Design.

God kväll gott folk :P
Ikväll har jag inte gjort något som är värt att nämna men en liten grej som ni kanske ser är att jag ändrat blogg designen lite grann, nu kanske den får se ut så här ett tag framöver, tills jag lessnar igen ;)

Ska gå och diska nu, sen fixa lite andra smågrejer sen hoppa i säng :)
God natt, sov gott!




Dukningstips.

Godmorgon.
Igår vid fyra tiden kom min vän Sara hit, hon övernattade här. Vi lagade mat; Biffar med sallad, sedan blev det att sitta och utbyta skvaller, och sist men inte minst sjöng vi karaoke framför datorn säkert två timmar, det roliga med det är väl att vi båda är överdrivet kassa på sjunga så det blir bara en falsk soppa av det hela :P

Men iaf.. För något år sen var jag med och tävlade på en hemsida där man skulle skicka in fina dukningar och bästa dukningen vann något (minns inte vad det var man vann). Jag satte igång, dukade, fotade och skickade in bilderna två dagar innan tävlingen avslutades.

Men sedan, ca en vecka senare fick jag ett mail där det stod att mitt mail inte hade kommit iväg som det skulle så då var det ju försent att göra ett nytt försök. Det var rätt typiskt då jag sedan fick se vinnarens bidrag som enligt mig inte alls var lika bra, troligen var det jag som hade överansträngt mig men mina bidrag var i alla fall mycket bättre, haha!! (Jag vet, det låter skrytsamt och som en dålig förlorare men jag blev så arg!!:P)

Här kommer mina bidrag.






Ha en bra söndag!! :)
Kiss'n hug.



Saknar bloggandet.

Ja pga av ryggen och att jag inte har någon kamera tillgänglig så har jag ju inte velat blogga men det är grymt svårt! Jag vill bara visa bilder på allt jag gör och berätta vad som händer, läsa era kommentarer och kolla in på era fina bloggar! Min kamera är lagad nu men jag kommer mig inte in till stan för att hämta den :/

Jag är ändå sugen på att dra igång bloggandet nu igen som förr, men då kommer det visas lite andra bilder istället, gamla bilder vill säga.

Vad tycker ni om det? Blir det tråkigt?



Ryggen tar sig.

Jora, det verkar som ryggen går åt det bättre hållet, åt ingen medicin varken igår eller idag vilket är ett gott tecken! :)
På syan har jag smått börjat komma igång nu, köpt tyg, gjort konstruktionen och ritat ut på mönster papper så imorn blire till att börja sy! :D

Eftersom min kamera är på lagning och mamma är bortrest med hennes så fortsätter jag med min lilla bloggpaus eftersom jag inte gillar att blogga utan bilder.

Ja kommer tillbaka nästa vecka, lovar! :D
PUSS



27 augusti 2008

Hejhej.
Ryggen mår så där, det känns bättre just nu och jag hoppas det fortsätter så! Därimot har jag börjat bli så trött, både på dagarna och kvällarna.. Går och lägger mig vid 20.00 på kvällarna, det kan ju inte vara normalt :P

Jaja.. Imorn och på fredag har jag bara textil i skolan vilket är skönt så imorn blire att köpa tyg till min Miu Miu klänning! :)

Allt bra med er?


Jag får se när jag bloggar igen.

Ciao.




Bloggpaus.

Hej gott folk.
Som jag skrev i mitt förra inlägg så har jag börjat få problem med ryggen igen.. Jag kommer därför ta ett litet blogg uppbehåll, kanske en vecka eller så då det gör ont då jag sitter så jag ska försöka spendera så lite tid som möjligt framför datorn. Var idag och pratade med skolsköterskan så jag ska iaf få ståbänk på nästan alla lektioner, idag har jag fått stå nästan hela dan i skolan..

Men men, jag kanske kollar in ibland och kollar och besvarar era fina kommentarer :)
Ha det bra tills dess!
Puss och Kram!



Förbaskade rygg.

Nu börjas det igen.. Ryggen! Den vill inte riktigt det jag vill. Men en grej är säker, är det ett nytt diskbrock på gång blir jag riktigt arg men framför allt ledsen! Måste gå och lägga mig nu igen, pallar inte att sitta..
Byebye



Söndag.

Allt bra med er? Med mig är det så där.. Har rätt så ont i ryggen så jag ska nog snart lägga mig igen. Men men, vad har jag gjort hittills idag? Typ inget, jag har skalat räkor :P Vi ska äta räksoppa till lunch, mums!

Btw, i fredags då jag och brodern var ute och plockade hallon tror jag att jag blev stucken av en geting. Det var massor av getingar där och jag bara slog bort dom, men sen igår då jag vaknade var handen helt svullen på ett ställe åsså kliade det jätte mycket och var rött, precis som jag blivit stucken av ngt.. Det konstiga var bara att jag kände aldrig att jag blev stucken av nått :P

Så här går jag omkring idag!

Neh jag ska nog gå och skissa lite nu, eller så kanske det blir att jag serpå OTH :]
Pusshej!



pyssel, pärlor & smycken i mängder.

Ja som jag skrev tidigare skulle jag göra i ordning vårat pysselrum nu ikväll, det nya pysselrummet. Förr hade jag ett rum uppe på vinden men på vintern blir det så kallt där då isoleringen suger så nu har vi flyttat ner det en våning till vårat gamla kök.

Mamma jobbar/jobbade som keramiker så hon behövde det rummet förr men nu då hon inte tillverkar keramiken själv har det mest bara stått tomt där (okej inte tomt, det är MASSA gejer där). Men så nu har jag röjt undan lite på hyllor och lagt en del av våra smyckegrejer i lådor osv, för att få någon ordningpå det hela.

Både jag och mamma håller ju på med smycken nu men eftersom hon har ett företag som börjar med smycken nu till hösten så har hon köpt in mängder med smyckesaker. Riktigt kul! Snart kommer hennes smycken ut på hemsidan så håll utkik! MillaofSweden. 
Före:

Efter:

Lådan till höger innehåller örhängeskrokar, det där är ca 2/3 av den färgen som vi har, allt rymdes inte ;P

Dom två lådornatill höger innehåller sånna här små runda ringar.


