Österlen lyser.

Nu är jag hemma igen efter att har varit och kollar omkring i byarna i närheten. Det är något som heter Österlen lyser vilket innebär att var och vartannat hus har marschaller utanför, facklor och mysig belysning och vissa byar hade satsat stenhårt men nog var det mysigt allt! Här i Simrishamn fick vi syn på ett lysande träd ute på havet.

Massor av marschaller (det var mycket mäktigare i verkligheten).





Kvällen avslutades med att massor av människor samlades för att sedan skicka upp sånna där brinnande ballonger i luften, ca 250 stycken skickades upp i luften.

En del fastnade dock i träden..

Kolla vilken himmel och måne, en himla halloweenig bild tycker jag!

Mamma har tatt alla bilder därav suddigheten, nä nu skojar jag bara, stativet är ute på vift så då får man räkna med suddiga bilder!

För övrigt hade jag tänkt sitta uppe inatt och se på Scream Awards som börjar 00.45 på femman men jag är för trött för att hålla mig vaken tills dess tror jag, sängen lockar vääääldigt mycket redan nu. Någon av er som ska se det?



Jag ser ut som en discokula ute på vift. (outfit)












Skor Second hand, paljettskapelse Second hand (10kr), fuskpälsjacka Second hand (65 kr), skinnvantar Second hand (20 kr), väska med nitar Second hand (10 kr) och slutligen jeans från Gina Tricot (rea, 99 kr).

Som mamma sa, idag känns det som första riktiga höstdagen. Termometern visar ca 5 grader, luften känns kall och frisk och solen skiner.



Happy Halloween.


Det är jag som sitter längst nere till höger.

För ett år sedan gjorde vi på bilden ovan min gamla by osäker. Det är jag och min familj tillsammans med med morbror och hans familj (förlåt för att jag lägger ut den här bilden men jag var bara tvungen). I år blir det dock inga festligheter hemma hos mig och det är även något som kallas Österlen lyser som mamma är väldigt intresserad utav.

Anyway, happy halloween.
Ciao.



Outfit 30 oktober 2009.

Visst har jag snygga ögon?!







Skor och strumpbyxor köpta i Schweiz, tunika och kappa Second hand, gammal sjal och gamla halsband, glajjor Urban Outfitters.



"Jag är bara fjortis och tuggar bubbelgum"

Så här kul hade jag och broder med min webcam för några minuter sedan. Varning för många och flummiga bilder!

"Muckar du med mig så muckar jag tillbaka, jag bara en kaka men du får inte smaka!!!"


Komsi komsi, följ mina fingrar, se mig djupt in i ögonen..



Nä nu jävlar...




Haha alltså seriöst, jag älskar den sista bilden!!! :P Förlåt för att jag bara postar en massa webcam bilder just nu och inte så seriösa sådana men jag känner mig sprallig och flummig idag så det lär ju synas här på bloggen.




Fit for fight.


Så där ja, nu känner jag mig fit for fight igen. Nu ska jag bara slänga i mig lite frukost sen se om jag kan hitta på något med lilleman. Hade tänkt att vi kunde cykla in till "stan" och ta en fika eller så men då kom jag på att han kanske fortfarande smittar med sin svinissjukdom än han mår bättre så är det dumt att chansa.

Vad ska ni göra idag?
Todeluuu



Haha, herre min jeeee!!! :P

Efter min dusch känner jag mig lite som en ny människa. Som vanligt virade jag en handuk runt håret då jag steg ut ur duschen sedan gick jag till rummet, satte på musik, började kolla runt lite i garderoben vad jag skulle sätta på mig för kläder, smorde in ansiktet, dansa omkring lite och turbanen runt huvet blev som bortglömd så då jag sedan tog av den stod håret åt precis alla håll och jag fick mig ett rejält skratt.


Bilderna bjuder jag på.

Sen tänkte jag att jag lika gärna kunde berätta en till grej. Då jag hade långt hår och vaknade på mornarna var det som ingen big deal, det kunde se lite roligt ut någon gång men annars var det rätt okej men sen jag klippte håret kort skrattar jag åt mig själv varje morgon. Det står verkligen åt alla håll, rakt upp, sen kan det vara helt slickat på andra sidan och ja nu snackar vi morgonfrilla på högsta allvar! Jag är seriös då jag säger att det ser mycket värre ut än på bilderna ovan speciellt eftersom jag använder rätt mycket hårprodukter nu, hårgelé, hårspray, tuperar lite osv. Kanske visar en någon tokig morgan för att även ge er ett härligt skratt!! :D

Nu ska jag fortsätta klä mig och sminka mig!



Hej världen.


Snart ska jag ta mig en välbehövlig dusch, jag ska försöka ta mig ur pyjamasen och ta på mig riktiga kläder idag, jag ska försöka knäppa en outfitbild och jag ska försöka ta mig ut genom ytterdörren. Jag känner mig fortfarande svag i hela kroppen men ska i alla fall försöka. Fredag idag, alltså Idol Wihoo!



Rockband!

Ni som inte röstat än, gör mig super glaaad och lägg en röst på mig här, snabbt och enkelt.

Så här hittar ni oftast mig och mina bröder (ni kan ju bortse från min snygga matchning med blommiga pyjamasbyxor, randig tröga och världens mysigaste morgonrock än om jag oftast ser ut så här om kvällarna), spelandes Rockband, typ världens roligaste tv-spel om du frågar mig. Jag älskar det, speciellt då man upptäcker att man har lite skills ändå ;) Nån fler som gillare?



Vad får ni inte nog av & vad är ni less på?

Rösta på mig här så blir jag GLAAAAADER :D

Jag tycker det är riktigt roligt att driva den här bloggen, få idéer till nya inlägg & läsa era kommentarer. Dock blir det ju rätt blandat, det är outfitbilder, en del Twilightrelaterade inlägg, grejer jag pysslar med, min vardag, en del meningslösa inlägg, gamla bilder, bilder på mig och mina vänner osv osv.

Nu till er. Är det något ni vill se mer eller mindre utav här i bloggen? Jag är väldigt öppen för förslag, knäppa som oknäppa :P Jag vill ju att ni ska trivas här så bra som möjligt (haha så fult det där lät men äh). Om jag säger så här, jag vill ju göra bloggen så bra det bara går och det kan jag inte göra utan er hjälp.



Din favorit?

Röst på mig här så blir jag super dunder glaaaad!! :D

Sen tänkte jag att ni även kunde få rösta lite här. Känner att det inte blitt så rolig uppdatering idag så jag rotade fram ett par outfits från arkivet och nu kan ni ju få tella me vilken outfit som faller er mest i smaken. Själv måste jag nog säga att jag gillar nr 1, 5 och 9 mest.



God natt.



