In my new wedge sneakers

För ett par dagar sedan fick jag hem dessa grymma skor, sneakers med en gömd kilklack! Och idag fick jag hem mitt andra par som är helvita, får visa de en annan dag :) Fick bli en lite rolig klädsel idag med sneakers och "ballerinakjol" men jag gillar ju att klä mig lite udda ibland så jag kan inte annat än gilla den här klädseln. Nu ska vi kika på Masterchef Australia All Stars, världens bästa matprogram, utan tvekan!
 
Sneakers//Ebay
Kjol//H&M
Tröja//Loppis
Solglasögon//H&M
Örhängen//DIY



Leopard

Hej. Blev ett lite sent inlägg idag men så blir det ibland (eller för det mesta för min del). Igår hos läkaren gick det så där, det slutade med att när vi gick därifrån så brast jag ut i gråt. För att göra en lång historia kort så tyckte läkaren att jag skulle satsa på KBT (Kognitiv beteendeterapi) och inse att det inte finns något annat att göra mot min onda rygg. Och det kan jag inte acceptera, så är det bara! Jag menar jag är 22 år och kan inte leva ett normalt liv för fem öre! Enligt honom är det 70% chans att KBT kommer hjälpa mig och han trodde även att jag skulle kunna få 50% mindre ont av det. Jag tror inte på det (tror det kan hjälpa kanske 20-30%) men än om det skulle hjälpa upp till 50% så är det för lite! Jag måste få bort kanske 80% av min smärta för att kunna leva ett någorlunda normalt liv med undantag för vissa aktiviteter och jobb. Så nej, jag ger inte upp än. Jag vet att någonstans där ute måste det finnas en läkare som kan hjälpa mig få ner smärtan, eller det är vad jag hoppas på i alla fall. Jaja, orkar inte ens tänka på det där för jag känner mig fortfarande rätt nere. Men här kommer dagens outfit.
 

Klackar//Nelly
Kjol//Ebay
Linne//Gina tricot
Hatt//Loppis
Halsband//Ebay
Skärp//Ebay



Malmö

 
Hej! Tänkte bara skriva ett snabbt litet inlägg innan jag åker. Jag ska nämligen till Malmö idag för att träffa en läkare på beroendecentrum angående alla mediciner och allt morfin jag äter dagligen (pga ryggen) och hur nedtrappningen ska gå till väga. Ska bli ganska spännande att höra vad han säger för om det är något jag är orolig över så är det just nedtrappningen eftersom jag har ont som det är då jag äter massor av morfin redan. Vill även höra hur det blir om man blir inlagd, vart man blir inlagd isf, vad man gör då osv.
 
Nä nu måste jag göra mig klar, vi hörs sen idag eller imorgon igen. Och kom ihåg att tävla om den fina virkade klänningen som finns i inlägget nedan.



Måndagstävling #1

Det blev lite senare än tänkt men NU kör vi igång måndagstävlingen! Det du tävlar om den här super fina virkade klänningen/tunikan/linnet, den är helt ny (har bara använt den för bilderna) och därför i perfekt skick. Storleken är one size så ni får utgå från hur den sitter på mig som är 165 cm lång. Tänk på att om man är några storlekar större fungerar den att ha som linne eller tunika! Här nedan ser ni hur jag skulle matcha den, men vill man inte ha den till bara ben fungerar den även perfekt till ett par svarta stuprörsjeans och en skinnjacka nu när hösten närmar sig. Längst ner i inlägget finner ni tävlingens regler.
 
Tävlingsregler;
  1. Skriv eller nämn i ett inlägg på din blogg att du är med och tävlar om den här klänningen och länka till det här inlägget (du får mer än gärna låna någon/några bilder).
  2. Kommentera det här inlägget med ditt namn och mejladress, samt länken till ditt inlägg som tävlingen nämns i.
 
KLART!
 
Om du inte har en blogg så behöver du bara kommentera det här inlägget med ditt namn och din mejladress, samt på något sätt framföra att du är med och tävlar.
 
Tävlingen avslutas på söndag den 2 september kl 12.00 och jag lottar en vinnare strax där efter.
 
AVSLUTAD!!



Sportigt

Hejsan. Jag kom ganska nyss hem efter att ha varit och tränat, shoppat och hämtat ut recept på apoteket och så avslutade jag det hela med en promenad. Jag har blivit mer och mer förtjust i att köpa träningskläder, gärna färgglada plagg. Som innan jag skulle och träna var jag inte alls peppad på det men sedan bytte jag om till lite färgglada och snygga träningskläder och det gav mig genast lite inspiration och det kändes roligare, ett tips!
 
