Light pink




Klackar//Nelly.com
Byxor//Gina tricot
Topp//Gina tricot
Skinnjacka//Gina tricot
Solglasögon//Lindex
Smycken//Ebay



Some new stuff

Har fått hem lite smått och gott de senaste dagarna som jag tänkte ta och visa. Först ut har vi ett par ankle cuffs i guld, ser fram emot att få inviga dem.

En ring.


Några nya nagelringar.


Och sist men inte minst lite nya nitar.


Allt kommer från ebay.com



11 outfits

Nu var det ett tag sedan ni fick rösta bland mina outfits så jag har samlat ihop de senaste och undrar om ni har någon favorit?



Jag kan inte bestämma mig för en så mina favoriter är nummer 3, 4 och 10!



Promenix med brorsan!

Hej. Jag har precis kommit hem efter att ha varit ute och gått en mysig promenad med brorsan. Jag kan inte sluta skriva hur vackert det är utomhus just nu med alla blommor och träd och buskar, jag älskar det! Vi gick ner till havet en sväng och tog ett par bilder, tycker dessa blev härliga.




In my black leather shorts

Idag inviger jag de här snyga shortsen som jag köpte på tradera, älskar dem! I övrigt så blåser det typ storm utomhus men å andra sidan så är det 26 grader i skuggan och strålande sol på det så det är ändå varmt ocxh skönt ute, ska ta en promenad nu. Här kommer dagens outfit.



Skor//Ebay
Shorts//Second hand
Linne//Gina tricot
Solglasögon//Tradera
Smycken//Ebay



En cykeltur med Lilleman

Jag måste ju promenera ca 30 minuter per dag för att inte få alldeles för ont i ryggen men idag fuskade jag lite och gick en del och cyklade en del, var ju tvungen att premiärcykla med cykeln jag fick i födelsedagspresent. Liam följde med mig ut så vi cyklade ner till havet där vi promenerade omkring.



Här är jag och min nya snygga cykel, är så nöjd med den!



Min födelsedag del 2

När jag och mamma kom hem från vår promenad så handlade vi och gjorde i ordning mat och efterrätt, sedan åkte hela familjen på picknick. Vi åkte till Rörumsbackar och satte oss i som en dunge så vi hade sol hela tiden och det var helt vindstilla, det var så himla vacker omgivning.


Vi åt en super god pastasallad.


Lillebror <3


Till efterrätt hade vi en super stor och god fruktsallad som vi åt tillsammans med världens godaste cheesecake som vi bakat (äter av den just nu, mums!).


Sedan tog mamma ett gäng bilder på oss syskon.


Jag och mamma :)


Se vilken underbar utsikt vi hade där vi satt, speciellt när kvällssolen lyste över backarna.



Så där spenderade jag min födelsedag! Som jag skrev tidigare är det en av de bästa födelsedagar jag haft, det var så mysigt och harmoniskt, en perfekt dag!

Såg att någon undrade vad jag fick för presenter och jag fick pengar och en riktig damcykel så jag sitter rak i ryggen och så är den super bekväm och lätt att cykla med! Jag fick ju även den där vita toppen av min vän Sara. Av lillebror Kevin fick jag en myskväll som vi hade igår, vi såg på en film och så hade han köpt hem massssor med gott och efter filmen satt vi och pratade i ett par timmar, det var hur mysigt som helst! Och av lillebror Liam fick jag också mys, men vi ska cykla ner till hamnen nån dag då det är fint väder och köpa glass som vi sedan ska äta i en park som vi gillar att vara i, sedan ska vi ha en myskväll med något gott och en film :)



Min födelsedag del 1

Jag hann aldrig blogga om min födelsedag igår så det får bli idag istället. Jag hade som sagt en riktigt bra dag och vädret var verkligen på vår sida så vi var utomhus nästan hela dagen. Vid lunch åkte jag och mamma till en liten by i närheten där vi köpte varsin glass och satte oss i en park.

Jag köpte och smakade för första gången Ben & Jerry's glass, den var god men jag har ätit många andra glassar som är godare så så imponerad blev jag minsann inte.


Efter glassen så gick vi omkring i byn och spanade in massor av fina trädgårdar och blommor och så fotade vi lite (såklart).




