I love the smell of summer

Hejsan. Här kommer några fler bilder från dagen innan midsommar då vi var ute och fotade min midsommarkrans. Jag älskar verkligen bilder som är tagna i motljus, det blir alltid så fina bilder då.
 Kommentarer

Sv: Hej vännen! Kul att du hittade in till mig! :) Jag vet att jag är ganska dålig på att skriva konkreta inlägg om min sjukdom, föutom dom dagar då det är pissjobbigt. Det handlar dels om att jag har för vana att försöka att inte "tänka" på att jag har ont i vardagen, men dels också pga att jag är nybörjare på bloggandet och fortfarande håller på att utveckla och strukturera bloggen :) Jag har faktiskt tänkt att göra en ny kategori (typ "sjukdom" eller nått) och sortera ihop alla gamla inlägg i. Ska försöka hinna med det denna vecka, och ska även försöka bli bättre på att skriva mer utförligt om mitt tillstånd :)

Va tråkigt att höra om din situation! Inte alls kul :( Skriver du om det något i din blogg? Jag håller helt med dig, det är skönt att känna att man inte är helt ensam i all skit :)

Tack för KANONBRA kritik btw! :D Och galet fina midsommarbilder ^^ Hoppas vi kan fortsätta hålla kontakt! :) Kram Johanna

» Aaron

That's a nice tradition with the wreath, it looks like a very beautiful and elegant one, the photos have a pleasant, dream-like quality to them.

» Petra

vilken underbar midsommarkrans!

Åh, så vackert!

» Bunny

Håller med, jätte vackra bilder!

» Bunny

Håller med, jätte vackra bilder!


Kom ihåg


Trackback