Alltid lika kul



Jag hann knappt lägga ut min outfit på minoutfit.se innan den fått en drös med röster och även blivit en av Elin Klings favoriter, ännu en gång. Jag blir lika glad varje gång :)



Outfit torsdag den 31 mars




Skor//Mammas gamla
Skinnshorts//Röda korset 50 kr
Skärp//Eriks hjälpen 25 kr
Topp//Eriks hjälpen 23 kr
Ear cuff//Gjort själv

Tjena! Såg nyss finalen av Stylisterna och måste säga att jag tycker rätt person vann. Såg ni på Stylisterna? Och tycker ni i så fall att rätt person vann? Jag gillar verkligen stylingprogram, har börjat se på Superstylisten Jonas på tv3 och tycker det är himla bra och underhållande. Om ni inte sett det borde ni göra det, man kan se det gratis på tv3play. Nu ska jag även börja se The Rachel Zoe project, har sett några avsnitt men har missat så många så jag ska börja se det från början nu.

Nu ska jag sätta mig och pyssla med alla mina nya fjädrar, det lär bli bra :)



Inspireras



Jag känner att jag har tappat en del inspiration vilket på senaste har lett till att jag visat en del outfits jag själv inte ens tycker om. Det ska det bli ändring på känner jag! Jag har kikat i mitt outfits-arkiv och sparat en del jag verkligen tyckt om för att inspirera mig själv och det funkar, så nu ska jag dyka in i garderoben.



Läsarstilen #43

Idag är det 14-åriga Fanny som delar med sig av sin outfit. Ni kan läsa hennes blogg här; www.stylebyfannie.blogg.se


Byxdress: H&M
Halsband:Glitter

Skor: Scorett

Ringar: Ginatricot och JC


Fanny säger: Just nu inspireras jag av allt från lookbook till kändisar till bloggar osv.
Jag gillar att klä mig i mörka toner, basplagg som jag tuffar till med accessoarer och coola ringar. Gillar att kombinera tuffhet men lite söthet i kläderna :)


Här är ännu ett bevis på att en helsvart outift inte behöver vara tråkig och deprimerande utan att det faktiskt kan vara riktigt snyggt! Jag gillart. Shortsdressen var dessutom underbart fin.



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Outfit måndag!

Idag har jag inte gjort mycket för världen, har egentligen bara varit hos sjukgymnasten, tatt en promenix och dolat på lite i rummet. Snart ska dock jag och Liam spela Monopoly city! Förresten, igår fick jag ett himla roligt mejl med ett erbjudande som jag genast tackade ja till, jag tänker inte berätta vad det var för något utan det får ni vänta med till i mitten av april :)


Skor//Mammas gamla
Jeansshorts//Second hand (spetsen har jag sytt dit själv)
Tröja//Mammas
Ear cuff//Gjort själv



Resultatet (några månader för sent)..

Jag har ju helt glömt bort att visa er hur resultatet blev då jag sydde fast ett spetsbandett par shorts jag budade hem från tradera ett par månader sen! Så här blev det i alla fall.



Vad tycker ni?



Gårdagens outfit


Skor//??
Byxor//H&M
Tröja//Nelly.com
Jacka//Köpt i London
Väska//Second hand
Hatt//Second hand
Halsband//Milla of Sweden



Lund-Malmö-Limhamn-Ystad

Hejsan. Idag har jag och mamma varit på vift (inläggen som publicerats idag var tidsinställda). Vi har varit på kundbesök för hennes företag så vi har varit i Lund, Malmö, Limhamn och Ystad.

Den här super duper duper super duper snygga kläddockan fann jag i en butik i Lund och hur jäkla fräck var inte den?! Åh, en sådan skulle jag gäääärna vilja ha.



Sedan drog jag en shoppingrunda inne på Panduro där jag fann väldigt fina grejer för att göra nya smycken :)



Momma :)



Och moi. Hela outfiten dyker upp imorgon.



Sedan drog vi vidare till soliga och varma Malmö.



Där satte vi oss på en parkbänk i solen bland massor av blommor och käkade lunch.



Några bilder från Limhamn och Ystad har jag tyvärr inte. Hittade en jättefin bikini inne på H&M förresten får se om det blir ett köp :)



Orange

När jag ser dom här bilderna på Angelica Blick vill jag bada i orange'a kläder. Jäklarns så snyggt det är! Den översta klänningen är verkligen hur fin som helst.


Bildkälla//AngelicaBlick

Vad tycker ni om färgen orange på kläder?



Snyggingar till budgetpris

Skor är verkligen en materiell grej som kan få mitt hjärta att dunka lite snabbare än dess vanliga takt. På nelly.com finns dessa skönheter och oj oj vad gärna dom hade fått flytta in hos mig! Jag kan verkligen inte välja vilken som är min favorit, den svarta är ju skitsnygg och den skulle nog bli mest använd just på grund av färgen men den orangea skon var ju dunderfräck, mest färgen då. Men sen är ju de beiga med träklack också jäkligt snygga.. Svårt val som ni ser.

Gillar ni någon av de här ovan?



Har ni någon favorit?



Jag röstar på nr 5.



Outfit söndag!


Byxor//Lindex
Tröja//Lindex
Skinnvantar//Second hand
Väska//Second hand
Hatt//Second hand
Halsduk//Lindex



En sväng i Ystad

Tjollahopp! Vaknade klockan 12 idag vilket var ett bra tag sen nu fast egentligen var ju klockan "bara" 11 eftersom man ställde fram klockan en timme i natt. Vi bestämde oss i alla fall för att åka till Ystad ett tag för att fördriva tiden.



Sen gick vi ut och åt på restaurang och det var super duper gott! Stora portioner får man dessutom, jag åt upp ungefär hälften så den andra halvan ligger nere i kylen just nu som jag kan mumsa på ikväll.



Sedan gick/åkte vi bara omkring lite, for bl.a och spanade in Ystads strand.



