Grönt är skönt

Skor//Trendsales.se
Jeans//Tradera.se
Tröja//New Yorker
Skinnjacka//Seconds.se
Kappa//Tradera.se
Skinnvantar//Loppis
Väska//Loppis
Hatt//H&M
 
Men åhh!!!!! Jag hade precis skrivit ett långt inlägg och sedan försvann det bara?!?! Vad fasen.. Ja ja, det är väl bara att börja om från början då, om jag kommer ihåg vad jag skrev..
 
Idag har jag och min styvpappa Andreas varit i Ystad en sväng, det är alltid lika skönt att komma hemifrån ett tag, jag börjar bli riktigt less på att ligga i soffan hela dagarna. Väl i Ystad passade jag på att se vad Rusta och Ö&B hade för utbud av kattgrejer, och ja visst hade dem en del som jag fick med mig hem. Orkar inte dra upp allt men jag köpte bl.a en leksakstunnel, en liten klösställning, en kattlåda och en djurborste. Jo jag köpte även en slags vagn eller vad jag nu ska kalla den för, den ser i stort sett ut så här. Och vad ska jag ha den till kanske ni undrar, jo det ska jag berätta för er. Den 25-27 februari ska jag vara på Umeås smärtklinik igen, och när jag flyger hem ska jag ta med mig mina två kattungar (som just nu bor hos min pappa). Men pga min rygg vill jag inte vara tvungen att bära buren med dem (även om de är små kattungar) och det är där vagnen kommer in i bilden. Jag ska helt enkelt ställa och spänna fast buren på vagnen så jag kan dra den! Jag tycker det är en väldigt bra lösning. Men förhoppningsvis så flyger mamma upp och hem i samband med mig och då får ju hon ta katterna, men det är bra att ha en plan B eftersom det inte är 100% att hon följer med.
 
Jag ser så jädrans mycket fram emot att ta hem mina små kissemissar. Jag tror faktiskt att jag tänker på dem var femte minut eller något, jag är så exalterad man kan bli. Och vem kunde tro att det skulle vara så kul att köpa kattgrejer?! Jag shoppar typ hellre kattleksaker än kläder och skor just nu, haha. Och jag har visst hunnit köpa en hel del åt dem, oj vad de kommer bli bortskämda.
 
En sista grej bara innan jag går och lägger mig. Outfiten här ovan har jag glömt bort att visa er, jag fotade den i början på december och skulle ha publicerat den när jag var i Umeå men det blev aldrig av, därför publicerar jag den nu. Nu är det dags för mig att sova, eller i alla fall försöka. Har sovit riktigt kasst de senaste nätterna pga värk, och med tanke på hur ont jag har just nu lär det bli ännu en sömnlös natt. Men jag hoppas att ni sover gott, kram :)
 
Glöm inte bort att vara med och tävla om en super duper snygg ormring! Än så länge är det bara en som är med och tävlar vilket gör att du har en stor chans att vinna. Passa på och tävla nu!



Lion necklace

Halsband och bilder från Ebay.com
 
När jag fick syn på lejonhalsbandet till höger så var det kärlek vid första ögonkastet så jag beställde det på en gång. Men när jag igår satt vid ebay så hittade jag halsbandet till vänster, och även om det liknar det högra så fick det bli en beställning. Båda två kommer bli grymma nu i sommar! Jag vet att några av er är sugna på dessa halsband så här kommer länkarna, ni hittar halsband 1 HÄR och halsband 2 HÄR. Men innan någon beställer vill jag bara säga att jag inte tar på mig något ansvar då det kommer till era beställningar.



Ebay shopping... Igen

Bilder lånade från säljare på ebay.com
 
Det är verkligen tur att jag gillar att shoppa billigt med tanke på hur mycket och ofta jag gärna shoppar :D Igår kväll fick det bli några små köp från ebay som ni ser här ovan. En cool keps att bära till alla mina nya guldsmycken, två guldiga halsband med djurhängen och ett par sjukt coola solglasögon! Klickade även hem en rosa peruk.. Det är inget jag kommer använda till vardags, men jag tror man kan ta väldigt fräcka bilder med den!
 
Den senaste tiden har jag klickat hem en hel del från ebay så jag hoppas att allt kommer fram som det ska och att de är hela och fina. Åhh, ser verkligen fram emot att få hem allt, det här känns ju fasen bättre än julafton :)



Glittriga paljetter

 När jag var i Umeå fick jag med mig den här söta bh'n och väskan hem. Direkt jag fick syn på bh'n med de fina små pärlorna blev jag kär, och som tur var så fanns den i min storlek och var på rea för 50 kr. Väskan tycker jag också var super fin och jag tror den kommer göra sig riktigt bra ihop med outfits till sommaren. Även den var på rea och gick på en femtiolapp, vilken tur!
 
 Bh från H&M och väska från Gina Tricot.



Måndagstävling!

