Sneak peek

 
Hejsan. Innan jag går och lägger mig hade jag tänkt visa två bilder från en outfit som kommer dyka upp här på bloggen imorgon. Jag verkligen störtälskar min nya höga hatt, tycker den är hur ball som helst :D Annanrs då.. Jo! Jag har äntligen tagit tag i att köpa PSE (Photoshop Elements 10) till min dator. Innan fanns det redigeringsprogrammet bara på mamma och Andreas dator så jag var tvungen att låna den varenda gång jag skulle redigera bilder. Men nu så, nu finns det på min dator också!
 
Men som sagt, kika in imorgon för att få fler bilder från denna outfit. God natt, Kram!



En bildbomb från de senaste dagarna..

Jag tänkte bjuda på massor av bilder som vi har tagit under de senaste dagarna som jag inte har visat er än.
En trött kille på sin födelsedag. Men då han fick syn på paketen flög han snabbt upp.
 
Senare under dagen åkte vi till havet där vi hade picknick, grillade och hade det mysigt.
 
När vi kom hem var det dags för tårta, en av de godaste jag ätit! Marängbottnar med grädde, banan och vaniljvisp i tårtan och goda bär ovanpå. På kvällen bäddade vi i vardagsrummet där vi spenderade kvällen med att se på filmer och äta godis, sedan sov vi där hela familjen.
 
Dagen efter var det underbart väder så då åkte vi till stranden och havet där vi blev flera timmar.
 
Vi hann inte mer än hem så åkte jag och lillebror Liam in till stan där vi köpte mat och godis som vi sedan åt nere vid havet. Vi blev där i flera timmar för det var så himla varmt ute och mycket folk i farten.
 
På fredagen hade vi ännu en fin dag så vi var på loppis och resten av dagen spenderade vi i stan. På eftermiddagen kom Denice och gjorde oss sällskap så vi åt mjukglass, låg i en park och pratade och sedan åt vi middag vid havet.
 
Min outfit.
 
Vi älskar verkligen att vara på picknick :)
 
På lördagen var vi och hälsade på hos några vänner och deras mysiga hem och trädgård. Vi plockade och åt massvis med goda bär, åt mat och bara umgicks.
 
En nyvaken liten tös.
 
Och så min outfit.

Det var ett par riktigt fina dagar på alla möjliga sätt. Hoppas att augusti bjuder på några soliga och härliga dagar också, det vore ju inte helt fel.



I see your true colors

Hej. Här kommer en lite sen uppdatering från mig. Som vanligt krånglar blogg.se så det är inte förrän nu jag fått upp bilderna, men bättre sent än aldrig. ÄLSKAR den färgglada "koftan" som jag bär på bilderna, den är perfekt i mina ögon. Nä hörrni, jag ska nog krypa tills sängs nu, förhoppningsvis hörs vi imorgon igen :)
 
Klackar//Nelly.com
Shorts//Tradera
Topp//Nelly.com
Kofta//Ebay
Klocka//Ebay
Hatt//H&M



"Cirkushatt" - "Trollkarlshatt"

 
Alltså jag måste bara visa min nya hatt som jag köpte på loppis i fredags! Jag har spanat in såna här ganska länge, men antingen har de varit för små eller så har de kostat närmare 400 kr vilket jag tyckte var lite väl dyrt. Men i fredags hittade jag den här som passade bra på mitt huvud och jag fick den för 150 kr. Tvekade lite först men slog tillslut till då jag visste att jag skulle ångra mig annars. Och vad rätt jag hade, nu är jag nämligen super nöjd att jag köpte den! Invigde den samma dag och oj vad blickar jag fick nere på stan, haha. Här i lilla Simrishamn vågar typ ingen vara annorlunda utan det är vanliga shorts och en t-shirt som gäller, så om man sticker ut minsta lilla vilket jag ofta gör får man väldigt många blickar på sig. Men jag gillar det, jag älskar att vara annorlunda och våga lite mer ibland, tycker det blir ganska trist annars. Imorgon ska jag ta en rejäl sovmorgon då jag de senaste tre dagarna klivit upp tidigt för att gå på loppis (har massor av fynd att visa er) så nu behöver jag sova, lääänge! God natt och sov gott :)



Några svar angående ebay

Jag får nästan dagligen frågor angående ebay, hur det funkar, hur man ska betala, hur lång tid frakten tar osv. Jag har en gång tidigare svarat på flera frågor angående ebay som ni kan läsa HÄR, har även skrivit ett inlägg HÄR om hur du beställer en vara. Men under de senaste dagarna har ytterligare några frågor trillat in så de tänkte jag svara på nu.
 
