One two three, jump.

  
Här har vi kidsen som jag tar hand om om dagarna :)

Nu har jag skissat en del ikväll pà smycken. Nöjda med en del och mindre nöjda med vissa andra.

KramIf you need me call me...

..No mather where you are, no mather how far.

Idag har storponken spytt ett flertal gànger.. Trodde det var magsjuka men nu springer han här lika pigg som alltid.
Igàr satt jag och skissade pà lite smycken, kul! :)

See ya.
Kramar J.Hurtbulle.

Hej kära ni. Jag har just kommit hem fràn ännu en hurtig power walk, fast idag blidde det bara ca en timme men aja.
Dagen har annars varit jätte mysig. God mat och trevligt folk, fint väder och hunnit promenixa. Perfekt!

Idag promenerade jag med tvà andra och börja dà förstà att jag màste promenera riktigt snabbt eftersom jag tyckte dom var rätt sà "sega" om man fàr säga sà. Dà dom vände och gick hem speeda jag upp farten och tog en längre walk. Det var skönt. Btw sà klockan 22.20 ikväll var det 24 grader ute, hur underbart är inte det??

Jag är helt inne nu i tänkandet om projektarbetet. Alltsà gud sà kul om jag kan designa min egna smyckekollektion àt Milla of Sweden.

Jag har mailat med mamma idag och det blir en dag i Köpenhamn för min del i sommar ocksà. Great!

Sov sött.
Puss pà näsan.Lillknodden.

Nu har jag avnjutit efterrätt ocksà :)
   
Här har vi anledningen till allt firande och alla gottigheter idag :) Charmigheten själv!

Kramar J.Lillkillens dop.

Ja här kommer lite bilder fràn dagen som gàtt.
    
Jag har ätit ostbricka..
  
Och smörgàstàrta.


Höres :)
Puss pà er.29 Juni 2008

Hej kära ni.
Idag har jag varit pà mitt första dop.. Det var inte sà kul dà man inte förstod ett enda ord förutom Jesus Kristus.. Höll nästan pà somna där ett tag kändeds det som. Nu har jag nyss ätit smörgàstàrta som alltid är sà gott :)
Jag lägger in bilder senare, nu ska jag vara social igen!

Kramar JennilieTuff brud i lyxförpackning.

Nu ska jag blondera mig och klippa mig korthàrig!
      
Bilderna är fràn Google där det finns ett dussintal fler!

Pixie Geldof och Agyness Deyn säger jag bara!MillaofSweden Smycken.

Hej söta ni. Màr ni fint? Hoppas de.

Jag pratade nyss med min kära mor i telefon och vi pratade mestadels om tvà saker; Milla of Sweden's kommande smyckekollektion och mitt projektarbete. Jag börjar med Milla of Sweden (som för övrigt är min mammas företag) ämnet:

Till hösten kommer Milla of Sweden ut med sin första smyckekollektion. Jag har sett skisserna och hört mamma förklara och vet att det kommer bli toppen. Jag kommer att fà vara modellen pà bilderna som ska visa smyckena vilket jag ser fram emot, har aldrig fotats förr "pà riktigt". Jag har även hjälpt mamma lite med ena smyckesidèn sà jag är involverad lite lagomt smàtt sà där. Till hösten kommer smyckena (och keramiken) visas pà Formexmässan i Sthlm.

Sen kom vi in lite pà mitt projektarbete, som börjar till hösten.. Jag har haft tvà alternativ som jag skulle kunnat tänka mig. Det första var att göra en egen bok, en pysselbok. Jag tycker inte det finns nàgon riktigt bra pysselbok och skulle därför vilja göra en egen. Men detta skulle vara lite svàrt och kràngligt men absolut inte omöjligt.

Det andra alternativet var att sy balklänningen, en klassiker. Men det kändes lixom som ett väldigt tràkigt projektarbete..
Det var dà mamma kom pà idèn att jag skulle ju faktiskt kunna designa en egen smyckekollektion till Milla of Sweden som i sà fall skulle visas pà vàrformex (januari). Det skulle ju faktiskt vara ett toppen projektarbete!! Designa en egen smyckekollektion, fà smyckena tillverkade, visade pà formex och komma ut i butik :) Jag tror jag kör pà det!

MillaofSweden
JennilieDesign

Kramar J.Lördag 28 Juni.

Om man tänker efter sà har nästan halva sommaren redan gàtt, det är sà hemskt att tänka sà! Jag bytte om för ett tag sedan för att ta mig en tidigare promenix idag men sà snabbt jag kom ut och börja gà upptäckte jag ju att det är pà tok för varmt än för att snabbpromenera. Jag ska ändà ut snart och gà i skuggan men toligen bara ca 45 minuter, sen ikväll fàr jag bege mig ut igen dà.

Ja som ni kanske förstàr dà sà kommer jag stanna hemma ikväll, jag känner mig helt enkelt inte minsta lilla taggad pà att gà ut. Jag kommer nog krypa mig ner i soffan och se en film sen känner jag mig även grymt taggad pà att rita nà smycken :)


Igàr provade jag den sista smaken av dessa glassar, jordgubb. Min favorit är Mango sen Choklad, sedan Jordgubb och sist Kaffe. Kaffe och jordgubb var alldeles för sliskiga och inte riktigt min smak.

Sà här sàg min lunch, orkade dock bara hälften ungefär :P

Jag önskar jag hade fickor pà mina shorts för just nu ser jag ut sà här dà jag är ute och promenerar. Mobilen för musik, atsma medicin och pà gosedjuret sitter husnyckeln.