Mamma ska förbi på Ikea nästa vecka så dåblir det att köpa nya genomskinliga lådor så man ser alla saker som är i dom :)

Min hemsida (uppdaterar dock inte så ofta men) :P JennilieDesign
Ha en fortsatt bra lördag sötisar!
Puss



Utrustad inför skolan.

Nu är jag utrustad inför det kommande skolåret. Block, pennor, överstykningspennor, pärmar osv, söta var dom dessutom :)


I år då det blir mycket projekt osv käns det bra att man kanske för en gångs skull kommer ha lite ording och reda på alla viktiga papper.

Nu ska jag gå och göra iordning vårat pysselrum :) :)



spets


Idag går jag klädd i mammas klänning med spets, svart fodral från GT, skor från Street, spets hårband Glitter, Klocka Second hand, ring och armband Kappahl, Halsband från Indiska, och väskan Second hand.

Snart beger vi oss in till staden.. Vad gör ni?
Kiss'n hug!



Miu miu dress

Godmorgon.
Till igår skulle vi ha ritat i alla fall halva våran kollektion till modevisningen, vilket då var två utgångar (man har fyra utgångar var). Jag satt och kollade hela kvällen innan och visste precis hur alla mina fyra utgångar skulle se ut men nu har jag börjat vela fram och tillbaka.. Tror jag ska strunta i två stycken och göra om dom, så det blir mer varierat, får se! Men jag började göra konstruktionen till den första klänningen jag ska sy vilken är den här underbara Miu Miu klänningen, kommer bara göra småändringar.

Källa.

Förövrigt så var jag och minsta brodern ute och plockade massssor av hallon igår som vi sedan gjorde lite gottigheter av :) Samtidigt som vi smaskade på det såg vi världens bästa Madicken. För mig blev det att se filmen Casanova som gick senare på kvällen och jamenvisst var den bra!!

Nu ska jag söka ny inspiration till modevisningen :) Vad gör ni idag?
Ciao.




Fredagens outfit.


Nu ska jag iväg med bussen till skolan, se till ha ha en bra dag i regnet! ;P
Ciao.



Outfit 21-08-08


Skor Din sko, Strumpbyxor Kappahl, Linne (nerdraget som kjol) JC, T-shirt Tally Weil, Jacka Gina Tricot, Väska Second Hand, Klocka Second Hand, Armband MillaofSweden (kommer ut i butik i september).

I skolan idag hade textil hela dagen, det mesta bestod av information och inspiration och en liten detalj. Ikväll kommer jag sitta hela kvällen och skissa och infånga idèer till den kommande modevisningen :)

Vad händer denna torsdag för er?



20-08-08 En klänning- Tre olika stilar

Klänning köpt i London. Framställer den i tre olika stilar, vilken stil faller dig mest i smaken? Kommentera! :)

1. Skol/Sommarflicka.

2.Höst tjej.

3. Sommarkväll/ Party.


Btw, hoppas ni håller utkik här på bloggen eftersom jag snart kommer ha en liten tävling ;P



First day at school

Så där ja, nu var första skoldagen avklarad. Det härliga var att jag kände inte alls att det var så hemskt att börja skolan igen, tycker mest att det var kul, mycket för att jag fått ett sånt bra schema! Jag menar, man träffar ju alla kända ansikten igen, jag går tredje året nu vilket innebär mycket skoj; Modevisningen, projektarbetet, balen och framför allt studenten (har då inte nämnt allt). Jag tror det här kommer bli ett härligt år fyllt med nya händelser och möjligheter!

I övrigt såg jag ut så här idag:


Skor Street (köpta i Berlin), Jeans Gina tricot (hålen på dem gjorde jag själv igår med sandpapper), Väska Second Hand, Linne JC, T-shirt JC, Klocka Second Hand, Armband Kappahl, Halsband MillaofSweden (kommer i butik i september) Jacka Köpt i London.

Har alla börjat skolan idag elelr finns det dom som fortfarande har lov?



Mitt nya skolschema.

Hela skolåret är uppdelat i fyra olika perioder, alltså två perioder per termin. En period är ungefär halva terminen och för varje period får man ett nytt schema. Mitt schema för dom fyra olika perioderna ser ut så här:
P1. P2. P3. 
P4.

Klicka på bilderna för att förstora upp dom.
Så skönt att äntligen få ett schema som känns riktigt bra! Sovmorgon då och då och korta dagar, för att inte nämna roliga ämnen! Slappt att ha textil hela torsdagen och fredagen och sluta 12.30 på fredagar (P1.) Jippie! :D




Sommaren 2008

Jag hade tänkt göra ett inlägg med bara bilder från hur sommaren har varit och hur jag har spenderat den tills jag gick igenom en del av bilderna och upptäckte att det skulle blir ett lååångt inlägg så jag gör det enkelt. Jag skriver helt enkelt ner vart jag varit så får ni kolla närmare i arkivet om ni tycker något låter mer intressant.

17 Maj- Jag hade världens bästa födelsedags party
25 Maj- Jag blev myndig
2 Juni- Flyger från Sverige till Schweiz (själv)
12 Juli- Flyger från Schweiz till Berlin (själv)
17 Juli- Flyger från Berlin till Schweiz och sedan från Schweiz till London (med två andra personer)
21 Juli- Flyger från London till Schweiz (med två andra personer)
22 Juli- Flyger från Schweiz till Stockholm, sedan vidare till Malmö (själv)
30 Juli- Bilar från Simrishamn till Uppsala (med familjen)
31 Juli- Bilar från Uppsala till Umeå (med familjen)
31 Juli till den 19 Juli- Är hemma och njuter av det sista sommarlovet (med familjen, själv och med vänner)

Så här har min sommar sett ut, Väldigt kortfattat dock, jag säger bara en grej: Det här har varit den bästa sommaren ever! Många nya länder, mycket nytt folk och framför allt, mycket nya upplevelser!!




