Lite pynt.


Så här ser det ut i en av hörnorna i vårat uterum som jag pyntade idag, dock är det inte klart (inte ens på bilden) utan det ska dit mer levande ljus, uppsättningar osv. Det börjar bli riktigt mysigt här hemma, mysigare än vad jag trodde det skulle gå att få.

Nu kallar sängen på mig.
Sov sött.
Kraam.



Imorgon smäller det!


JAAA :D Imorgon kommer min Sara till mig! Oj vad jag längtar. Trodde veckan skulle bli riktigt sekig men icket, den har gått snabbt som blixten. Imorgon! Snygg bild på oss också, hon blir säkert sur på mig nu :]



SÅÅÅÅ SNYGG!


Bildkälla.

Det här är nog den finaste och snyggaste bilden jag sett på Kristen Stewart, den är så... Naturlig, jag älskar hennes äkta och stora leende. Dunder snyggt! Fast hennes utväxt hade de väl ändå kunnat ta bort? ;P



Tack Klick!


Idag fick jag hem mina två biocheckar från Aftonbladet Klick! så Tack, kan behövas så här i höstmörkret! Det roliga var ju att jag inatt drömde om Ola, först såg jag han och hans familj i en butik men tordes inte gå fram och hälsa sen helt plötsligt var vi i Tärnaby då han ringde mig och ville att min plus hans familj skulle träffas för vi bodde grannar, haha, mer än så minns jag inte.

Segt med uppdateringar idag men det är endast för att jag hjälper mamma julpynta här hemma :)



Följ med mig på skyltsöndagen!

Ja med alla dessa bilder får du följa med på min skyltsöndag! Oj så mysigt det var!! Har aldrig tidigare varit på en så mysig skyltsöndag. Dock var det ju lite ovant att kunna va så lite klädd i slutet av november, 9 plusgrader visade termometern då vi rätt nyss kom hem. Här kommer en bildbomb (bilder som mamma tatt!!).



Tomten som sitter i släden i skyltfönstret var en livs levande människa, vilken rolig kväll han måste haft (not).

De 7 Luciakandidaterna.

En smed.

Sedan gick vi och åt middag på eh Thairesturang och det var verkligen hur gott som helst, det lär bli till att äta där fler gånger!



Visst såg det grymt mysigt ut? Nu börjar jag få lite julstämning alltså :)
PUSS!



Dagens.


Skor, skinnvantar, nitskärp Second hand, leopardstrumpbyxor köpta i Schweiz, gammal jacka och halsduk.



Julskyltning!


Såja, nu är städningen påbörjad MEn nu ska vi iväg på julskyltningen i Ystad!
Hejsvejs :)



Morsning!


Usch vad jag känner mig seg idag! Ska i alla fall ut ur rummet nu och hjälpa resterande att julstäda huset sedan blir det skyltsöndag i Ystad! Vad gör ni denna söndag?



Outfit.

Så här såg jag ut ikväll (ursäkta de suddiga bilderna).

Skor och halsband Second hand, kjol som jag sytt själv och fodral från Gina Tricot.



Min lördag.

NU är jag hemma igen och trött som bara den! Men dagen har varit trevlig och mycket god mat blev det! Vi började med att åka och möta upp de vi (jag och la familia) skulle äta med vilket var 11 stycken plus vi 5.

Det bjöds på allt möjligt gott på det här julbordet, här kommer en del.


Haha det här ser ut som ett stort stekt ägg men det är det inte utan det är ris a la malta och en persikohalva.

Jag och mami.


Efter att ha svullat i några timmar begav vi oss hem till ett av paren där vi bland annat badade i en utomhusjacuzzi.

Så har min dag och kväll sett ut.



Inviger...

...mitt nya halsband ikväll, ni får en hel outfit ikväll/inatt eller åt morgon.



Vi hörs ikväll!


Nu står jag här och håller på välja kläder till kvällen men som vanligt kan jag icket bestämma mig! Aja tänkte bara säga att vi hörs ikväll igen då jag är hemma från julbordet och det som hör till det!
TJOSAN!



Förmiddagens outfit.


Ni kan ju strunta i att kolla på min smutsiga och hemska morgonfrilla :P Jag har på mig skor, vantar, skärp Second hand, byxor och kofta (tror jag) från H&M, jacka från London och t-shirt från Bik Bok.




Hemma igen.

Så, nu är jag hemma igen. Det jag glömde säga i förra inlägget var att loppisen nu under hösten/vintern hålls inne i en lokal istället för i Suckarnas gång. Jag är lite besviken, tycker inte det fanns mycket fynd alls men äh, kom ju med liite i alla fall.

Halsband (det äär två stycken) 15+20 kr.

Supersöta små smyckeaskar, 2 kr styck.

Det var de jag kom hem med!
Nu ska jag hoppa i duschen, tjoooosan!



Morsning sweetiepies!


Helle peru.
Minns ni i somras då jag alltid var på lördagsloppis i Suckarnas gång? I alla fall slutade ju den loppisen i september (tror jag det var) för att börja om till våren. Dock har den alla år innan varit året runt så då dom slutade nu i höstas blev det ramaskri så nu klockan 9 drar den igång igen, wiiie! Vi hörs efter det!



Idol!


Bildkälla.

Ikväll är Idolerna extra nära, 9 mil för att vara exakt eftersom de befinner sig i Malmöööö. I alla fall håller jag på Tove och Erik, sedan Calle (men han vill jag ska åka nästa gång). Hur röstar ni?

Update: Såg precis att mina två favoriter gått VIIIIDAAARREEEE!! :D



Dagens outfit!


Skor, tunika, halsband, skinnvantar Second hand, fodral (under) Gina Tricot, jacka köpt i London, gammal väska.



Nagellack.


Igår köpte jag ett nagellack. Dock trodde jag det skulle vara svart, såg ut som det inne i affären men upptäckte att det var en helt annan färg då jag kom hem. Men jag gillar den här färgen, den är inte som på bilderna i verkligheten utan lite dovare och murrigare i men någorlunda lik i alla fall. En härlig höstfärg!



En dag i Ystad med moder*natur.


I Ystad hade dom pyntat med många granar och hur mycket julbelysning som helst! På bilderna ser det dock bara grått och trist ut men så var det inte, okej dte var grått men verkligen inte trist :P

Sen skulle jag försöka ta en bild på mig och mamma men om vi säger så här blir mamma bra på bild kanske 1 av 20 gånger. Ni kanske tycker jag är elak nu men ni skulle hålla med mig om ni såg bilderna (förlåt mamma). Mycket skratt blev det i alla fall!

Tillsist fick vi väl en någorlunda bra bild, dock syns ju bara halva hon..

Nu ska jag... Eh skriva några fler inlägg :P



GRATTIS!!

Idag slänger vi iväg ett enormt stort grattis till min underbara och ibland smått knäppa *fniss* kusin Pernilla som blir 19 bast idag! CONGRATZZZZ! Vi kommer fira jul tillsammans så nu är det inte länge kvar tills vi träffs! :D

Förresten, nu har jag uppdaterat det här inlägget med videon.



Jag är med i tidningen idag... Igen!


Skickade in den här bilden på mig och Ola för kanske 2-3 veckor sedan till tidningen Klick! och idag då jag satt och bläddrade i den fann jag mig själv på sidan 15! Så kul att dom tog med den, nu sitter jag bara och väntar på biocheckarna ;) Hehe. Lite kul känns det ju också att jag vart med i tidningen 3 gånger under en månads tid ;D



God morgon!


Tjosan!
Allt bra med er idag?! Jag mår prima!
Ska snart iväg till Ystad en sväng så jag tänkte bara kika in och hälsa er alla en mysig och trevlig fredag!
KRAM!



Jul på Bo Ohlsson.

Hej hopp.
Imorse var jag tillsammans med mamma på Bo Ohlsson i Tomelilla och wow vad jag älskade deras maffiga tomteorkester. Kolla bara in bilderna och filmen! :D Vilken julstämning man fick!

Äh, videon bara segar så jag lägger upp den imorgon om jag kommer ihåg =)

Update 27 november kl. 15.21: Här kommer videon, kika på den!! :D



Skissande..

Känns lite som jag är tillbaka i skolan, litegrann i alla fall. Har tatt på mig att sy en vårjacka åt moder som vi designat tillsammans så nu har jag suttit och gjort mönsterkonstruktion men jag känner verkligen att jag gärna haft min textillärare närvarande för jag har absolut ingen aning om jag gjort rätt så det lär ju bli intressant att se hur resultatet blir :P Nu ska jag in till pysselrummet och fortsätta. Ciao.



Today's outfit.


Idag blåser det en hel del här men det regnar i alla fulla fall inte! Jag har på mig skor och klänning Second hand, gammal väska och halsduk och jacka köpt i London.



Hur vill du fira jul?

Nu är det mindre än en månad kvar till julafton och jag hade därför tänkt ställa en liten julfråga. Om du fick fira den här julen precis var du ville och med vilka personer som helst, var och med vilka personer skulle du fira den? Något speciellt du skulle vilja göra, något som måste finnas på julbordet?

Så här såg min förra jul ut:


Om jag skulle svara på frågan skulle den här julen bli väldigt olik mina tidigare julaftonar. Jag skulle vilja åka till Thailand tror jag med mina närmsta vänner och fira jul och nyår i solen och värmen. Jag behöver inga julklappar, ingen tomte och inget julbord, bara trevligt sällskap. Sen skulle ju alla från The Twilight Saga (speciellt Robert Pattinson) var bjudna att fira den med oss, inget skulle kunna slå det ;)



Oldie.

Haha titta vad jag precis hittade här hemma, denna dundersnygga peruk ;P Kankse jag ska spara ut håret så här? (höh).

Peruken användes då nya smycken skulle fotas till Milla of Sweden.



Kom på att jag har ju vart med i tidningen fler än 10 ggr (som jag skrev i frågeinlägget), räknade ju inte med alla gånger jag syntes som reklam! Kankse man skulle vara ego och sätta upp den stora planschen på en själv i rummet ;)



Sjuka drömmar.

Alltså ibland drömmar man så sjukt knäppa drömmar, det gjorde jag inatt!

I min första dröm var jag som med men ändå inte, på något vis var jag närvarande men ändå som om jag bara såg på en film, det här är det jag minns: Det var några människor i en stuga ute i skogen, bland annat Edward och Bella. Men sedan började träden leva och gick till attack (typ som i Harry Potter filmen ni vet?!). Det blev bara värre och värre och träden skulle typ ta över världen. På något vis dog Edward (jag vet, SNYFT!!!!) så Bella var superledsen och så men kunde ändå ta sig in till ett större samhälle och vem träffar hon på där om inte Jacob? Helt plötsligt ställer dom sig där och börjar storhångla (haha). Sen kommer resten av vargarna/varulvarna och säger att dom vet hur dom kan besegra träden. Ja mer än så minns jag inte.