Gympaskor//Intersport
Shorts//Gina tricot
Linne//Lindex
Sportbh//H&M
Väst//Second hand (H&M)
Keps//H&M
Klocka//Ebay



Prickigt

Klackar//Tradera (H&M)
Resten kommer från H&M



Som en prickig dalmatin med neondetaljer

Hej. Igår kväll hade jag och lillebror Liam en myskväll då vi var ensamma hemma. Vi såg på två filmer, Bruce Almighty och Yes Man, båda med Jim Carrey i huvudrollen. Till det blev det självklart massor av godis så vi nästan sprack och sedan låg vi och pratade tills vi somnade, super mysigt! Vidare till dagens outfit.. Kör på mina nya brallor och linne från H&M och matchar det med neongula örhängen och skor, hela outfiten dyker upp närmare kvällen men så länge får ni en tjuvtitt.
 
Allt kommer från H&M.



Shopping - Nelly.com

Såg på ett par större bloggar att nelly.com lagt till flera produkter till deras rea och även sänkt priserna så jag gick in på hemsidan (använde lösenordet MY) och klickade hem ett par grejer som jag tyckte var riktigt snygga! Skorna tycker jag är så där fulsnygga men jag är ganska säker på att jag kan få dem att se jäkligt coola ut ;) Här är det jag beställde;
 



Style it light winner

Har ju glömt att berätta för er att för ca en vecka sedan fick jag ett mejl där det stod att jag var utsedd till vinnare av Style it light tävlingen. Förstod först ingenting eftersom jag inte hade tävlat om något men sedan kom jag på att i och med att man la ut sin outfit på minoutfit.se så var man med och tävlade. Så jag ska tydligen få hem en Coca-Cola light Jean Paul Gaultier collectors box. Jag vet inte riktigt vad det är för något men det är ju aldrig fel att vinna :)
 
Och tror ni inte jag blev förvånad när jag gick in på bloglovin nyss och fick syn på en bild på mig i ett inlägg som Lina Di Moda gjort på sin blogg. Klickade mig in och såg ett par bilder varav två av dem var på mig, hon berättade vilka vinnarna var, kul!
 



Keep your distance, I might hurt you!

Hejsan. Idag har jag varit och tränat och träffat min nya sjukgymnast. Jag har nog inte berättat det för er men Christian, sjukgymnasten som jag haft i ca 2 år slutade jobba på sjukhuset i förra veckan. Tyckte det var så himla tråkigt för han är och har varit världens bästa sjukgymnast, han har alltid förstått mig och alltid försökt hjälpa mig på bästa möjliga sätt. Men idag träffade jag min nya för första gången, Hanna heter hon och jag måste säga att hon verkar vara ganska lik Christian, snäll och ödmjuk. Så jag tror att det här kan bli bra det med.
 
Och vad många som kommenterade mitt inlägg med alla kläder jag rensat ut ur garderoberna. För er skull hade jag gärna haft en bloppis men som jag skrev skulle det ta för lång tid så tyvärr blir det inte så. Jag har dock bestämt mig för att varje måndag i ett par veckor framöver anordna en tävling där jag lottar ut lite kläder, smycken och kanske något par skor. Det låter väl som en rolig idé?! Så på måndag drar jag igång första tävlingen!
 
Och en sista grej, titta vilken snygging jag fick hem idag! Den sitter perfekt och är så jäkla ball! Inget man har på sig om man ska mysa eller så kanske men den är helgrym ändå, älskar den!
 
Bh//Ebay
Skjorta//Loppis



STOR garderobsrensning!

Jag har alltid varit en sån som gärna sparar på grejer, speciellt kläder och skor. Jag brukar tänka att något kanske blir modernt igen, att jag kommer ångra mig osv. Men igår tog jag mig i kragen och rensade för första gången mina garderober på tre år och jag vet inte vad jag ska säga.. Det ser ut som att jag inte borde ha några kläder kvar men grejen är den att det syns inte ens i garderoberna att allt detta är urplockat. Och nej jag säger inte bara så utan det syns ärligt talat inte. Nu funderar jag på vad jag ska göra av alla kläder, skor och väskor. Funderar på att stå på Suckarnas på lördag här i Simrishamn om vädret tillåter och sälja allt väldigt billigt för att bli av med det, annars kanske jag skänker bort allt. Jag orkar i alla fall inte lägga ut det på tradera eller här på bloggen för det blir så jobbigt att fota och skicka allt, så tyvärr. Här kommer ett par bilder så ni förstår hur mycket jag rensat bort ;)
 
 
Massor av fuskpälsar, jackor, kavajer och väskor.
 
