You can call me queen Bee

Platåskor//Tradera    Byxor//H&M    Tröja//Nelly    Bomberjacka//Gina Tricot    Solglasögon//H&M    Keps//Ebay
 
Hej! Hur är det med er denna söndag? Jag har ont i ryggen och är lite förkyld men förutom det så mår jag bra! Det är super fint väder utomhus men jag känner mig så trött och slö så jag blir nog inne hela dagen.. Jag har faktiskt tänkt pyssla lite, vet inte exakt vad jag ska göra men jag har lite olika idéer :) Här ovan ser ni vad jag hade på mig igår, hoppas ni gillar bilderna! Ha en fortsatt fin söndag!



En solig vårdag i mars

Just nu är det så otroligt vackert här nere i Skåne, det blommar väldigt mycket och man ser vårtecken precis överallt! Nu blommar scillan för fullt och jäklarns vad fint det är! Som många andra dagar var det soligt idag, så jag och mamma gick en promenad och spanade in allt fint som växer och blommar just nu. Vi började med att gå bland alla små söta stugor och trädgårdar i koloniområdet.
 
 
Sedan gick vi till skogen som ligger just ovanför för att spana in scillan som blommar så fint! Ni förstår nog inte hur vackert det är där med alla miljontals blå blommor som blommar, solen som värmer och alla fåglar som kvittrar.. Man tror nästan att man drömmer! 
 
 
Och så hittade vi ett körbärsträd som precis börjat blomma.
 
 
Just nu ligger jag och mina två gosiga missar i sängen så jag antar att det är dags att sova.. Ni kommer väl ihåg att ställa fram klockan en timme i natt?! Imorgon dyker det upp en outfit så kika gärna in då! Kram och god natt!



What is your problem

Hej, det var ett tag sen sist! Jag hoppas att ni har det bra denna fredag kväll! Eftersom inspirationen och lusten att blogga igen inte verkar komma av sig själv så ska jag prova tvinga fram den! Jag tänkte att jag under en vecka ska se till att lägga upp minst tre inlägg! Jag kanske bara behöver sätta i gång igen så kommer inspirationen naturligt? Det är åtminstone värt ett försök, för som jag har skrivit i något annat inlägg så vill jag ju inte sluta blogga, men jag har ändå ingen direkt lust att göra det. Här kommer i alla fall första inlägget, det är en outfit som jag och mamma fotade tidigare idag. Det blåste kallt och vi hade bråttom så det är kanske inte världens snyggaste bilder, men jag hoppas att de duger :)
 
Wedge sneakers//Ebay    Byxor//H&M    Tröja//Gina Tricot    Kappa//Tradera    Korshalsband//Ebay    Texthalsband//H&M    Örhängen//Ebay    Hatt//H&M    Väska//Ebay    Ringar//Ebay



Shopping - Inredning

Hejsan! Jäklar vad glad jag blev av att läsa alla era fina kommentarer!! Eftersom ni var ett gäng som ville höra lite mer om min rygg så ska jag se till att skriva om den i ett eget inlägg! Men nu tänkte jag prata om något roligare, nämligen inredning och shopping :D Strax innan jul köpte jag lite roliga inredningsprylar och efter det har det bara rullat på.. Så de senaste månaderna har jag shoppat inredning istället för kläder, och jäklar, det är ju minst lika kul!! Pga av min dåliga rygg så bor jag ju fortfarande hemma och har därför bara mitt lilla rum. Och i vårt hus har vi inte så mycket extra utrymmen, så allt jag har samlat på mig står just nu och tar upp halva mitt rum! Och jag kan ju säga att jag hunnit samla på mig en hel del grejer.. Titta bara på bilden så ser ni!
 
 
Ja vad var det jag sa, mycket grejer :P Det är allt ifrån porslin till pallar, kuddar, förvaring, prydnadsgrejer osv. I söndags var jag och mamma på årets första loppis och där fyndade jag en del snygga grejer, bland annat dessa fyra stolar från 50-talet i original! Jag är så galet nöjd med dem!! Jag kommer bli galen på alla loppisar i sommar haha! När det gäller kläder så gillar jag att klä mig lite hårdare, det får inte vara för sött! Men när det kommer till inredning så älskar jag pastellfärger och 50-tal (då det var mycket pasteller)!! Men jag vill inte att det blir alldeles för gulligt och sött så jag kommer även blanda in en del svart och vitt! Ja och så kommer jag blanda loppisfynd med nya grejer och en del DIY
 
Igår internetshoppade jag en hel del snygga och roliga grejer som jag verkligen ser fram emot att få hem! :) Under bilden står alla inköpsställen och priser.
 
 
1. Duschdraperi - H&M, 179 kr.    2. Servetter - H&M, 20 kr.    3. Sängkläder - Ellos, 120 kr.    4. Handdukar - Ellos, 180 kr.    5. Elvisp - Netonnet, 99 kr.    6. Slickepott - Ebay, 14 kr.    7. Kudde - Ebay, 84 kr.    8. Små papperspåsar - Ebay, 42 kr.    9. Mått - Ebay, 10 kr.    10. Papperssugrör - Ebay, 10 kr.    11. Köksvåg - Ebay, 145 kr.    12. Klocka - Ebay, 230 kr.    13. Papperssugrör - Ebay, 14 kr.



Älskade Atlaz

 
Atlaz, en av min pappas katter somnade in i tisdags efter en tids sjukdom. Han var verkligen en vacker och ståtlig katt, han var snäll och väldigt klok! Kommer kännas så konstigt att hälsa på hos pappa utan att Atlaz är där.. På kvällarna brukade han alltid hoppa upp i sängen för att sova hos mig och glass var det godaste han visste. Vi saknar dig Atlaz, du kommer alltid ha en plats i våra hjärtan! <3