Trashy


Klackar//Nelly.com   Boyfriendjeans//Nelly.com   Topp//Gina Tricot   Kavaj//Loppis   Smycken//Ebay.com   Guldkedja//Student present
 
Så här har jag sett ut idag! Det är så himla skönt att man sakta men säkert kan börja ha mindre plagg på sig och öppna skor! Jag tror ingen anar hur mycket bättre jag mår när det är vår och sommar, jag älskar verkligen livet den här tiden på året! Ovan ser ni mina nya jeans från Nelly.com, är hur nöjd som helst :D Vad tycker ni om dem? Jag hoppas att ni har haft en trevlig lördag, vi hörs. Kram!



Spring shopping!

Hejsan. Skönt med lördag eller hur! Inatt satt jag uppe några timmar för mycket, men jag var fastklistrad vid ebay. Äntligen kan man börja beställa sommarkläder (vissa grejer tar ju upp mot en månad att få hem). Jag hade ganska svårt att bestämma mig för vilka grejer jag skulle klicka hem, hittade så himla mycket fint.. Men tillslut fick det bli ett par plagg och så en del smycken. Är lite osäker vad jag betalade för allt men tror det blev ca 1400 kr, det tycker jag inte är så farligt med tanke på att jag fick 11 plagg och 15 accessoarer/smycken för pengarna. Här nedan ser ni vad jag valde att klicka hem :)
 
 
Det fick bli några toppar, shorts och klänningar. En läcker "mask", guldfärgade näsringar, kedjehalsband och kedjearmband. Nagel"klistermärken", örhängen och ringar. Lite av allt möjligt med andra ord :D
 
Något av det jag köpt som faller er i smaken?



DÖsnygga skor!!

Alltså ÅHH!!!! Se så snygga platåskor jag hittade på Scorett's hemsida! Jag dör. Ni måste nästan hålla med om att de skriker Jennilie?! De är ju verkligen i min smak. Tur för mig att jag ganska snart fyller år, de hamnar definitivt på min önskelista. Har dock lite svårt att bestämma vilka jag gillar mest.. Jag har ju redan två par rosa/vita platåskor, och ett par svarta/leopard, men inga av de jag har ser ju ut eller påminner speciellt mycket om dessa! Nä, jag gillar dem banne mig lika mycket så jag önskar mig båda två :D Här hittar ni de rosa och här de leopardmönstrade.
 



600 jäkla spänn


Ni kanske kommer ihåg att jag för någon dag sedan skrev att mitt leg snart går ut? Det går i alla fall ut om några veckor, därför var det på tiden att beställa ett nytt. Vi har ingen fotoautomat här i Simrishamn (vad jag vet?) så jag gick in på Expert för att få mina bilder tagna. Det gick snabbt och enkelt, så jag gick till kassan för att betala mina fyra små bilder och får då höra att de kostar 199 kr! 199 jäkla spänn för fyra små bilder, helt sjukt vad dyrt! Men det var ju bara att betala och se glad ut, jag var ju tvungen att ha dessa bilder. Sedan gick jag vidare in på Nordea för att lämna en av bilderna och fylla i ett papper för att kunna beställa det nya legget. När jag var klar frågade jag kvinnan som hjälpte mig vad det skulle kosta, jo 420 kr. Jaha.. Så mitt nya lilla leg har kostat mig över 600 kr.. Snacka om att jag hellre hade lagt pengarna på något annat, men å andra sidan måste jag ju ha ett leg.
 
Nu behöver jag bara ett nytt pass...



I want to break free

Nitskor//Ebay.com   Byxor//Gina Tricot   Linne//Nelly.com   Väska//Ebay.com   Smycken//Ebay.com



Gårdagens promenad

Hejsan! Jag hinner inte skriva så mycket just nu, måste göra mig klar för jag ska vara på Nordea innan kl 13.00. Men jag tänkte visa er några bilder som mamma tog igår när vi var ute och promenerade. Det är ju skönt att det äntligen är vår, även om det inte var soligt ute så kunde jag gå utan jacka. Och så är ju alla fina blommor ett bevis på att det är vår, för att inte tala om löven som håller på slå ut.
 