Och massor av skor.
 
Brukar ni rensa i era garderober ofta? Och vad brukar ni göra med det ni rensat bort?



Wedge-Sneakers

Okej, ingen kan väl ha missat sensommarens och höstens stora skotrend?! Det är i princip omöjligt för varenda skobutik verkar ha snappat upp trenden med wedgesneakers, sneakes med gömd kilklack! Personligen tycker jag att de är ursnygga och jag har tyckt det sedan H&M släppte sina för ett par månader sedan (ni minns de vita och de svarta med neongula detaljer?). Jag väntar ju på att två par ska landa i min brevlåda, ett par vita och ett par svarta från Ebay. Jag har gått igenom ett par sidor på nätet och samlat ihop ett gäng av denna skomodell. Hoppas ni hittar något par som ni gillar.
 
 
 
Jag undrar om ni har tänkt eller kanske redan har satsat på denna skotrend?



I min keps

Hej. De här är väl inte de bästa bilderna jag publicerat här på bloggen men jag började få så ont i ryggen när vi var nere vid havet så jag ville bara snabbt ta nån bild. Bättre än inga tänkte jag och jag hoppas ni håller med :) Jag känner mig fortfarande ganska oinspirerad och har därför ingen större lust att blogga men jag hoppas att det vänder snart, både för min men även för eran del. Här kommer i alla fall outfiten.
 
Sneakers//Ebay
Kjol//Loppis
Kofta//Loppis
Linne//Monki
Skärp//Loppis
Halsband//Ebay
Keps//Loppis
Klocka//Ebay



En vacker solnedgång

Det har varit så fantastiskt kul att ha Sara hos mig den senaste veckan, men hon kunde ju inte stanna för evigt så vid 17 skjutsade vi henne till flyget i Malmö. Vi har haft fint väder hela veckan så vi har varit på utflykter, grillat, ätit god mat, käkat massor av godis, sett film och pratat hur mycket som hest. Idag hade vi 32 grader i skuggan och strålande sol på det så vi hängde vid havet där vi åt godis och snackade, ja och svettades såklart! Ett fint avslut på veckan tycker jag. På vägen hem från flyget så stannade vi och fotade min outfit för det var så himla fint ljus ute, hoppas ni gillar bilderna och min nya klänning lika mycket som jag, tycker den är super söt och jag gillar det transparenta partiet i ryggen :)
 
Sneakers//Ebay
Klänning//Ebay
Kjol//H&M
Cuffs//Ebay
Hatt//H&M
Solsglasögon//Tradera



Platform & spikes

 
När jag för ett par dagar sedan fann dessa på ebay ramlade jag typ av stolen, så förbannat snygga!! Tänkte inte beställa dem förrän jag fått in pengar om några dagar men så idag upptäckte jag att det bara fanns något enstaka par kvar i min storlek så då gjorde jag snabbt en beställning, jag hade inte tänkt gå miste om dem. Åh jag vill ha dem nu nu nu! De är nog de snyggaste skorna jag någonsin har sett, hoppas bara att de passar annars blir jag sjukt besviken. Vad tycker ni? Visst är de coola?!



Små fjärilar

Tänkte som snabbast visa er dagens outfit, har på mig ett nytt sött linne från ebay.
 
Allt kommer från ebay förutom örhängena som jag har gjort själv.



Gårdagens shopping

Igår skrev jag som sagt att jag hade shoppat en del i Ystad. Nu har jag fotat grejerna så ni får se vad det var som fick följa med mig hem! Jag är tokkär i de prickiga byxorna och toppen, ska självklart bära dem tillsammans, tycker de gör sig bäst så :)
 
Armcuffs//JC, 20 kr styck
Halsband//KappAhl, 25 kr
Jeans//Lindex, 100 kr
Kavaj//Lindex, 150 kr
Topp//H&M, 149 kr
Byxor//H&M, 99 kr
Helsvarta bh'ar//Lindex, 50 kr styck
Svartvit bh//KappAhl, 25 kr
Bikinitopp//H&M, 39 kr



En dag i Ystad

 Eftersom jag och mamma ändå skulle hämta Sara på flyget i Malmö så bestämde vi oss för att innan gå på stan i Ystad. Jag hittade en hel del grejer (det mesta på rea) så jag är sjukt nöjd, ska fixa bilder så snabbt som möjligt. Nu är i alla fall Sara här och det är så kul att träffas igen! Som ni nog redan har gissat så lär uppdateringen här på bloggen bli lite si så där, men ni ser väl om det dyker upp något inlägg eller inte :) Här kommer några bilder från dagen.
 