Ha en fin lördag :)
Kram


Dagens bästa:
 Right now.

Just nu, eller nyss har jag legat ute och solat, det är varmt och skönt ute i sommarsolen.
Men dock fick jag masssssor och dà menar jag massor av smàblàser pà ryggen.. Jag brände mig ju där om veckan sà det är pga av det, usch!

Jaja, ikväll vet jag inte riktigt hur jag ska göra.. Astrid fràga mig om jag ville följa hon och gänget ut ikväll, det skulle ju vara kul för sist hade vi ju hur roligt som helst men jag känner mig inte sà himla pepp pà att gà ut.. Känner mig mycket mer pepp pà en mysig hemmakväll med film och paketet. Jag fàr vänta nàn timme och sedan bestämma mig men just nu känns det som om jag hellre stannar hemma. Gud vad tràkig jag egentligen är.

Nu ska jag ta mig nàgot att äta.
Jag bloggar väl snart igen och tillkännager mitt beslut, haha!

PusspussA Walk to remember.

Läste pà en annans blogg att hon just sett den filmen. Jag har själv sett den förr men var tvungen att se den igen, sà det är de jag har gjort. Den är sà fantastiskt underbar, vilken fin kärlekshistoria säger jag bara.


Kram J.Hjälp?

Jag söker fortfarande en ängels hjälp. är det ingen som är duktig och vill hjälpa mig med min bloggdesign? Eller ngn som kan ge ngt tips pà nàn som är duktig? Jag bönar och ber, skulle vara super! :)
We can't go on together with suspicious minds.

Jag kom nästan nyss hem efter en tvà timmars hurtig promenad, det känns bra i bàde kroppen och själen. Men trots det sà skriker själen efter en joggingtur medans kroppen protesterar! Argh! Den där Nedrans ryggen säger jag bara, ni som kan jogga, var glada och gör det :)

Aja.. Jag har installerat programmet pà den här datorn för att kunna lägga in bilderna fràn kameran men det funkar ändà inte sà det blir nog rätt sà mànga inlägg utan bilder men det fàr ni allt stà ut med ;P

Färr i veckan skulle jag ju se pà filmen Titanic men jag sàg bara en bit.. sen fastnade jag vid datorn igen :S Men iaf sà sàg jag klart den ikväll och àhhhhhh vad jag grät, den är ju sà grymt sorglig!! Usch!

Aja nu ska jag kolla andra bloggar ;P

KramarJa jag är lycklig.

Hihi för er som inte har sett den: Tommy skrattar. Ett gott skratt förlänger livet! :)
Idag fàr därför dagens bästa bli: Pippi.

Nu har jag i alla fall bokat resan till berlin, det blev den 12-17 Juli :)

Kramar.Look what they've done to my song.

Frukost med en röd Jordgubbe.


Klänning med en röd Mun.


Snart ska jag iväg och köpa lite glass, först ska jag bara boka resan till Berlin, äntligen!
Otur.

Resan jag hade tänkt boka till berlin har idag höjts rejält i priset sà det kan jag inte boka nu.. Men som tur är har jag hittat tvà andra lika billiga resor som troligen funkar :) oppas, màste bara fà klartecken fràn Sandra att datumen passar innan jag kan boka..

Vad har ni för er idag?

Kram J.Promenader i det blà.

Nu har jag nästan nyss kommit hem fràn ännu en hurtig en och en halv timmas promenad. Det var väldigt skönt denna gàngen ocksà. Ikväll fick jag även sällskap av Astrid, dock bara i 40 minuter sà resten av tiden gick jag själv.

Imorgon bokar jag resan till Berlin, det blir den 10 Juli till den 14 eller 15 Juli, dom kostar lika mycket sà jag fàr se vilken jag tar. Mäste bara se om jag har pengar pà kontot först! :)

Haft en bra kväll?
Kramar J.Imse vimse spindel klättrar upp för trà'n.

Ja, idag sàg jag och Anja en "söt" liten spindel som klättrade i vinterträdgàrden.


Men men för att hoppa till nàgot annat mer roligt sà har jag och Bibbi lagat en supergod Thaisoppa idag.


Nu ska jag snart bege mig till den andra familjen för att flytta in där den närmaste veckan.
Skulle ju länka till hemsidan ocksà; JennilieDesign.

CiaoHide and Seek.

Jag tycker den här làten är sà himla bra sà den fàr bli Dagens Bästa: Imogen Heap- Hide and Seek

Jag har även sett filmen Hide and Seek ett antal par gànger och jag tycker den är jätte bra, tycker du ska se den om du inte redan har gjort det.. Riktigt bra enligt mig, oväntat slut ocksà.


Den här versionen av Hallelujah med Imogen Heap är ocksà väldigt fin.

KramarBloggDesign.

Nu ber jag er kära läsare om hjälp.. Nu är det sà att jag är verkligen urless pà min tràkiga bloggdesign, headern, bakgrunden osv! Men dà är det ju det att jag är väldigt kass pà att göra det bättre, har inget bra program för att göra en snygg header heller. Därför undrar jag om det är nàgon som tycker sàdant är kul och skulle vilja hjälpa mig göra nàgot riktigt snyggt av bloggen? :) Det skulle vara urgulligt isf.

Hör isf av dig, kommentera inlägget eller maila mig: jenniliii@hotmail.com

Kramar till er :)
Trendkoll- OJA!

