Sjuker



Usch, fy och blä, jag har gått och blivit sjuk! Som om jag inte hade det tillräckligt eländigt som det var. Följde med mamma och handlade och hämtade ut ett paket men ångrar det så här i efterhand för nu har jag så ont i ryggen att jag bara vill gråta, hjärnan är fylld med typ 3 kg snor, jag har huvudvärk och har börjat få lite ont i ett öra. Så nu pauser jag bloggen lite tills jag är piggare. Vi hörs då, kram.

UPDATE: Att jag var förkyld blev visst mitt minsta bekymmer.. Jag har åkt på värsta öroninflammationen så jag har knappt sovit en blund i natt. Och nej, det slutar inte där. Ryggen har i samma veva bestämt sig för att bromsa och backa, med andra ord bli hundra gånger värre än vanligt (vanligt för mig) och göra ont och värka som om det inte fanns en morgondag. Just nu sitter jag framför datorn för att jag inte kan ligga ner för att örat gör så j***a ont men jag kan ju inte sitta stilla eftersom jag då får så mycket ondare i ryggen så jag får gunga fram och tillbaka. Och just nu är jag ganska glad att jag äter så himla mycket medicin (panodil och morfin var sjätte timme dygnet runt pga ryggen) för om jag har så här ont nu när jag är medicinerad vill jag inte ens tänka tanken på hur det skulle va om jag bara kunde ta en alvedon typ. Men det är ändå outhärdligt, jag sväljer mina tårar och väntar ett par timmar tills jag har min tid på sjukan.



USA-shorts och nitar!

Fastnade vid ebay där jag suttit och spanat in allt möjligt i ett par timmar nu. Det är helt sjukt vad vissa grejer (eller det mesta) är billigt där, man blir ju hur köpsugen som helst!! Jag hade en hel lista med grejer jag ville ha men fick ner den till två grejer som jag bestämde mig för att köpa, ett par USA-shorts och massor med nitar.

Jag har varit inne på en del svenska hemsidor och kikat på nitar men tycker det varit så dyrt, en förpackning med 100 nitar (som inte räcker särskilt långt heller) går på över 100 kr + frakt. Förpackningen jag köpte på ebay innehöll 500 nitar i storleken 12x12 mm och jag betalade 95 kr för dem (inkl. frakt), sen beror det ju på om jag måste betala tull och moms men än om det tillkommer blir det flera gånger billigare än att köpa i Sverige. Shortsen gillar jag också himla mycket, hoppas bara att de passar. De på bilderna kommer från chicy.se men de jag har köpt ser typ identiska ut, jag betalade 115 kr för dem (inkl. frakt) och även där kan det ju tillkomma lite utgifter men de är värda det ändå!


Bildkällor; Shorts, Nitar.



This is how I like it!


minoutfit.se



28 februari


Skor//Ebay
Byxor//Second hand

Tröja//Gina tricot
Jacka//Second hand
Mössa//Second hand



Vita platåsneakers säljes!



När jag skulle köpa dessa vita skor kunde jag inte bestämma mig om jag ville ha ett par i tyg eller i fuskskinn så jag tänkte att jag kunde köpa båda två och ta ett beslut hemma. Nu har jag bestämt mig för att behålla de i fuskskinn därför säljer jag nu dessa snyggingar i tyg! De är i storlek 37. Fler bilder, mått osv finns i annonsen, tryck HÄR för att komma till den!



New shoes #2

Okej, här kommer skorna jag hämtade ut idag! Det är alltså ännu ett par platådojjor men till skillnad från de svarta i tyg som jag fick hem för någon vecka sedan så är dessa i fuskskinn. Jag älskar dem, jag är störtkär i den här skomodellen! Och jag kan faktiskt avslöja att ett tredje par kommer landa i brevlådan under veckan, men jag avslöjar ingen färg eller material ;) Förresten! Märket 240 som är bak på skon är ett klistermärke som jag missade att ta bort innan jag fotade dem så de är inte där nu.


Ebay.



Keps!

Tjena! Idag invigde jag en ny keps som jag beställt från H&M, den var på rea så den kostade omkring 40 kr tror jag det var. Tröjan jag har på mig är någorlunda ny den med, köpte den på second hand butiken här i Simrishamn för en femma. Om ett tag ska ni få se ett par nya skor som jag hämtade ut idag. Älskart!! Mer än så säger jag inte i nuläget ;)

 

Klackar//Nelly.com, 99 kr
Jeans//Gina tricot, 199 kr
Blus//Second hand, 10 kr
Tröja//Second hand, 5 kr
Keps//H&M, 39.50 kr



H&M news

Efter strulet jag nyss hade med H&M hade jag velat lova mig själv att strunta i att beställa från deras hemsida på ett bra tag men jag visste att jag aldrig skulle kunna hålla det, det är ju H&M vi snackar. Och rätt hade jag för jag kikade in på deras hemsida och såg att de fått in ett par apsnygga blommiga brallor och en snygg blommig skjorta, även några sommarsnygga nagellack. Jag beställde byxorna och ett gult och ett orange nagellack. Vill verkligen ha skjortan också men blev lite snål. HÄR finns lite snygga inspirationsbilder då det kommer till helblommiga outfits som jag älskar.





Några bilder från dagens

Hej! Här kommer som utlovat några bilder från min dag. Vi åkte till ett ställe här i Simrishamn som är himla fint, det var vindstilla, soligt OCH det blommade för fullt. Underbart vårigt och härligt. Jag låter bilderna tala för sig själva.




Vi hörs imorgon, god natt.