 
Nu måste jag slita mig från datorn.
Ha en fin dag!



My tears are forming a river




Buffalo platåskor//Trendsales.se   Byxor//H&M   Tröja//Ebay.com   Nättröja//Nelly.com   Halsband//H&M   Örhängen//Ebay.com   Hårband//Ebay.com
 
Så här har jag sett ut idag! Jag invigde en ny "nättröja" som jag köpte för några veckor sedan på Nellys rea för en hundring, halsbandet bar jag också för första gången idag, även det är köpt på rea. Annars har jag haft en väldigt lugn dag.. Jag och mamma har varit ute och promenerat, vi fotade min outfit, jag har varit på Expert och tagit foton till ett nytt leg, och när jag kom hem så gick jag och Liam ut med katterna. Mina små älsklingar! Imorgon är det träning hos sjukgymnasten som gäller, måste även förbi Nordea för att beställa ett nytt leg eftersom mitt går ut om en månad. Fick förresten hem ett paket idag från Ebay som innehöll fyra svart/vita plagg, ska försöka komma ihåg och fota dem imorgon så ni får se hur de ser ut :)
 
Bye bye, Kram!



Colorful graffiti

Åh vad jag blir galen på att Picasa inte vill fungera som det ska, allt tar si så där 20 gånger längre tid är vad det ska och brukar göra. Men nu så, äntligen blev bildcollaget ovan klart! Jag ville visa er denna coola magtröja som jag har beställt från ebay.com. Jag gillar allt med toppen och kan verkligen se framför mig hur jag ska matcha den. Hur, det får ni se när det börjar bli lite varmare ute, och så måste jag såklart hunnit få hem den också ;)
 
Nu ska jag krypa i säng. Kram!



Rauwr

Wedge sneakers//Ebay.com   Kjol//Trendsales.se   Skjorta//Ebay.com   Hårband//Ebay.com   Örhängen//Ebay.com   Armband//Ebay.com   Guldkedja//Studentpresent   Halsband//Ebay.com
 
Haha oj då, ser precis att nästan allt jag hade på mig igår kommer från ebay :D Även idag har mitt redigeringsprogram vägrat samarbeta med mig, så tillslut gav jag upp!! Jag brukar ju ha två bilder bredvid varandra så inte alla bilder blir så stora och inlägget så långt, men det är det som krånglar så nu fick det bli ett långt inlägg. Nu ska jag och bröderna se Iron man 2. Iron man filmerna är bland de bästa filmer jag sett, åh vad gärna jag vill se trean som har premiär om några dagar :)



Golden girl


Jag tänkte bjuda er på en sneak peek från dagens outfit. Hade egentligen tänkt visa er alla bilder från outfiten men mina dator har varit så himla seg ikväll, speciellt redigeringsprogrammen. Bara att redigera den här bilden tog jätte lång tid för att programmen hela tiden hakar upp sig och så. Men förhoppningsvis är det ordnat tills imorgon, så då bjuder jag på resten av bilderna :) Bye bye.



Trashed jeans

 
Hejsan. Jag är fortfarande sjuk så jag har inte gjort många knop idag, har mest bara legat framför tv'n. Fast en rolig grej har jag gjort, och det är att jag har beställt jeansen ni ser ovan! Jag bloggade om dem och flera andra par boyfriendjeans för några dagar sedan, och jag blev kär i dessa. Jag tycker de är riktigt snygga och bäst av allt är priset på 249 kr, inte illa måste jag säga :) När det blivit lite varmare ute vill jag bära dem med ett par snygga klackar, ett slappt linne och massor av smycken, både armband, ringar och halsband. HÄR är länken till byxorna.
 
Hur skulle ni matcha dem?
 



Och så har jag gått och blivit sjuk..