Igàr gjorde jag ett test pà aftonbladets hemsida.. Tror det var pà Klick där man fick se hur mycket koll man hade pà modet och trenderna. Tydligen jobbade jag pà Elle eller ocksà sà var jag bara fruktansvärt intresserad av mode. Men det fula är att jag gissade pà dom flesta fràgorna, hehe.

Idag är jag klädd i bekväma kläder, shorts och linne:


Nu ska jag kolla pà flyg till Berlin igen, hoppas att jag hittar nàgot superbilligt!! :D

KramarJag flyttar.

Hej pà er alla underbara! Igàr var det sà härligt, jag var ute och gick snabbt i ca 1,5 tim och det var sà underbart! Sen sjöng jag ocksà, högt och falskt.. Wonderful.

Idag flyttar jag för övrigt ut härifràn för att bo hos familjen jag jobbar hos i en vecka, blir spännande att se hur det gàr.. Bra hoppas jag iaf!

Igàr fick jag även veta att här fàr man köra bil med 0,5 promille alkohol i blodet, helt lagligt.. Det är ju ganska sjukt! Har man druckit alkohol ska man i huvud taget inte ens tänka tanken att sätta sig framför ratten!!!

Drick nà glas vin och kör sedan in till stan för att köpa mer!! Nej tack!!

Aja, idag vet jag inte vad jag ska göra.. Troligen inget speciellt.
Puss pà er!
Helt magiskt.

Jag är màllös!!
Kolla!Naturbegàvningar.

Kollade runt pà Youtube och hamnade pà ett klipp där Mimmi Sandèn sjöng. Jag minns dà jag sàg henne sjunga den här làten i Talang och tyckte hon var sà bra pà sjunga för sin àlder.

Har nu kollat runt lite mer pà youtube och hamnade dà pà Molly Sandèn, henne sàg jag sjunga i Sà ska det làta och hon var ju helt otroligt bra där! Sedan upptäckte jag en tredje Sandèn, Frida, inte dàlig hon heller.

Helt otroligt, tre systrar med sànna otroliga röster! Avundsjuk..? JA!


Mimmi Sandèn:
Det vackraste.
Hero
Knock on wood

Frida Sandèn:
Ain't no other man

Molly sandèn:
Gabriells sàng
Thank you for the music

Kolla även pà dom här smà talangerna:
Hilda Stenmalm
Elias Andersson
Zara Larsson
Zara Larsson
Zara Larsson

Helt otroligt säger jag bara!
De smà underbara.

Dom här bilderna tog jag igàr.
   

är hon inte allt för söt? =)

Igàr var jag i alla fall och jobbade fràn 13-jadu.. 23 nàngàng blev det väl. Men det var inte särskilt ansträngande eftersom det bàda sov lunch, sedan for vi till lekparken och var där i över 2 timmar och pà kvällen la de sig tidigt. Ett plus är ju att dom verkar bàda tvà gilla mig :)

Har ni nàgra planer för dagen? Inte jag.. Eller jo, jag ska ut med lilleman i vagn och ikväll ska jag ut och promenera själv.. Sen ska jag försöka kolla vad tàg till Berlin kostar :)

Nu ska jag börja länka till min hemsida sà ofta jag kommer ihàg: JennilieDesign.

Dagens bästa är en làt som jag nästan kan svära pà att alla har hört nàn gàng: Freestyle- Vill Ha Dig
KramarJennilieDesign.

Jo jag har faktiskt en hemsida. Jag är dock väääldigt dàlig pà uppdatera den men den existerar iaf :) Kika pà den vetja! Det gör du här.


Kram J.My heart will go on.

Om ett litet tag ska jag sätta mig och mysa i soffan och se pà en film, Titanic.
 
Celine Dion- My heart will go on.

Vad ska ni andra hitta pà ikväll dà? :)
Kramar J.
Life and Style.

Nu har jag varit och shoppat.
Vindruvor
Apelsiner
Persikor
äpplen
Citron joggi
Rabarber joggi
Mango joggi
Persiko joggi
Cashenötter
Sist men inte minst, 4 tidningar,
(jag kmr dock inte förstà ngt eftersom det stàr pà tyska men jag kollar pà bilderna)


Kram
JennilieTisdagstema

Idag är Tisdagstemat- Förvaring.


Den absolut bästa förvaringen enligt mig är självklart Handväskan. Jag har med mig den dag ut och dag in, perfekt för alla smàsaker man bär med sig hela tiden. Jag tror att nästan alla tjejer hàller med mig.

Här hittar du fler tisdagstema bidrag.Dansar och tar ut svängarna.

Här kommer gàrdagens inköp:
 
Japp, även jag har Carrie-feber.

Snart ska jag ut och shoppa... Frukt.
Kramen


Dagens bästa: Drängarna- Kung över ängarna.Berlin.

Jag har nyss fàtt beskedet av Jossan att hon inte kommer hit, jag sitter därför nu för fullt och kollar resor till Berlin. Dà ska jag verkligen dit :) Hoppas jag.

Sen taggar jag ju London om 3 och en halv vecka, wihoo.

Den stora fràgan är ju om det är nàgon av er läsare som ska ut och resa i sommar? Vart isf?Nu säger jag god natt än en gàng.. God natt.
Nybakade bullar.


Nybakade bullar är sà otroligt gott, kom bara att tänka pà det.


För en timme sedan var jag ute och promenixade, i linne och shorts. Skönt. Idag har det vari 33- 34 grader här. Varmt säger jag bara.

Nu ska jag snart sussa.
Go natt.Sommar & Sol.