Så där ja, då var det dags att dra igång en tävling igen! Den här gången har jag valt att tävla ut två super snygga ormringar (de är såklart nya och oanvända). Jag har själv en sån här ring och jag kan säga att den sitter riktigt bra på fingret då den är justerbar. Eftersom det är två ringar så drar jag två vinnare.
 
 
Tävlingsregler;
  1. Skriv eller nämn i ett inlägg på din blogg att du är med och tävlar om den här ringen, och länka till det här inlägget (du får mer än gärna låna bilden).
  2. Kommentera det här inlägget med ditt namn och mejladress, samt länken till ditt inlägg som tävlingen nämns i.
KLART!
 
Om du inte har en blogg;
Den här gången gör jag så att endast de 8 första utan blogg får vara med och tävla, så först till kvarn! Du behöver bara kommentera det här inlägget med ditt namn och din mejladress, samt på något sätt framföra att du är med och tävlar.
 
Tävlingen avslutas på söndag den 3 februari klockan 12.00. Jag mejlar vinnarna ett tag där efter.
 

Jag har valt att avsluta tävlingen då det är för få som tävlar. Förstår inte riktigt varför ingen ville ha den här super snygga ringen?! :)



Colorful graffiti


Buffalo platåskor//Tradera
Byxor//Gina Tricot (rea)
Tröja//New Yorker (rea)
Fuskpäls//Blocket.se
Örhängen//Ebay.com
Nitkeps//Ebay.com
Ringar//Ebay.com
 
Så här såg jag ut i lördags när jag var i Malmö, men jag hann aldrig ta outfitbilder där så därför körde jag på samma outfit idag igen. Gillar verkligen dessa färgglada brallor som jag fyndade på Ginas rea där någon gång efter julafton. Jag tycker det är så grymt snyggt att bära en bas i "tråkigare" färger som svart, vitt och grått och till det matcha ett riktigt färgstarkt plagg!
 
Ikväll kommer jag publicera en tävling här på loggen så kika in lite senare!



Rihanna Style

Förutom "nya" Miley Cyrus så är Rihanna en stor inspirationskälla för mig då det kommer till kläder och mode! Visst, ibland tar hon ut svängarna lite väl mycket för min smak, men hennes vardagsstil tycker jag är riktigt grym! Den är egen och utstrålar attityd. Och att hon dessutom är typ världens snyggaste människa på denna planet gör ju att allt ser bra ut på henne, hon skulle säkerligen kunna bära upp en sopsäck snyggt! Och jag måste bara fråga.. Är det bara jag som tycker hon är som snyggast när hon har afro? Tycker det är så jäkla läckert på henne, gillar även hennes blonda hår.
 
Jag har knopat ihop ett litet bildkollage med outfits och bilder på henne som jag gillar.
 
 
Mest gillar jag bilderna högst upp till höger och vänster, gillar även biilden då hon sjunger. Tycker brillorna hon har på sig på sångbilden är sjukt coola, har faktiskt ett liknande par liggandes i min minneslista på ebay, nu blev jag ännu mer sugen på att klicka hem dem :)



16 olika outfits - Någon favorit?

Nu var det väldigt länge sedan ni fick rösta bland mina senaste outfits, så nu är det dags igen. Jag undrar om det är någon eller några outfits som faller er lite extra i smaken, och berätta gärna varför :)
 
 
Min första favorit är nummer 3, jag älskar kappan och så tycker jag att byxorna och stylingen gör sig bra mot all is i bakgrunden. Nummer 10 gillar jag på grund av den super snygga kostymen!! Tycker färgen är helrätt och så gillar jag de små färgglada detaljerna på kavajen och byxorna. Nummer 11 är också en favorit, tycker att de neongula byxorna gör sig så snygga ihop med tröjan, och så gillar jag att det röda bryter av och gör det hela mer intressant. Och sist men inte minst så tycker jag om outfit nummer 12! För det första så älskar jag lila och för det andra är jag så himla kär i den där grymma hatten :)



En lugn söndag


Hallå där. Hoppas ni mår bra idag? Jag mår tyvärr inte så himla bra.. Som ni vet så var jag i Malmö igår och gick i några butiker och det tyckte inte min rygg om, så idag straffas jag. Jag har alltså väldigt ont i ryggen idag eftersom jag var lite "aktiv" i kroppen igår. Så tyvärr får ni ingen outfit idag, men om vädret tillåter så ska jag imorgon se till att fota en åt er.
 
Nä nu ska jag vila igen, är så trött och slut i kroppen.
Ha en fin söndag. Kram!



Shopping in Malmö

Jag bestämde mig tillslut för att följa med till Malmö, mest bara för att komma ut ur huset ett tag. Först var vi i stan en snabbis för Andreas skulle klippa sig och efter det åkte vi till köpcentrumet Emporia. Jag som älskar rea tycker självklart att rean som är nu, några veckor efter mellandagsrean är den bästa för nu är allt så himla billigt! Allt jag köpte idag var på rea och jag betalade typ 300-400 kr för det. Jag räknade ut att bara smyckena skulle ha kostat mig över 700 kr, men idag betalade jag endast 90 kr, inte illa! :)
 
Alla dessa smycken köpte jag på Gina Tricot för 15 kr styck.
 