Alltså hur funkar det där med att handla på ebay?
Så här gick JAG tillväga. Jag började med att göra ett paypalkonto (gratis) för att enkelt och smidigt kunna betala mina köp (de flesta godtar dessutom bara betalning med paypal). Sedan gjorde jag ett ebaykonto (gratis) för att kunna handla, lägga grejer i en minneslista, spara bra säljare osv. Sedan är det bara att söka runt på ebays alla tusentals, eller miljontals olika sidor beroende på vad du letar efter. Det finns olika kategorier och man kan använda egna sökord. Själv brukar jag oftast bara surfa runt för att få se lite allt möjligt och ibland om det är något speciellt jag vill ha använder jag sökord (på engelska såklart). När man hittat något man vill köpa så gör man så HÄR. När man gått igenom alla stegen som länken visar och man har betalat brukar man få mejl från säljaren när varan har skickats vilket de brukar göra rätt snabbt.
 
Har du åkt på tull m.m?
Nej det har jag inte.
 
Jag kollar bara på grejer från Storbritanien för jag vill inte åka på tull, har du beställt från nått annat ställe och åkt på tull?
Jag har bara beställt från Storbritannien en gång, annars är det nästan alltid från Kina. Och som jag skrev som svar på föregående fråga så nej, jag har aldrig behövt betala tull eller andra avgifter.



Fantastiska under

JA! Äntligen kunde jag ladda upp några bilder. Har vart galen de senaste dagarna för att blogg.se har strulat så himla mycket, det funkar sällan att logga in, sidan är grymt långsam, kan en gång av tjugo ladda upp bilder, det går inte att publicera inlägg till och från och massa andra grejer. Det är väldigt irriterande för man känner verkligen inte för att blogga när det är så. Jag hoppas att de löser det snarast!! Så om det blir dåligt med uppdateringar lite framöver så är det för att det är problem med blogg.se. Men här kommer i alla fall ett inlägg..
 
Jag har alltid tyckt att det varit sjukt tråkigt att köpa underkläder, jobbigt att prova plus tråkigt att lägga pengar på. Men vid jul nån gång så tappade jag några kilon vilket gjorde att mina boobs blev mindre, vilket i sin tur resulterade i att många av mina bh'ar blev för stora. Jag har alltid tyckt att små bröst är super fint och betydligt snyggare än stora och att bh'ar utan vaddering och bygel också är finare, men även bekvämast. Jag kunde dock inte använda såna för att mina bröst var för stora för det och ville ha lite mer stöd än vad de gav, därför är jag nu super glad att de blivit lite mindre för nu kan jag använda såna!! Tycker att det blivit lite roligare att köpa underkläder sedan dess och har investerat i ett par såna toppar. De senaste tillskotten kom i brevlådan för någon dag sedan och kommer från Gina tricot! Här kommer några av mina nya och relativt nya bh'ar.
 
Bh'ar från Gina Tricot och H&M.



En snabb uppdatering

Hejsan! Jag ville bara lite snabbt säga att jag inte struntar i er utan det går inte att ladda upp bilder här på bloggen för mig. Igår satt jag i en halvtimme och idag har jag suttit ungefär lika länge fast lite utspritt under dagen, men det vill inte fungera. Så, så länge det inte går att ladda upp bilder kommer jag inte blogga. Så håll tummarna att det snart är fixat! Kram



Sand between my toes

 Hejsan! Åh vad vackert väder vi haft idag, och om vi har tur så ser det ut att fortsätta i två dagar till. Vi utnyttjade det genom att åka till en vacker strand där vi var ett par timmar (bilder kommer imorgon) innan vi åkte hem och grillade middag. Jag är sjukt trött just nu så jag har faktiskt tänkt gå och lägga mig, men först tänkte jag bjuda på några bilder som mamma tog på mig idag vid havet.
 
 Bikini//Lindex
Strandklänning//H&M
Anklecuffs//Ebay
Halsband//H&M
Örhängen//Loppis



Idag är det ingen vanlig dag..

.. För det är min lillebror Liams 11 årsdag, hurra hurra hurra! Ja, idag fyller min fina och älskade lillebror 11 år, oj vad han har längtat och sett fram emot den här dagen, det är det enda han har pratat om den senaste veckan. Så idag ska vi fira honom, vi har dessutom tur med vädret då det är soligt och varmt. Vi ser väl om vi hörs mer idag annars blir det imorgon. Kram.
 
