Vitt och svart

Hej. Jag har varit lite seg på blogga de senaste dagarna men så blir det ibland. Just nu sitter jag och kikar på senaste avsnittet av Pretty little liars och sen ikväll ska jag och brorsan kanske ha filmkväll med massor av gotte. Så här ser jag ut idag.


Skor//Second hand, tradera.se
Jeans//Second hand, second hand butiken i Simrishamn
Skärp//
Second hand, second hand butiken i Simrishamn
Tröja//
Second hand, loppis
Jacka//
Second hand, Myrorna
Vantar//
H&M
Hatt//
Gina tricot



Ute i skogen

Hej. Idag har jag och mamma varit ute i skogen och fotat lite några mil bort där det ligger ett litet snötäcke på marken för här i Simrishamn finns inget som heter snö. Jag var med på någon bild det är därför jag har på mig kläder som inte riktigt är min stil, jag tycker det är super fint men inte min stil bara. När vi fotat klart mig tog jag självklart på mig mer kläder annars hade jag frusit ihjäl (vilket jag ändå gjorde, typ).



Vi fotade även dessa cakepops som jag och mamma gjort.




Och vet ni vad?!?!! När vi stod där och fotade hörde vi steg i snön men trodde det var rådjur (när vi kom dit var det nämligen två rådjur som just gick förbi) men när vi kollade så var det ett VILDSVIN! Jag har bara hört hemska saker om vildsvin som att de är väääldigt argsinta och farliga så jag blev livrädd för han/hon var bara ca 15 m framför oss. Jag vände mig om för att springa till bilen men just när jag skulle börja springa såg jag att mamma stod stilla så då tänkte jag att det kanske var så man skulle göra, så jag ställde mig blixtstilla jag med. Vildsvinet sprang dock bara förbi oss och djupare in i skogen så det var inte så farligt, dessutom var han nog ganska ung för han var inte super stor. Efteråt sa mamma att varför hon stannade och stod stilla var för att skydda cakepopsen och annat ätbart som vi skulle fota, så om vildsvinet kommit skulle hon slå honom med stativet. Så med andra ord skyddar hon hellre fotomaterial som cakepops (och lite annat) istället för sig själv. Haha. Jag tror inte att ett vildsvin som väger nästan dubbelt så mycket som oss skulle ta så mycket skada av ett ynkligt litet kamerastativ vilket mamma håller med mig om så här i efterhand.




Prison break

Brrr vad jag frös när vi tog de här bilderna, främst om fingrarna och fötterna. Här är i alla fall byxorna från nelly.com som nu kostar 49 kr, de är dock lite stora i storleken, mina är i xs men som ni ser ändå ganska stora. Och skorna... Åh vad jag gillar dem, älskar den knallgula färgen!


Klackar//Nelly.com 135 kr
Byxor//Nelly.com 49 kr
Linne//H&M 49 kr
Kofta//H&M 79 kr
Kavaj//Second hand, loppis 15 kr



Ätbara blommor

Hejsan. Jag hoppas ni alla mår bra idag? Det är ju fredag så det är snart helg, bästa dagarna på veckan. För några dagar sedan fick jag mitt paket från kakburken.se så nu har jag provat en del av grejerna jag beställt genom att göra blommor av sockerpasta. De här är de jag har gjort, körde på vita och ljusblå färger. Mamma håller just nu på baka lite så får se om jag dekorerar det sen, om jag orkar.



Idag har jag på mig lite grejer från nelly.com som ni inte sett än så in och kika lite senare idag :)



Prylar i mitt rum

Tänkte visa lite fina grejer som jag nyligen fått till mitt rum (som egentligen redan är FÖR fullt). Den här godishinken tycker jag är hur gullig som helst och jag gillar verkligen färgerna. Jag köpte den på Netto för 15 kronor tror jag det var.



De här två söta porslinscupcakesen fick jag av Liam i julklapp och jag blev såååå glad! De passar bra in på en av mina hyllor.




Nya grejer

Idag samlade jag ihop lite grejer som jag köpt på rea som jag inte visat er än, de är från olika tillfällen och ställen.

Virkat linne, Second hand butiken i Simrishamn 30 kr.



Linne, H&M 50 kr.



Rosa kavaj, H&M 129 kr.



Skärp, Second hand butiken i Simrishamn 20 kr.



Glittriga klackar, tradera.se ca 50 kr med frakt.




Olika outfits

Här har ni ett gäng av mina senaste outfits, så i vanlig ordning undrar jag om det är någon ni gillar lite extra?



Själv gillar jag mest nummer 4 och nummer 7.



Blommigt värre



Skor//Second hand, tradera.se
Jeans//Gina tricot
Tröja//Second hand, Tradera.se
Kofta//
Second hand, Seconds.se
Hatt//H&M
Väska//
Second hand, loppis
Toffs//Gina tricot



Kakburken

Av mamma och Andreas (styvpappa) fick jag en julklapp jag verkligen blev glad över, nämligen ett presentkort på kakburken.se. Många av er vet ju att jag älskar att baka men främst att dekorera olika bakverk så det var en perfekt julklapp till mig! I helgen gjorde jag min beställning där och igår hämtade jag färväntansfullt paketet med grejerna. Jag beställde bland annat muffinsformar i miniformat, olika blomutstickare för att kunna göra fina blommor, ärbart lim, olika spritstyllar och olika glitter (ätbara förstås). Nu hoppas jag bara att ryggen är snäll någon dag så jag får baka lite och prova mina nya grejer :)




Nelly.com FYND

Åh, varför skulle jag ens gå in på nelly.com och kika på deras rea? Varför?!?!! Se vilka godbitar jag hittade och till vilka drömpriser! De har dessutom fraktfritt januari ut plus att allt det nedan blir sammanlagt 311 kr och om man då anger koden NELLYLOVESFASHION får man 50 kr rabatt (om man handlar för över 300 kr) så då blir allt det här nedan endast 261 kr. Fattar ni, 261 kr för ALLT!






