New Moon

Som sagt håller jag på läsa New Moon nu så här innan premiären, dock har jag varit snabbare än vad jag trodde jag skulle va så har inte så mycket kvar nu.

Innan jag åkte till Italien nu i maj för att medverka som staist i filmen läste jag de sidor som handlar om just det som spelades in i Italien sen kommer jag inte ihåg om jag läst New Moon efter det eller om jag bara läst Twilight, Eclipse och Breaking Dawn(???!!)..

I alla fall läste jag nyss då Bella och Alice åker till Italien och damn vad jag kände igen mig nu alltså, det var en helt annan upplevelse att läsa det nu då jag verkligen fått uppleva det i verkligheten också! Då dom landar i Florens ser jag flygplatsen framför mig, då de sedan kör mot Volterra och sedan ser "byn" på avstånd ser jag framför mig då vi satt i bussen, var uppspelta och sedan fick syn på "byn" högt uppe på berget/kullen. Sen allt då dom kommit fram, alla rödklädda människor, massvis med folk, små vägar osv, jag kunde ju verkligen relatera till allt det där nu och ser allt framför mig då hon springer mot Edward och han just kliver ut mot ljuset i bar överkropp. Allt det där har jag ju sett och upplevt i verkligheten och så coolt och mäktigt det kändes att läsa det nu, shit säger jag bara! En riktig upplevelse alltså!

Förresten snubblade jag nyss in på den här bilden och funderar skarpt på om det är mitt huvud som syns längst ner i det högra hörnet..? Jag tror nästan det för det var ju där jag satt/stod just då det där spelades in, hmm eller så kanske jag var ännu längre fram/åt höger mot väggen och Edward...?! Jag hörde då och såg allt väääldigt bra.


Bildkälla.



Kommentarer

Japp. Det är ditt huvud! :)

Förstår att du längtar till premiären!!!

Kram

gud vad kul det måste ha varit, och kul att se de "riktiga" bilderna framför sig när man läser.

» Bibbi

åh, längtar så tills new moon! Ska försöka boka biljetterna imorgon, ska du gå på premiären? :)


Kom ihåg






Trackback