7 outfits

Tjena, nu är vi hemma igen! Vi blev borta ganska länge men vi har vart på lite olika ställen, några bilder kommer sen. Här är i alla fall mina senaste outfits och jag undrar om ni gillar någon mer än någon annan? En favorit bland dessa?



Själv gillar jag nummer två väldigt mycket.



Ut på utflykt

Hejsan! Igårkväll hade vi en myskväll här hemma, vi köpte hem pizza, såg på en familje/äventyrsfilm och sedan låg jag och Liam i min säng hela kvällen med en påse godis och såg på One tree hill innan vi somnade. Man får ju passa på och mysa så mycket som möjligt och ha honom och sova hos en ibland så länge han vill det för om något/några år är det nog inget som lockar, haha. Nu ska vi i alla fall ut på en liten utflykt. Liam har bakat en kladdkaka så nu åker varma kläder på innan vi åker iväg. Vi hörs senare idag. KRAM!




Är någon av mina läsare en ängel?




Som ni vet blev det väldigt mycket strul när jag beställde från H&M, de gjorde fel och nu får jag inte min svarta keps i skinnimitation för att dom klantade till det. Jag undrar om dessa kepsar går att köpa i butik? Och om de gör det, finns dem kvar? Och om så är fallet har jag en sista fråga till er.. Jag undrar om någon av er skulle vara super snäll och köpa den svarta och den neongula till mig (betalar självklart för dem + frakt)?! Jag skulle bli överlycklig om någon av er skulle kunna göra det här för mig. Om ni kan det så mejla mig så snackar vi mer där; [email protected]

UPDATE; Ett stort tack till er som erbjudit sig att hjälpa mig, men det visade sig att min vän Therese i Göteborg precis skulle in till stan och att båda kepsarna fanns, så hon har nu köpt dem till mig. Tack min ängel ;)



TURKOS

Tänkte visa er två nya tillskott till mina garderober. Den här jakcan/koftan och ärmlösa skjortan köpte jag igår på second hand butiken här i simrishamn för sammanlagt 65 kr. Älskar färgerna, speciellt när man bär båda plaggen tillsammans. Haha just de.. Idag är jag lite mer sminkad kring ögonen än vanligt så när jag kom ner fårn mitt rum idag så sa min lillebror, "Jennilie, har du ett blåöga?!". Haha. Han hade bara sett ett av mina ögon och trodde jag hade ett blåöga. Kanske är jag värdelös på sminka mig :P


Allt är second hand förutom jeansen och ringarna.



Arg på H&M!!!!

Jag måste bara få skriva av mig lite för just nu är jag rätt så irriterad på H&M.com! Den 9onde februari gjorde jag en beställning hos H&M och jag beställde bl.a annat den här kepsen. Använde även en rabattkod så den blev lite billigare. Ca en vecka senare gjorde jag ytterligare en beställning hos H&M som var någorlunda stor, innehöll 6 plagg. Igår så hämtade jag ut mitt paket därifrån och det innehöll allt förutom den svarta kepsen, men på ett papper som följde med beställningen stod det att den skulle skickas till mig i början på april. När man har en beställning liggandes på H&M i väntan på att skickas kan man beställa fler varor utan att betala frakt igen för de skickar dem i samma paket, så igår beställde jag även den neongula kepsen. Även då använde jag en rabattkod så summan blev endast 30 kr. Jag gick till kassan och då stod det 30 kr och att frakten var 0 kr så jag betalade med mitt kort. När jag sedan gick in och kikade på "Mina aktuella beställningar" så står det först och främst att summan för kepsen var 69 kr, att de ändå tagit betalt för frakt och för det andra så fanns inte den svarta kepsen med under mina aktuella beställningar. Jag mejlade till kundtjänst och frågade varför de tagit betalt för frakt när det stod att det endast skulle kosta 30 kr när jag betalade och varför den svarta kepsen inte fanns under mina aktuella beställningar. Det här och lite till fick jag som svar; Lägsta beställningsvärde utan frakt är 69 kr, alltså är ditt beställningsvärde för lågt och kommer inte skickas iväg, om du inte lägger till något i din beställning så du kommer upp i 69 kr. Den svarta kepsen var restnoterad till senare och måste även den komma upp till 69 kr för att vi ska kunna skicka din beställning. I annat fall annuleras beställningen. Dessvärre är kepsen nu slutsåld så vi kan dessvärre inte boka in den till dig.

Då undrar jag först och främst varför det ens går att beställa varor för under 69 kr om det nu är så att de inte skickar ut dem om de inte kostar mer än just 69 kr?! Och sen till det som gör mig förbannad! Jag beställde den svarta kepsen tillsammans med andra varor för nästan 700 kr men de kunde inte skicka ut den tillsammans med mina andra varor som kom igår. Och för att de inte kunde skicka ut min vara så ska jag vara tvungen att betala frakt igen (ca 40 kr) plus köpa till något mer för att komma upp i minst 69 kr (använde ju en rabattkod)?!!!! Men nej det går ju inte heller för nu har de tydligen sålt slut på den svarta kepsen som jag hade beställt och betalat men aldrig fått?!?!! Ju mer jag tänker på det desto mer irriterad blir jag! Skrev ett mejl till dem där jag förklarade det här och hur arg jag var, undrar vad jag får för svar tillbaka. Ska bli ganska intressant faktiskt.

Och jag vet att det "bara" handlar om en keps (eller två kepsar) men grejen är den att jag vill ha dem och det är ca 9 mil till närmsta H&M som har hela utbudet, och i och med mina ryggproblem klarar jag inte av en sån resa nu. Därför är det jäkligt irriterande när de håller på så där!





Har något liknande hänt er? och hur löstes det i så fall?