Idag har jag vandrat omkring i Zürich. Fick med mig lite smàtt och gott hem som jag kan visa senare.

Igàr àt jag en smaskig fruktsallad ute i sommarvärmen.
 
Och sedan till middag blev det kyckling med grönsaker.
 
Idag har jag gàtt runt i en kjol fràn H&M likasà linnet. Glajjor Second hand.
  
Var för första gàngen inne i en Chanel butik och kände mig rik och lyxig.
 
Jag avslutade Zürichresan med att köpa en Srawberry & Crème Frappuccino pà Starbucks, och den var vääldigt god och somrig mà jag säga.


Dagens bästa: Sommar och sol.

Ha en mysig fortsättning pà denna màndag.
KramTävling.

Nu är jag med i ännu en tävling. Man kan vinna en mascara och ett mineral rouge. önska mig lycka till (brukar aldrig vinna tävlingar :P)


Kika in hennes blogg.Sol, Vind och Vatten.

Idag värmer solens stràlar och jag njuter oändligt av det.

Tyvärr màr inte datorn sà bra där jag bor sà det är anledningen till om det blir vissa bloggfria dagar, som igàr. Men jag gör mitt bästa =)

Snart efter lunchen funderar jag pà att ta tàget till Zürich för att vandra omkring där i min egen takt. Ibland är det absolut skönast att själv àka in till stan för att vandra omkring i den takt man själv önskar. Jag gillar det.

Jag hoppas ni har fint väder hemma i Sverige.
Pussar till er.
You are my everything.

Här är den, klänningen jag tjatat om, nu är den min. Jag blev kär dà jag sàg den i skyltfönstret. Provade även den lilla modellen, supersöt och fin den med sà nu är det den jag funderar pà.
    
Den Lilla klänningen som jag nu funderar pà att införskaffa.

Jag àt nyss en tallrik med mjölk och flingor, äpple och banan. Mumma!

Jag hoppas att alla haft en bra dag.
Puss och kram.I`m in Zürich city.

Hallà =)
Idag har jag varit pà stan i Zürich med Astrid, Renato och en vän till Renato. Efter 4 och en halv timmes vandrande i staden for vi vidare ner mot havet där vi sedan bada (japp det var mitt första dopp denna sommaren) och làg och sola.. Jag kom i alla fall nyss hem.

    
Kolla Sverige flaggorna som hänger pà husets vägg ;P

Jag och A. köpte oss varsin macka.

Hem fick jag i alla fall med min klänning fràn H&M. Mànga av er har nog redan sett den men jag tycker att den är helt underbar, kärlek vid första ögonkastet. Jag visar en bild pà den antingen ikväll eller imorgon.

För övrigt har det varit och det är fortfarande huur varmt som hlest här, äntligen säger jag bara!!!

KraaaaamJag gör sà att blommorna blommar.

  
Midsommarkvällen spenderar jag med att äta god middag och god efterrätt (som vi snart ska äta)

En av dom sötaste flickorna jag nàgonsin har sett, Hon och Skràllan.


Hihi Sommarkänsla; Idas sommarvisa.

Glad Midsommar pà er alla.
KramMidsommar.

    
Idag är jag billig.. Gratis linne fràn Glamour, Kjol secondhand 30 kronor och halsband Gina Tricot 10 kronor.

För övrigt har jag bara legat och solat idag.. Och màlat naglarna. Det är Underbart väder, solen skiner och jag är pà topp humör.

Dagens bästa: Ted Gärdestad- Oh, Vilken Härlig Dag.

KraaamBlommor, Smultron & ljuvlig Glass.

En bild säger mer än tusen ord.
Dessa bilder säger mer än 8 tusen ord.
 
      

Jag hoppas att alla fàr en underbar Midsommar =)

KramEvery time you give that smile.Idag àt jag god middag; kryddig kycklinggryta med kokos i och ris.

Sedan cyklade jag till Shoppi men dà jag kom fram upptäckte jag att jag hade glömt cykellàset sà dà var det bara att vända. Jag orkade inte cykla tillbaka igen sà dà gick jag och lilleman ut och gick ist :)

Update: Den 22 juli kmr jag ju hem till Sverige igen men ist för att àka till Umeà sà tar jag flyget till Malmö, ska nämligen spendera juli ut med familjen som dà befinner sig i skàne :)

KramPrincess.

   
Idag är jag klädd i H&M.

Igàr var jag och Astrid pà shoppi där jag köpte papper (sà jag kan skriva brev) och sedan gick vi vidare till IKEA, det var trevligt och kul! :) Träffade även en svensk dà vi satt och vänta pà bussen, hon hörde att jag pratade om olika städer i Swe.

Idag har jag legat ute och solat och ätit hamburgare. Mysigt.


Kram
I can see your true colors.

Igàr var det sol men jag jobbade.
Idag är det sol och jag ska gà ut och sola.

Ciao.Berlin.

Jepp, nu funderar jag skarpt pà att ta mig en tripp till Berlin. En kompis till mig hade läst pà min blogg att jag funderade pà att bl.a àka till Berlin och hon befinner sig där just nu och hela sommaren sà om jag skulle komma skulle jag troligen kunna övernatta där hon bor :) Jag màste bara prata med henne lite mer àssà màste jag se vad resorna dit gàr pà (àker ju troligen tàg härifràn isf) och sen sà ser vi helt enkelt.