De svarta glittriga jeansen köpte jag på H&M och de röda med mönster i sidan kommer från New Yorker.
 
 
Äntligen har jag hittat en perfekt svart tröja (hittade den på New Yorker), jag har letat hela vintern men det har alltid varit något fel på de jag hittat! Och klänningen till höger är egentligen grön, ungefär som en lime fast ljusare, men kameran ville inte fånga färgen. Den är rak i modellen och har långa ärmar, köpte den på Gina Tricot för 29 kr.
 
 
Jag är väldigt trött så jag tror att jag ska gå och lägga mig om en stund, om inte annat bara ligga i soffan och titta på en film eller så. Hoppas ni haft en fin lördag, kram!



Hellbound vs Alexis


Hellbound//Solestruck, ca 1600 kr            Alexis//Have2Have, 698 kr
 
När jag för första gången såg dessa Hellbound-bjässar till skor så stannade mitt hjärta i några sekunder. Jag som har en förkärlek till höga och klumpiga skor kände att dessa bara skrek "Jennilie, Jennilie bär mig på dina fötter, snälla Jennilie.."! Men de kommer från märket UNIF som inte är det billigaste, vilket är synd då de har riktigt snygga grejer. Igår var jag inne på Have2Have.se och fick syn på ett par skor som direkt gjorde mig påmind om Hellboundskorna, och ja visst är de lika varandra. De har båda en klack på ca 15 cm och en platå på ca 7 cm, och så är de båda väldigt snygga, även om jag tycker att originalet är snyggare. Men om man som jag inte vill lägga hur mycket pengar som helst på ett par skor så är Alexis ett bra alternativ. Eller vad säger ni?!



Wearing a new pair of jeans and a new sweater

Nitskor//Ebay
Jeans//Lindex
Tröja//H&M
Skinnjacka//Seconds
Väst//Tradera
Nitkeps//Ebay
Väska//Loppis
Glajjor//Tradera
 
För första gången sedan i höstas så fotades jag utomhus utan att frysa. Det var så himla skönt ute, och att solen dessutom sken gjorde det hela så mycket bättre! Jeansen jag har på mig köpte jag på Lindex för 100 kr för typ två veckor sedan, och tröjan är ny den med, tycker färgen är så otroligt fin. Jag ska eventuellt åka till Malmö en sväng imorgon, men jag får se hur det blir.. Det beror på hur ryggen känns och om jag orkar stiga upp så tidigt :P
 
Hoppas ni får en super fin helg, Kram kram!



En liten tjuvtitt!


Jag tänkte visa er en liten tjuvtitt på dagens kläder.. Jag har invigt ett par nya snygga boyfriendjeans från Lindex och en super fin blå tröja från H&M som jag köpte för flera månader sedan. Till det blir det svart och nitar. Kika in om ett par timmar för att se bilderna på outfiten :) Kram!



Summer beauty

 
Jag gick som snabbast in på H&M.com för att kolla in lite nyheter. De har börjat få in en del snygga sommarplagg och den här snygga kavajen är ett av plaggen. Och klackarna är ju bara hur söta som helst, snacka om fina sommarskor. Och jag som älskar pastellfärger! Tänk till ett par vita ankelkorta och smala kostymbyxor tillsammans med den vita kavajen ovan. Åhhh så fint.



Ice ice ice


Wedge sneakers//Ebay
Byxor//Lindex
Tröja//Nelly
Kappa//Ebay
Halsband//Ebay
Hatt//H&M
Ringar//Ebay
Glajjor//H&M
Örhängen//Ebay
 
Hejsan! Jag hoppas att ni gillade min ebayguide som finns i mitt förra inlägg? Jag förklarade så bra som möjligt och hoppas att ni nu förstår hur man handlar därifrån. Ebay är verkligen en guldgruva gällande allt! Kappan som jag har på mig kommer från just Ebay och är så förblånat snygg!!! Byxorna jag har på mig är också nya, köpte dem på Lindex rea för en hundralapp, tycker mönstret är så himla fint.
 
Tycker för övrigt att det är så jäkla coolt nere vid havet just nu! Som ni ser har stenarna ett tjockt lager is på sig och det ser super coolt ut. Men man får vara försiktig för det är super halkigt.
 
Ha en fortsatt bra kväll. Kram!



En stor EBAY-guide!

Nästan dagligen får jag frågor angående Ebay.com och den vanligaste frågan är om jag kan göra en guide. Jag har förut skrivit några inlägg angående ebay (kika i kategorin "Frågor & svar") men eftersom efterfrågan på en guide verkar vara stor så har jag bestämt mig för att göra en! Det här kommer bli ett långt inlägg, men förhoppningsvis så kan vem som helst handla på ebay efter att ha läst det :) Om ni fortfarande har någon fråga efter att ha läst det här inlägget så är det bara att kommentera!
 
