Jag vill inte säga hej då..

Hej fina ni!
Nu var det väldigt längesen jag bloggade senast! Jag har tyvärr ingen lust att blogga längre, det känns inte lika kul som det gjorde för ett år sedan. Men jag saknar bloggningen, jag saknar era kommentarer och glädjen jag kände när jag gjorde mina inlägg. Jag känner mig fortfarande inte redo att säga att jag ska sluta blogga helt och hållet.. Jag HOPPAS så innerligt att jag ska få tillbaka blogglusten och jag tänker att den kanske kommer tillbaka när det blir finare utomhus..?! Det är alltid roligare att fota fina bilder på våren/sommaren/hösten, då är det behagligt utomhus, det är vackert, man är ute väldigt mycket och jag känner mig oftast mest inspirerad på sommaren. Så jag hoppas fortfarande!! Men jag förstår att jag troligen har förlorat ett flertal av mina läsare.
 
Jag kan inte lova nånting, för om jag inte känner för att blogga kommer jag inte göra det. Men jag hoppas så innerligt att lusten kommer tillbaka, så snart som möjligt!
 
Och för er som kanske funderar hur det är med min rygg.. I förra veckan fick vi äntligen reda på vad som är fel med min rygg och vad jag ska göra för att åtminstone bli lite bättre! Ni anar inte hur skönt det känns!! Det har ju gått 3 och ½ år sedan jag opererade ryggen och bara fick ondare och ondare. Men det här är fortfarande lite utav en "chansning".. Jag kommer bli bättre, men ingen vet hur mycket bättre. Om jag har otur kanske jag bara blir pyttelite bättre, men om jag har tur kan det bli bra mycket bättre. Det kan ta flera månader innan jag ens märker någon skillnad så det är en långsam process.
 
Jag vet inte om någon/några av er fortfarande är "intresserade" av min rygg? Men om någon vill veta vad vi kommit fram till så lämna en kommentar så lovar jag att skriva ett inlägg om det lite längre fram :)
 
Jag hoppas att ni alla har det bra!! <3 Kram kram