Tar över förstasidan?

När mamma skulle in och kika på minoutfit.se efter att Elin valt mig som en av hennes favoriter så upptäckte hon att jag var med på tre ställen på förstasidan. Lite väl kanske eller bara smickrande? Haha. Så här ser/såg det ut;








Minoutfit.se



Flag inspired

Second hand butiken här i Simrishamn har just nu halva priset på allt i butiken vilket jag såklart gillar skarpt så jag var där igår och köpte några plagg. Jag köpte bland annat den här tjocktröjan som jag gillar hur mycket som helst, ni förstår inte hur glad jag blev när jag fann den, och gissa vad jag betalade för den... 25 kr!!! Jeansen köpte jag också där fast för 100 kr.




Skor//Second hand, tradera.se 285 kr
Jeans//Second hand, Second hand butiken i Simrishamn 100 kr
Tröja//
Second hand, Second hand butiken i Simrishamn 25 kr
Skinnjacka//
Second hand, loppis 300 kr
Hatt//
H&M 99 kr
Örhängen//
Gamla från H&M



Gjort om lite i mitt rum..

Igår fick jag för mig att göra något jag funderat på ganska länge, nämligen göra om lite i rummet. Det blev ingen jätte förändring men lite skillnad i alla fall. Förut hade jag ett litet skrivbord som stod mot sängen och så hade jag det ena skostället (det mot väggen). Men det var så trångt och skrivbordet hade jag mest bara som avlastningsbord så det var stökigt hela tiden. Så jag tog bort skrivbordet och tog in ett till skoställ i rummet, igår köpte jag även bysten som står där (på Netto för 299 kr). Rummet blev mycket större nu och känns mer som jag med några skor framme, bysten och så.




Elin Kling's val

Sånt här kan göra mig så himla glad;



Från minoutfit.se



Rosa byxor

Hej. Om det är något som kan göra mig på dåligt humör så är det blåst!!! Alltid denna blåst. Som idag då vi skulle ta outfitbilder så var det endast dessa tre (och de är dessutom suddiga..!!!!!) utav kanske 30 stycken som gick att använda för att på alla andra såg byxorna ut som uppblåsta ballonger pga av blåsten. Det kan vara det enda jag hatar med Skåne, blåst blåst båst blåst blåst.. Speciellt när det dessutom är kallt ute (på sommaren då det är ca 30 grader ute är blåsten ganska skön). Men i alla fall, här är mina nya byxor och linne som jag handlat på rea för ett tag sedan.

Klackar//Second hand, tradera.se 595 kr
Byxor//H&M, rea 150 kr
Linne//Lindex, rea 25 kr
Kavaj//Second hand, loppis 15 kr
Skinnjacka//
Second hand, loppis 300 kr
Hatt//H&M, 99 kr
Väska//
Second hand, loppis 10 kr



Två par nya klackar

För några år sedan (si så där 2-3 år) hade jag endast hört talas om tradera men aldrig varit inne där själv medan jag i nuläget är inne där dagligen och handlar en del därifrån. Tradera är riktigt bra och så länge man får det man vill för ett billigt pris gör det inte allt för mycket att det tillkommer frakt än om jag helst av allt velat slippa den helt. Dock så tycker jag att det är mycket roligare att gå på loppis där man får se grejerna i verkligheten, ta på dem och prova i vissa fall men gånger då det inte är så mycket loppisar duger tradera gott och väl. Idag vann jag två auktioner, nämligen de här två klackskorna, ni får dock bara se detaljbilder nu. Dessa skor fick jag väldigt billigt båda två, en sån gång gör det inget att det tillkommer lite frakt, det är ändå värt de.




Purple rain

Hej. Igår blev det en lugn dag och på kvällen var jag och bröderna + en flickvän ensamma hemma så vi såg på filmen Godzilla och käkade marängswiss. I natt såg jag även klart sista avsnittet av Sex and the city så nu har jag sett vartenda avsnitt. Måste dock säga det att jag stör mig en hel del på Carrie, hon är så fjantig och förtjänade verkligen ingen som Aidan. Sen så trodde jag att serien skulle innehålla mycket mer snygga kläder och skor som i båda filmerna men det var bara i de två sista avsnitten som de använde några klänningar jag tyckte var snygga. Kan ju bero på att serien är flera år gammal (den sändes mellan 1998 och 2004) och att modet förändrats? Till något helt annat.. Igår hämtade jag ut min nya fuskpäls och den är finare än vad jag trodde så jag är förälskad, invigde den idag.



Klackar//Second hand, tradera.se 595 kr
Skinnbrallor//Gina tricot, 49 kr
Skjorta//
Second hand, loppis 5 kr
Kavaj//
Second hand, loppis 15 kr
Fuskpäls//
Second hand, tradera.se 160 kr
Hatt//H&M, 99 kr



Some pictures

Här kommer lite blandade bilder som både jag och mamma tagit idag, hon har tagit de på mig och resten har jag tagit. Älskar det här objektivet som gör bakgrunden så himla suddig, nästa gång måste jag bara se till att ha med stativet så det man tar på blir ännu skarpare.