När jag och mamma var i Lund för någon dag sedan sa jag till henne att jag för första gången på väldigt länge kände mig glad och inspirerad och att jag skulle vilja pyssla lite eller kanske baka något. Jag hann bara säga det så blev jag sjuk vilket innebär att jag inte alls känner mig glad och inspirerad! Jag är snorig, super hängig och har mest troligt feber, toppen. Men det är faktisk super länge sen jag var sjuk sist, kan faktiskt inte minnas när det var. Enda sedan jag började dricka ett till två glas proviva per dag så har jag inte varit sjuk. Och nu när jag har slarvat med det i ca två veckor så går jag och blir sjuk. Min mamma var sjuk hela tiden förut, hon var faktiskt sjuk oftare än hon var frisk, och nej jag överdriver tyvärr inte. Men hon fick det här tipset om proviva och sedan hon började med det har hon inte varit sjuk en enda gång. Nu har det gått ca ett år sedan hon (eller vi) började dricka proviva dagligen, så jag är övertygad om att det fungerar, i alla fall för oss. Det är ett tips till er som är sjuka ofta eller bara vill försöka undvika att bli sjuk.
 
Men i alla fall... Som ni nog förstår har jag inte gjort något speciellt idag, är alldeles för hängig. Men just nu ligger jag i soffan och klurar på en önskelista eftersom det inte är allt för länge tills jag fyller år (i slutet på maj). Hittills har jag kommit på dessa grejer; Grey's Anatomi säsong 1-8 med svensk text, pengar för att handla på Ebay, en tripp med mamma till Lund (eller någon annan MYSIG stad) inklusive övernattning, en sista minutenresa med mamma (jag vill helst åka till hösten eller vintern), en fruktskål med t.ex kärnfria vindruvor, sharon, mango, honungsmelon, passionsfrukt, litchi, granatäpple, kiwi och andra goda frukter. Det är de saker jag hittills kommit på. Tycker det är sååå svårt att önska sig grejer, det känns som jag redan har allt jag behöver och vill ha. Men grejerna ovan gillar jag.
 
Nä nu ska jag stänga av datorn, börjar få ont i huvudet. Vi hörs när jag känner mig lite bättre, kram!



En härlig dag i Lund

Hejsan! Som jag skrev tidigare idag så var jag och min mamma i Lund Igår. Vi tycker båda två att Lund är en super mysig stad så vi brukar försöka åka dit någon till några gånger per år. Vi hade som sagt super tur med vädret, 19 grader och sol, man kände verkligen att det var vår i luften :)
 
När vi kom fram till Lund började vi med att äta lunch på ett mysigt ställe som heter Ebbas skafferi.
 
 
Jag åt grillad kyckling, riktigt gott.
 
 
Efter maten kikade vi i butiker och shoppade. Här tar jag en liten vilopaus och passar på att äta lite godis.
 
 
På eftermiddagen kände vi att vi var klara på stan, men det var fortfarande så fint väder och vi ville inte åka hem så istället åkte vi till den Botaniska trädgården. Där hade en del löv börjat slå ut.
 
 
Det fanns massssor av blommor i parken, det var verkligen super fint!
 
 
Vi satte oss på en filt för att få vila våra fötter och äta middag.
 
 
Till middag fick det bli en kebabtallrik.
 
 
Vi hittade ett ställe i stan som sålde billig frukt och billiga grönsaker, så vi köpte en förpackning med jordgubbar att smaska i oss som efterrrätt :)
 
 
När fötterna äntligen fått tillbaka känseln (okej så farligt var det inte, men jag hade faktiskt väldigt ont i fossingarna efter att ha gått så mycket) så gick vi omkring i parken och kikade på alla blommor som slagit ut.
 
 
Jag har aldrig sett så många blommor på samma ställe förut, det var magiskt! Och ser ni vad härligt det ser ut med mannen som springer i shorts och t-shirt?!
 
 
Vid 19 tiden bestämde vi oss för att åka hem igen. Solen hade gått ner så jag tyckte det var lite hurvigt ute, men sedan såg jag att det ändå var hela 16 grader varmt.
 
