Clothes



Skor - Mammas gamla
Skinnbrallor - Gina tricot
Tröja - Second hand



Äntligen

Åh, titta vad jag fick hem idag, den här snygga ear cuffen som jag vann för någon vecka sedan! I'm in löööve.



Inspiration

De här tre bilderna är de nya tillskotten i min inspirationsmapp här på datorn! Bilden uppe till vänster är så jäkla fin, speciellt då solen kommer fram så där i bakgrunden. Sen gillar jag även själva outfiten, svart vitt och silver kan nästan inte bli fel. Bilden nere till vänster är också grym! Älskar verkligen kombinationen med långklänningen och leopardjackan! Och sist men inte minst bilden till höger, AS-SNYGGT! Ser så där coolt avslappnat ut. Ge-mig-sommar!



Tyvärr har jag inte källorna, brukar inte spara dem..



Nu drar jag

Hej hopp! Tänkte bara uppdatera här lite snabbt innan jag drar iväg, ska nämligen till sjukgymnasten. Sen ska jag be mamma knäppa nån outfitbild också, om hon har tid vill säga, det är nämligen en hel del som ska fixas så här innan modemässan och vi åker ju snart (på onsdag). Har tidsinställt ett inlägg åt er med lite snygg måndagsinspiration så kika in vid halv ett (tror jag det var, hehe). Ha en super bra start på veckan. PUSS!


En pic från igår.



1 2 3 4 5 6 7

Den här veckan har jag visat en outfit precis varenda dag, bra gjort Jennilie! :) Nu ska ni i alla fall få tycka till, är det någon som faller er lite extra i smaken? Och varför?



Min röst faller på nr 5 för att jag verkligen gillar bilden från midjan och uppåt + att den där koftan är en favorit. Och så kepsen såklart :) Hihi.



Söndagens klädsel

Här har ni som utlovat hela min outfit.



Byxor//Second hand
Tröja//Lindex
Halsduk//Lindex
Jacka//Köpt i London
Hatt//Tally Weijl
Halsband//Gjort själv
Skinnvantar//Second hand
Väska//Second hand
Skor//??



Halvkropp

Jag tänkte visa en liten sneak peek på hur jag går klädd idag. Om ni kikar in lite senare så kommer jag visa fler bilder och helkroppsbiler på outfiten! Så håll er uppdaterade ;P




Loppis.. igen!

Hej! Även denna förmiddag åkte jag och mamma iväg på en loppis för att fynda lite vilket alltid är lika kul! Jag älskar känslan man har när jag genomfört köpet och man ser hur mycket man fått för en liten peng. Puss på den känslan!



Det här är vad jag fick med mig hem! Skortan gick på 10 kr, tröjan 5 kr och hatten 5 kr!



Har ni nyligen gjort något bra fynd?



High heels

Klickade mig in på Nellys hemsida där jag såg att dom uppdaterat med lite nya skor, bland annat de här nedan. De till vänster påminner ganska rejält om den populära "blogg-skon" Lita designad av Jeffrey Campbell än om originalet är snyggare. Jag gillar alla tre av dom nedan men hade nog gillar nr 1 och 2 ännu mer om klacken hade varit större och klumpigare!






Vad tycker ni om dessa skor?



Outfit lördag!


Skor//Bo ohlsson
Jeans//Gina tricot
Tröja//Second hand
Keps//KappAhl



Loppis

Hejsan! Imorse åkte vi till Hammenhög för att gå på loppis (åh vad jag längtar till sommaren då det JÄMT är loppisar). Man fick i alla fall fylla en hel påse/kartong med grejer för endast 100 kr så vi tog med oss en sån där stor IKEA-påse och den blev då helt full med grejer vi plockade på oss. Visar upp sen vad vi fick med oss hem :)



Nu ska jag gå och få mig något i magen..



Köpenhamns modemässa



En del av er kanske minns att i höstas var jag i Köpenhamn en dag och gick omkring på Modemässan, ni kan i alla fall se lite bilder från det här. Till veckan drar den igång igen och jag ska dit fast inte och kika utan vara med som utställare! Eller jag och jag, det är min mamma som ska stå där med sina smycken och jag följer med för att hjälpa till lite. Så på onsdag åker vi till Köpenhamn och kommer hem på söndagen, det ska faktiskt bli himla kul. Och det som är bra är att stället vi ska bo på bara ligger några minuter från mässan så får jag ont är det bara jag går och vilar ett tag, ett plus i kanten!

Nu ska vi fortsätta kika på film här hemma, vi ser nämligen på filmer från min mamma och styvpappas bröllop och från när Liam (min yngsta brorsa) bara var några månader gammal :)



Min fredagsoutfit

Hej hopp! Nu är jag precis hemkommen från sjukgymnasten och har tänkt se det nya The Vampire Diaries avsnittet (man kan se det här) men innan det tänkte jag visa min outfit.