Världens finaste pojke, blå om läpparna efter blåbärsätande.



Ebay shopping

 Alltid när jag får in pengar på kontot har jag svårt att hålla mig borta från ebay, det har blivit ett litet beroende, haha. Nä, inte riktigt så allvarligt. Jag har i alla fall suttit och surfat runt på hundratals sidor med snygga grejer och tillslut fick det bli en liten beställning med smycken och några plagg, funderar även på två par apsnygga skor, men får se.. Här är några av de grejer som jag valde att klicka hem.
 
 
En fin virkad klänning, en transparent topp med fjärilar, en klo earcuff, två silvriga cuffs, ett snyggt halsband och världens finaste klänning.



12 olika outfits - Någon favorit?

Det här har jag ju helt glömt bort! Jag brukar ju varje söndag visa er veckans olika outfits och så får ni tycka till om ni har någon favorit, men under de senaste veckorna har jag glömt bort att posta dessa inlägg. Men idag så tar jag igen det lite och visar en del av de outfits jag visat under de senaste veckorna. Så, har ni någon favorit?
 
 
Själv älskar jag nummer 5, 10 och 11 men tror ändå att favoriten är nummer 10.



En sömnlös natt..

 
Alltså shit vilken natt jag hade inatt.. Jag somnade och vaknade, somnade och vaknade, somnade och vaknade och så höll det på hela natten. Jag hade varken jätte ont eller ångest utan jag bara vaknade hela tiden och kände mig pigg men samtidigt dödstrött. Sjukt irriterande! Så idag har jag varit helt knäckt och mest bara sovit och legat på soffan, sitter fortfarande i pyjamas och är osminkad. Jag hoppas att jag ändå är trött ikväll och kan somna, än om jag sovit så mycket idag. Så det är därför det varit så lugnt på bloggfronten under dagen. Om vädret tillåter imorgon och om jag får sova bra i natt ska jag försöka fota några outfitbilder till er, det låter bra va :) Nu ska jag och mamma kika på en film, ha en trevlig söndagkväll!



Nu är det dags för loppis!

 
God morgon var jag på väg att skriva, fast jag klev upp för inte så himla längesen så för mig är det morgon. Ville bara som snabbast skriva några rader när jag ändå sitter vid datorn och fikar. Jag ska bara fika klart och borsta tänderna, sedan åker jag på loppis. Håll tummarna för att jag hittar några fynd, enligt min dröm jag hade i natt hittade jag två par Buffalo platåskor för 50 kr styck ;)



Sporty spice

 Och så var det dags för ett gäng bilder igen.. :) Det fick bli lite sportigare och med riktigt markerade ögonbryn som ni nog kan se. Kepsen köpte jag i söndags på en loppis för 10 kr, inte illa! Även om jag har sagt det förut så måste jag säga det igen.. Ni anar inte hur roligt det har varit att ha haft en vän att ta massor av bilder med. Jag gillar ju att stå framför kameran, men tillsammans med Therese blev det 100 gånger roligare och dessutom bättre bilder om ni frågar mig. Jag hoppas ni också har gillat alla bilder jag lagt upp på oss för vi är grymt nöjda. Mina favoritbilder är helt klart de när vi har på oss kostym, jag en svart och Therese en ceriserosa. Men i alla fall, här kommer bilderna från den sista photoshooten vi gjorde innan hon åkte hem.
 
 Jag
Sneakers//Tradera
Shorts//Tradera
Kofta//Loppis
Keps//Loppis
 
Therese
Skor//Converse
Shorts//Gina Tricot
Hoodie//Loppis



Bye bye my friend

 En bild som vi fotade igår (vi hade väldigt markerade ögonbryn med flit så ni inte tror att vi har så i vanliga fall), fler kommer en annan dag.
 
Har precis varit och lämnat av Therese på tågstationen så just nu är hon på väg upp till Göteborg igen. Jag saknar henne redan som bara den, det känns så tomt här hemma nu, speciellt i mitt rum. Än om jag tycker det har vart lite trångt med madrasser i rummet så har det ändå varit så himla kul och mysigt <3 Men som tur är kommer hon ganska snart igen.. Vi har bestämt att vi ska träffas (eller att hon ska komma ner till mig eftersom jag inte klarar av att resa upp till Göteborg just nu pga ryggen) betydligt oftare än vad vi gjort hittills. Pinsamt nog har vi bara setts ca 2 gånger per år men nu ska vi försöka ses ca varannan månad eftersom vi trivs så bra ihop och alltid har så kul.
 
