Beach

Åh, äntligen fick vi en riktigt fin dag med ca 25 grader och stekande sol, det var på tiden!! Vi utnyttjade vädret genom att som jag tidigare skrev gå på loppis på morgonen och strax efter det åkte vi till vackra Stenshuvud där vi blev i några timmar. Efter det åkte jag och pappa in till Simrishamn där vi köpte mjukglass och sedan gick en promenad. Nu ligger jag helt utmattad i soffan och har ont i ryggen och är trött som bara den, jag kan knappt skriva det här. Skulle lätt kunna gå och lägga mig nu men jag är "barnvakt" åt lillbrorsan och en kompis till honom så jag måste se till att de kommer i säng osv. Fast jag får se hur jag gör, skulle ju vara skönt att sova.. Men men, här kommer några bilder från stranden! Outfitbilder dyker upp imorgon. Psst.. Om någon undrar vad det är för apparat jag har på kjolen och sladdarna på ryggen så är det min tens, hade så ont idag så jag fick ta med den till stranden.
 



Take my hand

Idag började jag och mamma dagen med att gå på loppis! Jag hittade en hel del snygga grejer, hoppas bara de passar. Fick dessutom hela tre komplimanger av främmande personer angående mina skor och min kjol, sådant blir man alltid glad för. Men vidare till bilderna nedan.. Oooh vad jag gillar dessa byxor! Fick hem dem från ebay för ganska länge sedan men det har bara inte blivit av att använda dem men igår så, och det var minsann på tiden. Och den här blusen.. Hur fin?! Beställde den från nellys rea och jag älskar alla små detaljer som de transparenta partierna.
 
Sneakers//Ebay
Byxor//Ebay
Skjorta//Gina Tricot
Smycken//Ebay



I can't do this on my own

Här kommer som utlovat ena delen av bilderna som mamma tog på mig igår. Som vanligt (nästan pinsamt vad mycket jag shoppar just nu..) har jag lite nytt på mig, klänningen, solglasögonen och några armband. Ja och så skorna såklart!! Fick sälja de som var för små så när jag fick betalt för dem beställde jag genast ett par nya fast i en storlek större och de passar, wihoo, glad tjej!
 
Nitskor//Ebay
Klänning//Ebay
Skinnjacka//Second hand, loppis
Örhängen//H&M
Armband//Ebay
Solglasögon//Tradera



My facebook page!

 
God morgon! Jag ville bara påminna er om min facebooksida! Där brukar jag uppdatera med bilder och lite texter, ni får även lite sneak peeks på grejer som senare dyker upp på bloggen. Jag har bestämt mig för att bli mer aktiv där nu i och med att ni är ett gäng som gillar sidan. Klicka HÄR för att komma till min facebooksida och klicka på GILLA. PS, en liten rolig grej med min sida är att den populäraste orten är Istanbul, undra hur de har hittat dit?! :)



I can't get enough

Ikväll var jag och mamma och fotade bilder nere vid havet till bloggen men precis när vi hade fotat klart och skulle gå till bilen blev det världens finaste ljus så vi var tvugna att ta fler bilder fast i det vacka motljuset! Här kommer två av de bilderna, mina två favoriter, jag verkligen älskar den översta! Imorgon får ni de första bilderna vi tog som är lite mer outfitbilder och om några dagar kommer resten av motljusbilderna.
 
 
Vad tycker ni? Fint ljus va?!
Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp åt morgon för att träna. God natt! Och psst.. Nej jag är inte naken utan hade en axelbandslös klänning på mig :)



En fråga från en läsare..

Jag fick en fråga från Julia som löd så här; "Kan du inte berätta om hur du tar hand om ditt hår och om du har några speciella matvanor?"

Svar; Mitt hår tar jag inte hand om på något speciellt sätt utan jag har bara turen att ha hår som växer väldigt snabbt. Jag duschar inte håret lika ofta som kroppen utan jag duschar det bara när jag ser att det börjar bli fett vilket det brukar bli efter si så där 3-4 dagar. Duschar man håret för ofta är risken stor att det blir uttorkat. Jag borstar bara håret precis innan och efter jag duschar, men mest bara för att mina lockar är mycket finare när håret är oborstat. Jag tvättar håret med schampo och balsam men inte av något speciellt märke utan jag använder mig av det som finns i badrummet. Efter jag har duschat låter jag håret lufttorka en del och när det bara är lite fuktigt har jag i en smoothing lotion som heter got2b smooth´n chic från Schwarzkopf, och när håret är helt torrt har jag i lite hårspray (inget speciellt märke utan det brukar bli lite olika). Sen är jag klar! Varje morgon blöter jag håret lite för att få till lockarna, har i lite av min smoothing lotion och så lite hårspray på det.

Jag äter ju väldigt mycket olika mediciner, bland annat morfin pga av min rygg, och morfin har en tendens att göra en väldigt sötsugen och ge en minskad aptit! Förut, innan jag började med alla mediciner så gillade jag såklart godis och glass men såg till att bara äta det en gång i veckan och det räckte gott och väl för mig, men nu har jag ett konstant sötsug vilket resulterat i att jag under ca 2 månader ätit sötsaker dagligen. Det är såklart inte bra för kroppen så för ca två veckor sedan bestämde jag mig för att dra ned på sötsakerna så jag bara äter det 1-2 gånger i veckan. Det är väldigt svårt då jag är hur sötsugen som helst på kvällarna men det gäller att vara bestämd (och när jag blir för sötsugen äter jag lite Kellogg's Frosties som ju nästan är godis).

Men tillbaka till mina matvanor..  I och med att jag kliver upp rätt sent på dagarna (brukar bli vid 11-12 tiden) så får jag inte i mig något förrän vid kl 12-13. Jag har alltid haft svårt för att äta frukost för jag är nästan aldrig hungrig eller sugen på något förutom sötsaker. Så för att få i mig något brukar jag äta en skål med mjölk och flingor (Cheerios eller Kellogg's Frosties) men ibland om vi har kvar maträster så äter jag lite mat istället. Sedan blir det middag vid 17-tiden ungefär och på kvällarna äter jag lite nötter och/eller någon frukt, kan bli några skorpor också. Så, ungefär så där ser mitt ätande ut under en dag.