White and furry

Hej. Idag har det varit en bra dag, jag vet inte om det är för att solen kikade fram och det var så vackert ute, eller om det var för den goda tacosen vi åt till middag. Kanske för att vi snart ska göra och äta marängsviss eller kan det vara för att jag gillar dagens bilder. Kanske en blanding av allt. Eller kanske för att jag har ett paket att hämta och tror att det är min auberginefärgade fuskpäls. Vem vet. Så här har jag i alla fall sett ut idag;




Dr Martens//Second hand, loppis 200 kr
Jeans//Gina Tricot, rea 199 kr
Tröja//
Second hand, loppis ca 15 kr
Fuskpäls//
Second hand, blocket.se 200 kr
Skinnvantar//
Second hand, loppis 20 kr
Väska//
Second hand, loppis ca 15 kr
Hatt//
Second hand, Röda korset 30 kr



Lila/Aubergine


Fuskpäls & bild, tradera.se

Åh, åh, åh!!!
Jag måste bara visa er den här super duper fina auberginefärgade fuskpälsen som snart är.... Tralalala... MIN! När jag först såg annonsen på tradera blev jag förälskad, det var kärlek vid första ögonkastet men i och med att annonstiden var ganska lång förstod jag att det troligen var fler än bara jag som hunnit spana in den. En hel del hade spanat in den men det var tydligen bara jag och några få fler som ville ha den så jag fick den för 82 kr. Jag är så himla glad att jag fick den, och för det priset. Jag trodde att priset skulle skjuta i höjden och att jag skulle bli tvungen att ge mig men icket. Hoppas jag hinner få den innan helgen, annars borde den komma på måndag :)



Minoutfit




Titta vad jag precis såg, KUL! :)



Tre nya

Tänkte visa några grejer jag fick med mig hem från Lindex i Ystad för nån dag sedan, från deras rea förstås. En mysig rund halsduk och ett par fuskpälsvantar i turkos, 75 kr för båda. Sedan en gul bikini, 25 kr per del. Kan verkligen tipsa er om Lindex rea, speciellt underkläderna som är riktigt billiga nu i och med att det är "Ta 2 betala för 1, gäller alla reavaror". Själv har jag köpt en del underkläder där för riktigt bra priser!



Färgchock

Idag fick jag en del blickar när jag var ute, tänk var lite färg kan göra! De här orangea byxorna köpte jag igår på H&M på rea för 80 kr, jag har fått nån grej för knalligt färgade plagg på senaste, älskar det.


Skor//Second hand, tradera.se ca 150 kr
Byxor//H&M, 80 kr
Tröja//H&M, 100 kr
Väska//Gina tricot, 50 kr
Fuskpäls//
Second hand, blocket.se 200 kr
Hatt//H&M, 99 kr
Halsband//Gjort själv



Dagens outfit - Spotlife



Så roligt! Jag har fått äran att vara "Dagens outfit" på Spotlife med en av mina senaste outfits "Flickan med guldbyxorna". Om ni tycker om den outfiten får ni gärna kika in HÄR och trycka på "Jag gillar dig", det vore väldigt snällt av er :)



Sen så är det en söt tjej som gjort ett inlägg om mig, blev så fruktansvärt glad när jag såg det så in och KIKA!



Jennilie and the city

Hej. Efter mitt ärende på elgiganten i Ystad så körde jag och mamma in till stan där jag gick in på H&M och Lindex och jag fick med mig en del därifrån, rea fynd förstås! Jag ÄLSKAR när de har "dubbelrea", antingen Halva reapriset eller som Lindex hade nu Ta 2 betala för 1 på alla reavaror. Köpte bl.a annat ett par blommiga byxor för 37 kr och en gul bikini för 25 kr per del, inte illa. Kommer visa er sen vad jag köpt men det blir nog i olika outfits tror jag. Tänkte visa lite bilder som togs idag.

Vid klostret hade körsbärsträden börjat blomma och det var så himla fint och vårigt.




Nu ska jag käka middag, se nya avsnittet av DH och sedan lägga mig i sängen och se på Sex and the city som har blivit min kvälls- och nattrutin, haha.



I'm walking on sunshine



Skor//Second hand, tradera.se ca 300 kr
Skinnbyxor//Gina tricot, 49 kr
Rosa tröja//H&M, 100 kr
Kavaj//
Second hand, loppis 15 kr
Jacka//
Second hand, myrorna 75 kr
Hatt//Gina tricot, 50 kr
Väska//
Second hand, loppis 20 kr




Nu åker jag till Ystad


En bild från i förrgår.

God morgon! Nu har jag gjort mig klar för att åka till Ystad. Jag var ju där bara för någon dag sedan men då upptäckte jag (när jag var inne på elgiganten) att en kompaktkamera jag köpte innan jul nu var prissänkt ett par hundra och då gäller prisgarantin men då skulle jag vara tvungen att ha med mig kvittot vilket jag självfallet inte hade bara så där. Så nu ska jag dit, med kvittot! Har även hittat till en hemsida där de säljer olika kamerafilter, motljusskydd osv jätte billigt så då tänkte jag lägga de pengarna på grejer till kameran (systemkameran, inte kompaktkameran) istället så det blir bra. Det blir ju nästan så att jag får de grejerna gratis kan man säga, eller så vill jag tänka för det låter så bra, haha. Vi hörs sen idag. Kram.

UPDATE: Sidan med en del billiga kameragrejer heter tvspelsweb.se.