TTS Blog Awards

Hallå där. Känner mig fortfarande rätt knepig i kroppen, svettas ena sekunden sen fryser jag den andra och sen känns det som om någon sugit all energi från mig, antar att det är vaccinet så det lär gå över på någon dag. Dock bekymrar ryggen mig minst lika mycket och det kan jag inte säga går över på någon dag. MEN, nog om tråkigheter..

Var nyss inne på thetwilightsaga.se, den bästa Twiligtbloggen om du frågar mig där jag såg att jag är en utav de 10 nominerade till deras TTS Blog Awards, en rolig grej dom kommit på. Så vill ni förgylla min annars så tråkiga dag kan ni väl slänga in en röst på mig och ni känner att jag förtjänar det, gör det i så fall här (var dock noggrann att du kryssar i rätt alternativ för det går endast att rösta en gång per IPadress.)

Kul dessutom att dom valde min blogg då det var över 60 nominerade bloggar =)

Nu ska jag gå ner och äta lite mat om jag får i mig nånting sen läsa Sofis mode som mamma köpt åt mig. Hoppas ni mår bra fina läsare och ni ska veta hur mycket jag älskar att läsa er kommentarer, blir alltid på så bra humör då jag läser dom :)



Som en berg- och dalbana.


I brist på nya bilder får ni denna.

Hej. Alltså jag känner mig inte speciellt kry och allert idag. Minns inte sist jag sovit så dåligt som inatt, det var hela tiden nånting. Först kunde jag inte somna, sen vaknade jag av att jag svettades, så jag tog bort ett täcke och av med pyjamasen, sen vaknade jag av att jag frös så jag nästan skakade, då var det bara på med allt igen, sen vakna jag och var tvungen att gå på toa och sen ett flertal gånger av den förbaskade armen som gjorde riktigt ont (från vaccinationen igår, de andra i familjen fick också så fast nu är det mycket bättre), sen vaknade jag av att jag svettades igen, efter ett tag vaknade av att jag hade ont i ryggen, mådde illa, ja ni ser ju, det har inte precis varit en fridfull natt med många timmars sömn så nu har jag legat och sovit ca 2 timmar.

En bra nyhet som jag glömt att dela med mig utav här är att jag ska få komma till ryggkliniken i Ängelholm redan den 12 november! Då jag skrev det här inlägget var det ju ca 5 månaders väntetid dit men efter att ha ringt och tjatat på dom och så är det inte länge kvar tills jag får komma dit nu, hoppas bara dom kan göra något där.

Ja annars händer det inget kul just nu, har fprtfarande ont i ryggen sen inatt och känner mig näst intill död. Sen har jag även börjat läsa New Moon igen, känner att jag vill färska upp minnet inför premiären, dock går det inge bra att läsa för direkt jag börjar blir jag alltid så trött och somnar (haha)!

Nog för mig.
Hej hopp!



En film från då jag var 14 bast.

Jag visste inte ens att den här låg ute på youtube men herre min ge vad glad jag blev då jag väldigt nyss upptäckte det då jag minns den här helgen som om den vore igår. Filmen är alltså inspelade då jag var 14 år vilket alltså är 5 år sedan (gud vad tiden går snabbt!!!!) och det är mig, Sara och Sandra ni ser i den.

Dålig kvalité, fult skratt och knäppa tjejer, det kan inte bli bättre (A). Ni känner nog igen mig, det är jag som korsar ögonen ganska snabbt in i filmen som sedan repeatas om och om igen. Sen då det står att filmen är slut, fortsätt kolla för då kommer det lite bilder och filmen med oss är inte 7 min då det sedan bara kommer en massa andra bilder. Enjoy.



Fotoautomat.


De två översta bilderna är tagna då jag var 14 år tror jag, det är jag och Sara och jag har nog aldrig haft så roligt som då då jag fotat i en fotoautomat för vi köpte sånna där kokosbollar som är fyllda med vitt gegg sen kletade vi dom i varandras ansikten medans korten togs! :D

Sen är en bild på mig och lillebror Kevin och på den sista är det jag, Sara och Sandra, järngänget på högstadiet! Dessa bilder bär jag alltid med mig då dom ligger i min börs så jag kan kika på dom då jag sitter på t.ex en buss och har tråkigt.



Smittad av svininfluensan!


En väldigt söt bild på mig från i.. Jag vet inte men ett par år gammal är den i alla fall, tror jag var 16 år.

Jadu det är inte jag som blivit smittad av den nya influensan men en i min familj har blitt smittad. Eftersom jag är i riskgruppen på grund av min astma och mina allergier blev jag (+ några fler från min familj) direkt kallade för vaccination så nu är jag vaccinerad. Hoppas inte jag får hemska biverkningar bara men jag kände inte sprutan (var tvungen att fråga om hon hade stuckit in den och då var hon nästan klar) och jag mår precis som vanligt nu så.

Någon av er som vaccinerat sig?




Ett par New Moon frågor till er.

Hejhoppgalopp.
Hade tänkt ställa några frågor till er läsare som gillar (eller kanske inte gillar?) The Twilight Saga.

1. Hur gammal är du?
2. Ska du se New Moon?
3. Om ja på föregående fråga, när ska du se den första gången?
4. Är det någon scen du längtar extra mycket efter att få se?
5. Team Edward eller Team Jacob (motivera gärna)?


Här kommer mina svar.
1. 19 bast.
2. OFCOURSE!!!!
3. Den 17 november smäller det!
4. Hela filmen lär ju vara grymt bra men jag måste nog säga att jag är mest nyfiken att få se det som spelades in i Montepulciano (Italien) för att få se om man får sig en liten skymt av mig.
5. Alltså jag är lite kluven här.. Jag vill ju att det ska vara Bella och Edward, jag menar hallå, det är ju Bella och Edward men jag gillar verkligen Jacob och tycker så synd om honom men jag blir nog ändå en liten Team Edward.

Vet ni vad? NU ÄR DET INTE LÄNGE KVAR TILL PREMIÄREN!! =D



Becasue I love you too much baby.







Alltså sorry men jag orkar verkligen inte fota någon outfitbild idag. Inte för att jag inte ids be mamma fota utan mer för att jag orkar inte röra mig ur fläcken :P Bjuder istället på dessa underbart snygga bilderna! För övrigt kan jag ju säga det att i princip jämt då jag "sitter" vid datorn är det som på sista bilden, jag halvligger och har datorn antingen på magen eller på skrivbordet.

Tjoosan!



Lite egopics och lite annat smått och gott.

I väntan på bussen på väg hem.


Ska försöka bjuda på en hel outfit senare idag.

På väg hem till Simrishamn.

Hittade en jacka jag VILL HA!! Affären var dock stängd idag men ska dit imorgon och prova den och kolla på priset.



Hej hopp.


Tjenixen.
Hinner bara skriva denna meningen att nu ska jag skynda mig iväg till bussen för att åka to the work men vi hörs i eftermiddag då jag är hemma igen.
PUSS!