Annars då.. Jo jag har svinont i ryggen än om vi tagit det väldigt lugnt i veckan, men jag har ju bättre och sämre dagar och det här är helt enkelt en sämre dag. Jag ska lägga mig och se nya avsnittet av Pretty little liars och sedan bara mysa framför tv'n tror jag. Vad har ni gjort idag?



Indianer

 Hejsan! Jag hoppas ni mår bra idag? Tänkte lite snabbt uppdatera här för idag vill jag umgås så mycket som möjligt med Therese eftersom hon åker hem lite senare. Än om vi inte har gjort så fruktansvärt mycket så har vi ändå haft det så bra som man kan ha det, hon är verkligen en av mina bästa vänner. Ganska roligt med tanke på att vi lärde känna varandra för snart tre år sedan genom bloggen. Hon kommenterade, jag svarade, vi kommenterade och svarade ännu mer och tillslut bestämde vi oss för att träffas så jag åkte upp till Göteborg till henne över en helg, typ det bästa jag har gjort! :) Dessa indianinspirerade bilder tog vi för ett par dagar sedan, hoppas ni gillar dem.
 



Minoutfit

 
Nämen titta så trevligt!! Från minoutfit.se.



We can't be tamed

Hejsan! Åh, imorgon eftermiddag åker Therese hem, det känns skittrist för tiden har gått så himla snabbt, alldeles för snabbt! Men, vi har ju faktiskt två dagar kvar så det är jag glad över. I vanlig ordning ska vi fota lite senare, det har blivit våran dagliga rutin och det är riktigt roligt :D Här kommer en bildbomb från igår;
 
Jag
Klackar//Nelly.com
Byxor//Second hand
Kavaj//Loppis
BH//Lindex
Smycken//H&M
 
Therese
Klackar//Din sko
Byxor//Gina tricot
Kavaj//H&M
BH//Gina tricot



Like you ever loved me..

Ytterligare några pics på mig och Therese från i förrgår. Och en sak bara, jäklar vad ni bombaderat mig med kommentarer under helgen, jag har över 100 stycken att besvara, haha. Men jag älskar det, såklart! Ni är för underbara <3
 



Sunlight

 
 Klackar//Nelly.com
Byxor//H&M
Skjorta//Ebay
Halsband//H&M
Solglasögon//Tradera
Armband//Ebay
 
Okej, det fick bli en outfit ändå.. Jag och Therese skulle ändå ut och gå plus att det var fint ljus ute så kände jag att jag lika gärna kunde fota några bilder, eller Therese fick fota ;) Även idag har vi haft en liten photoshoot här hemma och denna gången fick det bli indiantema, lovar att visa bilderna om någon dag! Nu ska vi utföra våran kvällsrutin som är att krypa ner i min säng, käka godis och se på film, vi hörs imorgon. Puss och kram, sov gott.



Inga outfits - Photoshoots

 
 Hej fina ni! Jag hoppas ni mår bra denna måndag? Det gör jag, Therese är ju här så :)  Jag ville bara säga att jag hoppas det är okej att jag inte visar några outfits under tiden hon är här (hon åker hem på torsdag kväll) men att det istället blir en del bilder vi tar tillsammans?! Det är så sjukt kul att ha en till med på bilderna, det känns mer som man har olika photoshoots. Sminka sig, bestämma kläder, bestämma vart man ska ta bilderna, själva fotningen och så efterarbetet med redigering. Så nu vet ni det, kram!



Try to break me and I'll kick your ass

 
 Två bilder mamma precis tog på oss.
Nu blir det skräckfilm, godis, glass, chips och kalla kårar.



One million

Hej. Här kommer massor av fler bilder från igår som mamma tog på mig och Therese! Tycker det var grymt kul att få fotas tillsammans med en vän så vi har även fotat idag och vi hoppas att vi kan fota en kväll på stranden också om vädret tillåter :)
 
 
 Vad tycker ni?