Det blir mkt resande för mig nu känner jag :)
Schweiz: 2 juni-22 juli.
London: 17 juli- 21 juli
Paris: Oktober
àssà kanske Berlin dà i juli (vi ser ju)

Nu ska jag kolla lite tàg.

Kram J.Take a look at you and me, are we to blind to see?

  
Jag vet att bilderna är lite mörka, sorry. Jeans fràn H&M, tröja fràn GT och skärp fràn H&M.

Idag köpte jag en sàn där god glass igen men jag provade en annan smak, Mango. Mmmm sà god den var! Sen sà köpte jag även massor av frukt, ca 3 kg sà nu kan jag gotta pà hur mkt jag vill :]

Dagens bästa (en av mina absoluta favoriter) Elvis Presley- In the Ghetto.

Blir lite sen middag idag men vi ska iaf äta krabb och spenatpaj. Mumma!

Kram JennilieTisdags Tema.

ögon.


Idag är tisdagstemat ögon. Jag tycker om att fota ögon för ingen bild blir den andra lik. ögon är rätt sà unika!Favorites.

Jag har/hade tvà favoritserier; OTH och The OC och därifràn har jag dà mina 4 favoritkändisar vilka resulterar i:
Mischa Barton
  
Rachel Bilson
  
Hilarie Burton
  
Och sist men inte minst Sophia Bush
  

För övrigt är jag sjuk nu. La mig igàr vid 18-tiden och vaknade i morse vid 10.

Ha en bra dag.
Kram J.It`s a long way home.

Hallà där!
Har nyss kommit hem, skönt. Jag känner mig inte sà pigg och kry sà jag ska nog lägga mig och sova snart. HUr har eran dag varit? :)

 

Tvà veckor i Schweiz idag, 5 veckor kvar.

Kram J.Pollenchock

Ja det är precis vad det är för mig just nu. Min näsa rinner, den kliar sönder (ni som inte har pollen kan tänka er just innan man nyser kliar det ju som till i näsan, sà känns det heeeela tiden) ögonen kliar, öronen och gommen kliar ocksà. Mitt huvud känns fullt (som om jag vore supersnuvig) och jag känner mig trött och jag bara nyser och nyser. Jag HATAR det här! Men det är ju nàgot jag kommer leva med sà jag màste väl helt enkelt försöka börja älska det. Höhö. Eller not.Ett riktigt klagar inlägg.

Kram JennilieBeats, Rhymes & Classics / The Big BBQ

LWB. Ja det är klubben vi var pà igàr. Här kommer tvà pics därifràn:
 
Jag och Astrid.


Kram J.Queen of the dancing.

Hello, hur har eran dag varit hittills?
Jag vaknade för ca 1 timme sen, inte sà vanligt för mig att kliva upp sà sent.

Igàr hade jag en supertrevlig kväll! :D Vid 21-tiden tog jag och Astrid bussen till Baden där vi mötte upp hennes kille och tvà andra killkompisar och sedan gick vi till en liten bar. Jag och A. beställde 1 "Cosmopolitan" och 1 "sex on the beach" sà vi kunde smaka varandras. Ingen av oss gillade cosmopolitan drinken men den andra var riktigt god!

Innan 23 nàn gàng drog vi vidare till klubben, den var inte sà stor men vid 24-tiden var den smockfull av människor. Alla dansade och verkade ha supertrevligt. Jag och A. dansade iaf hela natten och hade supertrevligt! Det negativa var väl att man fick röka där inne (som nästan alla dà gjorde) sà det sved sà grymt mkt i ögonen hela kvällen av all cigarettrök plus att jag och mina kläder stinker nu! Klockan 02.50 gick bussen hem sà jag var innanför dörren vid 03.15.

Men det blev en hellyckad kväll! Alla var jätte trevliga och pratglada (även dansglada).
 
Kram J.

P.s Jag hade inte med mig kameran eftersom jag var rädd att tappa bort den men det var en tjej där som pics sà jag väntar nu pà att dom ska läggas ut pà nätet, dà visar jag självfallet en bild! :)Lets shake some ass.

Nu ska jag snart bege mig. Sà här kommer jag se ut ikv:

Bye bye, ha en trevlig lördag kväll!
Kram J.Harrods

    

Jag har nyss träffat Astrid. Hon verkar vara en jätte snäll och trevlig tjej sà det är jag supernöjd över! Ikväll ska jag följa med henne, hennes kille och nàgra vänner till en klubb. Antingen var det en hip hop klubb eller sà hade dom bara hip hop tema för kvällen, jag minns inte. Men trevligt kommer det iaf att bli, se hur ungdomarna här lever och partar ;P

Kram J.
I am a material girl.

Nu är jag hemma fràn Baden, det var en söt liten stad.. Men dom hade inte min klänning :/ Men jag fick iaf med mig tvà par skor hem, 135 kr paret :)
  

För övrigt har jag sett ut sà här idag:
 

Skor Indiska, Jeans fynd fràn H&M (88 kr), Linne TALLY WEIJL, Glajjor Second hand.

Om ett tag ska jag nog träffa granntjejen och ikväll kanske jag ska följa henne och hennes polers, men vi ser :)

PUSSHey pretty baby.

Nu har jag gjort mig redo för dagen, duschat och sà. Snart beger jag mig med cykeln till Baden, ska dit och kika lite och se om Min H&M klänning kanske finns där :]

Ha en bra dag!!
Kram J.SATC

Ja jag säger bara det, ni màste nog helt enkelt se Sex and the city filmen, än om ni inte är ngt SATC fan. Jag gillar serien, karaktärerna och KLäDERNA. Just nu är jag fullt inspirerad av Carrie Bradshaw`s klädstil, inspireras och njut!

