Mina senaste outfits - Rösta

Jag vill ge mig själv lite cred, för den senaste tiden har jag verkligen sett till att bjuda er på outfits i princip varenda dag. Oftast kliver jag upp på morgonen, tittar ut genom fönstret och känner bara neeej, jag orkar inte. Då är det grått och ruskigt ute, medans det under täcket är så där perfekt varmt och mysigt. Men då är det bara att tvinga sig upp! Fast när jag lix börjar leta fram kläder och accessoarer så känns det bra men framförallt roligt, jag älskar att hitta nya sätt att kombinera mina plagg med varandra :D
 
Här är mina senaste outfits, har ni någon favorit?
 
 
Personligen så älskar jag nummer 4!! Jag gillar den där lite flickiga frisyren till de tuffa nitskorna och nitkragen. Jag älskar ju att kombinera sött med tufft. Jag gillar även nummer 3 väldigt mycket då de där gröna byxorna har blivit mina favoriter. Sedan bär jag ju mina älskade Buffalos och min balla nitkeps. Har jag förresten sagt att jag har beställt en till nitkeps, en likadan fast med guldiga nitar? Det har jag i alla fall gjort och jag längtar hur mycket som helst till den kommer.



Kommentarer

Va bra bloggdesignen blev! I like it a lot! Speciellt dem två första bilderna i headern, verkligen favoriter.

Av outfitsen ovan så gillar jag nr 2 och 7 bäst. Skulle nästan kunna kopiera dem rakt av haha. Älskar byxorna i outfit nr 7.

Kom på igår att du hade ringt för nån vecka sedan och jag ringde aldrig tillbaka. Är du hemma imorn kväll, tänkte om jag kunde ringa då när jag kommit hem? =) Kraam!

Nummer 7 var helt underbar! Jag har faktiskt en likadan träja som den i nummer 6, kul! :)

2 :)

love love love numer 2 och 7...sött och salt..

Svar: Tack :)
Jennilie

» Linda

Totalälskar outfit fyra och fem! :D

» Julia

hejhej! jag gillar 2:an mest! älskar tröjan.

Du vet att Tyra Sjöstedt har skrivit om dig i sin bok? :)

alltså åh, buffalos är verkligen det snyggaste som ett par fötter kan bära! för övrigt är outfit nr. 7 min favorit c:

Jag gillar 7:an mest! :)

Ett eller sju, gillar båda lika mycket!


Kom ihåg






Trackback