 
Så där såg våran dag ut! Vi har redan börjat prata om att åka tillbaka till Lund i slutet på maj då det är ännu varmare ute och massor av nya blommor har slagit ut :)
 
Nu ska jag krypa i säng, god natt. Kram!



So blue and so beautiful!

Hejsan! Igår var jag och mamma i Lund där vi strosade omkring hela dagen, och som vanligt när vi är där hade vi tur med vädret :) Vi hade hela 19 grader varmt i skuggan, plus sol på det!! Folk gick omkring i shorts och t-shirt, åt mjukglass och bara njöt av det fina vårvädret. Själv gick jag också omkring i t-shirt och det var så skönt att kunna göra det utan att frysa minsta lilla. Jag tänkte visa er några bilder på hur jag såg ut, eller hur jag tänkte se ut (det blev ju alldeles för varmt i den där jackan).
 
Platåskor//Nelly   Byxor//Tradera.se   T-shirt//Ebay.com   Munkjacka//H&M   Fuskpäls//Ebay.com   Väska//Ebay.com   Örhängen//Ebay.com   Hårband//Ebay.com
 

Senare idag kommer jag visa lite bilder som vi tog under gårdagen i Lund, så kika in i eftermiddag.



Student 2013

Studenten är något som de flesta i Sverige har tagit eller ska ta, själv så tog jag den i juni 2009. Det var en helt underbar dag som jag sent kommer glömma, om jag kunde skulle jag ta studenten typ varje år :) Det är sån härlig stämning, alla är glada och exalterade, folk sjunger och man ser vita klänningar överallt. Ni som har det framför er har verkligen något att se fram emot!
 
Jag har suttit och sökt klänningar och accessoarer som jag tycker passar till denna dag, hoppas ni får lite inspiration.
 
 
Personligen tycker jag att det är snyggast att bära färgglada accessoarer till de vita kläderna, guld är även en färg som gör sig super bra ihop med vitt. Man kan bära färgsprakande färger, men det passar lika bra med pasteller. Gå efter det DU tycker är snyggt och känner dig bekväm i!
 
1; 399 kr Nelly  //  2; 298 kr Have2Have  //  3; 60 kr H&M  //  4; 70 kr H&M  //  5; 179 kr Nelly  //  6; 119 kr Kicks  //  7; 499 kr Nelly  //  8; 398 kr Have2Have  //  9; 199 kr Kicks  //  10; 139 kr Bubbleroom  //  11; 399 kr Nelly  //  12; 129 kr H&M  //  13; 199 kr Nelly  //  14; 295 kr Cocoo  //  15; 50 kr H&M  //  16; 32 kr Nelly  //  17; 159 kr Nelly  //  18; 70 kr H&M  //  19; 69 kr Kicks  //  20; 399 kr Nelly  //  21; 99 kr H&M  //  22; 399 kr Nelly  //  23; 349 kr Nelly  //  24; 129 kr Nelly  //  25; 99 kr H&M  //  26; 149 kr Nelly  //  27; 99 kr Gina Tricot  //  28; 179 kr Nelly  //  29; 149 kr H&M  //  30; 199 kr Nelly  //  31; 99 kr Vivistyle  //  32; 129 kr Bubbleroom  //  33; 599 kr Nelly  //  34; 299 kr Nelly  //  35; 70 kr H&M  //  36; 169 kr Kicks  //  37; 649 kr Nelly  //  38; 549 kr Nelly  //  39; 79 kr Gina Tricot  //  40; 499 kr Nelly  //  41; 159 kr Gina Tricot  //  42; 598 kr Have2Have  //  43; 479 kr Nelly  //  44; 199 kr Gina Tricot  //  45; 99 kr H&M  //  46; 349 kr Nelly  //  47; 1249 kr Nelly  //  48; 50 kr H&M  //  49; 349 kr Nelly  //  50; 579 kr Nelly
 
Jag har satt ihop två outfits som jag mer än gärna skulle bära, och först ut är en dröm till klänning. Eftersom den är ganska söt och prinsesslik skulle jag tuffa till det med kornblå platåskor och matchande örhängen. Jag skulle även bära rött läppstift, ha rödmålade naglar och massor av guldsmycken till det!
 
