Sneak peek on todays outfit..

En tjuvtitt på dagens outfit..
 
God kväll (eller god natt) på er. Min och mammas dagsutflykt tog längre tid än väntat, vi var inte hemma förrän vid 19-tiden. Men vi har haft en fantastisk dag och har tagit flera hundra bilder. Ikväll har jag gjort lite annat så jag har inte hunnit göra något inlägg tidigare än så här, hoppas ni inte är allt för besvikna! Vad vi har gjort och massor av bilder visar jag er imorgon istället, då är jag förhoppningsvis piggare än vad jag är nu ;) Men ovan får ni i alla fall en liten tjuvtitt på hur jag var klädd idag, resten av bilderna kommer imorgon!
 
Nu är det dags att sova, sov gott!
Kram



Ut och fota

 
 God morgon! När min väckarklocka ringde kl 09.30 höll jag på döööö. Jag kunde verkligen inte hålla upp ögonen, men på något vis kom jag ändå ur sängen. Just nu (pga alla mediciner, värken och min svåra pollenallergi) behöver jag hur mycket sömn som helst, varje gång jag slappnar av så somnar jag. Men nu ska jag för första gången på flera dagar sminka mig och klä mig i annat än mjukiskläder för jag och mamma ska ut och fota. Jag antar att det blir fina trädgårdar, blommor, rapsfälten och om ni har tur kanske en outfit :)
 
Vi hörs senare idag! Kram.



New shoes

När jag fyllde år fick jag ett presentkort av Nelly.com på 75 kr, så jag har precis varit inne på deras hemsida för att spana in deras utbud. Jag hittade dessa snygga skor på deras rea för 149 kr, men efter att ha utnyttjat mitt presentkort och betalat frakten så behövde jag bara betala ca 110 kr! Det kallar jag fynd, eller vad säger ni :)
 
Nelly.com 149 kr, LÄNK.



Jag kan inte få nog av shopping..

Ikväll hamnade jag på ebay.com och tänkte att jag kunde klicka hem några saker.. Men några saker blev till flera saker, haha. Men jag är nöjd ändå! När jag shoppar så shoppar jag faktiskt nästan alltid billigt, mina favoriter är ju ebay och second hand. Ibland handlar jag även från t.ex H&M och Gina Tricot också, men det brukar inte hända så himla ofta. Men när det händer blir det oftast bara någon enstaka grej, om det inte är rea vill säga :) Men tillbaka till ebay-shoppingen. Det fick bli lite blandat, två par skor, lite kläder, smycken, smyckesförvaring och så ett minneskort till mobilen. Hittade så himla många snygga par örhängen, och den blå toppen gillar jag super mycket! Längtar verkligen tills paketen börjar trilla i brevlådan :D
 
 
Något här ovan som faller er i smaken?



Min lördag i bilder och text

 Nu kommer den sista delen från min födelsedag som var i lördags. Enligt vädret skulle det regna, men i sista stund så ändrades det, pjuh! Så på förmiddagen gick jag och mamma på loppis, jag hittade dock ingenting då det mest bara var antikhandlare där. Efter det gick vi genom stan, kikade i några butiker för att sedan äta en mjukglass i hamnen.
 
 
Efter glassätandet så åkte vi till Kivik där vi gick omkring och spanade in alla fina trädgårdar och vackra blommor. De rosa träden som blommar för fullt nu är så himla fina, önskar att de kunde blomma hela sommaren.
 
 
Efter promenaden åkte vi till en närliggande by för att äta en sen lunch, men de hade inget jag tyckte om så då åkte vi till Kiviks musteri istället. Men väl där upptäckte vi att allt var så jäkla dyrt, så vi blev snåla båda två och det slutade med att vi åkte tillbaka till Simrishamn's hamn där vi delade på thaimat, åh så gott det var!
 
Den här super duper coola bilen stod parkerad  mitt emot oss, kunde inte motstå att ta en bild med den :D
 
 
Efter vår sena lunch så åkte vi hem där vi hade några vänner på besök. Till tårta åt vi marrängbottnar med vaniljvisp, grädde och massor av frukt , hur gott som helst!
 
 
Det var inte bara jag som var nyfiken på vad som fanns i min fyllda korg, Spike verkar vara lika nyfiken som jag. Men det visade sig inte vara så intressant ändå, kolla på bilden under denna ;)
 
 
Den här söta lilla tösen var här för att fira mig, min fina lilla vän. Hur söt får man va?
 