På vägen hem var vi tvugna att stanna och ta några bilder på det här vackra rapsfältet med havet i bakgrunden!


Men när vi kom tillbaka till bilen så gick den inte att starta. Efter flera försök fick vi tillslut ringa styvpappa som fick komma och bogsera hem oss, haha.


I väntan på att Andreas skulle komma.


Så där såg början på dagen ut. Än om det blev lite strul med bilen så var det helt underbart, allt är så vackert nu så man går nästan och suckar hela tiden för man upptäcker nya vackra ställen och blommor. Del två kommer lite senare.



KLOR!

Dessa "klor" fick jag hem för några dagar sedan (från ebay), två i silver och två i guld. Tycker de är rätt så coola, speciellt till ett gäng ringar. Tror det blir super bra!





Pink pants

Så här har/ser jag ut idag;




Skor//Nelly.com
Byxor//H&M
Linne//Gina tricot
Solglasögon (NYA)//Tradera
Armband//Ebay och en studentpresent
Halsband//Ebay



Ute på promenad

Snacka om att lusten att gå ut och promenera kommer när värmen och solen är här! Jag och mamma började dagen med att gå på loppisen i Suckarnas gång, det var rätt så mycket folk där för att vara maj.



Efter loppisen gick vi en promenad i stan.


Det är så kul men framförallt fint att vissa rosor har slagit ut.



Det här blåregnet är fantastiskt!!



Här är det som jag köpte på loppisen. En tröja/kofta för 20 kr.


Och två armband för 10 kr styck.



Dagens outfit

Jag har haft typ världens finaste och bästa födelsedag! Det är så underbart hur mycket kärlek jag får från min familj, jag blir så rörd! Berättar mer om dagen imorgon tillsammans med massor av bilder men här har ni i alla fall dagens outfit.




Passar på att visa ryggen på det här linnet som är så djup och fin!

Skor//Ebay
Kjol//H&M
Linne//Gina tricot, nytt!
Skinnväst//Second hand
Solglasögon//Köpta på Lanzarote
Örhängen//Gjort själv



Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag...

..hurra hurra hurra! Idag blir jag 22 bast, tusan vad tiden går snabbt men jag försöker njuta så gott det går. Vi hörs mer under dagen :)




Tre nya

Tänkte visa tre nya grejer som fått flytta in hos mig :)

Först ut har vi de här skinnshortsen med en sportig känsla. När det släpptes för ca ett år sedan ville jag verkligen ha dem men fick inte tag i några på grund av att jag inte har Gina tricot i närheten. Men sedan fann jag dessa på tradera och vann dem för en billig slant, så nöjd.


Den här toppen hade jag på min önskelista och idag fick jag hem ett "mystiskt paket" från en okänd person. När jag öppnade det så låg den här toppen där i tillsammans med ett balsam och ett brev, det visade sig att min vän Sara ville gratta mig (fyller ju år imorgon). TACK Sara, blev jätte glad :D


Det här skärpet köpte jag idag på second hand butiken för en tia.



Flowers

Idag invigde jag min nya och fina klänning, ni anar inte hur nöjd jag är med den, åhh! Beställde den från ebay.com. Sedan är jag typ överlyckig att sommaren verkar vara här nu, jag mår så mycket bättre när det är soligt och varmt ute.



Skor//Nelly.com
Klänning//Ebay
Skinnjacka//Gina tricot
Solglasögon//Lindex
Halsband//Ebay
Klocka//Ebay
Armband//Ebay
Nagelringar//Ebay

Är bara tvungen att visa den här bilden också som jag tog när jag och mamma var i stan idag, så vackert!




Min nya skinnjacka

Igår fick jag äntligen hem min vita skinnjacka från Gina tricot och jag är så förbaskat nöjd! Jag älskar den och den sitter perfekt!

Hela min outfit dyker upp om ett litet tag.



Coola örhängen!

Kolla vilka balla örhängen (från ebay) jag fick hem med posten igår! Jag köpte ett i silver och ett i brons.




