December

Några bilder från december 2012.
 
Jag var tvungen att ta mig en liten titt i arkivet och gick tillbaka till förra december, alltså 2012. Här ovan ser ni ett par bilder som jag la ut då och jag måste säga att jag fortfarande gillar outfitsen! Detta har gjort att jag känner ännu mer för att börja blogga lite igen och fota outfits, det kanske är dags att hoppa ur mjukisbyxorna och börja sminka sig om dagarna. Synd bara att jag vuxit ur flera av mina tajta byxor... Under förra vintern/i våras gick jag upp ca 5 kilon pga att jag alltid var sötsugen och därför åt godis nästan varenda dag, en av alla jobbiga biverkningar från mina mediciner. Och naturligtvis la sig alla kilon på min rumpa och mina lår!! Så, flera av mina byxor har blivit för tajta, buhuu. Känns skönt att jag har börjat träna mer flitigt nu på sjukgymnastiken, dessutom har jag börjat simma en dag i veckan. Så om jag har tur så kanske fettet tillslut förvandlas till muskler, det vore ju inte helt fel hehe :)
 
Men så här innan jul ska man inte haka upp sig på vikten, nu ska man ju äta massor av god mat, göra och äta godis, lussebullar, dricka glögg och julmust. Nu ska man helt enkelt njuta av allt gott som erbjuds!



Welcome home baby!

Bilder lånade från; Sheinside
 
Hejsan! Jag och mamma har precis sett på en Johan Falk film, dom är ju så jäkla bra! Har ni sett alla filmerna? Personligen tycker jag att den sista är allra bäst, "Frank Wagner" är ju helt klart favoriten, dessutom är han ju så förblånat snygg! Men nog om det.. Vad tycker ni om den blå kappan då? När jag såg den för första gången blev jag kär i den, men jag köpte den aldrig pga priset. Men idag vann jag jackan på tradera, 170 kr inkl. frakt, YES! Jag är ju lite beroende av jackor, tycker att de kan förändra en outfit så mycket. Just nu är jag inne på lite längre jackor, och så är jag väldigt förtjust i bikerinspirerat, lite "hårdare". Jag är i alla fall super glad att jag vann auktionen, jag älskar färgen och kommer nog matcha den med helsvart, precis som tjejen på bilden.
 
Annars så vill jag ännu en gång be om förlåtelse för min urusla uppdatering. Jag vet inte riktigt vad det är, men jag har helt enkelt inte känt för att blogga. Och så är jag inne i en period då jag mest bara går omkring osminkad och i mjukiskläder, det är så himla skönt, men inte så fashionabelt hehe. Men de senaste dagarna har jag känt för att kanske börja blogga lite smått igen, jag älskar ju faktiskt att blogga, och jag älskar att läsa era fina kommentarer. Jag ska försöka ge mig själv en rejäl spark i röven, okej?!
 
Nä nu ska jag borsta tänderna, bära katterna till min säng och lägga mig och mysa med dem tills vi somnar :)
Sov gott, kram!