Steg ett;
Bli medlem på ebay genom att gå in på deras hemsida! Uppe till vänster trycker du på "Register", följ sedan anvisningarna. Det är gratis att bli och vara medlem på sidan!
 
Steg två;
Bli medlem på Paypal genom att gå in på deras hemsida och klicka på "Skapa konto", följ anvisningarna. Det är gratis att bli och vara medlem på deras sida. När man handlar på ebay så vill nästan alla säljare ha betalt via paypal.
 
Steg tre;
Nu är det bara att börja leta efter produkter du vill köpa på ebay, så här letar du produkter;

Gå in på ebay.com och tryck på "All Categories", välj sedan kategori. Eftersom jag oftast letar efter kläder så brukar jag välja "Clothing, Shoes & Accessories".
 
Välj "Women" och sedan vilket slags plagg du letar efter.
 
När du är inne på sidan så är det dags att välja hur du vill sortera produkterna. Jag brukar först kryssa i rutan "Buy now" för jag vill inte lägga bud på auktioner, jag vill kunna köpa plaggen på en gång. Istället för att sortera efter "Best match" brukar jag välja "Price + Shipping; lowest first" vilket betyder att de visar de allra billigaste plaggen och sedan blir det dyrare och dyrare.
 
När som helst under sökningen kan du skriva egna sökord om det är något specifikt du letar efter.
Steg fyra;
När du klickat dig in på en produkt så finns det en del viktiga grejer du måste kolla innan du köper varan! Här börjar vi med att kolla på bilden. Som ni ser så visar de två olika slags klänningar, den modellen bär är mycket längre! Man kan inte alltid lita på bilden som syns högst upp på sidan. Här ser du även hur mycket frakten kostar, det står "Shipping" och efter det en summa eller som i detta fall "Free" vilket betyder att frakten är gratis! Här står det även en del om hur lång tid frakten tar och om det är möjligt att skicka tillbaka varan om man inte är nöjd. Sedan kommer vi till det viktigaste vilket är att kolla in vilken "Feedback" säljaren har, det ser ni uppe till höger. De ska helst ha över 99% positiv feedback men jag har som regel att inte köpa av någon som har under 98%.
 
Som jag skrev ovan så kan man inte alltid lita på bilden som syns, därför ska man alltid skrolla ner på sidan för där finns oftast massor av fler bilder! Där brukar de dessutom skriva ut måtten på plaggen vilka man alltid ska kolla på! Deras storlekar kan variera väldigt mycket och är sällan likadana som våra svenska.
 
Steg fem;
Nu är det dags att börja handla! Om du bara ska köpa en grej så trycker du på "Buy it now", men om du ska handla flera så väljer du "Add to cart", då hamnar produkterna i en så kallad kundvagn. Jag har valt att trycka på add to cart då jag ska handla tre grejer.
 
Så här ser det ut när man är inne i kundvagnen. Här ser man de varor man lagt till och man kan även ta bort varor härifrån. Du ser även uppe till höger vad totalsumman för alla varor blir. När du bestämt att du vill köpa allt som ligger i korgen så trycker du på "Proceed to checkout".
 
Här kan du välja fraktsätt och se till att adressen stämmer! Om du vill bifoga ett meddelande till säljaren så klickar du på "Add message to seller". När du läst allt och är nöjd så trycker du på "Continue".
 
Nu är det dags att betala via paypal, så logga in med dina paypal uppgifter.
 
När du loggat in ser du till höger summan i svensk valuta. Tryck på "Fortsätt"!
 
Nu är du vid det sista steget vilket är att "Confirm and pay".
 
 
Så här ser det ut när du är klar!
 
 
Här kommer några frågor som jag har svarat på;
 
Alltså hur funkar det där med att handla på ebay?
Så här gick JAG tillväga. Jag började med att göra ett paypalkonto (gratis) för att enkelt och smidigt kunna betala mina köp (de flesta godtar dessutom bara betalning med paypal). Sedan gjorde jag ett ebaykonto (gratis) för att kunna handla, lägga grejer i en minneslista, spara bra säljare osv. Sedan är det bara att söka runt på ebays alla tusentals, eller miljontals olika sidor beroende på vad du letar efter. Det finns olika kategorier och man kan använda egna sökord. Själv brukar jag oftast bara surfa runt för att få se lite allt möjligt och ibland om det är något speciellt jag vill ha använder jag sökord (på engelska såklart). När man hittat något man vill köpa så följer man stegen ovan. När man gått igenom alla stegen och man har betalat brukar man få mejl från säljaren när varan har skickats vilket de brukar göra rätt snabbt.

Har du åkt på tull m.m?
Nej det har jag inte.
 