 
Outfit nummer två består av en snygg kostym med ett enkelt linne som lite lätt får skymta fram. Till det skulle jag bära ett par höga klackar i en pastellig turkos färg, till det en liten väska som går i samma färg. I smyckesväg skulle jag välja lite enklare och mindre smycken i en djup lila färg blandat med guld, och så lila naglar till det. Ohh så snyggt!
 
 

Vad tycker ni? Fick ni inspiration och hittade ni något ni gillar?



Boyfriendjeans

Om det är något jag tycker är grymt snyggt och samtidigt bekvämt så är det jeans i boyfriendmodell, alltså jeans som inte sitter tajta. Själv äger jag två par men jag är väldigt sugen på att köpa ett till par, eller kanske två ;) Jag har surfat runt på ett gäng olika sidor i jakt efter den jeansmodellen, och nedan ser ni några par som jag gillar. Mina favoriter är de två i mitten på nedre raden, de ljusa och de som är väldigt trashade. Jag funderar starkt på att beställa de trashade för de är ju konstigt nog inte alls så dyra :)
 
Gillar ni något av paren nedan? Och vad tycker ni om boyfriendjeans?
 
 
Här ser ni de två paren som jag äger, ett par mörk/klarblå och ett par lite ljusare, gillar båda riktigt mycket!
 
 
Annars då.. I helgen har jag verkligen att göra, jag har nämligen hela 300 kommentarer att svara på. Det kommer ta sin lilla tid, haha :) Sedan ska jag även se till att göra klart mitt inlägg om studentoutfits, förhoppningsvis kommer det upp ikväll men det kan bli imorgon, det tog mycket längre tid att göra än jag trodde. Jag hoppas ni får en fin start på helgen, puss o kram!



Me & T!

Hallå där. Jag har fullt upp med att spana in snygga vita klänningar och accessoarer för att göra ett inspirationsinlägg till er som tar studenten. Jag vet inte om jag blir klar med inlägget tills ikväll, men i så fall publicerar jag det imorgon. Tills dess tänkte jag bjuda på lite gamla bilder.. De två senaste gångerna min vän Therese har varit och hälsat på mig har vi haft "fotograferingar". Vi har agerat modeller och redigerat bilderna, och min mamma har fotograferat.
 



 
Personligen så är mina favoriter de första och sista bilderna, älskar verkligen de sista :)



Torsdag, 11 april

En bild som mamma har redigerat.
 
Pjuuuh, jag är så himla trött idag.. Jag ska och träna sjukgymnastik om ca två timmar men jag vill inte, eller jag orkar snarare inte, det känns sjukt jobbigt! Det kanske beror på vädret? De senaste dagarna har vi haft soligt och fint väder ute, men idag är himlen grå och det ser ut att blåsa. Visst är det sjukt vad man blir påverkad av vädret, eller är det bara jag? Om det är soligt och varmt ute får jag oftast massor av energi, jag blir glad och vill hitta på saker att göra. Men när det är grått ute, regnar eller snöar blir jag nedstämd och ibland arg och känner bara för att ligga under en filt i soffan och se på tv. Och idag känner jag för det sistnämnda.
 
Jag funderar på att sitta vid ebay idag och leta efter sommarkläder att sukta efter, eller kanske leta efter snygga student outfits till er som tar studenten i år. Vad tror ni om det? Eller har ni något annat önskemål kanske?



Ebay in my heart <3

Jag kan inte få nog av ebay, så är det bara! Nu är det lite mer än ett år sedan jag började handla därifrån och sedan dess har jag hunnit göra jag vet inte hur många beställningar, vågar ärligt talat inte tänka på det.. Men det har blivit skor, kläder, smycken, scarfs, solglasögon, smink, huvudbonader, smyckeställ och smyckesförvaring, ja en hel del som ni ser. Men det är ju svårt att låta bli då de har GRYMMA grejer och när det är löjligt låga priser, man får liksom hur mycket som helst för pengarna.
 