12 outfits

Nu var det ett bra tag sedan (innan jul någon gång) ni fick rösta bland mina senaste outfits men nu är jul och nyår över och jag är hemma igen så nu går vi tillbaka till de vanliga bloggrutinerna. Så, är det någon av dessa outfits ni gillar lite extra?




Själv gillar jag verkligen nummer 2, 4, 10 och 11 men om jag bara måste säga en blir det nummer 10 tror jag.



Jag är flickan med guldbyxorna

Hej! Åh vad det känns bra med nya kameran! Jag vet att det blir lite tjat om den nu men jag är så himla nöjd och det känns bara så bra, har även beställt ett teleobjektiv nu så det ska bli kul att testa. Såg förresten att elgiganten.se kör erbjudandet jag slog till på igen så om ni är sugen på en ny systemkamera så säljer dem Canon EOS 600D + 18-55 objektiv för 4990 kr (fraktfritt dessutom). Idag har jag på mig ett par guldbrallor som jag köpte på H&M i Umeå. Var egentligen de silvriga jag ville ha men de fanns inte i min storlek så jag valde de i guld i stället men så här i efterhand är jag glad över det då nästan alla (eller alla jag har sett) har valt silver. Jag är ju gärna lite udda ibland ;)





Skor//Second hand, tradera.se ca 100 kr
Guldbyxor//H&M, 299 kr
Tröja//
Second hand, loppis ca 20 kr
Fuskpäls//
Second hand, blocket.se ca 200 kr
Hatt//Gina tricot, 30 kr



Dagens blommiga outfitbomb

Hejsan! Idag har vi fotat min outfit med min nya kamera och ett nytt objektiv (det är inte ett teleobjektiv utan ett sådant ska jag köpa, det här är bättre för närbilder) och det känns himla bra! Själv måste jag dock lära mig allt, provade fota lite igår men det är så mycket jag inte vet hur man ändrar och så än men det lär väl komma :) Och blommigt var det idag i mina nya blommiga tights som jag budade hem från tradera för småpengar.






Skor//Second hand, tradera.se
Tights//Second hand, tradera.se
T-shirt//
Second hand
Kavaj//
Second hand, loppis
Skinnjacka//
Second hand, loppis
Hatt//H&M



Blommor och sånt

Idag är jag blommig! Jag blev så glad när jag rotade lite i garderoben och fann t-shirten jag har på mig idag, jag fann även en blommig kjol som är mammas gamla, himla fin! Fast kjolen har jag inte på mig idag utan vad jag bär till t-shirten får ni se lite senare idag.


T-shirt//Second hand



Outfit fredag den 13'de

Röntgen i morse gick bra och väldigt snabbt, inte som magnetröntgen som tar typ 40 minuter. Efteråt gick jag och mamma in på Elgiganten då jag fick syn på att min digitalkamera som jag köpte några dagar innan jul nu var 300 kr billigare så jag ska dit med kvittot någon dag för prisgarantin. Köpte även ett uv-filter till min systemkamera för att skydda den och spanade in ett teleobjektiv som jag funderar på, men jag vill läsa lite mer om det innan (främst vad andra som använt det tycker om det). Så här har jag sett ut idag!


Kängor//Second hand, returmarknad i Vännäsby
Paljettleggings//Second hand, tradera.se
Clipsörhängen//Second hand, loppis
Skjorta//Second hand, loppis
Tröja//Second hand, loppis
Hatt//H&M



Åker till Ystad



God morgon! Idag klockan 09.00 ska jag skiktröntgas i Ystad så jag måste snart börja bege mig. Tänkte först bara säga hur sjukt tacksam och glad jag är över att ni läser och följer mig blogg, alla fina kommentarer jag får och att ni står ut med att jag ibland skriver lite för mycket om min rygg. Så tack fina ni för att ni finns, ni förstår nog inte hur mycket NI har hjälpt mig sen jag fick mer besvär med ryggen 09. Det är NI och bloggen (och nära och kära) som har fått mig att gå upp varje morgon och vilja klä mig, vilja sminka mig och vilja fortsätta leva ett så normalt liv som det går. TACK!



Gröna klackar

Jag fann precis de här skorna och blev förälskad, speciellt i färgen som är underbar! Det blir dock inget köp för jag skulle aldrig klara av att gå i de där klackarna än om jag skulle vilja, jag skulle bara vingla omkring och få döont i ryggen. Så ja tack men nej tack.





Men för er som känner sig sugna kommer de från have2have.se och är just nu på rea för 249 kr, inte illa!



Paljetter



Idag ser jag ut så här men det går inte att knäppa några bilder utomhus, först för att det regnar men även för att det blåser huuuuur mycket som helst, går inte att vara ute. Och bilder inomhus gillar jag inte. Så tills vidare (till imorgon då det förhoppningsvis är bättre väder) får ni en lite tjuvtitt på dagens outfit.