 
 Vi avslutade dagen med att äta god middag och sedan se en film och äta ännu mer onyttigheter.
Jag är väldigt nöjd med hur dagen blev, är så tacksam att jag har min familj.



Gifts and Instagram!

Hejsan! Igår fyllde jag som sagt 23 år vilket innebar presenter :D Jag älskar att ge bort presenter, men jag älskar lika mycket att få dem, hihi. Jag tänkte i alla fall berätta vad jag fick och så visa några bilder.
 
Från min styvpappa fick jag dessa stora och fina blommor, i min favoritfärg rosa dessutom! Och av min lilla vän Rosie, hennes storasyster och familj fick jag massor av fina blommor som de plockat.
 
Av mina bröder fick jag en stooor korg full av godsaker precis i min smak :) Här nedan ser ni vad korgen var fylld med.
 
 
Av min pappa fick jag den här mobiltelefonen! Jag som tidigare aldrig har haft en mobil med appfunktion blev såklart nöjd!
 
 
Förutom det ovan så fick jag en "resa" av mamma och Andreas (styvpappa) som fortfarande är lite oklar. Men just nu ser det ut som att jag och mamma ska köra till Ullared (jag har hur länge sem helst velat besöka Ullared!) och vara där en dag, sedan sova borta en-två nätter och kanske besöka nån stad vi aldrig varit i. Det är som sagt inte helt planerat ännu för det beror på hur mycket min rygg klarar av. Så det blir inte av just nu, men förhoppningsvis i juli. Förutom det så fick jag två presentkort och pengar av vänner och släkt.
 
För att prata om min nya mobil igen.. Än så länge har jag bara hunnit spana in en app och det är Instagram. Så nu kan ni spana in min instagramprofil genom att söka efter dayswithjen. Just nu har jag bara ett kontantkort till min telefon så det blir så dyrt att surfa utanför hemmet, därför kommer jag inte uppdatera super flitigt så här i början (tror jag). Men när jag fixat till det så kommer jag nog uppdatera med en hel del bilder som inte visas här :)
 
Ciao.



Skulls

Platåsneakers//Ebay.com   Jeans//Lindex   Skjorta//Ebay.com   Väska//Lindex   Smycken//Ebay.com



New bags

Från Lindex.
 
Titta vilka snygga små väskor jag fick med mig hem från Lindex idag! De hade erbjudandet "Ta två betala för en" på accessoarerna som var på rea, så jag fick båda för endast 75 kr. Vilket fynd! I verkligheten är färgerna dessutom mycket finare, men ni vet ju hur det kan bli med färger när man fotograferar dem, de har ju en tendens att ändra på sig.
 
Och tack för era fina gratulationer :) Så kul att ni bryr er om mig! Jag har haft en fantastisk dag måste jag säga, jag är helnöjd. Jag är dock alldeles för trött för att redigera bilder och skriva om dagen, så det gör jag imorgon istället. Men ni ska inte vänta er ett inlägg tidigt åt morgon.. Med tanke på hur mycket jag har rört på mig idag och all extra medicin jag varit tvungen att ta (som jag blir väldigt trött av), så ska jag ta en rejäl sovmorgon.
 
Nu ska jag krypa tills sängs och mysa med missarna som redan ligger och sover i min säng.
Sov gott!



Idag är det ingen vanlig dag..

..för det är min födelsedag. Hurra. Hurra. Hurra.
 
Och så var man 23 år, oj oj vad tiden går snabbt. Hinner inte skriva så mycket mer just nu för jag måste göra mig i ordning, jag och mamma ska nämligen på loppis! Och efter det ska vi nog åka till något fint ställe och fota lite eller kanske ta en fika, vi får se vad det blir :) Ha en fin lördag!



Matta lack

Under de senaste dagarna har jag fått hem tre nya nagellack, ett vitt, ett svart och ett transparent topplack. Vad är det för speciellt med dessa lack då kanske någon undrar.. Jo, de är nämligen matta, inte blanka som vanliga nagellack är! Hittills har jag bara hunnit prova det vita, men än så länge är jag nöjd. Det har börjat flagna lite nu så nästa omgång provar jag nog det svarta :) Om någon vill köpa likadana så finns de på ebay.com!
 



