Hej då Therese!

En bild som mamma tog på mig och Therese igår.
 
Hejsan. Idag strax efter fem på eftermiddagen så hoppade Therese på bussen och påbörjade sin resa tillbaka till Göteborg. Förut när vi har träffats har det alltid varit minst en vecka så det kändes lite konstigt nu när hon åkte hem efter bara tre nätter, tiden har gått så snabbt. Men kul har vi haft och vi är ganska så duktiga på att prata när vi är med varandra, haha. Men vi har som sagt haft det väldigt bra, vi har pratat i jag vet inte hur många timmar, sett på film, ätit glass, haft en photoshoot och sedan sovit gott om nätterna. Vi är båda ganska duktiga på att sova mycket och länge så idag vaknade vi inte förrän kl 14. Vi hade tänkt kliva upp klockan 9 men vi var så trötta då så vi ställde om klockan till 11, sedan 12, 13 och till sist 14 :) Men vad ska jag säga, vi var så förblånat trötta.
 
Nu ska jag se några avsnitt av serier jag missat. Vi hörs, kram!



Photoshoot

Jag:
Klackar//Nelly.com
Byxor//Tradera.se
Linne//H&M
Fuskpäls//Blocket.se
Hatt//H&M
 
Therese:
Klackar//DinSko
Silverjeans//H&M
Linne//Lindex
Fuskpäls//Tradera.se
Halsband//Ebay
 
Tjena! Förlåt att jag inte uppdaterat sen Therese kom hit men jag har inte riktigt känt för att hänga vid datorn nu när hon är här. Men idag så har vi haft en liten photoshoot tillsammans :) När hon var här sist, i juli eller auguasti så hade vi ju hela 5 stycken olika photoshoots. Både då och nu var det riktigt roligt, älskar det. Idag fick det bli lite mer storstadsstil vilket inte är så vanligt här i lilla Simrishamn så folk stannade och glodde på oss, gav oss komplimanger osv. Nä nu ska vi se en film och käka glass, vi hörs imorgon eller på torsdag igen. Kram!



Crazy heels

Klackar//Nelly.com
Jeans//Gina Tricot
Linne//Nelly.com
Hoodie//Loppis
Kavaj//Loppis
Örhängen//Ebay
Cuffs//Ebay
Hatt//H&M
 
Tjena! Hoppas ni har det bra denna lördag?! Själv sov jag (som vanligt) bort halva dagen men jag kunde bara inte vakna, var så himla trött. Sedan såg jag till att fixa en outfit åt er och jag passade på att inviga mina nya coola klackar! Tänk att de bara kostade ca 200 kr var det väl? De var ju på rea så de var i alla fall inte dyra. Nu har jag tänkt rensa lite på rummet för att jag har så mycket grejer, och så måste jag ha plats tills imorgon för då kommer Therese och hälsar på i några dagar, ska bli riktigt roligt :D Ciaooo.



Grått och lila

Rubber duck skor//Trendsales.se
Lila jeans//Tradera.se
Tröja//Loppis
Örhängen//Ebay
Klocka//Ebay
Hatt//H&M
 
Hejsan. Och så var det fredag.. Tycker den här dagen har gått hur snabbt som helst! Här ovan ser ni i alla fall hur jag gått omkring idag, jeansen har ni inte sett än men de kommer från tradera och det är de som är så tajta, märks mest när jag ska sätta mig ner haha. Och skorna fick jag hem igår, köpte dem av en tjej på trendsales.se. Ska ju ha dem som vinterskor när jag åker upp till norr vid jul så jag inte förfryser mina fötter i tygskor :) De är så där fulsnygga, min styvpappa tyckte de var riktigt fula men själv gillar jag dem, det är något med dem som gör att jag dras till dem. Så jag är nöjd och det är det viktiga, andras åsikter bryr jag mig inte om.
 
Nu ska jag upp och byta om, ska iväg på middag snart. Vi hörs till helgen, hoppas ni får en fin fredagkväll. Kram.



Två par nya örhängen

Örhängen från ebay.
 
Här har ni två par av mina nyaste örhängen. De mindre fick jag hem för några veckor sedan och de gillar jag verkligen. De är små men ändå lite roligare än t.ex ett par vanliga ringar. Och de stora är jag förälskad i! De är så jäkla snygga, tyvärr inte lika snygga på bild dock. Jag kommer bära dem med antingen uppsatt hår så de verkligen syns, annas med håret bakom örat på ena sidan så det syns men på ett mer diskret sätt. Men de är i vilket fall som helst värda att synas! :)



Nio outfits

Och hur ska man gå vidare efter mitt förra inlägg som var fullt av personliga åsikter..? Jag vet inte så det får bli ett helt vanligt inlägg.
 