Den senaste veckan när jag har varit så dålig i ryggen har jag suttit och kikat på ebay i flera timmar, och därmed hittat si så där 100 grejer som jag vill klicka hem, haha. Men jag är ju inte gjord av pengar så istället för 100 grejer fick det bli 16. Jag pröjsade ca 1500-1600 kr för allt inkl. frakt så man kan säga att jag fick alla varor för strax under 100 kr styck, det tycker jag är bra! Så, vad köpte jag då...? Jo det ser ni här;
 
 
Det fick bli många överdelar, mycket svart/vitt och en hel del mönstrat. Mest gillar jag nog den blå nättröjan (om den är fin beställer jag nog den i svart och vitt också), den gula toppen och så "Kenzo" tröjorna. Nästa månad blir det till att köpa schyssta sommarkläder, har massor av super snygga plagg sparade i min "minneslista".
 
Jag brukar alltid få frågor angående ebay när jag skriver såna här inlägg, så klicka HÄR för att komma till min stora Ebay guide! Kram



I'll sparkle in the dark

Glittriga platåskor//Nelly.com   Byxor//Gina Tricot   Linne//Monki   Vit skinnjacka//Gina Tricot   Jeansjacka//Loppis  Rosa vantar//Åhlens   Halsband//Ebay.com   Hatt//H&M   Solglasögon//Tradera.se
 
Hej! Och tusen tusen TACK för alla fina och snälla kommentarer jag har fått det senaste dygnet, ni anar inte hur glad jag blir! Ovan ser ni bilder på hur jag har sett ut idag, det fick bli ljusa färger för en gångs skull :) Och så fick jag inviga mina nya och apsnygga glitterskor!! Läste på någon blogg att de var osköna att gå i men det håller jag inte med om, jag tycker de var bekväma och enkla att gå i. Jag är i alla fall hur nöjd som helst med dem, ångrar verkligen inte att jag valde att klicka hem dem. Och så älskar jag ju rosa, det är min favoritfärg.
 
Igår gjorde jag en stor beställning från Ebay, hela 16 plagg valde jag att klicka hem. Vad jag har beställt visar jag imorgon förmiddag, så kika in då :D Kram och god natt, jag ska faktiskt gå och sova nu.



New haircolor

För ca en vecka sedan tonade jag mitt hår mörkbrunt och ovan ser ni hur resultatet blev! Själv är jag riktigt nöjd och det blev precis som jag ville ha det. Och ser ni hur jäkla långt mitt hår har blivit?! På senaste tiden har jag i princip bara haft uppsatt hår så jag har inte riktigt tänkt på det, så när jag i förra veckan valde att inte sätta upp det efter duschen fick jag en chock av hur mycket det har växt. Just nu älskar jag mitt hår, det är långt, super tjockt och lockigt :)
 
Vad tycker ni om nya hårfärgen?



Mina små älsklingar

Som jag skrev igår så var jag och mamma ute och gick med katterna eftersom det var så fint väder ute. Vi försöker vara ute med dem (i koppel) i alla fall varannan dag så de inte ska tycka det är så läskigt att vara utomhus, men även för att de ska vänja sig vid kopplet. Lite nu och då ser vi även till att ha dem i sin bur och åka bil så de ska vänja sig vid det med.
 
Spike är den som mest gillar att vara utomhus, Angel tycker det är ganska läskigt men samtidigt väldigt spännande. Igår var första gången som Angel faktiskt ville vara utomhus, han var super nyfiken och gick och luktade på allt möjligt. De är dock inte så roliga att gå med... Vi var på koloniområdet så jag och mamma ville ju gå och kika på alla vårblommor i trädgårdarna, men Angel och Spike hade andra planer.. De gick bara efter en enda gång, fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka.. Tillslut hade vi väl gått efter den där korta gången typ 20 gånger fram och tillbaka, haha.
 
Här är jag och Angel.
 
 
Titta så underbart vackert det blommade i en trädgårdarna. Äntligen kan man säga att det är vår, min älskade och efterlängtade vår är faktiskt här nu. Det var minsann på tiden!
 
