har helt enkelt haft annat för mig. Först låg jag ut och solade några timmar (jag vart noga med att smörja in mig) sedan har jag och mamma fotat en del till webbutikens blogg och vart nere på stan en sväng.

Tycker den här bilden som mamma tog blev så himla fin.

Då vi fotade träffade vi på en kissemiss :)

Vi vara nere på kajen och åt thaimat, mums!

Sedan blev det årets första mjukglass (ni ser kanske att jag bytt kläder men det var inför fotningen ;) )

Ska snart uppdatera med några av bilder vi tog idag.



Lovely


Ni kan inte ana hur skönt jag har det just nu.. Ligger ute på gården i en solstol och solar men bra musik i bakgrunden. Här kan jag ligga hela dagen! Och ännu fler fräknar tittar fram, love it!

Nej nu har jag inte tid att skriva mer.
PUSS! :)



Outfit, April 14, 2010


Ni kan se fler bilder här.

Jag har precis legat och sovt ca en timme. Jag är så fruktansvärt trött och har vart det hela dagen så först hade jag tänkt försöka hålla mig vaken till kanske 20.00 och då gå och lägga mig för kvällen men då kom jag ju på att det är onsdag vilket betyder att det är fuskbyggarna så då sov jag en timme så jag skulle orka sitta uppe och se det, hehe.

Lär nog inte blogga mer ikväll utan vi hörs mer imorgon istället.
KRAM!



Då var jag inte lika kaxig längre..

Idag var jag och tog blodprov inför operationen och det gick lika bra som vanligt. Efteråt gick jag och mamma vidare på sjukhuset en sväng, pratade osv och jag kände mig helt okej. Vi hann även knäppa bilden här nedan.

Vi gick vidare till allergimottagningen där jag skulle fråga om nå grejer.. Efter ett tag skulle mamma fixa till mitt örhänge som satt lite konstigt och helt plötsligt börjar jag känna mig jätte yr och synen blir suddig så jag sätter mig på huk framåt och det blir då bättre. Efter ett tag ställde jag mig upp igen och vi gick in och pratade med sköterskan då jag börjar känna mig yr ännu en gång så jag satte mig igen på huk och satt så ett tag men tillslut fick jag lägga mig där på sjukhussängen tills jag kände mig bättre igen, haha! Näe, jag var inte lika kaxig då som på bilden ovan :D



Värt!

Som ni kanske minns beställde jag hem tre nagellack från Yves Rocher för några veckor sedan, hela min beställning inklusive frakt gick på 68 kr och nog tycker jag att jag fick mycket bra saker för 68 kr. Utöver de tre nagellacken fick jag några gratis premier, ansiktskräm, hudkräm och någon annan slags kräm + en mascara! Detta kallar jag värt!



Fröken fräken

Idag har vi helt underbart väder så nu på förmiddagen klädde jag på mig som en tok (det blåste en del ute) och gick ut å satte mig i en solstol och lyssnade på bra musik. Jag lyckades sätta mig i lä så det blåste inte vilket resulterade i att det blev varmare och varmare, så jag fick ta av mig plagg efter plagg tills jag tillslut satt i byxor och kofta, då var det perfekt. Jag satt där i någon timme och TADAAA, då jag kom in igen var jag någorlunda fräkning! Älskar då fräknarna börjar komma tillbaka, har saknat dem! :D




Snälla, snälla, snälla...



Som de flesta av er redan vet ska jag operera min rygg för mitt diskbråck. Kirurgen sa att operationen antingen kommer äga rum i juni elle i tidig höst så jag förmodar att det kanske är i augusti. Nu hoppas jag på grund av en del anledningar att den blir av i tidig höst istället.. Dels för att jag kommer har jävligt ont efter och inte kunna sitta osv på några veckor så jag förstör hellre en del av den tidiga hösten än att förstöra hela sommaren, men sen för en väldigt rolig grej jag fick veta imorse som kommer äga rum i juni och ja, opereras jag i juni kommer jag inte kunna vara med på den här super roliga grejen (kan tyvärr inte berätta vad det handlar om än, och det är egentligen inte så stort, men kul!!).

Okej att det är jobbigt att ha ont nu med men jag har levt med det länge så jag skulle kunna stå ut 2 månader extra.. Men men, egentligen är ju operationen viktigare och om jag får en tid i juni kan jag inte tacka nej men jag håller ändå en liten tumme för att det blir i augusti istället.. :)

Ser just nu att det här sista stycker blev lite konstigt formulerat men jag orkar inte skriva om den, hehe.
Nu ska jag se ett avsnitt av top model sen funderar jag på att lägga mig ute på gården i en solstol, om det inte blåser för mycket bara.



I can see your true colors..


Nä vet ni vad, nu har jag sovit i två timmar men är fortfarande lika trött så nu ska jag bara mysa i sängen framför nån bra serie så vi hörs inte förräns imorgon igen!

Kan köra en dagens fråga så länge :)
Världens bästa serie?
Jag skulle nog säga.. Desperate Houswives och One Tree Hill tror jag.

God natt och sov gott.



Outfit

Då mamma rätt nyss tog dessa bilder på mig sa jag att jag kanske borde satsa på en skådespelarkarriär. Det är nämligen så att jag har fruktansvärt ont i ryggen idag, vill bara gråta + att jag då äter mina starka värktabletter som jag blir väldigt trött av och lite småyr ibland, men jag tycker inte det syntes så mycket på bilderna, i alla fall inte där jag skrattar, eller vad säger ni?!

Glöm inte bort att lägga till vår nystartade blogg JenCa Style på bloglovin för att inte missa något.




Det går sakta men säkert framåt...

Nu är det luggen jag pratar om.. Jag klippte luggen sista gången i mitten av oktober då jag sedan bestämde mig för att spara ut den. Som ni ser går det ju sakta men säkert framåt, nu kan jag nästa sätta den bakom örat utan att den trillar fram igen. Och om jag får säga det själv passar jag bättre i att inte ha så kort lugg. Eller vad säger ni?



Colorful

Här kommer en liten titt på en del av min outfit idag (och massa bilder på mig, haha)  som är lite mer färgglad än vanligt, ni får helkroppsbilder senare under dagen.



Pyjamas och gosig morgonrock..


Morsning! Nu sitter jag i köket i min sköna pyjamas och min älskade morgonrock! Vaknade för ca 1,5 timme sen så jag har vart vaken ett tag men brukar oftast inte klä på mig efter ett par timmar :P

Och damn vad vi blir bortskämda här nere med sol, vi har ju haft sol hur länge som helst nu, och jag lovar, jag klagar INTE!! Jag verkligen äääälskar det, funderar på att gå ut och sätta mig i solen en sväng sen, vill ju börja få tillbaka min fräknar som är som försvunna under vintern..

