Rubber Duck - Shoes

Bildkälla 1 & 2.
 
Förra vintern bodde jag i princip i mina svarta tretorn kängor i skinn med ett par tjocksockar i, men i år vill jag ha fler par att välja bland. Här nere i södra Sverige behöver man ju inte alltid ett par "vinterskor" då det knappt blir vinter här vissa år (hoppas det blir så i år, hatar kyla, snö och is!!), men jag ska upp till norrland vid jul och kommer bli där i ca tre veckor och där är det ju alltid kallt på vintern. Där min farmor och farfar bor (och fler av mina släktingar) är det inte ovanligt med 25-32 minus (ibland ännu kallare) på vinern så jag känner väl inte direkt för att komma dit i mina svarta platåskor som är i tyg, haha. Så jag har letat lite på ebay och tradera men inte hittat något, jag vill inte ha ett par typiska vinterskor för jag vet att jag aldrig skulle använda dem.
 
Men så var jag inte på trendsales.se där jag fann skorna ni ser här ovan, ett par oanvända grå Rubber Duck: Combat Joggers. Bilden i annonsen var på ett par svarta så jag vet inte riktigt vilken variant av de grå jag får hem, men det spelar ingen roll. Allra helst hade jag nog velat ha ett par svarta men jag känner att jag inte vill betala flera hundra kr extra bara för att köpa ett par nya i "rätt" färg. Grått är ju fakiskt snyggt och går att matcha med många andra färger. Men för att bli lite mer säker så beställde jag två grå mössor från ebay som jag kan matcha till skorna ;) Funderar även på en grå hatt. Men vadå, jag måste ju känna mig bekväm, haha. Men jag tror i alla fall att de här bli de perfekta vinterskorna för mig, de är tillräckligt snygga för att ha på sig på stan men jag kan även ha dem när jag springer från bilen in till värmen i farmors hus :)
 
Det är konstigt det där.. Jag har ju bott i norrland (Umeå) tills jag var 19 år men jag kommer inte ihåg vad jag hade för skor då..? När jag var hos farmor och så hade jag alltid riktiga vinterskor med högt skaft som man kunde ha på skotern osv, men när jag var i Ume, i skoaln, på stan då? Jag hade kanske bara vanliga sneakers, var hellre snygg än varm.. Det låter faktiskt som mig :)



Kommentarer

dessa var faktiskt snygga vinterskor..hade samma problem som dig då jag flytta från österlen till oslo i norge..där jäklar blir det kallt och sinnes mycket snö..visste liksom inte vad jag skulle ha på fötterna ha ha ha..sen åkte vi ner över julen till Polen o damn den kylan där nere e ikke o leka med..så fick bli ett par mega luddna chock rosa grejor ha ha..coolt så men skulle aldrig gå i såna nu ha ha

ja jobbigt när man måste vänta på saker! :p

läckra!

» emma

sv. tack vad snäll du är :)

Åhh grymt snygga skor ju !!
För min del så blir det mina martens som gäller inför vintern :)
Tyvärr så är jag såpass bekväm med dem att jag ej vill ta av mig dem på sommaren, även om jag svettas i dem, haha!


Kom ihåg






Trackback