Snyggt och hett!!

Förutom blommigt har jag gått och blivit kär i cerisea kostymer, alltså byxa + kavaj. Jag har alltid gillat cerise men på senaste verkligen älskar jag det och det är så snyggt till så många olika färger men passar nog bäst till svart, vitt, orange och gult. Himla fint till kornblått också. När jag var i Umeå köpte jag ett par snortajta satinbyxor i cerise (på gina tricot för 50 kr på rean) och igår beställde jag en kavaj i cerise från H&M's rea, jag hoppas bara att de är i ungefär samma knallrosa färg. Nere till vänster är kavajen jag beställt, byxorna reas också ut på deras hemsida så in och kika!



Här har ni fler inspirationsbilder på helblommigt! Kläderna på bilden till vänster kommer från asos.com och byxorna på bilden till höger är dom jag snackade om igår, de som finns i butik nu (?) h&m trend. Vet ni om dem finns och vad de kostar? Skulle så gärna vilja ha ett par men har som sagt inte H&M i närheten av där jag bor.



Gillar ni något av det ovan eller tänker ni usch? :)



Kommentarer

Jag tycker både cerise och blommigt är superballt! outfiten längst ner till höger med två blommönster är ju verkligen ett bevis på hur snyggt det blir när man vågar matcha. full pott!


Kom ihåg






Trackback