Dagens- Färg blå


Skor och jacka Second hand, strumpbyxor Åhlens, kjol, nitväska och fodral Gina Tricot, spetsvantar köpta i Schweiz och halsband som jag tillverkat själv.

Efter ett flertal timmar på IKEA i Malmö är jag nu hemma. Det blev lite av allt möjligt inköpt, bokhyllor, kuddar, gardinstänger osv. Det är ju invigningsvecka där då dom nyss öppnat nya IKEA i Malmö, det andra största IKEA i världen så det var en del erbjudanden och en massa härlig underhållning.

Ni kanske minns att jag fått en medicin utskriven (om jag ens nämnt det?!) mot mina nervsmärtor i benet som jag började äta för två veckor sedan. Det är en sådan medicin man ska trappa upp vilket jag nu har gjort och jag hade just börjat öka dosen lite till då jag nu är tvungen att sluta äta den på grund av biverkningarna. Vissa biverkningar från mediciner kan man ju klara av men då det sätter sig rätt rejält på andningen är det inget jag vill fortsätta med. Detta var dock riktigt typiskt då medicinen hjälper hur bra som helst mot nervsmärtorna. Aja blir väl till att prova ut en ny medicin snart igen då.

Nu vill jag bara klockan ska ticka snabbt som tusan så jag får gå och lägga mig, är trött som ett as!
Ciao!





Godmorgon sötfisar.



Hej hopp. Allt bra med er? Jag känner att jag vaknade på rätt sida idag! I alla fall så ska jag iväg på IKEA idag, dock ligger ju det i Malmö, ca 8-9 mil härifrån så jag lär nog inte vara hemma förrän i eftermiddag men vi hörs då, då ska jag även försöka mamma ta någon outfit bild ;P

PUSS!

Ps. Glöm inte att ställa tillbaka klockan en timme idag ;)



Filmen från min dag som statist!!

Ja här kom en liten filmsnutt som spelades in den 27 maj då jag var på plats i Montepulciano som statist i den kommande filmen New Moon. Tyvärr hör man inte då dom ställer frågorna till mig (frågorna ställdes på engelska) men utifrån mina svar förstår man rätt bra vad det är för frågor som ställs. Dessutom säger jag lite fel ibland "det var tidningen Klick! som hade en tidning..." haha. Sen vet jag inte heller vad jag ska svara då dom frågar varför jag tycker mest om Edward, blir typ stum! Aja, här kommer klippet.




Ooops, crap!!

Åhh blir lite smått sur nu. Skulle rensa bort ett inlägg från arkivet som enligt mig var helt onödigt men sen råkade jag även ta bort ett till inlägg och då försvann även en del kommentarer så om du skickat en kommentar till mig men inte får något svar tillbaka är det för att jag råkade ta bort den. Typiskt!



Shabooya.

För ett tag sedan pratade jag med min BabyHoe (haha smeknamn vi gett varandra) i telefonen och nej, jag saknar inte Umeå MEN jag saknar mina vänner, däribland Hanna!! Alla crazy men otroligt roliga grejer vi gjort och damn vad kul vi har tillsammans.Två månader kvar, två månader sen får jag träffa dig igen <3

Jag låter bilderna tala för sig själva, hah.



Old times.

Jag tycker det är så coolt hur man kan redigera bilder fram och tillbaka på olika vis. Här kommer ett par (okej rätt många) bilder i en gammeldags anda.




















Dagens, fredag.



Skor och linne köpta i Schweiz, byxor från H&M, fejkpälsjacka och skinnvantar Second hand, en gammal halsduk med okänt ursprung.

Sa ju igår att jag skulle försöka ta några nya bilder tills idag och ja, några blidde det i alla fall. Jag är så fruktansvärt trött men det är ju fredag så jag måste ju hålla mig vaken eftersom det är Idol ikväll, dessutom med Rocktema har jag hört, Milajki!!!

Har väl inget mer att dela med mig av för stunden förutom det ni kanske ser på bilderna att katten Mimmi vägrar flytta till sitt nya hem. Hennes ägare kommer och hämtar henne dagligen men direkt hon kommer hem sticker hon hit igen, hihi.

Hugs.




Black'n white.


Nu ska jag slänga i mig lite lunch sedan blir det en kort promenix och efter det ett par timmar at work.
Vad ska ni göra denna fredag? Många som får lov nu? Eller är det kanske näst nästa vecka lov-veckan börjar..?

Iafm Kiss'n hug.



Stockholm.


Kom på att för ungefär ett år sedan var ju jag och Sara i Stockholm över en helg och hade det riktigt mysigt. Vi bodde på hotell, gick på stan hela dagarna, var på IKEA, såg på Idol och kassa filmer på kvällarna, mumsade i oss den goda hotellfrukosten och satt på en oskön buss i ett X antal timmar för att komma oss dit och sedan hem igen.

Den gången blir det dock med Therese jag åker och vi kommer inte bo på hotell MEN jag vet att vi kommer få det exakt lika roligt! :)

Idag börjar jag inte förrän vid halv ett för min rygg är inte samarbetsvillig med mig idag..
CIAO.



Sudda, sudda, sudda, sudda bort din sura min...

... munnen den ska skaratta och va glá, munnen den ska sjunga tralala.. Okej minns inte om den gick så men äh, bjuder i så fall på en egen version.

I alla fall så har jag nu suttit och pratat fram om tillbaka med Therese i telefon och NU är våra tågbiljetter till Sthlm bokade, 16-19 november, wiiie! Tyvärr blev det ingen gala MEN vi ska ändå gå på en förhandsvisning (av New Moon), "bloggvisningen" den 17 november. Tror ni jag längtar?! ;) Vi funderade på att istället åka den 17-20 november för att även kunna gå på midnattsvisningen av Twilight + New moon den 19 men då blev det så konstigt med tider osv så vi skippade det.

Imorgon ska jag försöka bjuda på någon ny bild, försöka, lovar inget. Känner att jag borde sova nu men snart, måste bara svara på era kommentarer som jag bara skjuter upp.

God natt.
PUSS



Nytt från New Moon.

Jag kan aldrig få nog!! <3


Update kl. 21.50: Klicka här för att se en ny scen från New moon!! :D



Godmorgon.


En bild från inspelningsdagen i Montepulciano av filmen New moon som jag tror jag skippade lägga upp då jag var så ful på den men ähh, har lite bildbrist så denna får duga. Ser ni hur han (Alan Capelli, Robert Pattinsons body double under inspelning i Italien) spanar in mig? Mohaha nä jag skämtar bara (A).

Förresten, någon av er som fått tag på biljetter till midnattsvisningen av Twilight+ New moon den 19 nov? Jag hade tänkt boka för jag är säker på att jag kommer vilja se den en gång till efter förhandsvisningen men då kom jag på att jag vet ju inte om jag är i Sthlm eller hemma då så jag kunde tyvärr inte göra det..