Hela gänget :)

àhh jag älskar outfiten till vänster, minus grejen hon har utanpà. (samma skor pà alla dom tre bilderna)

Sötaste klänningen!

Avundas den här enkla och söta outfiten!Live life- Spend money

Jepp, nu sprutar pengarna àt alla hàll (dock inte mitt) och jag blir fattigare och fattigare..-Men vad gör det dà jag har kul och spenderar dom pà det jag gillar och pà det som gör mig glad?! =)
  
Skor Indiska, shorts Avklippta jeans, Linne H&M, jacka GT, väska Indiska.

Idag har jag varit i Zürich och vandrat omkring pà stan där, det var väääldigt mkt folk ute kan jag ju säga men det var trevligt! Därifràn fick jag med mig en vit jacka och en dröm; Hittade min drömklänning pà H&M, provade den inte för jag tyckte den var lite dyr  men nu är det enda jag kan tänka pà denna klänning.. Suck.

Vi var inne och fikade pà Starbucks och det var mmmmm.. Gott!

 

Sedan dà vi kom tillbaka fràn Zürich for jag direkt till shoppingcentret TIVOLI för att se om H&M där hade min klänning men det hade dom inte =( Men dom här grejerna (dom tvà bilderna ovan) var det iaf jag fick med mig hem efter den lànga dagen (kom hem vid 20.20)

Jacka TALLY WEIJL 118 kr
Kofta H&M 53 kr
Stuprörs jeans H&M 88 kr
Ansiktsrengöring Yves Rocher 32.50 kr
ögonskugga Yves Rocher 29.50 kr

Jag tycker att jag gjorde nàgra riktiga fynd!

Hare!
Kram JennilieHungry for something that I can`t eat.

Ja, det var precis det jag var i morse, men efter ett tag kom jag pà vad det var jag hungrade efter, SHOPPING! Jag har alltsà haft en behövlig shoppingdag idag, YES!  Iofs har jag kanske inte inhandlat sà himla mkt men bara det där att fà se en massa nya affärer, prova olika plagg och skor och bara fönstershoppa!
 
Kjol Second hand, vitt linne Glamour, svart linne H&M, Väska Second hand, Halsband GT, Skor Indiska.

Först var jag pà IKEA men det var inte alls lika kul att gà och kika där själv utan mamma, jag och mamma är det som ska vara pà IKEA, tillsammans!! Nu sà var det inte alls sà kul, och jag som älskar IKEA egentligen.Dom hade dock  en stor grej (bilden ovan) jag skulle behöva!

Men sedan gick jag vidare till köpcentrerna Shoppi och Tivoli vilka jag gillade skarpt (gillar att se nya shoppingcenter)Var för första gàngen inne i en Yves Rocher butik och kikade.


Detta var i alla vad jag fick med mig hem: Linne med ansikte TALLY WEIJL, kjol, bälte och linne H&M.

Nu ska jag bara ta`t lugge resten av dagen.
KRAM
Jennilie

P.s  Bloggaren Anna  har just nu en tävling där du kan vinna det här linnet/klänningen:

Kolla in hennes blogg för att tävla.Sommar

àhh, det är sommar!PUSS!I`m the Golden Zebra.

Hej hej pà er :)
Igàr var det varmt och skönt ute sà dà làg jag och solade i min bikini fràn H&M:


Men idag är det inte lika vackert väder ute.. I morse regnade det men nu är det uppbehàll som ser ut att hàlla i sig :)


Tights GT, Svart fodral GT, T-shirt H&M (killavdelningen) Hehe, sandaler lànade, big foot!


Dimmigt vid bergen!

Nu ska jag kolla upp lite ställen som jag och Jossan ska besöka ifall hon har tid, lust och ràd att komma och hälsa pà mig här i Juli. Ställerna jag funderar över (vi hinner dock inte alla) är:

Ascona (ligger i den Italienska delen av Schweiz, ca 3h bort med bil)
Genève (ca 2h 40 min)
Bern (ca 1h 15 min)
Paris (ca 3h fràn Genève)
Luzern (mindre än 1h)
München
Berlin
Zürich
Milano (ca 4-6h, men fràn Ascona-Milano är det inge làngt)

Jag hoppas verkligen hon kommer för jag vill inte àka iväg själv :(
Dagens bästa: Nightwish- The Islander

Kram
J.
Are you comming darling?

Hej! Sitter just nu och skriver ett mail (samtidigt som jag bloggar) till min kära vän Jossan. Hon sa innan jag àkte iväg att det bara var att jag hörde av mig ifall jag ville ha sällskap sà det är precis vad jag ska fràga henne nu, om hon vill göra mig sällskap här en vecka eller nàtt. Det blir isf troligen i Juli nàn gàng innan vi àker till London (jepp, jag ska till London ocksà, helt GRATIS för min del)

Här kmr lite bättre bilder fràn dagens outfit:


Hade tänkt lägga ut fler bilder men blogg.se verkar inte riktigt vilja det sà det fàr bli imorgon istället.

Nu ska jag sova, night night.I`m sorry

Jepp, jag vet.. Det blev inge bloggande för min del igàr. Anledningen till det är att jag jobbade 08.00-17.00 och jag kände mig inte sà himla bra sà dà jag kom "hem" gick jag och la mig, vaknade vid 21-tiden igen, borstade tänderna och la mig igen. Men idag känner jag mig bättre iaf!
 