Tips - rea

Tänkte tipsa er lite snabbt om en tröja, nämligen metallictröjan jag hade på mig igår. Den kommer från H&M's barnavdelning och är just nu på rea för 60 kr. Den finns i vit (mer som silver, den jag har), ljusrosa och mörkgrå. Jag har stl 170 på min och den sitter riktigt bra då. HÄR hittar ni tröjan.




blogg.se/stil

Såg precis att en av mina outfits ligger på blogg.se/stil's förstasida, vad roligt! Idag ska jag och mamma iväg till några vänner för att fota men jag lär nog mest leka med min 2-åriga lilla vän som är så söt att jag smälter. Vi hörs sen, kram!



Update: Såg att jag även syns i sidomenyn när man är inloggad, vad roligt!! :)




23 februari




Skor//Ebay
Jeans//Gina tricot
Tröja//H&M
Jacka//Second hand
Mössa//Second hand
Glajjor//H&M



Nytt i blandad kompott

Hej. Jag har lite brottom nu så jag skriver det här inläggetr som snabbast. Tänkte visa er lite grejer som är nytt, vissa nyare än andra som ni inte sett än.

Dessa super snygga och balla förvaringslådorna köpte jag på Rusta för 80 kr styck.



Filten köpte jag också på Rusta fast för 30 kr.



Ny hängmössa från Erikshjälpen för 15 kr.



Munkjacka 25 kr och shorts 40 kr från Erikshjälpen.



Tjingeling!



Outfit #2

Bytte kläder innan jag och mamma åkte iväg en sväng till Tomelilla för att handla lite på Bo Ohlsson och så hade vi tur för Erikshjälpen hade också öppet så fick med mig tre grejer därifrån. Får försökla komma ihåg och visa dem nån dag. Den här väskan köpte jag förresten här om helgen på loppis för en tia. Like!


Skor//Ebay
Jeans//Second hand
Tröja//H&M
Jacka//Nelly.com
Väska//Second hand
Hatt//H&M
Skärp//Second hand



So high, I can almost touch the sky

Ni anar inte hur mycket jag gillar mina nya skor! Jag själv fattar inte hur mycket man kan älska ett par skor. Galet. Jag tar på mig dem och speglar mig, sätter mig i soffan ett tag innan jag går och speglar mig igen. Stryker dem. Ser på dem. Älskar dem. Löjligt, jag vet. Men sant. Jag går omkring med dem inomhus. Det är en härlig känsla hörrni.



Skor//Ebay
Shorts//Second hand, gjort själv
Skärp//Second hand
Jacka//Nelly
Mössa//Second hand



NASTY GAL



Det finns inte någon hemsida som bjuder på så snygga kläder och inspirationsbilder som Nasty gal! Allt är bara så rätt. Fullträff! Först och främst så är kläderna och SKORNA de säljer helgrymma men sen sättet de skapar olika outfits. Dom är så duktiga på att få en köpsugen och vilja ha vartenda plagg de säljer. Ni bara måste spana in deras lookbooks på facebook!



My dreamshoes are here!

Andas in, andas ut.. Andas in, andas ut.. Mina älskade älskade skor kom idag, MINA! Ni minns kanske att jag skrev att jag köpt ett par skor på ebay? Well, det var de här platåskorna. De sitter perfekt på mina fötter, som om dom skapat dem för att de ska sitta på mina fötter. I'm in heaven <3


Från Ebay.

Och en liten påminnelse, ni får gärna låna bilder från min blogg MEN bara om ni länkar hit till mig.



Trendspaning - Blommigt under 500 kr

En het trend just nu är den blommiga trenden! Jag Ä.L.S.K.A.R den trenden för den känns fräsch, livfull och färgglad, jag diggar den! Tyvärr verkar inte butikerna lika entusiastiska för det finns knappt något snyggt blommigt plagg att finna i butikerna (nu snackar jag nätbutikerna) till budgetpris. Jag hoppas att butikerna tar sig i kragen och ger oss blomgalningar ett snyggt och bra utbud, jag hoppas på H&M och Gina tricot då de har de bästa priserna. Jag har gjort mitt bästa och samlat ihop några plagg som funkar, skjortan är nog den jag gillar mest för den har såna härliga färger! Och just de, den blommiga klänningen kommer inte från Lindex som jag har råkat skriva utan den är från Nelly.com.



Och här visar jag er hur jag skulle matcha den här snygga tröjan till sommaren. Update! Vad är det för fel på mig, ser att jag även här har gjort ett fel, tröjan kommer från Nelly.com, inte Gina tricot!



Vad tycker ni om denna trend?



Kärlek till ER!

Jag tror verkligen inte att ni förstår hur glad och lycklig jag blir av så måna av era kommentarer. Vissa gör så att jag blir varm enda in till hjärtat. TACK för att ni läser min blogg, TACK för att ni lägger ner tid för att kommentera och TACK för att ni finns. Ni är underbara!





Och när vi ändå är i gång med att prata om er så undrar jag om ni är nöjda med bloggen som den är nu? Jag bloggar ju främst om grejer som JAG vill men jag vill ju även att NI ska gilla det som publiceras här. Så har ni någon synpunkt på något? Positivt som negativt.



Produkter ansikte/hår/kropp

Fick den här kommentaren som jag tänkte svara på; Vad långt hår du har! Kan du inte göra ett inlägg hur du/använder/produkter i hår/ansikte o.s.v det vore trevligt.
När det kommer till ansiktet så rengör jag det noggrant på kvällen med en rengöringsgel från Oliv Face och ibland även på morgonen. Sedan så smörjer jag in ansiktet morgon med en dagkräm från Oliv Face och på kvällen med en nattkräm från samma märke. Sedan så använder jag en peeling i ansiktet ca 1 gång i veckan för att skrubba bort död hud och smuts.