I min andra dröm var jag på ett hotellrum tillsammans med Chuck Bass, Jenny Humphrey, Lilly van der Woodsen och Nate Archiblad (alla från Gossip Girl). Vi hade stulit en kypares rullvagn som var fylld med alkoholhaltiga drycker men vi fick inte dricka det. Jag gick då in på toaletten och hällde i mig en massa alkohol tills jag var helt snurrig i bollen och virrade omkring i hotellkorridorerna. Sen minns jag bara att Chuck hade klätt ut sig till en kypare och kom för att hämta mig och ta tillbaka mig till hotellrummet. Ja, sedan kom mamma och väckte mig.

Haha, jag älskar seriöst att drömma (förutom mardrömmar!!).
Drömde ni något knepigt inatt?



Oh no.

Har skjutit upp det här fööör länge nu (ca 1,5-2 månader för att vara exakt) men idag tog jag finally tag i saken. Ni vet mobilen jag vann i september? Det är den som krånglat lite.. Hela telefonen är ju touch så då någon ringer till mig ska hela skärmen lysas upp så jag kan svara men det gör den inte utan det är bara ibland den tvär lyses upp och då bara för en sekund så jag kan stå där och höra att det ringer men utan möjlighet till att svara så nu ska den in på lagning!

I övrigt kan jag ju säga att jag älskar telefonen, den passar mig perfekt!! :D



New Moon är gjord till FANSEN!

Har just suttit och läst en intervju gjord med Chris Weitz (regissören av New Moon). Filmen har ju inte fått så bra kritik av kritikerna men därimot har den fått hur bra kritik som helst av fansen (de som läst boken/böckerna).  Det jag tycker är bra i intervjun är att det framgår tydligt att han gjorde den här filmen till fansen, inte till kritikerna, då han förstod att fansen är de viktigaste (vilket jag självklart håller med om)! Så här säger han:

What was your biggest fear going into [opening] weekend?
CHRIS WEITZ:
I didn’t have any particular fears. The tracking numbers were enough to indicate that I wouldn’t be letting the studio down. But if one could imagine their biggest fears, it would be complete rejection of the movie, by the fans. What I’ve realized over the last week is I won’t necessarily get good reviews for this movie. Having swallowed that, this was made for the fans, and if you don’t get it, then you don’t get it.

Läs resten av intervjun här.

Jag kan förstå att de som inte läst boken tycker den här filmen är sämre eller inte berör lika mycket, men kom igen, läs boken så fattar ni vad vi andra snackar om!! :D



Det måste vara jag!

Nu har jag fått ett par kommentarer där det står ungefär: "Jag VET att jag såg dig i filmen!" Då måste det ju vara jag som syns där. Herre gud, hur coolt är inte det?! Jag är med i New Moon filmen!!! :D

Bildkälla.



NM soundtrack.

Här är mina två andra favoriter från New Moon soundtracket.


För övrigt hade jag nog tänkt lägga mig och läsa Eclipse nu, eller kanske nya Sofis mode, får se.
God natt.
Hugs!



Nu är det klart!

Såja, nu är mitt (och mammas) pysselrum färdigt. Eller ja nästan i alla fall, det är lampor och krokar som är kvar att sätta upp nu men annars så! Välkommen in.

Min syhörna.

Pysselbord.

En del av pysselsakerna.

Åsså resten av grejerna.

En del av pärlorna.

Lite grejer jag gjort, tavlor, ringar, kort osv.

En "bok" fylld av olika papper för att kunna göra snygga kort.

Både jag och mamma känner att det här rummet blev super, skönt att ha allt framme så man inte behöver plocka fram varje gång man vill pyssla eller så.



Nu är det klart!

Såja, nu är mitt (och mammas) pysselrum färdigt. Eller ja nästan i alla fall, det är lampor och krokar som är kvar att sätta upp nu men annars så! Välkommen in.

Min syhörna.

Pysselbord.

En del av pysselsakerna.

Åsså resten av grejerna.

En del av pärlorna.

Lite grejer jag gjort, tavlor, ringar, kort osv.

En "bok" fylld av olika papper för att kunna göra snygga kort.

Både jag och mamma känner att det här rummet blev super, skönt att ha allt framme så man inte behöver plocka fram varje gång man vill pyssla eller så.



En månadsresumé.

Jag skrev just med en vän jag inte pratat med på länge på msn då han frågade jag jag gjort på sista tiden och då jag började skriva kom jag fram till att det har ju faktiskt hänt en hel del roligt senaste månaden (under ca en månad) så här kommer en liten resumé av de roligaste händelserna.

Efter att ha funderat hit och dit i nästan ett år sattes saxen i håret och jag blev korthårig och fick en ny hårfärg.

Jag började praktisera hos designern Margareta Forslund där jag dock har slutat nu pga av min dåliga rygg.

Jag fick uppleva Österlen lyser vilket var otroligt mysigt!

Jag var på invigningen av nya IKEA i Malmö (älskar IKEA!!!).

Jag var statist i filmen Svinalängorna (premiär om ca ett år) och fick bland annat träffa snygga Ola Rapace.

Jag nämndes i Klick!'s New Moon bilaga.

En tripp till Ängelholm (till ryggkirurgen) och sedan Väla-köpcentrum i Helsingborg ägde rum.

Sedan fick jag träffa underbara Therse igen då vi åkte till Sthlm tillsammans.

Där fick jag träffa på mina älsklingssmåttingar!!! =)

Vi gick på bloggvisningen av New Moon som var helt j*vla fantastisk!!

Väl i Sthlm träffade jag min söta Josephine!

Då jag var hemma igen gick jag och mamma och såg New Moon på premiärdagen (bilden är dock från sthlm)

Jag var med i VK!

Jag var på årets första julmarknad.

Och bloggen fick sig en nyare design.
Gamla.

Nya.

Min söta vän Sara bokade sig en 10-dagars resa till mig, hon kommer om en vecka.

Det är väldigt lätt att man går omkring och tycker man har tråkigt och att det aldrig händer något roligt men sen då man börjar tänka tillbaka kan det ha hänt himla mycket roliga saker.



Idag...

..saknar jag mina favoritälsklingar mer än vanligt, måste va för att jag är sjuk och uttråkad så då skulle inte härligt sällskap sitta fel. Bilderna är från lilla jul 2008.

Ps. Idag är det en vecka tills Sara kommer till mig!! :D (hon med den vit/brun randiga tröjan).



I månad kvar till jul!

Om precis en månad är det julafton vilket känns väldigt knepigt! Jag är ju van att i slutet av november så har det snöat, det är en hel del minusgrader och man har börjat bygga smått på julstämningen men i år är det annorlunda. Det har inte varit minusgrader här än, snöat har det visserligen gjort (dagen jag var statist) men då var det mer in mot landet och det snöade väl i kanske 10 minuter innan det övergick till regn och ingen julstämning har man heller.

För kanske 10 min sen.

Nu hade jag tänkt ner och fika lite, få se om jag känner någon smak idag (har nämligen ingen smak igår pga av förkylningen).

Nu kan völ hålla tummarna att jag blir frisk så snart som möjligt =)
KRAM!



Allt dessa pysselgrejer..

I eftermiddags fick jag och mamma ett litet ryck. Vi har ett rum här uppe som ska bli pysselrum men hittills har vi vart för lata eller haft annat för oss så det har bara stått där med alla kartonger och grejer. Nu tog vi dock tag i saken och har kommit en bra bit på vägen. Nu är det en massa rensning kvar som inte blev gjord innan flytten men man upptäcker verkligen hur mycket grejer man har, vi har nog de mesta pysselgrejerna. Allt för att göra smycken, egna kort (typ julkort, fördelsedagskort osv), trådslöjd, för att sy grejer, slå in fina paket, måla, måla/trycka på tyger osv osv osv. Riktigt kul faktiskt!

Här ser ni ju hur långt vi hann ikväll. Dock var det nog rätt dumt från min sida att anstränga mig eftersom jag är sjuk och nu är helt slut i kroppen och känner att ryggen håller på skrika ifrån.

Rensa, rensa, rensa.

Rummet kommer bli perfekt!



Myspys.


Vad mysigt jag hade för ett tag sen. Gick upp på rummet, släckte lamporna, tände massa stearinljus och satte på New Moon soundtracket sen la jag mig bara på sängen och slappnade av, bara låg där.

Nu ska jag keeeeka lite middag.
KRAM!!

Förresten, vad gör ni ikväll?



Breakfasttime.


Har för ett tag sen fikat (ser precis att en macka ser ut att vara smörad hur mycket som helst men det är inte smör utan räkost, haha) och druckit en varm kopp tè vilket gjorde susen för halsen. Nu sitter Liam här bredvid mig övervänten och vill sätta på New Moon så tjosan!

Update kl. 14:42: Så, nu har jag och Liam kollat klart på New Moon (hihi min fjärde gång). Liiite jobbigt blir det ju för mig eftersom jag får säga högt allt som sägs i filmen eftersom han inte kan engelska än men ähh, så mycket gjorde det ändå inte. Jag frågade han efter vad han tyckte om den och det här var vad han sa: "Jag tycker den var lite bättre än Twilight för jag gillade varulvarna och att den innehöll mer action, det gör filmen roligare", något i den stilen var det iaf.

Wow alltså jag älskar verkligen filmen, speciellt nu då man sett den ett par gånger och kan många repliker utantill ;) *fniss*.

Update kl. 15:22: Hihi min lillebror är SÅ söt! Vet ni vad han nyss frågade mig? "Jennilie, kan inte jag få se New Moon igen? Jag tycker den var så bra." Lillgubben! Yes nu ska jag sätta på den igen då.



Amen great! (not)


Ånej! Då blev sjuk också!! Min broder var sjuk då jag kom hem från Sthlm så jag försökte hålla avstånd, tvätta händerna ofta och sprita dom flera gånger per dag sen åkte han härifrån en sväng och jag har inte träffat honom sen dess så det var ju bara mindre än ett dygn jag träffade honom men nu sitter jag här med en igentäpt näsa, taggtråd i halsen, lite hosta, huvudvärk och kliande öron! Usch och fy.

Känner mig dock inte såå himla hängig än men jag antar att det kommer snart för då jag blir förkyld kan jag aldrig bara blir lite förkyld utan jag ska bli helt nedslagen och liggande i minst ett dygn för att det inte går att röra på kroppen. Något som är tur är ju att jag fick det nu och inte om en vecka då Sara kommer för nu kommer jag ju vara bättre tills dess iaf.

Snart blir det till att kika på New Moon med minsta brodern ;) Som han har längtat efter den filmen!



Se New Moon gratis hur många gånger du vill.

