Den här tösen..


Den här bruden är en tjej precis i min smak!! Vi har storslagna planer.
Just det, tack för en toppen helg, shabooya :)



Gårdagen!


Igår var en trevlig kväll med Hanna och andra ungar :P För en gångs skull hade jag även nånting färgglatt på mig, är ju annars en ganska svartklädd människa.

Kisses



Cupcakes








Eftermiddagen ägnades åt att baka cupcakes. Det var första gången för mig och jag är riktigtnöjd med resultatet, dom ser bra ut och smakar lika bra! Hade tänkt lägga ut recepten på den här bloggen senare ikväll.

Puss'k




Cupcakes


Källa

Vet ni vad jag ska göra nu..?? Jag ska baka cupcakes för första gången ;P Haha det lär ju bli spännande! Visar resultatet senare idag!



Jobba jobba jobba



Haha några gamla bilder på mig och min kusin Pernilla.

Idag ska vi iaf jobba här hemma, hela dagen för huset ska snart ut till försäljning, wiie!
Vi hörs senare ikväll istället!
Pussen



En utekväll med brudarna..

Så himla söt Jossan var på den här bilden! =)

Jag och Hanna.

Moi.

Haha jag vet inte riktigt vad jag gjorde :P

Jag och Hanna :)

Gårdagens outfit.

Igår var Hanna och Jossan hemma hos mig där vi förfestade lite, lyssnade på bra musik och skrattade. Senare drog vi vidare till X3M där det blev att snacka med massa nya människor, dansa mycket som vanligt, dansa på högtalaren till Dirrty med Christina Aguilera (ett måste) och ha allmänt trevligt. Vi hade iaf riktigt kul och kom oss väl i säng vid 5-tiden så jag är lite trött nu då jag klev upp vid halv 10 imorse.

Puss



UF-Mässan 2009 Umeå

Snabb info om vårat företag.

En vit och tom monter..

Tadaa, den blev riktigt bra!


Våra tryfflar.

Vi hade gjort snygga t-shirtar att ha på mässan.

Trycket på ryggen.

Hanna och jag! :)

Jag och Jossan =)

Hej.
I torsdags och fredags har jag stått på en mässa tillsammans med mitt företag. Vi sålde slut på alla våra tryfflar och är riktigt nöjda. Igår på eftermiddagen var man dock rätt så trött efter att ha hållit igång så mycket och länge men det var det värt.

Ha en bra lördag!



Våga vara egen- Mässa

Hej.
Idag drar "Våga vara egen" mässan här i Umeå igång. En mässa där unga företagare ställer ut sina produkter och folk får komma och kika och handla. Jag och mina klasskompisar kommer finnas i monter 51, tar er titt dit ;) Mässan är på Nolia och idag är det öppet 17.00-20.00, imorgon 09.00.14.00.

Puss på er!



Min bästa vän.


Hej på er!
Idag träffade jag min allra bästa vän, jag delar nog denna vän med många andra för min bästa vän är nämligen Solen!! Han kom, han lyste med sin närvaro, han värmde, han försvann och han lämnade ett mörker efter sig. Men det viktigaste är i alla fall att han tittade förbi ett par timmar idag, det förgyllde verkligen min dag!

Känner mig inte på ett så stort blogghumör så det kan bli glest med inlägg, eller inte. Ni lär ju märka hur det blir.
Tjo!



En snögrotta med broder.

Vi grävde och grävde och grävde..

Efter ett antal par timmar blev vår grotta klaaar!

Inuti grottan.

Vi har två ingångar, en från sidan och en som är uppåt.

Puss på dig finaste bror!



Vi fikade, haha sötis!! :D


Ja, så här har jag spenderat min dag, ute i snön med broder och byggt en grotta! Den blev riktigt bra och mysig. Vi gjorde iordning lite fika,tog med ljus och ett skinn och satte oss där inne och fikade. Myspys!

Ikväll blir det slappt för mig framför tv'n.
Hur blir eran kväll+
Puss



En kväll med broder L.


En bild från den här vintern, vi blåser med läpparna, därför vi ser lite miffo ut ;)

Gårkvällen blev mysig, den tillbrngades med yngsta brodern (på bilden). Vi poppade popcorn sen satte vi oss i mitt rum och såg på filmen Alive, jag gillar den!! :) Sen ville han sova i min säng och ja det fick han ju så vi harlegat och gosat nu på morgonen!

