Min praktikplats.

Det var en av er läsare som i förr förra veckan (tror jag det var) ville veta hur det går på min praktik. Har ju som inte blivit att jag skrivit något om det så här kommer det.

Skulle ju som sagt vara hos två designers, Margareta och Maxjenny Forslund dock har det bara blivit att jag varit med Margareta. Det går så där.. Jag menar, det är inte det roligaste jag gjort eftersom det blir mycket att jag får sprätta, sortera osv, sen är det ju också så att jag egentligen inte alls är så intresserad av designeryrket gällande kläder och smycken. Ryggen gick bra de första dagarna men nu blir den bara sämre och sämre, jag måste äta medicin då jag är där och har ganska rejält ont då jag kommer hem så det kommer nog bara bli att jag är där några få veckor till om ryggen tillåter det.

På torsdag ska jag ju till Ängelholm och få träffa en ryggspecialist så efter det hoppas jag det går framåt med ryggen så att jag sedan kanske kan söka praktikplats på en tidning, hos en klädstylist eller kanske börja spela teater (har som blivit tagen av skådespeleri efter att ha vart statist).

Så vad ska jag säga, det går bra och dom är verkligen supertrevliga där och dom uppskattar min hjälp men ryggen tillåter inte och det känns inte riktigt som min grej.

Nu ska jag lägga mig och läsa nya Chic.
Tjosan!Kommentarer

Men åh fan vad drygt det egentligen :/

hoppas det går bra när ni är på ängelholm :)kraom

» bella

hoppas din kväll också blev lyckad raring!


Kom ihåg


Trackback