Nu ska jag snart iväg med bussen till "arbetet".
Ciao

Svarar på era kommentarer då jag kommer hem!!



Nackdelar..

Ja alltså det blir just rätt dåligt för bloggen nu då jag börjat som assistent/praktikant hos Margareta och Jenny. Först och främst för att det det lär bli mindre uppdatering men även för att då jag är där ska jag har oskadliga och varma kläder på mig (orkar inte rabbla upp varför) så det blir ingen dagens outfit de dagar jag är där vilket för det mesta kommer bli tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Dock ska jag då försöka klä mig lite bättre de tre resterande dagarna på veckan så jag får bjuda på några härliga outfits!! =)

Första dagen där idag gick bra, har dock ont i ryggen nu men ja, jag hoppas jag kommer klara av det här, försöker variera mig så mycket som möjligt så jag sitter en stund, sedan står jag, går litegrann osv.

Nu är jag för trött för att skriva något mer, vill att det ska vara kväll nu så jag får sova! Ska hoppa i duschen sen sätta på en film tror jag.

Tjofaderittan.



Vi hörs i eftermiddag.


Hej hopp allt gott folk!
Herre min skapare vad trött jag är! Märks att jag är van att ha sovmorgon varenda morgon för imorse då väckarklockan ringde ville jag inget hellre än att bara få somna om igen. Aja nu är jag lite piggare i alla fall och ska snart iväg till bussen.
Ciao.



Desperata hemmafruar.


Ingen har väl glömt att Desperate housewives börjar om ca 30 min? För övrigt har jag just druckit té och sett nya avsnitt av OTH och Gossip girl.

Imorgon är min första dag hos Margareta, wish me good luck.
PUSS



Dagens.










Enkelt blidde det idag. Skor  och linne köpta i Schweiz, jeans Gina tricot, fejkpäls från H&M, halsband och handsmycke som jag knåpat ihop själv.



Rockbrud.


Ja jag känner mig rätt mycket rockigare nu förtiden pga av håret, milajki!

Snart ska jag iväg och träffa Margareta Forslund för första gången, ni vet en av designerna jag kommer assistera/praktisera hos en tid framöver (om dom är nöjd med mig vill säga).

Sedan hörs vi senare då jag även kommer uppdatera med dagens outfit.
PUSS på er fina läsare.



Nytt klipp från The Twilight Saga New Moon

Åhhhhh!!! Snart så snart!!



Uppdaterat.


Tänkte bara släng in att jag har uppdaterat det här inlägget lite (bilderna ovan är bl.a med där).
Tjohej nu ska jag sminka mig sedan cykla iväg till sjuhuset för att ta allergisprutor.




Confessions of a Shopaholic


Pic. sen i våras.

Har just suttit och sett Confessions of a Shopaholic för andra gången och den filmen är ju faktiskt rätt så rolig, skrattade högt ett antal par gånger!! :D

Nu hade jag tänkt krypa till sängs och tänkte bara säga god natt, så, god natt!



Idag hurrar vi för....

..Själfallet min älskade och fina lillebror Kevin som blir 17 bast idag! GRATTIS!! Herre gud, ett år kvar sen är han 18, vart försvinner tiden?




Jag vet redan att jag är snygg på sista bilden! (Skämt för er som inte förstår det) :P. I alla fall, det jag och mamma varit på jakt efter hela dagen var alltså Rock Band 2 som inte verkade finnas nånstans! Vi hade vart inne i 6 olika affärer men sen då vi var nära på att ge upp gick vi in i den sista och sjunde affären där det fanns, pjuh!

Efter tacos, tårta och glass med tillbehör ska jag nu lägga mig i sängen och bara jäsa.
Hugs.



Ystad + outfit

















Skor köpta i Schweiz, klänning, fejkpälsjacka Second hand, glajjor Urban Outfitters, ring KappAhl, armband köpta i Florens, handsmycket som jag gjort själv, vitväska Gina tricot.

Idag har jag och mamma varit på jakt efter en grej och då vi nästan gett upp fann vi det till slut (vad jag pratar om får ni veta ikväll). En annan sak jag vill påpeka, Ystad är så förbaskat mysigt!! Kolla bara i bakgrunden på alla bildena! Mycket vackert.

PUSS!



Kreativt, handsmycken och pimpning av kavaj.

Igårkväll och idag har jag pysslat på lite smått, jag har gjort två handsmycken och pimpat en kavaj med väldigt enkla medel, här nedan ser resultaten.







Markerade axlar och detaljer.














Skor mammas gamla, sammetsklänning Second hand (40kr), kavaj som jag pimpat med säkerhetsnålar och kedjor Second hand (15 kr), handsmycke som jag gjort själv, paljettskärp Lindex, skinnarmband köpta i Florens och ring KappAhl.






En och en halv månad.. Gosh!

Haha samma pose! I alla fall, det var det som var lite kul att kroppsspråket är i princip likadant på båda bilderna men vilken stor skillnad håret gör, tänk att det bara är en och en halv månads skillnad då bilderna är tagna (de översta bilderna), rätt kul.

Jag är verkligen nöjd att jag vågade klippa håret kort och sedan färga det för jag är så nöjd, det känns mycket mer som jag nu, tänk att det tog över ett år för mig att våga. Självklart gillade jag min förra frisyr också, mina lockar och så men jag såg ju bara ut som en i mängden, jag sticker ju mer än gärna ut litegrann och det tycker jag att jag gör nu.




Så vilken gillar ni mest, den "gamla" eller "nya" Jennilie?



Dundersnyggt!!

Om jag nån gång gifter mig (vilket jag gärna vill) så skulle jag vilja skippa den här helvita klänningen som ska vara så perfekt och håret som även det ska vara helt perfekt, känns inte riktigt som jag i nuläget.

Då jag såg på reprisen av Canada's next top model förra veckan tror jag det var så fotades dom i helt underbara brudklänningar (tror de var från Ines di Santo) med läckra håruppsättningar och jag blev helt förälskad, vill jag ser ut då jag gifter mig (dock måste jag då vara lite yngre, max 32 år kanske för annars skulle det vara se knäppt ut)! Vackert och coolt på en och samma gång.



Bilderna har jag rotat fram på google.

Om ni kikar på videon nedan så ser man hela klänningarna och åååhhh, som jag sa, I'm in looove!
Kikar på dessa tider:
1:01 (denna tycker jag är snyggast!!)
2:42
3:50
4:51 (denna är också en av mina favoriter)
5:21



På viden här nedan finns nån till klänning från den plåtningen, kolla tiderna:
8:22
8:55
9:27



Leopard & nitar

Ja här kommer nog värsta bildbomben hittills, 20 bilder om jag inte räknat tokigt. Mamma var snäll och fotade.


















