Lykke Li - Possibility


Det enda jag lyssnar på just nu är New Moon soundtrack som jag fick i min goodiebag i tisdags på förhandsvisningen av just New Moon. Då jag hör den här låten får jag direkt tårar i ögonen och ibland rinner dom över. Tycker dom satt in låten på ett sånt perfekt ställe i filmen och jag känner verkligen tomheten och smärtan då jag hör den än om den är väldigt vacker. Lyssna om du inte redan gjort det.Kommentarer

Kolla gärna in min blogg. Jag är en överanalyserande, paranoid tjej med sarkastisk humor som skriver samma jävla tråkiga saker som precis alla andra, MEN MED EN TWIST! Jag är tillsammans med min före detta, nya zeeländske lärare som är 12 år äldre än mig själv!Kram

oooh jag älskar den där låten !!!!!! såååå bra !! <3

Hej där storstadsresenären!! TÄNK om det är så att du syns i filmen! Inte vilken film som helst har jag förstått den senaste tiden... När du reste ner för inspelningen hade jag aldrig hört talas om dessa filmer eller böcker, men nu... Min dotter ska se den på söndag!

De var ju superduktiga allihop i Idol men nu hörde jag precis att Reza åkte ut... ja det är ju så att någon måste det. Men de har ju vunnit ändå allihop!

Kram

» Lina

Sveriges stolthet! Låten passar fruktansvärt bra in till scenen då den spelas. Gråter varenda gång när jag lyssnar på den nu!

ja den satt perfekt.. man kunde lyssna på texten och bara leva sig in i filmen.. defenetivt tårar i ögonen där!

älskar nm soundtrack<3


Kom ihåg


Trackback