Kommentarer

Jag har många gånger tänkt skriva det här men glömt det lika snabbt så nu passar jag på medan jag har det i skallen. Jag har inte svarat på kommentarer sen i mitten på november då jag åkte till Therese och efter det blev jag så dålig i ryggen och mådde skit pga en ny medicin jag åt, sedan åkte jag upp till norr och nu är jag hemma igen. Idag har jag suttit och svarat på kommentarer MEN jag har valt att bara svara på de som skrivit lite längre eller ställt någon fråga för det är för många att svara på om jag ska svara på alla sen i november. Men nu mår jag lite bättre (har fått sluta med den där skitmedicinen palexia och gått tillbaka till norspanplåster) så alla biverkningar är borta så från och med nu kommer jag svara på alla kommentarer. Så förlåt om du skrivit till mig och inte fått något svar, det var för mycket som pågick helt enkelt. Nu satsar vi på en nystart ;)



Like christmas

Åh, idag fick jag ett sms där det stod att jag hade ett paket från elgiganten att hämta och jag blev pirrig i hela kroppen för jag förstod att det var min nya mobil och systemkamera som kommit! Har hunnit leka lite med mobilen och allt känns bra, det enda som är lite sämre (eller jag kanske bara är ovan?) är då man skriver sms, bokstäverna är så himla små än om man lägger/vrider på kameran så de blir lite större. Men som jag skrev kanske det bara är en vanesak?! Kameran har jag monterat ihop men inte hunnit testa än för batteriet håller på laddas, är ganska förväntansfull :) Nu måste jag bara se till och lära mig kameran och alla dess inställningar också, men det ska nog gå bra.

Psst. Såg precis att OTH's nya säsong börjar imorgon, som jag har väntat och längtat :D



Vinrött

Wohoo, äntligen en outfit! Har ju knappt visat någon på flera veckor nu (under tiden jag var borta) men nu kör vi igång igen! Har på mig en del nya grejer, bl.a linnet som jag köpte igår på Lindex för 25 kr, tightsen köpte jag second hand för 20 kr eller nåt liknande. Hatten köpte jag för rätt längesen second hand för 30 kr men jag har inte använt den förrän nu.


Dr Martens//Second hand, loppis 200 kr
Tights//Second hand, seconds.se ca 20 kr
Linne//Lindex 25 kr
Kofta//H&M ca 70 kr
Skinnjacka//Second hand, loppis 300 kr
Hatt//Second hand, röda korset 30 kr



Snyggt och hett!!

Förutom blommigt har jag gått och blivit kär i cerisea kostymer, alltså byxa + kavaj. Jag har alltid gillat cerise men på senaste verkligen älskar jag det och det är så snyggt till så många olika färger men passar nog bäst till svart, vitt, orange och gult. Himla fint till kornblått också. När jag var i Umeå köpte jag ett par snortajta satinbyxor i cerise (på gina tricot för 50 kr på rean) och igår beställde jag en kavaj i cerise från H&M's rea, jag hoppas bara att de är i ungefär samma knallrosa färg. Nere till vänster är kavajen jag beställt, byxorna reas också ut på deras hemsida så in och kika!



Här har ni fler inspirationsbilder på helblommigt! Kläderna på bilden till vänster kommer från asos.com och byxorna på bilden till höger är dom jag snackade om igår, de som finns i butik nu (?) h&m trend. Vet ni om dem finns och vad de kostar? Skulle så gärna vilja ha ett par men har som sagt inte H&M i närheten av där jag bor.



Gillar ni något av det ovan eller tänker ni usch? :)



Blommiga byxor

Det är bara att inse, jag har blivit besatt! Blommor blommor och blommor, som mönster då. Jag har hittat ett par fina byxor som kommer från H&M men de är över ett år gamla så de finns inte kvar längre och jag har inte sett någon som säljer dem second hand. Har även sett att H&M trend har ett par fina just nu (tror jag), det är svarta i grunden med färgglada stora blommor men de finns naturligvis inte på hemsidan och H&M finns inte i närheten av där jag bor så det blir ju svårt.

Var inne på Lindex som snabbast idag och fick syn på ett par blommiga brallor (de på bilden nedan) och de var ju rätt fina, de är dock lite kortare än vanliga brallor så jag vet inte vad jag tycker om det. Å andra sidan är det ju snart vår så det gör nog inte så mycket. Hade lite brottom så jag hann inte prova dem men måste nog göra det i veckan innan jag blir galen haha. Men de kostar 399 kr och det gillar jag inte.. Men om de sitter hur bra som helst kanske det blir ett köp ändå, men bara kanske. Jag önskar dock att det var mer färgglada, hade gärna velat ha blommorna i massor av olika färgsprakande färger. Måste prova dem känner jag.



Lindex 399 kr.

När jag var inne på Lindex köpte jag en vit bh och två linnen för 100 kr sammanlagt! Ena linnet är i en stark lila färg och det andra är som brun guldigt, de var i alla fall väldigt fina och väldigt billiga. Ska försöka visa dem någon dag, har även så mycket annat att visa er från det jag köpte i Ume. De mesta visar jag nog i outfits, roligare så :) Och just de, budade även hem en blommig tröja idag från tradera, snygg, billig och bra!



Sex and the city

Tänkte visa er en grej som jag fick i julklapp, eller jag fick pengar och då valde jag att köpa den här som jag länge velat ha, så jag räknar det som en julklapp. Det är nämligen Sex and the city the essential collection, jag beställde den från cdon.com (länk till boxen) och den kostar 349 kr just nu på deras sida så om du någon gång vart sugen på den, in och beställ nu. Jag hade dessutom 50 kr rabatt som jag fick i julklapp från halebop så ni som har det kan ju använda den rabatten. Fick en dvd-spelare av pappa som tur var (min gick sönder för några månader sen och jag vill inte se på datorn) så ikväll ska jag ligga i sängen och glo på Sex and the city.