Sedan så har jag turen att vara genetiskt smal, har inte så lätt att lägga på mig vikt men därimot ganska lätt att träna fram muskler (tack mamma och pappa). Dock så har jag vägt ca 10 kilo mer än vad jag gör nu, det var för några år sedan som jag vägde 60 kilo (har inte bantat ner mig utan gick ner till 55 av någon anledning sedan är det medicinernas bieffekt minskad aptit som gjort att jag gått ner till 49 kg). Sen så kan man ju inte räkna med att vara/bli smal om man inte äter rätt och inte tränar/motionerar! Jag är ju hos sjukgymnasten 2 gånger i veckan och under några månader var jag där 3 gånger i veckan och tränade, tränar främst mage men även lite andra kroppsdelar. Jag har alltid haft en ganska smal och platt mage men träningen har gett effekt så nu skymtar lite magmuskler, wihoo ;)


Den söta bh'n som sticker fram är ganska ny och kommer från Gina tricot, 99 kr.



Nya smycken


Smycken från H&M.

I och med min beställning av sandaletterna från H&M någon vecka sedan så beställde jag även de här snygga örhängena och armbanden! Jag blev kär i örhängena direkt jag fick syn på dem, så jäkla snygga och fräscha! Kommer matcha dem i liknande färger, vitt och neongult, tror det kan bli grymt. Armbanden var på rea så de var inte så fasligt dyra så jag slog till, piffar upp en lite tråkigare outfit och passar snyggt tillsammans eller var för sig. Paketet borde komma när som helst, längtar!



Don't let me go

Åhhhh vad jag tycker det är kul att fota bilder till bloggen nu! Det känns så mycket roligare sen vi började ta bättre bilder och att jag redigerar dem bättre och mer, och jag måste säga att jag älskar förändringen! Igår kväll var jag och mamma (som alltid tar bilderna på mig) ute och tog dessa bilder, vad tycker ni om dem? Har en del nytt på mig också som ni kanske ser.. Shortsen, klockan och peacearmbandet är relativt nya.
 
Skor//Second hand, tradera
Shorts//Second hand, tradera
T-shirt//H&M
Jacka//Second hand, Second hand butiken i Simrishamn
Solglasögon//H&M
Örhängen//Gjort själv
Armband//Ebay
Klocka//Ebay
 
Psst.. Hoppas ingen tar illa upp av "fuck you" bilden, tycker den blev rätt ball så det är därför jag valt att publicera den.



I love the smell of summer

Hejsan. Här kommer några fler bilder från dagen innan midsommar då vi var ute och fotade min midsommarkrans. Jag älskar verkligen bilder som är tagna i motljus, det blir alltid så fina bilder då.
 



Let's play hide and seek..

 Igår och i förrgår var det väldigt dåligt väder, regnigt och blåsigt! Men vi utnyttjade vädret och var nere vid havet igår kväll för att ta ett par bilder. Den här tröjan är förresten ny, köpte den förra helgen då jag var på loppis för si så där 10-15 kr tror jag det var.
 
Skor//Ebay
Kjol//Sytt den själv
Tröja//Second hand
Örhängen//Milla of Sweden



You can't save me, I'm already broken.

För några kvällar sedan satt jag och mamma inne i vardagsrummet precis när solen höll på gå ner bakom grannhusen men det var så vackert ljus så jag sprang upp och slet av mig kläderna och satte snabbt på mig en kjol och en tjocktröja och så gick vi ut på baksidan av huset och tog som snabbast ett par bilder.
 
Tröja//Second hand 25 kr



Svar på frågestunden!

Hej. Här kommer svaren på era frågor. Jag blev så glad när jag upptäckte att ni ställde en hel del, hoppas ni orkar läsa allt och att jag inte missat att svara på nån fråga.
 
Har du någon pojkvän? Om inte, har du haft osv?
Svar; Nej jag har ingen pojkvän. I och med min livssituation med ryggen tar jag mig aldrig ut på ställen där man kan träffa vänner och killar så som på jobb, om man studerar, fester osv. Jag har varit tillsammans med några killar men jag ser bara ett av dem som seriöst då jag var så liten med de andra. Det var under gymnasiet jag var tillsammans med en kille i ca ett år innan det tog slut.
 
Vart får du pengar till shopping ifrån? Som jag förstått har du inget jobb?
Svar; I och med att jag är sjukskriven och det verkar som att jag inte kommer bli bättre i ryggen inom ca ett halvår framöver så får jag något som heter aktivitetsersättning. Och nej jag har inget jobb. Dock så längtar jag som in i norden tills jag kan börja jobba och bygga upp mitt liv! Grejen är ju den att jag knappt klarar av något på grund av min dumma rygg så jag lägger ju inte pengar på grejer som alkohol, cigaretter, bio, fika på café, bowling, nattliv, resor osv. Det jag klarar av som faktiskt ger mig glädje är att gå på loppisar, vara på utflykt, nätshoppa och så bloggen så i och med det har jag bestämt mig för att shoppa så mycket jag vill så länge jag har pengar till det utan att få dåligt samvete och känna att jag slösar.
 
Vad ska du göra i framtiden
Svar; Vad jag ska göra har jag ingen aning om men vad jag vill göra är en helt annan sak och något jag kan svara på. Jag skulle först och främst vilja jobba, jag ser inte mig själv som anställd utan som egen företagare. Jag skulle gärna vilja jobba lite som mamma och göra egna reportage till olika tidningar för då kan jag styra arbetet efter hur ryggen är i och med att jag förmodligen alltid kommer dras med dålig rygg. Sedan skulle jag gärna vilja resa, mina drömresor är till USA och Kina.
 
Vad gick du för gymnasium/inriktning?
Svar; Jag gick på Dragonskolan i Umeå, Designprogrammet med inriktning textil.
 
Hur inspireras du? Om du inspireras av blogggar, vilka i så fall?
Svar; Jag inspireras av det mesta men främst av andra bloggar men även från modetidningar, bilder på internet och folk jag ser omkring mig. Jag inspireras av hur många olika bloggar som helst men här är några av dem;
Hur kom det sig att du flyttade med din mamma söderut?
Svar; Det är inte bara jag och min mamma som flyttade ner utan det var jag, min mamma, mina två småbröder och min styvpappa. Vi hade semestrat här på Österlen i ca 8 somrar och för varje sommar blev vi bara mer och mer kär i Skåne och Österlen, främst klimatet. Vi hade i många år pratat om att flytta ner och vi var nere och provgick i skolor men jag trivdes inte i klassen jag skulle gå i så det blev ingen flytt då. Men några år senare började vi prata om det igen och då alla i familjen var redo att prova i alla fall ett år så gav vi gärnet. Vi sålde huset, köpte hus och flyttade ner några få månader senare. Och nu sitter vi här, ganska exakt tre år senare och jag trivs som fisken i vattnet!
 