 
Tillslut fick jag och mamma lyfta upp och bära varsin katt för att komma dit vi ville, till skogen och alla vackra vårblommor! Där gillade småttingarna att vara :)
 
 
Åh vad jag älskar bilden till vänster, se bara hur söta de är!! Och här ser man verkligen hur olika de ser ut, både i ansiktet och storleken (Angel sitter i mitt knä och Spike vid mina fötter).
 
 
Mot slutet så blev Angel trött så han lade sig hos mig för att vila <3
 
 
Och så ska man såklart få lite godis :) Alltså kolla vad stor Spike är!! Jag menar de är ju faktiskt bara lite mer än fyra månader gamla.
 
 
Så där mysigt hade vi det igår. Nu när vi går mot varmare tider lär de få följa med ut på många utflykter mina små älsklingar. Kram!



I fancy the lead singer

Buffalo towers//Trendsales.se   Jeans//Gina Tricot   Linne//H&M   Fuskpäls//Ebay.com   Skärp//Ebay.com   Smycken//Ebay.com   Keps//Ebay.com
 
Tjosan! Jag loggade precis in på bloggen och fick syn på att jag hade närmare 200 kommentarer, senast jag kollade hade jag ca 150 stycken! Jag förstod att jag antingen var på blogg.se/stil's förstasida eller att jag var en av de länkade som syns när man är inloggad på bloggen.. Och jag hade rätt, det var det sistnämnda. Jag blir verkligen super glad varje gång blogg.se väljer att visa och lyfta min blogg, och såklart av alla super fina och snälla kommentarer jag får av er!
 
Idag är första dagen på en vecka som det känns bättre i ryggen, nu håller jag tummarna att det håller i sig. Det var soligt och fint ute så jag och mamma passade på att gå en promenad med katterna, visar några bilder från promenixen imorgon.
 
Vi hörs. Puss o kram, god natt <3



Min förbannade rygg...

En ca ett år gammal bild.
 
Hejsan. Åh jag är så ledsen över att jag inte har bloggat något de senaste dagarna men jag har haft det så himla jobbigt. Den senaste månaden har jag mått ovanligt bra, ryggen har varit okej och jag har knappt haft någon ångest alls. Jag är säker att det har med katterna att göra! Innan vi hade dem pratade jag och mamma om min rygg heeela tiden vilket gjorde att jag tänkte på den ständigt, kände efter hur ont jag hade osv. Men efter att katterna flyttade in så pratar vi nästan aldrig om ryggen, utan nu är det kissemissarna som tar all vår uppmärksamhet. Det har varit väldigt bra för mig för när jag blir distraherad från att tänka på ryggen så får jag faktiskt mindre ont.
 
Men på eftermiddagen för 3-4 dagar sedan fick jag ondare i ryggen, och under den natten hade jag ovanligt ont så jag sov i princip ingenting pga all värk. Sedan dess har jag varit super dålig i ryggen och jag har fått öka medicinering jätte mycket, men det är tyvärr inte tillräckligt. Så jag hoppas ni förstår att jag inte orkar/klarar av att fota och blogga just nu. Jag är ledsen men det är så situationen ser ut. Jag hoppas verkligen att det går över snart, först och främst för att det är så jobbigt att ständigt ha så ont men även för att jag vill blogga, visa outfits och så.
 
Men håll ut, det borde (förhopnningsvis) gå över snart.
Kramar!



It's time for a change.. Darkness, here I come


Samtidigt som jag bestämde mig för att klippa lugg så bestämde jag mig för att färga håret mörkbrunt. Jag klippte lugg, köpte hårfärg några dagar senare och sedan hände inte så mycket mer.. Färgen har stått på mitt rum och blivit bortglömd. Men nu har jag tänkt hoppa i duschen för att efter det ändra hårfärg! Jag  tycker att de flesta ser yngre ut med lugg, därför känner jag att jag vill ha en lite hårdare/tuffare färg på håret för att inte se alldeles för ung ut :) Nu håller vi tummarna att det blir bra...