TÄVLING!!

Tävlingen är avslutad.



Ja som sagt, detta blir mitt 1000nde inlägg här på bloggen och detta firas med en tävling. Priset är ett halsband från Milla of Sweden och är exklusivt då det bara finns två av dessa i hela världen än så länge. Kedjan är äkta silverplaterad och därmed nickelfri.





Så här gör du för att tävla.
Lämna en kommentar till detta inlägg där det på något sätt framgår att du är med i tävlingen, skriv t.ex "jag är med" eller kanske "jag vill vinna". Lämna ditt namn och blogg/mejladress så jag kan kontaka Dig om just Du vinner. Skriv eller nämn i ett inlägg på din blogg att du är med i tävlingen och länka till tävlingssidan på min blogg du behöver inte skriva ett inlägg om enbart tävlingen utan huvudsaken att du nämner den. Det är okej att låna en av bilderna ovan.

Svårare än så är det inte. Tävlingen avslutas på söndag, alltså den 6 september klockan 23.59.
Lycka till!! =)




Svar på tal.

Fick en fråga från Ajka vilket program jag använder för att redigera mina bilder och eftersom jag inte kan med photoshop minsta lilla och inte har det heller så använder jag mig utav gratis programmet "Picasa 3" som finns att ladda ner på nätet. Väldigt enkelt program för oss mindre insatta i redigerandet.




Idag har jag varit på casting.

Ja, det är alltså det jag skulle göra idag som jag var lite nervös för, jag menar, jag hade ju ingen aning vad jag hade att vänta mig. Åkte till Ystad Studios där det var öppen casting för statistroller inför en kommande film. Där fick vi information, fylla i blanketter och bli fotograferade och mer än så var det inte men jag tycker ändå det var kul och lite spännande =)

Nu ska jag svara på era fina kommentarer och sen fortsätta med ett litet projekt.
Puss



Idag händer det något..


Den här klänning bar min farmors mamma Martina en gång för väldigt många år sedan. Tycker det är lite roligt att jag har denna i min samling nu :)

Idag kommer det hända något kul, förhoppningsvis, om jag är modig nog vill säga. Berättar mer om det senare då jag kommit hem igen. Någon som kan gissa vad det är jag ska göra? (det är redan någon bloggläsare som vet om det, du får tyvärr inte gissa, sorry. hihi).



Yesterday pic.

Tycker den här bilden var lite rolig ifrån gårdagen, ser ut som jag ska flyga på Kevin, haha :D



Ett gott skratt förlänger livet..

















Smittar min livsglädje av sig? Jag hoppas det! :D



Lite flumbilder sen igår.




Ett gott skratt förlänger livet, jag kommer leva ett lååångt liv! :D



Dagens fynd

Lördag= Loppis i Suckarnas gång, älska!! ;D

Klänning 25 kr.

Klänning (oanvänd) 40 kr, skinnvantar 20 kr.

Marilyn Monroe väska 20 kr.



x-men



Skor och väska Second hand, byxor H&M, tisha köpt i Berlin, jacka köpt i London.



Vilken överraskning!!!!

Herre gud! Ni har ingen aning hur förvånad och glad jag blev tidigare idag. Mamma och min styvpappa kom in till mitt rum och sa att jag skulle följa dom in till min brorsas rum där även bröderna var, för dom skulle berätta något viktigt sa dom, extremt viktigt. Både jag och Kevin satt där som två stora frågetecken då våran pappa helt plötsligt kliver in i rummet. Pappa!! Jag och Kevin har samma pappa medans Liam är min mamma och styvpappas barn. Pappa bor ju kvar i Umeå, ca 130 mil härifrån och jag har inte träffat honom sen den 26 juni då jag åkte till Schweiz eftersom vi flyttade hit direkt efter det. Nu ska jag umgås mer med honom. Jag är glad! =D

Ciao



Statist.

Hej hopp.
Ja, har som sagt fotat, eller blivit fotad idag i 60- 70-tals stuk och varför? Jo, jag har sökt en statistroll till en film, tänker dock inte avslöja till vilken film.  Ska även använda bilderna till en till grej, dock tänker jag inte berätta till vad, inte än i alla fall ;) Tyvärr krånglar det då jag ska mejla iväg min ansökan så troligen måste jag skriva ut bilderna och ansökan och skicka som vanlig snigelpost men det får duga det!! =)




En söt dåtida flicka.



Ännu två bilder som tagits under eftermiddagen. En söt liten Jennilie, kanske inte precis som jag ser ut i vanliga fall, men som sagt, bilderna är till en grej jag berättar om senare.



Old pics.

Idag har mamma fotat mig lite till en liten rolig grej som jag berättar om sen. Här kommer två bilder.



Black´n white.

Visst spanar ni in videobloggsinlägget i inlägget innan?! ;P




Skor och strumpbyxor köpta i Schweiz, klänning/lång t-shirt med små runda nitar Bik Bok, blandade armband, second hand skärp.



Svar på en läsarfråga som videobloggning.


Haha, vad hände med rösten då jag sa banne mig... blabla bla?! Haha.

Tänkte ställa samma fråga till er, har ni gågot ni alltid drömt om eller alltid velat göra?
Svara även på dessa frågor om du inte redan gjort det.



gårdagens.misslyckat.lyckade.dag.

Hej. Efter att sammalgt fått sova 12 timmar känner jag mig snäppet piggare än om halsen fortfarande inte är på min sida. Tänkte i alla fall snabbt berätta om gårdagen som spenderades med mamma. Det tråkiga är bara att det inte alls kommer låta lika roligt, knäppt och panikartat som det verkligen var. Seriöst, så mycket som jag skrattade igår samtidigt som jag var så orolig har jag aldrig gjort/vart. Okej.