Bilder från Lund

Så ja, här kommer bilderna från min och mammas dag. Var som sagt på sjukhusbesök men det tog mindre än en timme så då gick vi en sväng på stan, käkade lunch, åt mjukglass och strosade omkring i ett koloniområde. Vi hade sån tur med vädret också, 26 grader i skuggan och strålande sol på det, det var fantastiskt, jag njöt varenda sekund!

Dessa fina gullregn fanns vid parkering på sjukhuset, fantastiska!


Vi satte oss på en uteservering på en liten innergård där vi åt lunch. Det var så skönt att sitta ute i bara linne och inte frysa minsta lilla, snarare tvärtom.


En vilopaus bland massor av goda frukter och grönsaker.


Sedan tog vi bilen till ett koloniområde där vi strosade omkring lite innan vi åkte hem. Jag älskar verkligen koloniområden, det är så söta hus och oftast riktigt vackra och inspirerande trädgårdar.


Både jag och mamma dog lite när vi fick syn på det här lilla huset på området, ett slott i miniatyr typ. Det coolaste jag sett!


På vägen hem var vi bara tvugna att stanna och ta dessa bilder. Det var så himla vackert med solen som sken på rapsfältet, det glittrande vattnet och så korna.



De var rätt så nyfikna på oss och kom bara närmare och närmare.


Tillslut var nästan alla kor samlade framför oss, haha.


Jag har haft en väldigt fin och bra dag, än om jag får ont som satan så är det värt det, jag måste komma ut ur huset och få leva lite jag med :)



All black

Idag har jag och mamma som sagt varit i Lund. Var på smärtkliniken och träffade en sköterska, vi pratade lite om min nya medicin och så provade vi ut en tens som jag ska ge ett nytt försök. Lite bilder från dagen kommer sen men tills dess får ni min outfit.




Skor//Ebay.com
Kjol//Ebay.com
Linne//Gina tricot
Skinnväst//Tradera
Glajjor//Lindex
Klocka//
Ebay.com
Kloarmband//
Ebay.com



En mysig promenad

Tidigare idag så gick jag, mamma och lillebror på en promenad, tog lite bilder och njöt av solen. Det började med att jag hade skinnjacka på mig men den fick ryka ganska snabbt och efter ett tag var det bara att ta av tröjan också till linnet jag hade under. Helt sjukt vad varmt det var, vi gick omkring och svettades och ville ha vatten, haha.

Dessa rosa träd är så underbara, vill inte att de ska blomma ut.


Kastar massor av blomblad som ramlat ner.


Fina lillebror! <3 Och snacka om att jag är avundsjuk på alla hans snygga fräknar!! Jag älskar fräknar och blir själv rätt så fräkning på sommaren men han har ändå så många fler och synligare, vill ha!



Fick ta denna bild på mamma men som vanligt försöker hon gömma sig så gott det går, hon är inget fan av kameror ;)


Liam la sig under ett träd i skuggen för att kyla sig.


Så härligt att det äntligen är försommar!

Imorgon ska jag till Lund igen pga det här med min nya behandling på deras smärtklinik. Ser ut som det blir riktigt fint väder (hoppas) så vi stannar nog där ett tag, det är så mysigt i Lund!
Nu ska jag lägga mig och sova, är riktigt trött. God natt!



Släp



Skor//Tradera.se
Jeans//Second hand
Linne//H&M
Örhängen//Gjort själv
Klocka//Ebay
Armband//Ebay
Solglasögon//H&M



Tips på studentpresenter

Fick förfrågan om jag kunde ge lite tips på studentpresenter, tyckte det lät som en bra idé så här kommer lite olika idéer i olika prisklasser.

En snygg klocka borde alla ha och jag tycker det är en bra grej att ge bort. Utgå från personens smak och stil för att hitta rätt stil och färg på klockan.

En kamera är en annan grej som alla borde ha. Jag är verkligen inget fan av mobilbilder så känner du någon som bara använder sig av mobilen då de ska fota är en kamera en bra present.

Presentkort slår aldrig fel om du är lite osäker på vad du ska köpa. Och för att det inte ska bli för trist så kan ni ju tillsammans gå på stan så personen får handla upp sitt presentkort och ni kan passa på att köpa en glass eller gå och ta en fika.


Presentkortsbild. Klocka Ur & Penn. Kamera Elgiganten.