Nä nu ska jag käka lite frukost, vi hörs sen igen!
Kram på er!

Ps. Ser ni hur "snyggt" jag matchar mina rutiga pyjamasbyxor med en randig tröja och en röd morgonrock?! Haha.



Todeluuuuu


Hej hopp!!
Ikväll har jag inte gjort så förbaskat mycket utan jag har spelat kort med broder, kollat på alla nya kläder vi har fått hem, läst bloggar osv, en väldigt lugn kväll alltså.

Känner mig rätt trött nu så jag ska faktiskt krypa till sängs och läsa lite i Twilight om jag inte hinner somna ;)
God natt och sov gott.
KRAM!



En outfit!

Hejsan. Är nyligt hemkommen från Ystad och sedan Malmö, vi har nämligen skjutsat Kevins vän som vart på besök till flygplatsen för han skulle hem nu! Idag ser jag i alla fall ut så här;


Vi stannade av i Ystad och åt en falafelrulle från Jalla Jalla, ett måste, hehe!

Tyckte det var lite roligare att ta bild då solen var framme så vi knäppte några fler bilder.

Skor, väska Second hand.
Jacka köpt i London.
Glajjor Lindex.
En mössa från?? Hade glömt att jag hade den.
Klänningen är ny! Vi fick ju en leverans idag till webbutiken och då hade dom råkat skickat klänningen ovan istället för en annan sak men eftersom jag tyckte den var himla fin så tyckte jag att det bara var bra ;P

Just det.. Har ännu en gång fått frågan vem som fotar alla mina outfit bilder och det är min snälla mamma som dagligen ställer upp som fotograf!

Och angående dte här att informationen längst upp till höger på bloggen inte syns för alla så ska jag försöka fixa det men jag kan inte garantera något, ska höra med tjejen som fixat designen.

KRAM!



JenCa Style

Nu mina kära vänner ska ni få lite ny information om min och moders kommande webbutik! Vår webbutik kommer heta "jencastyle.se" (ni kan inte gå in där än) och vi skriver det så här; JenCa Style. Jen kommer alltså från mitt namn Jennilie och Ca från min mammas namn Camilla, alltså JenCa! Webbutikens sortiment kommer vara blandat med rockiga kläder, stilrena, enkla, romantiska, ja alltså en salig blandning. Jag har ju som sagt lite rockigare stil medans moder är mer romantisk av sig, vi tyckte då att JenCa Style var ett väldigt passande namn då det verkligen är både min och mammas stil.

Vi kommer dessutom ha en blogg tillhörande webbutiken och där kan ni kika in redan nu! Adressen är: www.jencastyle.blogg.se. Vi kommer uppdatera den bloggen med jämna mellanrum så se till att kika in där lite då och då för att inte missa något.

Här har ni en liten sneak peak på plagg vi packade upp imorse, klicka er in här för att se mer..


Ha en fortsatt fin dag.
KRAM!



Lite försenat - Påskdukning

Glömde ju posta bilderna från vår lilla påskdukning när det nu var.. Ja under påsken nån dag var det ju i alla fall, haha. Den var väl väldigt simpel men rätt söt tycker jag! :)

Dukade ni lite påskigt hemma?



Rykten mån tro?


Hej. Just nu är jag väldigt glad varför får ni veta lite senare!! =D Jag har haft lite fullt upp nu på morgonen så jag glömde helt av att fika (klev upp vid 8) tills nyss då magen började kurra då jag sa till mamma "men just de, jag har inte fikat", jag har vart i helt andra tankar.. Så nu ska trycka i mig lite frukost och sen har jag en del grejer att göra idag, ska bl.a iväg och ta blodprov till operationen.

Just de, jag har inte riktigt veta vad jag ska tro angående om Rob och Kristen är ett par eller inte men nu mot slutet har jag mer och mer börjat tro att ryktet är sant. Imorse klickade jag mig in på eclipsemovie.org där jag såg dessa bilder- Rob OCH Kris lämnar Budapest tillsammans där Rob spelat in filmen Bel Ami.. Ja vad ska man tro alltså, vad gjorde hon där liksom? Antingen är de bara nära vänner eller så mer. Vad tror ni??

Nä nu måste fika, puss!



50 first dates

Ikväll har jag haft film mys men broder och hans vän, vi såg på "50 first dates" som gick på tv3 tror jag det var. Tycker den filmen är riktigt bra (har sett den en gång förut också). Vi satt och skrattade tills tårarna rann då hon spöar killens vän med ett basebollträ eller vad det nu är, så jäkla kul alltså :D Haha.

Ni som har sett den, vad tycker ni om den?

Kan hålla med mamma som sa att den ändå var lite sorglig och det är den ju att hon inte har så långt minne osv men kul är den ändå.

Nå nu ska jag krypa till sängs så jag orkar med morgondagen, kram och god natt :)




Explorer?

Jag använder mig utav firefox och då jag går in på mig blogg ser det ut som det ska men då mamma går in via sin dator och med internet explorer så är all information borta på min blogg, det som ska synas längst upp till höger, på hennes syns endast; [email protected], Dreams do come true. Peace.

Hur ser det ut för er???



En veckas outfits, dags för er att rösta!

Så, vilken är din favorit från veckan som gått? Om jag får säga det själv har jag haft en bra klädvecka så jag kan inte riktigt bestämma mig men de som jag gillar allra mest ändå är nog; Måndag, Onsdag och Lördag :)



Outfit söndag


Skor Second hand, byxor Lindex, t-shirt Indiska, Jacka gammal från H&M, axelsmycket gjort själv, blandade halsband.



Dirty Dirty Feeling

Varje morgon (då jag ställt väckar'n) vaknar jag till den här bra och svängiga låten Elvis- Dirty dirty feeling. Lyssna på den, den är faktiskt himla bra, lite rolig så där och man blir på bra humör ( i alla fall jag) :D



Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag, grymt bra, kämmer mig väldigt utvilad just nu.

Igår kom jag på en fråga till er som jag tycker var rätt bra om jag får säga det själv ;)

Om du fick välja en av dessa två, vilken skulle du välja? Att få 100 000 kr (hundra tusen, du behöver inte skatta på dom) eller en heldag med en valfri känd person (du får inte välja någon som har gått bort) men det kan vara t.ex Barack Obama, Robert Pattinson, Angelina Jolie, Britney Spears osv osv.

Skriv vad du skulle välja och motivera gärna, om du väljer en kändis, skriv då vem.