När det kommer till mitt hår är jag inte lika försiktig och noggrann. Om ni såg hur mina toppar ser ut nu skulle ni svimma, varenda topp är kluven. Kan ju dock bero på att jag inte klippt mig på 1-2 år, måste be mamma klippa mig snarast. I alla fall, jag klipper mig inte ofta utan bara när jag verkligen behöver och då är det mamma som klipper (hon har jobbat som frisör). Jag använder inte något speciellt schampo eller balsam utan tar bara det som står framme för stunden. Jag duschar håret ungefär var tredje dag, duschar man det för ofta blir det väldigt torrt. Ca 1 gång i månaden (eller då jag kommer ihåg) använder jag dessutom en hårinpackning som heter Garnier Fructis Color resist.

Jag låter alltid håret lufftorka och när det har torkat någorlunda brukar jag ha i en smoothing lotion från Schwarzkopf som heter got2b smooth'n chic. För det första så luktar den himmelskt och för det andra så är det världens bästa produkt för oss som har självlockigt hår. Jag tar lite i handflatan som jag sedan "trycker" i håret underifrån och upp och då kommer lockarna på en gång. Brukar även ta i den här produkten på morgonen. Om ni vill prova den så finns den att beställa här, men om du går in på hemsidan via den här länken så får man fri frakt, välj shopping4net. Förutom det så brukar jag ha i hårspay från wella, extra strong hold. Och just de, jag brostar bara håret innan och just efter jag ska/har duscha/duschat.

När det kommer till kroppen så använder jag en bodylotion från Naomi Campbell som heter Seductive Elixir, en handkräm från love+toast med doften honey coconut som luktar helt gudomligt!! Parfymen jag använder heter Flowerparty, bra för oss som vill lukta super gott men inte för starkt.

Det är dessa produkter jag använder för stunden. Och om jag ska ge några små men ganska självklara tips är det att var noga med att tvätta ansiktet, speciellt om du använder smink! Duscha inte håret för ofta för då torkar det ut. Använd ansiktspeeling och hårinpackning ca 1 gång i veckan. Och om du använder plattång/locktång/hårtork så använd värmeskydd för håret så det inte slits allt för mycket!!!



All in - Second hand

Hej. Idag har jag, mamma och Liam varit i Ystad en sväng. Det var så himla skönt att komma hemifrån ett tag och se lite folk, få lite luft och som jag sa, komma hemifrån ett tag. Köpte lite smågrejer, dock inga kläder men jag är lika glad ändå. Så här ser jag ut idag.



Allt jag har på mig är köpt Second hand!



Läsarstilen #63

Idag så är det 17-åriga Ester som visar sin outfit här på bloggen. Hon och hennes vän Sofia driver bloggen lovewillgetyouhigh.devote.se tillsammans.


Linne- Bik Bok
Jeans- gina tricot
Halsband- Gina Tricot


Ester och Sofia säger: "Vi är två tjejer som driver en modeblogg och älskar allt vad mode handlar om. I vår blogg tipsar vi om en del saker (både om bland annat accessoarer, kläder ("nuets kollektion", samt hårprodukter, visar outfits och skriver om vår vardag bland annat. Vi båda är 17 år och går handelsprogrammet i Lidköping. Vi har inte någon speciell person som vi inspireras av men Vanessa Anne Hudgens är så himla fin och hennes kläder är helt bedårande!"

Den där toppen tycker jag var riktigt snygg, både formen, att den är transparent och så den blå färgen! Snyggt matchat till helsvarta kläder så toppen får stå i centrum. Sen så är jag väldigt förtjust i överdelar som är instoppad i brallorna så hon träffade mitt i prick. Jag kan inte mer än gilla den här outfiten!



Vill du också synas med din outfit på min blogg? Läs hur du gör HÄR!

OBS!! I och med att jag inte har tillgång till min mejl längre ([email protected]) så har jag inte tillgång till alla som skickat in outfits till Läsarstilen. Det känns hur tråkigt som helst för jag hade så många snygga outfits att visa er. Så till alla er som inte fått sin outfit publicerad på min blogg än; Skicka in mejlet igen fast till min nya mejladress [email protected].



Jag ska skärpa mig!

Dessa tre skärp i några av sommarens hetaste färger fick jag också med mig hem från loppisen. Tror det kan bli grymt till mina vita jeans eller till de vita jeansshortsen jag ska göra. Jag betalade 5 kr styck för dem. Är det något man ska köpa second hand så är det skärp, de är alltid mycket billigare än i butik och dessutom hittar man förhoppningsvis flera som inte går att få tag på i butik så man blir ensam om dem.




Lite nytt - Loppis

Var ju som sagt på loppis tidigare idag där jag hittade en del så jag tänkte visa upp lite av grejerna. Jag köpte dessa två hyllor för 150 kr (75 kr styck), tycker de blev mycket bättre i mitt rum än skoställen jag hade innan. Jag köpte även bokstället som ni ser på en av hyllorna för 5 kr och halsbandställningen för 10 kr. De andra två smyckehållarna (de på en tegelsten) har jag gjort själv för något år sedan, gillar dem så mycket just för att de är personliga. Väskan som hänger på bysten är ännu ett fynd från dagen men ni ska få bättre bild på den sen tillsammans med en annan väska som jag också köpte. Ni anar inte hur kul jag tycker det är att loppisarna har börjat om lite smått igen, längtar till sommaren då det är loppis flera gånger i veckan. Och just de, bokhyllorna jag köpte funderar jag på att göra om, vill dekorera dem med tidningsutklipp, decoupage. Vad tror ni om det?