Det började med att vid 9-tiden var vi i Ystad då vi bestämde oss för att åka på IKEA i Malmö. Jag har aldrig varit där (i malmö alltså) och mamma hade bara varit där en gång (på IKEA) så hon var inte helt hundra på vägen men trodde hon visste. Sen kan jag ju även tillägga att min moder verkligen aaavskyr att köra i för stora städer, det blir alltid min låtsaspappa som får sköta bilkörandet då.

Vi begav oss och närmade oss Malmö men inte såg vi till IKEA, varken affären, en flagga eller skylt. Tillslut kom vi ju in mot Malmö stad och mamma började få panik. Hon visste inte vart hon skulle köra, vart man fick köra, vart vi skulle osv, bilar bakom oss började tuta och gjorde inte situationen lättare. Hon vek av och då var vi helt plötsligt på väg mot Limhamn. Vid det här laget höll dessutom bensinen på ta slut. Vi körde och kom tillslut fram till Limhamn, tankade, körde runt i typ 20 minuter för att hitta en parkering och tillslut fann vi en. Tyvärr var Limhamn ingenting att se, inte "stan" i alla fall. Vi frågade efter vägen till IKEA och dom sa att vi hade kört helt tokigt. Vi blev inte förvånade i alla fall. Men hon försökte förklara och vi förstod lite grann. Det hon verkligen poängterade ut var att inte köra mot Köpenhamn, Danmark för kommer det upp skyltar där det står "Sista avfart i Sverige" har man kört för långt och man måste då åka över till Danmark då det inte går att vända någonstans.

Jaha, då var det bara att hoppa in i bilen igen och föröka hitta tillbaka till Malmö utan att köra mot Danmark. Som tur var var ju jag med som ändå har någorlunda bra lokalsinne motför mamma, hon har nästan skrämmande dåligt, haha. Det gick bra att hitta tillbaka på vägen vi kommit på, dock svängde vi fel på ett ställe så vi hamnade på fel väg men ja, vad tror ni vi ser då? IKEA!! Wihoo tänkte vi, vi hittade det! Men då var det ju att försöka ta sig dit då det var på andra sidan storvägen med stängsel mellan vägarna. Vi svängde upp på ett ställe som såg rimligt ut men kom självklart helt galet. Nu var vi på väg mot Malmös innerstad, IGEN! Paniken i mamma kom krypande vilket då även växte i mig för jag gör nästan vad som helst förutom att åka i en bil som mamma kör i en stor stad, hah.

Sedan sa jag till mamma att svänga av vid ett ställe innan vi kom in till stan så vi kunde fråga efter vägen tillbaka, men då visade det sig att vi kom till ett stort köpcentrum. Perfekt tänkte vi. Vi skulle då skita i IKEA och gå där istället vilket vi också gjorde. Måste då tillägga hur mycket jag saknar affärer!!! H&M, Din sko osv. Åhhh. Där åt vi en riktigt god lunch också, jag mumsade i mig bakad potatis med skagenröra och en massa sallad (syns ej på bilden).


När vi sedan bestämt oss för att åka tillbaka till Ystad gick vi ut i bilen och satte oss i den stekande värmen. Jag visste nu hur vi skulle köra så vi körde ut på storvägen tills vi såg att vi var på rätt väg då mamma sedan sa: "åh men nu känner jag ju igen mig, där är ju rusta och den och den affären, där ska ju IKEA ligga" sen svängde hon helt plötsligt av från den rätta vägen ner mot en annan stor motorväg då hon sedan slängde ur sig "men varför svängde jag av här?". Jag trodde seriöst jag skulle dö av skratt, då var vi på fel väg, IGEN! Och en stoor motorväg där det inte gick att svänga av någonstans och heller inte sno och köra tillbaka då det var enkelriktat och vi inte skulle kunna ta oss på andra sidan stängslet med bilen. Vi körde och sedan började sånna här skyltar dyka upp:

Då trodde jag vi båda två skulle dö av panik. Panik panik. Mamma satt bara och svor och jag tyst brevid henne. Det var ju dom här skyltarna vi skulle passa oss för för annars skulle man måsta köra över till Danmark. Fan! Skylt på skylt kom och på motorvägen stod det stort Denmark överallt. Panik! Det tog ett tag innan vi såg att vi kunde svänga av mot Limhamn. Pjuh. Så vi svängde av vid den sista avfarten i Sverige och hamnade ännu en gång i Limhamn. Haha. Då bröt vi ut i skratt för typ 500de gången under dagen. Vi körde, körde lite fel och så men tillslut var vi inne på rätt väg igen och tillslut framme i Ystad. Inte förrän då kunde jag andas ut, hade dessutom ont i huvudet då och jag har verkligen aldrig ont i huvudet.

I Ystad vandrade vi omkring en sväng då vi sedan mötte upp min broder och jag måste nog än en gång säga att Ystad måste vara Sveriges vackraste stad!


Haha ja, så där såg min dag ut igår. Svängen till Malmö som inte blev så lyckad men ändå hade jag roligare än på länge.

Jag är imponerad om någon av er orkat läsa hela inlägget också :P Och som sagt, det var så mycket mer knäppheter som hände men som jag hoppat över att berätta om, för ni skulle tro att jag och min mamma var fullständigt knäppa då, haha.

Svara på frågorna som finns länkade i inlägget nedan.

Ciaaao



Dagens, 27 augusti 2009.

Jag vet att jag tidigare skrev att jag skulle skriva om dagens äventyr men ärligt talat orkar jag inte just nu. Satt uppe med ett litet projekt inatt till två och klev upp 4 timmar senare så jag är så förbaskat trött just nu plus att jag har riktigt ont i halsen så jag hade faktiskt tänkt lägga mig och sussa nu. Bjuder dock på några bilder på dagens outfit. Sov gott :)



Skor, linne och hatt köpta i Schweiz, fodral Gina Tricot, väst och väska Second hand, blandade armband.

Just de, svara på frågorna =)



Vilket äventyr.