Borta bra men hemma bäst

Hej! Vi kom hem igår kväll efter 23 någon gång och även på flygen hem hade jag sådan tur att det var lite folk så jag fick ligga ensam på tre säten, tjoho skrek ryggen. Idag var det tillbaka till rutinerna med träning hos sjukgymnasten och efter det gick jag och mamma på promenad i solen. Bara det är helt sjuuuukt!!! Igår var vi uppe i Ume (nån mil utanför) och där var det ca 10 minusgrader och hur mycket snö som helst och idag vaknar man upp i Simrishamn där det är strålande sol, 7 plusgrader, blommor som blommar och ingen snö (ingen blåst idag heller för den delen).

Så här såg det ut i Umeå innan vi åkte.



Och idag ser det ut så här här hemma.



Jag kan ju helt klart säga att jag föredrar Skåne framför Umeå, än om det kanske blåser mycket och regnar en del på vintern så har jag det så mycket hellre så än 20 minus och snö. Nej jag är ingen vintermänniska och är så glad att jag bor här nere i Skåne nu.



Blommigt och färgglatt

När jag får för mig något vill jag gärna göra det så snabbt som möjligt, att vänta är inte en av mina starka sidor. Skrev ju att jag ville ha en helblommig outfit med blommiga brallor med en blommig topp till, jag hann inte mer än skriva det innan jag började söka runt på nätet. Helst av allt skulle jag vilja ha ett par färgglada blommiga byxor, typ som jeans men jag har inte funnit några så ett par tights fick duga tills vidare. Jag köpte dem på tradera för småpengar men de kommer ursprungligen från H&M's Garden collection som släpptes för några år sedan. Nu är det en färgglad blommig topp jag är ute efter, antingen en tröja som jag kan ha en skjorta under, annars en blommig skjorta eller kanske en blommig jacka/kofta. Får se vad jag hittar :)

Tights från tradera.se

Imorgon är sista dagen här uppe i norrland för på kvällen flyger jag hem igen. Lite blandade känslor där, känns ganska skönt men jag kommer såklart sakna en del människor här uppe. Tyckte det var ganska jobbigt att säga hej då till pappa idag, önskar vi bodde närmare varandra för 130 mil känns lite väl långt. Men i alla fall så ska väl bloggen återgå till det normala då, mer uppdateringar men främst fler outfits! Ska även börja svara på era kommentarer då. Kram.




Årets snyggaste outfit

Ni har ju fått rösta bland olika outfits vilken som är årets snyggaste outfit och nu har jag räknat erat röster och den här outfiten från i juni vann!


Klackar//Second hand, tradera.se 595 kr
Shorts//Avklippta second hand-jeans, loppis 10 kr
Tröja//Second hand, loppis 5 kr
Ryggsäck//Second hand, loppis 10 kr
Hatt//Second hand, loppis 20 kr



Två fantastiska modebloggar!

Nu kommer en rejäl bildbomb men jag haar hittat till två nya bloggar som jag tycker är så himla grymma, vilken stil de har, främst hon som är först. Om ni känner till fler modebloggar som liknar dessa får ni gärna tipsa om dem.

Först ut har vi CHRISTERIC!



Hur fantastiska och grymma är inte dessa klackar?!??!?!?!!!!



Älskar denna look!



Snyggt att bryta av med lite färg i en dovare ton.



Nästa tjej är FASHIONNERDIC!



Skitsnygg väst!



Om jag hittar en lite längre läderkjol som inte är så dyr ska jag göra om den så den blir så här, super läckert.



Ju mer jag ser det desto mer vill jag ha ett par blommiga byxor att matcha till en blommig skjorta. Vet någon var jag kan finna ett par färgglada blommiga byxor (helst tajta) och en blommig skjorta?



Om ni gillar bilderna ovan borde ni kika in på deras bloggar för där finns mycket mer inspiration att finna :)



Like sunshine

Titta vilka snyggingar jag budat hem från tradera!!! De är oanvända och grymt balla enligt mig, ska bli spännande och se vilken gul nyans de är i men jag kommer nog gilla dem vilket fall som. Hoppas såklart att de passar också. LÄNGTAR!



Nu ska jag se nya vampire diaries avsnittet, äntligen har det börjat om igen! :)



Några tusen fattigare

Det är inte ofta (eller typ aldrig) jag lägger mer än tusen kronor på något men idag handlade jag för ett par tusen. Och vad var det jag köpte då? Jo en systemkamera och en ny mobiltelefon! Jag har så himla länge velat ha en egen systemkamera och på sistone har mamma läst en hel del om olika så jag hade mest spanat in Canon EOS 600D och Canon EOS 550D. Imorse gick jag in på elgiganten.se och såg att dem hade en internetkampanj på just en av dem jag hade spanat in så då slog jag till och det känns så bra. Jag passade även på att beställa en ny mobil för den jag har nu blir bara sämrre för var dag och får bara fler och fler fel. Sedan ska jag läsa på lite om objektiv för jag skulle vilja ha ett som passar mina outfitbilder, att jag blir klar och att bakgrunden blir ganska suddig så det blir nästa grej jag får spara ihop till.

Min nya kamera. 




Och min nya mobil.



Någon av er som har något av det ovan och har något att säga om dem? Positiva eller negativa grejer.
Nu ska jag sova så ha det fint tills vi hörs nästa gång :) Kram.

 

UPDATE: Jag vet att man kan ändra väldigt mycket i kameran men jag tycker inte att det är tillräckligt utan jag vill ha suddigare bakgrund än vad man kan ställa in med kameran och objektivet som följer med, det är därför jag troligen kommer köpa till ett bättre objektiv.




Lite fler inköp..

