Min höstTREND

 
 
Något jag definitivt kommer satsa på i höst är mössor! Jag gillar den vanliga och enkla mössan, men i år vill jag ha tryck på mina. Jag vill att de ska fånga uppmärksamhet och vara så där trendigt snygga! Ebay har ett ganska stort utbud då det kommer till mössor, men jag vet att det är många som inte vågar/vill beställa därifrån, så jag har letat fram alternativ från flera olika sidor. Själv är jag väldigt sugen på att beställa hem "Vougue"mössan, och den full med nitar är också en favorit.
 
Är det här en trend ni kommer haka på? Eller har ni kanske redan hakat på den?



Torsdags-shopping!

Från Ebay.com
 
Den senaste veckan har jag spenderat många timmar inne på Ebay letandes efter fynd, och ja, nog hittade jag fynd! Som vanligt hittade jag alldeles för många godbitar, skulle enkelt kunna spendera fleeera tusen kr där, men det gjorde/kunde jag inte. Det slutade i alla fall med att jag klickade hem grejerna ni ser på bilden ovan (plus två halsband). Jag hoppas allt har hunnit komma tills jag kommer hem från Umeå, då blir det nästsan som på julafton :D Jag ser fram emot att få hem varenda liten grej, men jag är extra nyfiken på de vita klackskorna, båda handväskorna och nagelklistermärkena med Chanel loggan.
 
Ser ni något ni tycker om?



2*SWAG*4*U

Platåskor//Ebay   Kjol//Trendsales   Magtopp//H&M   Hatt//H&M   Örhängen//Ur&Penn   Solglasögon//H&M   Klocka//En present   Armband//Ebay
 
Hej alla fina! Jag är så ledsen  för den usla uppdateringen, men som ni kanske har läst i de senaste inläggen så är jag verkligen inte på topp just nu. Imorgon ska jag äntligen få träffa min läkare! Jag har varit väldigt emot sömntabletter, mycket på grund av att jag vet att de är så lätta att bli beroende av, men även för att jag redan äter tillräckligt med mediciner. Men just nu är det krisläge och jag måste få sova! Jag kan ibland sova någon/några timmar på dagen, men det är ändå alldeles för lite om man jämför med hur jag vanligtvis sover. Så jag ska höra om han kan skriva ut någon medicin så jag får sova och vila ut mig, MEN jag vill ha något som jag kan äta i några dagar och sedan sluta med, inte något långvarigt! Men vi ser ju hur det blir imorgon, det är ju inte jag som är experten.
 
Till något annat.. De senaste dagarna har vi verkligen haft fint väder här nere, precis som om det vore högsommar, det gillas! Synd bara att jag varit alldeles för trött/slö/orkelös för att göra något annat än att ligga i soffan. Jag hoppas att Umeå bjuder på fint väder när jag åker upp om ca en vecka, det vore ju inte helt fel :)
 
Sov gott!



I can't do this anymore

Klackskor//Tradera (H&M)   Jeans//Loppis (H&M)   Topp//Nelly   Skinnväst//Gina Tricot   Hatt//H&M   Örhängen//H&M   Klocka//Present   Kedja//Ebay   Ringar//Ebay och H&M
 
Så där ja, här kommer de utlovade outfitbilderna! Senare än vad jag hade tänkt, men bättre sent än aldrig, right? :) Jag är så kär i dessa jeans!! Jag köpte dem på en loppis förra sommaren för en femkrona, ja ni läste rätt, en femkrona! Snacka om fynd!
 
Just nu är jag så trött att jag snart tror jag svimmar.. Tänk att jag i princip inte har fått sova någonting på ca en vecka. Jag är så knäckt att jag knappt orkar tänka, klarar inte av det här så länge till känns det som. Det som gör att jag inte kan sova är ju min dumma dumma rygg och biverkningar från mina mediciner. Men men, att klaga gör ju inte saken bättre.
 
God natt, kram!



What's up?

Här får ni en sneak peek på dagens outfit, resten av bilderna dyker upp senare under dagen!
 