Om du fick drömma, hur skulle din framtid se ut då? (låt oss utgå från att din rygg är bra).
Svar; Då skulle jag få starta mitt eget företag på en gång och börja göra olika jobb till tidningar. Jag skulle flytta till en stad, eller i alla fall så jag hade max en mil till en stad, t.ex Malmö eller Lund som ligger här i Skåne. Jag skulle spara ihop pengar och åka och resa med antingen mamma eller en vän, i USA eller Kina! Sedan skulle jag väl som de flesta vilja skaffa pojkvän, hus och barn och leva lyckliga i alla mina dar :)
 
Kan du inte visa dina tatueringar? När ch varför du gjorde dem.
Svar; Absolut! Min första som är texten i nacken gjorde jag hösten 2008. Jag hade länge velat ha en tatuering och en söndag bestämde sig jag och en vän för att vi på torsdagen skulle göra en på drop in. Jag satt i många timmar och kikade på olika tatueringar och ställen att ha den på men bestämde mig till sist för att ha texten "Faith hope love" i nacken. Tre ord som har stor innebörd! Den andra som är en stjärna gjorde jag och en annan vän ca ett halvår senare, min visar min kärlek till min familj, en stjän"tagg" för varje familjemedlem!
 
Vad hade du för framtidsplaner och önskningar som yngre?
Svar; När jag var liten ville jag bli designer och under högstadiet frisör. Under gymnasiet funderade jag på inredningsstylist och sedan vanlig stylist. Mina önskningar var väl att jag och alla i min närhet skulle få vara lyckliga och glada, och friska! En önskning som jag fortfarande har.
 
Började du inte med en sån där frågelista, en fråga per dag? Hur gick det med den?
Svar; Jo för ganska länge sedan ställde jag dagligen en fråga till er som ni och även jag sedan fick svara på. Jag vet inte riktigt vad som hände.. Fick väl slut på frågor och det rann ut i sanden.
 
Vad är det för plåster du har på armarna? Har precis börjat läsa din blogg så har ingen aning, har bara sett att du har dem ofta!! :) Kram
Svar; Det är en medicin, ett slags morfin mot smärtan i ryggen. Jag har skrivit ett inlägg om det tidigare som du kan läsa HÄR! Kram.
 
Vet du någon bra loppis / marknad i göteborg ? :)
Svar; Nej tyvärr.. Eftersom jag bor så långt från Göteborg har jag ingen aning. Men ni kan fråga min vän Therese som bor i Göteborg, hon kanske vet.
 
Du är jättesnygg Jen! Vad är du mest respektive minst nöjd med på din kropp?
Svar; Tack så hemskt mycket!! Jag är mest nöjd med min mage, älskar den! Minst nöjd är jag med mina lår och min rumpa.
 
När man handlar på ebay får man betala en massa tull då? Kan paketet fastna? Om man handlar för cirka 500kr -inklusive frakten) hur mycket läggs till på den summan då?
Svar; Jag tror att det är olika. Jag har aldrig behövt betala tull eller andra avgifter men jag vet att man ibland kan åka på det om man har otur. Vissa skickar paket så man kan spåra det så det är ju bra och säkert men vissa skickar så att man får hem det direkt i brevlådan och då kan det väl precis som i Sverige försvinna ibland. Om det kan fastna vet jag inte, jag har aldrig varit med om det. Jag har hört att man brukar få räkna med att ca en tredjedel läggs på, men jag kan inte lova att det är korrekt.
 
Vart bor du någonstans? Kan du inte tipsa om när stora loppisar är i tex. Göteborg ? :)
Svar; Jag bor i Simrishamn på Österlen i Skåne. Eftersom jag inte bor i Göteborg eller har deras dagstidning blir det väldigt svårt för mig att tipsa om loppisar som finns där, så tyvärr.
 
Vem er din inspirasjon i klädsväg av kjendiser?
Svar; Jag inspireras av många kändisar men de som inspirerar mig mest är nog tvillingarna Olsen, Nicole Richie, Whitney Port, Peaches Geldof, och sist men inte minst Gillian Zinser!
 
Jag önska att jag också vågade handla från ebay men då måste man betala via konto eller hur? När jag beställer brukar jag alltid betala på postförskott för min mamma vill inte betala med sitt kort via internet. Har det gått bra för dig att göra det eller hur betalar du? Och hur vet man hur mycket frakten hamnar på, kan det inte komma från lite varsomhelst om man beställer från ebay? :)
Svar; Jag blev först medlem på ebay.com och sedan gjorde jag ett konto/blev medlem hos paypal. Jag har kopplat mitt bankkort till mitt paypalkonto så när jag handlar från ebay så betalar jag via paypal men pengarna dras från mitt vanliga konto/mitt kontokort. Det har alltid fungerat för mig, har aldrig varit med om något problem. Frakten står alltid på ebay sidan, om du t.ex går in på DEN HÄR sidan så ser du att det står "Shipping: FREE", det betyder att frakten är gratis, annars står det en summa där. Du betalar alltid (vad jag har varit med om i alla fall) summan för produkten + frakten innan de skickar varan, på så sätt vet du ju vad frakten hamnar på.
 
Var hittar du eller får du info om alla bra loppisar?
Svar; Det är alltid mamma som håller koll på loppisar. Men vi brukar kika efter skyltar efter vägen men oftast så letar vi efter annonser i Österlen magasinet och Vad händer, där är alla bra loppisar (IF-loppisar) enligt mig.
 
Hur lång är du?
Svar; Jag är 165 cm.
 
Var tror du att du kommer bo om ca 5 år?
Svar; Oj vad svårt.. Jag tror jag kommer bo i närheten av Lund eller Malmö, kanske i stan till och med.
 
Föredrar du personligheten eller utseendet på en kille?
Svar; Första intrycket är ju helt klart utseendet men eftersom man inte blir tillsammans eller intresserad av någon förrän man känner dem lite i alla fall så går man ju en del på personligheten också. Jag bryr mig om utseendet men det är absolut inte det viktigaste! Jag skulle t.ex aldrig kunna vara tillsammans med en kille som var super snygg men som aldrig får en att skratta, inte bryr sig om andras känslor och är super egoistisk. Då får han mycket hellre vara "ful" men får en att skratta, är omtänksam och bryr sig om människorna i sin omgivning. Så jag går på båda men mest personligheten, det är det viktigaste.
 
Har du någonsin rökt?
Svar; Ja jag har rökt nån/några få gånger men jag har aldrig varit beroende, och det var flera år sedan jag rökte sist!
 