Update klockan 15:55; Melissa ville veta vad jag skulle välja och varför jag valde att inte skriva det först var för att jag kan verkligen inte välja.. Att få 100tusen i handen vore ju inte helt fel, jag skulle genast boka mig en resa till utlandet och sedan shoppa för några tusen och sedan spara en del också. Men å andra sidan vore det ju rena rama drömmen att få spendera en hel dag med Robert Pattinson (som jag skulle valt), det är ju en upplevelse som man aldrig skulle glömma och en stor dröm, men samtidgt pengarna.. Så alltså det här är en fråga jag ärligt talat inte kan välja mellan.

Direkt då jag tänker att "nä men en heldag med RobPattz kan man inte köpa för pengar så det väljer jag" så börjar jag tänka på pengarna "Åhh tänk att få åka utomlands, shoppa i massor och bara för en gångs skulle få unna sig en del utan att oroa sig för pengar".. Så näe, jag kan verkligen inte välja!




Oldie


En ca 1 år gammal bild (har haft den som header).

Idag åt jag våfflor till middag.. Det har blivit mycket våfflor för min del den sista tiden, eller sista veckan blir det kanske, men det är ju gör gott jue ;) Har egentligen inte så förbaskat mycket att säga utan ville väl mest önska er en fin kväll och god natt (än om jag inte ska lägga mig riktigt än).
Kram på er i alla fulla fall :)



Outfit lördag!


Skor, väska, vantar Second hand
Byxor H&M
Tunika Bik Bok
Glajjor Lindex
Örhängen har jag gjort själv



Loppis, promenix och lunch på "stan".

Hejsan! Tyvärr var väderleken rätt, vid 11.30 började det bli mulet och nån timme senare kom några droppar regn men mysigt hart jag haft ändå. Jag och mamma promenixade in till stan där vi började gå på loppisen i Suckarnas gång som börjat om igen, dock är den rätt liten nu så här i början så jag hittade som tur var ingenting (vill inte slösa pengar).

Efter loppisen strosade vi omkring lite inne i stan innan vi satte oss ute och käkade lite lunch ute i solen (innan molnen hann komma).

Vi drack varmchoklad och åt varsin jätte god laxmacka.

Efter det promenerade vi vidare bort från stan och mot en bekant, efter vägen tog vi bilder på fina blommor och buskar så några bilder är tagna av mig och några av mamma :)

Då vi kom till campingen blev vi förvånade över hur många som var där, jag menar nu i april?!

Efter promenaden gick vi hem till en av mammas vänner där vi fikade och pratade och tog ännu mera bilder.

Det blev rätt hurvigt ute sen så nu är jag frusen i hela kroppen och funderar jag bara på att lägga mig under täcket och se på en serie eller kanske en film.

Vad gör ni idag???? =D



Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här.


Good morning people!
Hur mår ni idag? Jag mår prima! Jag hade hört att det skulle regna och vara mulet idag så då jag vaknade kikade jag ut genom fönstret men såg då att himlen var klarblå och att solen var framme så då blev jag genast på bra humör. Tänk att solen har den effekten på så många.. Dock sa mamma att det troligen skulle bli mulet efter lunch men jag håller tummarna att det inte blir så.

Visst har jag en snygg t-shirt på mig??!! Den jag fick att Therese som jag för övrigt saknar väldigt mycket :) Nu ska jag gå ner till köket och ta mig lite frukost.
Ha en fin lördag allihop.
KRAM!



9 april


Skor, skinnjacka Second hand, jeans Gina tricot, kofta Bo Ohlsson.

Ja så här såg ju min riktiga outfit ut idag. Har precis kikat på Så ska det låta, ett program som jag verkligen tycker är riktigt bra och mysigt, brukar ni se det?

Nu ska jag hoppa i duschen sen fortsätta se på Top model.
Kram god natt.



Dagens outfit

Alltså herre min Je vilket underbart väder vi har haft idag, helt galet!!!!! Det har vart hur varmt som helst, solen sken och väldigt många var ute i shorts och t-shirt eller klänning, barbent! Jag har seriöst aldrig varit med om något liknande men I LOVE IT! Brukar det vara så här varmt här nere i Skåne i April? Även jag hoppade ur strumpbyxorna och skippade koftan och körde på en klänning i det vackra vädret. Vi gick ner för att fota vid havet så jag tog av mig sandalerna och trippade runt barfota i den varma sanden. Här kommer lite bilder på dagens simpla men ack så somriga outfit.

Havet var dock fortfarande ganska kallt men jag var bara tvungen att gå lite i det.

HAHA! Jag var bara tvungen, sorry :D Någon som gick på det??? Självklart har vi inte SÅÅÅ varmt här, det ligger kanske på omkring 11 grader men inte så att man skippar strumpbyxorna och koftan (eller jackan för den delen). Dock så är bilderna tagna idag, vi har fotat en del till webbutikens blogg och eftersom det är sommarkläder ville vi att det skulle se lite somrigt ut. Det blåste ganska rejält ute men jag frös ändå inte så mycket förutom då jag satte fötterna i havet, det var ju SCHVIIIINKALLT!

Jag bjuder på min riktiga outfit lite senare :)



WorkWorkWork


Hejsan!
Just nu håller jag och mami på joba med webbutiken och finally verkar det komma sig framåt *peppa*, nä men det är verkligen skönt att man känner att man minte är helt fast på ett och samma ställe hela tiden.

Tänkte köra en dagens fråga; Om du fick välja en av dessa två, vilken skulle du välja? Att vinna 5 miljoner kr (du behöver inte skatta bort något) eller att du verkligen skulle få ditt drömjobb (du får ju självklart välja att vara t.ex skådespelerska men inte "jag vill bli lika känd som Julia Roberts och tjäna 20 miljoner per film")? Motivera gärna lite.

Själv skulle jag välja drömjobbet än om pengarna självklart också lockar :) Jag menar tänk att verkligen få jobba med det man drömmer om, om du t.ex vill bli en känd skådis, advokat, designer, kirurg eller vad det nu skulle kunna vara. Mitt absoluta drömjobb som jag kan komma på just nu är nog att få vara en eftertraktad klädstylist, att kändisar vill ha hjälp av en, gå på modevisningar osv :)



FlowerPower

Efter middagen gick jag och mamma ut en sväng, eller det blev längre än vad vi hade tänkt, vi var borta ca 1,5 timme men det var så himla skönt ute, luften var riktigt frisk och härlig :) Här kommer lite bilder jag knäppte.

Det är helt sjuuuukt vad det blommar fritt på vissa ställen.

Fina blommor är det också som växer lite överallt.