OHHH vilken underbar kväll det varit alltså, bara bra saker har hänt!! Nu ska jag kika på New Moon! Okej kvalitén är väl rätt krasslig men det skiter jag i, kan inte hålla mig! Därimot måste jag säga att se den första gången på bio, så mycket mäktigare!! Vill ni också kolla nu? Klicka er vidare här då. Gå in på movies och leta efter The Twilight Saga: New Moon!

Sweet dreams.

Update kl. 01:14: Åhh jag spolar tillbaka och tillbaka hela tiden men tyvärr är bilden för suddig för att jag ska kunna se mig där i bakgrundenn. Crap!



Nu är jag hur glad som helst!!

Åhh jag skiner mer än solen just nu tror jag! Så himla glad jag är!! :D Nu har min fina och helt underbara vän Sara bokat sin resa hit ner till mig, 1a till 10onde december, wiiiiie!! Sist vi sågs var ju i juni och jag saknar henne så himla mycket och det ska bli så förbaskat roligt att träffa henne.




Ändrad design.

Visst ser ni att min design är ändrad nu, nyare bilder och andra färger. Kände att det var dags att förnya den eftersom jag klippt mig och färgat håret nu! Jag tackar Joss som gjorde allt jobb :D Vad tycks?



So tell me when you hear my heart stop..

..You’re the only who knows
Tell me when you hear my silence
There’s a possibility
I wouldn’t know

För någon dag sen utökade jag bilderna på min dörr..





Dagens.

Nu blev det flera inlägg på raken :P Här kommer i alla fall dagens.

Skor, klänning, nitskärp och skinnvantar Second hand, skinnjacka köpt i London, en gammal väska och tyllkjol från H&M.



Nytt.


Sprang in på Bo-Ohlsson idag och fick med mig ett par pyjamasbyxor och duntofflor hem. Jag använder ju mina pyjamasbyxor heeela tiden så de nöts ganska snabbt och jag är rätt duktig på frysa om fossingarna också men inte längre ;P



Nu är det jul igen..

Så hade man varit på årets första julmarknad. Det är ju verkligen mysigt och stämningsfullt må jag säga. Saknar faktiskt lite det där, jag och mamma brukar jag ett par gånger per år stå på julmarknader och sälja grejer men icket i år.

Haha, jag vet att jag ser grymt uttråkad ut på bilderna men jag var bara trött :)



Julmarknad.


Nu ska jag iväg på en julmarknad (tror jag det var, hehe). Vi hörs väl senare idag?!
KRAM!



Lista..

Jag är uttråkad och trött men ja, detta orkar jag med. Är ni uttråkade kan ni ju läsa mina sååå intressanta svar.


ALLMÄNT...
Namn: Jennilie Isaksson
Piercingar: Yes, i öronen (vet ej hur många) och i näsan.
Tatueringar: Yes, två stycken!
Längd: 165 cm
Skostorlek: 37
Hårfärg: Är egentligen brunett, nu är jag dock brunett och redhead.
Är du kär i någon: Mig själv.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja alltså New York skulle ju inte vara fel, åsså en stuga i Thailand!
Tänker du på självmord: Men usch nej, inte då för min egen del!
Tycker andra att du är attraktiv: Ja jag har ju hört det ett x-antal gånger men vem vet, jag kanske har blivit oattraktiv de sista dagarna?!
Vilket shampoo använder du: Det som står i badrummet, ingen aning vad det är :P
Vad är du rädd för: Dockor, småkryp och mörker ibland.
Gillar du Berg-och-Dalbana: JAAAA!! Det ska gå snabbt, vara högt, snurra, upp och ned och ja, det ska vara det värsta!!

 

SENASTE...
Film du hyrde: Kommer inte ihåg vad den hette, Utan spår kan det ha varit.
Film du köpte: Staying alive.
Låten du lyssnade på: Lykke Li- Possibility
Låten du hade på hjärnan: Lykke Li- Possibility eftersom jag nyss skrev det så började jag tänka på den.
Personen du ringde: Min kusin Pernilla.
TV program du tittade på: Ser nästan aldrig på tv, tror det enda jag kollar på på tv är Idol så, Idol!
Personen du tänkte på: Min vän Sara =)

 

FAVORIT...
Mat: Oj vad svårt, gillar nästan all mat sen beror det ju på vad jag är sugen på också men kyckling älskar jag, thaimat och jag älskar soppor också!
Låt: Det finns ju hur många som helst bra låtar, men min favorit just nu är nog Imogen heap- Kidding.
Sak att göra: Ehhm... Alltså jag älskar ju att få dela med mig av mitt skratt och få människor glada och på bra humör så kanske det.
Sport: Hatar typ all sport, ingen sportmänniska här inte.
Dryck: Mjölk!
Kläder: Räknas pyjamasen som kläder?
Film: Min favorit just nu är ju självklart New Moon ;)
Bil: Så länge den går framåt och bakåt ska den väl duga :P

 

ANTAL...
Hjärtan brustit på grund av dej: Sånt vill jag inte tänka på, att jag fått andra att må dåligt.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Ja nu är det ju några gånger faktiskt.. Hmm, 10 gånger som jag kan komma på just nu, men det är nog fler gånger.
Ärr du har på kroppen: Det vet jag inte, men ett par stycken.

 

SENASTE...
Bok du läste: Som jag läste ut- New Moon, som jag läser- Eclipse.
Personen du fick mail av: Facebook, haha.
Personen du fick brev av: Sjukhuset, en kallelse.
Personen du fick sms av: Pappa.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Oj jag vet inte, har ju vart borta i veckan sen då jag kom hem åkte brorsan iväg så det måste ha varit förra veckan då.

 

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Lyssnat på musik, suttit vid datorn, läst, sett på serier, pratat i tfn.
Hur tidigt stiger du upp: Olika, mellan 7 och 11.
Gillar du att slåss: Hela tiden! :P

 

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Socker, mums ;P
Gillar du ketchup: Yes, på pasta!
Är du glad nu: Varken glad, ledsen, arg.. Neutral kanske är ordet.
Var du glad igår: JA!
Vad dansar du till: Partymusik med bästa brudarna!! :D
Kan du sjunga: Klart jag kan sjunga, kan nog det flesta dock är väl inte sångrösten den fagraste.
Ett land jag helst vill besöka: USA och Afrika.
Väntar på: En bättre rygg.

HUR:
Svarar du i telefonen:
Det beror på vem som ringer, är det någon okänd blir det "Hej det är Jennilie" annars kan det bli "Tjosan" "Tjenna" eller kanske "Ahh?!"
Fördriver du tiden:
Gör listor som denna.
Mycket pengar har du:
För lite.
Många stör du dig på:
Många! :P

TROR DU:

Att du kommer bli något:
Jag kommer bli något stort!
På gud:
Nej det gör jag icket.
Att folk tycker om dig:
Jag vet att inte alla gör det men sen vet jag ju också att många gör det =)
På ett liv efter detta:
Absolut, hur tragiskt vore det inte om vi levde och dog sen var det slut? Nej, självklart finns det något efter döden där man får träffa sina nära och kära igen, det är jag säker på!
Att du kommer leva länge:
Ja det tror jag, speciellt om ett gott skratt förlänger livet ;)




Riskakor och Eclipse.


Just nu sitter jag och smaskar på riskakorna vi fick i vår goodiebag, riktigt goda faktiskt!! Mamma kom in för just över två timmar sedan och ville se Twilight i mitt rum (för tredje gången tror jag det blir) och jag säger ju inte nej till det, dock gick jag till ett annat rum då eftersom jag håller på läsa Eclipse igen.

Nu ska jag dock sova.
God natt! =)



Jag smälter..

Okej jag vet, jag vet! Mycket om Twilight, New Moon, skådisarna osv nu men jag är ärligt talat besatt därför speglas det av i bloggen! I alla fall måste jag visa dessa två bilder som jag blev kär i vid första ögonkastet!

Min bakgrundsbild.

Bildkälla.
Omslagsbilden till Vanity Fair- December numret.

Bildkälla.
Jag smälter seriöst och får fjärilar i magen. När ska man växa ifrån sånt? :P



När drömmen blev sann.

Har inte så mycket att blogga om just nu därför tänkte jag att ni kunde få läsa en liten novell jag skrivit för ett par veckor sedan. Det är inte i författarklass men lite smått rolig om du frågar mig, hehe.

 

När drömmen blev sann.


Kändiskärlek är väl något vi alla varit med om, dem är snygga, rika, berömda och perfekta i våra ögon. Vi säger att vi är kär i den och den kändisen men det är inte äkta kärlek för riktigt äkta kärlek slår allt, till och med den så kallade kärleken man känner för vissa kändisar. Men vad händer om du får uppleva båda känslorna till en och samma person, att kändisen du är så kär i blir den du får äkta känslor för också? Detta är något jag fått uppleva.

 

”Det här kommer väl bli underbart, värme, ledighet, smarrig mat och ny kultur i två veckor.” Klart det är skönt att få slippa skolan några dagar extra och Bahamas är ju aldrig fel men varför just under jul och nyår? Det är ju nu släkten ska samlas, man ska äta traditionellt julbord och sedan gå på mellandagsrean med sina vänner för att inhandla den perfekta nyårsblåsan att fira in det nya året i. Nej istället ska man sitta på ett främmande ställe med mamma och pappa utan vänner och hemlagad mat i två veckor för att inte tala om att det inte blir några julklappar i år. Vissa skulle nog kalla mig tjatig och bortskämd men jag skulle snarare kalla mig kräsen och hemmakär. Det är rätt så fuktig luft här och värmen är total, jag kan dock inte säga att jag ogillar den. Sen ser det ju så annorlunda ut här jämfört med hemma. Himlen är klarblå och solen skiner, havet glittrar i en turkos ton och palmerna svajar lite av den svaga vinden. Än om klimatet är underbart känner jag på mig att det här kommer bli en lång och tråkig resa.

 

Dagarna går även här och julafton är tydligen förbi, snacka om att inte känna av någon julstämning i den här hettan. Det positiva är väl att min annars så bleka kropp har fått sig en fin gyllenbrun färg och för första gången har jag lyckats att inte bränna mig. Mina fräknar i ansiktet har även kommit tillbaka vilket också är positivt, jag gillar mina fräknar, dem gör mig unik. Hotellet vi bor på är väldigt flott och överdrivet om du frågar mig men pappa var tydligen tvungen att lyxa till med ett femstjärnigt hotell med både pool och gångavstånd till havet. ”Mamma jag går ut och går en sväng efter stranden.” ropar jag innan jag lämnar poolområdet. Jag hinner bara komma ner till strandkanten, mötas av det öppna och vackra havet innan mitt hjärta slår en dubbelvolt och jag sedan får hjärtstillestånd i en sekund eller två. Bara några meter framför mig, jag skulle uppskatta att det är 8 meter står han, mannen jag drömmer om, ser i filmer, läser om i svallertidningar, läser om på bloggar runt om i världen, mannen som miljontals flickor, tjejer och kvinnor suktar efter, min kändisförälskelse. Men nu ser jag honom inte på en bild och jag drömmer inte om honom utan han står där, 8 meter ifrån mig. Bilderna och filmerna gör honom inte rättvisa!  Hans käkben är tydliga och skarpa, läpparna är välformade och kyssvänliga och hans vita tänder nästan bländar mig då de lyser mot mig tillsammans med solens strålar. Hans leende är vackert och han ser lycklig ut då han skrattar och skämtar glatt med sina vänner. Något som får mig att glömma andas och nästan svimma är att han står i bar överkropp och visar sin vältränade bringa. Hans skratt är det enda jag hör, allt annat ljud har jag stängt ute och vinden blåser och busar till hans perfekta gyllenbruna, nästan bronsfärgade hår.