Har just kommit hem efter en dag fylld med skratt, rädsla och nervositet, ja, det innebär en dag med mamma :P Berättar mer om det senare för nu skla jag ner till havet och sola och kanske bada. Dagen bjuder på 25,3 grader, klarblå himmel och sol, NICE!!



Rockigt.

Svara på dom här frågorna, skulle verkligen uppskatta det =)




Skor och väst Second hand, byxor H&M, linne och hatt köpt i Schweiz, fodral Gina Tricot, blandade armband.



7 sanningar om mig.

Svara på dessa frågor om ni inte redan gjort det, jag skulle verkligen uppskatta det :)

Ja, här kommer sju sanningar om mig.
  1. Jag är helt besatt av Marilyn Monroe, direkt jag ser något med en bild av henne på slår mitt hjärta några extra slag och jag får en härlig känsla i mig och blir kär i saken på en gång.
  2. Jag har inte läst ut  Twilight på engelska ännu. Har läst ut de svenska versionerna och de engelska New Moon, Eclipse och Breaking Dawn men Twilight har tagit riktigt lång tid för mig att läsa, har kvar ca 70 sidor nu.
  3. Jag lyssnar på Elvis Presley låtar dagligen och har gjort det under ett par månader nu.
  4. Jag uttalar ord som sju, skönt, sjutton, sjukhus, sköt på ett roligt vis som de flesta har börjat lägga märke till och kommentera i min omgivning.
  5. Jag plattar mitt hår nästan dagligen, har egentligen väldigt lockigt hår.
  6. Jag kan se något positivt i nästan allting och kan få de flesta i min omgivning att le.
  7. Jag har ingen aning vad jag ska göra nu till hösten, jag vet vad jag vill men frågan är om man lyckas komma sig dit.
Så där ja, vissa visste ni kanske redan om och vissa var kanske en nyhet för er. Alla som känner sig manade kan göra listan, och när ni gjort den, lämna en kommentar då så spanar jag in den.




Cheesecake

Svara på dessa frågor om du inte redan gjort det, jag skulle verkligen uppskatta det.

Bakade ju som sagt igår kväll och det blev en cheesecake med egenplockade björnbär och hemmagjord krusbärsgelé. Den fick stå i kylen under natten för att stelna och mums vad god den blev, söt, sur och syrlig på samma gång.





Frågor till er kära läsare.

Läsare kommer och går och jag tänkte passa på och ställa lite frågor om er. Jag vill veta vem just du är =) Ställde några liknande till er förut men svara gärna igen. Hoppa över någon fråga om ni känner för det.

1. Vad heter du?
2. Hur gammal är du?
3. Hur ofta besöker du min blogg?
4. Vill du se några förändringar i min blogg, om ja, i så fall vad?
5. Tycker du att jag ska videoblogga?
6. Om ja på föregående fråga, om vad?
7. Är du duktig på bloggdesigner och skulle kunna tänka dig att hjälpa mig med en ny header?
8. Berätta något om dig själv.
9. Något övrigt?



Björnbär


Nu har jag bakat färdigt. Jag hoppas den blev bra, kan inte smaka förrän inatt eller imorgon då den svalnat och ni får bättre bilder imorgon också :P

Glömde även ta bild på dagens outfit också men det är sådant som händer..

Så, sökes: Någon som är duktig på göra en header. Jag vet ungefär hur jag vill att den ska se ut och jag tror att du behöver kunna med och ha photoshop. Please. Lämna en kommentar i så fall. Gratis får det gärna också va ;P



Svar på tal.

Har lite tråkigt och hittade då något att fördriva tiden med.

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 09.30
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa till New York
Kan du vissla? Jo det kan jag med det låter inte så bra :P
Tittade du på tecknat när du var liten? Ofcourse! Jag älskade Bananer i pyjamas, B1 och B2 ni vet?!  ;)
När flög du senast? Den 17 juni, Schweiz-Stockholm
Pratar du några andra språk? Jo jag pratar ju svenska, Engelska, några ord/meningar på Schweizisk tyska och spanska också (bara för att impa, haha)
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Skulle inte sitta fel med en tredje tatuering!
Vad har du med dig in på bion? Bra sällskap.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Hantverk skulle jag tro.
Gillar du din boendesituation? Behöver inte laga mat, inte betala räkningar, och inte betala då något i hemmet går sönder, ja jag älskar den :P
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Helst 9, blir dock mer eller mindre ibland också.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nope, mina dagar är lediga och tråkiga för tillfället.
Tror du på liv på andra planeter? Ja!
Tycker du om att krama folk? Absolut, kramar är mysiga =)
Äger du en digitalkamera? Självfallet, min käraste ägodel!
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, oehört mycket, kan dock godta det om dom har en bra ursäkt.
Är du mörkrädd? Ja ibland, beroende på var jag är och hur situationen ser ut.
Tre saker du alltid har med dig? Kameran, mobilen och läppglans/läppstift.
Brukar du komma i tid: Det är ytterst sällan jag kommer försenat så ja.
Hur lång är du: 165 korta centimetrar.
Kan du laga mat: Är faktiskt rätt duktig på det beroende på vad som ska tillagas.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Gammalt hederligt kallt vatten (vattnet här i Simrishamn smakar dock konstigt och blir aldrig så där kallt som jag vill ha det).
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Komma försent då man bestämt en tid.
Längtar du till din nästa födelsedag: Ja, att jag gör! 20 bast och presenter, inte illa.
Har rakat dina ben någon gång: Haha, ja det har jag.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Per dag?? Dricker väl si så där 1 kopp i halvåret :P
Micro-pop eller poppa själv: Poppar rätt ofta själv, gillart!
Brukar du baka: Ja, ska faktiskt baka då jag skrivit klart det här.
Vilken låt lyssnade du senast på: Afroman med låten: Because I Got High.
Har någon annan sovit i din säng inatt: Jag och en massa sandkorn.
Vad tycker du är äckligt: LÖK!!! Usch usch usch!
Har du pengar på mobilen: Saldo 6,49 kr.