Bilder från i lördags

I lördags var jag, mamma, styvpappa och mina två småbröder i Lund. Dagen innan såg vi att Lund skulle ha över 25 grader varmt och sol på det, medans det här hemma bara skulle vara ca 13 grader. Så vi körde till Lund och det var så himla skönt när vi klev ut ur bilen och det visade sig vara ca 27 grader varmt :D Vi började med att strosa runt på stan, denna gången var det dock brorsan som shoppade loss och inte jag. Sedan åt vi mjukglass och bara njöt av allt folkliv. Det var sån stämning på stan och smockat med folk som sjöng, studenter som var utklädda och hade olika roliga uppdrag och barn som var målade i ansiktet.
 
 
Innan vi lämnade centrum så köpte vi med oss mat och lite annat gott som vi tog med oss till Botaniska trädgården, en stor och väldigt fin park i stan.
 
 
Efter att ha käkat en god kebabtallrik så åt vi frukt och jordgubbar i solen.
 
 
Sedan gick jag och mamma en promenad i parken för att spana in alla super vackra träd och blommor. Det jag älskar mest med maj är alla super vackra blommande träd, speciellt de med rosa blommor. Och så rapsfälten såklart! Det har ganska nyligen börjat blomma här omkring Simrishamn så det är så vackert nu.
 
 
Bara någon meter från där vi hade picknick fanns ett stort träd där det bodde en söt liten ekorre! Han hade sitt bo lite högre upp så han samlade massor av kvistar som han bar dit, så vi fick en liveshow i flera timmar :)
 
 
Precis innan vi bestämde oss för att åka hem så gick dessa sötnosar förbi.
 
 
Jag var ju lite orolig över hur jag skulle orka med dagsutflykten men otroligt nog så gick det väldigt bra. Jag fick dubbla min dos med smärtlindrande för ryggen så det var inget större problem. Och så fick jag sån himla energi av alla människor, av värmen och alla fina blommor så tröttheten tog inte över. Däremot så har dagarna efteråt varit svåra. Jag har haft väldigt jobbigt med värken i ryggen och jag har varit så trött och orkelös att jag nästan inte tagit mig ur sängen. Men det var ändå värt dagen i Lund för vi hade det alla så otroligt bra :D



And here she comes..

Pictures from last summer.
 
Hej mina fina! Jag har precis sett på säsongsavslutningen av The Vampire Diaries, och jäklarns vilket avsnitt det var!! Vill inte avslöja något mer än att det var bra, och spännande. Annars då.. Tyvärr så verkar jag inte börja må bättre. Ryggen får jag bara ondare och ondare i och jag känner mig fortfarande som en zombie. Jag är så slut i hela kroppen, orkar inte göra någonting förutom att ligga ner typ. Varför kan det inte bara ge med sig?! Jäkla pollen!
 
Men imorgon ska jag åka till Lund, så det ser jag fram emot väldigt mycket. Det ska vara mycket finare väder där än här, så vi ska dit och strosa omkring på stan och sedan bara hänga i någon park och njuta av vädret :) Hoppas bara min kropp orkar med det, jag ska tvinga den att må bra åtminstone en dag.
 
Jag känner mig som världens sämsta bloggare, men jag hoppas ni förstår att jag inte har kraft nog att fota outfits osv just nu när hela min kropp strejkar. Och jag hoppas så innerligt att ni håller ut tills jag börjar må bättre igen, för så här kan det ju inte hålla på för evigt tycker jag. Jag önskar er en toppen helg i solen :D



A piece of me


Allt jag har på mig kommer från Ebay.com, förutom solglasögonen som är köpta på Tradera.se.
 
Hejsan! Är allt fint med er? Jag mår väl si så där, är sjukt trött just nu. Jag ville bara visa er dagens outfit innan jag kryper till sängs. Invigde mina nya leopardtopp som jag fick hem för någon dag sedan, en av sommarens största trender är ju just magkorta toppar. En trend som verkligen faller mig i smaken :D Har fått hem en hel del grejer de senaste dagarna, ska försöka komma ihåg och visa er några av dem.
 
Nä nu ser jag knappt skärmen längre, måste verkligen sova..
God natt!



Hey, give me a chance to explain!