Snart ska jag och brorsan påbörja säsong 2 av Prison break så det blir mys.
Förresten, kika in snart igen för att spana in min outfit!



GRATTIS!



Idag vill jag uppmärksamma min pappa lite extra då det är hans födelsedag! Så än en gång, Grattis på födelsedagen pappa :)



Tävlingen

Som jag har nämnt förut så har jag gjort smycken till en tjej som ska ha en tävling på hennes blogg. Well, nu är tävlingen uppe! Ni hittar den hos IanSomerhalder.blogg.se. Det är enkla tävlingsregler så se till att vara med och tävla nu :)

Man vinner ett av dessa smycken (som jag har tillverkat) och man väljer själv vilket.





Så, vill du bli ägare till ett av dessa halsband gå in HÄR och tävla.



Läsarstilen #42

Idag är det 23-åriga Siri's tur att få dela med sig av sin snygga outfit! Ni kan läsa hennes blogg här; http://siribeckman.se.


Jeans - Acne
Topp - Nolita
Pälsväst - Lanvin <3 H&M


Siri säger; Skriver om mode och stil ur mina ögon och det som inspirerar mig, så som klassiska stilikoner, modefotografier, filmer och så vidare. Det går ju att inspireras av precis vad som helst egentligen :)

Oh oh oooh, den där pälsvästen skulle jag allt vilja sätta fingrarna i, super duper snygg!! Jag gillar den mörka kombinationen men även att henne jeans bryter av allt det svarta annars skulle det nästan ha blivit för matt och svart. Den här outfiten får många plus från mig :) Ni borde spana in hennes blogg för hon varierar sin stil ganska mycket från dag till dag vilket är roligt att se.



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



My hair

Kände att det var dags för en lite hår-historia igen, nämligen mitt hår. Tror jag gjort något sånt här inlägg innan men kände att nu var det minsann dags igen :)

Så här såg mitt hår ut i september 2009, jag hade mellanlångt hår och raklugg.



I mitten av oktober 2009 bestämde jag mig för att göra en drastisk förändring vilket resulterade i kort hår som var knallrött framtill och mörkbrunt baktill.



I januari eller februari 2010 klippte jag håret lite kortare (det hade växt ut en del sen det första korthåriga klippet) förutom luggen, färgade även hela håret mörkbrunt.



Sedan bestämde jag mig för att jag ville spara ut håret igen och lät det vara orört så håret blev lite längre och återgick till min mellanbruna hårfärg.



Och ja, än idag så sprar jag ut mitt hår och det går i sakta mak framåt, de största stegen tror jag dock att luggen gör som bara växer och växer, tror jag ska korta den några centimeter snart.



Vad tycker ni? Har ni någon favorit?



Outfit fredag!


Jeans//Lindex
Kofta//H&M's killavdelning
Väst//Nelly.com
Hatt//Second hand
Ear cuff//Gjort själv



En liten tjuvtitt..



Igår gjorde jag som sagt tre halsband och här har ni en liten liten tjuvtitt på dem. Som jag skrev så ska dom användas som pris i en tävling på en annan tjejs blogg så när hennes tävling är uppe visar jag hela bilderna :) Nu ska jag kila till sjukgymnasten!



Balla stövlar



I förrgår när vi var på Bo Ohlsson fick jag syn på dessa stövlar.. Hur coola var dom inte?!! Jag tycker dom var grymt balla och skulle mer än gärna vilja ha ett par. Tyvärr vet jag inte vad priset är (det stod inte) men tippar på 200-300 kr ifall någon är sugen.



Det blev till att pyssla..



Tidigare idag skrev jag ju att jag antingen skulle pyssla eller se på någon film men det slutade med det förstnämna. Jag gjorde tre olika halsband men tänker inte visa dem ännu för ett av dem ska nämligen lottas ut, inte på min blogg utan på en annan blogg. Jag kommer självklart säga till när den tjejens tävling är igång så ni kan vara med och tävla :)

Nu hade jag tänkt borsta tänderna och så för att sedan läsa en tidning och efter det sussa, är nedrans trött. Ha en mysig kväll och god natt!



Klingens favvo!



Once again. Kul!



Jag håller mig på rummet..

Idag har jag gett mig själv rumsarrest, eller jag ska i alla fall hålla mig här inne så mycket som det bara går. Varför? Jo för att en våning ner ligger mamma med magsjuka. Jag vill verkligen inte inte inte iiiinte bli smittad! Det tokiga är bara att senast igår eftermiddag drack vi ur samma dricka, alltså då hon redan bar på bakterierna. Nu proppar jag i mig vitpepparkorn och proviva samtidigt som jag spritar händerna flera gånger i timmen. Ni kan väl hålla tummarna för att jag inte blir smittad och samtidigt hälsa mamma krya på sig :)



Nu funderar jag på att antingen sätta på en film eller sätta mig och pyssla med mina nya fjädrar.. Svårt val, hihi.



Outfit och lite nytt

Hej hopp! Utomhus är det soligt men blåser orkan så det fick bli inomhusbilder idag. Den orangea toppen var den jag köpte på Erikshjälpen Second hand igår och den kostade 23 kr, skärpet köpte jag också där och det gick på 25 kr.



Hatt//Second hand 5 kr
Topp//Second hand 23 kr
Skärp//Second hand 25 kr
Jeans Gina tricot 99 kr

Jag älskar snygga och billiga outfit, denna gick endast på 152 kr, rubbet! :)



Elsas mode



När jag var hos Therese senast så fick jag boken Elsas mode av henne som hon tyckte jag skulle läsa vilket jag också gjorde när jag kom hem. Det enda jag kan säga är varför har jag inte läst den tidigare?! Jag tyckte den var himla bra och man blev inspirerad av den eftersom den handlar om just mode och bloggar och hennes framgång inom dessa områden. Jag tror att många av er skulle gilla den så jag kan starkt rekommendera den! Nu måste jag se till att få tag på Elsas värld, den andra delen! Spännande :)



Lite smått och gott..