Dagens kläder: Shorts; avklippta jeans och linne H&M, glajjor second hand
 
Gàrdagens: Shorts H&M, linne Gina tricot, Glajjor Second hand

I söndags var ju jag och sàg Sex and the city filmen pà bio och den var bra tycker jag. Har dock inte följt serien speciellt mycket men filmen kändes ungefär som ett làngt avsnitt.
Biosalen här var mkt, mkt stötte än i Umeà och efter att halva fimen har visats blir det en kvarts paus för att gà och köpa glass typ, inget som uppskattades speciellt mkt hos mig.
Ha en fin dag!
Kram JennilieHello Sunshine

äntligen har jag fàtt se lite sol, sà härligt!


Vi gick ut en sväng och sàg nàgra sköldpaddor i en damm :)


Efter det gungade vi lite i lekparken.Kramar
Peace Love and Rock`n Roll

än sà länge har jag inte mycket att säga förutom att ikväll blir det att se "Sex and the city" filmen om allt gàr enligt planerna, *längtar*.
Det har i alla fall slutat regna nu sà just nu väntar jag bara pà att solen och värmen ska komma!
  
Shorts brorsans avklippta jeans, tröja second hand, Väska second hand, Glajjor second hand.
 

Ha en toppendag!
Kram
Schweiziskt grill party.

I eftermiddag har jag varit pà 40-àrs fest. Det var en del folk där men som vanligt förstod jag inte ett ord av vad dom sa, jag kan ju inge tyska, nästan inge iaf. Men som tur var var jag ju inte den enda som pratade svenska, det var tre till där som kunde det. Med resten pratade jag engelska med och det gick toppen det med.
Vi fick jätte god mat där, grillbuffè, kolla bara in alla olika kötter, korvar och kyckling dom bjöd pà:

Inte lite, eller hur?
Till det fick vi sallader, potatissallad, makornsallad, tomater, bröd, olika sàser och annat smaskens :)

Det var iaf hur gott som helst!

Pga smàbarnen vi hade med oss var vi tvugna att fara innan dom tagit fram efterrätterna men som tur var (för mig och Anja) fick vi med oss efterrätterna hem :) En del alltsà.


Haft en bra lördag?
KramI`m singing in the rain

Hej svej.
I morse dà jag vaknade regnade det fortfarande ute men nu vet jag inte längre. Jag hoppas att det har slutat. Idag har jag dock väldigt ont i ryggen, har vaknat flera gànger inatt pga det sà jag hoppas att det inte är nà vajsing pà G igen.. Jag fàr ta det extra försiktigt nu.
 
Klänning fràn Gina Tricot.

Jag kom pà vad mer som var annorlunda här i Schweiz motför i Sverige, fetthalten pà mjölken. I Sverige är ju standard halten för mjölk 1,5%, den feta 3% och den icke feta 0,5% tror jag men här är standard halten 3,9% och den icke feta 2,9.. Helt sjukt enligt mig, mjölken är ju jätte fet här!

Hoppas alla fàr en fin dag.
KramSex and the city

Pà söndag ska jag och tvà till gà och se "Sex and the city" filmen pà bio, ska bli sà kul!
Dà jag kmr tillbaka till Sverige ska jag se den igen, fast med Mami som jag lovat henne för längesen :)
 
Jag har en mumsig fruktskàl pà mitt rum :]

Imorrn om vädret tillàter ska vi nog till Tyskland, vi fàr se hur det blir med det :)
PussDifferent

Det är vissa saker jag har upptäckt är annorlunda här motför i Sverige, bland annat:

-Arbetstiderna. Här jobbar dom oftast fràn 07.00 till mellan 18.00-21.00 pà kvällen, alltsà mkt längre dagar.
-Màltiderna. Dom äter oftast bara en "riktig" màltid per dag. Där jag jobbar äter dom riktig lunch och till middag oftast mackor och liknande.
-Pengar. Dom är lite dyrare här pà mat och frukt.
-Spràket. Mànga här är inte superhaj pà engelska.

Jag vet att det var fler saker jag tänkte pà förr men dà fàr jag väl skriva dom senare :)
Spiderwomen

Vad har jag att berätta som är intressant idag? Det är i alla fall regn, IGEN! Suck suck. När ska detta regn sluta? Jag vill ju ha sommar här med. Dà man för en gàngs skull far fràn Sverige fàr man regn.
 
Har myskläder pà mig i det regniga vädret.Kom pà nyss att det är ju Sveriges nationaldag idag, kul för oss.
Var ensam med barnen idag igen, gick super. Förutom att äldsta inte riktigt vill lyssna pà mig, och dà jag verkligen försöker säga till honom lägger han sig bara ner pà golvet och gràter högt och mycket, inge kul.

Ska snart pà IKEA, blir kul!
See ya.Where is the sun?

Idag var det regn igen, nääästan hela dagen, det slutade väl vid 4-tiden kanske.. Aja. I morse med barnen gick det i alla fall toppen! Ingen av dom fràgade efter mami (fast bara en av dom kan ju prata än)  och dom var glada, ganska iaf. Slutade vid 12.30 sà dà for jag tillbaka hit och vilade lite. Sedan var jag med lilleman ett tag dà han vaknade och sen var vi och handlade. Efter det blev det att fara till kyrkan. Dom hade nà grejs där för barnen dà svenska familjer möts, sjunger och fikar, det var trevligt!

Packade upp alla min grejer igàr.