 

Jag blir yr, jag måste andas men jag kan inte, jag bara står där och stirrar på honom då hans blick möter min och han lyser upp i ännu ett leende. Jag känner hur mina ben viker sig och jag faller till marken. Jag måste ha svimmat för det har tydligen hunnit gå några sekunder då jag kvicknar till. Jag känner hur mitt huvud vilar på någons lår men jag förmår inte att öppna ögonen då dem känns tyngre än någonsin. Sedan hör jag några röster och hur människor oroligt pratar med varandra men det är bara en röst som intresserar mig, den enda rösten jag känner igen, rösten som hörs närmast. Snabbare än blixten spänner jag upp mina ögon vilket visar sig vara dumt då jag lika snabbt måste stänga dem igen eftersom jag bländas av solen. Jag öppnar dem långsammare den här gången men tror då att jag ska svimma igen. Det är han, min kändisförälskelse, det är mot hans lår mitt huvud vilar, det är han som stryker mig på pannan upp mot håret, det är han som ser mig djupt in i ögonen och frågor mig om jag är okej. Jag bara stirrar på honom, vad är det här, en dröm, ett skämt eller kanske ett test för att se hur mycket mitt hjärta klarar av, men är det de sistnämnda bör de avsluta testet för snart hoppar mitt hjärta ut från bröstkorgen. Han fortsätter stryka min panna med sina varma och sammetslena händer och frågar mig än en gång om jag är okej. Det är inte förrän då jag sliter blicken från hans ögon och upptäcker hur nära mitt ansikte är hans bara överkropp. Jag känner hur allt blir suddigt igen, det svartnar för ögonen utan att jag stängt dem och rösterna försvinner mer och mer som om någon skruvar ner volymen på en stereo, jag svimmar igen.

 

Då jag vaknar upp till medvetande ligger jag inte längre med huvudet på hans lår utan nu sitter jag i hans knä med ena armen runt hans hals och mitt huvud lutat mot hans muskulösa axel. Det här kan inte vara sant. Jag håller om honom och inte vem som helst utan honom! Han frågar mig med en mer oroad röst den här gången hur jag egentligen mår. Efter att ha fått tillbaka andningen och hittat min röst igen kan jag ge denna perfekta man ett svar. ”Förlåt för allt svimmande men jag tror inte jag druckit tillräckligt med vatten idag” säger jag med en skakig och nervös röst. Det är inte förrän nu jag lyfter mitt huvud från hans axel och ser in i hans djupt bruna ögon igen. Han ler mot mig och säger att vatten är på väg.

 

Efter svimningsincidenten visade det sig att han och hans vänner precis checkat in på samma hotell som jag bodde på och att de skulle stanna där en vecka, och jag som skulle vara kvar där precis en vecka till blev så lycklig att jag hoppade omkring och skrek som ett litet barn då jag var utom synhåll från någon. Dagarna gick och jag umgicks nästan hela tiden med honom och hans sällskap. Jag trodde jag visste allt om honom och precis hur han var efter allt jag läst, sett intervjuer osv men det visade sig att jag bara visste en liten bråkdel av den person han verkligen var. En jordnära, social, trevlig och sällsynt person är bara några av de ord som beskriver honom, och sen snygg och ögonbländande förstås. Denna nyårsafton kom att bli den bästa i mitt liv. Det sägs ju att den du spenderar tolvslaget på nyår med är den du kommer spendera resten av året med och jag hoppas verkligen det. Vi satt vid havet, tittade på fyrverkerierna och lyssnade på alla som sa gott nytt år. Det var varmt ute och en stämningshöjare var ljudet från vågorna slog i strandkanten. Han såg mig i ögonen, smekte min kind och förde sin mun mot min. Då våra läppar möttes hörde jag inte fyrverkerierna längre utan jag kände dem i kroppen, jag trodde jag skulle explodera när som helst men det gjorde jag som tur var inte. Hans läppar var mjuka och lika kyssvänliga som de sett ut att vara.  Jag blev helt varm i kroppen och fjärilarna i magen blev bara fler. Jag kände mig så lycklig och levande. Jag var för första gången kär på riktigt och inte i vem som helst utan i honom.

 

Mina två veckor på Bahamas förändrade mitt liv och från att ha trott att resan skulle bli lång och tråkig visade det sig att den blev allt annat än just tråkig. Den var händelserik, fantastisk, speciell, underbar, oförutsägbar, obeskrivlig och helt magisk.

 

Det spelar det ingen roll att vi inte bor på samma ställe för med dagens teknik och framgångar kan vi få tag på varandra när vi vill och vi ses så ofta vi kan. Det viktigaste av allt är att vi älskar varandra. Min kändisförälskelse kan slänga sig i väggen för äkta kärlek slår allt! Han får mitt hjärta att slå frivolter, han väcker fjärliarna i min mage till liv och han får mig att känna mig speciell, utvald och lycklig. Jag älskar honom av hela mitt hjärta.




Jen, Jenka, jenkovitch.

Vad gör man då man är uttråkad? Jo man tar massa bilder på sig själv och spelar musik!



Jag är med i tidningen.

Tack Sara för bilderna! =)
Så här ser det ut i dagens VK (säljs i västerbotten), kul kul! Hoppas det är okej att jag lägger ut det dom skrivit här.







Till er som har VK.

God morgon.
Jag tänkte be er som bor i västerbotten om en liten tjänst om det inte är för mycket begärt. Jag tror jag ska vara med i VK idag men den tidningen säljs ju inte här nere men skulle gärna vilja se reportaget (kommer få tidningen hemskickad om några dagar). Så någon som har VK hemma, SNÄLLA kan inte du ta några bilder på reportaget så jag ser vilka bilder som är med (om det är någon bild) men även så jag kan läsa texten, mejla till [email protected]

Tack på förhand, jag stryker över det här inlägget om jag upptäcker att någon skickat in bilder på det så är det inte överstuket vet du att du gärna får mejla det till mig.



Tipp Tipp Tapp.


Nä nu känner jag mig överdrivet trött, sov ju bara ca 4 h inatt (får dock skylla mig själv för det) så nu känner jag hur sängen riktigt skriker på mig och jag ska lyda så snällt så snällt!
SOv gott kära ni.
Kram, kram.



Lykke Li - Possibility


Det enda jag lyssnar på just nu är New Moon soundtrack som jag fick i min goodiebag i tisdags på förhandsvisningen av just New Moon. Då jag hör den här låten får jag direkt tårar i ögonen och ibland rinner dom över. Tycker dom satt in låten på ett sånt perfekt ställe i filmen och jag känner verkligen tomheten och smärtan då jag hör den än om den är väldigt vacker. Lyssna om du inte redan gjort det.



Idol!

Mina två favoriter ikväll:

och

Kändes verkligen som om dom sjöng direkt från hjärtat, speciellt då Reza sjöng, jag hade gåshud hela låten och fick tårar i ögonen men då de sedan visade filmen från hennes mamma forsade tårarna från mina ögon! Vem och cilken låt tyckte ni var bäst ikväll?

Update klockan 23.39: Vad fan hände på Idol alltså, Erik och Reza som hängde löst??!?! Jag fattade ingenting!! Jag ville ha ut Calle idag och Mariette nästa gång. Reza är nog den jag tycker har absolut bästa rösten, damn vilken brud och röst!! Näe, nu blev jag faktiskt rätt så förbannad! Usch!!!!!!!!!



Jag tror jag såg mig själv i NEW MOON!!

Okej andas Jennilie, andas... Kom nyss hem efter att ha sett New Moon igen, denna gången såg jag den med mamma. Då jag såg den i tisdags försökte jag verkligen hålla utkik efter mig själv under Volterra scenen men då det väldigt snabbt och ofta byttes vinkel hann jag inte se om jag syntes någonstans eller inte. Nu försökte jag koncentrera mig ännu mer och TROR att jag såg mig. Tyckte jag såg ett rött linne och brunt uppsatt hår.. Hoppas!! Det är då Bella springer i fontänen, bakom fontänen till vänster skymtade det väldigt snabbt personen som såg ut att vara jag, stod ju där ett tag då dom filmade just det också.

Wow, nästa gång jag ser den blir det till att hålla ännu mera koll! Shit vad häftigt det känns om det är jag som syns där :D

Nånstans där pilarna pekar är där jag tror jag syntes i filmen, kan även ha varit lite mer åt höger..

Bildkälla.

Här ser ni ju hur jag såg ut.

Nu kom mamma precis in genom dörren.
-Du, hur lång är nästa bok?
Haha, nu sitter hon här bredvid mig och kikar lite i Eclipse, hon är ju så sugen på veta vad som händer här näst  i The Twilight Saga ;P Får se om jag kan övertyga henne att läsa mina engelska böcker istället för de svenska då jag själv verkligen föredrar de engelska framför de svenska.

Ni som nu ska se på New Moon kan väl hålla utkik och se om det är jag som skymtar där i bakgrunden och sedan raportera vidare till mig om ni sett det jag såg :D

PUSS!



Dagens, 20 november.


Skor, väska, skinnvantar och kavaj Second hand, linne köpt i Schweiz och en gammal halsduk.



Mjukisar.


Klockan springer iväg, har inte ens hunnit sova än.. Om ett tag ska vi hämta biljetterna sedan är bion klockan 16.00 så jag måste sminka mig och byta kläder nu känner jag. Vi hörs efter bion :D

PUSS!



20 November- Premiär för New Moon!


Bildkälla.

Ja idag är det den 20 november vilket betyder att det är den officiella premiären för New Moon idag, jag ska självklart se den igen idag (hihi)!! Någon som ska se den i lilla Simrishamn? Kom gärna fram och hälsa i så fall (än om jag nu inte tror att någon som läser min blogg ska se den i Simrishamn av alla ställen).

Kom nyss hem, har varit hos ortopeden, fått medicin utskriven, ska få intyg till arbetsförmedlingen om mitt ryggproblem osv.