Skor//Bo Ohlsson
Shorts//Avklippta jeans
Keps//KappAhl



Tips tips tips!!

I vanlig ordning kikade jag runt lite på tradera där jag fick syn på de här svarta Acne look-a-like'sen. Om det inte var för att de inte är i min storlek hade jag nog inte kunnat hålla mig från att lägga ett bud på dem, MEN det kanske är någon av er som har stl 38 och är sugna på dom? Utropspriset ligger på 149 kr och auktionen går ut imorgon (28/1) kl 19.01. Klicka HÄR för att komma till annonsen!




Läsarstilen #37

Nu är det 18-åriga Melanie's tur att visa sin outfit här på bloggen, ni kan spana in hennes blogg här; http://melanief.webblogg.se/


Byxor//H&M
T-shirt//H&M


Ibland är en outfit snyggast när den är som enklast, så är det i det här fallet om du frågar mig. Jag har mer och mer fastnat för det svarta och raka byxorna, i vissa fall lite utsvängda också. Jag är faktiskt själv lite smått i jakt efter ett par. Jag Tycker att Melanie passar riktigt bra i sina, nästan så att de utgick från hennes kroppsforn när de gjorde byxorna. Massor av + från moi.



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Två av fyra

Som jag skrev igår så hade Lindex halva reapriset på massor av plagg och accessoarer och med mig hem fick jag två av varje, alltså två plagg och två accessoarer. Här nedan ser ni plaggen, en tajt klänning för 25(!!) kr och en transperant tröja, den med för 25 kr.



Skor - Bo Ohlsson
Klänning - Lindex
Transperant tröja - Lindex
Hatt - Tally Weijl
Väska - Second hand
Jacka - Second hand



Pälsigt i gult

Här har ni min outfit från dagen som utlovat. När det är minus ute och samtidigt blåser får man se till att ha många lager kläder på sig för att inte frysa arslet av sig :P Men jag klarade mig.


Skor//Bo Ohlsson
Jeans//Lindex
Fuskpäls//Second hand
Halsduk//Lindex
Glajjor//Lindex
Skinnvantar//Second hand
Väska//Second hand



En dag i Ystad..

Imorse efter mitt besök hos sjukgymnasten åkte jag och mamma in till Ystad då hon hade en del ärenden att uträtta och jag bara ville ut ur huset ett tag (att åka till sjukhuset räknas inte, haha). Det var så himla härligt för det var strålande sol och den värmde verkligen vilket behövdes då det var nån/några minus ute och lite blåst.



Sen fick vi uppleva något väldigt märkligt.. Det var som sagt strålande sol ute så himlen var blå med lite lite dis här och var och helt plötsligt började det snöa? Jag tror aldrig jag har sett det snöa samtidigt som det är blå himmel och sol? Jaja.



Jag hann in på lite affärer också och inne på Lindex hade dom halva reapriset så jag fick med mig fyra grejer hem för 75 kr, visar nån annan dag vad som fick följa med :)



Sen ikväll dyker en outfit upp men nu måste jag vila för jag har himla ont i ryggen och benet efter att ha gått ovanligt mycket idag.. Vad gör ni ikväll förresten?



Gone for the day..

Det här är ett tidsinställt inlägg för just nu befinner jag mig på smärtcentrum på ett besök som beräknas ta 6 timmar. Yepp, ni läste rätt, 6 timmar. Jag har ingen aning vad som kommer ta sån tid men det är ju inte direkt så att jag har annat för mig, det ska i alla fall bli intressant. Lovar att uppdatera lite vad som blev sagt och gjort.


Skor//Bo Ohlsson
Jeans//Gina Tricot
Tröja//H&M
Jacka//Köpt i London
Halsduk//Lindex
Halsband//Gjort själv
Väska//Second hand



Bloggen är min men även ERAN.

Jag fick en kommentar nyss som jag faktiskt nästan väntat på. Det är "Reb" som skrivit att hon gillade min blogg mer som den var innan när jag skrev mer om min vardag, inte bara kläder/outfits som det är nu. Jag har den här bloggen dels för min egen skull men även för er, jag menar hur kul skulle det vara att blogga utan läsare? Men tillbaka till kärnan i det här inlägget. Ärligt talat finns det är ganska enkel förklaring till varför jag bara bloggar mina outfits och shoppingfynd nu, jag har inget annat att blogga om.