Nu ska jag baka!



Lite hjälp tack.

Hej.
Nu hade jag tänkt utnyttja er läsare lite om det går bra :P Ni får mer än gärna lämna namn/mejl/tfn-nr till olika klädstylister. Sitter ju även och kollar lite på nätet men det är säkert många jag inte hittar åt. Så, i de flesta tidningarna står deras namn osv, om ni orkar, kolla gärna och lämna en liten kommentar med namn/mejl till dom. Tack.

Förresten, är det ingen av er som är duktig på bloggdesigner, lämna en kommentar till mig i så fall!!



Jag <3 Norr.ländskt


Nyduschad, osminkad och sovkläder. Tyckte det var lite kul att bära den här t-shirten nu då jag bor i Söder ;D Ser dessutom att jag måste tvätta min spegel, haha.



En eftermiddag i Ystad.

Hela min eftermiddag har spenderats med mamma  i kanske Sveiges mysigaste mindre stad Ystad.




Hattfnatt.



Skor köpta i Schweiz, brorsans avklippta jeans, fodral Gina Tricot, hatt köpt i Schweiz (Tally Weijl), klocka köpt i Schweiz (New Yorker), ring KappAhl, väsla Second hand och mammas gamla nitskärp.



En lunch i stan.

Kolla vilken buffé jag och mamma smaskade i oss till lunch inne i stan. Fanns riktigt mycket gott och vi gick där ifrån med fulla magar ;P







En ny videobloggning

Svara på frågan jag säger där mot slutet, hjälp mig! =)




Jeansvästar, nitar & röda läppar







Skor köpta i Schweiz (Dosenbach), byxor H&M, fodral Gina Tricot, t-shirt och väst Second hand, de flesta armbanden Second hand, ring KappAhl, klocka köpt i Schweiz (New Yorker).

Så här strosar jag omkring idag.

Ps. Har spelat in en längre version av Elvis låten nu då jag sjunger, den kanske dyker upp senare, om jag törs publicera den vill säga.



Connie Talbot- Världens sötaste och bästa.

Alltså har nu suttit och kollat på en massa Connie Talbot videos på Youtube och flickan är ju en stjärna!! Lyssna bara på låtarna nedan! Vet inte hur gammal hon är på den första videon men nu är hon 8 år men hon var 6 då hon var med i Britatins got talent. Kolla runt på henne på youtube ni med, det är det värt.

6, 7, 8 år?

6 år.

Jag är så imponerad av henne!



Shopppping =D

Lördag igen och ni som följer bloggen vet ju vad jag gjorde i morse, lördagsloppisen i Suckarnas gång!! Hittade massor av fynd, är superglad!!

En jeansväst, 20 kr.

En äkta läderjacka i MC modell, 70 kr.


Ett par skor, 20 kr.



Efter statistrollen- video.

Satt och kollade på en massa bilder och snubblade in på den här filmen. Den är filmad den 27 maj, direkt då jag kommit hem (till hotellet i Florens) från inspelningsdagen som statist i New Moon, Montepulciano. Jag tycker faktiskt man ser hur lycklig jag var/är :D




Stickad mössa.


Jag är lite ledsen just nu för jag hittar inte min svarta stickade favoritmössa, åhh! Den måste kommit bort i flytten. Vill ju ha den nu till hösten! =)



Plommonträd.

För några dagar sedan var jag med resten av min familj inne i Simrishamn och plockade plommon från ett träd vid en parkering. Det tycker jag är så coolt här att det växer så mycket fruktträd, älskar det!! Kolla bara vad frukt det fanns på det här trädet.



Ny videoblogg på G ;)



En till norrlänning i Skåneland.


(Igår)

Hej.
Oj vad ovanligt många kommentarer jag fått idag efter min videobloggning, kul att ni tyckte om den och vad glatt förvånad jag blev att ni tyckte jag sjöng fint det lilla ni fick höra!! Så jag kanske ska börja försöka få in en del videos då och då, skulle ni gilla det?

Ikväll har jag haft det super trevligt! Vid 21.00 kom några tjejer jag lärt känna här och hämtade mig, vi hämtade upp lite människor för att sedan åka vidare några mil för att bowla. Där möttes vi av ännu fler människor, trevliga ena! Det roliga var att en av dom jag träffa ikväll kom från Lycksele, alltså ca 11 mil från Umeå, där jag bodde tills för ca 2 månader sen innan vi flyttade ner till Skåne. Sedan något som var ännu roligare.. Mitt ex bodde i Lycksele så hon visste vem han var och hade t.o.m varit hemma hos honom, sen gick hon i samma klass som några andra jag också vet vilka det är, vad världen är liten ibland!! Det var riktigt roligt faktiskt! Efter bowlingen åkte vi vidare till ystad, och där blidde det nattmat och ja, nu är jag nyss hemkommen från en trevlig kväll!

Nu ska jag svara på era kommentarer sedan sova.
Night night.



En videoblogg med sånginslag.

Har i några dagar nu funderat på göra en liten videoblogg och visa er men det har som aldrig blivit av då det känns helknäppt att sitta själv framför kameran och prata till er, jag vilka ni nu är som kommer se den. Vet heller inte vad jag skulle säga. Här ett ett försök som blev riktigt kasst men det bästa av dom jag spelade in :P Ja, ni kan då tänka er hur dåliga dom andra var. Helt plötsligt börjar jag sjunga (det var inte planerat) och det låter inte särskilt fagert heller, haha, jag skrattar åt mig själv och jag får inte fram orden jag vill ha och skönsångande röst, kan man säga så? Lät bara dumt när jag sa det i alla fall. Skratta åt den om ni vill för det gör jag!




You tube.

Ryser varje gång jag hör den här, hon är såå bra!!