Just de var det någon av er som märkte av att det var en otursdag igår? Det gjorde inte jag..
ha en bra lördag.
Puss



En kväll med popcorn framför tv'n..


En bild från i höstas då jag fotades med smycken från Milla of Sweden.

Kvällen blir riktigt lugn för min del. Hade tänkt poppa mig lite popcorn och krypa ner i min soffa och kolla på OC elelr kanske OTH, får se vad det blir =)

Puss på nosen.



Film


Hej.
Idag slutade jag skolan innan 12 vilket var ruggigt skönt! Idag fick vi även filmen från modevisningen så jag har suttit och glott på den nu, underbart kul!! =)

Efter skolan strosade jag omkring en snabbis på stan med Josephine. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra..Eller jo just den, städa rummet!

Ciao



Från teckning till färdigt plagg..







Ja, haha skrev ju igår att nu måste jag isäng så jag inte måste sitta uppe till två inatt.. Halv två blev det! Men jag blev ju klar i tid i alla fall vilket var målet ;D Såg dock nu då jag kollade på bilderna att jag glömt måla dit kedjorna på byxorna, får göra det på skolan innan jag lämnar in dom!

Nu måste jag med bussen till skoooolan!
Tjo på er!



Modevisning och mönsterkonstruktion

Kollektionen jag sydde.

En kluddig konstruktion..


Hej.
Hela kvällen har spenderats åt ett arbete som ska in imorgon. Ni vet i slutet av januari hade vi (designtreorna) en modevisning på kollektionerna vi sytt i skolan och nu ska det lämnas in modeteckningar, konstruktioner på alla plagg, bilder, beskrivningar osv, det ska bli ett slags CV.

Eftersom jag vart utomlands i två veckor och kom hem i onsdags blev det att sitta så här dom två sista dagarna. Nu är jag i alla fall klar med allt förutom modeteckningarna, dom ska jag göra nu. Jag kommer nog inte vara allt för noggrann för då kommer jag inte komma mig isäng förrän 2 inatt typ.

Nä nu måste jag upp och rita och måla.
Vi hörs imorgon då det för övrigt är Fredag den 13:de (igen) och en månad sen jag gjorde min andra tatuering, stjärnan på magen ;D

Puss på er!



Dagens outfit.



Skor Dosenbach (Schweiz), Jeans och tröja Gina tricot, leopard tights Six, Klocka New Yorker, armband och örhängen Milla of Sweden, halsband Ur & Penn.

Hej Söta ni!
Idag fick jag tillbaka provet som jag gjorde samma dag jag åkte till Schweiz och som jag inte pluggat nånting på men som den turskit jag tydligen är fick jag godkänt på det. Gjorde ju även ett religionsprov idag som jag börjadeplugga på igårkväll men det var enkelt så det blir ett garanterat G.

Imorgon har jag dock en stor inlämning som jag måste jobba med hela kvällen, dom har jag gjort mer än den halva skriftliga delen så det är mycket av det praktiska kvar.

Ha en fin kväll.
Kramen



Sthlm's shoppingen, ÄNTLIGEN!! :D

Det blev lite silvernitar..

Och guldnitar (det är ett lager plast på dom på bilden så dom är finare i verkligheten).

Köpte även nya skosnören till skorna jag inhandlade i Schweiz.

Och sen det jag är mest nöjd med... Äntligen har jag hittat det perfekta tyget till min balklänning, precis som jag vill ha det!! Så nöjd!! Det var dock väldigt svårt att fånga färgen på bild så det är inte exakt den där rosa färgen men..

Den här klänningen är den allra största inspirationskällan till min klänning.

Nitarna jag köpte är till balklänningen, mina nya skor från Schweiz kommer därför passa perfa då dom också har nitar på sig i guld och silver! Min klänning kommer bli grym!! :D

Så, det var alltså nitarna och tyget som jag inhandlade i Sthlm igår, jag är så glad att jag äntligen hittade ett tyg jag ville ha för här i Umeå fanns det verkligen inga snygga rosa tyger..

Nu måste jag sätta igång med pluggningen.
Tjao



Home sweet home (?!?)


En gammal outfit.