Thunder game

Tjosan! Idag har vi inte gjort så himla mycket.. Vi sov enda till 13.30, men vi var så himla trötta så ingen orkade kliva upp innan dess. Efter att vi klätt oss och sminkat oss så bad vi mamma ta ett gäng bilder på oss som vi nu har suttit och redigerat i flera timmar, tog längre tid än väntat. Lägger inte upp alla nu utan ni får dessa tre bilder tills vidare. Vad tycker ni? Nu ska vi upp och lägga oss, kanske se en skräckis om vi orkar hålla oss vakna :) Kram!
 
Jag
Kjol//H&M
Linne//Gina tricot
Armband//Ebay & DIY
Halsband//Ebay
Hatt//H&M
Kängor//Loppis
 
Therese
Shorts//Second hand
Linne//Gina tricot
Armband//Ebay & DIY + blandat
Silverhalsband//H&M
Korshalsband//Loppis & DIY



Kan någon hjälpa mig med ny bloggdesign?

 
Hej! Jag har känt ett bra tag nu att det är dags för en ny design, främst en ny header här på bloggen! Jag kan dock inte göra sådant själv och tjejen som brukar göra den till mig har annat för sig, därför vänder jag mig till er. Jag undrar alltså om någon av er skulle kunna tänka sig att göra en ny design till mig? Det vore hur snällt som helst! Om du har lust med det kan du väl mejla mig och gärna länka till om du har en egen blogg eller om du gjort designer tilla andra?! Mejl; [email protected]



Fredag den 13onde - Outfit

Alltså ni anar inte hur glad jag är att dessa klackar äntligen är mina, mina mina mina!!! Jag älskar dem, helt seriöst. Kände mig riktigt färgglad men det gillar jag, då syns man som bara den :) Nu är förresten Therese här, vi hämtade henne igår och det är så kul att ses igen, sist var ju i november så det är ett tag sen. Tänkte även säga att jag troligen inte kommer svara på kommentarer ca en vecka framåt men det tar jag igen sen. Här kommer outfitbilderna.
 
Klackar//Tradera (H&M), 310 kr
Byxor//Gina tricot, 50 kr
Topp//Nelly.com, 100 kr
Keps//H&M, 79 kr
Örhängen//H&M 49 kr
Klocka//Ebay
Armband//Ebay & DIY



God morgon!

 
Hejsan. Sitter just nu och fikar framför datorn för snart ska jag iväg och träna. Är inte speciellt pepp på det men det måste ju göras. Här ovan ser ni en liten tjuvtitt på dagens outfit, väldigt färgglad! Kika in lite senare och ha en fin fredag. Kram.



Silver & Grey

Så här gick jag klädd igår. Köpte dessa silvriga jeans på H&M i måndags och blev så glad när jag kom hem och provade dem för de satt som en smäck! Dessutom var de på rea så de kostade bara 100 kr. Fick med mig det silvriga halsbandet också, köpte även ett i guld då de kostade 49 kr styck vilket jag tycker var himla billigt för de är ju så attans snygga :) Nä nu ska jag sluta skriva så ni får kika på bilderna istället, kommentera gärna vad ni tycker.
 
Klackar//Ebay, ca 200 kr
Silverjeans//H&M, 100 kr
T-shirt//H&M, ca 60 kr
Halsband//H&M, 49 kr
Örhängen//Gjort själv
Väska//Loppis, 10 kr
Klocka//Ebay, 20 kr
Skinnjacka//loppis, 300 kr



Neongula skönheter

Tradera (H&M) - 310 kr
 
Som jag har längtat, väntat och kämpat för dessa neongula skönheter! Hann inte beställa dem på hemsidan innan de tog slut och när jag tillslut hittade ett par på tradera just över originalpriset så slarvade posten bort skorna.. Men nu så! För några dagar sedan la jag ett bud på ett par på tradera, jag vann dem och nu är de mina, på riktigt. Kunde inte vara gladare. Eller jo faktiskt, för om en timme ska vi hämta min vän Therese på tågstationen eftersom hon ska hälsa på hos mig ca en vecka :D



Blåbär och promenix

Igår kväll åkte jag, mamma, styvpappa och lillebror till skogen en sväng där vi plockade och åt blåbär och gick en promenad. Det var så himla vackert ljus ute och dessutom varmt och skönt. Mamma var som vanligt på hugget med kameran så här kommer ett par bilder hon tog.
 
 
Kika in lite senare för då dyker en outfit upp.



