Utflykt - Några dagar sedan

Hej! Jag tänkte visa er ett par bilder som vi tog för några dagar sedan då vi var på utflykt. Det var pappas sista dag hos oss och eftersom det var fint väder såg vi till att ta oss ut, vi promenerade, åt jordgubbar vid havet, åkte hem, gjorde mat och åkte till havet igen för att äta middag. Det var super mysigt!
 
 
Styvpappa och pappa.
 
Mamma och Liam kollade på räkor.
 
Min fina mamma!
 
Och fina pappa.
 
Efter middagen ville lillebror köra sin cross så vi åkte ut på landet så han fick köra lite.
 
Pappa körde sin motorcykel ner till oss så vi passade på att dra en ragg sista kvällen, det var skitkul!! :D Jag ser ut som en köttbulle i hjälmen men det bjuder jag på.
 
Det var en riktigt fin dag måste jag säga och det är alltid kul när vi har folk på besök. På fredag kommer Melker från Umeå och hälsar på mig över helgen och nästa vecka kommer Therese från Göteborg. Sen i Augusti kommer Sara från Umeå, så jag har mycket fint att se fram emot de kommande veckorna :)



Kommentarer
» MH

Uppe på stenhällen ser det ut som om du ska lyfta och flyga iväg, som en dansande liten älva!

Trevligt utflykt ni haft hela familjen.Det är de fina stunder man minns när sommaren sen övergår till en annan årstid. Njut av denna fina sköna sommartid/MH

Svar: Har inte tänkt på det men nu när du säger det ser det lite ut så, haha :) Ja jag som älskar utflykter skulle kunna va på picknick dagligen. Tack detsamma! Kram
Jennilie


Kom ihåg






Trackback