Här har ni mina senaste outfits. Då undrar jag i vanlig ordning om ni har någon eller några favoriter bland dessa? Vill ni får ni även gärna skriva varför ni gillar den/dem :)
 
 
Jag har väldigt svårt att bestämma mig för endast en så det får bli mina två favoriter som är nummer 4 och 8. Nummer fyra för att jag älskar byxorna och gillar mixen med hatten och skorna till dem. Nummer 8 gillar jag mycket för outfiten men även omgivningen omkring. Hatten är ju min favorit och jag gillar den där söta och rosa tröjan mot det mer hårda och svarta :)



Homosexuella

Förra veckan berättade min styvpappa för mig och mamma att han hade hört en grej på radion. Det var en yngre man som jobbade som snickare och var homosexuell men han hade inte "kommit ut ur garderoben" än. Han och en arbetskollega var tillsammans i smyg och nu ville de komma ut till deras andra arbetskamrater och chefen. Men problemet var att han inte visste om han skulle våga och hur de skulle reagera, han var främst rädd för att förlora jobbet. I slutändan gick det hela bra, alla accepterade detta. Men det som gör mig ledsen och förbannad är att han kände sig rädd och orolig över att kanske förlora jobbet på grund av att han var bög. Jag är såklart inte arg på honom utan själva grejen, att folk ska behöva känna sig osäkra på grund av sin sexuella läggning. Jag menar vad har hans sexuella läggning med jobbet att göra? INGET! Varför ska andra bry sig? De har ingen anledning att bry sig eller lägga sig i!

Det här ämnet upprör mig verkligen. Det är år 2012 och folk är fotfarande rädda för att berätta att de är bög eller lesbisk. Jag skulle kunna prata om hela världen men eftersom det ser så olika ut i olika länder väljer jag att prata om Sverige. Jag har folk i min omgivning som är homofober och nästan inget kan göra mig så arg som detta och jag kan inte diskutera det med dem för jag blir så förbannad. "Det är onaturligt säger de", NEJ det är inte onaturligt nu för tiden och det har aldrig varit det. Det jag tror det handlar om är att folk inte är vana vid det, vi är betydligt fler som är heterosexuella och därför anser många att det är det naturliga. Men bara för att vi är fler så betyder det inte att det är onaturligt att vara homo- eller bisexuell. Om jag ser två män kyssas på gatan så kan jag erkänna att jag hajar till, men inte på grund av att jag blir äcklad utan mer för att jag inte är van att se det. Sedan känner jag mig glad att de kysser varandra offentligt, fast än de vet att det är så många som är emot homosexuella.
 
Något annat som också gör mig arg är att bögar på något sätt inte är lika accepterade som lesbiska. Vissa verkar tycka att det är så äckligt och fel att vara bög men när det är två tjejer som står och hånglar är det helt plötsligt sexigt och därför okej?! Homo som homo, alla borde vara lika accepterade som oss som är hetero!
 
Jag har som fått för mig att det är den äldre generationen som är mest emot detta då de oftast har vuxit upp och blivit tillsagda att det är fel. Men efter att ha funderat ett tag så vet jag inte.. Man läser ju i tidningen ibland att ett helt killgäng har gett sig på en ensan kille bara för att han är bög. Vilka jävlar och vilka fegisar!! Det är ju VI, de nya generationerna som KAN förändra synen på det här. Om vi blir mer öppna och kan acceptera att folk har olika sexuella läggningar och kan lära VÅRA barn detta, så kan vi föra det vidare. Om människorna bara kan inse att vi är alla olika så kan vi acceptera redan NU att det är normalt att vara homo, lika normalt som att vara hetero, eller att vara brunett, eller blond, man eller kvinna. Det är normalt och ska vara accepterat!! Så enkelt är det om jag får bestämma. Jag förstår bara inte varför människor är emot dem? Varför blir de helt plötsligt mycket mindre värda bara för att de blir kära i de med samma kön? Det handlar ju för tusan om kärlek! Kärlek är ju så fint och vackert men tydligen även riktigt grymt. Varför kan alla bara inte se och förstå att vi alla är bara människor, vi ser olika ut, vi har olika ursprung, vi tycker olika och vi blir kära i olika kön.
 
Jag tycker det är så hemskt att det finns människor som lever i en lögn för att de inte vågar komma ut och berätta sanningen. Varför? Ja för att de vet att de kanske kommer bli hatade, misshandlade, utfrysta osv. Tänk att det finns människor som har levt i lögnen enda tills de dör. De kanske skaffar familj men är aldrig riktigt kära för att de egentligen är homosexuell men vågar inte berätta det.
 
Jag blir så ledsen när jag skriver det här inlägget och jag får en klump i magen. Varför kan inte mänskligheten acceptera att vi är olika?!?! Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om det här ämnet men det här får räcka, jag tror jag har fått fram det jag ville.
 
Bara en sista sak.. Behandla andra som ni själv vill bli behandlad. Ett uttjatat men ack så bra budskap! Visst snälla kan ni ha det i åtanke hela tiden, livet ut. Inte bara när det gäller sexuella läggningar utan gällande ALLT! Säg inte något till en person om det är något du själv inte skulle vilja höra eller blir kallad. Och gör inget du inte vill att någon ska göra mot dig. Tänk en extra gång innan du säger något eller agerar. Tror du att det du ska säga är för elakt så är det troligen det, strunta då i att säga det!
 