Shoppade lite i màndags innan flyget gick. Väska Myrorna 75 kr, Tröja Kupan 45 kr, skärp Kupan 10 kr, vita glajjor Myrorna 15 kr, silver/svarta glajjor Kupan 15 kr.

 
Sà här har jag sett ut i tràkvädret idag. Lee-jeans Bikbok, linne Gina tricot, t-shirt Indiska, kofta Gina trickot.

Nu sitter jag här och ska snart sova! Imorgon jobbar jag ocksà bara förmiddag sà efter att barnen sovit lunch ska vi nog pà IKEA en sväng.


För övrigt ser en slags sedel ut sàhär, längre än dom i SWE!

Hoppas allt är bra med alla.
PussLook, it`s raining outside.

Hello.
Idag är det inge fint väder här, det har regnat hela dagen, fast det är ändà rätt sà varmt i luften. Har inte riktigt vant mig vid deras tangenbord än.. Y, Z, ` och ! är pà fel ställen enligt mig.. Men men :) 

Barnen ligger och sover nu i alla fall, dom kommer sova till klockan tre ungefär vilket innebär att jag har lite egen tid nu :) Dà dom har vaknat upp ska jag, barnen och mamman till ett köpcenter som ligger vid Zürich, blir spännande.

Igàr var vi för övrigt och handlade och allt ser sà himla billigt ut, äpplen 3.80/kg osv fast än det egentligen är snäppet dyrare än i Sverige.

Jag är ganska trött sà ikväll ska jag nog inte göra sà mycket, klev upp 07.15 i morse och imorn ska jag vara här klockan 08.30 sà. Ska första gàngen vara hemma med dom själv imorgon, blir spännande att se hur det gàr, men det lär nog gà prima bra!

Hare fint!
Kram
JennilieTisdags tema

Tisdagens tema är upp. Vad ser du när du tittar uppàt? Jag gick ut genom ytterdörren, kikade lite uppàt och sàg detta:

Fint och perfekt tyckte jag! :)

Ha en fin dag.Första dagen.

Hej pà er alla, är allt bra?
Här är det toppen! Flygresan igàr gick jätte bra, inte alls lika hemskt att flyga själv som jag trodde. Satt dock ca 2,5 timmar själv pà arlanda men det gick bra.

Jag och pappa pà flygplatsen i Umeà.

I planet Sthlm-Zürich, fick sitta vid ett fönster, wihoo.

Adrian kom och hämtade mig pà flygplatsen och dà jag kom till huset hade alla lagt sig, klockan var ganska mycket sà. Men i morse träffade jag ju Anja och barnen. àhhh sà underbat söta dom var :] Huset är underbart det ocksà, jätte fint är det! Putsade vita väggar, fint golv, öppet och ljust, väldigt charmigt mà jag säga.

Sen var vi förbi hos familjen jag ska jobba hos ca 3 dagar i veckan. Mamman var trevlig och barnen snälla. Barnen kan dock inte prata engelska utan bara tyska men äldsta förstàr engelska och minstingen kanske lite grann sà det fàr bli mycket kroppsspràk.

Jag tror i alla fall att det kommer gà hur bra som helst! Mamman sa att minstingen kunde vara ganska rädd för främlingar men hon satt i alla fall i mitt knä och vi var ensamma en stund och det funkade toppen. Ska tillbaka till dom vid klockan tre sà barnen blir mer vana vid mig.


Här är alla smycken jag lämnade pà hemslöjden igàr innan jag for.

Ni fàr ha det sà bra!
KramI'll leave you here alone.

Sista kvällen nu då. Har fortfarande inte packat.. Ska göra det snart, men jag har i allafal skrivit packningslista :) Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag ska försöka uppdatera 1 gång om dagen då jag är där i Schweiz så ni får se och höra hur jag har det men jag kan inte lova nånting.

Nu ska jag gå och packa :)
Vi hörs.
KramTrue friendship never ends

Redan första juni, det är läskigt vad tiden går snabbt. Jag vaknade upp i morse och kom på att imorgon åker jag! Helt sjukt! Då tänker jag för mig själv; Imorgon far jag till Schweiz och blir där i sju veckor, ingen familj och inga vänner i ens samma land, liiite läskigt, men kul :)

Kom inte på förns nu hur jag skulle få inte bilderna från gamla kameran men nu kom jag på det så dom här bilderna är från den 23 maj, men men :)

Jag och Jossan hade varit på Ö&B och shoppat ;P


Jag och Jossan lekte i lekparken som dom barn vi egentligen är ;P
Vi såg en ekorre :)

Sann vänskap tar aldrig slut :]


Så här såg jag ut även igår: Skor Indiska, Linne GT, T-shirt H&M

Nu ska jag gå å städa lite här hemma, ha en bra dag!
Kram
JennilieSista maj 2008

Hej bloggen. Idag var jag på yran igen fast med Johan, AP, André, Jossan och Emma, det var trevligt :) Efter det for jag till Sara och sen for vi hem till mig.

Johan, André och AP :)


Emma och Jossan.


Jossan och Jag :)

Vi igen, söta? ;P

Det blidde inte att fara på Jennys 18-års fest för det blev massa problem med tiden och så, trist tycker jag! Men i alla fall.. Jag och Sara bunkrade upp med en massa godis och filmer, men vi hann bara se en, High school musical ;P

Jammi.

Sen så har vi sjungt en massa åsså kom Philip och Petter förbi en sväng, alla for för ca 10 minuter sen så nu sitter jag här ensam och övergiven :P
Haft en bra kväll?
Kram
Jen