Skor, nitskärt, shorts, jacka, skinnvantar Second hand, strumpbyxor köpta i Schweiz, fodral Gina tricot och glajjor från Urban Outfitters.



video.update.lördag.17.oktober.2009

Jag känner att jag verkligen vaknade på rätt humör idag, känner mig glad och flummig!! :D Här kommer två videobloggar från mig, en mer seriös och den andra.. ja, inte så seriös, haha!





Haha jag vet, jag är ganska knäpp :P



Jag är så förälskad.

Nu i veckan var jag inne på den enda värda affären här i Simrishamn, Lindex och där blev jag kär, mer än kär, förälskad! Inte i en person då utan i ett par byxor som jag vill vill vill ha! Jag bara älskar dom! Provade dom inte då jag såg dom men det ångrade jag ganska snabbt så då åkte jag tillbaka dan efter och provade dom och blev mer kär, idag provade jag dom en gång till och blev om möjligt ännu mer kär.


Den här skulle jag mer än gärna också vilja ha att matcha till brallorna.



This is Thriller night.

Kan inte sluta kolla mig i spegeln än om jag hinner bli lika rädd varje gång "gaaah ett spöke i min spegel", haha! Nu hade jag nog faktiskt tänkt sova, är ruggigt trött. Vi hörs imåran! KRAM!




Det ni väntat på, bilder på håret!

Ja nu kommer bilder många av er väntat på, mina hårbilder och vet ni vad, nu är det slutväntat!

Ja igår då jag bad mamma klippa mig (det är alltid mamma som klipper mig då hon varit frisör så jag har aldrig klippt mig på en frisörsalong) var jag väldigt osäker på om jag bara skulle toppa håret eller om jag skulle våga klippa det kort som jag nu länge drömt om att våga prova och ja, jag vågade!!

Dock kunde jag inte busa till det lika mycket som jag ville så imorse kortade vi det ännu lite grann.

Sedan färgade jag hela håret mörkbrunt.

Sedan blonderade jag luggen (har plastpåsen runt huvudet som hätta).

Det blonda, lite Rihanna stuk.

Sedan blev det i med röd hårfärg.

Blött och ruffsigt.

Ja, det färdiga resultatet (dock är bilderna nyss tagna så ljuset är väldigt knepigt).



Före-efterbild.

Såja! Jag trodde jag skulle ha mer ångest efter min klippning och att jag direkt skulle ångra mig men icket! Jag är glad att jag vågade, känns skönt med en förändring!

Liam tycker dock att jag INTE skulle klippt mig, Andreas gillar klippningen men inte den röda färgen, Kevin gillar inget, mamma gillar allt och jag... Jomen det känns bra, dock håller jag med Kevin att jag har emo frisyr nu, haha!! Innan Sthlm tror jag dock det blir att färga hela håret mörkbrunt, är väldigt osäker till den röda färgen.

Men vad tycker ni?



Den perfekta personliga julklappen/presenten.

Den här annonsen har jag lagt ut på även här på blocket.
Och jag lovar, snart kommer resultatet av håret upp, kaanske efter idol (sitter i hårfärg nu).


Presenten som passar alla och vid alla tillfällen, till mor- och farföräldrarna, föräldrarna, vännen, dig själv, flick- och pojkvännen osv.

Skicka din bild till mig, digitalt eller vanligt foto (skickar du vanligt foto får du självklart tillbaka det sen) så målar jag sedan en tavla utav motivet i svart/vitt på en målarduk.

Jag skickar till hela Sverige men köparen står för frakten.

Tavlorna finns i storlekarna:
33x24 cm
35x27 cm
41x33 cm

Bor du i närheten av Simrishamn kan det gå att få en tavla i större storlek.

Priset beror på vilken storlek du vill ha, hur många som är med på bilden, hur detaljrik den är och om du ska ha någon text. Ett prisexempel är en tavla i storleken 33x24 cm med en person på som inte är så jätte detaljrik går på 250 kr.

Du kan skicka din bild till mig, säga vilken storlek på tavlan du önskar och om du ska ha text vilken text i så fall så kan jag ge ett pris.

Ring eller mejla.
Mvh Jennilie



Nu blev jag ju korthårig..


Jadu nu hände det något med mitt hår......

...fortsättning följer..

Update kl. 21.14: Här får ni en liten tjuvtitt! ;P


Update 16 oktober kl. 14.04:
Alla tre ska användas...

..och nu är det ännu lite kortare.

..Fortsättning följer, resultatet dyker upp ikväll ;)



Assistent/Praktikant


Källa MaxJenny design.

Jag sa ju att jag hade något att berätta och nu kommer det. Jag ska få börja som praktikant/assistent åt designerna Maxjenny Forslund och Margareta Forslund. De är mor och dotter (Maxjenny är dottern) och de har varsitt företag men jobbar även en del tillsammans. Mest kommer jag hålla hus i Vik som bara är en bit från mig där de har butik, galleri och tillverkning, kommer även förhoppningsvis vara lite i Köpenhamn där de också har en butik.

Dock har jag ju problemet med min rygg men det vet dom om så jag kommer vara där de dagar jag mår bättre och jag kommer inte ha några tider utan jag kommer helt enkelt vara där då jag kan. Jag ska till Vik i början av nästa vecka och prata med Margareta för första gången och få lite mer information.

Det känns himla kul, än om jag inte alltid kanske kommer få göra så roliga saker är det ju så mycket bättre än att sitta instängd på rummet om dagarna!

Något jag tycker är coolt är att Madonna har haft på sig ett par skor Maxjenny designat och i musikvideon "Sorry" har några dansare på sig hennes metallfärgade bikinis.

Kika in på deras hemsidor vettja! (har länkat ovan på deras namn).
PUSS!



Webcam cam cam web cam web







Haha ja jag kunde vara seriös si så där 30 sekunder sedan började jag som vanligt flumma mig. Ni ser ju lite vad jag har på mig i alla fall, tror inte det blir någon bättre bild av denna outfit men jag har på mig ett halsband jag gjort själv, en sammetsklänning som är second hand och ett par mysiga tjocksockar!! :P

Sen har jag tönkt berätta en rätt rolig grej, eller en super rolig grej så kika in ikväll eller imorgon.
PUSS



Pyssel




Ni som inte redan visste det/föranat det så är jag en väldigt kreativ och pysslig person av mig, nu har det dock ett par månader sedan jag satte mig ner och verkligen pysslade. På bilderna ovan ser ni en julstrumpa jag sytt och ett par örhängen jag gjort. Som projektarbete sista året på gymnasiet startade jag en pysselblogg där jag samlade det kreativa jag höll på med. Klicka här för att komma till den bloggen.



Sthlm och New Moon.


Therese och jag.

Godmorgon.
Ni vet ju redan att jag ska få gå på förhandsvisningen av New Moon i Sthlm i november men en grej jag glömt att berätta för er är att det blir Therese som får följa med mig. Än om vi bara träffats en helg och känt varandra i knappt en vecka känns det riktigt bra.