Inatt blev det bara ca 4 timmars sömn för min del så jag hade nog tänkt försöka sova någon timme nu så jag är pigg inför New Moon och sedan Idol ikväll.

Ni som nu har sett New Moon, vad tyckte ni om den? Levde den upp till era förväntningar? Något ni saknade i filmen? Något ni gillade extra mycket?

Nu blir det spoilervarning.

Vi hade verkligen skyhöga förväntningar inför filmen! Sedan var vi ju helt till oss också då det närmade sig, lyriska, förväntansfulla, nervösa, uppspelta, fick nästan svårt att andas, haha!

I alla fall så tyckte jag verkligen att filmen var GRYM! Jag tycker Twilight är super bra och jag älskar den men jag tycker New Moon var mycket bättre. Den höll sig verkligen mycket till boken och det gillade jag mest! Det jag saknade i filmen var nog efter de varit hos Volturi och Bella knappt fattar vad som hänt, hon vill bara vara med Edward och sedan då hon just kommit hem, vaknar upp och bara “Oh, crap" "I'm dead, right?" "I did drown. Crap, crap, crap! This is gonna kill Charlie." Men annars så levde den verkligen upp till mina så höga förväntningar!

 

Gillade också att dom gjort så att Bella liksom mejlar Alice så man får veta mer hur hon känner sig och så, tyckte det var kul också då Jacob fick sitt lilla utbrott mot Mike, haha! Filmen innehöll verkligen allt, den var romantisk, hemsk, man blev glad, ledsen, grät och skrattade! GRYM är ordet helt enkelt.





Min Sthlm-resa, sammanfattning!

Okej skrev ju nyss att jag skulle sova men tänkte göra det här inlägget först, en liten (stor?) sammanfattning från min Sthlms-tripp nu i veckan med underbara Therese som jag om möjligt bara tycker bättre och bättre om!!

På måndagen kom vi fram till dem vi bodde hos på kvällen så då tog vi det bara lugnt, pratade och peppade varandra som bara den inför den kommande dagen på New Moon stod på schemat!

Tisdagen kom tillslut och DAMN vad vi var uppspelta, taggade, peppade, ivriga och förväntansfulla inför New Moon. Det var verkligen det enda vi tänkte på och pratade om under hela dagen, jag menar ÄNTLIGEN var dagen man så himla längtat efter här, knappt så att vi ens förstod det! Så vi var hemma under dagen, handlade lite godis och så inför filmen, var lite barnen och sedan gjorde oss iordning vilket tog ett bra tag ;) Egopics.

Tillslut valde jag efter många om och men att ha på mig den vita (student) klänningen vilket kändes som ett bra val.

Då vi var klara och verkligen insåg att vi snart skulle få se New Moon!

Då vi inte visste var biografen låg och så pkte vi rätt tidigt för att vara på den säkra sidan så vi kom dit ca en timme innan insläppet vilket dock var himla kul för då dom satte upp alla New Moon plascher osv blev vi om möjligt ännu mera uppspelta och kunde knappt andas.

I biosalongen, inte länge kvar nu alltså!

Efter bion mötte vi upp Julia från thetwilightsaga.se och Ida från thetwilights.blogg.se och tog en fika och pratade med dom. Då vi skulle hem var vi nästan i chocktillstånd, "har vi verkligen sett New Moon eller var det bara världens bästa dröm" typ? haha.


På onsdagen åkte vi in till centrala Sthlm där vi gick på stan och sedan mötte upp min vän Josephine för en fika :D

Då vi skulle hem regnade det så himla mycket och jag hade lyckats glömma mitt paraply på bion nånstans dagen innan så jag fick göra nån Alice-inspirerad grej med min halsduk som dock blev en bra lösning! På kvällen blev det att se två filmer, "Hounddog" och "I am Sam", underbarnet Dakota Fanning har en stor roll i båda filmerna.

På torsdagen blev det en lugn dag med prat, promenad, barnpassande och tågresande.

Vi ville inte åka hem och verkligen inte skiljas åt!

Så där har min tripp sett ut på ett ungefär. Dock går det verkligen inte att beskriva hur det kändes innan vi skulle se New Moon och sedan då vi hade sett den, bästa ordet är nog magiskt! Snacka om att den uppfyllde mina skyhöga förväntingar! Sedan på kvällarna blev det ju att jag och Therese låg och pratade väldigt länge så klockan hann passera både 01, och 02.

I alla fall har jag haft det hur bra som helst och jag hade gärna stannat ett par dagar till. Sen hade jag ju underbart sällskap också som verkligen gjorde resan bättre är bäst, Therese du är verkligen guldvärd och jag saknar dig redan! Och new Moon var ju verkligen GAAAAAAAALET BRAAA!!! :D Haha, vilken tur att jag ska se den igen imorgon, lääängtar! :D

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon.
PUSS!



Hemma igen + bilder från dagen + VK!!

Hej söta ni, nu är jag hemma igen efter ett flertal timmar på tåget. Tänkte visa en del bilder från dagen och så :)

Vi började med att gå ut och gå med barnen i morse (de vi bott hos, deras barn, dom jag bodde hos hela förra sommaren i Schweiz men nu bor dom i Sthlm).

Dom är seriöst världens sötaste barn!!

Jag och T! :D


Då vi stod och väntade på bussen.


Vi tyckte det kändes riktigt trist att åka hem igen och skiljas åt :'(

Ja ungefär så har dagen sett ut plus allt tågåkande. Just de, idag ringde dom till mig från VK (dagstidning i Västerbotten) och ville göra en intervju med mig så det fick dom självklart. Jag var ju med i VK bara nån dag efter att jag fått veta att jag vunnit statistrollen i New Moon och nu var det alltså som en uppföljare till den intervjun, hur det var i Italien, vad jag tyckte om filmen osv. Det skulle komma ut på lördag så ni som bor i Västerbotten får kika i den ;) Själv ska jag se om dom kanske lägger ut det på nätet sen skulle jag få den hemskickad också.

Nu ska jag krypa isäng, sov gott så hörs vi imorgon! :D



Sista dagen.

Hej hopp.
Tänkte bara uppdatera en snabbis och säga att om om ca 2 timmar hoppar Therese pà sitt tàg och jag ca 40 minuter efter henne. Kommer hem ikväll just innan 24 sà jag har en del väntan och resande framför mig.. Inte sàà kul men jag överlever. Imorgon  blir det att se New Moon igen, dà med mami! LäNGTAR SOM BARA DEN!! Vill se den igen och igen och igen för den var sà j*vla bra!!

Nu ska vi käka sen fixa det sista.
Tjosan.

Ps. Till alla er som ska pà midnattsvisningen ikväll/natt! Ha sà himla kul, ni kommer INTE bli besvikna!!



18 november i Sthlm.

Vi började dagen rätt lugnt och vid lunch begav vi oss in till centrum där vi strosade omkring och kikade runt i butikerna.



Sedan mötte vi upp min kära Josephine som jag inte träffat sen studenten som ocksà var i Sthlnm just nu :D Det var himla kul att träffas igen!

Vi drack varmchoklad i höstregnet.

Jag och Therese kände att vi sàg likadana ut pà alla bilder sà det var dags att ändra min!

I tunnelbanan pà väg "hem".

Dà vi hoppade av tunnelbanan och skulle ta bussen vidare sàg vi en buss som stod att den skulle dit vi skulle sà vi sprang till den och hoppade pà, dock kom vi till slutstationen och hann dà inse att vi hamnat pà fel buss haha.

Eftersom det var kallt och regnade kändes det inte sàà överdrivet roligt.

Vi kom dock hem ganska snabbt efter det sà allt slutade ju bra. Sà här sàg jag ut idag!

Men eftersom vi var blöta dà vi kom hit drog vi direkt pà oss sovkläderna och mumsade i oss överblivet godis sen gàrdagens New Moon.


Vi lever bàda tvà fortfarande pà New Moon, vi har pratat om filmen och böckerna säkert 30 gànger idag :P Sen sà har vi kommit pà att de här dagarna har vi säkert pratat ca 75% om The Twilight saga och New Moon, och 25% om annat, japp Twilightnördar här ;) Jag längtar tills jag fàr se den pà bio igen vilket är snaaart!

Nu ska vi se en film eller nàt, ha en bra kväll och jag svarar pà era kommentarer dà jag är hemma igen.
PUSS



Bloggvisning- NEW MOON!!!

Alltsà WOW säger jag bara!!! Helt obeskrivligt känns det! Kan först bara säga sorry för dàlig uppdatering och att ni inte hört sà mycket fràn mig men jag lever och är i Sthlm med Therese och màr sà mycket bättre än superbra!!! Fan vad bra New Moon var alltsà! Jag verkligen älskar Twilight men New Moon var verkligen mycket bättre enligt mig sà dà kan ni ju själv tänka er.

Bàde jag och Therese är fortfarande helt uppe i varv och nästan pirriga i kroppen, vi vill bara se den igen och det NU, haha. Sà jag rekomenderar er starkt att se den. Jag hann dock inte se om jag syntes nàgot i filmen eller inte för det gick som sà snabbt Italien-scenerna, vinkeln byttes snabbt osv sà dà jag har dvd`n blir det till att köra i slowmotion ;)

Det kändes sà kul att den höll sig sà mycket och bra till boken, klart att man saknade vissa grejer som finns med i boken men sà brukar det ju alltid vara och som sagt var den ändà sjukt bra! :D Vi kan verkligen inte fatta att vi har sett den nu, och bland dom första i världen vilket är rätt ballt. Nu lite bilder och sà.

Vi tog rätt làng tid pà oss att göra oss iordning idag, hehe. Det blev att man sminka sig, var  med barnen, platta hàret, käkade osv men tillslut kom vi oss iväg.


Fotografen är en treàrig liten tös till bilden nedan ;) Här var vi ready to go!

I bussen som sedan byttes mot tunnelbana. Herre guuuuud vad vi var uppspelta här, vi kände oss som man gjorde pà julafton dà man var liten om inte ännu värre.

Vi var de första som anlände till biografen, en timme innan insläppet, hahha! Men vi visste om vi skulle hitta och sà sà vi ville vara ute i god tid!

Alltsà den där vill jag ha!!! :O


Sen fick jag träffa snälla Karin fràn Nordisk film som jag haft en del mejlkontakt med, hon tog en bild pà mg och T =)

Wihoooo, vi fick goodiebags ;)


Det var rätt kul att se massa människor man kände igen som blondinbella, kenza, idol-alice, dessie, katrin fràn idol eftersnack, tjejerna fràn twilightsweden osv. Haha sen killen som kikar in i kameran pà bilden nedan känner ni som ser pà Andra Avenyn igen ;) Kul att han precis kollade dà jag ungefär skulle smyg ta ett kort, haha!

