Några timmar i Trosa

 I torsdags när vi (jag och mamma) skulle börja resan från Södertälje hem till Simrishamn så bestämde vi oss för att ta en liten promenad i Trosa som mamma hade hört mycket gott om. Men som jag tidigare skrivit så blev den korta promenaden ett besök på några timmar istället! :) Trosa var så otroligt mysigt, bland det vackraste jag sett här i Sverige faktiskt! Massor av vackra färgglada trähus, vattenkanalen som går genom stan, hamnen, alla båtar, de små gatorna och 'Lotta på bråkmakargatan' känslan. Jag hade gärna stannat ännu längre och därmed fått se mer av samhället, men det får bli i framtiden. Tänkte dela med mig av några bilder som vi tog med mobilen.
 
 
Jag kan verkligen rekommendera er ett besök i Trosa om ni någon gång är i krokarna, jag har svårt att tro att ni blir besvikna! :)Beställning från H&M

 Jag var inne på H&M's hemsida för några dagar sedan och kunde inte låta bli att beställa hem några grejer (haha ja t.o.m JAG handlar nytt från butiker ibland). Det fick i alla fall bli en rosa bomberjacka för 299 kr, ett par silvriga sandaler 59 kr (rea), platåsandaler 129 kr (rea), och örhängen 39 kr (rea).
 
 Culottes

 Hej! Min styvpappa Andreas fyller år idag så vi har precis mumsat i oss massor av kräftor och räkor
och snart är det dags för en film och tårta, inte helt fel! ;) Mina tre lurviga gossar fick också smaka lite räkor och oj vad gott de tyckte det var, och så fick de vit kokt fisk som är alla tres favoritmat. Klart att de också ska få lite lördags-gott!
 
Den här outfiten fotade vi i torsdags när vi var i Trosa och strosade omkring. Skärpet jag har på mig köpte jag på en loppis för 10 kronor, billigt och bra! :D
Sneakers//Second hand, Tradera 100 kr. Culottes//H&M, rea 100 kr. Topp//Second hand, Tradera (Sellpy) 30 kr. Hatt//H&M, rea 100 kr. Skärp//Second hand, Loppis 10 kr. Halsband måne//Ebay, 10 kr. Halsband//Gina Tricot, rea 12 kr. Handväska//Ebay, 65 kr. Örhängen//Ebay, 10 kr. Armband//H&M, rea 15 kr.
 
Outfitens totala kostnad; 452 kr!Road trippin'

 Som jag skrev igår så åkte jag och mamma iväg på en liten roadtrip här i Sverige måndag till torsdag! På måndag morgon klev vi upp väldigt tidigt och bilade upp till Skövde där mamma fotade det första hemmet. Det var bara för min del det var en nöjesresa, mamma hade tre hem att fota och det var anledningen till att vi åkte. Alla bilder i det här inlägget är fotat med min mobil.
 
När vi åker bil långt så bäddar jag ner mig i baksätet så jag kan ligga ner annars får jag alldeles för ont i ryggen (jag har självklart på mig bälte!).
 
Det första hemmet som mamma skulle fotografera låg som sagt i Skövde, det var hemma hos Sanna (hon heter @lifestylebydeija på instagram). Här är en liten tjuvtitt från hennes fina kök och vardagsrum!
 
På måndag kväll körde vi till Arboga där vi sov, och på tisdagen körde vi vidare till Västerås. Där fotograferade mamma en jättefin och trevlig lägenhet, Mikaela som bor i lägenheten heter @mistyleinterior på instagram. Här är två bilder från hennes hem!
 
När lägenheten var färdigfotograferad så körde vi till Uppsala där vi sov tills på onsdagen.
 
Mumsig hotellfrukost!
 
På onsdagen skulle det tredje och sista hemmet fotograferas, det var ett super vackert och elegant hus! Frida som bodde i huset var väldigt duktig på inredning, @frilov heter hon på instagram. Kolla bara in deras hall och vardagsrum!
 
På kvällen körde vi till Södertälje där vi sov onsdag till torsdag. Sen på torsdagen körde vi till Trosa där vi bara hade tänkt ta en liten snabb titt (mamma hade hört att det var ett väldigt mysigt samhälle) men det slutade med att vi gick omkring där i några timmar! Bilder därifrån ska jag visa er i ett eget inlägg, det dyker upp imorgon. Vi kom i alla fall hem sent på torsdag kväll efter en väldigt mysig liten tripp! :)Dagens skörd

Hej! Nu har jag suttit och redigerat alla bilder från tidigare i veckan så några av dem dyker upp ikväll och några imorgon. Idag började jag som vanligt dagen med att gå på loppis i Suckarnas gång, tycker det är en väldigt härlig start på dagen! Många av dagens försäljare är såna som står där varenda lördag, men jag gjorde ändå några härliga fynd!
 
De här två handväskorna fick följa med mig hem, den vänstra kostade 30 kr och den högra 20 kr.
 
En guldglittrig topp för 15 kr, ett skärp för 5 kr och en galongalge för 15 kr.Ursäkta mig

Hej och ursäkta min frånvaro den senaste veckan! Om ni följer mig på instagram (@dayswithjen) så vet ni redan vart jag hållit hus och vad jag har gjort, men för er som inte följer mig där så har jag varit iväg på en liten roadtrip här i Sverige. Min mamma som jobbar som stylist och fotograf skulle fotografera 'hemma hos' reportage i Skövde, Västerås och Uppsala så jag följde (som vanligt haha) med som sällskap. Jag fotade i princip ingenting med min systemkamera, jag har däremot en del bilder tagna med mobilen som jag tänkte dela med mig av imorgon. Tills dess bjuder jag på en bild som vi tog igår när vi stannade och strosade omkring i mysiga Trosa.
 
 
Nu ska jag krypa till sängs, god natt!