Om nu någon av er läsare inte håller med så får ni gärna skriva det men snälla var inte elaka. Det här är mina åsikter som jag skriver i min blogg. Om ni vill få ut era åsikter på ett elakt sätt så får ni skriva det i er egen blogg eller i er dagbok. Om jag får någon elak eller stötande kommentar kommer jag ta bort den. Men åsikter får ni gärna skriva, vare sig ni håller med eller inte.



Nya smycken

Smycken från ebay.
 
Det här coola halsbandet och dessa snygga örhängen fick jag hem med posten idag. Jag har bara ett par örhängen som har vitt i sig och dom gillar jag inte ens så därför blev jag glad när jag fann dessa. Jag tycker att alla som har hål i öronen ska ha ett par silvriga, guldiga, svarta och vita örhängen! Jag gillar dock även färg så i min samlingen finns även rosa, neongula, mångfärgade osv.
 
Vilken färg föredrar ni på örhängen?



Flowers

Wedge sneakers//Ebay
Byxor//Lindex
Tröja//H&M
Kavaj//Tradera
Hatt//H&M

Så här såg jag ut idag när jag och mamma var i "stan" en sväng. Hade egentligen bara tänkt stanna inne och se på serier men hon övertalade mig att följa med ut och det var bra det, jag behövde lite frisk luft. Jag tycker det är så fantastiskt att så många rosor blommar än, förra året blommade dem enda till i februari. Det är ju otroligt! Har inte så mycker mer att dela av mig med just nu så vi hörs imorgon igen, sov gott :)



Lite nytt smink


Idag var jag och mamma i stan en sväng så då passade jag på att gå in på Lindex och köpa lite nytt smink. En mascara behövde jag då jag den senaste veckan verkligen fått kämpa för att få lite svart färg att fastna på ögonfransarna. Jag brukar köpa olika mascaror nästan varje gång då jag går efter pris och hur borsten ser ut. Har kommit fram till att jag mest gillar borstar som är böjda som en båge så det fick bli en sådan idag. I en tidning jag fick hem förra veckan följde det med ett litet prov på en foundation som jag provade här hemma och jag gillade den väldigt mycket! Det är primer, concealer och foundation i ett så den täcker riktigt bra vilket jag gillar eftersom min hy inte är den bästa. Var dock osäker på vilken färg jag skulle välja så jag ser väl imorgon när jag sminkar mig om det blev rätt eller fel, hoppas verkligen på det förstnämnda då den ändå gick på 165 kr!! Ja och så fick ett puder följa med. Jag brukar inte använda puder men detta var på rea för 39 kr så jag kan ju i alla fall prova det tänkte jag :)
 
Ikväll dyker en outfit upp så kika in igen då.



Take me out of here

Wedge sneakers//Ebay
Byxor//Tradera
Tröja//Ebay
Armband//Ebay & DIY
Örhängen//Ebay
Hatt//Loppis
Skinnjacka//Loppis
 
Hej! Jag hoppas ni har haft en trevlig måndag? Själv har jag inte gjort så mycket, suttit vid datorn, fotat outfit, sett nya avsnittet av The Walking Dead, ja typ det. Vi hade väldigt brottom när mamma skulle fota den här outfiten så vi gjorde det på typ 5 minuter?! Haha. Men jag måste säga att jag ändå blev nöjd med resultatet, en kontrast mot gårdagens höstiga bilder. Dessa byxor är förresten ytterligare ett par av dem som jag köpt från tradera och även dem sitter som en smäck. Snacka om att jag har haft tur, speciellt med tanke på att jag inte hade någon aning om vilken storlek som passar mig när det är andra storlekar än XS, S osv. Fick hem det sista paret idag, ska prova dem sen och jag hoppas förstås att även dem sitter som en smäck. Kram!



Några fler bilder från igår..

Jag tänkte visa er lite fler bilder som mamma tog igår. Vi var som sagt på ett super fint ställe där löven på träden är super fina och väldigt röda. Efter att ha fotat mina outfitbilder hoppade jag ur klackskorna och in i ett par kängor.
 
 
Sedan matade jag tre änder(?) med bröd som simmade omkring. Mamma kunde verkligen komma nära och ta fina närbilder på dem.
 
 
Sedan klättrade jag lite försiktigt upp i ett träd för att se om vi kunde få till nån bra bild där.
 
 
Efter några minuter kom de springandes mot oss och ville ha mera bröd :)
 
 
Ibland är det riktigt mysigt att åka iväg och fota outfits måste jag säga :)
Det här är förresten ett tidsinställt inlägg för jag ligger troligen och sover just nu, snark..



Red leaves on the trees.