Dagens bästa fynd.


Dagens bästa fynd blir en Marilyn Monroe tavla jag köpte på en loppmarknad i Ystad för några somrar sen för en tia. Riktigt glad blev jag då jag såg den! Passar på att visa mitt lilla Marilyn kollage jag har i mitt rum ovanför soffan. Alla tavlor jag har med henne får dock inte plats men jag får byta ut dom lite då och då istället :)

För övrigt då jag skulle in i bombnedslaget (mitt rum) och fota fastnade jag vid alla mina skor som ligger utspridda överallt. Räknade dom och kom fram till att jag hade 52 par skor liggandes i rummet men jag har bara en skohylla som rymmer 18 par skor, resten ligger på golvet.. Lyckat eller vad? :P Kanske måste ta tag i det där sen.

Ciao.




MillaofSweden.


En till bild från idag. Imorgon blir det fotning igen, fast då är det inte jag som fotas utan den andra kvinnan som också fotas för MillaofSweden. Temat då kommer också bli grymt coolt, Lovar! :D

Som jag skrev i det tidigare inlägget; Håll utkik här på bloggen för inom kort kommer jag ha en tävling!!
Sov gott :)



Bakom kulisserna.


Jag vet, bilden är suddig och så men tyvärr finns ingen bättre. Dagen var i alla fulla fall riktigt rolig! Jag har haft väldigt kul och det gick super bra!! :) Fotografen var Saravillfara, hon är ju riktigt duktig, många fina bilder.

Ni får hålla utkik här på bloggen för inom kort kommer jag ha en tävling ;)

Många som har börjat skolan idag?




Måndag.

Hejhej.
Nu är jag redo och klar för att fara, vi hörs senare ikväll! :)



Balls of steel.

Haha, mamma satt och skrattade då hon kollade på tv, hon ropade sedan att jag skulle komma. Började skratta jag med då! Det var det här som visades på tv, men då jag missade början var jag tvungen att söka upp det på youtube för att se hela :P Jag varnar för nakenhet!!!!



Sneak Peak- Fotografering.

Nu har jag provat ena outfiten jag kommer fotas i imorgon, tänkte ge er en liten sneak peak på hur ena stilen kommer fotas.

Det kommer bli så nedrans kul! :D
Fotografierna är för MillaofSweden som lanserar sin smyckekollektion till hösten.



Bootylicious.


Gårdagen var trevlig! Först for jag till Kim där Sara och Victor också var, senare på kvällen begav vi oss till Rött som tjejen som fyllde år hade hyrt. Grattis Bea!

Imorgon fortsätter fotandet så ikväll ska jag prova kläder och frisyrer.
Ciao.



Fotografering?

Hej hopp. Det blev lite ändrade planer idag.. Det blir att prova brudklänningen imorgonbitti istället för det blev att fotograferas idag. Milla of Sweden kommer ju som sagt ut med sin smyckekollektion nu till hösten och det är jag och en annan som blir fotade med smyckena på så det blev att ta några bilder idag. På måndag fortsätter vi och tar resten av bilderna vilket nog blir roligare då det blir med stylat och så, förberett  framförallt.!. Nu beger jag mig in mot staden för att senare dra på party! :)

Ciao.



Outfit 16-08-08



Hejsan.
Idag ska jag prova en brudklänning, men nej, jag ska inte gifta mig! :P Berättar senare varför jag ska prova en brudklänning. Sen ikväll blir det fara på 18-års fest, jag tror att det kan bli riktigt trevligt :)

Vad har ni för planer denna lördag?



Tävling.

Då var jag med och tävlar igen. Denna gången om en snygg väska :)

Tävlingen hittar du hos Denise.



Tatueringen.

Här har ni det färdiga resultatet.

Den blev större än vad jag hade tänkt mig från början men jag är riktigt nöjd!



Tattoo.

Ja det är det jag har hållt på med idag, skaffat min första tatuering. Tatuerade mig på Red Dragon här i stan, väntetiden där är flera månader lång med som tur är så har dom Drop in på fredagar, först till kvarn vill säga. Det var därför jag satt ute och vänatde i morse.. Haha eftersom jag verkligen ville tatuera mig idag så var jag verkligen där i tid, ca tre timmar tidigare än vad jag hade behövt men what ever lixom! :) Nu har jag ju en!

Han som tatuerade mig var jätte trevlig, alla killarna där var super trevliga! :) Sedan blev jag glatt förvånad då det gjorde så mycket mindre ont än vad jag trott det skulle göra.. Det kändes ungefär som någon satt med en pincett och drog bort hårstrån snabbt från ryggen, men självklart kändes det ju lite mer stundvis.

Just nu har jag plast på den och vi hann inte ta någon "färdig bild" så det kommer in senare ikväll då jag tvättar och byter plast. Kika in då och kolla på resultatet, jag är jätte nöjd! Min vän Johan följde med och kollade på och tog lite bilder, nu är han jätte taggad och funderar på nästa fredag ;)



Det står Faith Hope Love :)



Bloggar från mobilen.

God morgon. Sitter här utanfòr och bara väntar nu. Men jag är den fòrsta här (inte så konstigt dock) så det blir i alla fall av idag :) Lovar att visa vad jag snackar om senare idag. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och fortsätta vänta. Kiss'n hug.



Faith Hope Love

Hej. Snart ska jag gå och lägga mig, ja chockerande, klockan är ju "bara" 1. Men men, jag ska upp tiiidigt åt morgon för att stå ute och köa i min ensamhet, tills Johan kommer och joinar mig förstås! :) Jag längtar och hoppas det blir bra! YeeyYeeyYeey! Vissa av er kanske fattar vad jag pratar om, skrev det i ett tidigare inlägg som jag sedan raderade, resterande.. Ni får helt enkelt vänta och se vad jag pratar om ;)

JennilieDesign.

God natt sötnissar!



Ett argt inlägg!

