Är någon av mina läsare en ängel?




Som ni vet blev det väldigt mycket strul när jag beställde från H&M, de gjorde fel och nu får jag inte min svarta keps i skinnimitation för att dom klantade till det. Jag undrar om dessa kepsar går att köpa i butik? Och om de gör det, finns dem kvar? Och om så är fallet har jag en sista fråga till er.. Jag undrar om någon av er skulle vara super snäll och köpa den svarta och den neongula till mig (betalar självklart för dem + frakt)?! Jag skulle bli överlycklig om någon av er skulle kunna göra det här för mig. Om ni kan det så mejla mig så snackar vi mer där; [email protected]

UPDATE; Ett stort tack till er som erbjudit sig att hjälpa mig, men det visade sig att min vän Therese i Göteborg precis skulle in till stan och att båda kepsarna fanns, så hon har nu köpt dem till mig. Tack min ängel ;)



Kommentarer

När jag va på H&M i torsdags så fanns det massa kvar. Tyvärr kan jag inte köpa åt dig eftersom jag inte kommer åka till en H&M på ett bra tag :/ Men tror inte de ska vara några problem att få tag på i butik.

SVAR: Det har hänt mig någon gång också, att människor lånar bilder utan att länka, riktigt irriterande, så jag gör det alltid när jag lånar bilder!



Jag brukar mest ha problem med tull och skit trots att jag trott att jag läst på ordentligt. Och sedan har det hänt att man får ett mail efteråt om att produkten är slut. Alla problem är ju, som du säger, extra irriterande när man verkligen vill ha sakerna!

Hej min vän. Ska höra av mig på telefon nån dag snart men tänkte lämna en kommentar så länge bara. Fanns gott om den svarta på H&M i stan här förra veckan, vet inte om den neongula fanns men jag skulle kunna kolla typ snart om den finns. Alltså åka in till stan om typ 10 min eller så haha. Om dem finns så kan jag ju köpa åt dig om du skulle vilja? =) Kramis!

I can look. I think they had the black one but not the neon. But we will see. On Monday I will go.

LOPPIS imorgon den 26 feb i järrestad kl 14.. missa inte ha ha ha.. jag ska så klart dit och se om man hittar några fynd..

Vilken bra blogg du har! har fått massa insperation:D



Var gärna med i våran fototävling där man kan vinnabildlänk i menyn i en hel månad och så kommer man att få synnas i minst ett inlägg! läs mer om tävlingen här: http://josefinoella.blogg.se/2012/february/fototavling-valfritt-tema.html#comment

Kram

» Gabbi

Sv: Vsg :)

NU saknar vi din veckan finaste outfit... vilken vi gillar bäst ha ha


Kom ihåg






Trackback