Det här är en grej som jag själv skulle uppskatta. Gå ihop ett par vänner eller gör det själv tillsammans med den som tagit studenten. Se till att vara ensamma hemma och köp hem ingredienser för att laga en god middag tillsammans följt av en efterrätt. Sedan kan ni lyxa till det med en drink. Mot kvällen kan ni krypa ihop framför tv'n och se på en film eller sitta och prata halva natten.


Matkasse. Drinkbild. Tårta.

När jag tog studenten fick jag ett armband av min pappa, farmor och farfar. Jag älskar det och tycker det är en sån bra present, ett enkelt armband är tidlöst!

Dessa armband är från Guldfynd.


Ge bort en upplevelse, t.ex manikyr, ett besök till frisören eller massage.


Massagebild. Klippbild. Manikybild.

Har man mycket pengar att spendera på sin vän eller släkting skulle jag skämma bort denne med en weekend till t.ex London. Men vill man inte gå så långt kan man ju alltid boka en hotellnatt i sin stad eller en annan stad. På dagen kan man gå på stan, kanske käka en god middag på restaurang eller vad man nu kan tänkas vilja göra.

Londonbild. Hotellbild. Middagsbild.

Själv så tycker jag att ett smycke är en bra grej, gärna i äkta silver eller guld (behöver ju inte vara äkta rakt igenom utan det kan vara pläterat) så färgen håller länge. Jag vet att vissa stånd som finns ute på stan brukar sälja en del snygga pläterade smycken för budgetpriser, annars finns det en del i olika smyckesbutiker också.



Snygga skor

Ingen har väl undgått vårens och sommarens trend med nätta sandaletter, som de neongula från H&M?! Själv tycker jag det är riktigt snyggt och skulle vilja ha ett par i svart då de flesta skor jag äger är heltäckande och därav inte så somriga. Jag gillar sandaletten men vet ju att jag är mycket mer för klumpiga klackar och platå, såna skor blir mycket mer använda av mig. Hittade dessa på nelly.com för 399 kr och de är enligt mig perfekta! De har den där sandalettkänslan men även det där klumpiga och platån jag vill ha så därför lägger jag till dessa i stl 37 på min önskelista!


HÄR är en länk till klackarna.



Pastelligt, ljust och så..

Nu är jag hemma igen efter glass och träning, vilken kombination haha. Här är i alla fal hela min outfit och jag måste bara säga det, jag äääälskar den här kjolen!!




Skor//Nelly.com
Kjol//Ebay.com
Skjorta//Ebay.com
Väst//Gina tricot
Solglasögon//Lindex
Örhängen//Gjort själv
Smycken//Ebay.com



Somrigt



Lite så här ser jag ut idag! Hinner inte visa alla bilder nu för vi ska åka ner till hamnen och köpa glass och sedan ska jag träna. Men när jag kommer hem igen så visar jag resten av bilderna :)



En ebay outfit

Så här klädde jag mig i morse innan jag insåg att det var lite för kallt för mig men mamma knäppte några bilder ändå. Kjolen och blusen är nya från ebay.com, köpte blusen i vitt också då de är snygga och super härliga till sommaren! Ebay har verkligen blivit lite av min grej på senaste, allt jag har på mig på bilderna förutom skorna är från just ebay, haha.



Allt kommer från ebay.com förutom skorna som är köpta på tradera.



Vid sjön

Idag hade vi fint, vamt och soligt väder men för att slippa blåsten åkte vi till en sjö lite in åt landet, där var det vindstilla. Jag är ju dock som jag är, hur frusen som helst så medan barn badade och folk gick omkring i shorts och med bar överkropp satt jag med jeans, haha. Fast efter ett tag blev det faktiskt lite varmt men ändå så att jag hade frusit i bara ben. Men men, jag njöt ändå.



Liam badade och var super glad. Ser ni förresten att han har kortklippt sig, han hade ju jätte långt hår förut.


Efter ett tag gick jag och mamma på en promenad.


Vad har ni gjort idag?



Nu är de snart MINA!