Frågor till ER

 
För något eller om det var några år sedan ställde jag ett par frågor till er läsare som ni sedan fick svara på, men det är ju ett tag sedan så jag känner att det är dags igen. Jag är så himla glad att jag har er, att ni kikar in här varje dag och lämnar super fina och snälla kommentarer. Ni vet ju en del om mig men jag vet i princip ingenting om er, det vill jag få lite ändring på! Det skulle därför vara himla kul om ni kunde svara på någon eller alla frågor här nedan.
 
  1. Hur gammal är du?
  2. Var bor du?
  3. Vad pluggar/jobbar du med?
  4. Vad har du för intressen?
  5. Hur hittade du till min blogg?
  6. Varför läser du min blogg?



Flag

 Det här snygga linnet köpte jag här i Simrishamn av en man som hade ett stånd i stan, 100 kr gick det på. Kjolen är också ny, från ebay, har en likadan i ljusblått/turkos också plus en liknande i ljusrosa. Får se till att fota de andra två inom en snar framtid för de är så himla fina och söta.
 
Skor//Nelly
Kjol//Ebay
Linne//Stånd i Simrishamn
Solglasögon//Tradera
Klocka//Ebay
Armband//Ebay



An order from ebay

 
Surfade för ovanlighetens skull runt lite på ebay och fann några grejer som jag helt enkelt inte kunde stå emot, ni ser dem här ovan! Den långa transparenta och mönstrade cardigan kostade ca 150 kr, den vita snygga byxdressen likaså. Halsbandet som är svart gick loss för ca 30 kr! Åh, längtar ihjäl mig tills de kommer!! Vad tycker ni om mina köp?
 
Såg att jag under de senaste dagarna fått lite frågor om Melker, om vi är tillsammans, bara vänner eller om han är en släkting. Melker är min äldsta vän, vi blev vänner som tioåringar och var under högstadiet hela tiden med varandra och vi är fortfarande riktigt nära vänner. Han är en sån där vän man kan vara sig själv med till 100% och som man kan berätta allt för. Så, vi är vänner och har alltid bara varit vänner. True friendship never ends.



Airport

 Så här såg jag ut igår! Passade på och fota på flygplatsen när vi ändå vinkade av Melker där.
 
 Platåsneakers//Ebay
Shorts//Tradera
Linne//Loppis
Cardigan//Loppis
Skinnjacka//Loppis
Solglasögon//H&M
Örhängen//Gjort själv
Armband//Ebay
Klocka//Ebay



Melkers sista dag hos oss

Hej. Jag tänkte visa er lite bilder vi tog igår innan vi skjutsade min vän Melker till flygplatsen. Vi klev upp rätt tidigt och åkte sedan till Sandhammaren, Sveriges vackraste strand.
 
 
Efter att ha varit på stranden en stund så körde vi vidare till Ystad där vi åt, shoppade lite och mest bara strosade omkring innan vi avslutade det hela med fika.
 
 
Det känns lite tomt att vara själv nu.. Det har varit så himla kul att ha honom här, han är ju min äldsta vän, vi blev kompisar som 10-åringar :) Men nu får jag vila upp mig några dagar för på torsdag kommer Therese och hälsar på ca en vecka, ska bli hur kul som helst :D
 
Kika in lite senare för då lägger jag upp outfitbilder från igår!



Gårdagen på stranden

Igår var det grymt väder utomhus så efter loppisen där på morgonen åkte vi till stranden där vi hängde ett par timmar. Efter det tog vi en glass i hamnen, strosade runt i gamla stan, spanade in massor av koloniträdgårdar och gick ner till stranden och havet här i Simrishamn en sväng. Efter det såg jag och Melker två skräckfilmer men de var helt värdelösa och inte alls läskiga så det var en besvikelse, men allt godis vi åt var i alla fall gott ;) Här kommer några bilder från stranden!
 
 
Nu ska jag gå och lägga mig för jag kan knappt hålla ögonen öppna men vi hörs imorgon igen. Puss och kram!



Ghost II

Hej! Nu har vi kommit hem efter att ha varit i Ystad en sväng och sedan skjutsade vi Melker till flygplatsen. Det har varit hur roligt som helst att ha honom här, jag är dock jäkligt trött då jag sovit alldeles för få timmar varenda natt sedan han kom, haha. Ja just de, jag lovade ju er att visa resten av "spökbilderna" som mamma tog på mig så här kommer dem!
 
Klänning//Bik Bok



Loppis!