Simple

Tjenis! Var uppe med tuppen idag, eller kanske inte så tidigt men jag klev upp betydligt tidigare än vanligt för jag och mamma skulle på loppis! Som vanligt (åh älskar alla loppisar här) hittade jag en del grejer, bl.a ett par stora vita jeans som ska bli jeansshorts. Men ni får vänta ett tag innan jag visar kläderna för de ska tvättas först! Drog bara på mig några bekväma kläder idag och då blev det så här.


Skor//Second hand 20 kr
Jeans//Gina tricot 199 kr
Tröja//
Second hand 25 kr
Skinnjacka//
Second hand 300 kr
Skinnvantar//
Second hand 10 kr



snöVIT

När jag ändå är inne på det här med trender tänkte jag att jag lika gärna kan fortsätta med det. Den här gången snackar vi om den vita trenden. Vitt i olika nyanser och i olika material, kaka på kaka utan att det blir för mycket. Naturligt. Vitt. Själv har jag inte så super mycket vita kläder, införskaffade mig ju i och för sig ett par vita snortighta jeans för några veckor sedan som jag verkligen gillar. Skulle vilja ha ett par höga jeansshorts i vitt, får leta gamla jeans på loppisar! Har samlat ihop en del vita plagg som jag gillar och allt går på under 500-lappen, så som jag vill ha det ;)



Och så bjussar jag på vit inspiration!


Bildkällor; här, här, här, här, här, här, här, här.



Mjukisshorts

Som jag skrev förut så har jag beställt hem dessa knälånga mjukisbrallor från H&M. Jag tycker dock att de är ganska fula som de är därför ska jag göra om dem! Om ni kikar på mina inspirationsbilder så görstår ni nog, jag ska klippa av dem en bit och sedan vika upp nederkanten. Tror det kan bli riktigt bra och snyggt, lär passa till sommarens sportiga mode också. Brallorna finns i flera olika färger t.ex turkos och röd men jag kände att de grå passar mig bäst och lär bli mest använda så det fick bli grå för min del.




H&M is the shit!

I vanlig ordning kikade jag in på H&M's hemsida för att se gårdagens nyheter och i vanlig ordning blir jag inte besviken. Denna gång blev jag så nöjd att det fick bli en beställning! Tycker dock det är lite knepigt det där med storlekar.. T.ex tröjan uppe till vänster. Som tröjan sitter på modellen vill jag att den ska sitta på mig, lite lös men att mudden är ganska tajt. Eftersom jag har en ganska smal midja tror jag att mudden på en 36a skulle vara stor men väljer jag då en 34a kanske det inte bara är mudden som sitter tajt?! Hoppas den passar och sitter som jag vill i alla fall, hatar att hålla på med byten och så. Och den rosa klänningen, I'm in lööööve! Så snygg till sommaren! Och de korta mjukisbrallorna är inte direkt snygga som de är utan jag har tänkt ge dem en omgång, men det kommer i ett annat inlägg.





Bra rea hos nelly.com

Kan inte sluta titta in på nellys rea.. Blir ingen ny beställning för mig men nån av er kanske blir sugna? Jag är så kär i de färgade pumpsen, vill ha de alla tre men helst de blå, såååå fina!




Leopard

Här har ni fler och bättre bilder på min outfit från idag. Den här mössan köpte jag på Gina tricot för flera år sedan men har satt på nitarna själv, men ser nu på bilderna att en nit är sne, får fixa till det! Nu ska jag och brorsan se på One Tree Hill, har fått honom att gilla det, hihi.




Klackar//Second hand, tradera.se
Skinnbyxor//Second hand, seconds.se
Skärp//Second hand, loppis
Tröja//Second hand, myrorna
Mössa//Gina tricot (satt på nitar själv)



En liten titt

Jag ska iväg en sväng nu så jag hinner inte ladda upp alla bilder utan börjar med två stycken, resten kommer senare idag.




Pleated leather skirt

Var inne och kikade på nellys rea och fann den här skinnkjolen och blev lite kär. Tänk så fint nu till sommaren med en slapp vit t-shirt, hatt och ett par snygga skor. Annars som tjejen nere till höger om man vill bära den redan nu då bara ben inte är tillåtet. Har samlat ihop lite olika inspirationsbilder för att ge exempel på hur man snyggt kan bära den här kjolen.


Kollage av mig.



En färgsprakande vår för 500-lappen

I vår och till sommaren kan jag lova att det kommer bli färgglatt och jag älskar det! Ni har säkert märkt att jag redan nu har börjat fuska in färg, inbillar mig att det är vår. Eller egentligen handlar det bara om att jag vill vara färgglad, synas i vackra färger. Den här trenden passar nog många för man kan själv välja hur långt man vill gå. ALLA färger fungerar, pasteller, starka, svaga, smutsiga, neon osv. Vill du vara mer diskret välj då en ljus och pastellig färg på plagget. Vill du synas mer? Ja men välj och vraka bland alla starka färger. Vill du synas extra mycket? NEON! I stora mängder. Eller colorblocking. Här har jag samlat ihop massor av färgsprakande plagg för under 500-lappen. Välj och vraka, inspireras och dröm dig bort.




Här är ett exempel på hur du kan klä dig riktigt färgstarkt men ändå var grymt snygg utan att det blir för mycket.



Vill du vara lite mer diskret skulle jag satsa på ett färgglatt plagg och tona ner det med fäger som svart och vitt.




Vad tycker ni om denna trend?!



