Dagens outfit 13.10.2009Skor köpta i Schweiz, byxor från H&M, tshirt köpt i Schweiz, jacka köpt i London, vantar och väska Second hand, halsduk (?).

Sedan har vi fått en katt på köpet då vi flyttade hit. De som bodde här innan får ständigt komma hit och hämta henne för direkt dom släpper ut henne eller då hon smiter kommer hon hit och då menar jag jämt. Hon heter Mimmi och är världens finaste och mysigaste katt, hon är riktigt kelig och direkt hon ser oss jamar (hur det nu stavas) hon sen sitter hon utanför köksfönstret då vi är i köket :P

Hade det inte varit för att både jag och Kevin är allergisk mot katter hade vi erbjudit oss att ta emot henne utan tvekan!! :)
Kommentarer

Vilken gullig katt

va fin katten va :D du med<3

btw, min lärare har inte svarat men jag hoppas att hon gör det imorn i alla fall så att man kan boka tåg så fort som möjligt =)

kram!

» Diana

Åh vilken fin katt :D Älskar katter :)

Du kollar väl på OTH? Eller hur var det? :) Iaf så i förra avsnittet på tv så var det en låt i början av programmet,vet du vilken de är? Har skrivit mer utförligt om när den spelas i programmet o så på bloggen :)Så om du vet så säg gärna :D

» milla

En sån sötnos!

Vad kul med en resa till Göteborg och alla goa gubbar där!! Spännande att ni aldrig hade träffats!

Kram


Kom ihåg


Trackback