Tradera//325 kr

Ni anar inte hur mycket jag har ångrat mig att jag inte beställde dessa neongula klackar från H&M där i mitten på april då de precis kommit in på hemsidan och fanns i min storlek!!!! Jag blev för snål och funderade för länge för de blev slutsålda på en gång. Sedan dess har jag varit inne på deras hemsida flera gånger i veckan för att se om de kommit in igen och ibland har dem gjort det men aldrig i storlek 37 som jag har. För varje gång jag sett dem på någon bloggare har jag suktat efter dem mer och mer så jag började fundera på tradera men där fanns dem inte. Började ge upp lite och tänkte att de från nelly.com kanske inte var så tokiga ändå men så igår gick jag in på tradera och kikade efter dessa och fann dem i min storlek och de gick ut för en liten stund sedan. Trodde det skulle bli krig så där de sista minuterna men det blev det inte så jag vann dem för 325 kr! Tror ni jag är glad nu eller?? WIHOOO! Äntligen säger jag bara :D Nu vill jag bara ha hem dem på en gång.

Så i och med att jag nu har dessa skor så önskar jag mig inte de från nelly.com, hoppas jag inte har ställt till det för någon.. Nu ska jag lägga mig och sova igen, det här är alldeles för tidigt för min (tragiskt nog) nerdrogade trötta kropp. KRAM!



Världens snyggaste skinnjacka!


Gina tricot, 599 kr.

Alltså jag doooog när jag fick syn på den här jackan!!! Den är perfekt (eller hade den varit i äkta skinn hade den varit perfekt)! Har i ett par månader velat ha en vit skinnjacka och så dyker den här upp. Jag brukar ju inte lägga så mycket pengar på ett och samma plagg men i vissa fall kan jag göra det, som nu när jag är kär och vet hur ofta jag använder mina skinnjackor. Så jag slog till för det är kärlek. Äkta kärlek! Jag lovar. Åh vad jag längtar. Slog även till på en neongul sportbh, tror det blir grymt.



Nagellack


Depend//25 kr för alla tre.

Här har ni tre nya nagellack som fått flytta in hos mig. Tycker det är såna härliga och fräscha färger, blir perfekt till sommarens alla pasteller.



FashionSky.se

Hittade av slumpen till en hemsida som heter Fashion Sky där det säljs lite modeprylar, utbudet är inte så stort men det är snyggt (det viktigaste!). Här nedan ser ni några av mina favoriter från sidan, armyjackan är ju bara fantastisk!! Och om jag inte redan hade ett par ankle cuffs på väg hem till mig hade jag beställt dessa, har inte sett någon annan sida erbjuda lika billigt?! In och kika!




Så här handlar du på ebay.com

Här kommer min lilla guide hur du handlar på ebay. HÄR har jag svarat på lite frågor angående ebay och gett lite tips och råd. Men först vill jag säga att läs noga igenom allt innan och under tiden du beställer något, jag tar inte på mig ansvaret om något blir fel!

1. Så här ser det ut när du är inne på en produktsida. Om du bara ska köpa den varan så tryck på "Buy it now" men om du ska handla fler varor så tryck på "Add to cart", då hamnar varorna i en varukorg. Du kan lägga till varor i varukorgen och sedan ta bort dem om du ångrar dig över något.



2. Så här ser det ut när du är inne i din varukorg. När du är säker på att du vill ha varorna som ligger där går du vidare genom att klicka på "Proceed to checkout". Uppe till höger ser du totalsumman för alla varor.



Därefter är det bara att följa anvisningarna, de är tydliga och lätta att förstå men utifall att ni inte skulle förstå så kommer det skriftligt här nedan (inga bilder men ni skickas ju vidare till andra sidor när ni handlar från ebay, precis som på vilken hemsida som helst, det slutförs steg för steg).

3. Här kollar du så adressen och så är rätt. Blev lite tokigt när jag kopierade den här sidan så jag kommer inte ihåg vad man ska trycka på nu men tror det är något med "Payment" eller kanske "Continue"? men ni ser ju, det ska vara en sån där blå lite större knapp, går inte att missa.

4. Sedan kommer du till en sida där du loggar in på ditt paypal konto och tryck sedan på "Continue".

5. Sedan kommer du till en sida där du trycker på "Confirm payment".

6. Sen så är du klar! Det är ett gäng sidor man ska trycka på men det är väldigt enkelt och går väldigt snabbt. Men vara noggrann och läs det som står på sidorna!