Nu ska jag och mamma jobba lite sen ska jag kika på Bella & Tyra show klockan 21. Kikar ni också på det programmet??



Rocka rockring

Idag provade jag rocka lite rockring (dock inte så mycket på grund av ryggen) men alltså det gick inge bra för mig, stort fail :D Jag fattar inte riktigt hur man får in den rätta taktiken??

Men efter några gånger gick det bättre (eller inte, hehe).



En outfit från denna soliga torsdag.


Idag ser jag ut så här! Skor, tunika, jeansväst, halsband Second hand, skinnjacka köpt i London, hatt köpt i Schweiz, gamla glajjor och gamla ringar. Just det, här ser ni ett av de nya nagellacken jag beställde från Yves Rocher, gillart!



Da kök


Hej hopp. Just nu sitter jag i vårt kök och jobbar med webbutiken och jag vet inte om det går framåt men lite i alla fulla fall. Solen skiner här ute också och det ser rätt varmt ut, eller varmt vet jag inte, men någorlunda :)

Förhopnningsvis om jag hinner så ska jag försöka ta nån outfitbild lite senare också.

Kram!



TTS Blog Awards


Jag vann!

Så himla kul, jag vann!! Och jag vann tack vare ER, så TACK TACK TACK!! :D



Svar på frågestunden!

Tog längre tid än väntat att svara på era frågor, det var ju fler än vad jag räknat med men ack så kul, här kommer svaren i alla fall.

 

Har du några vänner där du bor nu? Eftersom du inte går i skolan är det väl svårare att få nya vänner o så :)

Ja det är faktiskt väldigt svårt att få sig vänner då man kommer till en helt ny stad och man varken går i skolan eller jobbar eller går i någon sport eller liknande, det är ju inte precis så att man går fram till någon på stan och bara ”Hej, vill du va med mig idag?”, haha., så jag svarar nej på den första frågan. Det är två tjejer som jag träffade några gånger i höstas men sen rann det ut i sanden. Känns lite så som att jag lagt mitt sociala liv åt sidan just nu då ryggen är som den är och att jag hellre satsar på det mer efter operationen så jag också kan följa med då dom ska ut å dansa, bowla, gå på stan en hel dag osv.

 

Vad gör du på dagarna?

Haha jag vet inte :P Nä men jag kliver väl upp ungefär vid 9.30 sen brukar jag se en del serier, blogga, pyssla gör jag ibland, följer med mamma ut på stan eller liknande, läser, jobbar med webbutiken osv.

 

Trivs du bra där du bor nu (Simrishamn) eller saknar du Umeå? :)

Jag trivs mycket bättre än vad jag trodde jag skulle göra, det är knappt så att jag ens vill upp till Umeå något. Jag saknar verkligen inte själva Umeå utan det jag saknar är ju personerna och det är väl lite jobbigt ibland, speciellt min finaste vän Hanna och min pappa som bor kvar där uppe.

 

Har du syskon ??

Hihi tycker det borde ha framgått rätt väl då dem nämns och är med på bild rätt ofta så ja, jag har två bröder som är yngre än mig.


Vad tänker du arbeta med i framtiden ??

Just nu håller jag och mamma på starta upp en webbutik och jag hoppas det kommer gå väldigt bra för oss och att vi kan utveckla den väldigt mycket. Men det enda jag egentligen vet att jag vill jobba med är mode och kläder för det är verkligen mitt största intresse =)


Hur ser du på framtiden ??

Hmm vet inte riktigt vad du menar? Men jag får tolka den på mitt sätt då. Jag ser väldigt ljust på framtiden faktiskt! Om jag bara får operera min rygg snart så jag får rehabilitera den så jag blir frisk och kry sen får jag trycka på startknappen till mitt liv! Jag nästan vet att vår webbutik kommer bli lyckad och sen vill jag ut och resa, funderar på att kanske söka som au pair i Usa om något år. Längre än så har jag egentligen inte tänkt utan jag tar det lite som det kommer men jag vet att jag kommer lyckas med det jag vill.

 

Hur länge sen var det du flyttade från norr? (kommer inte ihåg)

Min familj flyttade ner i slutet av juni 2009 men eftersom jag var i Schweiz då som kom jag den 17 juli tror jag det var, då flög jag direkt till mitt nya hem i Skåneland.


Varför bestämde ni er för att flytta?

Hela familjen hade semestrat här i Skåne 7 somrar och vi trivdes väldigt bra här nere. Då jag gick första året på gymnasiet var första gången vi funderade på allvar att flytta ner.. Jag och mina bröder var här nere och provgick i skolan osv men jag hamnade i en kass klass och tajmingen var väl inte den bästa så det blev inget utav det men sen kom det på tal igen och ja, nu befinner vi ju oss här. Mycket satt nog i klimatet, där uppe är vintern så förbaskat lång (de har fortfarande hur mycket snö som helst), vi ville ha längre vår och sommar, närheten till övriga Europa och andra större städer, sen ville vi nog bara ha lite utav en nystart.


Har du någon favoritfärg?

Ja, chockrosa!! :D Och svart såklart, hihi.


Om det är tråkigt väder ute och du har allmänt tråkigt, vad brukar du hitta på då?

Oftast bäddar jag ner mig i min säng med massa god frukt eller oliver som jag blivit helt beroende av just nu och sätter på en bra film eller serie. Annars tycker jag det är kul att spela kort med nån i familjen, Rock band är ju också oerhört kul!

Eftersom du inte har någon inkomst, får du månadspeng? =)

Nej jag har varken inkomst (bara för att jag har dålig rygg är jag enligt systemet inte lika mycket värd som de andra ”normala” ungdomarna så jag får inga pengar någonstans ifrån) och jag har ingen månadspeng heller utan pappa sätter in en slant på kontot lite då och då (farmor också) och sen brukar mamma hjälpa mig, om jag vill ha någon tidning köper hon den, godis, om jag hittar något annat jag vill ha kan jag också få det plus att jag får lite pengar ibland, så det är mina snälla föräldrar som hjälper mig.


Har ni något tv-spel att fördriva dagarna med om det är tråkigt väder exepelvis? =P

Ja, vi (jag och bröderna) brukar ganska ofta spela Rock Band på vårat Wii, världens roligaste spel, älskar det!! :D


Favoritmärke på kläder? (förutom second hand)

Jag är verkligen ingen märkesmänniska så jag är nog tråkig och säger H&M, där hittar jag alltid grejer jag vill ha och dom har bra utbud och bra mix av kläder.

Vilka bloggar läser du? Läser du twilight bloggar isf vilka?