Är paypal en säker sida?
Svar; Ja, paypal är en säker sida så vitt jag vet. Jag själv (och flera tusen, eller kanske miljoner) använder paypal, jag tycker det är bra då det är väldigt enkelt och smidigt.

Hur kan jag lita på säljaren?
Svar; Det går ju aldrig att till hundra% vara säker på att säljaren faktiskt är seriös och skickar varan, den chansen får man ta då man handlar på sidor som ebay. Men innan jag ens funderar på att köpa produkten brukar jag se hur säljarens betyg ser ut. Det ser man på produktens sida uppe till höger. Om en säljare har något eller några dåliga betyg brukar jag läsa dem innan jag bestämmer mig, för ibland har personen fått dåligt betyg på grund av någon lite skitsak bara. Så se till att alltid läsa säljarens betyg/feedback innan du köper något, det är enligt mig super viktigt!

Vad ska jag använda för betalningsmetod?
Svar; När jag handlar från ebay.com betalar jag alltid via paypal och då dras pengarna från mitt VISA-kort.

Hur lång tid tar det för varan att komma?
Svar;
Det är väldigt olika! Mina platåsneakers fick jag efter bara 8 dagar men ett par andra skor fick jag ca 4 veckor efter köpet. Så det beror dels på varifrån varan skickas och hur den fraktas. Men på produktsidan står det oftast hur lång leveransen uppskattas till att ta och om det inte står kan du mejla säljaren och fråga.


Kommer det något mejl att varan är på väg?
Svar; Man får ett mejl där det står "Your item(s) has been marked as shipped", så ja, man får ett mejl när de har skickat varan.

När man handlar på ebay får man betala en massa tull då? Kan paketet fastna? Om man handlar för cirka 500kr -inklusive frakten) hur mycket läggs till på den summan då?
Svar; Jag tror att det är olika. Jag har aldrig behövt betala tull eller andra avgifter men jag vet att man ibland kan åka på det om man har otur. Vissa skickar paket så man kan spåra det så det är ju bra och säkert men vissa skickar så att man får hem det direkt i brevlådan och då kan det väl precis som i Sverige försvinna ibland. Om det kan fastna vet jag inte, jag har aldrig varit med om det. Jag har hört att man brukar få räkna med att ca en tredjedel läggs på, men jag kan inte lova att det är korrekt.
 
Jag önskar att jag också vågade handla från ebay men då måste man betala via konto eller hur? När jag beställer brukar jag alltid betala på postförskott för min mamma vill inte betala med sitt kort via internet. Har det gått bra för dig att göra det eller hur betalar du? Och hur vet man hur mycket frakten hamnar på, kan det inte komma från lite varsomhelst om man beställer från ebay? :)
Svar; Jag blev först medlem på ebay.com och sedan gjorde jag ett konto/blev medlem hos paypal. Jag har kopplat mitt bankkort till mitt paypalkonto så när jag handlar från ebay så betalar jag via paypal men pengarna dras från mitt vanliga konto/mitt kontokort. Det har alltid fungerat för mig, har aldrig varit med om något problem. Frakten står alltid på produktsidan, antingen står det "Shipping: FREE", det betyder att frakten är gratis, annars står det en summa där. Du betalar alltid (vad jag har varit med om i alla fall) summan för produkten + frakten innan de skickar varan, på så sätt vet du ju vad frakten hamnar på.
 
När du är och letar på ebay då hittar ju du så billiga grejer, men när jag är inne så är det så att om själva grejen är billig så är frakten jättedyr och om plagget är dyrt så är frakten gratis, hur hittar du till de där fyndställena?
Svar; Jag brukar inte söka på sökord så mycket utan bläddrar bara hejvilt bland massor av olika sidor för att hitta lite av allt möjligt. Men när jag går in på ebay och har valt Women´s clothing brukar jag klicka i Buy it now och sedan välja så att de sorterar Price + shipping: lowest first. Då visar de de billigaste produkterna och sedan blir det dyrare och dyrare.
 
Jag har funderat på det där med paypal, kopplar du ditt bankkort dit, eller hur gör man? För jag har liksom aldrig lyckats föra över pengar till paypal att använda mig av?
Ja jag har kopplat mitt kort till mitt paypal konto, jag tror att det är det enklaste och smidigaste sättet :) Hur man kopplar sitt bankkort till kontot hittar ni information om när du är inloggad på paypal.



Lysande röda läppar

 
Hejsan. Ni anar inte hur skönt det känns att ha återgått till mitt normala bloggande. Visst var det skönt att ta en paus från datorn när jag var uppe i Umeå men jag har faktiskt saknat bloggen och er himla mycket. Eftersom jag inte satt vid datorn när jag var där uppe så innebär det att jag inte har svarat på kommentarer på över en månad, så jag har över 100 stycken att svara på. Jag får nog ta det lite då och då annars kommer det ta flera timmar ;P
 
Ikväll har jag skrivit och gjort ett långt inlägg åt er som jag publicerar imorgon, jag har nämligen gjort en ebay-guide! Ni är ju väldigt många som har frågat efter en sådan så nu är det dags, kika in imorgon så ni inte missar den! Nu ska jag göra mig i ordning för natten, god natt.