Förut när jag bloggade mer om min vardag var jag bättre i ryggen vilket gjorde att jag kunde göra mer och när jag bodde i Umeå var jag med vänner och kunde blogga om vad vi gjorde, fikahäng, bio, fester, tokigheter osv. Min vardag är helt enkelt urtråkig nu, det enda jag gör är att sova, äta medicin, vara hos sjukgymnasten, ta outfitbilder och se på tv. Och ja det är faktiskt så i princip alla mina dagar ser ut. Ibland åker vi på stan en sväng, tar en fika eller går på nån loppis eller att jag följer med och handlar, det är ungefär höjdpunkterna i mitt liv just nu. Så förlåt om ni tycker bloggen har blivit tråkig men det är endast för att mitt liv är rätt så tråkigt just nu. Men det är klart, jag skulle kunna försöka få in lite vardag de få dagar jag lämnar hemmet förutom att åka till sjukgymnasten. Är ni fler än Reb som vill se mer av min (tråkiga) vardag i bloggen? Om så är fallet ska jag naturligtvis försöka slänga in lite vardagsinlägg nu och då också. MEN, ni som vill se mer vardag, är det något speciellt ni vill se eller ska jag bara visa det jag känner för och köra på lite blandat?



2011//01//24



Skor//Mammas gamla
Shorts//Avklipta second-handjeans
Linne//H&M
Hatt//Tally Weijl



Här ska det röstas igen..

Här har ni veckans alla outfits, är det någon som faller er lite extra i smaken?



Jag lägger min röst på nr 2 och 3.



Sytt

För några dagar sedan satte jag mig och handsydde lite, jag sydde fast en spetskant på ett par jeansshorts och måste säga det att resultatet blev riktigt bra! Lovar att visa bilder om någon dag!




Necklace


Skor//Second hand
Jeans//Gina tricot
Tröja//Nelly.com
Halsband//Gjort själv



Läsarstilen #36

Idag är det 14-åriga Anna som visar sin outfit här på bloggen, ni kan läsa hennes blogg här; Annasdaily.wordpress.com


långklänning: minimum
jeansväst: avklippt gammal jeansjacka
kängor: skopunkten
jacka: lindex
fransväska: mango
halsband: bik bok

Wow! Jag vet inte om jag kan få fram något mer än så just nu men ska försöka ändå. Hur snyggt liksom?!! SUPER SNYGGT är mitt svar. Nu vet jag exakt hur jag ska matcha min nya svarta långklänning, med min jeansväst såklart. Jag kan bara sitta och titta på den här bilden hur länge som helst, den är på något sätt fängslande. Det jag gillar är först och främst den coola looken med jeansväst, tröjan/klänningen men även själva Anna, håret, den avslappnade posen.. Ja allt med andra ord. Full pott! Och förresten, såg ni att hon bara var 14 bast? jag trodde att hon i alla fall var 16.



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



They call me white Devil, black Jesus.

För någon dag sedan skrev jag ju att jag hade ett paket att hämta och i paketet låg mina nya leopardskor. Jäklarns vad balla de var, jag är såå förbaskat nöjd! Byxorna är också nya, de köpte jag på röda korset för 10 kr nån dag sen :)



Skor//Second hand
Byxor//Second hand
Tröja//Second hand
Jacka//Köpt i London

Och imorse så fick jag ett samtal från min läkare i Ängelholm som kikat på mina nya röntgenplåtar och tydligen så såg allt väldigt bra ut, man såg med andra ord inte vad som orsaker mina nya nervsmärtor. Men å andra sidan är det bra att det såg bra ut på bilderna så det känns skönt för vi tror vi vet vad besvären beror på. Min sjukgymnast har sagt att han tror att jag är överrörlig vilket kan stämma rätt bra då det är ärftligt och jag har det från både mammas och pappas sida. Det innebär att när jag belastar ryggen genom att sitta/stå/gå så trycks ryggen ihop och någon disk "åker ur sin position" och trycker mot någon/några nerv/nerver, och när jag lägger mig ned finns inte trycket där och då åker disken på plats och besvären försvinner nästan helt. Och eftersom man ligger ner när man gör röntgen kan man inte se det här eftersom ryggen inte är belastad då. Det är i princip början till ett diskbråck som inte hunnit "utvecklas" än. Det är ju inte säkert att det är det här men det låter rätt så rimligt och vi utgår från det så jag ska fortsätta gå hos min sjukgymnast 3 ggr/vecka där jag ligger i en sträckbänk för att avbelasta ryggen och efter det gör jag lite mag- och ryggövningar för att stärka den. Det är alltså det som ska göras, bygga muskler i magen/ryggen för att tillslut få disken att hålla sig på plats så att nervsmärtorna ska försvinna. Men eftersom det är början på ett diskbråck måste jag ta det jäkligt lugnt, både hemma och hos sjukgymnasten så det inte utvecklas. På tisdag ska jag även på smärtcentrum här i Simrishamn så vi får se hur det går där, om dom kan hjälpa mig lite med smärtan, jag håller er uppdaterade.



Leopard//Nytt

Dom här leopardmönstrade byxorna tror jag inte att jag har visat er..? Jag budade i alla fall hem dem från tradera och de blev mina för ca 50 kr inkl. frakt. Dom var dock rätt stora så igår fick jag som snabbast sitta vid symaskinen för att sy in dem så nu sitter de som en smäck.