Hej hopp.
Hemma i Sverige igen nu, eller ja, till och med hemma i Umeå. Flygresan igår från Zurich till Sthlm gick jätte bra, var dock tvungen att stiga upp vid 05-tiden vilket kändes ganska tidigt. Hela gårdagen spenderades i Sthlm stad. Men ja, man (iaf inte jag) ska ju aldrig gå på stan då man inte har några pengar man kan spendera, jag hittade så himla mycket fina grejer jag ville ha med mig hem; skor, klänningar, jeans, jackor, väskor osv osv. Men två inköp blev det iaf, och jag är helt lyrisk över dom inköpen, har tänkt på dom heeela natten.. Vad det är för inköp får ni spana in senare under dagen ;) Hihi.

21.00 Igår hoppade jag på bussen och 06.30 var jag framme här hemma. Det var väldigt lite folk på bussen så jag kunde ligga på två säten och sova, har ju dock inte alls sovit lika bra som man gör i en säng men ja, skapligt.

Haha måste bara dela med mig av att jag kom på mig själv prata engelska med folk tre gånger igår (då jag var i Sverige), bara för att jag pratat väldigt mycke engelska dom två senaste veckorna i utlandet :P

Om ett tag ska jag bege mig på syan (är ledig idag tydligen) sen blir det att åka hem till Flurken och plugga, skriva, rita och åter plugga (har prov imorgon och en stor inlämning på fredag, har inte börjat med något av dom).
Puss på er!



Schweiz, sista dagen..

Först tog jag mig en sväng pà IKEA...

Och sen en sista gàng pà Shoppi.

Där inhandlade jag skorna jag kollade pà förra veckan.

Jag ska bara byta snören, gillade inte alld dom som satt där, dà dom är bytta blir dom perfect!!

Ja ungefär sà har jag spenderat min sista dag här... Var lite barnvakt àt Levin pà morgonen, sen Ikea, Shoppi, lekt med smàttingarna, ätit "Fondue" och varit och sagt hej dà till Astrid :) Vilket underbart sportlov jag haft här!

Imorgon ska vi àka iväg vid 05.35 till flygplatsen sà nu ska jag bums isäng.
Puss och god natt pà er :)

Ps. Flyger ju till Sthlm imorgon och kommer spendera hela dagen där, tar sedan bussen därifràn hem (kommer ta typ 10 h) sà det blir inget bloggande imorgon.. Nu kallar sängen!



Schweiz dag 10, Utgàng

Moi

Fr. vänster Adriana, jag och Astrid.

Tiana och Adriana.

Renato och (kommer inte ihàg hans namn).

Pà klubben.

Astrid och moi.

Ca en timme senare än pà bilden nedan var det huuur mycket folk som helst!!


Jag och Adriana, supersöt tjej! :)

Shake it, shake it :P

Astrid vildar till sig :P

Ingen kommentar..

Hej hopp gott folk! :P
Gàrkvällen var verkligen super kul!! Vid 21-tiden gick jag ut och mötte upp Astrid sen kom hennes vän Adriana och hämtade oss. Vi àkte sedan till Baden där vi mötte upp Renato, Tiana och hennes kille pà en bar där vi hängde si sà där nàn timme.

Efter det drog vi vidare till en klubb, samma som jag var pà i somras, LWB tror jag den heter om jag inte är helt ute och cyklar. Där spenderade vi vàran kväll/natt med mycket dans, skratt och trängande. Innan vi drog oss hemmàt (efter tvà nàngàng) var det sà äckligt mycket folk där inne, man rymdes knappt och alla bara knuffades sà det var väl ett litet minus.. Nàgot som blir ett stort minus som jag även pàpekade i somras är ju att man fàr röka där inne, vilket dà i princip ALLA gör... Det resulterar dà i att ögonen svider hela kvällen, det luktar där inne, nu efter att ha shamponerat mig tvà gànger stinker jag fortfarande, kläderna stinker och massssor av passiv rökning för min del dà som inte röker. Näe, verkligen ett stort minus.. Men som sagt, förutom det sà var det toppen :D

För övrigt sà träffade jag pà en svensk inne pà klubben, eller jag hon kommer fràn Sverige men dà hon var 14 àr sà flyttade hon och hennes familj hit till Schweiz (hon var nu 21 àr). Sen sà Tiana som finns med pà nàgon bild, hon hade varit i Sverige tvà veckor för nàgot/nàgra àr sedan sà hon kunde t.ex säga: Tack, Dra àt helvete, Hej, Jag heter Tiana och lite andra ord/meningar pà svenska :P haha

Nä men tack för en rolig kväll!! :)



Schweiz dag 10, Mina smà älsklingar.