 Klackar//Tradera
Byxor//Bik bok
Örhängen//Ebay
Armband//Ebay
Tröja//Ebay
Hatt//H&M
 
 Och så sov jag bort ännu en dag.. Vaknade klockan 15.00 av att väckarklockan ringde, om det inte vore för att jag kände att jag ville ta outfitbilder innan det mörknade ute så hade jag enkelt kunnat sova några timmar till. Men jag valde som sagt att fota en outfit och bilderna ser ni här ovan. Hur fin är inte omgivningen, och lövens färger?! Älskar kontrasten mellan min outfit, omgivningen och ljuset. Tycker bilderna blev grymma fraktiskt och främst då på grund av den vackra platsen vi fotade på! Nä nu börjar Solsidan igen, vi hörs. Kram :)



In my silver jeans

Platåskor//Tradera.se
Silverjeans//Tradera.se
Tröja//Ebay.com
Klocka//Ebay.com
Hatt//H&M



It's october again, leaves are coming down

Wedge sneakers//Ebay
Jeans med skinndetaljer//Tradera
Lång kavaj//Tradera
Halsband//Ebay
Mössa//Ebay
Tröja//Loppis
 
Så där ja, här har ni dagens outfit. Är så förbaskat nöjd med den här långa kavajen som jag budade hem från tradera, den är perfekt just nu när det varken är varmt eller kallt ute. Jag skulle vilja ha en liknande fast en betydligt tjockare som man kan ha på vintern men alla jag sett går ju typ på 600 kr och uppåt så nja, jag vet inte riktigt.. Och jeansen är ett av paren jag köpte från tradera och som ni ser så sitter de skitbra, nöööjd. Dagen har i alla fall varit bra, för ett tag sedan åt vi hemmagjord smörgåstårta och Kevin öppnade sina presenter. Om ett tag ska vi sätta på en film och äta nachos med olika såser och tillbehör, mumma :)
 
Det var någon som frågade hur jag mådde nu så jag kan ju lika gärna ta det nu. Just nu mår jag betydligt bättre än vad jag gjorde innan jag bytte mediciner mot starkare ena och dessutom dubblerade dosen. Jag har fortfarande ont i ryggen men så länge jag inte anstränger mig för mycket genom att sitta för länge eller gå för mycket så håller sig smärtan på en rimlig nivå. Nervsmärtorna hjälps tyvärr inte av medicinerna så jag får fortfarande ont i vänster lår främst när jag promenerar. När jag bytte mediciner berättade jag att jag blev så trött och sov ca 14-17 timmar per dygn. Det blir sakta men säkert bättre, är fortfarande sjukt trött och sover rätt många timmar, men jag känner mig mer pigg när jag är vaken så jag orkar göra mig i ordning och fota outfits. Nästa steg blir att börja med träningen hos sjukgymnasten igen vilket troligen blir nästa vecka.
 
Hoppas ni har en toppen fredag kväll, puss o kram!



Stor rea på Nelly.com!!

 
Nu har nelly.com dragit igång ännu ännu en rea, eller sanarare lagt till grejer på rean och sänkt en del priser. Jag hittade en hel del och det som jag tillslut bestämde mig för att köpa ser ni här ovan. Skorna med träklack är ju bara helt crazy! Men som jag har skrivit förut så är det oftast skor med platå eller de som ser lite ovanliga ut som jag brukar fastna för, och dessa är ju verkligen annorlunda. Har även letat efter ett par rosa klackar rätt länge så blev riktigt glad när jag fann dessa, vill matcha dem med mina ljusrosa tajta byxor/jeans. Paketet lär komma i mitten på nästa vecka, längtar som bara den :)
 
Nu ska jag iväg och hämta ett paket på posten och sedan fota lite outfitbilder. Kram!



Amerikanska pannkakor till frukost!


Min frukost.
 
Idag fyller en av mina småbröder hela 20 bast, stort grattis Kevin!! Dagen till ära så fixade jag och mamma en god frukost till honom. Både jag och Kevin är galen i sötsaker så det blev typ mer som en efterrätt än en frukost men äh, personligen tycker jag att godis är som godast på morgonen så :) Vi gjorde amerikanska pannkakor, vi fräste äppelbitar med lite smör och kanel, vi hade bananskivor i en kastull med lite smör och sirap som bananen fick dra åt sig (de blev hur goda som helst!), vi gjorde även en nötkross och till allt det här hade vi vaniljglass, sirap och valnötter. Tror ni det var gott? JA!! Om det inte var för att det är så onyttigt och tar lite tid att göra så skulle jag mer än gärna äta det här till frukost varenda dag :D Nu ska jag se nya avsnittet av TVD, vi hörs sen.



I still believe


Wedge sneakers//Ebay.com
Jeans//Tradera.se
Linne//Monki
Lång kavaj//Tradera.se
Hatt//H&M
Korsarmband//Ebay.com
Döskallearmband//Ebay.com
Halsband//Ebay.com
 
Så där ja, här har ni en bildbomb på dagens outfit! De leopardmönstrade byxorna och den långa kavajen fick jag hem idag med posten, båda budade jag hem från tradera och kavajen gick på 80 kr inkl. frakt och byxorna ca 100 kr inkl. frakt. Är riktigt nöjd måste jag säga, med båda plaggen! Var lite kul dessutom att jag igår innan jag somnade målade mina naglar gröna och så fick jag hem dessa brallor idag som passar perfekt ihop med nagellacket :) Det svarta korsarmbandet är också ganska nytt och det kommer från ebay.com. Och när vi ändå snackar om nya kläder.. Hatten är ju den som jag köpte på H&M i måndags, jag förstår inte hur jag har klarat mig utan en grå hatt innan?! Det är ju riktigt snyggt och är ibland lite roligare än en vanlig svart.
 