Boots//Bo Ohlsson
Byxor//Second hand
Tröja//Second hand
Halsduk//Lindex
Skinnjacka//Köpt i London
Skinnvantar//Second hand
Örhängen//Ur och Penn
Glajjor//Lindex



One tree hill

Hihi, titta vad jag fick hem idag... Yes, tre nya One tree hill boxar som jag köpte för 100 kr styck, kap! Jag har redan säsong 1-4 som jag sett hur många gånger som helst men nu har jag även 5-7 som jag kan se om och om igen, jag har ju sett de avsnitten en gång förut men ändå. Nu har jag även fått mamma att se det så varje kväll/natt sitter vi uppe och ser det, haha. Ja nu vet ni vad jag gör om kvällarna.



Snart dyker en outfit upp så kika in strax igen.



1011//01//19 outfit




Skor//Mammas gamla
Skinnbyxor//Gina tricot 49 kr
Sjal//Second hand 10 kr
Fuskpälskrage//Second hand 20 kr
Ring//H&M



Black Sabbath

Idag fick min nya tröja från Lindex åka på och jag gillar den skarpt! Den är mysig, oversize, snygg färg och till ett bra pris (50 kr). Sen ska jag åka och hämta ett paket som väntar på mig, kan ni gissa vad som finns där i? ;)


Skor//Second hand (110 kr)
Skinnbyxor//Gina tricot (49 kr)
Tröja//Lindex (50 kr)
Väst//Second hand (ca 60 kr)
Ring//Fått av pappa
Armband//Milla of Sweden
Snusnäsduk//?



New in

Förra veckan var jag som sagt på Röda korset och köpte lite grann och här nedan ser ni en del av det som jag fick med mig hem. Alla plagg jag köpte kostade 10 kr styck.



Jag gillar verkligen den rosa halsduken, tror den kommer bli flitigt använd :)



Romantic

Hej hopp! Idag snodde jag åt mig mammas blommiga tights innan hon själv ens hunnit inviga dem, hihi. För att få bort en del av den romantiska och gulliga känslan blev det helsvart till!


Skor//Second hand
Tights//Lindex
Tröja//Second hand
Halsduk//Lindex
Sjal//Second hand
Örhängen//Milla of sweden
Väska//Second hand
Skinnvantar//Second hand
Skinnjacka//Köpt i London



Elin Klings favorit

Titta vilken trevlig överraskning jag fick när jag nyss kikade in på minoutfit.se.




Time to vote

Här är den senaste veckans alla outfits, är det någon ni gillar lite extra?



Min röst landar på nr 4.



I'm the winner!

Åh vad glad jag är just nu, jag har nämligen just fått reda på att jag vunnit en tävling. Jag tävlade hos Sara Strand om en cool ear cuff från Style Hurricane och vann som sagt. Jag har sett dom där ear cuffsen förut och tyckt dom vart riktigt balla och snart är jag ägare till en, wihoo. Så här ser den jag vann ut;



Tack så mycket Sara för att du gillar min stil och valde mig som ägare till ear cuffen :) Och förresten, klicka er in på hennes blogg för hon har en riktigt snygg stil och inspirerar väldigt mycket. Jag har länkat till henne en gång förut när hon var med i Läsarstilen men hennes blogg förtjänar att än en gång uppmärksammas.



Light pink



Skor//Mammas gamla
Oversizetröja//Second hand
Pälsväst//Second hand
Sjal//Second hand



Skinnjacka i oversizemodell

Den här skinnjackan i oversize-modell budade jag hem från tradera förra veckan och den blidde min för 2 kr + frakt. Katshiiiing. Mina nya jeans och linne fick också åka på.



Skor//Mammas gamla
Jeans//Gina tricot
Linne//JC
Väst//Second hand
Skinnjacka//Second hand
Halsband//Gjort själv
Hatt//Köpt i Schweiz



Nytt i garderoben..

Här kommer en hel del nya plagg som jag inte visat för er ännu.

Ribbat linne//JC 25 kr. Oversizetröja//Lindex 50 kr.


Långklänning//Gina tricot 49 kr. Tröja//Second hand 10 kr.



Jeans//Gina tricot 99 kr.



Korsett//Lindex 25 kr (Sjuuuukt billig).



Leopardmönstrad BH//JC 25 kr. Svart BH//Lindex 25 kr.



Trosor//Lindex 15 kr styck.



Ringar//Lindex 10 kr. Örhängen//Gina tricot 40 kr.



Paljettkudde//Rusta 29 kr.



Helt sjukt vilken rea det är på vissa ställen nu, som på till exempel Lindex. De ha "Ta två betala för en" på alla rea underkläder så korsetten och den svarta bh'n blev 50 kr för båda. Puss på det!