Hä rär det jag fick med mig hem från Bo Ohlsson tidigare idag, lite smått och gott helt enkelt.

Tunnstrumpbyxor 35 kr, fjädrar 6 kr/förp (blev helt till mig när jag fick syn på de här färgsprakande fjädrarna, här ska det pysslas!), peelingvantar 15 kr, hårborse 10 kr, kammar 12 kr, maskara 25 kr (får se om det är något att ha..), små Elvis block 3 st för 10 kr.



Just de, glömde fota två grejer, köpte även ett par hörlurar till datorn och så ett laptop sticker med tigermönster, det ser ut så här.



Outfit onsdag 23 mars



Skor//Bo Ohlsson
Fodralklänning//Gina tricot
Skjorta//Second hand
Kappa//Nelly.com
Hatt//Second handd



Erikshjälpen - Nytt

Vi åkte aldrig till Ystad idag utan det blev endast Tomelilla där vi först var på Bo Ohlsson och sen
gick vi in på Erikshjälpen Secondhand som hade öppet idag. Från båda affärernaa fick jag med mig en del saker, vissa saker roligare än andra.

Den här väskan tyckte jag var så himla fin, fint sliten också. Den köpte jag på Erikshjälpen för 30 kr och den var helt klart värd varenda krona! Antingen kommer jag använda den som väska eller så får det bli en fin prydnad.




Från Erikshjälpen fick jag även med mig en topp och ett skärp men dem får ni bara en sneak peek bild på just nu, bättre bilder kommer troligtvis upp imorgon.




Drar till Ystad!



Nu hade jag tänkt åka till Ystad en sväng, har även tänkt åka förbi Bo Ohlsson i Tomelilla, behöver smågrejer som nylonisar osv. Vi hörs sen idag då jag bjuder på en outfit, lite av den ser ni på bilderna ovan :)
Kram!



Sommarinspiration #3

I sommarvärmen när solen steker på huden kan jag tycka att det är riktigt obehagligt att ha tajta plagg på mig så sådana dagar kommer jag mest troligt trippa omkring i något liknande som nedan.




Prison break



Just nu sitter jag och broder och kikar på Prison break som jag fick honom att börja se igår. Den serien är ju verkligen skitbra - första säsongen i alla fall sen blir den tyvärr bara konstigare och konstigare. Men men, vi får se hur långt vi orkar se. Vi har redan hunnit beta av 9 avsnitt och vi har ju hela kvällen framför oss. Nu vet ni vad jag sysslar med ;P

Vi hörs imorgon igen då jag hoppas på lika fint väder som idag.
KRAMAR!



Outfit tisdag!

Idag blidde det minst sagt slappt och enkelt men ack så bekvämt.


Skor//Bo Ohlsson
Byxor//Second hand
Skärp//Second hand
Tröja//Second hand
Örhängen//Gjort själv



14,5 plusgrader, en dag ute!

Jag måste bara säga wow! Idag har vi haft hela 14,5 plusgrader, fattar ni hur härligt det är?! Jag och mamma bestämde oss ganska snabbt för att vi skulle ut och göra nånting så vi drog på oss vindkläderna (tyvärr blåste det ganska rejält, som vanligt) och stack ut. Vi började med en promenad i en skog och sedan i ett av koloniområderna. Det var så förbaskat skönt med klarblå himmel, strålande sol och massor av blommande blommor :)




Mami och jag.



Efter nån timme så hoppade  vi in i bilen och körde till ett av fiskelägena, Vik. Vi köpte med oss sushi och satte oss mot en stenmur precis vid en liten bäck och väldigt nära havet. Det var så mysigt och sitta i solen, käka gott och bara njuta av en vårdag.



Puss på den här dagen!



En mix med rött och rosa

Jag älskar rosa, speciellt knallrosa men jag gillar även rött, vinrött så det fick bli en mix med dessa två färger idag, ihop med min tredje favoritfärg då, svart såklart ;)





Skor//Bo Ohlsson
Skinnbyxor//Gina tricot
Skjorta//Second hand
Tröja//Second hand
Hatt//Second hand



7 olika outfits..

Dessa 7 outfitsen visade jag upp förra veckan, är det någon av dem som faller er lite extra i smaken?



Min röst hamnar på nr 7.



Knäppt enda upp..

Idag provar jag en trend som har synts ett tag nu men som jag inte riktigt vågat mig på, nämligen att bära en skjorta knäppt enda upp och utanpå det en tröja. Det är en trend som jag själv tycker är fulsnygg, egentligen tycker jag att det är väldigt töntigt och ganska fult men å andra sidan tycker jag att det är rätt ballt och lite småsnyggt. Därmed fulsnyggt. Vill ni se hur jag har matchat det här? Ja då får ni minsann kika in senare idag :)




Handgjorda smycken säljes!

Alla smycken är handgjorda av mig. De med en ear cuff går att bära på två olika sätt som ni ser på bilderna nedan, man väljer själv var man sätter själva cuffen. Vissa av smyckena finns det endast 1 av så det är först till kvarn som gäller och alla örhängen säljes separat, det är alltså inga par. Alla smycken leveraras i en smyckepåse.

Så här gör du för att beställa: Skicka ett mejl till [email protected] och skriv Smycke som ämne/rubrik. I mejlet så skriver du vilket/vilka smycken du vill köpa genom att skriva deras namn, dvs namnen som står med tjock text, t.ex Ear cuff kortlek. Sedan är det bara att invänta svar från mig då jag lämnar mina kontouppgifter (jag skickar smyckena när jag ser att pengarna kommit in på mitt konto) och sedan tar din adress. På varje beställning tillkommer en fraktkostnad på 10 kr.

Ear cuff kortlek. Öronkroken är i 925 sterlingsilver och den smala kedjan är metall pläterad med sterlingsilver.
Pris: 99 kr.



Till vänster: Örhänge groda. Öronkroken är i 925 sterlingsilver och kedjan är metall pläterad med sterlingsilver.
Pris: 59 kr.