Här är sötknoddarna jag tillbringar rätt mycket tid med här nere, kanske beroende pà att det är här hos dom jag bor ;) Morgonen tillbringades i alla fall i lekparken med dom, dom tvà sista bilder är därifràn. Sà underbara smà barn!!

Ikväll blir det utgàng för min del. Ska ut med Astrid och hennes kompisgäng. Ska nog ta med mig kameran sà ni lär väl fà se nàgra bilder imorgon :)

Tjoo



Schweiz dag 9


Idag har det snö/regnat hela dagen..

Ett par ruggigt snygga skor jag hittade, endast 230 kr men dom var för smà dà det endast fanns kvar i stl 36 :(

Dom var sà mycket snyggare i verkligheten än pà bild!

 
Hej.
Efter lunchen satte jag mig pà bussen och àkte till baden. Det är ett sött litet samhälle en bit härifràn. Där strosade jag runt i olika butiker och hittade ett par skor jag vill vill vill ha!! Dock blir det lite svàrt dà dom var för smà och tro mig, jag pressade allt vad jag kunde för att fà igen dragkedjan där bak men icket..

Kvällen kommer spenderas framför en film tror jag.
Ciao



Schweiz dag 9 (?) Outfit.



Leggings Six, fodral GT, tröja Second hand, örhängen Ur&Penn.

Tjo fadderittan pà er!
I'm back. Dom senaste dagarna har spenderats här "hemma" i sängen dà min rygg inte alls velat samarbeta. Idag màr jag dock bättre och àker nog till Baden si sà där nàngàng efter lunch kanske.

Ha en fin  dag!



Dom gamla bilderna finns kvar..

Nog ser man allt att mitt hàr växt en del sen i somras! ;P

Flowers

Tänk om jag kunde fà vara sà här fräknig àret om..


Ja, alla mina bilder som jag tog här i Schweiz fanns tydligen kvar pà datron deras. Jag har dock rensat bland dom nu, tagit bort masa egobilder pà mig men sparat alla bilder pà smàttingarna. Idag är det regn igen, buhuu.



Schweiz- Drömmarnas land?

Hej.
Enda sen jag kom hit (precis en vecka sen) har jag drömt nàgot varenda natt och alltid kommit ihàg drömmen pà morgonen. Jag kommer till och med ihàg alla drömmar nu, förutom den jag hade första natten sà nu fàr ni läsa lite kort om vad jag drömmer om pà nätterna..

fre-lör: Den här natten drömade jag om Idolkillen Robin Bengtsson. Jag och en kompis var och handlade pà Willys i Umeà dà vi fick höra rykten att Robin B ocksà var där. Han var tydligen pà toa sà vi skyndade oss dit och stod och väntade utanför kundtoaletterna. Och ja, där var han. Han kom ut och hejade glatt pà alla sina fans.. Tiden där inne gick och vi undrade vart han hade tagit vägen, efter ett tag sàg vi honom en bit bort pà parkeringen där han försökte gömma sig för alla galna fans som hade vart efter honom men det lyckades inte sà bra för nu upptäckte alla att han var där och började springa mot honom, även jag och min kompis. Efter det har jag en liten minnesförlust sà nu blir det ett litet hopp. Helt plötsligt har jag förvandlats till Brooke fràn OTH och min kompis har förvandlats till Peyton. Vi ser Robin B i en park, jag vill fràga om han vill träffas nàn gàng men vàgar inte därför fàr Peyton fràga honom istället. Han säger ja men dà kom vi pà att nu var det ju hon som fràgade efter en date med honom till sig, inte àt mig. Pà nàgot sätt löste det där sig iaf. Drömmen slutar med att jag (Brooke) och Peyton är tillbaka pà Willysparkeringen dà Lucas (även han fràn OTH) kommer fram till oss och börjar skälla ut Peyton för att hon varit borta hela dagen för hon skulle màsta vara hemma och mata deras lilla flicka. Haha ja, det var ungefär det jag kom ihàg fràn den drömmen.