Shopping, wohoo!!

Att jag Ä L S K A R att shoppa är inte direkt någon hemlighet. Ibland måste jag verkligen behärska mig när det blivit lite väl mycket shopping, men det är svårt för det är ju så jäkla kul! Men efter att ha funderat en stund så kom jag fram till att det jag verkligen älskar med shoppandet är när man kommer hem och kan börja sätta ihop massor med olika outfits! Det är det jag verkligen älskar med att shoppa nya kläder och accessoarer! Och vid det här laget så vet ni nog att jag helst av allt shoppar billigt så man får så mycket som möjligt för pengarna. Och hur shoppar man billigt? Jo mina favoriter är second hand, rea och ebay!! På sommaren är Österlen där jag bor ett loppisparadis, men på vintern stannar det upp och då är det ebay som gäller för min del.
 
Under den senaste veckan har jag klickat hem en del grejer som jag tänkte visa er.
 
De skimrande lila byxorna och den randiga tröjan kommer från H&M och är på rea just nu! Resten av grejerna kommer från ebay.com!



"Dagens outfit"


Blev glatt överraskad när jag i måndags skulle logga in på min blogg och såg att blogg.se/stil valt ut en av mina outfits till "Dagens outfit". För er som vill spana in det så ligger den fortfarande kvar på förstasidan :)



Bart Simpson top & skirt!

Bildkällor; 1 2 3 4 5 6 7
 
För ett tag sedan nämnde jag att jag hade köpt en kjol och en magtröja med tryck av Bart Simpson.. Någon som kommer ihåg det? Nu har jag googlat fram lite bilder på personer som bär dessa plagg. Jag tycker den är hur cool som helst och jag önskar och hoppas verkligen att den ser ut som jag hoppas och att den sitter bra på mig. Längtar tills i sommar när jag får inviga plaggen, tror man kan styla dem riktigt coolt! Jag köpte mitt set på ebay.com för strax under 300 kr inkl. frakt.
 
Tänkte visa er lite andra grejer jag nyligen klickat hem från bland annat ebay, så kika in lite senare.
Kram!



Silver and Gold

I sommar känner jag verkligen för att bära massor med smycken, speciellt guldfärgade för det är ju såå snyggt till en brun kropp. Men jag kände att min smycksamling var lite liten och begränsad så då gjorde jag en stor beställning från ebay! Nu har det börjat komma paket med smyckena jag beställt så jag tänkte visa er vad jag hittills har fått hem.




I really want to be with you



Skor//Trendsales.se
Röda skinnbrallor//H&M
Tröja//Gina tricot
Halsband//Ebay
Örhängen//Ebay
Skinnvantar//Julklapp
Fuskpäls//Ebay
 
Hej mina fina! Igår kom jag hem efter min vistelse i Umeå och jag måste bara säga DAMN, åh så skönt det var att sova i min egen säng, så här bra har jag inte sovit på länge. Resan hem gick bra, det enda negativa var väl att sjukbilen som skulle hämta mig på flyget kom en och en halv timme för sent, så det var ganska drygt men vad gör man.. När jag väl kom hem så satte jag igång och öppnade massor av paket som kommit under förra veckan, tror att det sammanlagt var kanske 20 paket, haha :) Fick hem flera av de smycken jag beställt och även en del grejer som jag beställt till våra kommande katter. Jag har så mycket nytt att visa er nu, alla smycken och sedan massor med nya kläder. Jag ser verkligen fram emot den närmsta tiden då jag får bära massor med nytt och mixa det med min övriga garderob. På bilderna ovan bär jag förresten ett par nya byxor, en ny tröja, nytt halsband och så nya örhängen.
 
Nu ska jag kika på Top model Sverige, vi hörs lite senare! Kram.



Update från Umeå!

Hallå där! Tänkte passa på och skriva några rader när jag ändå sitter vid datorn. Hittills har jag haft det himla bra här i Umeå och det gick även bra på Smärtkliniken. De kom väl inte direkt fram till något (som väntat) men det där berättar jag mer om när jag är hemma igen (flyger hem på måndag). När jag kom i söndags sov jag hos min morbror och hans familj och på måndagen checkade jag in på mitt hotell. Förutom att vara på smärtkliniken så har jag hunnit vara med min fina vän Hanna, jag har hunnit träffa Melker och ätit lunch med Bibbi, och just nu är jag hos pappa och mina (hihi tänk att de snart är mina) kattungar!
 
Nä hörrni, nu ska jag leta åt någon katt att mysa med! Vi hörs när jag är hemma igen och då återgår vi till mina vanliga bloggrutiner!! Kram!



Beställt massor med nya smycken!

