TTS Blog Awards

Hallå där. Känner mig fortfarande rätt knepig i kroppen, svettas ena sekunden sen fryser jag den andra och sen känns det som om någon sugit all energi från mig, antar att det är vaccinet så det lär gå över på någon dag. Dock bekymrar ryggen mig minst lika mycket och det kan jag inte säga går över på någon dag. MEN, nog om tråkigheter..

Var nyss inne på thetwilightsaga.se, den bästa Twiligtbloggen om du frågar mig där jag såg att jag är en utav de 10 nominerade till deras TTS Blog Awards, en rolig grej dom kommit på. Så vill ni förgylla min annars så tråkiga dag kan ni väl slänga in en röst på mig och ni känner att jag förtjänar det, gör det i så fall här (var dock noggrann att du kryssar i rätt alternativ för det går endast att rösta en gång per IPadress.)

Kul dessutom att dom valde min blogg då det var över 60 nominerade bloggar =)

Nu ska jag gå ner och äta lite mat om jag får i mig nånting sen läsa Sofis mode som mamma köpt åt mig. Hoppas ni mår bra fina läsare och ni ska veta hur mycket jag älskar att läsa er kommentarer, blir alltid på så bra humör då jag läser dom :)



Kommentarer

än så länge äre bara 2 som röstat, och en av dom är jag ;)

» Kinga

Hej! Jag ville meddela dig om att du är Nominerad i vårt Blog Awards, men du vet redan det! Vad roligt!:D Imorgon kommer det upp lite mer info om varje blogg under bilderna :D

Kramar Kinga

» A.C

görs?:D kollar på grey´s?:p

» Ullis

sv: tack så mycket, kanske en aning för mörkt bara!

ajdå det lät inte alls bra, någon speciell anledning eller håller du på att bli sjuk? :(

jag röstade på dig så fort jag såg att du va nominerad :D


Kom ihåg






Trackback