Just det! Har ju glömt berätta för er att det nu är 100% säkert att jag åker upp till Umeå och blir där hela september. Min ansökan om färdtjänst har blivit godkänd så nu är det bara att boka flyget. Eller bara och bara.. Det brukar jämt vara så komplicerat när jag ska boka flyg eftersom jag behöver två säten så jag kan ligga ner (pga ryggen). Men jag hoppas verkligen att det löser sig enkelt den här gången, orkar inte med en massa tjafs! Men det ska i alla fall bli grymt roligt att åka upp och få träffa alla vänner, min pappa och några släktingar. Det enda jag "oroar" mig över är hur mycket jag kommer sakna mina små (eller ganska stora) kissemissar här hemma. Jag vet ju att de kommer ha det bra med resten av familjen, men jag kommer sakna dem så oerhört mycket! Det är tur att pappa har katter så jag får gosa med dem :)
 
Nu är det dags för mig att kila, vi hörs senare!
Ciao!



Where am I?

 
Skor från ebay.com.
 
De senaste dagarna (eller främst på nätterna när jag inte har kunnat sova) har jag spenderat flera timmar inne på ebay. Den här gången var jag ute efter något snyggt par skor, men något blev till några, haha. Jag hittade väldigt många par som jag mer än gärna skulle klicka hem, man kan ju aldrig få för många par skor om du frågar mig! Jag har inte gjort någon beställning än för jag kan verkligen inte bestämma mig för vilka jag ska köpa. Av dessa elva paren är det hela sju par som jag verkligen vill ha, men det blir ca 1700 kr, lite väl mycket då jag även vill beställa lite kläder.. Hur tusan gör jag då, hur ska jag kunna välja??!!
 
Vilka skulle ni välja om ni hade ca 800 kr att spendera?



Tolv outfits

 Det var väldigt längesen ni fick rösta bland mina outfits så nu är det dags igen! Har ni någon favorit?
 
 Min favorit är helt klart nummer 12! Men jag gillar även nummer 6, 8 och 9 lite extra.
 
Jag som hoppades att jag inte skulle ha lika ont i ryggen i natt.. Och när jag har värk och inte har fått sova så kommer ångesten som ett brev på posten, suck! Så just nu ligger jag vid datorn, har på tv'n och mamma och katterna ligger här för distrahera mig och göra natten lite enklare. Jag har tur som har mina fina!



PARIS II

 Buffalo platåskor//Tradera   Kjol//Ebay   T-shirt//Ebay   Halsband//Ebay   Hatt//H&M   Örhängen//Ebay   Nitarmband//Lindex   Tunn guldkedja//Studentpresent   Övriga armband//Ebay   Ringar//Ebay och H&M
 
Hur cool och snygg är inte den här kjolen?!! Jag tycker den är så jäkla grym! Jag köpte både kjolen och t-shirten för flera månader sedan, förstår inte varför jag inte använt dem förrän nu?! Men men, bättre sent än aldrig, haha!
 
Just de, skrev ju igår innan jag gick och la mig att det kändes bättre i ryggen.. Jo tjena, det höll ju i sig länge! Var vaken till ungefär 04.30 i morse på grund av värken, och efter det vaknade jag ändå flera gånger i timmen. Jag är med andra ord helt slut idag, känner mig mörbultad. Ni kan väl hålla tummarna att det här var den sista sömnlösa natten på ett bra tag :)



PARIS

Här får ni en liten smygtitt på dagens outfit, resten av bilderna dyker upp imorgon!

Äntligen verkar det som att ryggvärken börjar ge med sig lite, det senaste dygnen (speciellt nätterna) har verkligen varit jobbiga! Jag har fortfarande mer värk än vanligt men det är som sagt inte lika hemskt som för någon dag sedan. I och med att jag har varit vaken de senaste nätterna pga värk så har jag sovit mycket på dagarna, så jag har med andra ord vänt på dygnet. Men jag ska försöka gå och sova nu, fastän jag har ont och inte är så trött, men man kan ju alltid försöka!
 
Sov gott, vi hörs imorgon igen.



Ringar i överflöd

Ringförvaring//Ebay.com
 
Jag är knappast den enda som vet att det just nu är väldigt populärt att bära ringar, det ska vara enkla och många ringar! För några veckor sedan beställde jag massor av ringar från ebay.com och nu tror jag att alla har anlänt. I och med att jag gärna varierar mig i min stil så gillar jag att ha valmöjligheter när det kommer till smycken (och annat såklart), så just nu har jag en ganska stor samling ringar. Här har ni de jag använder mest just nu, och som ni ser dominerar de guldfärgade.
 
Använder ni mycket ringar?
 