Till höger: Örhänge kedjor. Öronkroken är i 925 sterlingsilver och de smala kedjorna är metall pläterade med sterlingsilver.
Pris: 59 kr.



Till vänster: Örhänge fjäder turkos. Öronkroken är i 925 sterlingsilver och den tjocka kedjan är metall pläterad med sterlingsilver.
Pris: 69 kr.

Till höger: Örhänge fjäder rosa. Öronkroken är i 925 sterlingsilver och den tjocka kedjan är metall pläterad med sterlingsilver.
Pris: 69 kr.



Till vänster: Örhänge fjäder gul. Öronkroken är i 925 sterlingsilver och den tjocka kedjan är metall pläterad med sterlingsilver.
Pris: 69 kr.

Till höger: Ear cuff orange fjäder. Öronkroken är i 925 sterlingsilver och de små och de tjocka kedjorna är metall pläterade med sterlingsilver.
Pris: 99 kr



Till vänster: Ear cuff turkos fjäder. Öronkroken är i 925 sterlingsilver och de små och de tjocka kedjorna är metall pläterade med sterlingsilver.
Pris: 99 kr.

Till höger: Ear cuff lila fjäder. Öronkroken är i 925 sterlingsilver och de små och de tjocka kedjorna är metall pläterade med sterlingsilver.
Pris: 99 kr.



Långt fjäderörhänge röd/orange. Öronkroken är i 925 sterlingsilver och de små kedjorna är metall pläterade med sterlingsilver.
Pris: 99 kr.



Till vänster: Ear cuff peace. Öronkroken är i 925 sterlingsilver och de små kedjorna är metall pläterade med sterlingsilver.
Pris: 99 kr.

Till höger: Ear cuff kors. Öronkroken är i 925 sterlingsilver och de små kedjorna är metall pläterade med sterlingsilver.
Pris: 99 kr.



Har ni något eget önskemål eller någon fråga är det bara att mejla mig; [email protected]



Vår, äntligen vår..

Idag kan man snacka om att det varit årets första riktiga vårdag, på riktigt! Det har varit flera plusgrader och solen har varit framme precis hela dagen och den är fortfarande det. Detta "firades" med att snabbt städa undan i uterummat och för första gången i år sitta där ute och fika utan att frysa minsta lilla (utan massa tjocka kläder dessutom).



Jag flyttade även min lilla pysselverkstad till uterummet för att få njuta av solens sken och värme samtidigt som jag pysslade ihop 13 nya smycken. Dessa smycken är dock inte till mig utan efter lite förfrågningar från er har jag nu bestämt mig för att sälja några smycken jag tillverkat! Jag får se om dem kommer upp ikväll eller imorgon och det är först till kvarn som gäller så håll utkik :)



Jag har haft en riktigt bra dag med andra ord.
Vad har ni gjort idag?



Outfit söndag

Vet ni vad..?! Jag tror banne mig att solen läser min blogg och att den sett hur desperat mycket jag saknar den för idag kom den minsann på besök och är fortfarande det. Jag gillart! Så här ser jag i alla fulla fall ut idag.



Boots//Bo Ohlsson
Jeans//Second hand
Tröja//Second hand
Väst//Nelly.com
Hatt//Second hand
Jacka//Köpt i London
Earcuff//Gjort själv



Lanzarote dag 7

Och så var vi inne på den sista dagen på Lanzarote, eller näst sista men den allra sista hann vi mest bara packa och så innan flyget gick.

På morgonen tog jag och mamma bussen till Puerto del Carmen där vi gick omkring ett par timmar i den stekande värmen.




Vi bad en annan turist ta ett foto på oss :)




Älskar den här bilden, ser ut som ett vykort!



Det var så himla kul för i det samhället så hade de poliser som stod och skrek i visselpipor på vägarna istället för rödljus, sånt man bara sett på film typ.



När vi kom till hotellet igen så la vi oss och solade lite.



Mot eftermiddagen så fotade jag och mamma en del inspirationsbilder för hennes smycken som ska ut på hennes hemsida. Här är några bilder, dock inte dom vi kommer använda oss utav.




Sen på kvällen begav jag mig ut själv och gick i mörket och kikade i massa souvenirbutiker och köpte upp mina sista utlandsslantar.



Handmade feather-necklace

Det här halsbandet pysslade jag ihop igårkväll.



Vad tycker ni?



Dagens klädsel


Skor//Bo Ohlsson
Jeans//Second hand
Tröja//Lindex
BH//Lindex



Sommarinspiration #2

Så här vill jag trippa omkring i sommarvärmen. Åhh vad jag längtar!



Shorts//Avklippta secondhand jeans
Skärp//Second hand
Linne//Bik bok
Örhängen//Gjort själv



Det är dags för fredagsmyyyyyyys...


Nån vecka gammal bild.

Hörrni, då var det fredag igen! Vi ska snart käka middag och klockan åtta sitter vi som fastklistrade framför tv'n då "Så ska det låta", ett av världens härligaste program drar igång igen. Har inte kollat ännu vilka som är med i kvällens program men förhoppningsvis är det ett skönt gäng.

Jag ville mest bara önska er en trevlig helg och så hörs vi imorgon igen om inget spännande hinner dyka upp under kvällen.
Kramar <3



Feathers

Igår innan jag gick och la mig för natten så pysslade jag ihop ytterligare 3 smycken och så här blev dom.



Mest gillar jag nog den översta, eller kanske den understa, kan inte riktigt bestämma mig :)
Vilken gillar ni mest?



Smått och gott från H&M

Som snabbast kikade jag in på H&M's hemsida som jag inte varit inne på på ett tag nu och jag fann minsann några saker som gärna skulle få flytta in till min garderob inför sommaren.