Outfits

Det ser ut som jag varit glad de senaste dagarna, haha. Här är i alla fall mina senaste outfits så jag undrar om ni gillar någon lite extra?



Själv gillar jag mest nummer 2 och 5.



Hearts

Alla hjärtans dag idag, inte någon "högtid" som vi här hemma firar direkt. Kan dock vara mysigt med lite extra god mat eller så. Eller bara tänka lite extra på alla fina man har omkring sig. Det tycker jag är syftet med den här dagen. Här kommer i alla fall min outfit! Och just de, hämtade ut världens bästa bok idag, en Marilyn Monroe bok. Jag har varit och klämt och kikat i boken i butik jag vet inte hur många gånger och drömmer mig bort bland alla vackra bilder så för ett par dagar sedan var jag bara tvungen att beställa den (HÄR). Alla bilder är stora (de flesta är i A4 format) och det är hur många bilder som helst men det som är roligast är att de flesta är bilder man aldrig tidigare sett. Så tips tips tips om ni gillar Marilyn.


Klackar//Second hand, tradera.se 595 kr
Rosa tjocktröja//
Second hand, butik i Simrishamn 40 kr
Skinnjacka//
Second hand, tradera.se 98 kr
Vantar//
Second hand, loppis 20 kr
Mössa//
Second hand, loppis 10 kr
Guldbyxor//H&M 299 kr



Svarta klackskor säljes

Här har ni klackarna som jag pratat lite om. Jag köpte dem på tradera men tyvärr(!!!!!!!) var de för små för mig så jag har i min tur valt att lägga ut dem på tradera. De är apsnygga och jag tror att de är i storlek 36 för jag själv har storlek 37 och de var som sagt för små för mig (mått osv står i annonsen). De är tillverkade i England och under skon står det 3 som jag förmodar är storleken. Om ni vill se fler bilder och ha mer info om skorna kika in på auktionen HÄR!




I can feel that spring is on it's way to rescue me

Hej igen! Jag såg precis att The Walking Dead har börjat om igen, kul! Hämtade ut mitt paket från Nelly.com idag som innehöll de här klackarna plus ett par rosa vida byxor. Byxorna var super fina men ganska långa byxben än om jag har höga klackar på mig, funderar på byta till en storlek mindre för att kunna ha dem högre i midjan och få dem lite kortare men å andra sidan gillar jag att de satt rätt lågt i midjan också. Måste nog prova dem nån gång till innan jag bestämmer mig. Och skorna är jag himla nöjd med, de är dock väldigt höga och lite svåra att gå i eftersom det inte är någon platå. Snygga var de också, snyggare än jag trodde.






Klackar//Nelly.com 99 kr
Byxor//Gina tricot 100 kr

Skjorta//Second hand, loppis 10 kr
Kragsmycke//Second hand, loppis 10 kr
Hatt//H&M 99 kr
Skinnjacka//Second hand, loppis 300 kr



Once again



Åh, denna morgon kunde inte börja så mycket bättre! Gick in på minoutfit.se och fick se att jag ännu en gång är en av Elin Kling's favoriter. Inte illa!



Sportigt värre!

Ingen kan väl ha undgått att en av vårens och sommarens hetaste trender är sportinfluerade plagg! Jag har suttit och kikat egenom många nätbutiker och kan helt klart konstatera att H&M vinner då det kommer till utbud och pris. Själv gillar jag den här trenden och man behöver ju inte se super sportig ut utan man kan ju använda ett sportigt plagg och sedan matcha det som man vill. Jag har samlat ihop lite sportkläder som jag gillar och tänkte tipsa om. Skinnkepan är ju på väg hem till mig redan men de gula shortsen tycker jag ser ritkigt bra och spännande ut, kanske får bli ett köp?!






Här har jag valt lite andra sportigare plagg och satt ihop till en snygg outift som jag helt klart skulle bära (då det blir lite varmare ute). Är lite sur över att jag så här i efterhand har insett att jag verkligen skulle vilja ha de vita skorna för nu är de naturligtvis slutsålda, huh!





Kommer ni satsa på den här trenden?



New leatherpants

Tjena! Sitter just nu och glor på "I used to be fat" på MTV, ganska bra faktiskt. Gick ut en snabbis också medan det inte snöade och mamma fick fota min outfit. Det här är skinnbyxorna som jag visade er innan jul (inte bilder på mig) men det har varit en del strul så istället för att få dem innan jul så fick jag dem i fredags. Lång väntan, jag vet men jag gillar dem skarpt så jag är ändå glad att jag inte begärde pengarna tillbaka.




Klackar//Second hand, tradera.se
Skinnbyxor//Second hand, seconds.se
Skärp//
Second hand, loppis
Tröja//
Second hand, second hand butiken i Simrishamn
Jacka//Nelly.com
Vantar//
Second hand, loppis
Hatt//H&M
Väska//
Second hand, loppis



För jag är lycklig tralalalala lala lalala la

Åh, just nu klappar mitt hjärta lite snabbare än vanligt, av glädje och nervositet. Som jag skrev i mitt förra inlägg hade jag hittat ett par skor på ebay men var lite osäker för att det var just ebay, har ingen erfarenhet av den sidan. Men efter att ha läst på olika sidor om tullavgift, moms, ebay osv så bestämde jag mig tillslut för att slå till, så jag registrerade mig på ebay och skaffade mig ett paypalkonto. Jag är skitglad just nu för att jag verkligen gjorde det men ändå lite nervös, jag hoppas att de hittar hem till mig. Dock så kommer det ta ett par veckor innan jag får dem men de är värda att vänta på. Det självklara hade varit att visa en bild på skorna för er nu i det här inlägget MEN jag har valt att inte göra det för jag vill överraska er :) Jag kommer sova bra i natt.