Den här är rätt rolig ;P

Och han är sååååå bra!!!





Blått är flott.



Mammas gamla skor, jeans köpta i Berlin, linne köpt i Schweiz, blandade smycken, väska GT.



Skinn och läder.


Allt är från H&M och allt är grymt snyggt och helt rätt just nu och till hösten. Passa på!



Jag bju på mig själv =P

Hittade just på min cam hur jag kan ta bilder med olika effekter och ja, här kommer några av mina fagra resultat :P








Lårhöga stövlar.

Lårhöga stövlar i mocka står högt på min lönskelista just nu och högt på trendometern. Dom här från Chique är perfekta om ni frågar mig, längden, klacken, färgen, materialet, ååå *dör lite smått*. Dock går dom på 1699 kr och det tillåter inte plånboken just nu..

Källa: Chique.

Hittade sedan den här budgetvarianten på La Redoute  för 520 kr. Tycker dock dom kunde fått gå högre upp på låret, haft en klack och då jag läste kommentarerna verkar det som kvalitén var rätt kass. Fast eftersom dom var så billiga är dom kanske värda det ändå?!

Källa: La Redoute

'Vad tycker ni om höstens lårhöga stövlar?



Googla.


Igår hade jag rätt tråkigt så jag satt och googlade på mitt namn och bloggnamnet och damn, fanns mycket mer om mig än vad jag trodde det skulle göra. Jag minns att jag googlade på mig själv innan jag skaffade bloggen och då kom det väl upp si så där en bild på mig kanske, haha. I alla fall så hittade jag bilden ovan igår och jag hade glömt bort att för ca ett år sen såg bloggen faktiskt ut så där. Någon av er som känner igen/minns det?



Zombie.


Seriöst, vart har dagen tagit vägen, känns som jag nyss steg upp och ändå steg jag upp vid 08.00 i morse!! Hmm. Men i övrigt är jag ganska glad idag för först och främst har bredbandet här hemma äntligen kommit sig till rätta så nu kan jag sitta vid min egna dator och för det andra så kommer några vänner hem från utlandet idag så jag äntligen kan ringa och snacka med dom! :D

Sen tänkte jag bara säga det att det krånglar lite när jag ska svara på era kommentarer, vissa går iväg och andra inte men jag ska försöka fixa till det så snabbt som möjligt!

Update 20.51: Kände att den här låten kunde vara passande.



Höst´trender

Jag blev utmanad av Therese om vad jag anser om höstens trender osv och här kommer mina svar.

Din stil i en mening:
 Personlig med en rockig touch.
Stilförebild(er): Taylor Momsen, Agyness Deyn, Rumi (fashiontoast.com), Elin Kling, Michael Jackson, Kate Lanphear.
Vilket är ditt favoritmärke inför hösten: Jag är verkligen ingen märkesnörd men Balmain har alltid grymt snygga kläder/skor att erbjuda, dock gillar inte plånboken det lika mycket som jag ;P
Vilken/vilka är dina favoritbutiker inför hösten: H&M, H&M, H&M har redan börjat få in och kommer få in extremt snygga kläder och skor inför hösten, för att inte tala om smyckena, *dör lite smått då jag tänker på det*!
Vad inspireras du av: Lite allt möjligt men framför allt bloggar, människor på stan och tidningar.
Vad tror du på inför hösten: Rocken kommer leva vidare mycket genom höstens trender. Kanske inte rock rakt igenom men mycket kommer har en rockig touch i sig! Nitar, skinn, svart, coola tryck, läder osv. Sedan blir det nog mer färg än vanligt fast i en dovare ton än sommarens färgsprakande fäger och sedan en av de största trenderna; markerade axlar.
Det bästa basplagget inför hösten: En stickad oversizetröja/kofta/klänning.
Vilka skor tror du på i höst: Lårhöga stövlar, lägre boots och platån lever nog vidare ett tag framöver.
Vilka färger tror du på i höst: En lite, lite mörkare ton av knallrosa, blått med en lila ton i sig, rött och svart.
En ideal höstoutfit: Ett par svarta lårhöga mockastövlar, en randig stickad oversizetröja i olika nyanser av mörblått, massor av armband till det, några med nitar på, en svart skinnväska med nitar till det och ett par silverörhängen, toppa gärna med ett läppstift i röd/rosa nyans till det, vill du kan du även bära en svart hatt till detta. *Drömoutfit*
Tre saker på höstens önskelista: Svart lårhöga mockastövlar, en blåstickad oversize tröja och en knallrosa lite högre kjol.
Ditt senaste köp: En silvrig paljettklänning.
Do's and don'ts: Do's: Du kan följa trender men gör det till en rimlig nivå, lägg till din personliga stil och var inte rädd för att sticka ut eller bära starka färger eller vågade mönster. Don´ts: Som sagt, följ inte en trend rakt utav, då ser du bara ut som en i mängden och det blir inte ens särskilt snyggt.

Update 09.08.19 kl 08.43: Alla som känner sig manade till att göra utmaningen kan ju ta och göra den, då du gjort den kan du ju gärna länka till det inlägget i en kommentar till mig så jag får kika vad du anser om höst trenderna.



Lila ben och platåskor.



Gamla skor, strumpbyxor, stort linne, väst och spetsvantar inhandlat i Schweiz, halsband Lindex.


Titta skorna jag grävde fram från mammas garderob. Ett par pjux med härlig platå. För ca ett år sedan, om ens det så kikade jag på dessa skor och skrattade åt att hon faktiskt en gång i tiden visat sig i dom, nu använder jag dom själv, haha.



En liten läsarfråga..

Finns det många loppisar omkring där du bor? :)
Svar: Ja! Jag bor ju som sagt i Simrishamn nu och varje lördag (fram till sep-okt nån gång) är det en stor loppis i Suckarnas gång (nere vid "stan") där det mesta är grymt billigt och jag brukar aldrig komma hem därifrån tomhänt. Sedan är det rätt mycket loppisar i byarna här omkring också. Jag älskar loppisar då man kan hitta riktigt mycket snygga grejer där, för en billig peng dessutom.