Days with Jen
 
 



Sand between my toes

  Här kommer resten av bilderna som mamma tog på mig för någon vecka sedan, hoppas ni gillar dem!
 
Min rygg har verkligen bråkat med mig de senaste dagarna.. Igår natt var jag vaken i princip hela natten på grund av värken, jag avskyr att ha så ont, det tär verkligen på en. Men i natt sov jag bättre, betydligt sämre än vanligt men ändå mycket bättre än natten innan. Jag får se hur det känns i ryggen senare idag, jag hoppas det känns någorlunda okej så jag kan fota en outfit till er, men jag vill inte lova något.
 
Nu har jag tänkt käka lite lunch och läsa några bloggar.
Ciao!



So simple

Klackar//Nelly   Jeans//Gina Tricot   Tröja//New Yorker   Ringar//Ebay   Hatt//H&M   Örhängen//Ur&Penn   Skinnjacka//Second hand, Loppis
 
Så här har jag sett ut idag, väldigt simpelt men oj så bekvämt! Idag var första dagen som kändes riktigt höstig, usch säger jag bara! Himlen var grå, det regnaade, blåste och var kallt i luften. Jag hoppas verkligen att augusti bjuder på några fina sommardagar innan hösten är här för att stanna. Vi kan väl hålla tummarna tillsammans? :)
 
Just nu ligger jag i soffan och kikar på tv samtidigt som jag bloggar, och så har jag en påse frysta ärtor under ryggen som smärtlindring. De senaste dagarna har verkligen hit och dit, ena dagen har jag haft väldigt ont i ryggen och nästa dag har det varit okej. Men idag har jag en dålig dag igen.. Jag ska snart ta medicin igen och jag hoppas att den hjälper, vill inte ha en sömnlös natt pga värk. Men vi får se hur det blir, jag kan ju tyvärr inte bestämma över min rygg.
 
Nu tänkte jag kika lite på ebay och se om jag hittar något roligt, eller snarare vad jag hittar för roligt.
Vi hörs imorgon igen, god natt!



Nya halsband

Halsband//Ur&Penn
 
Jag kom på att jag inte har visar er de här halsbanden än! Jag köpte dem på Ur&Penn när jag, mamma och Liam var i Jönköping för några veckor sedan. De var dessutom på rea så jag behövde bara betala 20 kr styck för dem, snacka om fynd! Jag tycker verkligen att smycken i roséguld är så jädrans fint, håller ni inte med? Jag har inte använt dem än men det måste jag se till att ändra på, de är ju så himla snygga!



Trust no Bitch!

Klackskor//Loppis   Klänning//Ebay   Keps//Ebay   Halsband//H&M   Örhängen//Ebay   Ringar//Ebay och H&M   Nitarmband//Lindex   Armband//Ebay
 
Tjosan! Förstår ni att jag fyndade dessa klackar på en loppis för 20 spänn, fasen vad jag älskar second hand!! Jag hade först inte tänkt köpa dem (fråga mig inte varför), men efter att ha provat dem så tänkte jag att 20 kr är ju inte så mycket. Tack och lov för det, att jag bestämde mig för att köpa dem alltså.
 
Annars då... Det händer inte så mycket här just nu. Jag ser till att försöka njuta av det som är kvar av sommaren, och så fotar jag och mamma en hel del. Ja och just det! Har skickat in en ansökan om riksfärdtjänst, och om den går igenom så åker jag upp till Umeå i september. Den här gången har jag tänkt stanna 3-4 veckor så jag verkligen hinner träffa pappa och alla andra jag vill umgås med, det ska faktiskt bli himla roligt :) Det enda frågetecknet är ju hur jag gör med bloggen.. Tusan också, det hade jag inte tänkt på! Jag som precis har kommit igång med bloggandet igen. Får prata lite med mamma och se vad vi kan komma fram till.
 
Nä hörrni, nu ska jag snart iväg och träna så jag måste slita mig från datorn.
Ha en fin dag!!