Dricker du alkohol? Om inte, vad tycker du om alkohol?
Svar; Just nu dricker jag inte alkohol men det är endast på grund av att jag äter så mycket starka mediciner så jag får helt enkelt inte dricka alkohol nu. Men innan jag började med alla mediciner gjorde jag det och jag måste erkänna att jag saknar det. Att kunna ta en kall god cider eller drink så här på sommaren, mmm...
 
Hur fick du så långt hår på ca 1 år?
Svar; Bra gener? Alla i min familj har hår som växer snabbt som attan så jag har ärvt det, använder inga speciella hårprodukter.
 
Tror du på gud? Om inte, varför inte?
Svar; Nej jag tror inte på gud. Varför är svårt att säga.. Jag har bara svårt att tro att en gud har skapat vår planet och varför han skulle ta små oskyldiga barn (och även ungdomar och vuxna) ifrån oss här på jorden. Jag kan inte förstå det och jag tror helt enkelt inte på det. Dock så tycker jag att alla får ha sin tro gällande allt så länge de inte tvingar den på mig.. Och bara för att jag inte tror på gud betyder det inte att jag inte tror på något annat.. Jag har t.ex en stark "tro" om vad som händer efter döden. Men gud.. Nej.
 
Jag är Malmöbo, har du några bra loppistips här i trakterna? Fast nu när det finns sommarkort är hela skåne ett smörgåsbord av 2nd hand!
Svar; Jag har bara varit i Malmö några gånger och då har vi bara varit i stan. Så jag vet inte av några loppisar där eller i närheten, tyvärr. Och ja visst, jag älskar Skåne på sommaren för det är loppisar mest hela tiden :D
 
När du är och letar på ebay då hittar ju du så billiga grejer, men när jag är inne så är det så att om själva grejen är billig så är frakten jättedyr och om plagget är dyrt så är frakten gratis, hur hittar du till de där fyndställena?
Svar; Jag brukar inte söka på sökord så mycket utan bläddrar bara hejvilt bland massor av olika sidor för att hitta lite av allt möjligt. Men när jag går in på ebay och har valt Women´s clothing brukar jag klicka i Buy it now och sedan välja så att de sorterar Price + shipping: lowest first. Då visar de de billigaste produkterna och sedan blir det dyrare och dyrare.
 
Vad lyssnar du på för sorts musik, och vilka band/artister är dina favoriter?
Svar; Om jag ska vara ärlig lyssnar jag inte på så mycket musik, inte just nu i alla fall. Men när jag lix gör det brukar jag mest lyssna på Elvis Presley, annars gillar jag artister som Adele, Amanda Jensen, Miss Li, Petter, Jay Smith (BÄST!) och Frida Öhrn.
 
Vilken är din favoritårstid och varför?
Svar; Helt klart sommaren! Jag älskar i princip allt som har med sommaren att göra men främst värmen och hur vacker naturen blir. Ljuset från solen och alla verkar få mer livsglädje. Jag gillar att man kan vara ute så mycket på utflykt, vara vid havet och sitta på en uteservering. Jag blir gladare och lyckligare då det är sommar. Jag gillar att man kan gå klädd med lite och enligt mig snyggare kläder och jag älskar alla blommor!
 
Vad är det viktigaste i livet för dig?
Svar; Min familj såklart! Och om jag ska välja en grej blir det nog min kamera (eller alla mina mediciner om jag måste välja det viktigaste, men det är inte lika kul som kameran).



Gårdagens picknick

Igår var vi som sagt på utflykt! Vi köpte med oss thaimat som vi sedan åt nere vid havet där vi blev kvar några timmar. Har inte så mycket att skriva så här kommer bilderna.
 
Pappa.
 
En mycket fin dag.



You can't break me!

Tjosan! Nu är min pappa här nere och hälsar på hos oss vilket alltid är lika trevligt, önskar att vi bodde närmare varandra! Igår var vi på utflygt och bara tog det lugnt, mamma passade på och tog några bilder på mig. De här byxorna är förresten nya och gick loss för en tia på en second hand butik, gillart!!
 
Skor//Ebay
Byxor//Second hand
Tröja//H&M
 



Nelly.com shopping

Nelly.com har startat en stor sommarrea nu och jag hittade hur mycket som helst jag ville ha men behärskade mig och gick från sex par skor till två par. En snygg vit topp fick också följa med mig. Vad gick kalaset på då..? Jo 500 kr för allt!



When my soul's free


Klänning//Ebay



Midsommar

GLAD MIDSOMMAR måste jag ju börja detta inlägg med! Här har vi tyvärr regn, regn och regn så det blir till att stanna inomhus, men det kan bli mysigt det med! Här ser ni kransen jag gjorde igår, tycker den blev väldigt somrig och fin om jag får säga det själv. Oj, höll nästan på att glömma.. Ser ni vilken underbart vacker kjol jag har på mig?!!! Åh jag höll nästan på svimma när jag packade upp den ur paketet, så himla fin! Jag är kär.
 
Skor//Nelly.com
Kjol//Ebay
Blus//Gina tricot
Armband//Ebay & DIY



Midsommarkrans

Det ser ut som att vi får regn hela dagen imorgon så därför passade jag på att göra en midsommarkrans idag och fota lite bilder till imorgon. Här är ett gäng bilder från när jag gjorde kransen.
 
 
Måste berätta en grej som är himla trevlig och rolig för mig! För flera år sedan, främst när jag gick på högstadiet umgicks jag väldigt mycket med en vän som hette Elvira men när jag började på gymnasiet så gled vi i sär. Jag har inte träffat eller pratat med henne på 4-5 år måste det vara men så för någon vecka sedan fick jag ett mejl från henne. Anar ni hur förvånad men främst glad jag blev?! Ikväll har vi i alla fall pratat i telefon och det kändes som om vi alltid haft kontakt, inte att det var flera år sedan vi pratade sist. Förhoppningsvis kommer hon och hälsar på mig i höst, det vore hur roligt som helst! :D
 
En annan grej som är kul är att i natt eller imorgon kommer min pappa hit ooch hälsar på ca en vecka, längtar sååå! <3



Vänskapsarmband

Hej! Tänkte visa er några armband jag fick hem med posten igår från ebay, nämligen flera olika vänskapsarmband! Tycker de är super snygga och passar så bra på handledarna nu till sommaren tillsammans med andra armband, eller bara som de är!
 
Eftersom jag fick hem så många valde jag att pimpa några av dem med nitar vilket jag tycker blev hur bra och snyggt som helst!!
Armband och nitar från ebay.