Nagelringar

Dessa fyra "nagelringar" fick jag hem idag, de kommer såklart från ebay.com. Skulle egentligen ha två i silver och två i koppar men fick istället en i koppar och en i guld men det var lika så bra då jag gillar den i guld mer än den i koppar :)




New rings

Hej. Wow, jag är helt sluuut idag. Det blev nog för mycket för min lilla skitkropp igår så idag ligger jag mest bara i soffan och sover och glor på tv. Blev gladare när jag gick ut och hämtade posten och det låg två paket till mig där. En keps och två ringar, allt från ebay.com. Det kommer en liten guide sen (kanske idag) om hur du handlar på ebay då jag fått förfrågan av er att göra en sådan. Hade egentligen tänkt bjuda på outfitbilder idag (har gjort mig i ordning och så) men jag tror banne mig inte att jag orkar gå utanför dörren, kanske imorgon :)

Här är ringarna, tycker de är asballa! De gick på 13 kr styck.

Och så kepsen, den kostade 23 kr. Har beställt en i vitt också men gjorde det senare så den har inte kommit än.


Vad tycker ni?



Min rygg och DH

Har ju helt glömt bort att berätta om läkarbesöket jag var på i Lund i fredags! Jag var där i hela TRE timmar, pratade i ungefär två av dem och undersöktes i en. Det blir inte att åka upp till Umeå och smärtkliniken där, vi har kvar det i bakfickan men det är inte aktuellt just nu. Vi pratade som sagt i ca två timmar så jag ska försöka kortfatta det hela. Smärtläkaren och sjukgymnasten jag träffade tror båda två att det är nån nerv som är skadad i ryggen och att jag kan vara överkänslig mot morfinet. Jag har ätit morfin dagligen i över ett och ett halvt år nu (usch vad hemskt när jag tänker på det..) och tillslut vänjer sig kroppen så man får öka dosen och öka igen och igen och igen. De har en teori om att jag i princip är "immun" mot morfinet, att det knappt ger någon smärtlindring alls, och det låter faktiskt ganska rimligt med tanke på den stora dos jag äter och den lilla verkan morfinet verkar ge. Så jag ska nu påbörja en "behandling" hos dem (fast det mesta görs hemma). Idag har jag kompletterat min vanliga medicin med en ny som förhoppningsvis har en positiv verkan på mig, om lite mer än en vecka ska jag tillbaka till Lund och träffa en sjuksköterska och prova ut en tens. Sedan är det lite mer planerat men vi börjar så här. Det är i alla fall en början!

Och för att hoppa till något heeelt annat... Desperate Houswives! Det blir inga spoilers för er som inte sett det sista avsnittet. Igår kväll såg jag det absolut sista avsnittet av serien, det är svårt att förstå att det inte kommer några fler avsnitt nu. Serien har ju blivit en del av min vardag, haha. Nä, faktiskt inget att skratta åt för jag har typ en klump i magen på grund av att det är slut nu. Jag har bara sett alla avsnitt en gång så de första var det ju flera år sedan jag såg och jag minns nästan ingenting av dem så nu är jag på jakt efter alla säsonger av serien! Har kikat lite på tradera och blocket och har hittat lite men nej, jag tror ändå att det blir att köpa boxarna nya så det inte är repor eller så. Såg att ginza sålde säsong 1-7 för 999:- och det är ju okej. Då har jag något att göra om dagarna ;) Fast jag börjar med att önska mig serien i fördelsedagspresent och får jag den inte får jag köpa den själv.


Bildkälla.



Gula skor..

Snart fyller jag år och jag har ju delat med mig av min önskelista men ville bara säga att de neongula klackarna från H&M inte verkar komma in på lager igen (ÅHH!!!) så då önskar jag mig de här istället i stl 37. De kommer från Nelly.com och kostar 349 kr. Puss på dem!

Jag vill inte ha dem längre då jag har köpt de neongula från H&M!



En dag på vackra Österlen!