Nu blir jag faktiskt helt galen, helt jävla galen!!!!
Kamera h-vetet har slutat fungera! Vet inte vad som hänt! Fotade ju med den imorse, sen for jag in till stan och hade den i väskan och nu funkar den inte. Har laddat betteriet så det sitter inte i de heller. Vad ska jag göra nu då?!! Den är ju faktiskt inte ens 3 månader gammal! Min hjärna vill bara sprängas! Jag som är besatt av kameran, jag klarar mig ju inte utan den, bloggen klarar sig inte utan den. Vad händer?!



X-men's here to stay.

 



MSN.

Hej hopp alla glada, ledsna och arga typer :)
igår då jag satt inne på Msn var det en person som addade mig, jag svarade ja. Sedan började hon skriva till mig på tyska och jag fattade inte ett skit, frågade då vem det var. Tydligen var det en tolvårig tjej, Madelene som kom från Tyrol, Austria. Haha! Hon hade råkat adda fel person men det blev ändå så att vi snackade ett tag (på engelska då). Hon var inte så duktig på eng. men jag får ta hänsyn till att hon var ju faktiskt bara 12 år :)

Vad händer ikväll då?



Vilken outfit faller dig i smaken?

Idag har jag bara på mig en vanlig randig tröja och ett par jeans så jag orkar inte visa en dagens outfit idag, men istället tänkte jag visa några gamla så får ni säga vilken ni gillar bäst?! :)
1. 2.
3. 4.
5. 6.
7. 8.



Goodmorning sunshines (?!!)

Godmorgon.
Inatt satt jag och såg filmen Sweeney Todd, ni vet med Johnny Depp. Jag tror seriöst aldrig jag har sett en så konstig film, är det bara jag som tycker den var lite mysko. Jag kan inte bestämma mig vad jag ska tycka om den.. Den var ju som bra men samtidigt vet jag inte om jag skulle se om den. Fast en grej kan jag ju konstatera iaf, Johnny Depp är så jävla cool!!! Det är sinnessjukt så cool han är!! Såå, ähh, jag har alltid velat se den och nu har jag ju gjort det så! Nu ska jag gå och sova igen :) Skriver igen senare idag. Tills dess, ha're great!



en kjol- tre olika stilar.

Vilken outfit faller dig mest i smaken?
Fest. Bjudning. Vardag.


Själv var jag nyss ute på en välbehövlig powerwalk, det är ju så underbart härligt. Man behöver inte tänka alls eller så får man tänka allt som bara går, själv tänkte jag inte på nånting.. Bara gick, 9364 steg (stegräknare).

Fast det var en grej jag uppmärksammade.. Då jag gick var det solnedgång, det var varmt, vattnet glittrade, stora öppna fält, mängder av männsikor som också var ute, det kändes som jag var tillbaka i Skåne eller i Schweiz för den delen. Jag fylldes av glädje och lycka! Men sedan då jag vände om och närmade mig stan igen blev jag genast lite deppigare, allt blev gråare. Varför är det så?

Nä, det blir visst att flytta då jag är fri, fri från skolan, det enda som håller mig fast här i skrutt Umeå.

Ha en trevlig kväll underbara under.






Kristaller.

Är dom inte vackra så säg. Idag har jag suttit och gjort lite örhängen, gjorde dock inte så många men några par.
 
Nu ska jag ut på powerwalk, känner faktiskt taggen :)
Ciao sötisar!



Dagen outfit 12-08-08



Snart kommer Jossan hit.. Vi får se vad vi hittar på helt enkelt :)
Det känns som jag är en annan männsiska, som om jag har varit det dom senaste dagarna. Inge allvarligt, bara det att jag har sovit till typ 11-13 på dagen, det brukar jag inte göra. Knepigt.



En klänning, tre olika stilar.

Vilken är din favorit; Party, Vardag eller Bjudning?



Dagens bästa fynd.


Musse Pigg T-shirt köpt på ett stånd på Portobello Road (London), ca 45 svenska kronor :)

ABBA- Honey honey



Femtisjunde klädbytet gillt.

Jag vet inte om jag är ensam om att göra det, om det är fler som gör det, Kommentera! Jag pratar självfallet om att byta kläder hundra gånger om dagen, kanske inte hundra men två till tio gånger per dag. Jag vet inte varför jag gör det men jag hinner lessna på det jag har på mig eller vill bara prova en ny kombination. I morse bytte jag kläder kanske fyra gånger innan jag bestämde mig men nu har jag bytt igen, sjätte gången gillt?



Tiden i Schweiz..

Inatt satt jag och kollade lite i mitt arkiv och kom ju självfallet till alla inläggen jag skrev i Schweiz. Tyckte det var sorligt att läsa för jag hade verkligen en underbar tid där och det känns super tråkigt att den tiden är över. Skrollade ner lite och kom till bilderna på barnen, brast direkt ut i gråt. Kunde inte hejda mig, tårarna bara rann. Vill bara hålla småbarnen i min famn, krama om dom, se och höra dom skratta igen. SaknadSaknadSaknad.


Gosh, bara jag kollar på bilderna nu fylls ögonen med tårar. Underbara små mirakel!

Fick nyss ett mail av mamman vars barn jag tog hand om (bilderna nere) där hon skrev att pojken brukar prata om mig ofta och att lillflickan verkade sakna mig hon med. Nawh.

Vill tillbaka.

För att komma på andra tankar gick jag och gjorde lunch men nu sitter jag här igen lika deppig ändå.


Ha en bra dag!



Thank you for the music.


Jag har fortfarande kvar peppen och glädjen från gårdagens Mamma Mia, åhh säger jag bara. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir nog att dra in till stan en snabbis, ska kolla upp en grej :)

ABBA-Mamma Mia
Ha en fin dag.




Mamma Mia

Herre min ge, vart ska jag börja??!!! Har massa bilder att visa så dom får förklara hur jag har spenderat min eftermiddag och kväll, jag kan då ist berätta om bion jag såg, självklart MAMMA MIA!