Annars så är det ganska lugnt här, tror att jag ska gå och sova för jag är så himla trött.
Sov gott och ha det fint. Kram!



Black'n white


Här har ni några bilder från dagens outfit, resten (en bildbomb) dyker upp ikväll. För övrigt älskar jag att hämta posten.. Jag beställer ju rätt mycket via nätet så titt som tätt får jag hem paket och idag var inget undantag då jag fick hem fyra paket plus att jag har ett att hämta på mitt postombud. Två av plaggen har jag på mig idag, vilka och bättre bilder dyker som sagt upp ikväll. Vi hörs då, kram!



Outfit 17 oktober!


Skor//Ebay
Byxor//Bik Bok
Linne//Bik Bok
Kavaj//Loppis
Skinnjacka//Loppis
Hatt//H&M
Nagelringar//Ebay
 
Äntligen var det dags för en outfit igen! Det känns så himla bra att kunna posta en outfit här, det var ju ett tag sen sist och pertsonligen är det outfits jag tycker är roligast att bogga om. Byxorna är de som jag visade igår som jag fyndade på Bik Bok för 49 kr, linnet fyndades också där för samma pris. Oftast när det är lite kyligare ute brukar jag bära en hoodie under skinnjackan men jag tycker även att det är gaska snyggt med en kavaj under, som jag bar idag. Hoppas ni gillar bilderna :)



Some new things

Byxor//Bik bok, 49 kr     Skor//Bik bok, 99 kr     Hatt//H&M, 99 kr
 
Hejsan. Igår var jag som sagt i Kristianstad på deras smärtklinik för att träffa en ny läkare. Tyvärr finns det inget de kan hjälpa mig med just nu, det dom kunde hjälpa mig med var nervsmärtorna i vänster ben men jag känner att det är ryggen som är det värsta just nu. Men om det blir värre i benet så är det bra att veta att det finns någonstans att vända sig där jag kan få hjälp.
 
Efter besöket som tog nästan två timmar valde jag och mamma att åka in till stan en sväng. Där var vi i några få timmar innan vi begav oss hem igen. Sist jag klarade av att gå på stan i nån timme var ca 4 månader sedan så det är ett tag sedan. Skönt att nya medicinerna och ökningen ger bra smärtlindring i ryggen. Det är dock väldigt jobbigt att ständigt vara så sjukt trött, jag sover just nu ca 13-17 timmar per dygn men är ändå så trött när jag är vaken. Men men, enligt mig är det ändå bättre än att ha olidligt ont hela tiden som det var innan. Men tillbaka till stan.. Jag hittade lite smått och gott, bland annat det ni ser här ovan. Är glad att jag hittade hatten, har nämligen spanat in den på hemsidan men inte velat betala frakten, tror den blir grym tillsammans med mina grå Rubber Duck skor. Jag fick även med mig ett snyggt linne hem från Bik bok's rea men det har jag på mig så det fick inte vara med på bild. Köpte även en födelsedagspresent till brorsan som fyller 20 år på fredag :)
 
Hade tänkt fota en outfit till er idag, har klätt mig och så men så åkte jag på sjukan för att ta allergisprutor. Av sprutorna brukar man bli väldigt trött och så plus hur trött jag är utan sprutorna så jag orkar inte. Förlåt men jag orkar inte ta ett steg utanför dörren, orkar knappt skriva det här för att det är jobbigt att flytta fingrarna och hålla ögonen öppna. Så det får bli en annan dag :)



Sex par nya brallor!

Okej, jag blev kanske lite väl ivrig med att jag ville ha ett gäng nya brallor nu i höst och inför vintern. Bara för någon dag sedan visade jag er tre par nya brallor, men under de senaste dagarna har jag hunnit klicka hem ytterligare hela sex par. Så nio par på typ 10 dagar, haha! MEN då får man ju även tänka på att alla är köpta second hand så här snackar vi ca 60-150 kr per par inklusive frakt. Jag räknade ut att jag betalat strax över 600 kr inklusive frakt för alla sex paren här nedan vilket jag tycker helt okej då de flesta dessutom bara är provade eller använda typ en gång. Jag är i alla fall riktigt nöjd för nu har jag faktiskt ett helt gäng olika byxor att värma mig med när kylan slår till, och snygga ena dessutom.
 
 
De två första bilderna är lånade från H&M och resterande bilder är från annonserna på tradera som jag har vunnit.