Bilder i massor

Min farmor och farfar har massor av fotoalbum hemma hos sig fullproppade med bilder, och varje gång jag är där sitter jag i timmar och bläddrar i dessa album. För något år sedan bestämde jag mig för att framkalla ett par hundra bilder som låg på datorn och sen dess har jag med jämna mellanrum framkallat mina bilder. Jag måste bara säga att jag ääälskar det, jag tycker det är fantastiskt att ha fotoalbum proppfulla med bilder och kunna sitta och bläddra i dem. Det är en helt annan känsla än att kolla på bilder på datorn, jag lovar. Senast i förrgår fick jag hem ca 300 bilder som jag nu sorterat och satt in i ett av mina album.

På min dörr har jag dessutom satt upp några förstoringar.



Det här fotoalbumet köpte jag på Lanzarote och det är nu fyllt med fina semesterbilder från resan.



I min bokhylla står mina älskade fotoalbum uppradade.



Jag har tyvärr inte hunnit skriva bildtexter till alla bilder än men det kommer :)



Brukar ni framkalla era bilder eller har ni som jag hade det förut, allt digitalt?
Ps. Här finns ett erbjudande för nya kunder hos Fuji direkt och Photobox där man får beställa 100 bilder gratis och endast betala portot.



Outfit 17 mars, torsdag!



Kjol//Second hand
Tröja//Second hand
Earcuff//Gjort själv



Pink lady



Tråkigt, fult och äckligt väder ute. Jag skulle lika gära kunna gå i ide för att vakna upp om en månad när våren är här på riktigt, eller tills det kommer en solig dag. Jaja, i och med det tråkiga vädret fick en stor och mysig tröja åka på, det kändes passande! Hur jag har matchat den får ni se om ni kikar in lite senare idag :)



Lanzarote dag 6, Bildbomb!

Dag 6 så hade vi också hyrbil så direkt på morgon hoppade vi in i bilen och körde på några små vägar tills vi kom till de här stenarna eller vad man ska kalla dem.



Sedan körde vi vidare till Teguise där det var en stor och riktigt mysig söndagsmarknad (det var där jag köpte de rosa örhängena, halsbanden och fotoalbumet som jag har visat).




Efter några timmar på marknaden hoppade vi in i bilen igen och körde vidare till andra små samhällen.



Efter ett tag fick Liam bara ondare och ondare i örat så det var bara att köra till närmaste sjukhus för att få medicin utskriven.



Efter att han fått i sig någon dunder medicin blev han glad igen!



På eftermiddagen körde vi "hem" igen där vi gick ut och åt på restaurang där det var superbilligt! De hade en buffé med 90 olika rätter det fanns allt från olika soppor, köttgrytor, kycklinggrytor, räkrätter, friterade grejer, frukter, glass, ja allt man kunde önska sig. Gissa vad det gick på..? 45 svenska kronor och då fick man äta hur mycket man ville och efterrätt ingick, buffén var dessutom den godaste jag någonsin ätit!



När vi kom till hotellet på kvällen upptäckte jag att jag bränt mig, det gillades inte!



Och så såg den dagen ut :)



Läsarstilen #41

Hörrni, nu drar vi igång igen med Läsarstilen som haft ett litet uppehåll. Det är Linnea som driver bloggen http://linneaekvalls.blogg.se som visar sin outfit här idag!



Linnea säger;
"Inspireras gör jag mestadels av stora modebloggare som fashiontoast, fashionsquared, lisaplace m.f. Dock älskar jag även att inspireras av människor på stan och olika streetstyle-hemsidor! Lookbook.nu är en riktig guldgruva! När det kommer till kändisfronten inspireras jag en del av Nicole Richie, Olivia Palermo, Mary-Kate Olsen och Vanessa Hudgens."

Hur snyggt?! Jag verkligen stört-älskar mixen med skjortan, de höga bruna shortsen och rosetten kring halsen. En riktigt inspirerande outfit, tjej och bilderna. Tänk vad mycket läckra bilder gör för en outfit. Det här är nog en av de snyggaste outfitsen som jag postat i kategorin "Läsarstilen", ja då förstår ni nog hur mycket jag gillar den!



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!



Outfit 16 mars!

Idag slängde jag som snabbast bara på mig några kläder och det resulterade i detta.


Boots//Bo Ohlsson
Jeans//Lindex
T-shirt//New Yorker
Kofta//Bik bok
Jacka//Köpt i London
Väska//Second hand
Örhängen//Gjort själv



Resten av smyckena jag gjort..

Här kommer resten av smyckena som jag gjorde i förrgår, hann få ihop ett gäng som ni ser :)




Någon favorit?



Sommarinspiration #1

Efter att vi kom hem från vår utlandsresa för någon vecka sedan så har jag längtat efter sommaren så jag snart tror att jag spricker! Men snart snart snart så kommer i alla fall våren och sedan den efterlängtade sommaren. Jag har fotat några outfits som jag längtar efter att få bära och här är en av dem.




Sjukgymnastik!



Nu sticker jag iväg en sväng för att posta massa brev och paket men framförallt för ett besök hos herr sjukgymnast för lite träning. När jag kommer hem igen ska jag bjuda på några sommaroutfits, ett litet smakprov ser ni här ovan. Puss!



Mer från Röda Korset

Här kommer ytterligare några saker jag fick med mig hem från Röda Korset förra veckan, en blommig sjal för 5 kr.



Små silvriga fat. Jag har alltid varit förtjust i små silvriga fat som dessa och när jag fann dem för 1 kr styck köpte jag de sexton som fanns. Just har jag ingen nytta av dem men sen kommer jag ställa blockljus på dem, ha som glasunderlägg vid dukningar, kanske göra/ha desserter på dem osv.



Nu har jag tänkt sminka mig och få i mig lite käk, sen funderar jag på att fota lite sommarinspiration.
Kram!



Typ en outfit..

Tänkte att jag kunde visa hela klädseln från det jag hade på mig en stund idag då vi fotade smyckena jag har gjort. Jag ser hemsk ut på första bilden men det var den enda där man såg hela klädseln så den får helt enkelt duga. Det var förresten den här korsetten som jag köpte på Lindex ett par månader sen för endast 25 kr, galet billigt!