Gaah, då filmen slutade var kroppen fylld av glädje, kände mig så jäkla glad, har fortfarande kvar den känslan! Vill ut och dansa och sjunga hela natten lång! Jag cyklade hem sjungandes och dansades (hur det nu funkar på en cykel) och kunde inte släppa alla härliga låtar och glädje filmen spred, alla gick ut ur salongen med ett leende på läpparna :D

Jag säger en sak; Se den!

Sara bjöd mig på resturang så vi åt på Eastern palace, deras buffé och mumma vad gott det var! :)
 

Sedan gick vi ner till älven för att smälta maten..


Efter en stund fick besök av Johan och hans vän :)


Då vi skulle gå in på SF fick jag syn på en tjej som såg allt för bekant ut, Hedvig!! :D

Åhh det är jämt så roligt att träffa dig!


Hon skulle se samma film som oss med sina två vänner :)


Efteråt var jag full av dans och sång energi, galet! :D


En underbar kväll har jag haft, den bästa på länge faktiskt, underbar mat, underbara personer och underbar film! <3

ABBA: Thank you for the music.
Oj vad jag kommer ha ABBA feber en tid framöver ;)



Dagens bästa fynd.

Idag gjorde jag en liten video update istället för att visa bilder på fyndet. Tyvärr går det nedrans segt för det att komma upp så syns det inte nu, kika in lite senare så ska det fungera! :)

Vad ska ni hitta på ikväll? =)



Amanda Seyfried.

Jag har blivit helt förälskad i den här grymt läckra tjejen. Hon är vacker, snygg och helt magisk. Får gåshud bara jag ser på henne. Vore jag lesbisk skulle jag gifta mig med henne, punkt slut! :)
 



Outfit 10-08-08


Skor Street (köpta i berlin)
Väska Second Hand
Fodralklänning Gina tricot
Tunika Bik bok
Halsband Indiska
Jackan minns jag inte vad butiken hette men den är iaf köpt i London.
Klocka Second hand
Armband Kappahl

Kära ni.
Vad gör man egentligen en sån här dag då det är tråkigt väder och man är bara allmänt slö i kroppen..? Just nu ska jag bara hänga framför datorn men sen i eftermiddag ska Sara bjuda mig på resturang och sedan ska vi gå och se Mamma Mia på bio, jag tror det är en film helt i min smak! :)

Vad hittar ni på en sån här dag? =) Tell me, jag behöver roliga förslag på vad man kan göra.



Nattablogga- Nya trenden?

Jadu det verkar nästan som det. Det känns lite smått onödigt att börja vända på dygnet så här när det knappt är två veckor kvar tills skolan börjar igen, meningslöst!

Jaja, jag kom iaf hem från johan för ca 30 minuter sen, vi hade det trevligt och satt och snacka en hel del! :)

Börja fundera lite och ojojoj vad jag skulle vilja ha orange färgat hår, lite pippi känsla. Så vackert!
Är det någon vaken nu?



Nyklippt.

Jepp, det blev saxen, kunde inte stå emot frestelsen. Tog jag rätt beslut?



Klippa lugg?

Jadu satt just och kollade på lite olika bilder av människor och oj vad jag tycker det är snyggt med lugg. hade sagt till mig själv nu att jag skulle ta och spara ut min men alltså jag blev grymt sugen på att sätta saxen i håret och klippa lugg igen. Lugg eller inte lugg, vad säger ni? (och med lugg menar jag rak lugg)



Mmmmm... Mumma... Mums

Nyss lagade jag en jättegod middag till mig och fader. Det var en kycklingrätt med banan, jordnötter och curry.

Ingredienser till recept

•·         1 grillad kyckling (jag använde mig utav 4 kycklingfiléer)

•·         1 paket bacon

•·         3 dl grädde

•·         0,5 dl chilisås

•·         1 tsk curry

•·         2 bananer

•·         1 dl salta jordnötter

•·         svartpeppar


Tillagning av recept

•1.     Sätt ugnen på 200 grader. Plocka köttet från kycklingen, dela det i bitar och lägg i en ugnssäker form.

•2.     Skär baconet i bitar och stek det. Häll bort fettet och lägg baconet på kycklingen. Skiva bananer och lägg dem  i formen.

•3.     Blanda chilisås med grädde och kryddor i en skål. Häll i formen.

•4.     Grädda i ca 20 minuter. Strö över jordnötter när det är några minuter kvar.

Portioner :

4 portioner



Jag rekomenderar det starkt, var väldigt lätt att tillaga!



Dagens bästa fynd.

Hola Amigos.


Dagenas bästa fynd är en väska som jag köpte på en Second Hand butik i Berlin den här sommaren för tjugo svenska kronor. Invigde den idag :)

Oj vad det regnar ute..




09-08-08 Outfit


Idag säger jag bara det att jag fick panik då jag vaknade och kollade på klockan: 11.55, WHOOT??!!! Gosh jag sov bort halva dagen och det känns faktiskt inte minsta lilla bra, brukar försöka vara upp helst innan klockan 10 iaf!

Men men, idag blir det nog bara att slappa och tillverka smycken :)
Kiss's hug.




Let's Dance!

Satt och kollade igenom lite bilder och hittade bland annat dom här härliga dansbilderna:
 







Blir man inte glad då man ser dom här bilderna och ruggigt sugen på att gå ut och dansa Hela natten lång?! =D



Dirty Dancing.

Åhh jag tycker den här videon är så härlig och rolig att titta på.. Ett brudpar som övat in Dirty Dancing dansen som dom då dansar på festen!

Här under ser ni orginalet :)


Ha en trevlig kväll Prinsar och Prinsessor.



Give me yor love after midnight.

 




Dagens bästa fynd.


Den här hatten har blivit mycket använd sedan jag köpte den på loppisen i Simrishamn för 20 kronor.

Vad ska ni göra idag?
Puss



Lockigt vs Rakt.