Vet inte riktigt vilka jag mest ser fram emot att få hem men de i metallic är jag väldigt nyfiken på och de svarta vaxade tror jag också är grymma. Hoppas bara att alla passar, det är ju rätt så lurigt att köpa tajta byxor på internet men förhoppningsvis och om jag har tur så passar alla :)
 
Imorgon åker jag till Kristianstad för att träffa en ny läkare på deras smärtmottagning. Som alltid innan jag träffar nya läkare är jag lite spänd men inte förväntansfull eftersom jag aldrig direkt fått något positivt besked om ryggen förut. Nä jag har hellre inga förhoppningar och kanske blir glatt överraskad istället. Vi hörs kanske imorgon igen, annrs på tisdag :) Sov gott.



In love with hats

Bildkälla; http://miuccia.freshnet.se
 
När jag har utsläppt hår klarar jag inte av att gå utan att ha något på huvudet, oftast blir det en hatt men ibland en mössa eller ett hårband, om jag inte har håret i en speciell frisyr då. Jag vet inte varför men jag tycker att håret ser så platt ut uppe på huvudet och så blir det så stort nertill där alla lockar ligger. Jag har provat att tupera och så men nja, tycker ändå inte det ser bra ut. Ibland tar jag på mig en outfit och kollar mig i spegeln och tycker det är snyggt men att något fattas, då tar jag på mig en hatt och BANG, då blir det tusen gånger snyggare. Jag tycker i princip att alla outfits blir snyggare med en hatt till.
 
Jag har ett gäng hattar men min favorit som jag använder mest kommer från H&M. Sedan har jag en hatt i perfekt modell men tyvärr i fel färg. Eller fel färg, färgen är i en jättre snygg petrol färg men den går ju inte att matcha till så mycket därför skulle jag vilja ha en i svart också. Hatten som jag pratar om är i samma modell som på bilderna ovan, den har en bredare kant än hatten som jag alltid använder. För några dagar sedan hade jag turen att hitta en hatt i den perfekta modellen och i svart på trendsales.se så jag klickade hem den på en gång! Förhoppningsvis hittar den hit i veckan och förhoppningsvis är den lika snygg som jag hoppas på.
 
Måste bara avsluta med att jag älskar bilderna här ovan! Tjejen är snygg och outfiten.. MUMS! Den är skitsnygg, älskar fuskpälsen och hatten (såklart).



Purple fur

Måste säga att den där duschen jag tog tidigare idag gjorde underverk, snacka om att känna sig fräschare. Eftersom jag klev upp ovanligt tidigt idag (ca 6 timmar tidigare, haha) så är jag just nu hur trött som helst. Vi ska käka middag nu och jag får väl se efter det hur länge jag orkar hålla mig vaken :) Ville visa er hur jag har sett ut idag, pälsen fick dock åka av efter att vi tagit bilderna då det blev för varmt.
 
Buffalos//Tradera.se
Jeans//Trendsales.se
Tröja//Loppis
Fuskpäls//Tradera.se
Hatt//H&M
Nagelsmycken//Ebay



New clothes and TVD

Tjosan. Ja, nog var det längesen jag skrev ett inlägg den här tiden på dagen.. Senaste veckan (sen jag bytte mediciner och dubblerade dosen) så har jag varit så sjukt trött och sovit till kl 15-18 varenda dag. Men klockan ringde kl 09 i morse för att jag skulle ta medicin vilket jag också gjorde, jag gick på toa, tillbaka till sängen men sedan började jag tänka. Tänkte att jag skulle ta en dusch idag så jag kan fota en outfit till er, började fundera på vilka kläder jag skulle ha på mig, kom att tänka på att jag skulle visa er lite nya plagg jag köpt (det här inlägget) och sen kom jag på att nya avsnittet av The Vampire Diaries släpptes i natt efter flera månaders uppehåll. Och ja, när jag kom på det sist nämnda kunde jag ju glömma att somna om, det var bara att traska ner och sätta sig vid datorn :) Har precis sett klart avsnittet som som vanligt var skitbra!
 
Skrev ju att jag hade köpt en del nya kläder och här kommer dem. Bestämde mig för några veckor sedan att jag skulle investera i några nya par byxor vilket jag också har gjort. De gröna kommer från tradera.se, de lila kommer också därifrån. Tyvärr är de lila SNORTAJTA!! Jag får på mig dem men jag är osäker på om jag kunnder använda dem mer än på bild vilket är synd då de är skitsnygga.. Och de vinröda kommer från trendsales.se.
Fick hem den här mysiga tröjan från ebay.com för någon dag sedan. Tyvärr är jag besviken över den.. Om ni ser på den här bilden från annonsen så ser den ju ut att vara oversize, eller hur?! Men på mig som ändå är en xs sitter den tajt, inte minsta lilla oversize. Men men, den går ju ändå att använda, tycker färgen är så fin.
 
Nä hörrni, nu ska jag hoppa i duschen och sedan ska jag göra mig i ordning. Ska som sagt se till att fota en outfit till er idag så kika in senare under dagen :) Kram!



Rubber Duck - Shoes

Bildkälla 1 & 2.
 