Tjena! Idag har jag varit hos Sara, vi har mest bara snackat men vi var även på Media Markt för att jag skulle kika på mobiler men jag fann ingen som kändes rätt. Tänkte visa er lite fler grejer jag köpt på rean. Jag älskar rean som är nu när de sänkt priserna ännu mer, ni vet ju att jag vill ha så mycket som möjligt för pengarna så sånt här går jag igång på haha.

Den här väskan gillar jag, först för att den är i mina två favoritfärger svart och knallrosa men även för att jag gillar modellen och storleken. 50 kr kostade den.



Den här lilla toffsen tänkte jag kunde va söt på en helsvart väska, 20 kr.



En svart slokhatt, 50 kr.





En annan hatt, färgen är inte riktigt som på bilden men på ett ungefär, den är som en mörk turkos färg. 30 kr.



Två par brallor, älskar de knallrosa!! 50 kr och 100 kr.


Allt kommer från Gina tricot.

Jag har köpt så himla mycket på rean här uppe så jag måste låna en resväska av pappa som jag kan fylla med grejer för jag rymmer absolut inte grejerna i mina fjuttiga väska som var full redan när vi flög upp. Men tur att Liam inte har någon egen väska så han får ta min extra som sin så behöver jag inte betala något. Wohoo.




Det växer och växer..

När jag började kika på bilder från året som gått såg jag att den största förändringen är att mitt hår har vuxit och faktiskt blivit ganska långt nu, speciellt då jag plattar det. Bilderna där jag har kort hår är tagna i början på januari 2011 och de med långt är bara någon/några dagar gamla. Jag klippte ju håret riktigt kort för ett bra tag sen nu och när jag bestämde mig för att spara ut det igen ville jag att det skulle gå snabbt som attan men vi vet ju alla att det tar ett tag, men nu, nu är jag nöjd :)




Lite blandat, bl.a nya kängor och kattmys

Något som jag älskar här hos pappa förutom honom såklart är hans tre katter! I början är dem alla lite försiktiga men efter några timmar var två av dem omkring mig hela tiden men med en av dem tog det flera dygn innan jag fick klappa honom. Men nu är i alla fall alla super mysiga, ska mysa med en hela tiden, bråkar om vem som ska sova hos en i sängen och följer efter en när man går nånstans. En av dem är dock så att när man börjar mysa med honom så vill han hoppa upp över axeln och att man ska gå med honom, precis som med en bebis. Pappa säger det att så länge man går med honom skulle han kunna sitta så flera timmar men direkt man sätter sig ner går han ifrån en. Här nedan ser ni när jag går och bär på honom, kan dock bara göra det väldigt snabbt i och med ryggen men jag försöker njuta den lilla stund som går för både han och jag tycker det är så himla mysigt. Som jag sa, precis som en bebis.



Idag var jag, Kevin och pappa på en returmarknad ute i Vännäsby och där fann brorsan den här super stora resväskan som han slog till på. Han har nämligen ingen och när han åker upp behöver han en stor en så han rymmer täckjacka, täckbyxor, stora vinterskor osv så den här var perfekt i och med att den var stor, billig och i bra skick! Och ni ser ju hur stor den är, jag fick plats i den.



Jag köpte de här kängorna på returmarknaden. Tyckte jag kände igen dem när jag såg dem och när jag kikade lite närmare förstod jag varför, de är nästan identiska med dem jag har, av samma märke också (Tretorn). De var dock lite varmare och lite lite större så jag slog till! Varför undrar ni säkert när jag redan har ett par nästan likadana. Jo jag vill ha ett par som vanliga och ett par vill jag ha mer som vinterskor, kunna töja ut dem med tjocksockar utan att det gör något. Kanske pimpa ena paret också? Får se. Just de, jag fick dem för 50 kr.


Till höger ser ni mina nya och till vänster mina gamla.




Outfit 2 januari 2012

Vad konstigt det kändes att skriva 2012... 2012 2012 2012, haha. Tänkte lite snabbt visa hur jag sett ut idag innan jag går och lägger mig. Jeansen är nya och jag störtälskar dem! Köpta på Gina tricots rea för 199 kr, tröjan har ni ju sett redan, ny den med fast från H&M för 150 kr. Helt sjukt vad det har snöat idag! Det snöade hela natten som var och så snöade det i morse och det snöar fortfarande, och inte lite utan riktigt mycket! Fast det är nästan bättre än, eller det är bättre än då det är typ 20-30 minusgrader.


Kängor//Second hand, loppis 120 kr
Jeans//Gina tricot 199 kr
Tröja//H&M 150 kr
Hatt//H&M 99 kr



Ännu en dag med Taheri

Tjenare. Idag har jag varit med Sara igen, för det mesta har vi bara legat i hennes säng och snackat men vi var även en väldig kortis på stan också. Dessa bilder tog vi under en paus och vilken tur att det var lite folk så jag kunde ligga ner ett tag, det behövdes.



Just nu är jag dock hos pappa där jag blir till på onsdag då jag åker till morbror och hans familj igen tror jag. Snart dyker min outfit upp. Kram.



Årsresumé 2011 del 2, juli-december

Då var det dags för del två av mitt 2011.

Under hela sommaren och mot hösten var jag på oändligt många loppisar och jag har aldrig shoppat så mycket och så billigt, det var helt galet! Och UNDERBART!


Jag och mamma var på en marknad i Hästveda tror jag det var, emellanåt fick jag vila på en madrass i bilen.



De dagar det var fint väder hängde vi (familjen) på stranden.


I slutet på juli kom Therese ner till mig. Det spöregnade under alla dagar hon var hos mig förutom de två sista dagarna så då passade vi på att vara ute och vid havet.