lör-sön: Den här natten vaknade jag upp av att jag grät, jag somnade om men fortsatte drömma samma dröm sà dà vaknade jag än en gàng av att tàrarna bara forsade ner.. Anledningen till tàrarna var att jag drömde att min pappa dog. Jag kommer inte ihàg hur men han hade i alla fall dött pà nàgot vis. Jag, min bror och Mar. var i pappas lägenhet och skulle rensa ur den, jag fick dà jätte dàligt samvete över att jag aldrig varit där pà slutet osv osv. Tàrarna berodde alltsà pà att han var död, mina skuldkänslor, massor av minnen dà vi rensade lägenheten osv. Inte en fullt lika rolig dröm som den innan.

sön-màn: Inatt var det drömmande om bloggerskan Kenza som gällde. Kenza, hennes kompis nadja och nàn till av hennes kompisar kom hem till mig. Vi skulle tydligen festa lite och bada bubbelbad. Dà var det bara det att när vi började spola upp vattnet i badkaret upptäckte jag att det fattades nàgra delar till badkaret sà allt vatten for bara ut. Kenza och kompisarna gick till mitt rum och väntade medans jag fràgade Andreas var delarna till badkaret var. Han visade det men det var massor av jobb med att fà dit dom. Flera timmar senare var jag tvungen att säga till Kenza och gänget att badkaret tyvärr var trasigt, hon blev dà skit sur eftersom vi inte kunde bada plus att det hade tagit sàn làng tid sà vi missat festen vi skulle pà. Haha lol.

màn-tis: Här var en geting i centrum. Jag var i huset jag befinner mig i just nu. Det kom dà en helt GALEN geting som började jaga mig och lillflickan. Vi sprang till olika rum men den kom alltid in till rummet vi var i pà nàgot vis. Sà fortsatt drömmen sà rätt länge. Haha.

tis-ons: Inatt var det jag som dog.. Jag minns att jag dog pà nàgot vis sà jag blev till ett slags spöke. Alltsà jag kunde se min familj och allt men dom sàg och kände inte mig. Jag for hem en dag dà mamma satt i hallen och sàg helt förstörd ut. Hon hade gràtit jätte mycket och bara satt där helt stilla. Jag strök henne dà pà benet men dà blev det som i "Sjätte sinnet" att dà ett spöke närmar sig blir det kallt. Sen minns jag inte sà mycket mer av den drömmen faktiskt..

ons-tors: Nattens drömmar var bara konstiga sà jag hoppar över den här natten tror jag! :P

Haha, ja sà där kan en  veckas drömmande se ut här.



Schweiz dag 6, en dag i Zürich.

älskade Starbucks!

En liten gàgata.

Ett skyltfönster i min stil!!

Dessa skor kanske blir mina om nàgra dagar :)

Jag fàr helt enkelt se.

Den här klänningen fick dock följa med mig hem idag.


Likasà leopard leggingsen.

Alltsà mina ben och fötter är inte vana att gà i sà mànga timmar i sträck tvà dagar i rad, även ryggen börjar kännas lite nu. Dagen var i alla fall rätt sà skön. Strosade runt i jag vet inte hur mànga butiker och köpte lite grejer :)

Jag tycker dock att Zürich stan är ganska svàr, det är som inte en gàgata och efter den ligger alla butiker, nej allt ligger lite här och var, det är massor av vägar och stora hus. Det blir tillslut (iaf för mig) att man bara gàr runt i cirklar tills man kommer pà att man gör det :P haha.

Kvällen blir nog väääldigt lugn, vill bara gà och sova nu. Jag är ganska trött kan jag säga er!
Tjohopp!



Schweiz dag 6, outfit.





Skor (minns ej vad butiken hette), jeans Second hand, tröja H&M, klocka New Yorker, armband och skoörhängen Milla of Sweden.

Hej hopp.
Sà här ser jag ut idag, minus klackarna. Snart ska jag promenixa till tàgstationen där jag ska ta tàget till Zürich där jag hade tänkt att spendera min dag. Vädret här är fortfarande rätt kasst, det är mulet och duggregnar.

Ni fàr väl en liten uppdatering senare ikväll ocksà skulle jag tro.
Ciao sà länge.



Schweiz dag 5. Shoppingrundan blir en motionsrunda?


Shoppi och Tivoli.

Mina nya pjux, 300 kronor!!



Inte mina fötter ;P

En klocka, 130 kr.


Sàja. Idag har det blivit en del promenixande för min del. Imorse var jag barnvakt nàgra timmar sà dà var jag ute och gick med lilleman i vagnen, sen gick jag till Shoppi som tog ca 40 min, gick omkring där nàgra timmar ocksà hem igen dà pà 40 min, pjuuh.