Shorts//Avklippta secondhand jeans
Korsett//Lindex
Örhängen//Gjort själv

På sista bilden ser ni förresten mitt morfinplåster som nu ersatt mina (eller några av mina) värktabletter. Hittills tror jag att det funkar, känner då inte att jag har ondare än vanligt i ryggen så förhoppningsvis fungerar det. Dock har jag börjat tänka på en grej.. Tänk i sommar när jag ska sola, då måste jag har ett stort jäkla plåster på skuldran (eller överarmen), vad snyggt det kommer vara haha. Får se till att sätta det på exakt samma ställe då hela tiden, eller om jag har TUR så kanske jag inte behöver så stark medicin då, det är ju drömtanken!



Nya egentillverkade smycken

Som utlovatt kommer här ett par bilder på en del av smyckena jag gjorde igår, jag får dela upp bilderna i två inälgg annars blir det så många bilder.






Har ni någon favorit? Själv gillar jag nog mest ear cuffen med de silvriga kedjorna och korset.



Ear cuff



Igår tog som sagt min kreativa sida över och det resulterade i massor av nya smycken. Gjorde mest en massa ear cuffs men det är ju jäkligt snyggt faktiskt. En av dem åkte på idag som ni ser på bilden ovan men jag har fotat dem alla så bilder på dem dyker upp senare idag (och då i bättre kvalla!) :)



Lanzarote dag 5

Femte dagen bestämde vi oss för att hyra en bil så vi kunde se oss omkring mer på ön, sagt och gjort! Vi började med att köra till El Golfo till en strand där det med vågorna brukar komma in stenar med olivin på som är en grön kristalliknande grej.





Det blev en del stopp på olika ställen och ett av dem var Playa Blanca där vi köpte massa småplock och satte oss på stranden och käkade lunch.



Sedan blev det bad (dock inte för mig som tyckte vattnet var för kallt, som vanligt, haha).




En bild på hela familjen :)




Resten av Lanzarote-köpen

Tänkte visa resten av grejerna jag fick med mig hem från Lanzarote!

Dessa har ni redan sett fast då på mig men tänkte att ni kanske ville se dem på närmare håll. Köpta för 9 kr.



Nya pilotglajjor! Älskar pilotisar på sommaren, har redan ett par men de har guldkant så tänkte att helsvarta också kunde vara bra att ha. Ca 70 kr.



Två halsband, 9 kr styck.



Och det här fick bli min souvenir, ett fint fotoalbum som ska fyllas med bilder från resan. Har framkallat ca 300 bilder som jag väntar på ska landa i brevlådan vilken dag som helst.




Lanzarote dag 4

Inne på hotellområdet. På hela Lanzarote var det kaktusar precis överallt och dom var jäkligt stora också.



Sola och kortspel.



Middagen åt vi ute på balkongen. Åh vad jag längtar tills det blir sommar här och man kan börja sitta ute och äta lunch och middag.





Mot eftermiddagen gick jag och mamma på promenix.




Lite så där såg vår fjärde dag ut i bilder :)



Kreativiteten flödar..

För några dagar sedan när jag rensade och städade undan inne i vårat pysselrum så hittade jag massa fina fjädrar som jag blev väldans förtjust i och sen dess har jag inte riktigt kunna släppa dem. Igår när jag skulle sova låg jag säkert i en timme och tänkte på smycken jag skulle kunna göra av dem och bollade idéer med mig själv hit och dit. Så efter lunh någon gång plockade jag med mig massa småprylar till mitt rum och satte igång med pysslandet, oj vad jag saknat det. Jag älskar ju att pyssla det sitter bara i att ta sig för och göra det ibland också.

Så här ser det ut på mig skrivbord just nu.



Har plockat lös massa små berlocker från halsband jag aldrig använder.




Här är en liten sneak peek på de två smycken jag hittills hunnit göra. Helbilder kommer om nån/några dagar :)




Nu ska jag bara vila ryggen ett tag så jag orkar sitta lite till.



Jag och Therese.

Fick precis en kommentar från Lina som skrev så här;
En fråga, hur lärde du och Therese att känna varandra? Du skrev ju där under att ni bor jättelångt ifrån varandra och att hon aldrig varit hos dig. Snälla ta detta i ett inlägg! Och visst kan jag skriva om det i ett inlägg!

Allt började med att jag i maj 2009 vann en New Moon tävling som uppmärksammades på flera olika Twilightbloggar och det var så Therese hittade till min blogg. Hon började kommentera en del på min blogg och jag svarade genom att kommentera tillbaka på hennes. Efter några månader började jag läsa hennes blogg dagligen och tyckte hon verkade som en supertrevlig och söt tjej! Sen i oktober 2009 sa jag till mamma att jag verkligen skulle vilja träffa Therese nån gång i verkligheten och bara nån vecka efter det funderade familjen på att åka till Båstad till några vänner och jag kollade upp och såg att Göteborg inte låg så långt ifrån Båstad. Jag hörde av mig till Therese och frågade om jag kunde komma till henne den helgen, bara så där. Vi hade ju bara kommenterat varandras bloggar, aldrig pratat i telefon med varandra, inte på msn eller facebook heller men det kändes bra ändå. Hon sa att jag var välkommen och jag bokade tåg (det blev inte så att familjen åkte till Båstad). Ja sen var jag hos henne en helg (ni kan läsa om det här) och vi fann verkligen varandra, det "klickade" på en gång! Sen i november var jag bjuden på bloggvisningen av New Moon i Sthlm och då Therese också var inne i The Twilight Saga bjöd jag med henne dit och vi spenderade ett par dagar i Sthlm. Sen dess har vi varit i Sthlm en gång till och så nu när jag var hos hennes förra veckan så nu är det hennes tur att komma ner till mig :)

Det är vår lilla vänskapshistoria. Det är himla kul hur något så spontant kan leda till sån vänskap för jag räknar henne till en av mina absolut bästa vänner och jag till hennes så ibland är det minsann lönsamt att ha blogg.