Liams rum

Så här mot kvällskvisten har jag och yngsta broder varit ensamma hemma och spenderat lite kvalitètstid med varandra då vi suttit och pratat och ritat. Well här nedan ser ni teckningen jag gjorde som nu så fint pryder broders rumsdörr och oj vad glad han blev för den. Sötnos. Jag kan väl inte påstå att jag är någon konstnär men kreativ det vet jag att jag är  så det lär jag kunna komma långt med. Och tillbaka till teckningen, den är finare i verkligheten för lite här och där är det glitter som tyvärr inte syns på bilden.



Snart ska vi fika här hemma, min styvpappa har precis bakat surdegsbröd. Spännande. Ha en mysig fredagskväll :)



Trelleborg

Idag har jag och moder varit en sväng i Trelleborg då jag än en gång skulle magnetröntgas som jag gör där. Så förhoppningsvis får jag lite svar om mina "nya" ryggproblem nästa vecka. Efter röntgen var vi en sväng på stan, jag kom hem med några fina rea-fynd som jag visar nån annan dag! Igår sa jag ju att jag handlat en del på Röda korset och jag hade lite av det på mig idag, det svarta skärpet (5 kr), väskan (20 kr) och jeansshortsen (10 kr). Jeansshortsen var från början ett par jeans men jag satte saxen i dem! Min nya pälsväst från Nelly fick också åka på idag.


Skor//Bo-Ohlsson
Jeansshorts//Second hand
Skärp//Second hand
Tröja//Second hand
Skinnjacka//Köpt i London
Pälsväst//Nelly.com
Skinnvantar//Second hand

Kofta//Bik Bok



Läsarstilen #35

Idag är det 14-åriga Vendela (som för övrigt är ett super fint namn) som visar upp sin outfit. Ni kan läsa hennes blogg här; http://justvendela.blogg.se


Jeans- Second hand
Skjorta- Lindex
Väska- Second hand
Päls- Gammal
Boots- Din Sko


Vendela säger: "Sedan något år tillbaka har min klädstil utvecklats extremt mycket till den jag är idag. Jag verkligen älskar allt som har med kläder, väskor, skor, yes you name it, att göra. Min inspiration kommer från överallt. På stans alla gator, från modemagasin, bloggar och framförallt min egna fantasi."

Jag tycker det är så förbaskat inspirerande med unga människor som har sin egna stil och vågar sticka ut ur mängden. Imponerande! Brunt och blått är kanske ingen kombo jag själv skulle tänkt på att köra men efter att ha sett Vendelas snygga matchning kanske jag borde ge det en chans. Snyggt!


Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



We're off to never never-land

För ett par dagar sedan såg jag en bild på en blogg där en tjej hade på sig en oversizekavaj och utanpå den på ena armen hade hon ett armband, det var så jäkla snyggt! Idag provade jag själv den kombon och måste säga att jag verkligen gillar den. Idag var jag för övrigt på Röda korset och shoppade lite på deras rea. Haha, jag tycker alltid det är lika kul när second handbutiker som redan från början är billiga har rea för då bli allt extremt billigt! Jag kom hem med ett par tröjor, en väska och ett skärp, lovar att visa upp allt om nån dag.



Skor - Mammas gamla
Jeansleggings - H&M
Tinika - Gina Tricot
Kavaj - Nelly.com
Hatt - H&M
Sjal - Second hand
Ormarmband - Second hand
Ring - Bo Ohlsson



Fucking awesome!

När jag såg de här skorna på tradera för ca en vecka sedan var det kärlek vid första ögonkastet! Vilka skor!! Jag tycker dom är asballa och påminner lite om mina favoritskor som är så nötta att jag vet inte vad. I alla fall så vann jag precis budgivningen på dem, wihooo.




Jag har valt att sälja mina andra leopardskor som nästan är oanvända då klackarna är för höga för min rygg så är du intresserad av dem kan du buda här.



My new jacket!

Imorse var jag och hämtade mitt paket från nelly och jädrans vad nöjd jag är med plaggen, dom satt som en smäck och var precis så snygga som jag hoppats på! Redan idag fick min nya kavaj/jacka åka på, ni ser den här nedan.


Skor//Second hand
Byxor//Lindex
Tröja//Second hand
Kavaj//Nelly.com
Örhängen//Second hand
Väska//Second hand
Halsduk//Lindex



2011//01//11


Skor - Din sko
Byxor - Lindex
Jacka - Köpt i London
Pälsväst - Second hand
Halsduk - lindex
Mössa - Second hand



Lite rea-tips

Har som snabbast kikat igenom Nelly's och H&M's reor där jag fann ett par guldklimpar som jag tänkte dela med mig av! Pälsvästen är som sagt på väg hem till mig men den silvriga klänningen och den svart/vit randiga klänningen från nelly skulle jag inte säga nej till.




Vad tycker ni?

Här har vi då veckans outfits, är det någon ni gillar lite extra?



Jag röstar på nr 4!



2011//01//09

Tjing! Idag bjuder jag på bilder av dess bästa kvalité, *host host*. Nä men det är självutlösaren som fått agera fotograf idag och tydligen gick det inte lika bra som de andra dagarna (min mamma som annars agerar fotograf är nämligen bortrest). Men ni ser ju ändå någorlunda vad jag har på mig!