Bilder lånade från olika säljare på ebay.com
 
Hejsan! När jag visade alla grejer som jag köpt till katterna så skrev jag att jag även köpt en hel del till mig själv.. Kommer ni ihåg? I alla fall så kände jag att jag ville ha massor med nya smycken, speciellt guldfärgade till sommaren. Efter att ha suttit ett par timmar och bläddrat bland tusentals produkter så gjorde jag min beställning. Här ovan ser ni kanske hälften av det jag valde att klicka hem, det fick bli ett gäng halsband, flera ringar och armband och även några par örhängen. Det ska i alla fall bli riktigt roligt att få hem alla smycken, är lite extra nyfiken på hur halsbandet uppe till vänster ser ut i verkligheten :)
 
Även igår gjorde jag en beställning från ebay, jag kunde bara inte låta bli. Denna gången fick det bli en snygg tröja, två kepsar, en t-shirt och så ett Bart Simpson set i form av en tajt kort kjol och en magtröja med långa ärmar, tänk så coolt till sommaren! :D



Kors

Skor//Trendsales.se
Byxor//H&M
Tröja//Nelly.com
Fuskpäls//Ebay.com
Ringar//Ebay.com
Ring m. prickar//En present
Hatt//H&M
Solglasögon//H&M
 
Hej mina vänner! Jag hade tänkt skriva ett inlägg igår kväll, men mitt internet gick inte att få igång så jag kunde inte blogga helt enkelt. Annars så har jag bara suttit i telefon de senaste dagarna.. Ni anar inte hur j*vla jobbigt och komplicerat det har varit att fixa sjukresan upp till Umeå! Jag har sammanlagt fått ringa säkert 20 samtal och ingen har kunnat hjälpa mig. Men om allt har fungerat som det ska så har jag tre platser bokade nu (jag måste ligga ner på planen pga min rygg), hoppas att det inte blir någon dubbelbokning eller något annat liv, är så less på att ens tänka på flyg nu. Men jag åker i alla fall imorgon på morgonen och kommer hem igen måndag den 21 januari. Den här gången lämnar jag datorn hemma för jag måste ha lätt packning för att kunna dra väskan själv, så det kan bli ett blogguppehåll tills jag kommer hem igen, ni ser ju.  Men när jag kommer hem igen ska jag banne mig sätta igång med bloggningen på riktigt igen, saknar att blogga dagligen, svara på kommentarer osv.
 
Jag hoppas att ni får en trevlig helg :) Kram!



Angel och Spike

 
Igår skrev jag i ett inlägg att jag hade något kul att berätta och jag tänkte göra det nu! Som ni vet så har en av pappas katter fått två kattungar, Angel och Spike. Jag visade ett par bilder på dem där kring jul och nyår, minns ni? Pappa har redan så många katter så han känner att han inte kan behålla dem, även om han nog gärna vill. Och då kommer vi till saken.. Lilla Angel och Spike ska flytta ner och hem till oss, de ska bli mina :D Eller så länge jag bor hemma så blir det allas katter, men den dag jag flyttar följer de med mig! Jag är så himla glad för det här och längtar så himla mycket tills de är gamla nog att lämna deras mamma (även om jag tycker att den biten är väldigt sorglig). Så i slutet på februari eller i början på mars så flyger jag upp och hämtar de små rackarna. Hela familjen är super glada och taggade då vi alltid har velat ha katt. Nu har vår önskan gått i uppfyllelse <3
 
Eftersom vi inte har haft katt sedan 1992 så har vi inte direkt alla grejer man behöver då man har katt, så igår satt jag flera timmar vid ebay där jag spanade in och köpte massor av grejer till dem (och mig också såklart, men det visar jag någon annan dag). Jag tror att det enda som är kvar att köpa nu är en kattlåda och en kattbur, sedan är det klart! Många grejer var mycket billigare att köpa på ebay än här i Sverige så det var därför jag valde at beställa därifrån. Här nedan ser ni det mesta av det jag köpte till de små missarna.
 
 
Det fick bli en klätterställning, sängar, koppel, leksaker, brickor med vårt telefonnummer på om de försvinner, reflexhalsband, en tunnel osv. Hela kalaset (inkl frakt) gick på ca 1700 kr om jag inte minns fel, det är ett helt okej pris tycker jag med tanke på vad jag fick för pengarna.



Pants in different shades

Skor med nitar//Ebay
Byxor//H&M
Tröja//H&M
Kappa/New Yorker
Nitkrage//Ebay
Hatt//Trendsales.se
 
Idag invigde jag mina nya och super balla byxor! Jag älskar att de skiftar färg, de går som i silver/rosa/grön/turkos. Jag köpte dem på H&M för några veckor sedan för 199 kr, inte illa :) Idag så har jag i alla fall fått en del gjort, jag har varit och tagit allergisprutor, varit hos min läkare, hämtat ut mediciner och fixat sjukresa. Det enda jag har kvar att göra nu är att se till att jag får två säten på flygen till och från Umeå, jag har ett nummer som jag ska ringa imorgon så jag hoppas att det fixar sig då.
 