Övernattning

På tisdag eftermiddag åkte jag, mamma och Liam till mammas (och vår) vän där vi hade super mysigt! När vi kom dit fick vi alla varsin "drink" med jordgubbar i som vi satt och smuttade på i hennes växthus. Eftersom det var fint väder ute bestämde vi oss för att sitta ute och äta och hon serverade en av mina favoriträtter, paj! Mums. Jag var dock hur trött som helst då jag sovit dåligt natten innan så jag kunde knappt hålla mig vaken så jag gick och la mig väldigt tidigt (vi sov över där), fast det var jag inte ensam om. Alla var tydligen väldigt trötta så vi sa god natt strax efter kl 22.
 
Här kommer några bilder. Jag låg ute på gräsmattan och vilade.
 
Mmmm, mat, PAJ!
 
Och hon har världens mysigaste misse!! Hon är så förbaskat kelig och älskar att bli kliad under hakan och på magen så vi myste hur myckte som helst. Önskar så att vi kunde ha katt, dumma allergier!!!



Rain is pouring down on my face..

 
Här är ett par bilder som jag och mamma tog för någon dag sedan då det spöregnade utomhus.. Vad gör man inte för bloggen ;) Kjolen är förresten ny från ebay, en vit fick det bli den här gången. Vill ni veta en kul grej? Vi skulle ju få hem Photoshop elements med posten från USA om lite mindre än en vecka men vi fick hem skivan redan idag så nu är den installerad och vi kan redigera bilder igen. I och med det blir det uppdatering som vanligt. Vi hörs imorgon igen, Kram!



Ny smyckesförvaring

Under gårdagen och dagen har jag fått hem lite paket från ebay, bland annat dessa två som är till för smyckesförvaring, både för ringar och armband! Nu har jag fyllt dem med smycken och kan inte vara mer än nöjd.
 
Nu har jag äntligen någonstans att ha mina ringar.

Och så den här för armband.



Frågestund!



Jag tänkte att när jag ändå knappt kommer blogga på ca en vecka i och med problemet med Photoshop elements så kan jag ha en frågestund. Jag blir alltid nervös när jag ska ha frågestunder att ingen kommer ställa en fråga men okej, ställer ingen en fråga så får det bli så. Men om ni har några funderingar eller frågor så passa på och ställ dem nu, det kan handla om precis vad som helst, second hand, shopping, utseende, smink, boende, vänner, foto, bilder osv. Jag ser till att svara om ett par dagar.



Glest med uppdatering..



Just när jag känner att jag kommit igång på riktigt med "nya" förbättrade bloggen och bara vill fota och blogga hela tiden så ska det strula! Jag redigerar mina bilder i Photoshop elements men vi har versionen på svenska vilket har ställt till en del för oss så vi ska byta till engelska. Vi har varit i kontakt med Adobe och de ska skicka versionen till oss, men från USA så det kommer ta ca 1 vecka innan vi får installationsskivan och under tiden så har de stängt av vår svenska version, så jag kan inte redigera några bilder nu. Det känns surt men det går ju inte att göra något åt det. Så ca en vecka framöver kommer det bli väldigt glest med uppdatering men när vi fått igång den engelska versionen så kör vi igång igen på riktigt.
Ha det fint, kram!



Glass i parken med brorsan!

När jag fyllde år i slutet på maj så fick jag av min yngsta lillebror som present att vi skulle gå och köpa varsin glass och sedan köpa hem godis och så och ha myskväll. Det där med glassen har dock aldrig blivit av för antingen har vädret varit för dåligt eller så har vi haft annat för oss. Men idag sken solen och det var varmt ute så vi åkte in till stan till ett nytt glasställe och satte oss sedan i en park där vi åt våra glassar, lyssnade på musik, solade och mest bara hängde ett par timmar. Super mysigt!

Liam njuter av sin glass.


Parken är full av rosenbuskar och det var så fint att se att en del buskar redan blommar och resten är fulla av knoppar, så vackert!


Här har vi min glass som bestod av en glasskula med Lionsmak och en med kolasmak och detta toppade jag med färsk fruksallad, pecannötter och chocolate chip cookies, mmmmums vad gott det var!


Hur har ni tillbringat dagen?

UPDATE: JÄÄÄÄÄVLAR
(ursäkta ordspråket!) vad jag har bränt mig! Kändes inte som solen tog på så mycket och när jag kom hem såg jag bara brun ut så jag var så nöjd och glad. Men nu.. Ni ska se mig, jag ser ut som en röd tomat. Pannan, näsan, överläppen och hakan är knallröd, händerna är blodröda, likaså armväcken. På resten av kroppen ser man hur enkelt som helst hur jag var klädd för jag är vit där shortsen och sportbh'n satt men resten av kroppen, främst bröstkorgen, magen och benen är knallröda. FAIL säger jag bara! Imorgon verkar det också ska vara fint väder men då blir det att använda hög solskyddsfaktor!!



Nitskor säljes



Ni kommer väl ihåg att jag har dessa snyggingar till salu?! De är sprillans nya och helt oanvända, och som ni ser dösnygga! Säljer dem pga fel storlek. De är i storlek 37 med ett innermått på ca 23.5 cm. HÄR kan ni läsa mer om skorna och se fler bilder. Utropspriset ligger på 379 kr (jag köpte dem för 420 kr) plus 49 kr i frakt, om du vill köpa dem på en gång av mig går det nog att fixa så länge ingen har lagt ett bud på annonsen. Om du vill buda finns annonsen HÄR och om du vill kontakta mig är min mejladress [email protected].



Take me to the magic of the moment

Igår kväll var jag och mamma och fotade dessa bilder nere vid havet. Det blåste som attan och var ganska kallt men jag kunde inte hejda mig för ljuset var så vackert. Här är klänningen jag råkade klippa några små hål i i ryggen, har dock limmat dem nu så det syns inte så jätte mycket, den kommer från ebay. Hoppas ni gillar bilderna, säg gärna vad ni tycker och tänker.


Klänning//Ebay
Örhängen//H&M
Kloarmband//Ebay
Klocka//Ebay



Mina loppisfynd

Hejsan, nu är vi hemma igen efter våran loppisrunda, vi var på två stora IF-loppisar och en second hand butik, både jag och mamma fick med oss fynd från alla tre ställen. Här är en bild från första loppisen.



Här är alla kläder plus en väska jag fick med mig hem, 120 kr betalade jag för allt.


Och så alla skor jag köpte, betalade sammanlagt 80 kr. Jag älskar klackarna längst ner till vänster men en ganska stor bit av sulan har lossnat från ena skon men den går nog enkelt att limma fast igen. Fick även med mig ett par äkta buffalo platåskor, ett par Björn Borg stövletter och ett par oanvända klackar. Måste dock se till att torka av alla skor innan jag använder dem för de är rätt så smutsiga som ni ser.