Jag är lyckligt lockad att ha självlockigt hår, jag vet om det och är stolt över det! Frågan är bara det att jag vet inte riktigt vad jag gillar mest, att ha rakt eller lockigt. Just nu är jag inne i en fas då jag vill ha platt hår så därför plattar jag det (jag vet, håret får lida för det). Men men vad tycker du är snyggast, rakr eller lockigt?

Som ni ser på bilden till höger fick det bli platt idag ;)




Sex And The City..

..Igen. Jepp, idag var jag på bio och såg SATH city-filmen för andra gången, såg den ju för första gången ca 2 månader sen i Schweiz :) Anledningen till att jag såg den nu igen var för att innan jag åkte till Schweiz hade jag lovat mamma att se den med henne på bio vilket jag då gjorde nu ikväll, men även för att det var ju faktiskt en bra film helt i min smak!

Bytte kläder innan vi drog in till staden ;P

Efter bion gick vi förbi Mias lustgård och javisst blir man glad och stolt då man ser mammas grejer stå i skyltfönstret, tycker fortfarande att det är rätt så coolt!

Besök hennes hemsida vetja; Millaofsweden.

Bye sweeties :)



I belive the children are our future.




Dagens bästa fynd.

God morgon.
Idag blir dagens bästa fynd den här söta lilla servisen bestående av en karaff och 6 söta små glas till. Mamma köpte dettta på myrorna för ca 50-lappen.
 
Idag blir jag bara hemmaoch tror det blir en dag fylld av One tree hill :)
Hur ser eran dag ut?



Skåne.

Här kommer min och familjens semester i Skåne i bilder :)

Jag, lillebror och mamma i Simrishamn där vi bodde.

En kväll vid havet.

Vid Simrishamns hamn.

Jag och mamma begav oss som vanligt på lördagsloppisen!!!

Jag fyndade i massor!

Vi badade i vågor som var (men ser inte så) enorma.

Den här bjuder jag på ;P

Simrishamn.

En viss och älskad broder fyllde år :]

Jag och mamma med en enormt fin golfbana i bakgrunden.

Jag och Andreas i Vik.

På vägen hem fann mamma en mini groda.

Jag och mamma var i Köpenhamn:)

Där vi åt en goooodsallad till middag!

Jag solade..

Och visst fick jag lite färg? :)

Äppelträd.

Gult körsbärsträd, mumma!

Våran bil pajade så vi var tvugna att köpa en ny, mycket mindre, haha här på vägen hem, lite full kanske?

I bilen hem...

Blev det sång :)

Och att spela på världens roligaste grej :D

Så ja, veckan i skåne kan beskrivas med ett ord; Underbar! Det dåliga är bara att då jag var där blev jag brun, var superglad över det men nu en vecka senare är jag lika vit igen, buhu för det!

Byebye.



Atkins.

Hej. Jag och mamma har nyss kommit hem efter en power walk, det var väldigt härligt!

Som jag skrev i ett inlägg förra veckan så har jag ändrat på min kost och slutat så mycket som möjligt med kolhydrater vilket jag nu ha hållt på med i just över två veckor.

I helgen hände något väldigt tråkigt, en vi kände gick bort vilket fick min familj att tänka efter. Så idag då jag kom hem efter att ha varit i pappas lägenhet en vecka så sa mamma att även dom har lagt om kosten, slutat med kolhydraterna så myclket som möjligt. Dom hade även laddat upp med kokboken "Atkins Dieten kokboken". Men min familj går inte på den här "dieten" för att gå ner i vikt utan för att det är bra för kroppen och hjärtat vilket man måste tänka på nuförtiden.
 
Jag har inte kikat i boken än men slog upp en sida och visst kan man äta ljuvligt gott än om man ska vara nyttig =D
Snart ska jag och mamma ta en "atkins kvällsfika" och se på en film :)
Ciao.



Dagens bästa fynd.

Yes, mamma hittade min kamera laddare så nu kommer jag komma igång med att visa fler bilder igen! =)

Den här klockan köpte jag på loppmarknad i Simrishamn för en enkrona :) Och visst fungerar den också!



Bastu och öl, nja..


Hej på er =) Hur är det med er? Bra hoppas jag! Med mig är det iaf bra!
För första gången i mitt liv kollade jag ut genom mitt fönster och såg en man stå utanför, mitt fönster ligger på tredje våningen ;P Dom håller på måla om huset så jag blev inte rädd då jag visste att jag förr eller senare skulle få besök utanför fönstret vilket blev idag då, lite ovant bara :P

Iaf, vad gjorde ni igår? Jag for hem till Sara där även Jenny, Karin och Philip var, men sen for Karin och Philip. Jag, Sara och Jenny gick ner till älven och satt där ett tag sen for vi hem till Sara igen som var ensam hemma =) Sedan startade vi bastun.

Jag har Aldrig gillat öl kan jag ju börja med att säga, och då menar jag verkligen aldrig, jag tycker att det smakar skit! Men iaf i bastun körde vi en öllek och i början hade jag världens otur då jag fick dricka hur mycket som helst kändes det som och dom andra fick bara dricka lite grann! Men sen började jag må illa, troligen av att det var 82 grader i bastun samtidigt som jag tvingades dricka öl, så efter nån timme i bastun gick jag och la mig vilket var underbart skönt! Haha

Idag ska jag hem och sova nån natt hos mami sen blir det att komma tillbaka till staden igen.
Puss



Shoppaholic.

Tjenare Prinsar och Prinsessor.
Idag har jag som sagt hängt på stan, men med lite olika människor, drar upp alla; Sara, Jenny, Karin, Milla och Sandra, träffade även på Sara L, Jonna, Amanada och Johan, det var nice! För ovanlighetens skulle shoppade dom andra som galningar medans jag inte hittade nånting! Till en början iaf för med mig hem fick jag tillslut; En superfin skjorttunika, ett chockrosa nagellack, ett rouge och en liter mjölk :P Ska snart göra iordning middag sedan blir det att fara till sara, kommer spendera natten där :)

Vad ska ni göra ikväll? :)



En dag på stan...

