Rösta

Så, vilken är din favorit? Min är nog... torsdag och lördag tror jag!

Jag vet att jag varit lite frånvarande men jag har en förklaring till det; The Vampire Diaries! Jag såg serien för första gången för några månader sedan, såg de tre första avsnitten men fastnade inte för serien, tyckte inte den var så himla bra så jag slutade kika på den! Igår var jag så himla uttråkad och hade ingen film eller serie att se så då tänkte jag att jag lika gärna kunde se något till avsnitt av det och nu är jag faaaaast! Satt hela gårkvällen och natten och har sett ett par avsnitt nu också, synd bara att det inte finns så överdrivet många avsnitt ute än för snart har jag sett alla..

Och Damon.. Vilken hottie, jag har gått och blivit kär i honom!! En bad boy, mystiskt, snygg, charmig och vampyr ;) Ja, Stefan är ju inte så dum han heller men lite för.. oskyldig, haha! Nu väntar jag bara på att dramat ska komma mellan Stefan, Elena och Damon :P

Idag ska jag fixa middag så det blir hemmagjord sushi så ska börja med det om ett tag, sen ska jag se resten av avsnitten. The Salvatore brothers in my heart <3 höhöhö.



Kommentarer

var ser du på TVD? :)

fredag och lördag :)

Kan du länka till sidan du ser avsnitten på? orkar inte vänta tills nästa kommer ut :)

» BabyH

Lördag!

Cornelia- Har skickat ett mejl till dig! :)

Anonym- Har länkat nu :)


Kom ihåg






Trackback