 
 
 



13 augusti - Outfit

Sneakers//Ebay
Kjol//Ebay
Tröja//Loppis
Halsband//Ebay
Solglasögon//H&M



Check this out

 
Från; minoutfit.se



Colorful stripes

Äntligen kände jag mig lite inspirerad, i alla fall tillräckligt för att hoppa ur mjukisbyxorna jag bott i den senaste veckan. Den här snygga kjolen fick jag hem för någon dag sedan, den kommer från H&M och var på rea så den gick loss för 129 kr. Imorgon kommer äntligen Sara hit!! Innan vi hämtar henne på flyget så ska jag och mamma gå lite i Ystad, jag funderar på att köpa en ny tv till mitt rum för den jag har nu är ganska liten och dessutom en tjocktv. Men vi får se, vill inte lägga hur mycket pengar som helst på en tv så det beror på utbudet och priserna. Nu ska jag lägga mig och kika på Solsidan, vi hörs nog imorgon igen. Kram.
 
Kilklackar//Nelly
Kjol//H&M
Linne//H&M
Örhängen//H&M
Väska//Nelly



Loppisfynd!

Klev upp redan vid 8 idag så vid 9 cyklade vi in till stan och gick på loppis i Suckarnas. Redan vid första bordet fyndade jag flera plagg av en kvinna som stod och sålde riktigt fina plagg. Trodde det skulle vara kallt idag för när vi cyklade ner var det riktigt kallt, jag hade ärligt talat velat ha vantar och vinterjacka på mig, men senare under dagen blev det varmare och tillslut var det så varmt så man höll på svettas ihjäl, haha. Här kommer grejerna jag köpte på loppisen.
 
En par solbrillor för 20 kr.
 
En rosa jeansklänning, en beige shortsdress, en svart magtopp, en jeanskjol och ett par beige/bruna skyhöga klackar. Gissa vad jag betalade för allt tillsammans..? 60 kr!!



Sneakers med gömd klack

Från ebay.

Jag hade lovat mig själv att inte köpa något från ebay förrän jag fått in pengar på kontot igen men det löftet bröt jag ganska snabbt.. Dessa skor har ett bra tag (i flera månader faktiskt) legat i min önskelista men jag har aldrig slagit till, inte förrän NU. Kunde inte bestämma mig för vilka jag ville ha så det fick bli två par, ett par svarta och ett par vita. Längtar som attan tills de anländer :) Vill tipsa er om att have2have.se har ett gäng snygga skor i liknande modell för ca 600 kr, in och kika!



It's a grey day

 Hej! Jag hoppas ni mår fint denna fredag och ser fram emot helgen. Själv så mår jag så där.. De senaste dagarna har varit ganska jobbiga med ångest och så vilket gjort att jag inte sovit så bra om nätterna. Igår när jag skulle sova så fick jag dessutom värsta klådan, det kliade på hela kroppen, i ansiktet och i hårbotten. Förstod ingenting först men sen kom jag på att jag tidigare hade myst och kelat ganska mycket med en katt vilket såklart inte är det bästa eftersom jag är allergisk. Annars då.. Ska snart iväg och träna, är inte så himla taggad men jag måste ju ändå göra det. Mitt paket från H&M har också kommit så jag ska hämta ut det i samma veva, hoppas allt är lika fint som jag ser framför mig. Grått väder har vi också vilket gör att man mår ännu sämre. Vilket klagoinlägg det blev, det var inte riktigt tanken men så blir det ibland.
 