Todays outfit.




Skor köpta i Schweiz, mammas klänning, nitskärp och väska Second hand, armband från blandade ställen.



Dagens fynd.

Var som sagt på marknad/loppis i morse och då fyndade jag två glittrande paljett saker. Den här klänningen för 10 kr.

Här nedan matchad på två olika sätt.


Sedan den här kjolen för 10 kr.




Dagen med stort D.

Idag har det varit super bra väder, strålande sol och varmt, dock rätt så blåsigt också. Vi började dagen med att åka till en by/samhälle där det var lite marknad/loppisar.

Sedan åkte vi vidare ner mot havet där vi solade och badade.


Just det. I en by nån mil från där jag bor håller dom på spela in scener till den nya Wallander filmen. Dom har gjort iordning en fejkad blomsteraffär där det är dom filmar. Kul tycker jag, att dom filmar så nära där vi bor alltså.



Outfit.2009.08.15





Skor Skopunkten, byxor H&M, linne New Yorker, kavaj Second hand, kuvertväska Second hand, armband från blandade ställen, örhängen Milla of Sweden, svart långärmad tröja Gina Tricot.

Bjuder på lite smått oseriösa bilder på dagens outfit. Kom dessutom på att det blev en väldigt budget vänlig outfit idag då hela kalaset, alltså precis allt jag hade på mig gick på ganska exakt 700 kr.



Dagens fynd.

Igår var jag ute på lite äventyr tillsammans med moder och ena broder.

Till middag serverades kräftor, mums! Sedan myste vi hela familjen framför Emil i Lönneberga och Idol 2004, det bästa Idolåret enligt mig, älskade både Daniel och Darin!!

Imorse var det dags för lördagsloppisen igen i Suckarnas gång. Kom hem med dom här fodrade fransskorna som blev mina för en 20 lapp.

Köpte även den här snygga väskan för en tia, fynd eller hur?!


Dagens outfit kommer nog upp senare under dagen :)



New Moon keps + pics.

Igår målade jag naglarna knallgula och skulle då ta kort på detta vilket resulterades med ca 1 seriös bild och 20 oseriösa :P

Har även glömt att visa den här kepsen som jag fick under New Moon set visit besöket i Montepulciano i slutet av maj. Är inte alls en kepstjej men jag älskar den ändå!



Hulken





Skor Monki, byxor H&M, linne Vero Moda, t-shirt New Yorker, kofta H&M, klocka New Yorker.



New moon, få men underbara sekunder!!

Nu har vi fått se ännu några sekunder från den kommande filmen New Moon. GAAAH vad jag längtar!!!
Vad tycker ni om klippet?



10.08.2009.outfit.kl.17.28






Skor Din sko, en gammal kjol köpt på en marknad, linne köpt i Schweiz, armband från olika ställen och en nitväska från Gina Tricot.



Klippe me


Igår mick min mamma sätta saxen i håret igen då jag ville att hon skulle klippa till det lite. Så, det blev mer uppklippt och ännu lite kortare och nu är jag nöjd!! Mamma har dock sin åsikt om att hon gillade mitt långa hår men äh, det är ju bara att spara ut det ifall jag vill ha långt igen! :)



rullar runt med en hjälm på huvudet


Imorse invigde jag mina ny/gamla inlines. Och damn vad det kändes i låren! Jag trodde mest att man skulle måsta åka riktigt snabbt för att bli anfådd och snabba på hjärtslagen men ack så fel jag hade. Då jag kom hem var jag helt slutkörd efter kilometerna jag åkte. Skönt!



ensvartlångkjol




Skor Dosenbach (Schweiz), en gammal kjol köpt på en marknad för flera år sedan, linne H&M, örhängen Milla os Sweden, blandade armband.



Dagens.



Skor köpta i Schweiz, top New Yorker (Schweiz), skoörhängen Milla of Sweden, Nitarmband Second hand, skinnarmband köpta i Florens, Italien.



Gårkvällen.




Igårkväll hadejag och kevin det super mysigt! Vid 18.30 begav vi oss in till centrum där vi shoppade loss på godsaker inne på ICA. Sedan cyklade vi ner till havet där vi spenderade hela kvällen. Vi åt tills vi nästan sprack, sedan badade vi (vattnet var super varmt!!), vi åt godis och bara tog det lugnt. Nedrans härligt var det.

Och i morse klev vi upp vid 8 och cyklade sedan in till centrum igen och gick på lördagsloppisen i Suckarnas gång, jag köpte ett par inlines som får invigas då jag har införskaffat mig en hjälm också, hade inte tänkt slå ihjäl mi det första jag gör.

Dagen bjuder på strålande sol och stekande värme, wiie :)



Bloggtips Bloggtips Bloggtips

Hej.
Nu vill jag ha er hjälp. Tipsa mig om bra bloggar som ni läser, tipsa tipsa tipsa.

Här kommer några av mina favoritbloggar:

Mode:
Lisaplace söt och ung modemedveten tjej.

Fashion Squad en tjej/kvinna som alltid är snyggt klädd.

Fashion Toast min absoluta favoritblogg. Hon har en garderob som heter duga och har universums snyggaste skor! Alltid snygga bilder också!

Filippa Smeds en snygg tjej med underbar hårfärg och en klädstil med en rockig touch i min smak.

Milk/Signe / Rodeo Magazine en cool tjej med en modern garderob.

Olsens Anonymous Olsen tvillingarna är alltid snyggt klädda!

Sweet Life Style hon har alltid en snygg outfit att bjuda på,  enkelt och snyggt!