Förra vintern bodde jag i princip i mina svarta tretorn kängor i skinn med ett par tjocksockar i, men i år vill jag ha fler par att välja bland. Här nere i södra Sverige behöver man ju inte alltid ett par "vinterskor" då det knappt blir vinter här vissa år (hoppas det blir så i år, hatar kyla, snö och is!!), men jag ska upp till norrland vid jul och kommer bli där i ca tre veckor och där är det ju alltid kallt på vintern. Där min farmor och farfar bor (och fler av mina släktingar) är det inte ovanligt med 25-32 minus (ibland ännu kallare) på vinern så jag känner väl inte direkt för att komma dit i mina svarta platåskor som är i tyg, haha. Så jag har letat lite på ebay och tradera men inte hittat något, jag vill inte ha ett par typiska vinterskor för jag vet att jag aldrig skulle använda dem.
 
Men så var jag inte på trendsales.se där jag fann skorna ni ser här ovan, ett par oanvända grå Rubber Duck: Combat Joggers. Bilden i annonsen var på ett par svarta så jag vet inte riktigt vilken variant av de grå jag får hem, men det spelar ingen roll. Allra helst hade jag nog velat ha ett par svarta men jag känner att jag inte vill betala flera hundra kr extra bara för att köpa ett par nya i "rätt" färg. Grått är ju fakiskt snyggt och går att matcha med många andra färger. Men för att bli lite mer säker så beställde jag två grå mössor från ebay som jag kan matcha till skorna ;) Funderar även på en grå hatt. Men vadå, jag måste ju känna mig bekväm, haha. Men jag tror i alla fall att de här bli de perfekta vinterskorna för mig, de är tillräckligt snygga för att ha på sig på stan men jag kan även ha dem när jag springer från bilen in till värmen i farmors hus :)
 
Det är konstigt det där.. Jag har ju bott i norrland (Umeå) tills jag var 19 år men jag kommer inte ihåg vad jag hade för skor då..? När jag var hos farmor och så hade jag alltid riktiga vinterskor med högt skaft som man kunde ha på skotern osv, men när jag var i Ume, i skoaln, på stan då? Jag hade kanske bara vanliga sneakers, var hellre snygg än varm.. Det låter faktiskt som mig :)



Trendsales

Hej. Just nu är smärtan i schack, den håller sig på en någorlunda rimlig nivå så länge jag tar medicinerna med jämna mellanrum. Jag har ökat mängden medcin dubbelt upp så jag är väldigt trött, och då menar jag väldigt trött. Igår sov jag till kl 18 och hade ändå lagt mig i tid kvällen innan. Idag vaknade jag vid 15 men bara för att jag hade ställt väckarklockan. Jag brukar alltid bli så här trött när jag börjar med en ny medicin eller får öka mängden så det är inget att vara orolig över. Så bloggningen kommer vara lite seg ett litet tag till men jag hoppas komma på fötter igen inom en vecka. Men jag lovar inget!
 
Ni vet vid det här laget att jag är galen i second hand, därför blev jag super glad när jag hittade till Trendsales.se. Det är en hemsida där man kan sälja eller köpa grejer, främst second hand men även lite nytt. Trendsales är danskt så bli inte förvånad över språket när ni klickar in er på olika annonser. Om ni inte förstår vad som står kan ni använda er av google translate. När jag gick in på TS (trendsales) för första gången började jag med att läsa hur det hela gick till vilket du kan göra HÄR. Jag har hunnit köpa tre saker från sidan hittills (en plisserad skinnkjol, en lackkjol och ett par vinröda jeans) så nu väntar jag bara på att de ska komma hem, ska bli riktigt spännande att se.
 
Jag har massor av grejer som ligger i min "önskelista" men jag kan ju inte shoppa hejvilt då jag inte är rik som ett troll :P Men jag måste bara tipsa om att det finns några par Buffalos på sidan i olika modeller och nyanser, så skynda fynda!
 
Några tips; Tänk på att skriva sökord på danska (använd google translate).
Kom ihåg att alla priser är i DKK, men här kan ni enkelt räkna ut vad priset blir i SEK.
Tänk på att frakterna blir dyrare eftersom de skickas till ett annat land, så kom ihåg att fråga om fraktkostnaden innan du genomför ett köp.
 



I die!

Bilder lånade från ebay.com
 
Okej, var ska jag börja... Här ovan ser ni min senaste shopping! JA, allt det här är på väg hem till mig :D Jag gick in på ebay för att kika på lite skor och så kom jag över dessa tre paren för ett pangpris, det gick bara inte att motstå! De två "utan" klack lär jag knappast kunna gå i men de är ju så balla och lär göra sig grymma på bild och som en snygg detalj i mitt rum. De andra grejerna är sådant som har legat i min watch list. Det blev en svart snygg fuskpäls, en likadan mössa som min neongula fast nu fick det bli en i neonrosa, och så en svart hängmössa. Kan ni gissa vad jag betalade för allt här ovan inklusive frakt?? Ca 620 kr!! För allt!!! Snacka om att jag är en nöjd tjej just nu. Men hur ska jag orka vänta i flera veckor på att de ska komma?! Men det är väl som man brukar säga, den som väntar på något gott...
 