Jag hade ju först tänkt ta med mig mamma för vi brukar alltid ha så mysigt och kul de gånger vi åker iväg någonstans men eftersom det är förhandsvisningen av New moon vi ska gå på känns det bättre att ta med Therese som är precis lika inne i The Twilight Saga som jag (hon är t.o.m mer inne i det än jag) så det känns apbra!

Jag längtar SÅÅÅ mycket, först för att jag inte orkar längre för att få se New moon, vill se den nu nu nu, men även för att det ska bli så kul att träffa Therese igen och då får vi ju några härliga dagar i Sthlm :D

KRAM!!



00.00


Nu då jag skriver det här är klockan 00.00 men ja, det lär ju ta några minuter innan jag skrivit klart så. Imorgon blir det inte Köpenhamn trots allt, orkar inte ta upp varför, är för trött för det. I alla fall, bilden ovan är tagen nån gång under 2007 tror jag och kolla vad kort hår jag hade, kommer knappt ihåg själv då jag hade håret så där, och lång lugg hade jag visst också.

Vi hörs imorgon.
God natt!
KRAM



Dagens 14.10.2009





Skor köpta i Schweiz, kjol Gina tricot, skärp, skinnjacka, skinnvantar och halsduk Second hand, armband köpta i Florens, örhängen Milla of Sweden, linne Bik bok och bh Lindex.

Idag invigde jag min skinnjacka som jag köpte på en loppis nu i somras för 80 kronor, den är äkta och den är väldigt varm och bekväm. Dock vill jag bara använda den då det är kyligare och blåsigare ute som nu eftersom den ser så gigantiskt stor ut då jag ska ha den öppen så jag måste ha den stängd :)

Nu ska jag spela kort med broder, slänger kanske in ett inlägg senare.
PUSS!



Bajbaj



Jag klippte just till luggen så jag ser nånting. Ni får en hel outfit bild lite senare, nu hade jag tänkt bege mig till Lindex för att prova ett par byxor jag spanade in igår.
PUSS!



Köpenhamn

Hej!! Idag har jag en riktig slappardag. Hade tänkt klippa mig och färga håret senare men vi får se hur det blir med det men något som är säkert är att imorgon åker jag till Köpenhamn över dagen och det ska bli väldarns trevligt för sist jag var där var förra sommaren :)

En pic. från förra sommaren i Köpenhamn.



Dagens outfit 13.10.2009



Skor köpta i Schweiz, byxor från H&M, tshirt köpt i Schweiz, jacka köpt i London, vantar och väska Second hand, halsduk (?).

Sedan har vi fått en katt på köpet då vi flyttade hit. De som bodde här innan får ständigt komma hit och hämta henne för direkt dom släpper ut henne eller då hon smiter kommer hon hit och då menar jag jämt. Hon heter Mimmi och är världens finaste och mysigaste katt, hon är riktigt kelig och direkt hon ser oss jamar (hur det nu stavas) hon sen sitter hon utanför köksfönstret då vi är i köket :P

Hade det inte varit för att både jag och Kevin är allergisk mot katter hade vi erbjudit oss att ta emot henne utan tvekan!! :)




En mysig dag!

Har vart ute och flängt idag med mamma på arbetsförmedlingen och på sjukhuset så mellan sjukhusbesöken (inget allvarligt) lunchade vi på stan på en mysig resturang.


Resturangen (kommer inte ihåg vad den heter).

Då vi väntade på maten fick vi ta för oss från salladsbuffén som var riktig mumsig!

Min fina och älskade mamma.

Mammas mat!

Och min mat (det är en biff täckt under såsen).

Jag kan ibland, si så där en gång var femte månad bli småsugen på kaffe men då är det hälften kaffe och hälften mjölk som gäller, eller en massa grädde, haha!

Jag var glad som alltid :)

Så där ja, en mysig lunch med mamma :)





Väldigt mycket Jennilie!


Egopics blir dagens trix.

Nu kände jag mig lurig då jag hittade på ett rim jag knappt förstår själv, haha! I alla fulla fall så ska jag snart bege mig in till "stan" för att göra lite grejs sen så ska jag verkligen försöka lägga ut en outfit bild, känner att det var ett tag sen nu!

Vi hörs sen.
KRAM!



Close up.


Hej hopp gallopp.
Idag har jag inte åstadkommit mycket alls, sovit, läst nya Chic, suttit vid datorn, kikat på Top model och ska snart ringa några samtal.

Vad har ni gjort idag? Och är det något bra på tv ikväll?



Min helg hos Therese i Göteborg.

Nu är jag hemma i lilla Simrishamn igen efter ett par tråkiga timmar på tåg. I alla fall tänkte jag berätta om min helg hos Therese nu. Som sagt kände ju inte jag Therese innan den här helgen utan vi har bara läst varandras bloggar och det är väl det enda men sen bestämde vi oss för att träffas så jag åkte till henne över helgen.

Då jag kommit fram till Göteborg och satt och väntade på att hon skulle möta mig blev man ju lite pirrig "vad ska jag säga? Tänk om jag inte känner igen henne! Tänk om vi inte har nånting gemensamt (förutom Twilight)?!" Men sen när hon kom flöt allt på naturligt. I bilen blev det lite mer fakta frågor som efternamn, syskon, boendeform osv.

Vi åkte och hyrde ett par filmer och sedan åkte hem till henne. Väl hos henne satte vi oss och pratade, frågade ut varandra och pratade om lite allt möjligt och helt plötsligt hade vi pratat i ca 4,5 timme men tiden hade bara runnit iväg. Sedan var det Idol som gällde. Efter att ha sett vem som åkte ut gick vi faktiskt och la oss för båda var så grymt trötta, vi snackade lite innan vi somnade men det blev ändå en relativt tidig kväll.

Dagen där på bestämde vi oss för att gå en sväng på stan eftersom jag inte har nån riktig stad med roliga affärer där jag bor. Vi strosade omkring där och gick sedan på en super mysig resturang där vi åt lunch.

Söta Therese!

Då vi gjort stan bestämde vi oss för att åka till Liseberg där jag endast varit en gång innan men det var för ca 9-10 år sedan.

Jag ÄLSKAR verkligen att åka karuseller, man får sån kick av det speciellt då vi valde att sitta längst fram i alla berg-och-dalbanorna!! :D


Jag blev så förtjust i hennes dunder-snygga hårfäg!!

Hedersplatsen.

Michael Jackson!!!

Sedan åkte vi en tur i sagoslottet och mindes alla underbara sagor man tyckte om som liten.


Peter Pan!

Kejsarens nya kläder!

Sedan blev det självklart att köpa en sockervadd!

Minns inte sist jag åt sockervadd men gott är det, gott och onyttigt!! :D

Lite blandade bilder från Liseberg då det började mörkna.


Therese vann en daimpåse.