The Twilight Saga:
Alison Genet's Posts- Twifans

Lion & Lamb Love // A Twilight Fansite

New Moon Movie

thetwilightsagawe.blogg.se

TwilightSweden

Twilighsaga-When Twilight falls and the New Moon shows,you'll wait for the Eclipse so the Break of Dawn will come



Jag vill ha en egen måne.


Igårkväll var jag nere vid havet med en massa ungdomar, elelr en massa, vi var 11 stycken. Trevligt att få träffa lite ungdomar också! Idag har vi underbart väder igen så jag ligger ute på gården och solar.
Ciao



The.Twilight.Saga

Fick en fråga från en läsare idag som varken lämnat blogg- eller mejladress så svaret kommer här.

Har du läst ut twilight böckerna po engelska?
Kan du svara po ett inlägg so kan du ockso skriva vilken du tyckte va bäst, po engelska eller svenska?
Ja jag har läst de engelska och de svenska böckerna. Jag tycker att Breaking Dawn var allra bäst, helt klart! På engelska då. Jag tycker det beskrivs bättre på engelska och jag kan se det hela mycket bättre framför mig då jag läser dom på engelska. Så som sagt, Breaking Dawn, yeeeee!!



5-6 augusti.

Igår hade jag och mamma det jätte mysigt. Det var nämligen utomhus bio i Ystad på torget så vi tog bilen dit. Man skulle ha med sig en solstol att sitta i och en filt så man inte skulle frysa. Det var Wallander filmen Hämnden som visades. Först så var Henning Mankell, författaren till Wallander böckerna som filmerna är baserade på där och presenterade filmen osv. Sedan väntade vi till det mörknat tillräckligt så dom kunde sätta igång den. Jag tycker filmen var helt okej och jag hade som sagt mysigt, det var himla kul också att filmen spelades ju in i Ystad och några scener var precis från torget vi satt på så det var som sagt roligt! =)



Idag började morgonen med att jag och Kevin målade på vårat förråd här hemma. Idag fyller även min älskade styvpappa, världens bästa styvpappa för övrigt år så mamma gjorde en smörgåstårta sedan dukade vi nere vid havet där vi fikade.




5 Augusti.

Sov bort halva dagen och den andra halvan spenderades nere vid havet. vilket underbart väder vi har haft idag och fortfarande har för den delen, fick en hel del färg idag också, wihoo.






Nere vid havet.

Halloj!
Har nyss kommit hem från havet. För några timmar sedan cyklade jag och brorsorna ner till havet där det var hur stora vågor som helst som vi badade i, mitt första dopp den här sommaren, wiie! Iaf var det rätt varmt i vattnet och de största vågorna jag nånsin badat i, hur kul som helst! :D Sedan åkte vi förbi hos en bekant en sväng och efter det till en lekpark. Mysig kväll med andra ord. Vad har ni gjort idag?



Vågor.


En från sommaren 2006.

Har nyss varit ute på en powerwalk med yngsta broderna (han cyklade dock). Vi stannade till vid havet och det visade sig var enorma vågor så jag ska höra om bröderna vill följa med till havet och bada. Vi hörs ikväll. Ciao.



En ny Twilightfantast är född + New moon, älska!!

Måste bara säga att jag har fåttmin 8-åriga lillebror att börja bli riktigt förtjust i filmen Twilight. Under de två senasre veckorna har han sett filmen tre gånger, inte illa, speciellt inte eftrsom han inte förstår engelska och inte hinnerläsa undertexterna heller.

Sen tänkte jag bara säga att jag ser de här två klippen blir jag SÅÅÅÅ sugen på se New Moon, jag vill se den nu nu nu!! Coolt är det ju också att jag känner igen det mesta från det sista klippet eftersom jag var på plats, åhh!! :D






High heels in my ears.









Skor Dosenbach (köpta i Schweiz), byxor H&M, linne Second hand fynd från Berlin, Svart långt linne Vero Moda, Väst New Yorker, Spetsvantar New Yorker, Nagellack Depend, Örhängen Milla of Sweden, skärp Second hand.



20093007ensvartoutfit



Skor köpta i Schweiz, knäsockar H&M, sammetfodral Second hand, gammal döskalle sjal, nitväska Gina Tricot.



20093007

Vi åkte till någon slags trädgård där det fanns massor av citronträd, kolla bara vad mycket citroner som växtre på dom.

Och stora var dom.

Då det blev långtråkigt gungade vi :P


Var även på Bo Ohlsson där jag hittade massor av Marilyn och Elvis prylar jag vill ha, kom dock hem med detta istället.




Outfit 29 juli.




Skor köpta i Schweiz, fransklänning H&M, kavaj H&M, väskaGina Tricot, mammas gamla skärp.



Big Buddha



Skor köpta i Schweiz, Avklippta jeans som shorts, linne New Yorker, kavaj H&M, spetsvantar New Yorker.



En kväll vid havet med Kling och Klang.

Haha, ja det är mina småbröder som kallas för Kling och Klang. Här hemma säger vi nästan aldrig varandras namn utan då man ska ropa på både Kevin och Liam säger vi Kling och Klang, ska vi bara ropa/tilltala Liam säger vi Sune och jag kallar han ibland för Arne, Jag och mamma kallas IQ 1 och IQ 2, Andreas är väl den enda som inte har ett smeknamn, kanske för att det är han som kommit på våra, haha. Mamma är väl den enda som tilltalar och vid våra riktiga namn, tycker dock det är lite smått kul.

Ikväll cyklade jag och Kling och Klang å köpte godis då vi sedan cyklade ner till havet. Det visade sig vara rätt stora vågor där så vi hämtade badkläderna, gick ut på bryggan där vi sedan satte oss så vågorna for på oss och blötte ner oss rejält, riktigt roligt var det!

Världens bästa bröder!!



Liam sa att det började regna så jag skulle känna efter, dock såg jag smått galen ut då jag gjorde det :P



Duktig på bloggdesign?