Tjonixen sötisar.
Om dryga timmen ska jag möta upp Sara och Jenny för en dag på stan. Har iofs varit på stan två gånger förra veckan men som tur är har jag inte varit inne i alla affärer jag velat då jag inte riktigt hade lusten eller orken, vilket blir passande till idag då.

Jag måste inhandla mjölk.
Ciao.
Jennilie.




Är det så här det ska vara?

Hej. Först ska jag bara berätta lite hur dagen har varit. Var ju som sagt med Sara och vi har haft det nedrans mysigt, sedan dom Karin och Jenny ett litet tag också, imorgon blir det staden med Sara där jag kanske träffar på Hedvig :D

Sedan kommer jag till en annan sak.. Nu på kvällarna är det ju riktigt mörkt ute för dig som inte har märkt det vilket ger (iaf mig) en kuslig känsla. Kom på mig själv att då jag skulle cyklade hem från Sara, vid 01-tiden cyklade jag det snabbaste jag kunde och mitt hjärta klappade riktigt snabbt av rädsla. Jag tycker verkligen att det är obehagligt att cykla hem själv i mörkret.

Tänkte att jag skulle cykla genom stan där det kanske fanns fler människor ute men nog hade jag fel, jag stötte inte på en enda människa, helt dött. Därimot var det en bil med två killar i som körde förbi mig och saktade ner lite, sedan då jag svängde med cykeln svängde dom år samma håll, körde lite längre fram och stannade bilen. Mitt hjärtade dunkade så hårt att jag fick ont i magen. Men sedan kom en till bil körandes bakifrån vilket gjorde att jag kunde cykla förbi bilen som stannat men då den körandes bilen var förbi startade killarna bilen igen och då trodde jag verkligen att något skulle hända, man hinner ju tänka hundratals olika tankar, man har ju hört vad det finns för idioter här ute. Jag racade på som aldrig förr och svängde av igen då jag med lättnad upptäckte att dom inte svängde åt mitt håll.

Sedan då jag kommit över stora vägen och kom ut ur centrum till en ännu dödare väg var det tre killar/män som var framför mig så jag cyklade över till andra sidan och har nog aldrig cyklat så snabbt i hela mitt liv. Är det verkligen så här det ska vara?!! Bara för att man ser en bil som svänger åt samma håll eller tre killar gå på samma gata blir man livrädd och förväntar sig det värsta?! Det är en sjuk värld vi lever i!

Jag är fortfarande lite rädd, har en obehaglig känsla i mig. Det är inte kul!



Hola Amigos.



Sara fick agera fotograf då min kamera är död ;P Snart ska vi göra sallad!
Ciao



I want you, I need you, I love you.

God morgon, eller ska jag ska jag kanske säga god dag? :) jag har just ätit lite nu och väntar på ett samtal från min vän Sara. Så idag blir det att spendera dagen med henne, vi har nu inte träffats på.. hmm.. 9 veckor blir det, ojoj!


Ciao.



Sugen på ett gott skratt så här på kvällskvisten?

Pratade nyss i telefon med en vän då han började läsa dom här, skrattade hur mycket som helst :D

Är du den som tar trapporna istället för hissen, för att förbättra konditionen?
Glöm det! Följ dessa 50 tips på vad du kan göra i hissen, så kan jag lova att du kommer få träningsverk i magmusklerna av alla skrattanfall!

1.Låt som en racerbil då någon går in i eller ut ur hissen.
2.Snyt dig och erbjud alla att se ditt näsduksinnehåll.
3.Grimasera smärtfyllt på samma gång som du smäller till dig i pannan samtidigt som du säger "Håll käft! För helvete, håll käft allihopa!"
4.Vissla de fem första noterna ur It's a small world oavbrutet.
5.Sälj jultidningar eller majblommor (helst förra årets).
6.Under en lång tur i hissen, luta dig från ena sidan av hissen till den andra då hissen kränger till.
7.Raka dig.
8.Öppna din handväska eller portfölj, kika in och viska lagom tyst, "Har ni tillräckligt med luft där inne?"
9.Erbjud namnskyltar till de personer som går in i hissen. Bär din upp-och-ner.
10.Stå tyst i ett hörn, med ansiktet vänt mot väggen. Säg inget, gå inte av på någon våning.
11.Då ni kommer fram till en våning, försök att bända upp dörrarna med fingrarna och spela oerhört överraskad då de öppnas automatiskt.
12.Luta dig mot en annan person och viska. "Blod. Blod. Blo-o-o-od."
13.Välkomna alla nya passagerare genom handskakning och be dem kalla dig general.
14.Ett ord: Väderspänning.
15.Blockera dörrarna på översta våningen och insistera på att hissen inte ska röra sig ur fläcken förrän du hör den krona som du släppte ner i hisschaktet slå i botten.
16.Gör TaiChi övningar.
17.Stirra på och grimasera mot en annan person. Säg slutligen "Jag har nya sockor!"
18.Vänta tills minst åtta personer har kommit in i hissen, jämra dig och mumla fram, "Åh nej, inte nu! Djäkla åksjuka..."
19.Ge ut religiösa tidskrifter till alla i hissen.
20.Låt som en katt lite då och då.
21.Slå vad med dina medpassagerare att du kan få in en femtioöring på tvären i din näsa.
22.Rynka pannan och muttra, "Måste gå! Måste gå!". Ge slutligen ifrån dig en djup suck och säg sorgset, "Oj..."
23.Visa ett sår för de andra passagerarna och fråga om det ser infekterat ut.
24.Sjung Kungssången samtidigt som du trycker på våningsknapparna i takt med melodin.
25.Skrik "Fallskärmar på!" då hissen åker neråt.
26.Gå in i hissen med en frysväska som det står "mänskligt huvud" på.
27.Stirra på en annan person i hissen en bra stund och säg sedan högt, "Du är en av dem!", varpå du går och ställer dig så långt från den personen som möjligt.
28.Rapa, och säg sedan, "Mmmm...gott!"
29.Lämna en låda mellan dörrarna.
30.Fråga varje person som går på om du kan få trycka på knappen åt dem.
31.Ha en handdocka med och prata med de andra "genom" den.
32.Sjung, och be alla sjunga med.
33.Fråga "Var det där din mobiltelefon?" när det är tyst i hissen.
34.Spela munspel.
35.Säg stolt "DING" vid varje våning.
36.Luta dig noncharlant mot knappanelen.
37.Säg "Undras vad de här är till för?" och tryck på alla knappar. Glöm inte "Nödstopp-knappen".
38.Lyssna med stetoskop på hissens väggar.
39.Rita en liten fyrkant med vit krita på golvet och säg att det är din "personliga yta".
40.Stå på händer.
41.Ta en smörgåstugga och fråga de andra passagerarna "Ong däk ärr nagong song vill sche ad du hal i unnen".
42.Blås salivbubblor.
43.Dra ut tuggummi i långa strängar ur din mun.
44.Säg med demonisk röst, "Jag måste hitta en passande kropp."
45.Ha med en filt, och krama den som om den var guld värd.
46.Gör explosionsljud då någon trycker på en knapp.
47.Ta med en stol.
48.Bär röntgenglasögon och flina mot de andra passagerarna.
49.Stirra på din tumme och säg, "Du, jag tror den blir större."
50.Om någon går emot dig, ryck undan och skrik, "Tafsare!!!"