Vi kom hem vid 20-tiden och då var vi helt slut så vi tog oss lite käk och la oss sedan i soffan och såg på två av de filmer vi hyrt, först blev det en konstig skäckfilm och sedan en film med uber vackra Dakota Fanning i huvudrollen.

Idag tog vi en lite längre sovmorgon vilket var skönt sedan bestämde vi oss för att bara ta en slappardag så vi pratade en del, såg en till film och sen vid halv 6 tiden var det dags för mig att sätta mig på tåget för att bege mig hemmåt. En bild från Centralstationen. Varför kan jag inte bara växa 5 centimeter så jag får bli 170 lång?!

Så såg min helg ut! Jag trivdes verkligen nedrans bra med Therese och jag hoppas hon känner detsamma. Nu då jag åkte känns det verkligen inte som om jag bara känt henne en helg, känns mer som ett år kanske för det kändes så naturligt att vara med/hos henne och hennes familj för hennes mamma var också grymt trevlig och snäll och hennes syster var så söt och rolig! :D

Jag hoppas verkligen jag får chans att träffa henne snart igen men vi har redan börjat prata om att hon måste pallra sig hit ner till mig ;P

Så Therese, jag vet att du kommer läsa det här så Tack för i helgen och jag ångrar inte en sekund att vi bestämde oss för att träffas och krya på dig!! KRAM! <3



Jag lever!

Heej! Jag lever och mår bra, det är väl det jag delar med mig av nu. Hur det går, vad vi gör, bilder osv kkommer på måndag då jag är hemm igen. Ha en fin kväll. PUSS



Göteborg.


Såja, är nästan helt klar nu så snart sticker jag iväg.
Ha en trevlig helg! :D
KRAM!



I helgen åker jag bort...

Ja nu är det bestämt och så. Imorgon direkt på morgonen sätter jag mig på tåget till Göteborg där jag blir tills på söndagkväll. Jag ska nämligen hälsa på en av mina läsare och jag brukar även kolla in hennes blogg dagligen, Therese heter hon och hon verkar verkligen som världens goaste tjej.

Jag hoppas att vi kommer trivas ihop eftersom jag blir hos henne en hel helg men det tror jag :) Ska faktiskt bli ganska spännande, har ju bara skrivit med henne innan och jag pratade med henne i telefon för första gången alldeles nyss och nu ska jag helt plötsligt till henne, men samtidigt känns det askul!! :D Sen har jag ju bara varit i Göteborg en gång tidigare och då var vi på liseberg och jag vara kanske 9-10 år, haha.

Nu måste jag boka tåget sedan packa.

Just de, vet inte riktigt hur det blir med uppdateringar.. Kanske lånar deras dator (eller om jag tar med min) men ni ser ju! Ha det toppen!

PUSS



Hur jag sett ut genom åren..

Hur jag sett ut stilmässigt genom åren behöver vi inte ens diskutera dock tycker jag det här inlägget som jag skrev för ca ett år sen är rätt kul att kika på, tycker ni jag förändrats mycket eller är jag lik mig som liten?



Det blev visst mindre än ett dygn..


I'm back.
Internet är på plats igen (har haft det några timmar nu) vilket jag är tacksam för. Idag är jag ovanligt utvilad vilket dock inte är så konstigt då jag däckade igår efter middagen vid 17-18 tiden och vaknade i morse just efter 8.

Har det hänt så mycket mer.. Jo jag har nu fått utskriven ännu en medicin som jag veeerkligen hoppas ska fungera på mig, kommer inte ihåg vad den heter men något på g men den ska i alla fall förhoppningsvis ta bort en del eller kanske alla mina nervsmärtor, håll tummarna för mig. Det negativa är väl att man tydligen blir trött av den (som om jag som ALLTID är trött skulle behöva bli ännu tröttare) hmm.

Sedan har jag kaaanske en till grej att berätta, hur det blir med den saken vet jag inte förrän ikväll så ni hör ifrån mig då.

Tjo fadderittan!



Borta nån/några dagar

Hej. INternet hemma har gått sönder så nu vet jag inte då jag kommer blogga igen, förhoppninsvis innan helgen om teknikern hinner komma tills dess.
Tjoo



Chic


Idag kom mamma hem med två tidningar till mig, Sofis mode och Chic, tack mamma som för övrigt ÄR världens bästa mamma!!! Puss på dig.

Nu ska jag krypa isäng, ska upp och ta allerisprutor åt morgon.
Kram på er goa läsare som förgyller min vardag :)



Desperata hemmafruar.


En skitsnygg bild på mig, haha!!

Nä men halloj på er. Haft en trevlig dag so far?
Förhoppningsvis har jag en liten rolig grej att berätta för er om si så där någon vecka, tills dess får ni hålla ut :P

Ikväll är det ju säsongspremiär av Desperate Houswives, då sitter jag bänkad framför tv'n, ni med?!
Tjo.

Update kl. 18.39: Vem tror ni det är Mike gifter sig med? Susan? Katherine? Är det kanske bara en dröm? Vad tror ni?



Dålig hy, ett lite längre inlägg.

Nu hade jag tänkt ta upp ett ämne som många kan tycka är jobbigt och jag är en utav dom, dålig hy, och då menar jag dålig hy med acne/finnar. Jag är en utav dom som har dålig hy och drabbas av detta vilket jag tycker är riktigt jobbigt. Som för en del andra är sommaren en dröm period för då försvinner problemen, i alla fall för mig. De kanske inte försvinner till 100% men till 90% i alla fall. Jag märker på våren (slutet av april/maj) att hyn blir mycket bättre och sen håller det i sig så länge solen är framme och jag är ute i den men sen mot hösten i september kommer finnarna sakta men säkert tillbaka.

Jag hinner alltid tänka på sommaren då allt ser bra att "men gud, ska det verkligen hålla i sig nu?!" men näe, det är bara önsketänkande för sen försvinner solen mer och mer och den dåliga hyn kommer tillbaka. Vissa kanske inte bryr sig så mycket om det men jag tycker det är jobbigt. Jag går aldrig osminkad, inte ens inför familjen och då jag har en riktigt dålig hy dag håller jag mig undan och kollar knappt på någon. Sjukt dåligt självförtroende ska det tydligen kallas, hehe.

Många har dåligt självförtroende på ett eller annat vis, jag hade sämre förut men tycker jag har bättrat på mig nu men hyn är det jag tycker är jobbigast, jag vet att jag skulle få dubbelt så bra självförtroende om jag fick ha samma hy som jag har på sommaren fast året om.

Men när blir hyn bättre? Kommer det alltid vara så här? Det hoppas jag verkligen inte för då vet jag inte vad jag tar mig till, haha. För mig började det väl under högstadietiden men det var under gymnasiet det blev värre och värre (då jag trodde det skulle bli bättre). Men jag får väl helt enkelt flytta till ett soligt land ;) Inget mig emot!