Skor//Mammas gamla
Jeansshorts//Avklippta jeans
T-shirt//Second hand
Sjal//Indiska
Kofta//Bik bok
Jacka//Köpt i London
Hatt//Tally Weijl



Min insipration

Som säkert en del av er har jag en mapp här på datorn där jag samlar bilder som jag gillar och inspireras av och jag tänkte dela med mig av några utav dem. Dessa tittar jag på då jag först och främst vill inspireras och dessa är några av mina favoriter.





Kul :)




Stay.up's





Skor - Bo Ohlsson 249 kr
Stays up's - H&M 30 kr
Kjol - H&M 49 kr
Skjorta - Second hand 20 kr
Hatt - Tally Weijl 54 kr
Halsband - Gjort själv
Pälsväst - Second hand 60 kr



2011//01//07 outfit



Skor//Mammas gamla
Genomskinlig klänning//Second hand 17 kr
Fodral//Gian tricot
Väst//Second hand 20 kr
Glajjor//Lindex 80 kr



Days with Jen



Visst kommer ni ihåg att ni kan skicka in era outfits till mig som jag sedan publicerar på bloggen? HÄR läser ni om hur man går tillväga :)



Läsarstilen #34

Idag är det 20-åriga Julie som får visa upp sin snygga outfit här på bloggen och ni finner hennes blogg på adressen;

http://www.juliegartha.com

 


Blå kjole fra Cos
Cardigan fra Carlings
Sko fra Din Sko
Hansker fra H&M
Belte fra Gina Tricot

Julie säger:

"Jeg inspireres av mye forskjellig; magasiner, folk jeg ser på gaten, designer kolleksjoner. Men først og fremst inspireres jeg av moteblogger, både personlige og streetstyle, og motenettsider som lookbook.nu. Det finnes så utrolig mange mennesker med fin og inspirerende stil!


Satan i gatan säger jag bara! Åh så fin klänning! Den djupblå färgen, slitsen eller hela klänningens form för den delen! Jag skulle vara snäppet lyckligare om jag också var ägare till en sån klänning :) Sen måste jag säga det att hon verkligen har lyckats med att få en festklänning till en vardagsklänning, ibland är det lite svårt att klä ner ett festligt plagg men hon klarade det galant!
Snyggt!


Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Tips!

Ville bara tipsa om de här dundersnygga skorna som Nelly nyligen fått in, jag skulle mer än gärna äga dem båda. De går loss på 449 kr paret vilket är helt okej.



Nätshopping

Jag klickade mig än en gång in på nellys hemsida för att spana in deras rea och denna gången fann jag två plagg jag bara inte kunde låta bli att klicka hem, än om jag hade sån beslutsångest att jag fick hjärtklappning. Ja, det är sant. Men tillslut blev det så att jag beställde dem efter att ha tittat lite i min inspirationsmapp här på datorn och insåg hur snyggt man kan matcha plaggen..

Jag beställde hem en oversizekavaj för 149 kr och en pälsväst för 99 kr. De sista bilderna är som sagt inspirationsbilderna och jag vill matcha mina nya plagg exakt så där!



Hoppas de hinner komma innan helgen!



Svart och rosa


Skor - Mammas gamla
Byxor - Carlings
T-shirt - Gina Tricot
Body - Cubus
Kavaj - Lindex
Keps - Kappahl



Inspiration

Bjuder på lite klädinspiration så här mellan filmerna.


Pics//lookbook..nu



Gårdagens inköp

Igår var jag som sagt och shoppade lite med Andreas och det här är vad jag kom hem med.
En waspie från H&M som jag fann på rean, jag kommer använda den som ett midjeskärp på oversize'a tröjor och linnen/klänningar!

Köpte även ett par svarta mjukisbyxor i lite finare form, ungefär som dom här nere. Dessa kommer dock från Gina tricot och jag köpte mina på Carlings.





Jag köpte även ett fint läppglans men det är inte så mycket att visa. Ja och så medicin då, om ni nån gång ser mig går jag säkerligen omkring med en påse från Apoteket, tråkigt men sant. Vet ni att jag har varit tvungen att äta så mycket receptbelagda mediciner sen i augusti att jag endast betalar 10% av ordinariepriserna? Ja det är sant, jag har 90% rabatt. Nästan så jag blir rädd.

Idag händer det inte mycket. Kommer nog inte orka ta någon outfitbild för jag ligger fortfarande i pyjamasen, tror det blir att krypa ner under täcket och se någon bra film och bara slappa :) Vad ska ni göra idag?



Ett till paket..

Här är ett paket jag slog in igår som skickas upp till min mormor som en försenad julklapp. Tyvärr är belysningen kass så färgerna ser ju rätt knepiga ut men ni ser ju ändå själva paketinslagningen!