Vad tycker ni, ser ni något ni gillar lite extra?

UPDATE: Jag skulle precis prova klackarna längst ner till vänster (åh dom jag gillade mest!!), jag hann ta fyra steg innan båda klackarna var helt borta! Haha ja, alltså båda hela kilklackarna lossnade och gick i småbitar så det var bara att slänga skorna, tur att de bara kostade en tia!



Nu är det äntligen dags för LOPPIS!



God morgon! Inte varje dag (typ aldrig) jag är uppe så här tidigt men idag flög jag upp ur sängen för jag och mamma ska ha en loppis dag! Det är två stora loppisar som vi har tänkt besöka, hoppas det finns grymma fynd. Vi hörs senare, ha en fin söndag, kram!



Mirror mirror on wall, who's the fairest of them all?


Tröja//H&M
Klocka//Ebay
Örhängen//Gjort själv
Halsband//Gjort själv

Sedan vill jag ge er ett stort fett tack för alla fina kommentarer ni skrivit till mig den senaste veckan! Det är så fruktansvärt roligt att ni gillar bilderna jag lagt ut och att ni blir mer inspirerade och tycker det blir trevligare att kika in här, det var ju det som var tanken från min sida. TACK!



Bland ruiner #2

Här kommer del två av bilderna som vi tog för ett par dagar sedan vid stenruinen. Jag tycker den här omgivningen är så himla cool och inspirerande eller vad säger ni?! Älskar för övrigt den här tröjan, magkort och färgglad, precis som jag vill ha det :)




Klackar//Tradera
Kjol//Ebay
Tröja//H&M
Hatt//H&M



"Live as if you'll die today"

Hämtade ut den här klänningen idag och blev glatt överraskad då den satt perfekt och var mycket finare än vad jag trodde den skulle vara! Fick även hem en annan snygg klänning idag men jag var SÅ klantig när jag skulle öppna paketet för jag råkade klippa lite i klänning.. Som tur var var det på ryggen och det ser ut att gå att fixa rätt enkelt med lite textillim, hoppas!! Men nu blir det en bildbomb med bilder för jag hade så svårt att välja ut vilka jag skulle publicera.


Klackar//Ebay
Klänning//Ebay
Solglasögon//Tradera
Smycken//Ebay
Smalt guldarmband//En gåva



Ett par nya klackskor


Ebay.com

Igår fick jag äntligen hem dessa snyggingar! De är super enkla och bekväma att gå i men tyvärr är de lite stora.. Eller det är bandet där fram (det närmast tårna) som är för stort så foten glider fram så mycket när man går i dem, än om jag spänt åt remmen vid ankeln så hårt som möjligt. Ska se om det går att fixa på något sätt för i övrigt är de perfekta! Hela min outift dyker upp om ett litet tag så håll utkik :)



New heels on their way..



H&M//299 kr

Tänkte visa er ett par snygga klackar som jag beställt från H&M! Ni minns kanske att jag i mitten av maj var så glad för att jag vunnit en auktion på tradera, de neongula sandaletterna från H&M som sålde slut på en gång?! Jag betalade och väntade ivrigt på att de skulle landa i brevlådan. Väntade. Och väntade. Och väntade. Men inga skor kom. Efter ca 2 veckor hörde jag av mig till säljaren som var snäll nog att betala tillbaka alla pengar till mig. Jag hoppas fortfarande på att de en vacker dag ska hitta hem till mig (då betalar jag såklart tillbaka pengarna till säljaren igen) men det börjar se dystert ut eftersom det snart gått en månad. Men när jag kikade in på H&M och fann dessa blev jag glad igen, tycker de är grymt snygga och älskar den turkosa färgen, vet redan hur jag ska matcha dem :)



Nya blogg.se

Försökte logga in på min blogg för någon timme sedan men det fungerade inte så då försökte jag gå in på min bloggadress men det fungerade inte heller. Väntade ett tag och nu när jag loggade in såg allt annorlunda ut, det är tydligen nya blogg.se. Jag måste säga att jag gillar det. I grund och botten är allt sig likt men med ett par extra finesser och nytt utseende. Det jag gillar mest ser ni här nedan.. Nu kan jag nämligen svara på era kommentarer väldigt enkelt och smidigt! Dock så kommer jag fortsätta svara på era kommentarer som vanligt till er som har en blogg genom att gå in på er blogg och lämna en kommentar. Men till er som inte har en blogg att lämna svar till är det här guldvärt för mig! Jag kan enkelt svara och ni kan enkelt läsa mitt svar, om ni dessutom lämnar er epost (bara jag som ser den) skickas ett mejl till er att jag har svarat på kommentaren! Men om ni inte lämnar mejladress får ni klicka er in på inlägget ni kommenterade för att läsa svaret. Det här känns bra! Ps. På bilden här nedan står min gamla mejladress men jag har ändrat det så hädan efter kommer det att stå Jennilie!




Let's play some tennis

Jag har ALDRIG gillat sporter (förutom att jogga och powerwalks om det räknas) och har sen jag var liten haft bollrädsla vilket resulterat i att jag aldrig varit med i bollsporter på idrotten i skolan. Jag har fortfarande bollrädsla men när vi tog dessa bilder och jag slog bollen så blev jag SÅ sugen på att spela! FÖRBANNADE rygg!! När jag för en gångs skull inte är rädd för bollen så ska det sitta i ryggen! Jaja, vi fick i alla fall snygga bilder under mitt låtsasspel, haha.


Skor//Ebay
Shorts//Tradera
Linne//Second hand
Jacka//Second hand
Solglasögon//Lindex
Örhängen//Gjort själv

Och förresten..
För ett par dagar sedan skrev jag ju att jag (och mamma som fotar) skulle satsa lite mer på bloggen, förbättra den. Så som ni förhoppningsvis har sett de senaste dagarna så har vi fokuserat mer på bilderna och redigeringen?! Jag undrar i alla fall vad ni tycker? Själv tycker jag att hela bloggen blir så mycket bättre, att det blir roligare att se på bilderna och kika in här på bloggen, men jag undrar vad NI tycker?