Åh vad jag önskar att jag mådde lika bra som för ca två veckor sedan. Då var jag så himla glad, det var fint väder, vi hittade på mycket kul här hemma, jag var inspirerad och tyckte det var så himla kul att blogga. Men på måndag kommer ju min vän Sara ner och stannar en vecka så det ser jag fram emot jätte mycket och efter det ska jag väl se till att fundera ut en ny design till bloggen, det kanske kan bli lite utav en nystart, vem vet. Nä hörrni, nu ska jag göra mig i ordning för att träna, vi ser ju när vi hörs igen. Hoppas ni får en trevlig helg, puss o kram!
 
 
 En bild som mamma har redigerat.



Frossar i smycken

Jag har egentligen aldrig varit så mycket för smycken, jag har använt något halsband ibland eller ett par örhängen men inte så mycket mer än så. Inte för att jag aldrig gillat smycken utan för att jag har tyckt det varit så dyrt, så jag har inte tyckt att det har varit värt pengarna. Men sedan jag upptäckte ebay har jag samlat på mig en hel del smycken. Jag tänkte visa er massor av nya som jag har fått hem under de senaste veckorna (allt kommer från ebay).
 
 
Ett par örhängen och en "svart" halsring.
 
Ett par söta örhängen och ett färgglatt armband.
 
En snygg silvrig halsring!
 
Två snygga halsband! Har ju redan ett med en pistol men det här är snäppet större.
 
Silvriga cuffs.

Jag är mer än nöjd! :) Vad tycker ni? Något ni gillar lite extra?



Tips på snygga bh'ar

Jag vet att många av er gillade de två bh'arna jag beställde från ebay och tänkte därför tipsa om dessa tre. Alla kommer från Chicy.se och alla är hur snygga som helst!! Jag har sett att Angelica Blick har "Crystal Bra" och att Victoria Törnegren har "Stud Bra". Personligen tycker jag att "Crystal Bra" är snyggast men jag skulle ändå mer än gärna äga alla tre!
 
 



Ohlala, look at my new sparkling bra

Titta vad jag fick hem med posten idag, det gick ju jätte snabbt! Och den passar dessutom hur bra som helst. Den är lite stor runtom men det funkar ändå så det orkar jag inte göra något åt. Jag är så förbaskat nöjd, den är verkligen hur fin som helst, jag ångrar mig inte en sekund att jag köpte den!
 
Från ebay.



En korthåring Jennilie

En vän till mig la nyligen ut några gamla bilder på oss där jag var korthårig, så jag var tvungen att kika på massor av gamla bilder från den tiden och jag tänkte visa er några av dem. Vissa av er minns nog när jag såg ut så här men vissa av er kanske inte gör det. Det var i oktober 2009 som jag valde att klippa av mitt medellånga hår och sedan färga det rött i luggen. Jag var jätte nöjd och kände att jag behövde den här förändringen. Nu när jag ser tillbaka på det är det inget jag skulle prova på idag men jag är ändå nöjd att jag vågade.
 
 
Efter några månader försvann det röda och det fick bli mörkbrunt i hela håret, finare än det röda tycker jag.
 
 
Har ni någon gång vågat göra en stor förändring av erat hår? Jag måste än en gång säga att jag är så nöjd att jag vågade prova för jag hade varit sugen på det hur länge som helst. Nu vet jag ju dessutom att på ca 2,5 år så har jag väldigt långt hår igen vilket gör att jag troligen skulle våga klippa av mig håret igen.



Internetshopping

 Idag har jag en jobbig dag med en förjävlig värk i ryggen och ångest på det (får alltid mer ångest när jag blir sämre i ryggen). Ville trösta mig själv så jag gick in på kontot och såg att jag hade lite mer pengar än väntat kvar så då började jag söka runt på H&M och ebay. Har precis gjort mina beställningar, är några hundra kr fattigare men lite gladare, alltid något :)
 
Från H&M blev det mest bara reaplagg och så ett par snygga örhängen på det. Tycker shortsen var så himla söta och billiga så eftersom jag inte kunde bestämma vilken färg jag ville ha dem i fick det bli alla tre, passade även på att köpa en ny bikini när de bara kostade ca 30 kr per del.
 
 
På ebay hittade jag som vanligt hur mycket som helst jag ville klicka hem. Ett tag hade jag nästan 20 plagg i mina varukorg vilket var lite väl men efter ett tag fick jag ner det till en rimlig summa. Jag hoppas att den svarta jackan är lika mysig som den ser ut att vara för i så fall blir det en perfekt höstjacka! Och kavajvästarna eller vad man nu ska kalla dem älskar jag som bara den, speciellt den vita! De har dessutom transparenta detaljer i ryggen och i sidan som gör dem lite roligare.
 