Vi var på en loppis där jag fann den här väskan för 20 kr!


Härligt strandhäng.



En annan dag på stranden.


En annan utflykt med familjen som var helt underbar, en av de bästa! Dessa kobilder är dessutom fantastiska om du frågar mig.



Den 12 augusti var jag med i Radio Kristianstad, det var väldigt roligt.




I mitten/slutet på augusti kom Sara ner och hälsade på i ett par dagar.


Jag fick akupunktur flera gånger men blev bara sämre av det.


Jag, Sara, Kevin, Liam och Andreas åkte till Malmö för Rix fm festivalen, vi såg bl.a Jay Smith och Chris Medina.


I början på augusti åkte jag till Sthlm för Formex-mässan. Thyme for Ginger hade olagligt snygga ramar i deras monter!


Jag köpte en del grejer på mässan för inköpspris, bl.a den här fina servisen.



Jag köpte mina favvokängor på loppis för 120 kr.


En annan söt servis jag inte kunde motstå, köpt på loppis för småpengar.


Dessa Dr Martens köpte jag på loppis för 200 kr, de var oanvända!


Ännu en utflykt.


Och en annan.


I mitten av oktober skapade jag den här löskragen till devotes sida Fashion corner.


Sedan skapade jag det här halsbandet.


Jag bakade och smakade för första gången macarons. Det var ju söta att se på men alldeles för söta att äta.



Jag målade tavlor.


I november åkte jag upp till Göteborg för att hälsa på hos Therese. Vi såg på Breaking Dawn, var lite på stan, åt buffé, slappade, var på Liseberg och så var jag med två gånger till i radio, även då för Radio i Kristianstad.



I december skapade jag ännu lite mer, bl.a den här super glittrande kragen.



Någon dag innan jul flög jag upp till norr för att fira jul och nyår med nära och kära. Här hälsar jag på hos mormor.


Så där såg mitt år ut :)



Årsresumé 2011 del 1, januari-juni

Då var det dags att sammanfatta år 2011 med bilder och lite text, men mest bilder. För mig har det varit kanske det sämsta året jag upplevt just för att min rygg har krånglat så himla mycket och bara blivit sämre och sämre. Men jag har en vilja och ett psyke av stål så jag har ändå försökt göra det så bra som möjligt så visst har jag haft väldigt fina stunder och dagar också. Här kommer del 1 och del 2 dyker upp ikväll eller imorgon.

I början på januari hade vi himla mycket snö nere i Skåne och en del hus var igen drevade.



Mot slutet av janurai var dock den värsta snön borta, den här dagen var jag och mamma i Ystad en sväng.


I februari var jag på mässa i Köpenhamn.


Några dagar i veckan var jag hos herr sjukgymnast där jag hängde i den här grejen för att ta bort nervsmärtan i vänstra benet (och sedan tränade).



I slutet av februari bokade jag och familjen en sista minuten till Lanzarote där vi blev i över en vecka. Min yngsta lillebror blev dock sjuk (svårt öroninflammation i båda öronen) så han kunde inte flyga hem så han, mamma och styvpappa fick stanna kvar en vecka extra, tror inte dom tyckte det var alldeles för hemskt ;)



Flyget gick från Göteborg så i och med att det bara var jag och Kevin som flög hem som planerat valde jag att stanna den där veckan hos Therese.



I mars pysslade jag en del, gjorde många örhängen bl.a.




Den här bilden togs den 22 mars då jag och mamma var på utflykt och NJÖT av att våren var här på riktigt.


Den 4 april blommade det som bara den, jag älskar det så himla mycket!


En rosa outfit i början på april.


Det hände något bra med vädret så den 10 april kunde jag gå barbent utan att frysa.


Jag och familjen började bege oss ut på utflykter.



I maj köpte jag ett av mina favoritskor, dessa platådojjor!



Dessa vackra rapsfält blommar i maj.


Den 25 maj bakade jag och lillebror en födelsedagstårta eftersom jag fyllde år. Jag gjorde även mina första marsipanrosor och det var ju enkelt och fint.


Till morsdag blev det också en tårta, Andreas bakade och jag dekorerade.



I början på juni hade jag och lillbrorsan en syskondag då vi käkade mat i parken, köpte glass i hamnen och satt nere vid havet, mys.


10 juni tog min bror Kevin studenten!



Pappa och farmor flög ner till oss för att vara med på hans student.


Jag bakade massvis med cupcakes, här är två varianter.




Av mamma och Andreas fick jag en fotokurs i födelsedagspresent som jag gick i juni och juli.



Gott och fint

Första inlägget år 2012, känns bra! Själv hoppas jag att 2012 blir ett mycket bättre år än 2011, eller det de sitter i är att jag vill att ryggen ska bli bra för då försvinner liksom det som jag tycker är negativt och som jag inte gillat med år 11. Men det ska nog bli bättre, nu ska jag vara positiv :D

Dom här strutarna har ni ju redan sett men jag tyckte det var kul att fota dem då det var snö i bakgrunden också och tillsammans med en tomte. Strutarna har jag gjort själv och den lilla burken är en gammal glassburk, tänk så snabbt man kan göra om något fult till något fint. Tryfflarna har mamma gjort och tomten har hon också gjort, visst är hon duktig!! Allt förutom tomten fick farmor i julklapp av oss plus lite mer hemmagjort godis som inte hamnade bild.



Om ett tag dyker en årsresumé upp här på bloggen så kika in senare idag.