I'm so lucky to live by the sea

Tänkte visa er några bilder från igår då jag, mamma och Liam var nere vid havet ett par timmar. Det var vamt och soligt så vi gick bara omkring, tog bilder och njöt. Vi är så lyckligt lottade som får bo så nära havet, har man aldrig gjort det vet man inte vad man går miste om. Att promenera eller ha en picknick vid havet är bland det bästa jag vet, hela jag mår bra då. Och på tal om det.. De senaste fyra dagarna har ångesten varit betydligt bättre än innan. Jag vet inte om det är på grund av att jag de senaste dagarna haft det ganska trevligt med utflykter, tagit massor av fina bilder och att vädret har varit bra eller om det är så att en medicin jag ätit ett bra tag nu äntligen börjat ge effekt? Vad det nu än beror på så är jag glad och hoppas att det ger med sig mer och mer så kvällarna inte blir så hemska. Men nog om det, här kommer bilderna.




Dream as if you'll live forever


Skor//Ebay
Kjol//Ebay
Linne//Gina tricot



A long, long walk #2








Klänning//Ebay




Skolavslutning och picknick!

Idag har jag som sagt varit på lillebrors skolavslutning! De sjöng så vackert i kyrkan och alla var så fina, och som om inte det var nog så hade vi vamrt och strålande sol. Efter all sång och så i kyrkan gick alla klasser plus föräldrar/släkt ner till en damm där det var tårtkalas. Varje familj hade bakat en tårta så det fanns jag vet inte hur många tårtor att välja bland, jag kunde dock inte fota dem för alla (och då menar jag inte bara barnen, haha) var så ivriga och högg in på en gång.



Jag och lillebror som nu har fått sitt efterlängtade sommarlov!


Min lilla bästa vän Rosie och hennes storasyster.


Efter avslutning åkte vi in till Simrishamn igen och köpte med oss thaimat som vi sedan åt nere vid havet där vi sedan stannade någon timme.


Kram!



A long, long walk

Den här klänningen fick jag hem idag och ni anar inte hur nöjd jag är med den och hur jäkla snygg den är!! Den kommer (såklart) från ebay och gick väl på 100-150 kr nånting. Även den här gången blev det hur många bilder som helst (vi tog över 200 bilder) så jag får dela upp dem och göra ett till inlägg med resten. Nu ska jag försöka sova för åt morgon ska jag gå på lillebrors skolavslutning :)



Klänning//Ebay
Skor//Second hand
Örhängen//Gjort själv
Kloarmband + ring//Ebay
Klocka//Ebay
Solglasögon//H&M



Säljer sommarens coolaste skor!

Jag fick hem de här skorna idag som jag beställt från England men tyvärr är de snäppet för små för mig så jag måste sälja dem. De är självklart helt oanvända! De är i ett satinliknande material och i stl 37, innermåttet är ca 23.5 cm. De är hur snygga som helst och har massor av nitar och strasstenar på sig, det följer dessutom med ett gäng strasstenar ifall nån/några skulle råka lossna från skorna. Jag säljer dem för 379 kr (mindre än vad köpte dem för), plus 49 kr i frakt (om du vill skicka dem rek. blir frakten dyrare och då måste du säga till mig). Jag har aldrig sett såna här skor med både nitar och strasstenar i Sverige så jag tror du blir väldigt ensam om att äga dem.

Om du vill köpa dem klicka HÄR!





Bland ruiner..

Här har ni ett gäng av bilderna som jag snackade om (jag och mamma tog dem idag). Jag tycker de är riktigt snygga om jag får säga det själv utan att låta allt för självbelåten, men det hela hänger som ihop så snyggt. Vi har bestämt oss för att satsa lite mer på bloggen, försöka ta lite roligare och snyggare bilder och satsa lite mer på redigeringen. Det blir såklart inte alltid men ska ändå försöka få in det i rutinen, inte bara snabbt som ögat ta några bilder som man inte ens blir nöjd med. Hur tycker ni det låter?

Jag har ungefär lika många bilder till att visa er men det får bli nån annan dag, annars hade det blivit ett super långt inlägg.



Skor//Tradera
Kjol//Ebay
Tröja//H&M
Hatt//H&M



Stones

Idag har vi varit och fotat massor av bilder vid en stenruin, tror det kan bli grymt efter lite redigering! Här får ni några bilder på hur jag sett ut idag.




Skor//Tradera
Kjol//Ebay
Tröja//H&M
Hatt//H&M



En intervju med mig!




Söta Ida som driver bloggen Adaras.se har gjort en intervju med mig. Den handlar om när jag var statist i New Moon, en del second hand tips och hur du enkelt kan göra om plagg! Jag tycker hon har lyckats riktigt bra med intervjun för den ser så proffsig och snygg ut. Ni måste verkligen spana in den och det gör ni genom att klicka HÄR! Berätta gärna vad ni tyckte om den.



Spring haze




Shorts (nya)//Second hand
Linne//H&M
Kavaj//Second hand
Hatt//H&M
Smycken//Ebay




Ännu mer internetshopping..

Idag var jag inne på kontot och såg att jag hade kvar mer än förväntat så jag bestämde mig för att internet shoppa lite när det ändå bara regnade utomhus. Det blev som vanligt från ebay.com men en söt liten spetsbh från Gina tricot fick också följa med. Här nedan ser ni några av grejerna som jag valde att klicka hem. Nu har jag massor av snygga grejer att se fram emot att få hem! Hoppas bara att vi kan få sommar igen så jag kan använda mig av alla mina nya fina klänningar och kjolar :)



Grejer från ebay.com och ginatricot.se.



Just some pictures...

Några bilder från i eftermiddags..




My hair

Ett gäng av er har kommenterat de senaste dagarna att jag fått långt hår så jag var tvungen att gå tillbaka i arkivet lite och fann dessa bilder från i april 2011, alltså ca 14 månader sedan. Och ja, när man ser bilderna bredvid varandra så här så har det minsann växt en hel del, inget jag klagar över dock :)



Växer ert hår snabbt?



Beautiful flowers

Idag har jag och mamma umgåtts, ovanligt va, haha! Vi var och gick i två små byar, spanade in fina trädgårdar och vackra blommor, och tog massor av kort som vanligt.


Älskar den här bilden!


Det här var så vackert, massor av fina blommor och så där vildvuxet.



Efter det åkte vi till några vänner och matade deras små lamm som endast är ca 3 veckor gamla.


Och så tittade vi på deras små söta kycklingar.


Lilla Rosie var och hämtade ägg från hönorna.


Sedan skulle hon härma sin storasyster och sa, "Jag vill också ha äggabröst", världens sötaste unge! :)


Som ni ser har min dag varit ganska så fin, och äntligen hade vi sol efter flera dagar då det bara varit grått ute.