Jag läser väldigt många bloggar (tack och lov att bloglovin finns så man kan hålla reda på alla), men jag tänkte att jag kan ta upp dem i ett eget inlägg så det kommer inom en snar framtid!

Webbutiken, när "öppnas" den? Vad ska den heta? :)

Det har verkligen gått dåligt för oss, eller inte dåligt utan vi har haft otur helt enkelt. Det har varit väldigt struligt men nu väntar vi äntligen på en leverans, så jag vet inte riktigt när vi öppnar men jag hoppas snart! Men jag lovar att hålla er uppdaterade om den. Och vad den ska heta avslöjar jag inte än ;)

Kan du inte göra en video blogg? :D

Hihi jo, jag gjorde en igår :)

 

Har du några dåliga vanor?

Alltså dåliga vad menas egentligen med det, tar upp några vanor jag har helt enkelt.. Jag måste alltid äta upp allting på tallriken, jag klarar inte av att lämna en liten klick med sås, en bit potatis eller några riskorn utan tallriken måste vara helt tom, haha.

 

En annan är att då jag ska ta på mig rouge måste jag alltid börja he på den vänstra kinden, klarar inte av att he på den högra först :P

 

Jag ställer alltid väckarklockan på minst två olika tider, oftast tre för jag är rädd att den ska ringa och att jag ska stänga av den och sen somna om.

 

Då vi kör förbi fartkameror måste jag alltid göra en grimasch (stavning??) mot kameran :P

 

Har du bra självförtroende?

Alltså det är lite till och från.. Jag skulle nog säga att det är någorlunda bra. Då det gäller mig själv, att redovisa, prata inför folk, träffa nya människor osv har jag himla bra självförtroende men sen då det kommer till kropp och utseende är det som sagt lite från dag till dag.

 

Någon kärlek på g? ;)

Inge Love på g här inte.

 

Vad läser du för kända bloggar och vad tycker du om dom som skriver dom?

Kenza- Tycker hon verkar som är rätt lätt person med härlig personlighet men tycker hennes blogg har blivit rätt tråkig om jag ska vara ärlig, det var roligare då hon modellade mer, jobbade mycket för MTV osv men hon verkar väl rätt härlig.

 

Blondinbella- Har lite blandade åsikter om henne.. Börjar med det positiva; Jag är riktigt imponerad över hur driven hon är och hur hon har lyckats. Negativa- Tycker det är lite för överdrivet det där att ”åhh älska dig själv så mycket, jag har inga komplex och bla bla bla” och sen tycker jag hon verkar rätt dryg, jag skulle nog inte klara av att umgås mycket med henne som jag känner just nu från det jag sett av henne.

 

Kissie- Alltså var ska jag börja..?!?!?! Jag läser mest hennes blogg för att få reda på om hon verkligen är så blåst som hon framstår.. Och hennes läppar, och bröst vad har människan gjort? GAAAH!!!

 

Vad har du för musiksmak/favoritartister/tips på bra låtar?

Oh min musiksmak är SÅ blandad.. Men mest gillar jag nog gammal musik så som Elvis och gammal rock, älskar även gamla godingar som Sommartider, drängarna, osv, just de, Peps Persson är också en favorit :) Och Christina Aguilera!

 

Tips på bra låtar: Elvis- Unchained melody, Solomon Burke- Don’t give up on me, Israel Kamakawiwo’Ole ’IZ’- Somewhere over the rainbow, Def Leppard- Pour some sugar on me, Queen- The show must go on, The Runaways- Dead end justice, Lasse Berghagen- En kväll I juni, Sten och Stanley- Jag vill vara din Margareta, Christina Aguilera- Dirrty, Drängarna- Sorbonden Jansson & Kom igen, Afroman- Because I got high, Korn- Y’all want a single, Iron maiden- Run to the hills, Elvis- Dirty dirty feeling, Dolly Parton- Applejack, dj_kicken-Ain’t no party but an alcoholic party, hih ja det var några :P

 

Vad är det mest pinsamma du varit med om?

Svåraste frågan! Jag har funderat på den här i några dagar nu och jag har frågat mamma och hon har suttit och funderat men jag kan banne mig inte komma på något pinsamt jag gjort, jag önskar verkligen att jag hade en dunderrolig historia att dela med mig av men tyvärr.. (Hanna eller någon annan, kommer du på något? Skriv till mig på msn då, eller sms)

 

Kan inte ni berätta något pinsamt ni har gjort?? :D


Dina bästa "skönhetstips"?

Ärligt talat har jag nog inga riktiga skönhetstips förutom att tvätta bort sminket varje kväll innan du lägger dig. Jepp roligare än så är jag inte, hehe.


När du gick i skolan, vilket var ditt favvo ämne?

Hmm tror nog det var hantverk. Där fick vi alltid göra roliga och kreativa saker som göra smycken i glas, jobba med ståltråd, måla, göra läckra gipsmaskar (klicka här för att se) osv, det var alltid kul!

 

Saknar du ibland att gå i skolan eller känns det bara skönt att slippa gå dit nu?

Jag saknar det, hade gärna gått ett år till i skolan, hihi. Eller alltså jag saknar ju inte själva ämnena utan mer allt som hände på lektionerna, rasterna, vattenkrig, sjunga och dansa i korridoren, sköldpaddorna, snuskhistorierna osv, det saknar jag, sällskapet.

 

Det tjocka är mitt val.
Katt eller Hund
Twilight eller Breaking Dawn
Vår eller sommar
Gaffel eller kniv
Morgon eller kväll
Skäggstubb (men bara lite lagomt så där) eller renrakad (på killar då förstås)
Glaset halvfullt eller halvtomt
Utekväll m vänner (det är ju lite olika men jag har absolut roligast ute med mina vänner) eller hemmamys (när ryggen är bra)

Sommar eller Vinter?
Klänning eller Jeans?
New moon eller Eclipse?
New York eller Los Angeles?
Musik eller Film?
Ge eller Få (hehe)?
Team Edward eller Team Jacob?

 

Så där, om ni skulle komma på nån till fråga är det bara att ställa den så svarar jag :)




Promenix

Tjao!
Har precis vart ute på en liten promenix. Egentligen skulle jag hämta ut ett paket på mitt utlämningsställe men då jag kom dit hade jag naturligtvis glömt att ta med mig legget så det var bara att traska hemmåt. Det var väldigt skönt ute, solen sken och det blåste inte för kallt (var bättre klädd nu än förut idag) och jag hade utsikt över havet. För benet gick det också relativt bra, jag har en bra rygg/ben dag idag vilket är förbaskat skönt alltså!! :D Här kommer några pics jag knäppte.