Hej! Nu har vi precis kommit hem från en loppis! Jag hittade två fina klänningar, ett par jeans och ett halsband. Ja och så en LP skiva, Elvis Presley! Melker shoppade loss bland skivorna och han sitter just nu bredvid mig och inspekterar dem ;) Ja just det.. Vet ni vem jag träffade på loppisen?! Tyra Sjöstedt, ni vet storbloggaren Tyra? Var tvungen att gå fram och hälsa, så pratade vi lite och sedan fick jag en komplimang angående mina kläder, hihi. Var faktiskt himla kul att träffa henne eftersom jag dagligen läser hennes blogg, hon var så himla glad och trevlig. Nä nu ska vi käka lunch sedan dra till stranden och havet. Ciao.
 
Här kommer två bilder från loppisen.



So soft, so beautiful..

Åh, vet ni hur nöjd jag är med mina nya sandaletter från H&M?!?!?!! De är hur fina som helst och sitter som en smäck på mina fossingar, det kunde inte bli bättre! Tog igen färgerna från skorna i kjolen och blusen som ni ser, tycker det blev så himla fint. Vad tycker ni? Annars då... Idag har vi varit på loppis men det bara regnar och regnar, så himla trist! Men jag och Melker har köpt hem massor av godis och sånt så nu blir det film så länge det inte går att vara ute. Kram
Sandaletter//H&M
Kjol//Ebay
Blus//H&M
Armband//Lindex
Solglasögon//Tradera



I have a gun!

Hej. Just nu är vi och hämtar min vän Melker på flygplatsen (tidsinställt inlägg). Det ska bli så himla roligt att ha honom här, det är dessutom första gången han hälsar på mig här nere. Här kommer outfiten som jag hade på mig igår, och visst är halsbandet snyggt?! Jag älskar det!
 
Sneakers//Ebay
Shorts//Ebay
Linne//Gina Tricot
Halsband//Ebay
Kofta//Loppis



I Simrishamn

Tänkte visa er lite bilder som vi tog under gårdagen! Det var fint väder så vi for in till stan så där mitt på dagen och gick på loppis, hittade lite smått och gott, ska försöka komma ihåg och visa er sen. Efter det blev det glass och promenad, hem en sväng och sedan stranden. Här kommer bilderna.
 
 
Outfitbilder kommer senare idag, vi hörs då. Kram!



Svar på några frågor

Vad är det bästa du vet att göra på sommaren?
Det måste vara utflykter.. Jag tycker det är så himla skönt att åka till en vacker park, vara i skogen eller vid havet, sitta på en filt, fika, ligga och vila och ta en promenad. Jag älskar verkligen att vara på utflykt/picknick. Och så gillar jag att fota på sommaren, blommor och andra vackra ting och platser.

Bästa loppisfyndet?
Mitt bästa second hand fynd är mitt objektiv Sigma 85mm F/1.4 EX DG HSM! Jag köpte det av en kvinna på tradera nån månad efter jul och det var helt oanvänt med förpackning och så. Jag betalade 4000 kr för det och originalpriset var då ca 8000 kr! Det är det objektivet jag använder till nästan alla mina bilder här på bloggen. Men mitt bästa loppisfynd är min skinnjacka i märket Petroff som jag köpte på en loppis för 300 kr förra sommaren! Jag älskar den jackan och använder den typ hela tiden.

Läste att paj var din favoritmat, så vilken är din favoritpaj?
Då måste det nog vara en paj med kyckling, curry, banan och jordnötter! Jag älskar den blandning så nästan jämt när vi äter något med kyckling eller köttfärs brukar jag värma banan till, krydda med curry och strö på lite jordnötter. Det är himmelskt gott!
 



Galen i skor - MASSOR av nya par...

Haha jag vet inte om jag vågar visa det här.. Min pappa trodde jag skämtade när jag sa att jag inom ca 10 dagar beställt 8 par skor. Nej det är inget skämt! Men till mitt försvar var alla super snygga och dessutom billiga! De enda som var dyra var nitskorna som kostade ca 400 kr och sandaletterna från H&M för 299 kr. Resten gick på mellan 60-200 kr! Sandaletterna från H&M plus ett par sandaler därifrån hade inte kommit när jag fotade bilderna till det här inlägget därför är de inte med på bild. Och en sista grej, jag behövde ju faktiskt alla paren ;) Nu blir det en bildbomb med alla nya skor, men jag tror ni klarar er.
 

Från Tradera.se. Älskar klacken på dessa skor!
 
Från Nelly.com.
 
Från Nelly.com.
 
Från Tradera.se.
 