Hej på er fina! Jag hoppas ni har haft det bra de senaste dagarna som jag har varit frånvarande? Jag vet inte riktigt vad det är som har hänt, men jag har verkligen inte haft någon lust att blogga. Men jag tror det har med min pollenallergi att göra, plus att jag har varit väldigt dålig i ryggen hela veckan. Jag har gått och fått allergisprutor mot mina allergier (bl.a pollen) i flera år, så min allergi är tusen gånger bättre nu än innan jag började med sprutorna. Men det verkar som att jag fortfarande har kvar lite av just pollenallergin, för jag är ständigt täppt i näsan på nätterna, plus att jag är så äckligt trött hela tiden och känner mig  hängig i kroppen. Så jag har bara tagit det lugnt, läst, myst med katterna och sovit jätte mycket. Det är tröttheten som är det jobbigaste, det känns ungefär som att jag inte har sovit på åtminstone ett dygn, även fast jag sover som vanligt. Så direkt jag slappnar av somnar jag. Jättekul...
 
Förut när jag har känt så här har det gått över, fast det brukar ha tagit några veckor tyvärr. Men om bara ryggsmärtan kan ge med sig lite så tror jag att jag skulle må mycket bättre och orka blogga lite mer. Det är ju den här årstiden som jag brukar gilla att blogga som mest, det är ju så vackert utomhus nu och äntligen kan man bära tunnare kläder :) Nä, jag måste banne mig börja må bättre snart!! Jag har ju längtat efter våren i över ett halvår, så inget ska få förstöra det här för mig. Jag önskar att min hjärna kunde ta kontroll över min kropp och göra som jag säger.
 
Förlåt för ett ganska tråkigt inlägg, jag förstår att det inte är sånt här ni vill läsa om med tanke på min glesa uppdatering. Jag ska försöka komma på fötter igen när den västa ryggsmärtan gett med sig.
 
Nu ska jag höra om lillbrorsan vill se något DH avsnitt med mig innan vi lägger oss.
Hoppas ni får en bra helg, vi hörs snart igen!
 
 
 



I'm a Chicago tiger. Who are you?

 




Klackar//Nelly.com   Solglasögon//Tradera.se   Resterande plagg och acceessoarer//Ebay.com
 
Pju, äntligen har jag kunnat göra klart det här inlägget. Vi fotade dessa bilder igår kväll och jag började redigera dem när vi kom hem. Jag blev dock så himla trött när det var ca 10 bilder kvar att redigera så jag gick och la mig. Idag på förmiddagen var vi och kastrerade kissemissarna (det gick jätte bra och de verkar må som vanligt) och när vi kom hem skulle jag redigera resterande bilder och göra inlägget, men det gick åt skogen. Alla program valde att hänga sig så efter ca 45 minuter gav jag upp. Dessutom var jag tvungen att åka och träna och sedan träffa min läkare. Men NU så! Nu funkar datorn som den ska och jag har tid att skriva det här inlägget. Igår bar jag kjol utan att frysa, det var så härligt!! Vi har haft fint väder och sol jätte länge, men nu verkar det ska vända :(
 
Nu ska jag släppa ut katterna så de får vara ute ett tag, dom älskar nämligen att vara utomhus.
Vi hörs, hoppas ni har det bra?!
 

Psst.. Ser ni förresten vad långt mitt hår har blivit, och på bilderna är det ju ändå lite lockigt.



OMG, It's FAKE!!


Klackar//Ebay.com   Byxor//H&M   Tröja//Ebay.com   Ärmlös skjorta//Ebay.com   Keps//Ebay.com   Smycken//Ebay.com
 
Så här såg jag ut igår! Jag hade egentligen tänkt fota outfiten till er då, men jag frös så mycket och hade väldigt ont i ryggen så jag valde att strunta i det. Så istället bar jag samma kläder idag så att mamma skulle kunna fota mig! Det händer inte ofta att jag har samma kläder två dagar i rad, eller det är faktiskt väldigt sällsynt. Jag har ju väldigt mycket kläder så jag hittar hellre på nya kombinationer än att bära samma i några dagar :) Ser förresten att det blev mycket ebay idag, men jag ville visa er min nya tröja, den ärmlösa skjortan och så kepsen. Jag gillart!



Maj 2012

Jag satt precis och kikade i mitt arkiv, rättare sagt inlägg från maj 2012. Det första jag kom att tänka på är att vi måste ha haft mycket varmare ute då än vad vi har nu. På nästan alla bilder har jag kjol eller linne, och det är inget jag skulle ta på mig i nuläget. Den andra grejen är att jag var nog liiite smalare då..
 