Outfit måndag!

Idag har jag och Andreas (min styvpappa) vart och strosat omkring i Burlövs shoppingcentrum! Jag fick med mig några få grejer hem som jag ska försöka visa imorgon. Så här ser jag iaf ut idag.




"En" veckas outfits..

Nu var det visst ett tag sen jag samlade ihop mina outfits och ni får lägga er röst på den ni tycker är snyggast, så nu blir det outfits från mer än en vecka tillbaka men. Så, har ni någon eller några ni gillar lite extra mycket? Säg gärna varför också :)





Själv gillar jag nummer 8 för att jag älskar mina nya jeans och min rödrutiga skjorta, tycker även bilden är rätt fin med bakgrunden och så, nummer 13 för att den är väldigt enkel men änså snygg sen gillar jag även superlockigt hår till en tajt mössa. Kanske nummer 5 också för att jag gillar min knallrosa tjocktröja dunder mycket.



Vinnarna!

Nu har jag dragit de fyra vinnarna och här är dem!

Vingarna; Mimmie



Döskallarna; Josefin



Korsen; Emma



Nyckeln; Isabellesmamma



Ni som vunnit har ett mejl i inkorgen :) Och till resten av er, kanske bättre lycka nästa gång.



Outfit söndag!





Skor - Bo Ohlsson
Skinnshorts - Second hand
Tröja - Ginn tricot
Pälsmössa - Second hand



Årets snyggaste outfit!

De senaste dagarna har ni fått rösta här vilken outfit ni tycker är snyggast som jag burit under året och den som fick flest röster och vann var decemberoutfiten, den som även jag röstade på!



Nu är för övrigt tävlingen om 4 par örhängen avslutad! Ska försöka dra vinnarna idag men det lär ta lite tid i och med att det inte bara går att dra nummer eftersom alla inte tävlade om alla örhängen. Så, håll utkik i din mejlinkorg under dagen/morgondagen.



Mitt nyår i bilder och text

Här är lite bilder från mitt nyår som jag spenderade med familjen för typ första gången på jag vet inte hur många år, annars brukar jag vara med vänner, ett år var jag även med dåvarande kille.



Till förrätt åt vi snittar.



Till varmrätt serverades soppa med räkor, lax och färska musslor.



Och till efterrätt blev det en super god hemmagjord glass som mamma gjort, den var med smak av björnbär och lime, till det åt vi nötkrokant.



Min fina lillebror.




Jag och moder.



Och så bjuder jag på en familjebild också.



Hur firade ni in det nya året? Hade ni kul?

Inatt kl 23.59 avslutas min tävlingen där du kan vinna snygga örhängen, tävla HÄR!



Outfit 1:a januari 2011

Och så var det ett nytt år ja. Nytt år och nya förhoppningar. Jag börjar mitt nya år i min nya t-shirt som jag inhandlade igår för 39 kr, inte dåligt.


Skor - ?
Skinnbyxor - H&M
T-shirt - Bo Ohlsson
Kofta - Second hand
Skinnjacka - Köpt i London
Hatt - Köpt i Schweiz



Min nyårsoutfit!

Som många av er redan vet är jag så kallblodig att jag vet inte vad så jag fryser mest hela tiden, i och med det var det ju bara att glömma att bära en klänning igår lika snabbt som tanken kom. Som ni ser blev det väldigt enkelt, jeans, en topp och ett lite festligare halsband. Så istället för en festlig outfit la jag lite tid på att fixa håret och sminkade mig lite mer än vanligt, använde mig även utav en silverglittrig eyeliner. Dock togs bilderna rätt sent så håret hann bli lite plattare upptill men äh.



Jeans - Gina Tricot
Tröja - Nelly.com
Halsband - Gjort själv

Hur såg ni ut igår? Länka om ni har en bild annars kan ni ju skriva :)

Inatt kl 23.59 avslutas min tävlingen där du kan vinna snygga örhängen, tävla HÄR!



Mitt 2010

Då var det dags för ännu en årsresumé! Varning, detta är ett låångt inlägg.

Jag firade in 2010 med bland annat detta sköna gäng uppe i Umeå.


Jag gick från att ha rött hår framtill till att..


..färga det mörkbrunt och klippa det lite kortare.


Mamma fotade lite bilder på mig i hennes smycken hon designat och tillverkat som sedan hamnade på hennes hemsida millaofsweden.se.


Vi fick en kall vinter i Skåneland, denna kvällen hade vi den kallaste kvällen med 16 minusgrader.


När jag var i Malmö haffade Malmö Streetstyle mig och knäppte några bilder.


Jag och mamma provbeställde hem lite kläder då vi hade en plan på att öppna en webbutik, vi provfotade även lite som ni ser på bilden.


Sedan var det dags att fota en framsidabild till vår webbutik så vi fixade till denna väggen i vårat uterum.