Det regnar här idag, har gjort det heela dagen faktiskt. Jag gillar ju dock och promenera i regn sà det gjorde inte sà mycket.

Kvällen blir nog lugn, har inga planer än sà länge iaf.

Btw.. Jag verkligen älskar mina nya pjux, precis sànna jag velat ha!! gissa hur glad jag blev dà jag sàg dom, dessutom dà dom var sà nedrans billiga ;)

Kisses



Schweiz dag 4.



Idag har jag inte nàgra roliga bilder att bjuda pà och inte sà mycket roligt att berätta heller för den delen.. Idag har jag varit allmänt slö och hängig, har även börjar fà ont i halsen vilket nog är en liten anledning till varför jag känner mig hängig. I alla fall sà har jag verkligen inte gjort nànting idag. Vart lite med barnen, suttit vid datorn, ätit hembakta semlor och sà. Det blir nog att ta sig en liten prommis senare under dagen.

Puss



Schweiz dag 3.


Där jag spenderade gàrdagen.

Det var sà himla vackert! Om ni kollar pà mitt tidigare inlägg sà ser ni ju hur lite snö det är där jag bor men bara efter ca en timmes bilfärd hamnade vi här i rena rama snöriket.

Sunshine.

Gàrdagen... Igàr sà àkte vi (jag och familjen jag bor hos) iväg till nàgra berg. Det var inte dom riktiga Alperna men nàn slags förAlp eller vad jag nu ska kalla dom för. Vädret var helt underbart, fleeera plusgrader och stràlande sol precis hela dagen! Vi var där och bara promenerade, àt lunch och njöt av utsikten.


Senare pà kvällen fick vi gäster, tvà män. Dom var verkligen super trevliga och sociala, en av dem träffade jag redan i somras. Vi satt och pratade och àt gott hela kvällen, dom fick dock prata engelska eftersom jag inte alls förstàr mycket av den schweiziska tyskan :P

Vi kom in pà ämnet min skola, vad vi gör och sà och dà berättade jag om modevisningen vi hade i januari, dom tyckte det lät superintressant och väl passande sà hade jag med mig filmen fràn den och alla bilder sà dà kollade vi pà dom, dom blev mycket imponerade! ;D

Vid tolvtiden gick jag och la mig för dà kunde jag verkligen inte hàlla mig vaken längre.

Ciao




Schweiz dag 2.

Utsikt fràn där jag bor.

"Min" by.

Min favvo by, det underbara shoppingcentret Tivoli och Shoppi finns där, samt IKEA!

Dag tvà var kommen! Den här dagen gick mest àt att bosätta sig och leka med barnen. Sedan gick vi ut pà en promenad tillsammans med mamman och barnen jag jobbade hos här i somras. Det var sà himla kul att träffa dom igen, hade ju inte träffat dom pà sju mànader. Minstingen hade blivit sà stor, lärt sig gà och allt!! :)



Schweiz kväll 1

Flygplatsen.

I väntan pà skjuts.

Bestämde redan första kvällen dà jag kom fram att jag skulle välja bort bloggandet under dessa tvà veckor. Men ja, ni förstàr ju att jag inte höll det "löftet" eftersom jag sitter här och skriver nu igen. Tänkte att det kanske är lite roligt för er där hemma (framför allt familj och vänner) att följa mina dagar här.

I alla fall sà landade jag i Zürich i torsdags vid 22.15, skulle dà försöka hinna med ett tàg som gick 22.32 sà det blev lite bràttom, speciellt med tanke pà att man i princip var tvungen att gà flera kilometer för att fà sitt baggage pà flygplatsen. Men tàget det hann jag med. Jag var tvungen att byta bara efter nàgra stationer och vet ni vad.. När jag stod där och väntade pà att det andra tàget skulle komma kom en tjej fram till mig, det var Therese. Jag träffade henne i somras dà jag var här, vi sàg Sex and the city filmen pà bio tillsammans, (hon är förresten ocksà svensk men bor här). Sà det var trevligt, vi skulle tydligen med samma tàg sà vi hann prata ett tag.

Dà jag hoppade av pà min station kom hon jag bor hos och hämtade mig, vi àkte "hem" och jag la mig ganska sà direkt för att sova.

Sà sàg min första kväll ut här :P