WorkWorkWork


Hejsan!
Just nu håller jag och mami på joba med webbutiken och finally verkar det komma sig framåt *peppa*, nä men det är verkligen skönt att man känner att man minte är helt fast på ett och samma ställe hela tiden.

Tänkte köra en dagens fråga; Om du fick välja en av dessa två, vilken skulle du välja? Att vinna 5 miljoner kr (du behöver inte skatta bort något) eller att du verkligen skulle få ditt drömjobb (du får ju självklart välja att vara t.ex skådespelerska men inte "jag vill bli lika känd som Julia Roberts och tjäna 20 miljoner per film")? Motivera gärna lite.

Själv skulle jag välja drömjobbet än om pengarna självklart också lockar :) Jag menar tänk att verkligen få jobba med det man drömmer om, om du t.ex vill bli en känd skådis, advokat, designer, kirurg eller vad det nu skulle kunna vara. Mitt absoluta drömjobb som jag kan komma på just nu är nog att få vara en eftertraktad klädstylist, att kändisar vill ha hjälp av en, gå på modevisningar osv :)



Kommentarer

jag skulle valt drömjobb det är värt mer att få jobba med det man vill än att ha pengar :)

sv; åh herregud! haha! skånska kan vara nått av dom kompliceraste dialekterna! haha jag förstååår knappt va dom säger. :P

Mikaela- Jag håller verkligen med dig :) Men vad har du för drömjobb?

Pengarna lockar men jag skulle nog ovkså valt drömjobb, det gör en ju lycklig och pengar kan inte köpa lycka!

Hm.. Ska nog gå emot alla andra och säga pengarna - eftersom jag inte har en aning om vad mitt drömjobb är.. :p

jag skulle välja pengarna !! dels för att jag inte riktigt vet vad jag vill göra :p och dels för att det är en hiiimla massa pengar ;D hehe

» ANGIE

Jag hade nog också valt drömjobbet, för pengar i längden är ju inte värt något om man inte trivs vart man är i livet!


Kom ihåg






Trackback