Kära läsare, är det ingen av er som har värsta grymma talangen gällande bloggdesign? Snälla. Jag skulle vilja ha hela bloggen annorlunda, menyn, headern osv osv. Har du talangen kommentera då gärna det här inlägget så hör jag av mig, har du inte någon blogg kan du bara lämna din mejladress eller mejla mig på [email protected]



Outfit igår, kväll.


Skor köpta i Schweiz, top New Yorker, jeansjacka H&M, väska med nitar Gina Tricot, örhängen Milla of Sweden.



Outfit okänt datum.




Skor köpta i Schweiz, klänning Second hand (kommer ursprungligen från H&M), nitarmband Second hand.



28-29 Juli.

På tisdagen fick jag för första gången följa med Kevin och shoppa. Han brukar annars tycka att jag jag väljer så fula kläder åt honom men han verkade nöjd med mig efter denna dagen endå och vi hittade massor av kläder och skor till honom.

Sedan begav vi oss hela familjen ut i Simrishamn.

Jag och moder tog oss en promenix och spanade in alla blommor!

29 juli.
Går man ut från våran gata är det denna utsikten man får syn på, vackert eller hur?!

Den soliga dagen blev att spendera på stranden.


Jag älskar att man får flasha tatueringarna på sommaren! =)

Senare åkte vi in till Simrishamn där vi vandrade omkring en snabbis..

Innan vi gick på den här mysiga uteserveringen. Vi hade presentkort där som vi utnyttjade. Vi åt världens godaste buffé!!

Det fanns verkligen allting! Bl.a sallad, fetaost, oliver, vattenmelon, annanas, massor av olika såser..

..grillad halloumi, grillade tomathalvor, fler såser, potatisgratäng, klyftpotatis, bakadpotatis, grillad kycklingfilé, oxfilé, ryggbiff osv osv. Mumma vad gott det var. Sen fick man även efterrätt.

Lilla jag.

Efter maten gick vi in till Simrishamn igen. Vi har en jätte fin kyrka där som är flera hundra år gammal.


Jag och bröderna.

Haha, jag och lilleman.

Simrishamn är en så mysig stad!

På flera stolpar fann vi dom här stickade skapelserna, tycker det är super roligt att någon engagerar sig och gör fint i staden. Fina var dom ju också!


Jag och bröderna igen då vi kommit hem.



27 Juli.

Den här dagen blev det utflykt med familjen till Stens huvud. Det är en riktigt fin strand, ser precis ut som utomlands tycker jag!! Kolla bara och se.




Det är inte getingar ni ser på bilden nedan utan så kallade "Blomflugor". Det har blivit värsta invationen av dom här i Skåne, flera miljoner av dom. En dag då vi skulle till stranden kom vi bara dit så fick vi sno för direkt man stannade still hade man 10 stycken av dom på sig. Idag verkar det då lugnt, har legat ute och solat och bara sett två stycken så.


Jag och moder.


Senare på eftermiddagen fick vi middagsgäster och två av dom var tjejer, en som skulle fylla 20 och hennes lillasyster som skulle fylla 18. Det var kul att få träffa några ungdomar för en gångs skull och dom var ju himla trevliga också så det var ett plus.



Svar.

Har fått två frågor av läsare som inte har någon blogg eller lämnat sin mejl så här kommer svaren:

Hur många skor har du?:D:P

Det ligger nog på omkring 50-60 par tror jag, då är ungefär hälften med klack och andra halvan platta skor. Dock använder jag inte alla paren och vissa har jag inte ens hunnit använda än, men jag gillar att kolla på dom, haha :D

Hej. Jag såg en bild på dig där det stod att du hade satt dit nitar på ett par skor. Denna: http://www.mystajl.se/view_picture.php?viewkey=0f9dada0c2b5b6645201
Får man fråga vart du köpte nitarna? ;)
Nitarna har jag tagit lös från ett nitbälte jag aldrig använde, billigt och bra ;)




Outfit 27 juli.







Skor Skopunkten, byxor köpta i Berlin, linne och väst köpta i Schweiz, fodral Gina Tricot, nitarmband Second hand, ring KappAhl, läderarmband (som jag har på mig dygnet runt!) från älskade Florens och örhängen Milla of Sweden.

Jag känner att jag klär mig allt mer rockigare nu för tiden än innan men jag gillart!
Nu ska jag sova så man orkar med morgondagen =)

God natt.



Outfit 26 juli.





Tygskor & byxor från H&M, t-shirt med nitar på Bik Bok, skinnjacka köpt i London, nitskärp Second hand och spets "vantar" köpta i Schweiz.



26 juli.

Jag känner att jag börjar komma ikapp nu, bara några dagar kvar att skriva om. Det här är i alla fall bilder från den 26 juli.

Jag och bröderna tog cyklarna ner till havet där det blåste ganska rejält.



Haha vi fulade oss en del :P



Sedan cyklade vi till hamnen där Kling och Klang köpte glass.



20090801

Dagen började med att just innan 9 cyklade jag och Kevin in till Simrishamn för att gå på loppmarknad i Suckarnas gång. Är förvånad över att jag inte fyndade något till mig själv men vi hittade en del grejer till andra lillbrorsan.

Sen nu i eftermiddags åkte vi hela familjen in till Ystad. Första lördagen varje augusti har dom så att man får "döpa" sig i staden. Brandmännen är på plats och sen samlas massor av barn för att sedan bli nedsprutade och "döpta" till skåningar, men främst till en riktig  Ystadbo av brandmännen. Lillebror tyckte det här var riktigt roligt

Brorsorna och moi.

Jeansjackan åkte på och min nitade kuvertväska fick följa med.

Mmmm, köpte världens godaste milkshake på Max, den hette nånting med lyx, prova den!!

Kevin, Mamma, Liam och jag var glada.



Dagens, första augusti.



Skor & stort linne köpr i Schweiz, kofta Gina Tricot, nitarmband Second hand och skinnarmband köpta i Italien.