Sen var det rätt kul att bredvid mig hamnade àsa som driver bloggarna robertpattinson.se och sweetlifestyle.se, hon var faktiskt himla trevlig och pratglad, riktigt trevlig faktiskt! :D

Patrik fràn Nordisk Film och Twilightsweden tjejerna just innan filmen drog igàng. Det var lite kul att efter filmen kände Jennifer igen mig fràn dà jag vann statistrollen sà vi utbytte nàgra ord med varann :)

Under filmen var man verkligen helt spänd, man skrattade rätt mycket, man grät och den innehöll allt jag kunde önskat :D

Efter filmen mötte vi upp Julia fràn thetwilightsaga.se och Ida fràn thetwilights.blogg.se sà vi gick och fikade och snackade lite vilket ocksà var nedrans trevligt än om det bara blev en snabbis, dock glömde jag ta nàgot kort dà :/

Pà T-centralen pà väg "hem" igen, fortfarande helt uppe i varv :D

Detta fick jag i min goodiebag, bl.a New Moon soundtrack, en Eclipse-skrivbok, halebop 100 kr, godis, hàrprodukter osv.

Jag fick Eclipse skrivboken och Therese New Moon.

Sà där ja, det var nog allt tror jag! Nu ska jag överlämna datorn till therese sà hon med fàr uppdatera sen blir det nog sängen för imorgon gör vi stan hela dan tror jag, ni ser ju om det dyker upp nàgon uppdatering.
PUSS pà er!



New Moon förhandsvisning!

Pratade nyss med Jennilie och de är nu på väg in till centrum och förhandsvisningen av New Moon!!!
Behöver jag säga att de är väldigt exalterade???!!!!
Hon kommer att försöka blogga senare under kvällen och berätta om vad hon tyckte om filmen!
Hälsningar Camilla (Jennilies mamma)



Godmorgon!


Hej på er!
Idag är jag på prima humör än om jag ska åka tåg från 12-19, hehe! Men jag har med mig tidningar, New Moon som ska läsas ut och Eclipse om jag känner för att börja med den + laptopen % musik så jag lär nog överleva resan får vi hoppas! Alla mina grejer ligger utspridda på mitt nystädade rum, suck! Men ska upp på vinden och hämta resväskan nu så jag kan packa in allt och sedan packa det sista.

Uppdaterar igen innan jag beger mig till stationen.
PUSS!



Jomen självklart...

...skulle jag kika in hos Therese och se hennes vita klänning och då komma på att jag med har en vit klänning och oj vad snyggt det skulle bli, ja kunde naturligtvis inte hålla fingrarna i styr utan det var bara att leta fram den vita klänning och börja matcha!

Ni måste vara så j***a less min velning hit och dit vid det här laget så jag ber er inte rösta än en gång utan visar er bara vilka tre det står mellan nu, tar nog med alla sen så får Therese hjälpa mig välja på plats! Blir bra!


NU ska jag börja packa lite smått och bestämma resten av veckans vardagliga outfits som ska med!
PUSS! Tack för idag.



The hair.

Egentligen helt onödigt att lägga ut den här webcam bilden då man knappt ser nån skillnad men som tur är ser man skilland i verkligheten, nu är det rödare med andra ord. Kan ni gissa vad jag gör nu...? Provar kläääääder! Haha ja jag kan banne mig inte bestämma mig så nu provar och provar jag men det blir en klänning i alla fall, inte kjolen.



Vad blev det för färg nu då..?

De flesta av er tyckte jag skulle färga hela håret brunt men de fanns dem som tyckte jag skulle behålla de röda också.. Dock eftersom de flesta ville se mig i brunt valde jag att köra på rött igen ;) Hahah nä det var inte för att vara tvärt emot er utan jag känner bara att jag trivs i det röda än så länge så varför ändra på det? Då jag blir less, ja då kör jag på en annan färg helt enkelt!

Bara några få minuter kvar sen blir det till att skölja!
KRAM!

Ps. TACK så himla mycket för all er hjälp och era kommentarer idag, det betyder mycket för mig! Har dock inte valt outfit än..

Update: Wow jag hade hunnit glömma hur rött det verkligen var i börja, nu på slutet har ju håret inte vart rött utan orange, nog för att jag gillade det med.



Er hjälp igen tack.

Hihi ja oj vad ni får hjälpa mig idag känner jag, ganska bra med blogg då man har beslutsångest och inte kan bestämma sig. Jag har läst era kommentarer (som jag bugar och bockar för) och har tillsammans med mina egna åsikter kommit fram till dessa tre outfits. Jag tror (bara tror) att jag kör på någon av dem, dock vet man aldrig med mig, jag kan ändra mig i sista sekund. Om ni får välja 1 av dessa, vilken väljer ni, eller rangordna 1-2-3?



Estocolmo!


Ja imorgon åker ju jag till Huvudstaden tillsammans med Therese. Vi åker dock inte tillsammans eftersom vi bor på två helt olika ställen men vi ses där och kommer sedan tillbringa dygnen tillsammans tills på torsdagen då vi beger oss hemåt igen. Fattar ni att jag ska få se New Moon på tisdag, det gör inte jag!! Känns som det var nyss man sa "nu är det "bara" en månad kvar", nu är det likson två dagar, det är ju ingenting och herre min Je vad jag längtar. Jag får lyckorus i hela kroppen då jag tänker på det!

Vad kommer vi hitta opp i Stockholm då.. Vi kommer ju gå på bion, sen blir det till att göra stan (kolla för min del eftersom jag är black), vi ska kanske vara barnvakt nån timme och sen ska vi faktiskt träffa två tjejer som bor i Stockholm på tisdag efter bion, det är Julia som bloggar på Thetwilightsaga.se och Ida som bloggar på Thetwilights.blogg.se. Det ska faktiskt bli himla roligt, jag älskar ju att träffa nya människor så jag ser fram emot det riktigt mycket!

Det ska bli så kul att träffa Therese igen också, pratade nyss med henne i telefon och då känner jag verkligen att jag saknar henne :) Snart ska jag väl börja packa också, sen ska mamma klippa mig lite och sedan är det dags för färgning. Vi hörs senare.
PUSS!



Redhead or Brownhead?

Tack för era kommentarer på föregående inlägg, verkar som de flesta gillar nr 1 men jag har lika stor beslutsångest fortfarande, kan bara inte bestämma mig så fortsätt kommentera.

Nu ska ni ännu en gång få tycka till men denna gången gäller det mitt hår. Idag ska jag ta och färga det igen men kan inte bestämma mig om jag ska bli helbrunnet eller köra på det röda igen, det lutar mot det röda men jag är fortfarande lite osäker.. Vad tycker ni?


Update: Shit vad många kommentarer jag fått sen igår kväll, ska försöka svara på dem så snabbt som möjligt!



Klädproblem- Hjälp mig.

Imorgon blir det till att börja packa inför Stockholm på måndag, vad jag längtar! På tisdag kväll blir det ju att gå på press/bloggvisningen av New Moon och vilken klädångest jag har. Det är ju bara en bio kanske vissa av er tänker men det är inte bara en bio utan det är ju en förhandsvisning av NEW MOON!!! I alla fall har jag ingen aning vad jag ska ha på mig, kommer det vara uppklätt eller helt vanligt?! Nu är det ju dock så att jag till vardags kan se lite uppklädd ut så folk kanske i huvud taget tycker jag är en uppklädd person, vad vet jag.

Har fotat en del olika outfits som jag kanske skulle kunna tänka mig, vilken tycker ni är snyggast och skulle passa bäst??? Ranka gärna 1, 2 och 3. Dessutom kan det ju bli små ändraingar bort och dit med accessoarer, andra skor osv, men på ett ungefär.

PUSS PÅ ER!



Bildbomb på dagens.


Klackar köpta i Schweiz, byxor Lindex (nya), linne gammalt från H&M, halsband Lindex, kuvertväska med nitar Gina Tricot, armband Second hand och köpt i Scweiz, jacka köpt i London, gammal halsduk.



Väldigt mycket Jennilie.




Told ya, väldigt mycket Jennilie! Jag har så tråkigt just nu.. Har just städat rummet, bytt sängkläder, dammsugit samtidigt som jag lyssnat på en gammal Eminem skiva som jag verkligen älskade förut, just nu är det dock Elvis som fyller mitt rum med sin sjönsjungade röst.

Vad gör ni idag?
PUSS!



På min dörr..

Idag har jag dekorerat min dörr lite så nu är den skitsnygg ;)
Insidan prydar Robert Pattinson.

Och utsidan pryder Taylor, Kristen och Robert tillsammans.

Mmmmums!



This is it.


Just nu ligger jag i mitt nedsläckta rum, nyvaken och med datorn i knät, nördigt jag vet! :P Idag hade jag tänkt se This is it, har ju inte sett den på bio än för att jag är för snål men nu kan man se den gratis här så det hade jag tänkt göra men först ska jag nog klä mig, fika osv.

Jag svarar på era kommentarer lite senare också.
Ha en mycket trevlig lördag! :D
KISSES!



IDOL!!

Alltså DAMN VAD BRA TOVE VAR!!!!!! Jesus. Jag säger bara, HEJA TOVE!! Erik var ju som vanligt också bra men hade valt en rätt tråkig låt och Reza gillar jag ju också, Mariette var bättre än vad jag brukar tycka hon är. Men i alla fall, Tove och Erik i finalen, kaaanske Reza och Erik, kaaanske. Sen var ju Tove och Eriks duett Så MYCKET BÄTTRE än de andras, pannkaka till de andra, guldstjärnor till Erik och Tove! Och förresten älskade jag Toves kläder ikväll, första outfiten! Okej jag känner att jag är team Tove ikväll :D

Bildkälla.




Nä nu får det vara nog.


Haha jag är redan less på hösten och vill inte ens tänka på att det ska bli vinter snart också.. Usch, jag vill ju ha sommar igen, NU! Jag är verkligen ingen höst/vinter människa, sommar ska det va, senvåren går också bra.

Ps. Kolla så solblekt mitt hår var :O !!!

Nu kör vi, IDOL!!



Jag nämns i Klick!'s Twilight bilaga idag!

Titta vad mamma nyss kom hem med!! :D (webcam bilder, sorry för den kassa kvalitén men jag ids bara inte ta fram min kamera).

En liten sneak peek!



Sen såg jag just att jag nämns ju i tidningen!! :D "Någonstans i den här samlingen av kåpförsedda statister befinner sig den lyckliga Klickläsaren Jennilie Isaksson som vann en tävling och fick vara med i filmen."

Nu blir det till att läsa för min del!!

Förresten måste jag bara säga att jag kollade nyss på The OC och i avsnittet jag såg var inte mindre än tre Twilightpersoner med "Rosalie", "Jasper" och "James" ;)
Tjosan!



