Pälsigt i gult

Här har ni min outfit från dagen som utlovat. När det är minus ute och samtidigt blåser får man se till att ha många lager kläder på sig för att inte frysa arslet av sig :P Men jag klarade mig.


Skor//Bo Ohlsson
Jeans//Lindex
Fuskpäls//Second hand
Halsduk//Lindex
Glajjor//Lindex
Skinnvantar//Second hand
Väska//Second handKommentarer

sv. nämen gud vad roligt! :)

vi har alltså samma intressen du och jag då :P

vad gör du nu för nåt då? textilhögskola eller nåt sånt kanske? :)

Åh vilken härlig outfit! Och framförallt, gud så härligt med gräsmatta! Det är något jag längtar efter! :)

sv. nää stackarn vad jobbigt! bra att du kämpar på. jag hoppas verkligen och önskar att du ska bli så bra som möjligt (så fort som möjligt)!! <3

för mig, ja ska gå ut gymnasiet (kommer hända massa roligt pådit-vägen, ska ha modevisning, resa till modemetropol osv.) :D sen efteråt ska jag förmodligen söka till någon textilhögskola antingen i borås, stockholm eller vem vet kanske utomlands. har inte rikigt bestämmt mig än :) men strävar iaf efter att bli kläddesigner och allra helst inom haute couture :)

är halsduken en såndär rund, hel..? om du fattar? x) haha :D

åh tusen tack, letat överallt i en timma :D nu ska jag kolla :D hihi!

Nu har jag sett :DJag tycker avsnittet var väldigt likt filmen Hangover (baksmällan) om du sett den, att dom blev fulla och inte kom ihåg saker och dom åkte till konstiga ställen där dom gjort knäppa saker, och att dom snodde en hund (i hangover snor dom en tiger) och så.Men jag tycker ändå det var bra :) men det känns så fel att peyton finns kvar men ändå inte. och att peyton och lucas inte kan komma för att deras barn är sjukt, då kan ju en komma ? man köper inte ursäkterna liksom, tycker dom bodde dött eller något, för man tänker hela tiden... undrar om peyton kommer, undrar om lucas kommer eftersom karaktärerna fortfarande lever, fast dom inte är med.Ser fram emot nästa avsnitt, vad tyckte du? :)

aa, ja söker alla jobb jag kan hitta! :) heheaa, på ett sett så kanske jag ska tillbaka dit, men då för studier, har spanat in att studera ett år på santa monica collage i Los Angeles,( http://www.blueberrysprak.nu/college/santamonica/ )

man får csn stöd och det finns riktigt bra ett åriga utbildningar :)tänkte åka som au pair först men har pratat med många som varit det och det är ett jävla slit, visst man har kanske en två dagar i månaden man faktiskt har kul med barnen, men de flesta jag pratat med har det tufft och när dom väl är lediga är dom helt slut och vilar typ bara. Så det känns inte så lockade längre.

» Ante

Såg ditt tidigare inlägg om din "tråkiga" vardag, och förstår dig helt. Finns inte mycket man kan göra här i Simrishamn, vilket jag vet som har stått ut i 19 år nu. Hamnade för övrigt på din sida av en slump (ja, jag är kille) men får säga att jag gillar din originella klädstil, passar dig mycket bra! Däremot kan väl en vacker tjej bära upp det mesta :)! Såg även att du har ryggbesvär, jag hoppas verkligen du får rätt på det, kan inte vara kul att behöva bli begränsad pga en sådan sak. Ta väl hand om dig! :)

Så jäkla snyggt!

Snyggt! Vad härligt med solglasögon, det känns osm evigheter sen man kunde ha det på sig!

Ante- Jo, fast det sitter inte så himla mycket i att jag bor i just Simrishamn utan det handlar mer om min ryggsituation för om jag hade haft en normal rygg hade jag mest troligt inte bott här då jag hade andra planer :) Men förstår vad du menar, det händer ju inte så mycket här, haha. Tack så mycket, jag hoppas också att jag blir bättre snart!

» Sara

Heihei! Jeg har dessverre ikke fått sendt den enda, men gjør det i morgen :) Da har jeg fri. Beklager forsinkelsen :)


Kom ihåg


Trackback