Shopping del 2

För någon dag sedan visade jag en del av det jag shoppat under sommaren, här är ytterligare ett par grejer som jag har köpt. Jag har även en hel del som jag inte fotat ännu, får se om jag gör det, annars visar jag det i kommande outfits. Jag gillar verkligen de gröna skorna som jag fyndade på Gina Tricots rea!! De är dock ganska svåra att matcha.. Tror de gör sig bäst med ett par tajta vita jeans, men mina har gått sönder så de ligger i soporna. Men jag ska nog lyckas få till något snyggt ändå :)
 
Rosa klackskor//Duffy, 129 kr  Rosa örhängen//New Yorker, 15 kr   Svarta örhängen//New Yorker, 15 kr   Skärp//Lindex, 20 kr   Solglasögon med färgat glas//H&M, 60 kr   Solglasögon//Ebay   Färgglada örhängen//Ebay   Gröna klackskor//Gina Tricot, 175 kr



Standing underwater

För ungefär en vecka sedan var vi (familjen) iväg och badade och åt middag vid Gyllebosjön. Det var en väldigt fin eftermiddag/kväll och ljuset var fantastiskt vackert! Jag och mamma ville ta vara på det så vi bestämde oss för att fota i vattnet. Jag som är världens badkruka höll på frysa ihjäl, fastän vattnet egentligen var ganska varmt. Om vi säger så här, de första bilderna var bara att radera på grund av alla mina frusna och spända miner, haha! Men efter ett tag så blev det väldigt behagligt i vattnet så jag kunde äntligen slappna av någorlunda. Hoppas ni gillar bilderna!
 
 
Jag älskar bild nr 4, den där jag slänger med håret. Lite synd bara att jag gör någon konstig min, men äh, så blir det ibland :D



I see your true colors

Klackskor//H&M   Kjol//Trendsales   Peplumtopp//Gina Tricot   Skospännen//H&M   Örhängen//Ebay   Hatt//H&M   Ringar//Ebay och H&M   Solglasögon//Ebay   Klocka//En present   Armband//Ebay



Shopping del 1

Hej på er! Under sommaren har jag (som vanligt, haha) varit ganska duktig på shoppa, jag har dock varit mindre duktig på visa er mina fynd. Men idag såg jag till att fota en del av mina senaste köp, delar upp det i två inlägg så det inte blir för rörigt. Eftersom jag gillar att shoppa billigt och få mycket för mina pengar så har jag nästan köpt allt på rea, loppis och från ebay. Måste säga att jag verkligen är nöjd med mina fynd! Jag kommer inte ihåg vad allt kostade, men jag har skrivit priser på de grejer jag minns vad prislappen låg på.
 
Klackskor//Loppis, 20 kr   Armband//Lindex, 20 kr styck   Skärp//Gina Tricot, 50 kr   Svarta blanka solglasögon//Loppis, 5 kr   Svarta matta solglasögon//Ebay   Lila solglasögon//H&M, 60 kr   Vita örhängen//Ebay   Rosa/blå örhängen//Ebay



Dancing through the night

 
Dessa bilder tog mamma på mig för några kvällar sedan, vad tycker ni om dem? Jag gillar dom verkligen, älskar känslan de förmedlar och det underbara ljuset! För några dagar sedan fotade vi även i vattnet, ska se till att redigera bilderna så ni får se dem, tror ni kommer gilla dom :) Det känns så himla skönt att "vara tillbaka" igen, känna inspirationen, redigera bilder och blogga. Och era alltid så snälla och peppande kommentarer gör ju också bloggandet tusen gånger roligare, så tack!



Blue as the sky

Klackar//Ebay   Kjol//Trendsales   Topp//Ebay   Väst//Ebay   Hatt//Ebay   Solglasögon//H&M   Klocka//En present   Armband//Ebay och DIY   Väska//Ebay
 
Hejsan! Hoppas ni haft en bra dag? Själv har jag haft en riktig slappardag, legat i pyjamas hela dagen och bara tagit det lugnt. Men såna dagar får man ha ibland :) Den här outfiten fotade vi för några dagar sedan, tänkte att det var roligare för er att se den istället för min pyjamas, haha. Visst är de blå klackarna helt fantastiska??!! Jag har dem i svart också, men de blå är helt klart mina favoriter! Nä hörrni, nu ska jag redigera lite bilder, god natt.



Magical sunset

 
Ikväll var jag och mamma nere vi havet och fotade motljusbilder i solnedgången. Vi är båda två såå nöjda med resultatet, de blev verkligen urfina! Eftersom klockan är rätt så mycket hinner jag inte redigera alla bilder nu, men jag är så ivrig att få visa er dem så jag redigerade tre bilder som snabbast för att ge er ett smakprov. Imorgon kommer jag vara upptagen hela dagen så jag kan inte lova er ett blogginlägg då, men jag ska naturligvis försöka :) God natt!



