Lördagens shopping!

Dagens shopping från Gina Tricot, H&M och Vero Moda.
 
Hejsan. Hur har eran lördag varit? Bra hoppas jag! Jag och Hanna har spenderat dagen i stan, när vi kom hem lagade vi middag och efter det smaskade vi i oss vår goda cheesecake och såg på film. Jag hittade faktiskt en hel del snygga grejer på stan, ser fram emot att få visa dem för er i olika outfits. Nä hörrni, nu ska vi se värsta skräckisen, får se hur mycket vi kommer kunna sova i natt, haha. Vi hörs om någon dag igen, ville bara som snabbast kika in och visa er vad jag fick med mig hem från stan. Bye bye! 



I don't know what I'm feeling

Fler bilder som mamma tog på mig för några veckor sedan.
 
 Hejsan! Tänkte kika in och önska er en trevlig helg :) Själv är jag hos min vän Hanna just nu, vi har precis ätit middag så nu väntar vi på att Idol ska börja. Efter det ska vi se en skräckfilm och mumsa i oss av våran pecankola cheesecake som vi bakade igår, mumsigt värre! Och imorgon ska vi göra stan, förhoppningsvis kommer jag hem med några snygga höstplagg. Tänk vad tiden går snabbt.. Jag har redan varit hela tre veckor här uppe i norr, på torsdag är det dags att flyga hem igen. Känns både bra och dåligt. Jag avskyr att lämna min pappa, släkt och vänner, men jag längtar så efter mina kissemissar och jag saknar den skånska hösten. Det är svårt det där!
 
Jag hoppas ni får en rolig kväll och att helgen blir bra, det kommer min bli.
Vi hörs om någon dag igen, kram!



Sakta vi går genom stan

Klackskor//Ebay   Klänning//Mammas   "Kofta"//Ebay   Halsband//Ebay   Hatt//H&M   Örhängen//Ur&Penn   Ringar//H&M och Ebay



Me and my bike

Klackskor//Gina Tricot   Byxor//Gina Tricot   T-shirt//Ebay   Keps//Ebay   Solglasögon//Tradera   Klocka//Present   Smycken//Ebay
 
Hejsan. Tänkte att jag postar det här inlägget innan det är dags att sova. Ligger i sängen just nu och myser med pappas två hankatter, Zimba ligger vid mina fötter och Atlas ligger här uppe. Atlas är så himla gosig!! Varje kväll när jag går och lägger mig så hoppar han upp och lägger sig tätt intill mig, så då ligger jag och håller om honom tills vi båda somnar. Imorgon drar jag in till stan igen, sover först en natt hos Tobias och sedan blir jag hos Hanna tills på söndag. Det är ju så kul att få träffa mina vänner, även om jag inte hinner träffa alla.
 
Förresten, tack för alla fina kommentarer ni lämnat på mitt tidigare inlägg, så kul att ni också gillar bilderna! Det var mörkt ute och regnade när vi tog dem, men det syns som tur är inte. Nä hörrni, nu är det dags för mig att sova. Natti natt!
 



Rosa rosor i mitt hår..

 Vad tycker ni om bilderna? Mamma tog dem på mig för ett par veckor sedan!
 
Hejsan! Hur är det med er? Jag har det himla bra här uppe i norr, är just nu hemma hos Sara. Jag kom hit i fredags och åker härifrån imorgon, då ska jag till byn jag bodde i innan vi flyttade ner till Skåne (ska hälsa på morbror med familj). Jag och Sara har inte gjort så himla mycket, eller jo det har vi ju faktiskt! Hon har precis flyttat till en ny lägenhet så ingenting var uppackat och det såg ut som ett bombnerslag, det var saker öööööveralt! Så vi har rensat, möblerat om och donat på hela helgen. Men nu är vi snart klara så då kanske vi ser en film eller något :)
 
Postar en outfit imorgon eller i övermorgon, så kika in då. Ha det bra, kram!



With flowers in my hair

Klänning//Ebay   Hårband//Ebay   Halsband//Ebay   Armband//Studentpresent   Ringar//H&M och Ebay



Grillkväll

I söndags bestämde vi oss för att ha en grillkväll! Sagt och gjort.. Vi handlade mat, tog med oss det vi behövde och så begav vi oss mot en grillkoja. I början var det lite kyligt, men när eldan tagit sig blev det genast behagligt. I och med att det var kolsvart ute så var jag tvungen att använda blixten när jag fotade, men så är det ju ibland.
 
Pappa fick hantera elden och grillandet.
 