Vad tycker ni förresten om min senaste shopping? Något som faller er i smaken eller tycker ni att grejerna är gräsliga?! :)



Rosa & grått

Wow, första outfiten på jag vet inte hur länge..? Länge i alla fall. Har som sagt börjat med två nya mediciner och det tog sån jäkla lång tid att få ner smärtan och hitta en rimlig dos men nu verkar vi ha hittat rätt. Lite jobbigare än innan dock för nu måste jag ta medicin var tredje timme dygnet runt och så har jag dubblat dosen. Men så länge jag får sova någorlunda och inte har outhärdligt ont är jag nöjd. Så idag var första dagen på över en vecka som jag hoppade ur pyjamasen, fixade håret och sminkade mig. Och ja, tog mig ut genom ytterdörren. Är dock inte tillbaka helt och hållet utan jag måste fortfarande ta det lugnt så det blir ingen sjukgymnastik på i alla fall två veckor och så måste jag bara ta det försiktigt i övrigt.
 
Idag bar jag nästan bara nya plagg.. Skorna har ni ju hunnit se, men inte hur de ser ut på. Och jeansen är nya från tradera och de kunde ju inte sitta bättre! Tröjan fick jag hem igår och den är hur mysig och fin som helst, örhängena och "hårsnodden" är också nya från ebay. Som jag sa, en hel del nya grejer :)
 
Platåskor//Tradera (Asos), 235 kr
Jeans//Tradera, 130 kr
Tröja//Ebay, 70 kr
Skinnjacka//Gina tricot, 599 kr
Hårsnodd//Ebay, ca 10 kr
Örhängen//Ebay, ca 10 kr
Klocka//Fått av pappa



Randig platå

Från tradera (egentligen från Asos), 235 kr
 
Mamma var snäll och fotade dessa bilder till mig. Här är alltså mina nya platåskor! Jag är så kär i dem, tycker de är grymma! Gillar ni dem?
 
Med ryggen och nya medicinen går det dock mindre bra.. Medicinerna ger mig inte tillräckligt med smärtlindring så jag har varit vaken hela natten, bara kunnat sova ca en timme. Och vid 7 i morse var det så hemskt, så ont har jag inte haft sedan strax efter ryggoperationen. Riktigt obehagligt ont så man får panik och vill bara slita av sig allt hår. Så direkt i morse ringde vi min läkare så sedan dess har vi haft kontakt en gång i timmen och jag ökar och ökar och ökar medicinerna men smärtan ger inte med sig! Så vi kommer fortsätta så här tills medicinerna förhoppningsvis börjar ge effekt. Jag måste verkligen ha byggt upp tolerans för morfin för jag känner inte av det på något sätt, helt sjukt.
 
Hugs and kisses!



Lite allt möjligt..

Hej igen. Det har bara gått någon dag sedan jag bloggade sist men det känns som det var kanske två veckor sedan sist.. Det beror kanske på att jag inte visat någon outfit på ett tag?! Ville i alla fall uppdatera er om hur det är just nu. Tyvärr blir det inte bättre, snarare sämre. Det har varit ett par helvetes veckor nu men speciellt den sista veckan. Värken i ryggen blir outhärdlig och nervsmärtorna gör att jag bara vill såga av mitt ben (har "bara" nervsmärtor i vänstra benet)! Men idag hade vi (mamma var med) ett möte med min läkare och en kvinna från försäkringskassan. Jag har nu bytt några av mina mediciner så jag äter inte längre oxynorm och oxycontin. Ska succesivt öka de nya medicinerna och känna mig fram hur stor dos jag behöver. Tog medicinen för snart en och en halv timme sedan men känner tyvärr ingen effekt då jag fortfarande ligger här i soffan och "gungar" fram och tillbaka pga värken. Men förhoppningsvis hittar vi en bra dos som kan smärtlindra mig någorlunda, det är allt jag begär just nu.
 
Jag vet att det de senaste veckorna har blivit mycket tjat om min rygg, värken osv men jag tror inte riktigt att ni förstår hur mycket det påverkar mig och min familj, och bloggen såklart. I nuläget kan jag inte ens duscha för att jag då måste stå eller sitta vilket jag får för ont av och jag äter alla mina måltider liggandes i soffan medan familjen sitter och äter vid matbordet. Jag orkar/klarar heller inte av att sminka mig, fixa håret och stå framför en kamera vilket är anldeningen till att jag inte fotar outfits i nuläget. Jag vill vill vill så gärna men orkar helt enkelt inte med det. Men ni får hålla tummarna med mig att nya medicinerna kommer ge mig bra smärtlindring så jag kan börja fota outfits igen men kanske främst ta en dusch, haha.
 
Imorgon hade jag tänkte visa lite grejer jag fått hem under de senaste dagarna, bl.a ett par snygga platåskor.
Och så vill jag avsluta inlägget med att säga GRATTIS till Elinor som är vinnaren av klo-ringen och nitarna.