Bild från Gröna lund i somras.




Ha en trevlig start på veckan!



Jag ville bara önska er en trevlig start på den nya veckan. Själv börjar jag veckan med ny medicin, tar bort mina oxycontintabletter och byter ut dem mot morfinplåster och hoppas att de ger samma effekt. Ska även precis iväg till sjukgymnasten där vi ska prova på att endast träna, alltså inte hänga i sträckbänken innan, ska bli spännande och se om ryggen pallar det. De senaste ca två veckorna har jag känt mig gladare än på länge, varför? Jo för att träningen börjar ge positiv effekt! Ju starkare jag blir i magen och ryggen desto bättre blir jag i ryggen för att musklerna håller diskarna på plats eller vad man nu ska säga. Och eftersom jag tränar mag- och ryggmusklerna dagligen så börjar jag känna mig lite lite bättre, det är inte mycket men jag kan ändå känna att det går åt rätt håll. Det finns tydligen hopp för mig med, hihi :)
Tjingeling.



Mina 11 senaste outfits

Har samlat ihop mina senaste outfits och tänkte att ni skulle få tycka till, har ni någon favorit? Själv gillar jag nr 4, 10 och 11 mest.



Tänkte även säga det att jag SKA svara på era kommentarer måste bara ta mig i kragen och se till och göra det men det kan dröja ett par dagar så ni vet :)



Har gått och fått hattfnatt..

Tänkte visa upp några köp jag gjorde på Lanzarote, nämligen tre nya hattar. Vid det här laget vet nog de flesta av er att jag ääälskar att ha huvudbonader på mig, speciellt hattar.

Den här blev min för ca 45 kr.



Den här köpte jag för ca 55 kr, ska dock byta ut bandet mot ett svart eller rosa!



Denna kostade också ca 55 kr.



Fler inköp dyker upp ikväll eller imorgon.
Nu har jag förresten flyttat upp till mitt rum igen, gjorde det i förrgår. Sen ryggoperationen i september har jag sovit i mamma och Andreas säng på nedervåningen då jag tyckt att det varit jobbigt att gå så mycket upp och ner för trappan men nu kände jag mig redo och att det var dags. Blir ändå bara så att jag sover där uppe så jag har kvar datorn och så här nere för att slippa springa upp och ner så mycket :)



Lanzarote dag 3

Och så var vi inne på tredje dagen. Vi vaknade och kikade ut då solen sken och det var varmt så vi skyndade oss ner till poolen för att få bra solplatser (där det var mest vindstilla).



Liam låg mestadels i poolen..





Finaste lillebror!





För ett par dagar sedan..

Tänkte bjuda på lite bilder från i måndags som jag inte visat er ännu. Dom är tagna i Göteborg hos Therese under en av våra promenader. Kram på dig!! :)



We prayed to the suuuun.. (Jag, Therese och hennes mamma + lillasyster).



Självklart var det tråkigt att Liam blev sjuk de sista dagarna under resan MEN jag kan inte hjälpa att vara egoistiskt och tycka att det var lite bra. Jag fick ju vara hos Therese en hel vecka, egentligen skulle hon och hennes mamma bara komma på flygplatsen när vi landat för att säga hej en snabbis. Det blir ju tyvärr så att man inte träffas så ofta när vi bor över 30 mil ifrån varandra men när vi lix gör det har vi nedrans trevligt! Nästa gång blir det hon som får komma till mig då hon aldrig varit här :)



Idag ser jag ut så här..



Skor//Bo ohlsson 249 kr
Skinnshorts//Second hand 50 kr
Skärp//Second hand 5 kr
Tröja//Second hand 1 kr
Earcuff//Vunnit

Hejsan! Idag händer det minsann lite grejer, vi får nämligen hit en tjej från England som ska bo hos oss i två veckor. Hon och Kevin ska göra praktik här tillsammans och sen om två veckor så följer han med henne hem till England för att ha ytterligare två veckors praktik. Ska bli spännande att se vad hon är för typ men förhoppningsvis är hon snäll och trevlig. Så nu har vi fixat här hemma, städat undan en del och "gjort" ett rum till henne. Uppdaterar er om ett par dagar hur det går med na, haha.



Lanzarote dag 2

Då var det dags för bilder från andra dagen på Lanzarote! Förmiddagen var relativt varm än fast det var mulet ute så vi gick ut och spanade in samhället.



Vid lunchtid så försvann molnen mer och mer och solen kom fram så Andreas passade på att köpa sig en kall öl (för 9 kr måste ju nästan nämnas).



Efter att ha gått en hel del gick vi och handlade lite smått och gått för att sedan sätta oss vid stranden och ha picknick, bilden är dock på väg till stranden.




Jag hittade den snyggaste souveniren!



Mot eftermiddagen gick vi tillbaka till hotellet för lite sol och bad.



På kvällen blev det ett resturangbesök, här är vi på väg till hotellet.




Some pics.

Tänkte visa ett kap jag gjorde på Lanzarote, nämligen de här rosa örhängena. Gissa vad jag betalade för dem.. 1 euro vilket är ca 9 svenska kronor, gaaaalet men jag gillart! Klänningen är köpt second hand.



Två nya plagg + outfit

Som jag skrev igår (eller snarare inatt) så köpte jag lite grejer igår på RödaKorset. Idag fick två av grejerna åka på, en tröja som blev min för 1 krona och ett skärp för 5 kronor. Byxorna kommer också från Röda korset men de inhandlas för några månader sedan.




When the sun is shining on us..

Ibland när man tar outfitbilder är det svårt att vara seriös och bara posa och de gånger det inte fungerar så kan det resultera i bilder som dessa..



This day it was very sunny outside because the sun was shining on us, that was very interesting. We did like that a lot, we like the sun and interesting things, just like the sun. I miss you my other brain, I'll see you in the summer when the sun is shining on us, then we will do very interesting things. *Internskämt*



Röda korset

Tidigare idag hann jag minsann in på Röda korset en sväng för att sedan komma ut 30 kr fattigare men ett par saker rikare.