Outfit onsdag


Skor, väska, jeansväst Second hand, spetsklänning (testplagg till vår kommande webbutik), skinnjacka köpt i London, hatt köpt i Schweiz, glajjor från Lindex.

Tjena mittbena.
Nu är jag hemma igen. Jag och mamma drog en sväng även idag till flygplatsen i Malmö men denna gången för att hämta en av mina bröders vänner som ska spendera sitt lov här.

Efter bilresan och att vi h'mtat honom åkte vi in till Ystad där vi gick omkring en liten sväng och sedan mötte broder upp oss. Just de, innan vi åkte till flyget var vi också en sväng i Ystad.

Ha en fin eftermiddag, puss!



Dagens fråga till er.


Morsning people!
Allt bra? Jag mår prima!

Nu ska jag iväg en sväng och är nog inte hemma igen förrän i eftermiddag nån gång så vi hörs igen då, men tills dess har jag en/några dagens fråga till er.

Ungefär hur mycket fotar ni? Ca 500 bilder/dag? Ca 100 bilder/dag?  Ca 10 bilder/dag? Ca 50 bilder/vecka? Ja ni ser nog vart jag vill komma, ungefär hur mycket bilder knäpper ni per dag/vecka? Har ni med er kameran överallt eller när väljer ni att ha med er kameran?


Jag vet att det kan vara väldigt olika från dag till dag osv men på ett ungefär.. Jag skulle tippa på att jag knäpper ca 30 bilder per dag (då räknar jag inte med alla bilder mamma tar på mig vilket är ca 30-60 bilder/dag). Och jag har med mig kameran i princip alltid, det är inte ofta jag lämnar den hemma.



Drog en sväng mot Malmö...

Yes, jag har alldeles precis kommit in genom dörren, jag följde nämligen med mamma för att hämta broder på flyget i Malmö så att hon skulle få sig lite sällskap på resan dit, det tar ju ändå över en timme att köra dit så :)

Här kommer lite bilder som jag tog på toaletten på flygplatsen, väääldigt fagra måste jag säga..

Nu ska jag krupa till sängs, god natt :)



Videoblogg!

Får ju önskemål lite då och då om att göra videonbloggar så ja, här kommer en! Och just de, Léende guldbruna ögon var ju låten jag menade, fick lite hjärnsläpp där :P Och jag vet att ljuset från förnstret är himla störande men inget jag kan göra något åt så här i efterhand.. Haha dessutom, efter ganska exakt 1 minut ser man hur ett nytt samtalsämne ploppar upp i min skalle men att jag väljer att inte säga det så det blir en massa ehhm istället, undra vad det var jag tänkte.. :P



En eftermiddag vid havet

Just efter 15-tiden åkte jag, mamma och broder till Brantevik för en liten picknick vid havet. Vi hade bunkrat upp med vaniljfyllda munkar, cheddarchips, yoghurt och juice. Bilderna får tala lite för sig själva tycker jag :)

Jag uppträdde för broder med en påhittad låt och konstiga rörelser.. :P

Sötaste <3

Just de, lite senare KANSKE det komme rupp en liten videoblogg jag spelade in förut idag..



Nämen se där!

Såg precis en kommentar som Diana postat som löd så här "Hej! Jag tänkte bara säg att jag såg dig på msn:s första sida i dag, i fall du inte visste de? :) Alltså på sidan:http: //se.msn.com/?ocid=iehp Du är med på den "slideshowen" eller vad man ska säga på bild nummer tre, dagens hetaste stilar =)", och nej det hade jag ju inte sett så jag gick in på msn och fick ju se det då, så himla kul, det är ju ganska många som lär se det där haha.

Klicka här för att se det ni med, bild 3. Ni får ursäkta de dåliga bilderna men så blir det då man fotar på en dataskärm, min prt sc funkar inte verkar det som?? Och ps, ser ni vilket snyggt tema jag har på internet? ECLIPSE ;)

Sedan klickade jag mig vidare in på minoutfit.se där dom tatt bilden från och såg ju då att jag var med på förstasidan där under "populärast just nu", så kul det med!! :D Och nu ligger jag nr 1 på min outfit, inte nr 2 som då jag tog bilden ;)



Outfit tidag 6 april


Skor, kavaj (pimpad själv) Second hand, byxor Gina T, tisha köpt på ett stånd i Umeå, örhängena pysslade jag ihop imorse, glajjor Lindex.



En vecka, 7 outfits

Glömde ju posta det här i söndags, men vilken är din favorit?! Min är lördagen!



Antingen eller.


Hejsan. Sovit gott inatt? Det har jag, fast än mina knepiga drömmar :D Tänkte det kunde va kul att köra en sån här antingen eller, måste bara komma på en bra först..

Att aldrig mer få sitta vid en dator eller Aldrig mer lyssna på musik?


Hihi den var lite klurig va, eller det kanske bara är jag som tycker det?.. Dock skulle jag nog välja att aldrig mer lyssna på musik.. tror jag, eller nja, åh vad svårt.. Jag älskar ju musik, lyssnar alltid på det, tänk att aldrig få höra det då du är ute å dansar, då du sitter i rummet osv. Men samtidigt är jag beroende av datorn så vet inte om jag skulle kunna välja bort det, sluta blogga, sluta läsa bloggar, mejlen, ba surfa runt osv.. Jag får hoppas att det aldrig blir så att jag måste välja nån gång :)



TOP MODEL


Hej hopp. Har precis sett klart "Mysteriet på Greveholm", hehe på två dagar såg vi (jag och broder) alla 24 avsnitten!! :D Nu ska jag dock hoppa tillbaka till mitt Top Model, just nu ser jag på cycle 13, en säsong det bara kortare tjejer är med.

Just det, har ju en frågestund just nu så har du någon/några frågor du vill ställa till mig är det bara att klicka på bilden nedan så kommer du till det inlägget.




God natt och sov gott kära läsare.



Outfit


Haha jag ser typ sömnig och groggy ut på alla bilderna :P Jag har iaf på mig skor, väst, halsband Second hand, kjol och linne H&M.



Sneak peak

Mitt redigeringsprogram är lite fucked up just nu så jag bjuder på dagens outfit då jag kan redigera bilderna men här är i alla fulla fall en liten sneak peak ;P




Konstiga drömmar as usual!


Det är väl knappast någon nyhet att jag brukar drömma rätt konstiga drömmar. Inatt drömde jag bland annat att jag var en utav de fem finalisterna i Idol och det var faktiskt askul, speciellt eftersom jag sjöng jätte bra i drömmen, haha! Sedan drömde jag lite hemskare saker, flera av mina nära släktingar dog på en och samma dag men jag grät inte utan var typ i chocktillstånd så jag minns bara att jag gick omkring i min lilla bubbla, folk försökte prata med mig men jag hörde dom inte och sen försökte jag dränka mig själv i värsta lerhögen, som kvicksand fast det var lera.