Fredag den trettonde.

Så här känner jag mig inför att det är fredag den trettonde idag.

Brukar inte ha så otur då men dagen hittills har väl inte varit så himla bra så vi ser väl hur den avslutas.

Nu ska jag sova, ögonen nästan faller igen på mig.
Puss!



Torsdag 12 november 2009, dagen, shopping, outfit.

Pjuh, hemma igen. Dagen började med att vi åkte iväg just innan 9 i morse och efter två mindre felkörningar hittade vi faktiskt till Ängelholm så vi var framme just efter 11. Eftersom jag inte skulle vara hos ryggkirurgen förrän 14.30 gick vi en sväng i deras lilla stad och kikade i butiker och tog en fika.


14.30 var vi på plats på sjukhuset och snackade med ryggkirurgen. Nu har jag fått ny medicin utskriven för nervsmärtorna i benet så jag kan börja med sjukgymnastiken igen sen ska jag göra en magnetröntgen så snabbt som möjligt (kan dock ta någon månad tills dess) sedan ser vi hur det ser ut där inne och bestämmer vad som skall göras utefter det.

Efter läkarbesöket åkte vi till stan igen där vi åt lunch, bakad potatis.

Vi upptäckte att klockan inte var så mycket och att det inte var så långt till Helsingborg vi åkte till Väla-köpcentrum som var biggastort och hade alla intressanta affärer.


Så här vandrade jag omkring idag, skor och jeans köpta i Schweiz,a jacka köpt i london, tröja Second hand, gammal sjal.

Kom hem med lite grejer i alla fulla fall. Ett par längre satinvantar typ.

De efterlängtade och älskade byxorna från lindex är äntligen mina (tack mamma för bidraget).

Två tidningar för de innehöll Twilight/New Moon special båda två ;)


Såja. Resan hem gick också ovanligt bra, jag är impad över att vi inte körde fel och så för det började inte så himla bra, haha.

Nu ska jag läsa lite bloggar sedan lägga mig och läsa mina nya tidningar!
PUSS!



Kidding


Min favoritlåt just nu.



Jennilie, nyfyllda 4 år.


Well well. Känner det har blitt en del New Moon på sista tiden men premiären närmar sig ju med stormsteg nu satt jag tänker inte be om ursäkt för det.

Imorgon gäller det för min del. Har i flera månader nu väntat på att få träffa nån ryggspecialist så imorgon åker jag och mamma till Ängelholm vilket är mer än behövligt då jag är sämre än vad jag vart på länge just nu. Håll tummarna för att dom ska kunna göra något åt min rygg.

Nu ska jag fortsätta att inte göra nånting det enda jag klarar av just nu.
PUSS!



Robert + Kristen = Sant???


Sitter just nu och äter frukost i min mysiga och väldigt välanvända morgonrock. Sitter samtidigt med datorn framför mig ock kikar igenom de nya inläggen på bloglovin då jag såg dessa bilder på Kris och Rob. Jag har verkligen inte trott minsta lilla på att Kris och Rob skulle vara ett par i verkligheten också, envisa rykten är det enda jag trott det var men sen ser man de där bilderna och då börjar även jag fundera litegrann.. Kanske är dom ändå ett par? Eller är det bara vänskap? jag menar även vänner kan hålla hand.. Vad tror ni? Jag vet inte längre vad jag ska tro men du tippar det mer åt att dom kanske är ett par.. Men bilderna är ju söta i alla fall.



New Moon

Som sagt håller jag på läsa New Moon nu så här innan premiären, dock har jag varit snabbare än vad jag trodde jag skulle va så har inte så mycket kvar nu.

Innan jag åkte till Italien nu i maj för att medverka som staist i filmen läste jag de sidor som handlar om just det som spelades in i Italien sen kommer jag inte ihåg om jag läst New Moon efter det eller om jag bara läst Twilight, Eclipse och Breaking Dawn(???!!)..

I alla fall läste jag nyss då Bella och Alice åker till Italien och damn vad jag kände igen mig nu alltså, det var en helt annan upplevelse att läsa det nu då jag verkligen fått uppleva det i verkligheten också! Då dom landar i Florens ser jag flygplatsen framför mig, då de sedan kör mot Volterra och sedan ser "byn" på avstånd ser jag framför mig då vi satt i bussen, var uppspelta och sedan fick syn på "byn" högt uppe på berget/kullen. Sen allt då dom kommit fram, alla rödklädda människor, massvis med folk, små vägar osv, jag kunde ju verkligen relatera till allt det där nu och ser allt framför mig då hon springer mot Edward och han just kliver ut mot ljuset i bar överkropp. Allt det där har jag ju sett och upplevt i verkligheten och så coolt och mäktigt det kändes att läsa det nu, shit säger jag bara! En riktig upplevelse alltså!

Förresten snubblade jag nyss in på den här bilden och funderar skarpt på om det är mitt huvud som syns längst ner i det högra hörnet..? Jag tror nästan det för det var ju där jag satt/stod just då det där spelades in, hmm eller så kanske jag var ännu längre fram/åt höger mot väggen och Edward...?! Jag hörde då och såg allt väääldigt bra.


Bildkälla.



Drömmar.

Jag har en vana att drömma att jag ska åka hiss, kliver in i den sen går något fel så att den faller med racerfart ner till marken. Förut var landningen alltid hemsk och smärtfylld, nu då jag drömmer det här brukar jag dock alltid hinna hoppa och vara i luften just då hissen slår i backen så jag känner inte av landningen.

Har ni någon sån där återkommande dröm?

Ps. EN VECKA KVAR TILL NEW MOON NU!! :D



Robert Pattinson in my dreams.

Håller på läsa New Moon för fulla muggar för att ha läst ut den innan nästa tisdag då jag äntligen ska få se filmen! Fattar ni vad tiden gått snabbt, nu är det bara några få dagar kvar!!

I alla fall så drömde jag om Robert Pattinson (inte Edward) just innan väckarklockan ringde i morse. Då jag tänker tillbaka på drömmen är den rätt så knäpp och jag minns bara slutet men här kommer det jag kommer ihåg:

Jag och Robert går i samma klass på skolan och jag har en crush i honom (ofcourse). Vi är i ett klassrum och sätter upp några planscher på väggarna då han ställer sig på en bänk och kollar sig själv i en spegel som sitter kanske 7 meter bort, sedan tittar han på mig och säger "Kolla" och pekar mot spegeln. Spegeln sitter dock för högt upp för att jag ska kunna se nånting så då ställer jag mig på samma bänk som honom och han drar mig intill sig så att jag inte ska ramla av. Då kollar jag i spegeln. Robert drar då upp sin skjorta litegrann, drar in magen och sätter händerna under skjortan på brösten och putar ut dem, sedan säger han "Nu ser jag ut som Bella" och börjar asgarva.


Haha sedan ringde min väckarklocka så jag vet inte vad som hände sedan :P Drömmar kan vara så knäppa ibland.

Jag får väl ta och ursäkta för dålig och tråkig uppdatering men jag har förbaskat ont i ryggen, har haft det i helgen också ochdet verkar inte vilja ge sig så jag ligger mest och sover eller kikar på tv. Hoppas ni mår bättre i alla fall.

Kramz.



Min praktikplats.

Det var en av er läsare som i förr förra veckan (tror jag det var) ville veta hur det går på min praktik. Har ju som inte blivit att jag skrivit något om det så här kommer det.

Skulle ju som sagt vara hos två designers, Margareta och Maxjenny Forslund dock har det bara blivit att jag varit med Margareta. Det går så där.. Jag menar, det är inte det roligaste jag gjort eftersom det blir mycket att jag får sprätta, sortera osv, sen är det ju också så att jag egentligen inte alls är så intresserad av designeryrket gällande kläder och smycken. Ryggen gick bra de första dagarna men nu blir den bara sämre och sämre, jag måste äta medicin då jag är där och har ganska rejält ont då jag kommer hem så det kommer nog bara bli att jag är där några få veckor till om ryggen tillåter det.

På torsdag ska jag ju till Ängelholm och få träffa en ryggspecialist så efter det hoppas jag det går framåt med ryggen så att jag sedan kanske kan söka praktikplats på en tidning, hos en klädstylist eller kanske börja spela teater (har som blivit tagen av skådespeleri efter att ha vart statist).

Så vad ska jag säga, det går bra och dom är verkligen supertrevliga där och dom uppskattar min hjälp men ryggen tillåter inte och det känns inte riktigt som min grej.

Nu ska jag lägga mig och läsa nya Chic.
Tjosan!



Farsdag + New Moon behind the scenes.

Hoppas att ni alla kommit ihåg att ägna lite extra mycket uppmärksamhet åt era pappor idag. Eftersom min bor 130 mil ifrån mig fick det bli ett telefonsamtal men även det kan glädja.

Här hemma har vi firat min styvpappa (och en av mina bröders riktiga pappa) genom att äta god mat, tårta och lekt en superrolig lek så vi har skrattat väldigt mycket också.

Har ni "firat" på något speciellt sätt?

Nu blir det sängen och New moon för min del.

Förresten tycker jag ni ska kika på det här 10 minuter "långa" klippet med behind the scenes från New moon, riktigt kul att se!



God natt.



Dagens outfit 8/11-09





Skor Din sko, tröja Second hand, skinnvantar och väska Second hand, dödskallesjal Vero moda, skinnjacka köpt i London.



Utan spår.

Halloj.
Såg just filmen Utan spår som vi hyrt och blev glatt förvånad då vi slog på den och sedan såg att Billy Burke var med i den och hade en utav huvudrollerna (ni Twilightfans vet vem Billy Burke är) ;P Filmen var faktiskt rätt bra också. Nu ska jag nog krypa ihop i min säng och sätta på Madagaskar 2 som lillebror hyrde.
Hoppas ni haft en trevlig lördag,
PUSS!



Alltså denna jag och denna Sara..

Haha jag ska inte ens försöka räkna alla fula och oseriösa bilder som tagits då jag varit med Sara. Sara jag vet att du läser det här, jag saknar dig och hoppas du kan pallra dig och din gipsade fot ner till mig snart ;) Och förlåt för att jag publicerar dessa bilder men äh, man gitt ju bjuda på sig själv ibland ;)

Ett LITET urval av alla våra bilder.
Dansandes(?) i byastugan i Trehörningen 2006.

Nyår 2006-2007

Sommaren 2007 i Södervik.



En dag hemma hos mig hösten 2007.


Lilla jul hemma hos mig 2007.

En vinterdag hemma hos mig 2009.



Hemma hos Sara nån gång under åttan, alltså 5 år sedan vilket blir år 2004???!


Lilla jul 2007.

En sommar i Grannäs, 2006?

I åttan, 2004.

Haha alltså söta ungar säger jag bara!! Vilka härliga minnen som ploppar upp i huvudet då jag ser på dessa bilder!