Idag har vi i familjen förresten kommit överens om en rolig grej, berättar vad det är imorgon!
Ha en fortsatt bra kväll.



God morgon!


God morgon hörrni! Vaknat på rätt sida idag? Hoppas det! Jag håller i alla fall på göra mig klar för idag, ska snart och träffa min läkare och lite senare ska jag på sjukan och ta allergisprutor. Jag gick visst och la mig lite för sent igår för jag kunde knappt öppna ögonen när väckaren ringde, men jag fastnade på ebay.com och kunde inte slita mig. Denna gång spanade jag in massor av smycken och jag hittade en hel del! Jag känner att jag vill ha massor av fina smycken tills i sommar, speciellt i guld då det jag äger just nu mest är i silver. Jag har hittat en del halsband, några armband, ett gäng ringar och så något par örhängen, tror det blir himla bra :)
 
Nu måste jag göra mig klar, ha en fin dag! Kram!



Hemma igen, men åker snart bort igen..

Hallå där! Ni anar inte hur jäkla skönt det var att komma hem igår!! För det första så var det hur varmt och skönt som helst när vi kom ut, istället för flera minusgrader så var det flera plusgrader och det hade börjat blomma lite. Och för det andra var det helt magiskt att få sova i min säng igen, min stora mjuka och sköna säng. Bestämde mig för att ta en riktig sovmorgon idag så jag vaknade inte förrän kl 15, men med tanke på att jag de senaste nätterna sovit alldeles för lite så behövde jag de där extra timmarna.
 
Annars då.. Jag håller på bli galen! Jag flyger ju upp till Umeå igen på söndag för på mån, tis och ons ska jag vara på Umeås smärtklinik. Jag skulle boka sjukresa eftersom det inte är jag som ska stå för den resekostnaden, men det har inte varit enkelt. Jag började ringa i början på dec och det är ännu inte klart. Jag har ringt flera olika nummer, blivit skickad fram och tillbaka, intyg har skickts men inte kommit fram, de hittar inte adresser osv. Och så har vi flyget.. Jag glömde helt bort att jag behöver två säten (så jag kan ligga ner) så jag bokade bara ett. Jag ser på hemsidan att det finns platser kvar på planen men vet inte hur jag ska göra. Pratade med en kille på SAS som trodde om jag bara bokade en till resa i mitt namn skulle det bli dubbelbokat, vilket betyder att de tar bort en av mina platser. Men sidan jag bokat med har bara kundtjänst på engelska vilket inte är så kul.. Men om jag inte fått något svar på mitt mejl imorgon måste jag ju ta mod till mig och ringa dem. Nä hörrni, jag får bara ångest när jag tänker på hur snart jag ska åka och hur mycket som är kvar att ordna.
 
Om det inte regnar imorgon så ska jag se till att fota en outfit med lite av mina nya kläder :)
Kram!
 



Sunlight

Buffalo platåskor//Trendsales.se
Brallor//Tradera.se
Tjocktröja//Loppis
Fuskpäls//Tradera.se
Nitkeps//Ebay.com
Halsband//Ebay.com
Vantar//Ebay.com
 
Hallå där! Är allt fint med er?! Själv så mår jag väldigt bra om jag bortser från ryggen som jävlats med mig i flera dagar nu. Jag är fortfarande hos min pappa och jag stannar här tills på måndag, sedan på tisdag flyger jag hem till Skåne igen. Hinner dock bara vara hemma kanske fyra dagar eller något innan jag måste flyga hit upp till Umeå igen då jag ska vara på Smärtkliniken i tre dagar. Hoppas de har något bra att komma med!
 
Nu ska vi strax sätta igång och göra pizza och sedan blir det filmkväll med godis och mys! :) Ha en trevlig lördagkväll, kram!



Powerful

Buffalo platåskor//Tradera.se
Pistolörhängen//Ebay
Brallor//Tradera.se
Tröja//Ebay.com
Kappa//Tradera.se
Vantar//Loppis
Hatt//Loppis
Nitkrage//Ebay
 
Oj då.. Det blev visst en liten bloggpaus på några dagar. Det är bara det att jag ser verkligen till att njuta av att träffa alla här uppe, speciellt min pappa som jag träffar alldeles för sällan i och med att vi bor så långt ifrån varandra. Nyårsafton har ju också hunnit vara, jag firade in det nya året väldigt lugnt med min pappa och en av hans vänner, Åsa. Vi tog det lugnt, lagade och åt god mat och efterrätt och sedan fick det bli en liten promenad i mörkret. Annars har det inte hänt så mycket, utan jag hänger hos pappa och gosar och kelar så mycket som möjligt med alla hans katter, man måste ju passa på :)
 
Nu ska jag gå och fixa mig lite käk för att sedan slänga mig på soffan och glo på tv. Vi hörs snart igen, kram!