En liten tjuvtitt på vad jag fick med mig hem, ska försöka komma ihåg och fota grejerna imorgon så jag kan visa er!



Nu ska ja bums i säng så god natt! (:



Lanzarote dag 1

Så där ja, nu hade jag tänkt visa lite semesterbilder från vår första dag på lanzarote. Vi landade vid 13-tiden och när vi gick ut från flygplatsen möttes vi av strålande sol och efterlängtad värme så det var bara att slänga av sig jackorna/koftorna! Liam utanför flygplatsen, nöjd kille.



Efter en taxitur kom vi fram till stan eller snarare samhället där vi bokat boende, Costa Teguise.



Vi hade riktigt bra placering på vårat rum, två härliga balkonger och utsikt åsså kunde ingen se in till oss då vi bodde högst upp.



Vi begav oss ut för att se hur det såg ut. Jag och äldsta lillbrorsan Kevin.



La familia, mamma, Liam, Andreas (styvpappa) och Kevin.



En "dagens outfit".



Till sist fick Liam göra det han längtat efter hela dagen, hoppa i poolen!



Grabbarna la sig i solen för att njuta.



Dom var inte ensamma om att njuta.



Och så här fin var min semestergarderob.



Imorgon kommer bilder från andra dagen upp :)



Dagens klädsel..

Blaha blahaaaa vad det är äckligt väder ute, det regnar och blåser. Nu hade jag gärna varit i solen som för två veckor sedan, men men, all snö försvinner då nu så. Så här ser jag ut idag.

Boots//Bo Ohlsson
Shorts//Avklippta secondhand jeans
Tröja//Gina tricot



Outfit tisdag 8 mars.

Här kommer en lite försenad outfit från i tisdags! Det är dom här byxorna jag inhandlade när jag och Therese var och strosade runt i olika butiker ett par dagar sen. Känner ni igen dom..? Kanske inte så konstigt för jag gjorde faktiskt ett inlägg om dom för ca en månad sen. Jag ääälskar dom och kommer nog aldrig ta av mig dem, haha!




Byxor//H&M 199 kr
Linne//Bik bok 79 kr
Jacka//Köpt i London
Kofta//Therese's
Glajjor//Köpta på Lanzarote ca 70 kr
Örhängen//Gjort själv



I'm hoooooome!



Hörrni, nu är jag hemma! Igår natt så kom mamma, Andreas och lillbrorsan från Lanzarote till Göteborg och så övernattade de hemma hos Therese där jag varit en vecka nu, så imorse så satte vi oss i bilen och körde hem. Nog för att jag haft nedrans trevligt hos Therese (som alltid när vi träffas) så var det lite skönt att få komma hem. Här ovan ser ni en bild på mig från Lanzarote och jag har masssssor av bilder att visa er, vi tog nämligen ca 900 stycken hihi. Orkar nog inte uppdatera mer ikväll men imorgon hörs vi och då med bilder från första dagen från resan.

Trevlig kväll, kram!



Super snygga bilder..

Här kommer ett par skitsnygga bilder på mig och Therese som vi tog för ett tag sen. Det har blivit lite vår grej att ta massa fula bilder när vi är tillsammans :P Den översta är väl egentligen den enda som är seriös.


Åh, ser ni hur min mobil flyger ur min ficka? Mobilen är vi knäet.


"Åh nej, min mobil".


Det ser ut som jag här världens största och fetaste tunga här, haha.


Just de, nu är det bestämt att på onsdag åker jag hem så då blir det till att återgå till de normala bloggrutinerna. KRAM!!



Outfit 6 mars

Tänkte att jag kunde bjussa på en outfit som vi knäppte ganska nyss då vi var ute på en promenix i solen. Visst är det väl skönt att våren kommer närmare för var dag som går?! Linnet köpte jag igår på Bik bok och glajjorna köpte jag på Lanzarote förra veckan.





En dag i Göteborg..

Tänkte att jag kunde bjuda er på en liten uppdatering här från Göteborg. Jag är som sagt kvar här men åker hem på tisdag eller onsdag. Idag tog vi bussen till ett köpcentrum där vi har strosat omkring så här kommer lite bilder.
Söta Therese! :)
Eftersom det inte var planerat att jag skulle till Therese utan kom till henne direkt efter utlandsresan så har jag knappt med mig några varma kläder så just nu lånar jag hennes kläder.
Fick med mig ett par byxor och två par linnen hem som jag lovar att visa er när jag kommer hem!
Efter att ha shoppat lite så satte vi oss på ett fik för en fika. Alltså jag är en riktig gottegris och gillar typ alla sötsaker men för första gången fick jag lämna min "kaka". Jag köpte en kladdkaka toppad med vit chokladmousse och då jag älskar vit choklad trodde jag den skulle vara skitgod med moussen smakade som en riktigt smaklös yoghurt, eller värre för den gick inte att äta så jag fick bara i mig botten. Blä.
Haha ser ni att när jag blåser upp mina kinder så blir dom typ lika breda som hennes ansikte är avlångt?! Haha.
Så har vi spenderat våran dag, slapp men ändå kul! Ha det fint, kraam.



Inte som vi tänkt oss..

Hejsan! Nu är jag på svensk mark igen, brr. Dock så är det bara jag och Kevin som tog oss hem till Sverige, mamma, Andreas och Liam är fortfarande kvar på Lanzarote. Liam (min yngsta brorsa) fick nämligen öroninflammation i båda öronen, han hade även vatten i innerörat så han kunde helt enkelt inte flyga hem. Så igår när jag och Kevin landade i Göteborg kom Therese och hennes mamma och hämtade oss, så just nu är jag hos Therese och jag planerar att stanna här tills de andra anländer om några dagar. Så ni får vänta ytterligare ett par dagar på uppdatering och bilder.
Kram!