Jag vet att jag drömde fler drömmar men nu är dom självklart bortglömda, vet bara att en innehöll en mus jag tog hand om..

Har ni haft nån konstig dröm inatt? :)



Outfit och så vidare...


Skor, jeansskjorta second hand, ringar från blandade ställen, byxor H&M, jacka (provex till kommande webbutik).

Hej. Jag har precis kommit hem efter att jag, mamma och Andreas varit ute och ätit mat. Vi åt på en resturang nere i "stan" där dom har riktigt god kina/thaimat, så det var riktigt gött. Nu har jag hoppat i pyjamasen igen (som jag hoppade ur vid 18.30 hehe) så ska jag krypa ner under täcket i soffan å se en film med la familia, det lutar åt någon spännande film, vi får se vilken.

Hopas ni haft en mysig söndag och glöm inte bort min frågestund i inlägget nedan :)
Puss å Kram på er gullebarn, hehe!



Questions?????


Snyggaste bilden på mig va?! ;P Haha!
Då jag bad er om lite tips till bloggen kom frågestund upp några gånger. Så nu har ni chansen att ställa en/några fråga till mig. Får jag ingen fråga, jamen då skippar vi det hela men nu har ni i alla fall en chans att få reda på om det är något ni undrar över :)



Mysteriet på Greveholm

Hej. Idag har bara jag och minsta brodert varit hemma så vi började med att göra frasiga våfflor som vi åt till lunch tillsammans med grädde och blåbärssylt och yummi vad gött det var, minns inte när jag åt våfflor sist.

Efter det la vi oss i min säng och kikade på massor av avsnitt av "Mysteriet på Greveholm", åh vad jag älskar den julkalendern (från 1996) :D Jag var tvungen att kika var "Greveholm" ligger och slottet ligger inte allt för långt ifrån oss, i Eslövs kommun. Dock heter det egentligen Hjularöds slott och tyvärr är det privatägt så man får inte åka dit och kika :/

Jag läste också att alla inomhusscener spelades in i Malmö i SVT's studio och att slottet bara användes för utomhusscenerna och det visste jag faktiskt inte innan. Undra om det bara är familjen Bergengren (de som äger det som bor i hela det slottet nu, jag menar, det är ju gigantiskt!

Jaja, där fick ni lite småfakta om Greveholm :P



Tråkigt väder..


Det första jag gör då jag vaknar (förutom att ligga och dra mig i sängen i si så där 20 min extra) är att dra upp rullgardinen och spana in vädret. De senaste dagarna har vi ju blivit bortskämda med massor av sol så imorse då jag kikade ut genom fönstret blev jag riktigt besviken då det var så grått som det kan bli. Håller ni inte med mig om att man blir på så himla mycket bättre humör då det är fint väder ute? jag tycker verkligen att det brukar vara så. Nu kikade jag precis ut igen och ser att regnar.. Ännu sämre än att bara vara grått.

Just det, vad heter Harry Potter filmen som Robert Pattinson är med i? Jag har inte sett den då jag inte tycker Harry Potter filmerna är så överdrivet bra (har sett de tre första tror jag) men just den funderar jag på att se i det här dystra vädret, så, vad heter den? Och hur många filmer finns det egentligen? :O

Kram på er.



Just de..


This is it!! Röstningen avslutas ikväll klockan 23:59:59 och jag vill så gärna vinna, just nu ligger jag etta men tvåan är bara tre röster under mig och kan alltså gå om mig när som helst så snälla, du som läser detta, rösta på mig här, skulle bli skitglad, fast rösta bara om du verkligen tycker jag förtjänar det, vill du rösta på någon av de andra så får du ju självklart göra det (än om det inte är vad jag vill, haha).

Nu ska jag sova, sov gott, puss =)

Ps, förlåt för allt tjat om dena här röstningen men det skulle bara va så kul att vinna en ny design av duktiga kinga :)



Outfit påsk!


Skor, vantar, väska Second hand, byxor H&M, t-shirt, kofta Bik Bok, jacka köpt i London, glajjor Lindex, hatt köpt i Schweiz, ringar från blandade ställen, sjal Indiska.



Påskafton!

Jag måste ju börja med att säga GLAD PÅSK, kom ju på att jag inte sagt det än *fy skäms*. Nu under påsken är det konstrundan här i Skåne (eller om det bara är på Österlen?), det menas att massor av konstnärer, fik, gallerier, små butiker och massa annat har öppet så man får kika. Det blev en heldag för oss så nu är jag så trött att jag ärligt talat tror jag ska gå och lägga mig.

I alla fall, vi tog massor av fina bilder och här kommer några av dem.

Ringen för dig som vill ha en stooor och synlig ring på fingret!

Vi njöt av solen.

Och lilleman sprang omkring och var bara allmänt lycklig.

Vi köpte götte på Buhres, mums för färsk fisk och röror.

Vi köpte två olika musiga röror, smaksatta fiskar och bröd som vi åt till lunch ute i solen.

Finaste mamma och broder.

I Kivik.

Helt sinnes vad det blommade, hur jäkla vackert som helst!!


Och vissa blommor fick sig ett dykarbesök av en humla.

Man såg skyltar överallt där det stod t.ex "Öppet" "Galleri" "Café" osv, bara här nedan ser ni ju ett par skyltar..

Vi satte oss mot en varm vägg och fikade.

Mamma skulle locka på en liten kissemiss men efter att hon såg den här bilden bestämde hon sig för att ALDRIG mer locka på en katt :D Ps. Katten kom inte fram, man kan ju undra varför....



Åsså styvpappa får vi ju inte glömma bort, världens bästa som alltid funnits där.

Så har min dag sett ut, visar middagens dukning imorgon, ids inte gå ner å hämta kameran :)
PUSS!



Vote


Hejsan, nu är vi äntligen hemma! Dock så såg jag precis att vi tatt ganska exakt 200 bilder och ärligt talat orkar jag inte sätta mig och redigera och rensa dem just nu så jag bjuder på bilden ovan just nu så får resten komma senare ikväll. Idag är det ju påskafton (eller visst är det det? hah) så nu ska jag ner och hjälpa till å duka å så inför middagen. Vad har ni gjort idag och vad hittar ni på ikväll? :)

Och just det, idag klockan 23.59 avslutas röstningen så please rösta på mig om ni inte gjort det, skulle vara så förbaskat roligt att vinna och då får jag ju mig dessutom en ny och snygg design till bloggen, det vill vi inte om gå miste om va?! Era röster behövs, tack på förhand! :) Rösta här.