 
Är det något ni tycker är lite extra snyggt? Själv längtar jag mest efter kavajvästarna och kjolen! Och jackan såklart. Och den mysiga tröjan.. Örhängena vill jag och ha så snabbt som möjligt. Äh, jag gillar ju allt och vill ha allt hos mig NU! :)



Glest med uppdatering

 Hej. Jag ville bara be om ursäkt för att uppdateringen den senaste veckan varit rätt så gles. Jag känner mig helt enkelt inte så inspirerad just nu, en enkel och ärlig ursäkt. Jag kan inte säga när det går över men förhoppningsvis snart, jag älskar ju att blogga! Men det får ta den tid som behövs, att blogga ska vara kul, inget måste :)
 



Morgon-loppis

Hej! Jag är så glad över att vi ännu en dag har strålande sol och varmt ute, nu har vi ju haft fint väder i nästasn två veckor med undantag för någon enstaka dag. Imorse for jag och mamma in till stan för att gå på loppis i Suckarnas, det var rätt så mycket folk på plats och en hel del som sålde. Själv så hittade jag fina glasunderlägg med Marilyn Monroe och en vit stickad tröja med Bamse på :)
 
 
Efter loppisen kom Andreas och mötte upp oss och så gick vi en snabbis i stan för att spana in alla turister och bara njuta av att det är sommar. Andreas blir som ett litet barn när han cyklar, han ska  styla och så :P
 
 
Nu är vi hemma och käkar lunch men vi ska snart iväg till Sandhammaren för att sola och bada. Hoppas ni får en toppen lördag! Kram.



Lite bilder..

Det blev att åka till stranden här i Simrishamn. Vi har ju faktiskt en fin strand här (iskallt vatten dock) men vi är verkligen aldrig där. Men eftersom vi inte hade någon bil idag så fick det bli något som låg nära så vi cyklade dit. Det var riktigt skönt och förhoppningsvis blir det lika fint väder imorgon :)
 
Vi köpte med oss vattenmelon som vi smaskade i oss ganska snabbt.
 
Sedan körde killarna lite strandtennis.
 
Och hade tåbrottning.
 
Efter att mamma och Liam cyklade hem så stannade jag och Kevin i stan där vi köpte varsin mjukglass i hamnen och sedan satt och snackade. Jag älskar verkligen att umgås med mina bröder!
 
Innan vi cyklade hem så stannade vi på Preem eftersom jag hade ett paket att hämta där och kan ni gissa vad det var.. Sju säsonger av Desperate Houswives!! Jag lär ju vända på dygnet nu och ligga uppe om nätterna och se på serien.



Ut till solen

Morsning! Idag är det fint väder ute än om det verkar ska bli lite växlande molnighet om ett par timmar. Vi hade i alla fall tänkt fara ut en sväng, kanske till havet, en picknick eller kanske något annat.. Vi får se. Jag ville bara önska er en fin torsdag! Kram.
 
Ytterligare två bilder som mamma tog på mig i förrgår.



Coola bh'ar!

 
 
Igår kväll fastnade jag vid ebay där jag surfade runt tills klockan visade 03 och jag kände att sängen kallade. Som vanligt satt jag bara och kollade hej vilt på olika sidor (använde alltså inga sökord) och glad är jag för det för titta vilka godbitar jag fann!! Hur snygga är inte dessa bh'ar?!?! Jag blev kär på en gång så det fick bli en beställning. Är dock väldigt osäker på storleken eftersom det inte är bh storlekarna jag är van vid här i Sverige, så jag hoppas hoppas hoppas att de passar när de väl kommer fram. Ni kan väl hålla tummarna för mig? :)



Catch me if you can

 Här kommer outfiten som mamma fotade igår. Armbandet och klockan köpte jag i helgen på loppis för kanske en tia styck, himla bra tycker jag. Och tjocktröjan och kjolen snodde jag från mamma, eller okej, lånade. Kändes ganska ovant med polo men efter ett tag var det ganska skönt måste jag säga. Kanske får ta och införskaffa mig en egen tills i vinter då det enda man gör är att frysa. Nej, nu vill jag inte tänka på vintern.. Här kommer bilderna!
 
Klackar//Tradera
 Kjol//Mammas
Tjocktröja//Mammas
Armband//Loppis
Klocka//Loppis
Hatt//Loppis
Halsband//Ebay