Min söndag

Idag har vi haft ytterligare en varm och solig dag, vi har verkligen blivit bortskämda med fint väder den här sommaren :) Vid lunch cyklade jag in till stan för att möta upp den här söta bruden, Denice. Vi var båda väldigt hungriga så vi gick och satte oss på Cimbris uteservering för att käka mat.
 
 
Jag åt baconlindad kyckling med gorgonzolasås, det var super gott!
 
 
Efter lunchen gick vi en ganska lång promenad och bara snackade (och svettades i värmen, haha). När vi kom tillbaka till centrum gick vi ner till hamnen där vi sörplade i oss varsinn kall dricka och jag åt kulglass. När klockan närmade sig fem gick vi till stationen där jag vinkade henne hej då.
 
 
Idag bar jag min nya topp som jag beställt från ebay, tycker verkligen om den!
 

Så, så där spenderade jag en del av min dag, det var väldigt trevligt måste jag säga! Nu ska jag och brorsan se på några avsnitt av Desperate Housewives innan det är dags att sova.
Sov gott, kram!



You'll see me in the dark

Klackskor//Ebay   Klänning//Gina Tricot   Halsband//H&M   Hatt//H&M   Örhängen//Ebay   Armband//Ebay   Ringar//H&M och Ebay   Solglasögon//Ebay
 
 Jisses vad jag älskar den här färgstarka klänningen! Jag köpte den på Gina tricots rea i vintras för 29 kr, KAP!! Annars då.. Jag ska alldeles strax cykla in till stan för att möta upp Denice. Vi har tänkt käka lunch och sedan får vi se vad vi hittar på, en mjukglass hade ju inte varit fel ;)
 
Tusen tusen tack för alla underbara och fina kommentarer jag fått de senaste dagarna, ni är så himla fantastiska!
Tack tack tack!



White devil

Klackskor//Nelly   Shorts//Tradera   Linne//Ebay   Väst//Ebay   Örhängen//Ebay   Solglasögon//H&M   Armband//Ebay   Klocka//En present   Ringar//Ebay och H&M
 
Vitt är en sån jäkla snygg färg på kläder, speciellt nu på sommaren! Jag är störtförtjust i dessa solbrillor som jag köpte på H&M för någon vecka sedan, transparent och färgat glas, kan inte bli mycket bättre :) Igår eftermiddag/kväll hade jag och bröderna det väldigt trevligt! Vi cyklade ner till hamnen där vi köpte thaimat som vi sedan tog med oss till stranden vid havet. Där spenderade vi några timmar med att äta, brottas, snacka och leka lite, så det var kul! Jag hade tänkt ta med mig kameran men tyvärr så glömde jag den hemma, typiskt! Men jag tog några bilder med mobilen som jag la ut på instagram. På instagram visar jag bilder från min vardag, så om ni är nyfikna kan ni följa mig @dayswithjen
 
Hoppas ni får en bra lördag!



Sneakpeek

 
Jag och bröderna ska precis cykla ner till hamnen för att äta thaimat, mums! Efter det har vi tänkt köpa med oss något gott och hänga på stranden vid havet. Men innan vi åker tänkte jag visa er två bilder på en outfit som jag tänker publicera här imorgon, kika in då för fler bilder :)



Wind of change

Klänning//Ebay   Tunn kedja//Student present   Nitarmband//Lindex   Öriga armband//Ebay   Ringar//H&M och Ebay   Halsband//Ebay
 
Åhh vad jag älskar dessa sommarkvällar! Det är vackra solnedgångar, fint ljus och så pass varmt att man oftast inte behöver mer kläder än på dagen. Jag gråter nästan när jag tänker på att det redan är augusti. Även om det är en sommarmånad så känner man ändå på sig att hösten närmar sig. Jag tycker hösten och våren är helt okej, det är oftast mysigt och vackert, men vintern... Näe, vintern står jag verkligen inte ut med!! Jag avskyr kylan, blåsten, snön och mörkret, jag klarar verkligen inte av det. Min dröm är att få spendera vintermånaderna utomlands, man åker i november och kommer tillbaka lagom till våren, typ i mars. Tänk så härligt det skulle vara :) Men som sagt, det är ju faktiskt sommar ett tag till så det är inte dags att börja deppa än.
 
Vi hörs imorgon igen, kram!