Puss på er fina läsare.



Vote


Hejsan, nu är vi äntligen hemma! Dock så såg jag precis att vi tatt ganska exakt 200 bilder och ärligt talat orkar jag inte sätta mig och redigera och rensa dem just nu så jag bjuder på bilden ovan just nu så får resten komma senare ikväll. Idag är det ju påskafton (eller visst är det det? hah) så nu ska jag ner och hjälpa till å duka å så inför middagen. Vad har ni gjort idag och vad hittar ni på ikväll? :)

Och just det, idag klockan 23.59 avslutas röstningen så please rösta på mig om ni inte gjort det, skulle vara så förbaskat roligt att vinna och då får jag ju mig dessutom en ny och snygg design till bloggen, det vill vi inte om gå miste om va?! Era röster behövs, tack på förhand! :) Rösta här.

Puss på er fina läsare.



Hej. Hoppas det här funkar nu. Hade tänk...

Hej. Hoppas det här funkar nu. Hade tänkt blogga från mobilen förut idag men glömde totalt bort det. Vi har vart ute och kikat på konstrundan men vi är snart hemma igen så då visar jag massa bilder :) kram så länge.




Allison Harvard

De senaste dagarna har jag sett på America's next Top Model, cycle 12 på webben. Då en tjej som hette Allison kom in i "salen" blev jag nästan rädd, hon såg ut som på bilden längst ner till vänster. Hon hade riktigt stora ögon, var spinkig och en annorlunda formad mun. Då de sedan började fotografera kom jag på mig själv att verkligen vara fascinerad av hennes utseende sen började jag bara gilla henne mer och mer och efter några få avsnitt var det hon jag ville skulle vinna! Hon kom till finalen men tyvärr hamnade hon på andra plats.

Vecka efter vecka tycker jag hennes bilder blev fantastika. Jag älskar att hon ser annorlunda ut, inte en "vanlig" modell! Vad tycker ni om ni kikar på bilderna? Jag tycker hon ser fantastiskt läskig och spännande ut, på ett bra sätt.

PS. PLEASE rösta på mig här, röstningen avslutas imorgon och jag skulle bli så förbaskat glad om jag vann. Just nu ligger jag på andra plats så jag behöver era röster!! =D Klicka in här för att rösta, det är busenkelt och tar seriöst inte mer än 5 sekunder. Tack.



Några stilikoner

Tänkte visa bilder på några av mina främsta stilikoner, dessa prickar alltid in alla rätt och ser alltid så förbaskat fräcka ut!! Gaah, vill ha deras garderober!

Taylor Momsen, den ultimata rock-chic bruden!

Taylor Momsen pic 1 Källa, pic 2 Källa, pic 3 Källa.

Alexa Chung är alltid så himla snyggt klädd, både till vardag och till fest!

Alexa Chung pic 1 Källa, pic 2 Källa, pic 3 Källa.

Olivia Palermo är med stilren av sig men inte så att det blir tråkigt utan snarare vrålsnyggt!

Olivia Palermo pic 1 Källa, pic 2 Källa, pic 3 Källa

Mary-Kate Olsen har vart en av mina stilförebildern sen jag var ca 14 år, hon har alltid haft stilen!

Mary-Kate päls pic 1 Källa, pic 2 Källa, pic 3 Källa.

Whitney Port lyckas alltid se så flickig ut men ändå med en rokig touch och med attityd.

Whitney Port pic 1 Källa, pic 2 Källa, pic 3 Källa.

Agyness Deyn, behöver jag säga något mer, kvinnan är ett geni då det kommer till kläder och styling, damn!!

Agyness Deyn pic 1 Källa, pic 2 Källa, pic 3 Källa.


Har ni några stilikoner?
Och ps, imorgon avslutas röstningen på TTS Blog Awards, jag ligger under med 5 röster så snälla snälla snääällla, rösta på mig, skulle bli så förbaskat glad och det går himla snabbt också! :D Klicka här för att rösta.



Outfit


Skor, halsband Second hand, byxor och glajjor Lindex, jacka köpt i London.

Idag är det strålande sol dock lite luftkallt, eller kallt och kallt, det är ju kanske 12 plusgrader men det blåser lite. Vi var nere på stan en sväng och jag höll mamma i armen då hon börja nypa min arm och efter ett litet tag sa hon såg du? Men eftersom jag bara kikat ner i backen och trodde hon fjantade sig då hon nöp mig sa jag, nä? Då sa hon i alla fall att Gudrun Schyman just gick förbi oss, jag snodde mig och såg henne, dock bara bakifrån hehe.


Tjosan.



Morsning people


Hej. Mitt internet slutade fungera igår kväll så det blev ganska svårt att uppdatera bloggen då vilket ni nog förstår. Just nu sitter jag i alla fulla fall och fikar och ska väl kanske ut en sväng sen, mamma säger att det är uuunderbart väder ute så.

Har ni några planer för dagen mån tro?
Kram!



Outfit torsdag första april.


Skor, väska, vantar Second hand, strumpbyxor köpta i Schweiz, klänning (egentligen ett nattlinne) och glajjor från Lindex, kofta Bik bok, halsduk??



1:a April

Hej hopp. Som jag skrev i inlägget innan så var det himla fint väder ute idag (förutom att det blåste en del) så jag, mamma, Liam och en av hans vänner begav oss ner på stan där vi besökte nån ny handelsträdgård och lite andra ställen.

Det jag tyckte var bäst (förutom solen då!!) var att på två ställen bjöds det på gotte, bl.a godis, läsk, kaffe, vin och super goda snittar.

Ja jag orkar inte skriva till varje bild utan de får tala lite för sig själva :)



För 100-lappen

Hej. Hann inte blogga något imorse, det var så vackert ute så jag gjorde mig bara iordning sen for vi ner på "stan" där vi strosade omkring lite, visar bilder om ett tag. Kom i alla fall hem med lite grejer och känner mig prima nöjd då allt detta tillsammans gick på 100 kr!

Jeansskjorta, oversize Röda korset 30 kr.

Jeansväst som blir skitsnygg att ha utanpå skinnjackan eller bara på ett vanligt plagg, Röda korset 10 kr.

Ett kit med läppglans som jag köpte på ett litet stånd på stan, 10 kr.

Blev så glad då jag såg dessa!! Tre små Elvis tavlor, 10 kr styck.

Åsså världens snyggaste skrivblock! 10 kr styck.