Jennilie, nyfyllda 4 år.


Well well. Känner det har blitt en del New Moon på sista tiden men premiären närmar sig ju med stormsteg nu satt jag tänker inte be om ursäkt för det.

Imorgon gäller det för min del. Har i flera månader nu väntat på att få träffa nån ryggspecialist så imorgon åker jag och mamma till Ängelholm vilket är mer än behövligt då jag är sämre än vad jag vart på länge just nu. Håll tummarna för att dom ska kunna göra något åt min rygg.

Nu ska jag fortsätta att inte göra nånting det enda jag klarar av just nu.
PUSS!Kommentarer
» Molly

otroligt gullig bild. skönt att du kanske får hjälp!svar: haha, jaa, den är riktigt skum, och jag kommer ihåg det klockrent.jaa, jag vill så gärna! Skulle vara så gulligt. Tänk röda-mattan bilderna om dom kom ut med att vara ett par, skulle kunna bli riktigt gulliga bilder!jaaa, så otroligt spännande!

» Molly

vet inte om kommentaren kom upp? men jag kör igen.svar: drömmen är helt kristallklar däremot, haha. otroligt udda.jaa, jag vill så gärna att dom ska vara ett par. Jag kan bara föreställa mig vilka röda-mattan bilder som skulle kunna komma upp om dom gick ut med att dom är ett par!jaa, jag kommer vara så otroligt excited innan jag ser filmen.

Hoppas det blir bättre med ryggen då!

SV: vad kul! :D

» Bibbi

Åh vilken lycka att få se den först av alla! Själv ska jag gå på lördagen 21, längtar något så enormt!:):)Vilken sötis:D

1. SÖT BILD =D

2. Jag hoppas på att rob o kristen är ett par men jag tror ändå inte att dom är det.

3. Jag har också såna där konstiga återkommande drömmar.

5. Hoppas VERKLIGEN att du får hjälp med ryggen imorn!

STOR KRAM<3

» julia

fin blogg ! :D

åh vilken söt bild!

hoppas du blir bättre :) jag håller tummarna!


Kom ihåg


Trackback