Då ni kikar på mina bilder kanske ni tänker att "men det ser ju inte så farligt ut" men först och främst sminkar jag över så gott det går, för det andra så syns det inte lika väl på bild som i verkligheten, för det tredje väljer jag att inte lägga ut bilder på bloggen där det syns så mycket och för det fjärde så redigerar jag ibland bort om det är någon finne som syns riktigt mycket.

Bara att jag ska publicera det här känns lite hemskt men då kanske jag kan lära mig att leva med det mer, vet ni redan om att jag har dålig hy jamen då gör det kanske inget att det syns på vissa bilder och sen om vi någon gång träffas i verkligheten. Jag kommer nog alltid (så länge det håller i sig) att tycka det är gryyymt jobbigt att ha sån här hy men jag hoppas att det försvinner med åren och jag blir alltid bli så förbaskat avundsjuk på de med bra hy. Det positiva är väl att jag VET att jag inte är ensam om det här problemet så det gör ju att det känns lite bättre i alla fall.

Och jo jag vet att det är inge bra att sminka över finnarna att det bara blir sämre då men skulle jag skippa att sminka mig skulle jag inte lämna rummet, jag skulle vägra visa mig för någon så det känns inte riktigt som ett alternativ för mig. Vissa kanske tycker jag är grymt fjantig nu men för mig är det här riktigt jobbigt.

Hade tänkt skriva lite andra grejer också men ser att klockan tickar iväg och jag ska till sjukgymnasten snart så, byebye.

Just de, tänkte bara visa en bild från hur det ser ut på sommaren (tänker inte göra en blondinbella och visa hur jag ser ut nu, så modig är jag inte!! ;P ) Bilden är tagen maj 09.



Resturangen fick finbesök!

Jajjebus, idag blev det att käka middag på resturang för att fira mamma lite på födelsedagen och det blev på en thai/kina resturang nere vid hamnen som har väldarns god mat!

Jag var inte så överdrivet hungrig och minsta brodern äter ju inte lika mycket som vi äldre så vi bestämde oss för att dela på en maträtt och det var riktigt mumsigt och vi blev båda mätta! =)

Jag och andra broder.

Bytte kläder förut idag till en mer bekväm basic outfit. (Måste klippa luggen då jag knappt ser nånting när jag bär hatten som trycker ner den, haha).

Jag tror ärligt talat jag ska försöka sova nu, är så äckligt trött.
Vi hörs tomorrow babes!
Ciaoo



Pink ladie



Ni får en hel outfit lite senare idag/ikväll. Vad ska man göra nu då? Jag är lite uttråkad, hehe.



Ja, må hon leva! ..

...ja, må hon leva! ja, må hon leva uti hundrade år! javisst ska hon leva! javisst ska hon leva! javisst ska hon leva uti hundrade år! och när hon har levat! och när hon har levat! och när hon har levat uti hundrade år! ja, då ska hon skjutas! ja, då ska hon skjutas! ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram! HURRA HURRA HURRA HURRA!!!

Idag säger vi grattis till min underbara och älskade mamma som officiellt är ett år äldre nu. Jag älskar dig så otroligt, förbaskat mycket, ibland mer än vad jag tror är möjligt! Grattis!! <3




Frånvaro.

Ni får ursäkta min lilla frånvaro här på bloggen men nu har jag sånna där dagar då ryggen inte vill samarbeta med mig så jag har ont, knaprar värktabletter vilka gör mig fruktansvärt trött så nu ska jag äta lite mat sedan gå och lägga mig ett tag, kan knappt hålla uppe ögonen längre. Vi hörs igen då jag mår bättre och har något vettigt att skriva men så länge kan ni väl svara på en fråga jag kanske ställt innan men det struntar vi i.

Vad har du för framtisdrömmar och framtidsplaner?

Jag älskar att höra om folks drömmar och planer så svara gärna.



Musik i all ära.

Musik är nånting jag tror alla lyssnar på men det finns ju så mycket musik. Här kommer några av mina favoritartister (med vissa gillar jag bara några låtar):

Elvis Presley
Michael Jackson
Janis Joplin
Peps Persson
Kiss
Christina Aguilera
Amanda Jenssen
ACDC
Iron Maiden
AeroSmith
Nomy
Imogen Heap
Korn
Drängarna

Alltså det finns ju sjukt många bra låtar men jag ids verkligen inte rabbla upp alla artister och låtar jag gillar så dom här får duga ;P Men som ni ser har jag ganska blandad smak.

Vad gillar ni för musik?



Rosa och lila rutigt






Skor, kjol och väska Second hand, ring KappAhl (gammal), tröja Gina tricot (gammal), hatt köpt i Schweiz på Tally Weijl, halsbandet har jag gjort själv och jackan är köpt i London.



I'm up.


Yes, I'm up! Eller jag har faktiskt varit vaken sedan klockan 09.00 (ställde väckarklockan för att inte sova bort hela dagen). Nu ska jag bara klä på mig så är jag redo för dagen, kanske få i mig lite fika också nu då jag lyssnar på magen som kurrar lite i smyg.

Just de, jag drömde en underbar dröm innan jag vaknade, eller just innan jag vaknade var det en mardröm men drömmen innan den.. Jag och min familj hade flyttat till ett annat hus och jag höll på fixa i mitt nya (STORA) rum då jag upptäckte en dörr som var lite gömd.. Jag öppnade dörren och vad tror ni var där? En Walk in closet ännu större än det nya rummet, inte nog med det fanns massor av kläder och skor där (SNYGGA) som de gamla ägarna lämnat, tror ni jag var lycklig?! JA! :P Synd att det var ne dröm bara..

Nej nu ska jag till min så mycket mindre garderob och rota fram lite kläder.
Ciao.



I like it, like it, yes I dooo..


Idol nyss, mina favoriter var Karolina och Tove, jag VILL att dom ska gå vidare!! Reza var också bra. Hade ni någon favorit ikväll? Tänkte ni på att Tove lät riktigt lik Johan Palm under några sekunder och att hennes annorlunda men coola rörelser påminner om Sebastians dans/rörelser, Sebastian Karlsson tror jag han heter, han som var med i Idol 2005 (?), han gillade jag!

Nu blir det Inlåst.



Trött-Tröttare-Tröttast

För någon vecka sedan hade jag en period då jag var vaken till 2-3 varje natt och sov då till 11-12 om dagarna, inget konstigt med det MEN igår la jag mig 23.20, somnade direkt men sov ändå till 11 idag, min kropp måste verkligen ha varit trött, haha!

Sedan en annan sak, smink gör verkligen mycket! Alltså då jag inte ha mascara på mig ser jag verkligen knepig ut :P Mina ögonfransar syns knappt och jag ser nyvaken ut än om klockan är 18.00. Tråkigt men sant. Nu ska jag keeeka!

Update kl 19.27: Helloj igen. Idag har jag inte varit aktiv på något vis. Men men, snart gäller Idol, lär väl komma ett litet inlägg efter det, ciao.