Från Tradera.se.
 
Från Ebay.com.
 
Så vad tycker ni, gillar ni något av paren? Jag älskar såklart alla!



Jag dansar runt i neon, runt runt runt...

Mina damer och herrar, låt mig presentera en av mina favoritfärger just nu - neon! Jag bara störtälskar dessa neongula sneakers som jag fyndade på ebay för ca 100 kr, de är helgrymma! Och dessa solglasögon, så ruggigt fula men ändå hur coola som helst, eller vad säger ni?! Den transparenta koftan jag har på mig köpte jag i lördags på en loppis för 20 kr, gissa hur nöjd jag är med den, lär använda den rätt mycket i sommar till olika shorts. Nä, nu är det slutpratat för min del, här kommer bilderna;
 
Sneakers//Ebay
Skinnshorts//Second hand
Linne//Gina Tricot
Neongul BH//H&M
Örhängen//H&M
Solglasögon//Tradera
Kofta//Loppis
Skärp//Loppis



Utflykt - Några dagar sedan

Hej! Jag tänkte visa er ett par bilder som vi tog för några dagar sedan då vi var på utflykt. Det var pappas sista dag hos oss och eftersom det var fint väder såg vi till att ta oss ut, vi promenerade, åt jordgubbar vid havet, åkte hem, gjorde mat och åkte till havet igen för att äta middag. Det var super mysigt!
 
 
Styvpappa och pappa.
 
Mamma och Liam kollade på räkor.
 
Min fina mamma!
 
Och fina pappa.
 
Efter middagen ville lillebror köra sin cross så vi åkte ut på landet så han fick köra lite.
 
Pappa körde sin motorcykel ner till oss så vi passade på att dra en ragg sista kvällen, det var skitkul!! :D Jag ser ut som en köttbulle i hjälmen men det bjuder jag på.
 
Det var en riktigt fin dag måste jag säga och det är alltid kul när vi har folk på besök. På fredag kommer Melker från Umeå och hälsar på mig över helgen och nästa vecka kommer Therese från Göteborg. Sen i Augusti kommer Sara från Umeå, så jag har mycket fint att se fram emot de kommande veckorna :)



Tjuvtitt

Ikväll så har jag och mamma i vanlig ordning varit ute och tagit outfitbilder men den här gången passade vi på och fotade två olika outfits. Ska precis börja redigera bilderna än om jag egentligen borde gå och lägga mig, men jag har så ont i ryggen plus att jag har jobbig växtvärk så sängen får vänta tills jag känner mig bättre och ha ro att somna. Här kommer två "behind the scenes" bilder från kvällen där ni får en tjuvtitt på kläderna vi fotade. Vi hörs imorgon och sov gott!
 



On the first page of our story, the future seemed so bright

 
 Skor//Ebay
Klänning//Ebay
Armband//Ebay/DIY
Solglasögon//Tradera



Ghost

I eftermiddags var jag och mamma och fotade i ett gammalt hus som några vi känner ska renovera. Det är riktigt coolt där inne så vi passade på att fota lite spöklika bilder. Här kommer en liten tjuvtitt med två bilder, resten kommer imorgon eller någon annan dag.
 



When my heart stops beating

God morgon! Jag har varit vaken sedan halv åtta för idag åker pappa hem igen så jag vill ta vara på de sista timmarna nu. Sen så har jag så fruktansvärt ont i ryggen och har haft det de senaste dagarna. Jag har slutat med mina norspanplåster och satt in mer oxycontin och jag undrar om det kanske är det som är boven, att plåstren gav mer smärtlindring än jag trodde. Väntar på att min läkare ska ringa så då får jag höra vad han säger, blir det inte bättre kanske jag får lov att börja om med plåstren. Men nog om det! Igår var det jätte fint väder så vi var ute väldigt mycket (bilder från det kommer senare) och mamma passade på att ta outfitbilder vid en cool gammal traktor. Skorna jag har på mig är nya, köpte dem på tradera och de var helt oanvända. Jag älskar ju rosa så de passar mig bra :)
 
Skor//Second hand, tradera
Shorts//Second hand, tradera
Armband//Lindex
Halsband//Second hand, loppis
Solglasögon//Tradera
Linne//H&M
Hatt//H&M



Här vill jag leva, Här vill jag dö

Nitloafers//Ebay
Kjol//Ebay
Linne//Gina Tricot
Solglasögon//Tradera
Armband//Ebay