Ny smyckesförvaring

Under gårdagen och dagen har jag fått hem lite paket från ebay, bland annat dessa två som är till för smyckesförvaring, både för ringar och armband! Nu har jag fyllt dem med smycken och kan inte vara mer än nöjd.
 
Nu har jag äntligen någonstans att ha mina ringar.

Och så den här för armband.Kommentarer

Fiffigt! :)

Här kommer ett svar! Bättre sent än aldrig :)

sv; Usch då... Så jobbigt när saker och ting inte blir bättre! Oj, okej.. Hoppas dom kommer på vad det är för fel nån gång! Så att du blir av med den där hemska smärtan :( Va bra! :)

Ja, det är lite olika! Beror ju helt på vad det är för medicin :) Men 5 veckor låter rimligt! Tror inte att det går fortare än så för just sån här medicin.

Ja det är så himla skönt! De blev ju min räddning liksom. Men jo, självklart känns det inge kul att behöva käka piller varje dag.. Hoppas att jag kan sluta med dom en dag :)
Ja, jag vet på ett ungefär vart ångesten började. Det blev till slut för mycket för lilla mig. Det va en massa faktorer som spelade in. Både saker som hände just då, men också saker som hände för flera, flera år sedan. Alla dessa händelser tillsammans med att jag hade det tufft i skolan gjorde att det blev för mycket. Jag tror att det va skolan som utlöste allting. Hade verkligen världens största ångest inför skolan. Trivdes i klassen, men inte med allt slit som va (gick natur).
Förstår. Inte så konstigt att du mår dåligt psykiskt pga ryggen.. :/

Detsamma! :) Kramar!


Kom ihåg


Trackback