Den 18 mars var jag och mamma i Ängelholm där temperaturen låg på ca 12 plusgrader och det hade börjat blomma lite smått.


Jag provade göra hemmagjord sushi som blev super god!


Då jag hade tråkigt spenderade jag tiden med att göra om mig själv på en hemsida som heter taaz.com.


I slutet på mars spenderade jag och broder en hel dag utomhus tillsammans.

Vi gjorde den här videon.

En outfit från början av april.


Den 9onde april åkte jag och mamma ner till havet för att fota lite inspirationsbilder till webbutiken. Då jag bar en sommarklänning skulle det ju se somrigt ut än om jag höll på frysa ihjäl.


Den 24 april blommade det överallt i skogarna och det var sååå fint!


I takt med att solen mer och mer började titta fram började även mina fräknar kika fram.


Den 7 maj slog jag och mamma upp portarna till vår webbutik. Om ni undrar varför det inte går att gå in på den nu är för att vi lagt den lite åt sidan i och med att jag bara blir sämre i ryggen igen och mammas tid inte riktigt räcker till.


I maj gjorde jag bland annat dessa smycken.


I mitten av maj kom första "bara-ben-dagen", vad jag njöt! Vi plockade ihop fika och drog till havet för att spendera den varma dagen där.


I maj fick jag även uppleva rapsfälten som är bland det vackraste jag någonsin sett.


Dagen innan min 20-årsdag flög jag upp till Umeå där jag sedan spenderade födelsendagen med bl.a denna brud.


I samma veva var jag med i Frida-tidningen och visade upp en veckas outfits.


Den 29onde maj var jag med mina favvobrudar och vi firade min födelsedag lite i efterskott med att gå ut och dansa. Hanna, jag och karin.


Jag och Sara på utestället.


Sedan åkte jag ännu längre norrut för att hälsa på mina släktingar. På bilden ser ni stället där jag spenderade vartenda lov och även en del helger när jag var yngre. Jag har så många många många fina minnen härifrån!


Sista dagen uppe i norr spenderade jag med Sara.


Vi var ute i skogen och spelade in den här videon.

När jag kom hem igen pysslade jag lite mer och gjorde de här grejerna.


I juni var jag med i en Twilight look-a-like tävling.


Jag och brorsan spenderade några härliga dagar vid havet.


Den 20 juni åkte jag till Stockholm och mötte upp Therese. Dagen efter satt vi och köade i flera timmar för att sedan gå på Twilight Fan Event.

Jag (som ser galen ut) och Taylor Lautner.


Kristen Stewart.


Vi var en heldag på grönan och roade oss.

På grönan spelade vi in den här videon.

Det blev midsommar som vi firade i Stockholm med blomkransar runt huvudet och god mat.


Den 28 juni fick jag ett samtal att jag var en av vinnarna av look-a-like tävlingen jag var med i så dagen efter fick vi bo en natt på hotell gratis och jag fick även 2 biljetter till midnattsvisningen av The Twilight Saga Eclipse.


Vi gick och såg Eclipse på bio på vanliga premiären också.


Väl hemma i Skåneland igen hade vi främmande från norr mest hela tiden så det blev att spendera många dagar vid havet, utflykter, på uteserveringar osv.


I slutet av juni kom min fina vän Hanna och hälsade på mig i några dagar. Hennes sista kväll här tog vi massor av fula kort :P


Var och varannan dag var jag på loppis och fyndade. Här är min favvoloppis i Suckarnas gång!


I början på augusti åkte jag och familjen  över till Danmark där vi var i några dagar och semestrade.


Den 12 augusti åkte vi över igen (dock inte hela familjen) för att gå på Köpenhamns modemässa.


Jag och mamma fotade massor av bilder till hennes hemsida, ni kan se dem här.


Jag gjorde ännu mer smycken.


Den 22 september var en stor dag för mig, jag stelopererade ryggen och satte även in en diskprotes pga mitt diskbråck.


Efter ca en vecka på sjukhuset i Ängelholm där jag opererades som ligger ca 2 timmars bilfärd från mitt hem fick jag åka hem!


Efter ett par veckor i sängen kunde jag sakta men säkert börja bjuda på lite outfitbilder igen och röra mig utanför huset. Efter mycket letande hittade jag äntligen ett par skinnshorts, dessa fyndade jag på Röda korset för 50 kr!


I novembermörkret pysslade jag ihop det här halsbandet.


I mitten/slutet på november kom snön och vi fick än en gång en vit jul i Simrishamn.


Julafton spenderas med familjen.


I korta drag så har mitt 2010 sett ut så här. Än om det hänt mycket roligt i år så måste jag ändå säga att 2009 var ett bättre år, i alla fall för mig med tanke på min rygg som förstört så mycket för mig i år.

Mitt 2009
Mitt 2008

Ps. Idag den 1/1 kl 23.59 avslutas min tävling så se till att tävla innan dess. Klicka här för att tävla!