Så här såg min hamburgare ut. Och ja, den var svingod!
 
 
Min snälla och fina farmor som var och hälsade på.
 
 
Åsa och jag.
 
 
Vi grillade några korvar också.
 
 
Farmor och jag.
 
 
Farmor och pappa.
 
 
Vi avslutade källen med att grilla marshmallows, det är ju så förblånat gott!
 
 
Sånt här borde man ju göra typ varenda helg, det är ju så enkelt men ändå så himla mysigt. Vi var alla väldigt nöjda med kvällen :)
 
Förresten! Det är tydligen min strömkabel till datorn som är trasig, inte själva datorn. Men pappa hade tydligen en likadan sladd så det är den jag lånar just nu, vilken tur!



Oh no!

Hej på er så här mitt i natten. Jag är fortfarande kvar hos pappa, men om några dagar drar jag vidare in till stan för att träffa lite vänner :) Jag måste tyvärr meddela att min dator är stendöd.. Helt plötsligt går den inte att starta, förstår ingenting. Och alla bilder till inläggen jag har tänkt göra till er nu i september ligger ju i datorn. Så förblånat irriterande! Pappa ska ta sig en titt på den imorgon, om jag har tur så kanske han kan fixa den. Ni kan ju hålla tummarna, annars blir det inga inlägg förrän jag kommer hem den 3 oktober. Ville att ni skulle veta det så ni inte tror att jag struntar i er, det skulle jag aldrig göra.

Nu ska jag se om jag kanske får sova lite.. Ryggen bråkar med mig så jag har sovit rätt kasst de senaste nätterna. Jag hoppas ni har det bra och att datorn mirakulöst startar imorgon :) Kram!



WHATEVER II

Platåskor//Tradera    Kjol//Bik Bok    Linne//Bik Bok    Bälte//Gina Tricot    Hatt//H&M    Armband//Present    Ringar//H&M & Ebay
 
Hejsan! Här kommer resten av bilderna på den här outfiten. Jag köpte både kjolen och linnet i vintras på Bik Bok's rea, betalade endast 50 kr per plagg! Jag älskar verkligen sådana fynd, det är ju så kul att få mycket för pengarna! 
 
Hoppas ni får en fortsatt fin dag!
Kram!



WHATEVER

 
Här har ni en liten tjuvtitt på morgondagens outfit! Nu ska jag stänga av datorn och fortsätta se på en Johan Falk film, japp, vi har maraton! God natt!



Bart Simpson II

Buffalo platåskor//Tradera    Strumpor//H&M    Stayups//Lindex    Kjol + Topp//Ebay    Örhängen//Ebay    Solglasögon//Ebay    Hatt//H&M    Halsband//Ebay

Jag måste börja med att be er om ursäkt! Jag vet att jag lovade er att publicera dessa bilder i torsdags, men riktigt så blev det inte. Jag är i alla fall uppe i Umeå nu och här blir jag i en månad. Är just nu hos pappa och vi har haft en väldigt bra helg! Igår var vi ute och gick promenader, jag och Åsa lagade god middag, vi såg två Johan Falk filmer, åt marängsviss och så myste jag såklart med alla pappas fina katter. Idag har vi varit ute i skogen i flera timmar, jag tyckte dock att det var väldigt otäckt.. Vi hittade massssor av spår efter björn, bland annat bajs som fortfarande var ljummet(!!) och "spår" som visade att det både var en vuxen och en unge, eller flera. Vi plockade i alla fall blåbär, så vi har precis ätit en blåbärspaj som vi bakade :)
 
Innan jag åkte upp så fotade jag och mamma flera outfits så det inte blir så tomt här på bloggen. Jag har inte kollat än hur många vi fotade, men jag hoppas kunna posta en outfit var tredje eller fjärde dag. Dessutom har jag med mig kameran, så om jag fotar något någon dag så kommer det fler uppdateringar.
 
Nu ska vi se ytterligare en Johan Falk film innan det är dags att sova. Jag hoppas ni har det hur bra som helst, vi hörs snart igen!



Bart Simpson

Sneak peek på morgondagens outfit.
 
Här får ni en liten tjuvtitt på en outfit som vi fotade idag. Jag har tänkt redigera och publicera resten av bilderna imorgon, om jag hinner! Annars dyker de upp på torsdag. Har en hel del grejer jag måste göra imorgon eftersom jag tidigt på torsdag morgon åker upp mot Umeå. Nä, nu hade jag tänkt gå och lägga mig innan klockan blir allt för mycket, sov gott!