HAHA!!!
Hittad på; Skrattportalen.



Ojj vad jag saknar dig.


Satt och kollade på lite bilder och hittade då dom här två, det är på mig och Hedvig. Det är lite trist att vi inte bor närmare varandra då du är en sån person man skulle kunna umgås med varje dag :)



I can see your true colors.


Jag kunde knäppa 1 bild med kameran innan den dog, puh.




Morning morning.

Idag tog jag mig en ovanligt lång sovmorgon, vaknade först just efter 9 men sen somna jag om till halv 11 :O Nu har jag iaf ätit lunch men vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag.. Faktiskt trodde jag inte att det skulle vara såååå här dött i lilla Umeå.. Menmen!



Nattblogga..

Hej. Ikväll har jag haft det... Ja rätt så trevligt. Efter 18.00 nån gång for jag till Victor där även David (?) var, liite senare kom även Tobias och Simon (?). Vi gick sedan till Ok-parken och hängde där sedan drog vi mot stan. Då vi var på Haga gissa vem jag fick syn på då... KARIN!! :D Herre min ge vad jag blev glad att se henne! Vi följdes allihopen in till stan där jag sedan sa hej då till Karin.

Medans jag och Karin stod och pratade hände en liten knäppt rolig grej som jag därimot inte kommer dra upp :P Efter det drog vi hem till Victor igen men sen drog alla så då följde jag med Tobias hem. Kom hem för snart en timme sen då jag blev grymt sugen på nått så jag ställde mig och gjorde fruktsallad, Mumma :D

Snart ska jag försöka sova, Night night =)



Oh no.

Min batteriladdare till kameran är borta och nu behövs det laddas.. Kommer därför bli några dagar då jag bloggar utan bilder :( !!



Så strosar jag runt idag..

Hejsan hoppsan, jag har inte kommit mig iväg än men snart ska du se ;P

Shorts; Indiska
Linne; JC
T-shirt; JC
Skor; Street

Nu ska jag cykla iväg.
Ciao.



Fever.

God morgon =)
I morse vaknade jag vid 9-tiden men låg och drog mig ca 45 minuter, riktigt skönt må jag säga. Jag fikade alldeles nyss; Mjälk och flingor med skivad banan i och honungsmelon. Igår blev det inte att göra fruktsallad så det blir ikväll, då har jag något att se fram emot!

Nu ska jag hoppa i duschen sedan ska jag cykla till Ersboda och besöka second hand butiker, Love it!
Ciao..



Dagens bästa fynd.

 
Dom här skorna köpte jag idag på Din sko för 49 enkronor :) Kommer användas flitigt till hösten (som för övrigt typ redan är här!!)



Mitt nya liv är grönt.

Sedan jag kom hem till Sverige igen bestämde jag mig för att lägga om min kost, minska så mycket som möjligt på kolhydraterna. Kött, kyckling och fisk äter jag inte längre med pasta, potatis, och liknande utan nu är tillbehöret sallad. Jag äter mycket sallad och grönsaker, frukt äter jag fortfarande som en galning för det skulle jag aldrig kunna sluta äta! Jag dricker ingen läsk (har iofs aldrig riktigt gillat det), ingen saft, inget friterat, inga pajer och glass och godis har jag bestämt mig för att jag får äta ibland. Flingor och bröd äter jag då och då men då ska det vara utan socker och fullkorn. Jag har ingen riktigt bra förklaring till varför jag bestämde mig för det här men bra känns det i alla fall =)

Idag till middag blev det i alla fall kyckling och en grön sallad :)

Då jag var och handlade idag köpte jag mycket frukt så antingen ikväll eller imorgon blir det att göra en mumsig fruktsallad :)


Nu ska jag gå och diska (usch).
Ha en trevlig kväll, jag ska göra mitt bästa i min ensamhet..



Dagens outfit.


Skor: Köpta i Berlin på Street
Tunika: Second hand
Väska: Second hand
Glajjor: Lindex
Armband: Kappahl

Jag kom nyss hem efter att ha varit och handlat på Ica Maxi. Hade egentligen tänkt cykla till Coop forum men då kom jag ju på att det är en mycket trevligare cykelväg till Maxi plus att dom har roliagre affärer runt omkring, fick med mig massa grönsaker och frukt hem, även ett par skor som jag visar sen :)




And I love you so.

Idag träffade jag min vän Josephine för första gången på över två månader vilket var himla trevligt! :) Just nu sitter hon här brevid mig och vi ska snart kolla på OTH. Vi har gått på stan idag och suttit vid älven. Då vi satt på torget fick även förfrågan att sjunga då en man skulle spela ett instrument ;P

Hur ser era planer för dagen ut? :)