Medicinerna jag äter gör (tyvärr) att jag blir väldigt sötsugen, så de senaste månaderna har jag ätit godis och glass varenda dag. Jag bryr mig inte direkt vad vågen visar för siffra, utan det är snarare hur jag känner mig. Men allt socker har gjort att jag känner mig.. Jag vet inte hur jag ska beskriva det, men det känns som om min kropp är uppbyggd av helt fel saker (socker!), jag känner mig lite ofräsch.
 
För ca en vecka sedan bestämde jag mig för att försöka dra ner på sockret och bli av med mitt hemska sockerberoende, men det är sååå svårt!! Det låter kanske löjligt, men är man väldigt beroende, precis som jag är, då är det faktiskt jobbigt och svårt. Jag har fuskat en del, tyvärr för mycket, men jag försöker i alla fall. På kvällarna är det som svårast, men jag har hittat en bra lösning på det. Jag skivar en banan och blandar i mjölk som jag sedan mixar till en milkshake, klart! Det är hur gott som helst och det smakar väldigt sött pga bananen. Men jag ska försöka bli hårdare med mig själv, försöka stå emot sötsuget ännu mer. Och så ska jag försöka börja vara ute och gå ibland för hälsans skull. Förhoppningsvis försvinner sockerberoende om jag kämpar, för så mycket socker som jag har ätit det senaste halvåret är verkligen inte nyttigt.
 
Jag tänkte visa er några härliga vår/sommaroutfits från i maj förra året;
 
 
Fasen vad jag gillar alla outfits, haha :D Men jag är så kär i nummer 1, den looken lär jag bära igen! Och så tycker jag att nummer 3 är väldigt fin med de ljusa färgerna.



Ute i skogen med mamma och kissarna

Igår var som sagt jag och mamma ute med mina kissemissar. Vi ser ju till att lite nu och då låta dem åka bil och gå med dem i koppel så de vänjer sig vid det, och det går faktiskt jätte bra! Vi åkte till ett vackert ställe vid en skogskant, och så fanns där en liten bäck. Och massor av vackra blommor.
 
 
Spike ligger bland blommorna och spanar efter humlor.
 
 
Ännu mer spaning.
 
 
Och så har vi lilla Angel som är lite lugnare.
 
 
Angel hoppar gärna upp i min famn lite nu och då eftersom han känner sig tryggare där än ute bland öppna fält. Men han har faktiskt blivit väldigt mycket modigare på bara två veckor eller så, min lilla pojke. Spike (till höger) har börjat klättra lite i träd, men som tur är så är han försiktig och klättrar bara en liten bit (än så länge), som upp på den här stubben!
 

Jag älskar mina små pojkar så det nästan gör ont i hjärtat, jag är så himla glad att jag fick dem av pappa :) Det är så kul att se dem när de är utomhus, hur de leker, spanar, jagar och så. Men det är lite jobbigt ibland för de är SÅ envisa, de vill aldrig gå åt de håll jag och mamma vill gå, haha! Men man kan ju inte bli arg på dem, det är de för söta för :)



I'm a TIGER, Rauwr




Klackar//Nelly.com   Byxor//H&M   Tröja//Ebay.com   Smycken//Ebay.com   Hatt//H&M  
 
Titta vilken tröja jag fick hem med posten igår! Den är ju väldigt populär och har ju varit det ett litet tag nu.. Först tyckte jag inte att den var så himla snygg, den var okej, men inte snygg. Men ju mer jag såg den på bloggare, desto mer började jag gilla den. Så tillslut fick det bli en beställning, tycker alla färger är så härliga och livar upp stämningen. Jag väntar även på att få hem en likadan tröja fast i rött, hoppas den kommer snart!
 
Ni får ursäkta min dåliga uppdatering på sistone, har helt enkelt inte haft lust att blogga, så blir det ibland. Jag har i alla fall varit ute en del, varit i Kristianstad och så har jag såklart myst med mina kissemissar :) Idag var jag och mamma ute med dem på ett super vackert ställe, mamma tog ett gäng bilder så jag tänkte visa er några av dem imorgon. Vi hörs då, kram!
 
Ps. Ja jag vet att min lugg börjar vara liiite för lång nu, hehe. Ska se till att klippa den nån dag snart.