Twilightnovellen.

Jag kunde inte låta bli. Ni minns kanske då jag skrev om den här tävlingen men skrev då även att jag inte skulle delta, dels för att jag inte var någon novellskrivare men även för att jag trodde jag skulle ha en minimal chans att vinna då jag vann New Moon tävlingen i våras. Dock funderade jag någon dag tills jag sedan började skriva, jag kunde inte låta bli. Än om man inte vinner så vet man i alla fall att man försökte.

Sen till en annan sak, jag trodde att jag inte var någon novellskrivare men jag upptäckte att jag var faktiskt så mycket bättre än vad jag trodde, även mamma blev imponerad. Kanske skulla man ta och skriva en bok som blir världskänd för att sedan bli miljonär? ;) Haha.

Deadlinen för Twilightnovellen var igår så för er som inte tävlat än är det för sent.

Nu ska jag röja undan lite i köket.

Förresten, tack för era krya på dig hälsningar. Jag mår snäppet bättre idag men kommer fortfarande vara seg på bloggfronten och jag svarar på era kommentarer en annan gång.
KRAM!



Frånvarande.

Jag orkar bara skriva nån mening. Ryggen och benet är kasst så räkna inte med uppdateringar förrän jag känner mig snäppet bättre.

Jag önskar er alla en trevlig helg.
Kraam.



Nya bilder från inspelningen.

Inatt fick jag ett par nya bilder från inspelningen igår från en av de andra statisterna, jag lägger inte ut alla men här kommer tre stycken i alla fall.

Noomi Rapace, Ola Rapace och de två barnen som också var med. Ola är skitsnygg och Noomi är galet vacker!

Under en paus, jag och kvinnan jag pratade mest med under dagen, som ni ser fick hon bli klädd som sköterska ;)

Jag är så trött nu så jag kommer nog inte orka sitta och kolla på galan ikväll på MTV utan det blir nog sängen väldigt tidigt! Imorgon fredag och Idol, det ser jag fram emot!

Hoppas ni haft en fin dag.
PUSS!



I'm still the redhead girl.


Suddig och dålig webcambild MEn ni ser ju i alla fall att luggen fortfarande är röd, jag var som sagt inte redo att släppa den än så igår på inspelningen blev det till att ha mössa och sedan sjal som täckte det röda ;P

För övrigt är jag gaaanska så less på sjukhuset nu, jag är seriöst där några dagar i veckan! Det är för allergierna, astma, andningsproblem, ryggen, vaccination, sjukdom osv osv, det tar aldrig slut. Var där igår och idag, ska dit på måndag och onsdag igen nästa vecka och på torsdagen blir det sjukhuset i Ängelholm jag får bekanta mig med. Usch och blä.

Nu ska jag keka sedan "jobbet"
Btw, fick några bilder från inspelningen imorse så jag postar dem i eftermiddag.
Tjosan!.



Vilken fantastisk statistrollsdag jag haft!

Alltså helt underbart, är glad från topp till tå och SÅ nöjd med dagen!! Till att börja med kan jag berätta att det är i filmen Svinalängorna jag nu medverkat som statist i. Huvudrollen har Noomi Rapace men hennes man Ola Rapace är också med i filmen och det är ingen mindre än Pernilla August som regisserar den.

Vi samlades 11.45 i Tomelilla och började filma ca en halvtimme efter det och höll då på fram till klockan 17.00. Sedan började vi filma igen vid 18.30 och var då klara vid 20.30. I första scenen fick jag vara en person som åkte buss vilket var nedrans tur för då slapp jag ju stå ute och frysa som många andra gjorde, dock blev att vara ute lite också men inte så farligt mycket. Emellan inspelningarna fick vi middag på plats vilket var trevligt och i "vårat rum" fanns massor utav snacks, mums! Dock vid den andra scenen skulle jag vara ute plus att det då var kallt, blåste rejält och verkligen spöregnade så då jag ganska nyss kom hem var jag genomblöt och frös som bara den. Från början var i ungefär 20 statister där men sedan vid fem var vi 7 stycken kvar plus 3 nya som dom ville ha till de senare scenerna.

Med tanke på min position till skådespelarna tror jag faktiskt jag kommer synas i filmen om dom inte klipper bort mig vill säga, men det hoppas jag inte dom gör!


Här kommer några bilder från dagen men fler kommer då jag fått dom skickade till mig från en utav en annan statist.

Där på trappen ser ni Pernilla August i röd jacka och Noomi Rapace i den svarta långa. Bilden tog jag då jag satt i bussen och för första gången såg Noomi.

Lite närmre och suddigare bild på dem.

Dessa stod ute vid vägen.

Då jag efter tagningarna sprang tillbaka till bussen försökte jag knäppa några bilder på Ola och Noomi i smyg men det gick inge bra då jag antingen missade dem på bilden eller så blev den suddig.

Ola med dunjackan och Noomi med den beigea kappan.

Ah sedan till det allra bästa under dagen, då jag fick bli fotad tillsammans med så dundersnygga och charmiga Ola Rapace!! Det var mellan en tagning som jag satt inne och väntade då han kom gåendes mot mig och såg lite allmänt rastlös ut så jag utnyttjade situation och frågade om jag fick ta en bild tillsammans med honom (det blev två) och om jag kunde få hans autograf. Han var riktigt trevlig och på himla bra humör och svarade självklart direkt och log mot mig. Ja jag smälte!! Efter bilden satt jag som ett litet barn igen och bara log jag vet inte hur länge.

Alltså kolla bara på honom!! Och då han la armen om mig.. GAH säger jag bara :D

Hans autograf.

Tyvärr kom aldrig möjligheten till att fråga Noomi om samma sak vilket självklart kändes tråkigt men ähh, Ola räcker gott och väl för mig. Då vi höll på med de senare scenerna och hade en kort paus kom Ola fram till MIG och började prata lite med MIG, han frågade bland annat om jag frös! Woho vad jag var lycklig alltså. Efter några timmar kändes det dock inte fullt lika speciellt att se Noomi och Ola eftersom man sett dem konstant i flera timmar och väääldigt många gånger på nära håll också, man gick om varandra, mötte varandra osv, man blev van helt enkelt. Visst att det kändes ballt då mina blickar mötte deras, dom sa något till mig osv men inte fullt så ballt som jag hade tyckt om det var direkt på dagen.

Kortfattat om dagen: Den var grym!!! Jag hade askul (än om jag fröööös), träffade massa trevliga människor, träffade och pratade med Ola Rapace, träffade och möttes av blickar från Noomi Rapace och fick vara med som statist i en film. GRYMT!! :D Nu är jag nästan död så jag ska direkt hoppa i säng.
PUSS!



Vi hade inte tur med vädret.

Godmorgon!
Ska snart iväg på sjukhuset för att ta mina allergisprutor sedan åker jag nog ganska direkt iväg för vi ska träffas 11.45, sedan blir det till att vara statist, hihi. Dock hade vi inte så tur med vädret då det är storm ute och regnar (tror jag) fast iofs kanske det är sånt väder dom ville ha? Inte vet jag, antar att jag lär märka det sedan. Vi hörs igen ikväll och jag hoppas jag får ta någon bild men kan inte lova något.

PUSS!



Jag ska vara statist..Igen!

Minns ni då jag i slutet av augusti var på en öppen casting för att få vara statist i en kommande film? Eftersom dom inte hörde av sig något då trodde jag inte att jag fått någon statistroll men nu ringde dom igår och undrade om jag ville vara med. Wihoo vad glad jag belv!! Tackade självfallet ja! Inspelningen sker imorgon och jag kommer vara där hela dagen.

Dock har jag ett problem... Mitt hår. På grund av en grej (som jag inte vet om jag ska avslöja här?) kanske jag får lov att färga om mitt hår till heltbrunt ikväll. Jag gillar verkligen den röda färgen och känner mig definitivt inte redo att göra mig av med den redan men jag kanske måste det.. Eller klart att jag inte måste men gör jag det inte kan jag gå miste om en annan grej så ja.. Vi får se hur det blir, tiden är knapp känner jag.

Nog om mitt hår. Vad jag är pepp på morgondagen, ska bli askul att få vara statist igen! Hoppas jag får träffa Noomi Rapace (hon som bland annat spelar Lisbeth Sallander i Män som hatar kvinnor) eller Ola Rapace (som bland annat spelar den snygga polisen Stefan Lindman i Wallanderfilmerna), båda har nämligen en roll i den här filmen.




Tjosan!


Nu ska jag iväg på the work! Vi hörs igen i eftermiddag.
PUSS



Suprise...

Hihi jag fick just ett samtal som gjorde mig ganska glad. Det är dock inte 100%igt än men jag berättar imorgon vad det gäller, nu kallar sängen på mig.
PUSS!



Robert Pattinson..

..In my heart! Jag är som ett "barn" (typ 15 år) igen.

Jag var inne på Coop idag och kikade i kanske 6 tidningar och jag är helt seriös då ALLA innehöll något som hade med The Twilight saga att göra, Kristen och Rob, Taylor och Taylor, posters, New moon special innan premiären osv osv. Snacka om att det är hysteriskt just nu.

Update 3 november kl. 19:51: Den snygga planschen fick man då man köpte Frida-tidningen, 32 kr, sååå värt det!! ;D



Slappt.


Hej hopp galopp!
Dagen bara springer iväg känner jag! Ska snart ner till "stan" och köpa nå små skitsaker ska bara vänta på att mamma kommer hem. För övrigt har jag rensat lite i garderoben och fann några små saker jag kan tänka mig att göra mig av med, dock är ju jag en sån som INTE vill rensa bort grejer för tänk om... Haha. Aja får se om jag lägger ut en del av dom på nätet eller vad jag nu gör utav dem.

Tjosan!



I like to move it.


Haha jag älskar den här låten, störtskön! :P



The Devil wears Prada.


Bildkälla.

Ikväll klockan 21.00 på fyran visas filmen The Devil Wears Prada som jag ska se. Jag har sett den förut men det var riktigt längesen nu. I rollerna ser vi bland annat Meryl Streep, Anne Hathaway och Adrian Grenier.

Nu blir det middag sedan filmen Madagascar med yngsta brodern.
TJOSAN!



1 november.


I förrgår.

Tjosan!
Idag är det söndag vilket betyder att man får ligga i sängen hela dagen!! Jag låg i sängen till just efter 10 därefter kädde jag på mig, mjukisbrallor, en skön tröja och tjocksockar och ni ligger jag är i sängen igen. Vet inte riktigt vad man skulle hittat på idag.. Känner att man kanske skulle gjort något vettigt och jag vet en grej jag kanske skulle kunna börja med men det kändes för jobbigt och mitt andra alternativ är just att bara ligga inne hela dagen :P Vad ska ni göra idag?

PUSS!