EBAY

Hej! Jag har hittat ett par skor på ebay som jag vill vill vill ha! MEN det är som sagt ebay och jag har ingen erfarenhet av det och vänder mig därför till er. Har ni handlat från ebay? Hur fungerade det, allt med betalning, kontakt, frakt osv? Och sedan undrar lite över det här med tull, hur räknar man ut den avgiften? Help me, please :)



In my wide pants

Det som är roligt med att ha mycket kläder (förutom att man har mycket att välja bland) är att man ibland hinner glömma bort plagg som man har så när man finner dem igen så är de som "nya" än om de egentligen redan fanns i garderoben. Dessa byxor är ett sådant fynd, jag köpte dem på en loppis för flera månader sedan för 20 kr tror jag. På bilderna har jag dock bara vikt upp nederkanten men den måste egentligen fållas, får se när jag orkar ta tag i det, brukar vara en sån där grej jag skuter upp gång på gång. Och ja jag vet, jag ser väldigt drogad ut på andra bilden men ni kan ju försöka bortse från de :P



Klackar//Second hand, loppis 50 kr
Byxor//Second hand, loppis 20 kr
T-shirt//Lindex 50 kr
Hoodie//Second hand, loppis 10 kr
Skinnjacka// Second hand, loppis 300 kr
Hatt//H&M 99 kr



I'm going black!




Efter att ha velat hit och dit i flera dagar nu så bestämde jag mig till sist för att göra en beställning! Och jag köpte ju ett par skitsnygga platåpumps på tradera för ett par dagar sedan som tyvärr visade sig vara för små (ska snart lägga ut dem till försäljning) så det fick bli dessa från nelly istället. Alla modeintresserade vet ju om att kepsen är ett modemåste till våren och sommaren. I vanliga fall hatar jag trender just för att alla klär sig så himla likt och har likadana kläder som är "inne" för stunden men som med en del trender kan jag bara inte stå emot så det fick bli en keps för mig med. Jag funderar dock på att kanske pimpa den så den inte ser ut som alla andras, kanske sätta på en del nitar eller svart spets eller något annat kreativt. Får se helt enkelt.



Naglar

Jag har nästan alltid målade naglar, inte alltid för att jag tycker det är snyggast så utan ibland bara för att jag vill att mina naglar ska växa. Utan nagellack blir mina naglar så himla svaga och går sönder och av hela tiden därför ser jag till att alltid ha på ett lack så att de växer. Tyvärr så blir det jämt så att de växer till bra längd enligt mig och då går de av en efter en så det bara är att klippa av resten och börja om. Men det är ju bara naglar vi snackar om så det är inte hela världen! Idag bytte jag nagellack och provade två nyinköpta och så här blev det. Så här i efterhand tycker jag inte att det gröna är speciellt snyggt utan jag skulle istället tagit en svart eller kanske vit färg men nu får det vara så här tills det skavs bort en del och det är dags för ett nytt lack.




Me and our neighbor's cat

Hörrni, idag blåser det som attan ute så vi tog outfitbilderna just utanför dörren för att slippa gå en längre bit i det här vädret. Vi hann bara ta någon bild innan grannkatten kom på besök och ville kela, han sprang fram och tillbaka mellan mig och mamma och det går ju inte att låta bli att mysa lite. Älskar ju katter så himla mycket. Så här ser förresten skinnvästen ut på, det är ju den gamla skinnjackan som jag klippte av ärmarna på. Och dessa blommiga jeansleggings landade i brevlådan igår och jag är så förbannat nöjd, det är så mycket snyggare och sitter så mycket snyggare än vad jag ens hade kunnat hoppats på.


Klackar//Second hand, tradera.se
Leggings//Second hand, tradera.se
Skinnväst//Second hand, gjort själv
Hood//H&M



Orange and blue

Idag när jag gick ut för att fota så var det betydligt varmare än vad det varit de senaste dagarna så det gillar jag, än om jag inte är ute på vintern. Haha. Annars har jag inte direkt något nytt att dela med mig av utan allt rullar på som vanligt! Nu ska jag se nya avsnittet av 90210.



Skor//Nelly.com
Byxor//Second hand
Skärp//Second hand
Tröja//Lindex
Kavaj//Second hand
Hatt//H&M



Helrosa!

Ännu en dag som jag väljer att vara väldigt färgglad. Ni anar inte hur glad jag är för att kavajen är i nästan exakt samma rosa färg som byxorna, man vet ju aldrig när man beställer från internet och bara har sett bilder, men det blev perfekt! Väskan gillar jag också, när jag gjorde beställningen och betalade försvann väskan från beställningen så jag antog att den tog slut men jag fick hem den ändå som tur var.


Skor//Nelly.com 135 kr
Byxor//Gina tricot 49 kr
Linne//H&M 50 kr
Kavaj//H&M 129 kr
Hatt//H&M 99 kr
Väska//Nelly.com 49 kr



Naglar

Igår så var jag på Bo Ohlsson och där köpte jag lite smågrejer, bland annat flera nagellack. De hade rea så då fick jag en förpackning med nagellack för att måla fransk manikyr, ett ljusrosa-, ett vitt- och ett topplack för 10 kr. Helt klart värt det med tanke på att nagellacken var väldigt stora så det kommer räcka länge! Jag provade att måla fransk manikyr på mig själv för första gången och det gick väl okej. Tittar man riktigt noga är det inte perfekt men en bit ifrån ser det bra och fräscht ut!