Purple rain



Skor//Ebay
Jeans//Second hand
Linne//Lindex
Kofta//
Second hand
Keps//H&M
Smycken//Ebay



In my dress

Idag har jag och brorsan varit på sjukan och tagit allergisprutor, man får då aldrig en paus från sjukhuset, haha! Efter det gick vi ner till stan där han köpte några t-shirts och sedan satte vi oss vi hamnen och åt mjukglass, mmm, helt sjukt vad jag älskar mjukglass! Så här har jag i alla fall sett ut idag.



Den här "ringen" fick jag hem idag, tycker den är asball! Har även en i guld. De kommer från ebay.com.


Skor//Ebay
Klänning//Lindex
Skinnjacka//Second hand
Hatt//H&M
Ringar//Ebay



AFNY

Så här har jag sett ut idag, enkelt och bekvämt! Kepsen är ny från ebay, väntar även på en likadan fast i vitt med svart text då de endast kostar just över 20 kr, wihoo :) Har för övrigt plattat hår om ni inte såg det, var någon som ville se mig i plattat så, här har ni det.

Skor//Ebay
Byxor//Gina tricot
Blus//Ebay
Skinnjacka//Second hand
Keps//Ebay
Halsband//Ebay



Har visat brösten för fem främmande personer!

Ja det är faktiskt sant, under den senaste veckan har jag hunnit med att visa mig topless inför fem olika personer och det hör ju inte till vanligheterna! Men för att ta det hela från början så satt jag och mamma en kväll i förra veckan och såg på ett program som handlade om nån som hade cancer och då började vi prata om att man ska undersöka sina bröst regelbundet. Jag har varit värdelös på det och bara gjort det en gång tidigare, så jag började känna och upptäckte snabbt en knöl i mitt ena bröst. I och med att jag redan har svårt med ångest blev det såklart värre än om jag försökte att inte tänka på det så dagen efter ringde vi hälsocentralen och redan samma dag fick jag komma och träffa en läkare. Han undersökte mig och konstaterade ganska snabbt att det nog bara var en körtel eller fettknöl, men för att vara på den säkra sidan skickade han en remiss till mammografin i Kristianstad. Fick snabbt en tid dit så det är där jag och mamma har varit idag. En läkare gjorde ett ultraljud av knölen men sa snabbt att det var en ofarlig körtel. Pjuh! Men de tog ändå cellprover så då fick jag träffa en ny läkare som tog prover från ena bröstet genom en spruta, får provsvaren om ca en vecka men eftersom två läkare nu sagt att det är en körtel så har jag inget att oroa mig för känns det som.

Jag är glad och lättad att det visade sig vara något ofarligt, än om det är väldigt sällsynt för kvinnor i min ålder att få bröstcancer så händer det ju, man är tryvärr aldrig säker. Så från och med nu ska jag vara noggrann med att undersöka mina bröst vilket man enklast gör i duschen då man är blöt, HÄR ser ni hur man gör då man undersöker sig. Jag tycker att vi alla borde göra det till en vana i samband med att vi duschar! Lär känna era bröst så ni märker om ni får en knöl eller om andra ändringar uppstår!



New in!

Hann aldrig blogga om de nya grejerna igår för jag somnade, men bättre sent än aldrig :) Först ut är ett sött litet korshalsband i guld.


Sen dessa halsband som ni har sett på mig några gånger men jag har aldrig gett dem en ordentlig presentation.


Sist men inte minst ett par runda svarta solglasögon med guldig kant.

Halsbanden kommer från ebay och glasögonen från tradera.



Promenad

Tänkte visa några fina bilder mamma tog för någon dag sedan då vi var ute och gick.



Vi mötte den här fina och mysiga katten som låg och vilade på ett staket. Hon/han var inte minsta lilla blyg utan jag fick gå fram och mysa med honom och han bara njöt, precis som jag.



Nu ska jag käka en sen middag sedan ut på en liten promenad. Lite senasre dyker det upp ett inlägg med några nya saker, missa inte det :)



Ebay shopping

Hejsan! Jag måste börja med att tacka för era underbara, fina och stöttande kommentarer i mitt föregående inlägg. Jag blir så glad av era peppande ord men samtidigt ledsen över att se hur många fler som går igenom liknande med ångest. Men för mig känns det bra att ha delat med mig av den informationen, det känns som att jag inte har samma press med bloggen och att det får komma och gå beroende på hur jag mår.

Men i alla fall, ikväll blev jag väldigt shoppingsugen så jag gick in på den bästa sidan, ebay.com och började leta efter godbitar. Hittade betydligt mer än förväntat och slösade ett par hundralappar mer än tänkt men är å andra sidan sjukt nöjd! Här nedan ser ni fyra av grejerna jag valde att klicka hem, ett par skor fulla av nitar och små strasstenar, en gul långklänning, en rosa plisserad kjol och ett par svarta sandaletter.



Nu är det bara att vänta..



Om sanningen ska fram

Jag vet inte om ni har märkt någon skillnad här på bloggen de senaste veckorna eller månaderna eller om det bara är jag. Ni vet ju vid det här laget att jag har svåra ryggproblem som bara blir värre, jag klarar inte av vardagliga enkla saker och har ständig värk. Jag har länge kunnat hålla det så, att det endast är ryggen som förstört det för mig, men det senaste halvåret har det börjat smyga sig på psyket också. Tyvärr har även det blivit värre i och med att ryggen försämrats. Det är sällan jag känner mig riktigt glad och lycklig, jag har inte samma lust att göra vissa grejer som jag uppskattade innan, jag har ingen ork och har ångest, speciellt på kvällarna och nätterna. Ni som inte har upplevt det förstår nog inte hur jobbigt det faktist är, det är som att det mesta känns jobbigt och besvärligt.

De senaste veckorna men speciellt de senaste dagarna har jag varit jätte jobbiga, jag har haft fruktansvärd ångest och haft jätte svårt att somna. Direkt jag sluter ögonen kommer paniken och rädslan, den där fruktansvärda klumpen och känslan som får en att bara vilja försvinna, lägga sig under täcket och hamna i en annan värld. Jag och mamma har legat i soffan och sovit de senaste nätterna på grund av min ångest då jag har svårt att vara ensam och måste ha igång tv'n för att klara av ångesten någorlunda.

Varför jag delar med mig av det här är för att jag vill att ni ska veta vad som pågår. Jag vill att ni ska veta att jag inte bara är lat utan det fins en anledning till att bloggen ibland blir pausad, att det blir för mycket för mig. Så ni är förberedda på det. Jag hoppas ni förstår och stannar kvar ändå för ni betyder så himla mycket för mig, mer än ni tror och kan ana.
Kram på er alla fina!