Fem outfits

Här har ni mina senaste outfits och då undrar jag ju om det är någon ni gillar lite extra?



Själv gillar jag mest nummer fem..



Inspired

Brrr... Ni ska bara veta vad det blåste nere vid havet när vi tog bilderna, jag föll nästan framlänges för att det nästan inte gick att stå emot vinden. Och vet ni vad?! Jag har fått höra att i samhället där de flesta av mina släktingar bor och där jag var över jul visade tempen -46,4 grader idag, fattar ni, MINUS 46,4 grader kallt!!!! Jag har som mest varit i minus 33 grader och det tyckte jag var hemskt. Haha. Det är faktiskt helt ofattbart om ni frågar mig!



Skor//Second hand
Strumpbyxor//Lindex

Klänning//Second hand
Keps//KappAhl
Vantar//
Second hand
Väska//
Second hand



H&M

Alltaå WOW vad jag älskar H&M's nyheter och deras bilder + styling! Underbart snyggt!! Jag älskar att det känns coolt, sportigt och väldigt inne och de starka neon färgerna. Jag skulle nog vilja ha allt men mest linnet från bild 1, den svarta skinnkepsen från bild 2, linnet från bild 3 och klänningen, halsbandet och de översta skorna från bild 4. Det mesta med andra ord.




Skinnväst



Jag har i flera år nu velat ha en skinnväst men har alltid tyckt att de varit för dyra, både i butik och second hand så det har aldrig blivit något köp. Men igår så kom jag på att jag hade en skinnjacka som jag aldrig använde för att jag tyckte ärmarna var lite stora, så jag valde helt enkelt att klippa av ärmarna. Vips så hade jag en skinnväst för ca 60 kr (som jag köpte jackan för). Jag är riktigt nöjd med mitt klipp!



Factory girl

Jag tror att jag har skrivit om den här filmen förut men jag kan inte låta bli att ta upp den igen. Factory girl handlar om Edie Sedgwick som kommer till New York på 60-talet och börjar umgås med Andy Warhol på The factory. Hon blir snabbt en stjärna och en it-girl men hon kan inte riktigt hantera det utan börjar med droger som snabbt förändrar henne. Den handlar alltså om Edies liv i New York som innehåller mode, droger, sex och kändisskap. Filmen är ganska tragiskt men bra, men anledningen till varför jag ser den är mest KLÄDERNA! Det är helt sjukt vad snyggt dom har stylat Sienna Miller som Edie, vartenda ombyte är klockrent! Jag skulle verkligen inte tacka nej till den garderoben, kolla bara bilderna nedan som är från filmen.


Kollaget har jag gjort men bilderna har jag lånat härifrån och härifrån.

Så om ni gillar modet på bilderna ovan och lite tragiska filmer så är det ett måste att se Factory girl!




Flagginspirerade tröjor

Jag fick massor av fina kommentarer av er för min flagginspirerade tröja jag köpte på second hand butiken här i Simrishamn (ursprungligen från Gant om jag inte minns helt galet) så jag tänkte tipsa er om några flagginspirerade tröjor. Personligen tycker jag att den från Nelly.com är finare än dem från Gina tricot så om jag skulle köpa nån av dem skulle det bli den.




Andra februari

Tjabba tjena hallå! Jag hittade den här paljettkjolen längst ner och längst bak i en av mina garderober för någon vecka sedan så jag kände att det var dags att använda den. Om jag inte minns galet köpte jag den på en loppis för några somrar sedan för 5 eller 10 kr. Och just de, hämtade ut ett paket idag med ett par nya skor jag köpt på tradera och de var hur snygga som helst men för små!! Åh vad sur jag blev. I annonsen stod det att de var i stl 37 men de var de absolut inte utan de var nog i 36 så de kommer jag måsta sälja. Jag kommer säkert hojta till här när det är dags.



Stövlar//Second hand
Kjol//Second hand
Tröja//H&M
Jacka//Nelly.com
Hatt//H&M



Första februari

Hej. Igår så såg jag och bröderna på filmen "I rymden finns inga känslor" med Bill Skarsgård och Cecilia Forss, och åt massor av godis och snacks. Jag såg filmen för första gången uppe i Umeå efter nyår men gillade den skarpt så jag såg den igen igår. Jag måste verkligen tipsa er om den filmen om ni inte redan sett den, vi satt och skrattade hur mycket som helst, den är som så charmig och skön. Och en annan film jag måste tipsa om är "Changeling" med Angelina Jolie! Den är ganska lång men så sevärd, är nog en av de bästa filmer jag sett och väldigt gripande. Och en sista när jag ändå är i gång, "Hur många lingon finns det i världen", bra den med!. Har ni någon bra film och tipsa mig om?!


Kängor//Second hand 50 kr
Jeans//Cubus 149 kr
Tröja//H&M 199 kr
Kofta//H&M 79 kr
Skinnjacka//Second hand 300 kr
Hatt//H&M 99 kr
Väska//Second hand 15 kr

Idag var jag hos syster tandläkare för första gången på två år och för första gången då det kostar för mig. Jag var ganska nervös, inte inför besöket utan för hur dyrt det skulle bli. Det var en undersökning och så tog hon bort lite tandsten så det gick på 605 kr. MEN man får ju tydligen någon rabatt, 300 kr per år och eftersom jag inte varit där på 2 år hade jag två såna rabatter att utnyttja så det kostade mig endast 5 kr, pjuh! Blev ganska lättad när jag fick höra det. Och ännu mer lättad blev jag då jag fick höra att jag inte hade något hål som behövde lagas så nu dröjer det över ett år till nästa besök igen, lika bra det.