Just nu är det så fruktansvärt vackert här på Österlen, all grönska, växter, blommor och blommande träd. Och min favorit, de gula rapsfälten. Jag önskar att de kunde blomma hela sommaren men eftersom de inte gör det får man se till att njuta av dem så gott det går under den relativt korta tid de blommar. Igår bestämde jag och mamma att vi idag skulle ta bilen och åka runt lite här på Österlen, sagt och gjort! Vi har åkt på små vägar men främst varit ute och promenerat i små vackra byar, njutit och tagit bilder. Jag mår så bra av det. Jag mår bra då jag är omgiven av vackra ting, blir varm i hela kroppen och helt lyrisk. Här kommer ett gäng bilder vi tog idag.



Förutom rapsfälten så är dessa vackra rosa träd mina favoriter.



Vi hade med oss lunch så då satte vi oss nere vid havet och åt.



RAPSFÄLT :)


Lite här och var finns det bord där det säljs färskpressad äppelmust, man tar en flaska och lämnar lite pengar i en burk som står där. Tycker det är så kul att det verkar fungera, att ingen tar pengarna och att folk betalar för musten och inte bara snor den. Vi köpte i alla fall en flaska och det var super gott!




Outfit

Idag har det varit en underbar dag! Vad jag har gjort berättar jag senare tillsammans med en massa härliga bilder. Här kommer i alla fall dagens outfit! Och förresten, jeansjackan är relativt ny, fyndad på loppis för 10 kr.




Skor//Ebay.com
Byxor//Lindex
Tröja//Second hand
Skinnväst//Gina tricot
Jeansjacka//Second hand
Halsband//Ebay.com
Örhängen//Gjort själv
Solglasögon//Lindex



I'm walking on sunshine

Såja, här ser ni hur shortsen ser ut på! Hade först tänkt göra dem ganska korta men ångrade mig i och med att shortsen sitter ganska lågt plus att jag inte känner mig så bekväm i kort korta shorts. Så jag gjorde dom aningen längre och är nöjd med det. På bilderna ser det ut som att de är lila/rosa men de är de inte, utan de är röda men en liten lila ton i sig (kika i inlägget nedanför).




Skor//Ebay.com
Shorts//Gjort själv
Tröja//Second hand
Väst//Gina tricot
Halsring//Ebay.com
Hatt//H&M
Kloarmband, klocka och kloring//Ebay.com



My shorts are ready to kick some ass...

Efter ett x-antal timmar är mina shorts nu klara! Har tyvärr ingen före bild men det var ju bara ett par vanliga jeans från början, köpta på loppis för 20 kr. Jag har klippt och dragit hur många trådar som helst. Ja, det tog lång tid men det var så värt det! Vad tycker ni?



Shorts made by me.

Har fått en del förfrågningar hur jag har gjort mina slitningar, jag kikade på den här och den här videon på youtube. Och just de.. Nitarna har jag köpt från ebay.com.



Lund och Vampire Diaries.

Hej. Snart åker jag och mamma till Lund.. Igen. Vi var ju där förra veckan då jag hade en läkartid och nu har jag en ny tid fast hos en annan läkare, en smärtspecialist. Så vi ska snart bege oss.

Och jag måste bara nämna Vampire Diaries (jag avslöjar inget om själva avsnittet). HELT OTROLIGT JÄKLA BRA!!! ÅHHH!! Jag är helt till mig, måste nästan se det ikväll igen! Enligt mig är det bästa avsnittet hittills så ni som följer serien måste se säsongsavslutningen (jag följer inte serien i svensk takt). AMAZING! Berätta gärna vad ni tyckte och så i en kommentar :D



Kvällspyssel..



Dessa röda gamla Levis jeans köpte jag på loppis för tjugo kronor. De satt ganska snygga på som de var men jag valde ändå att klippa av dem för att göra ett par shorts. Bilderna tog jag alldeles nyss och utan blixt dessutom så färgen kommer inte riktigt till rätta, men här ser ni ju ändå hur jag har börjat med slitningarna. Kör på en metod jag aldrig använt tidigare och den tar mycket längre tid men det blir mycket snyggare så det är värt det. Det här är bara början, har myyyycket kvar. Men vad tycks än så länge..?



Världens sötaste klänning!



Titta vilken fin klänning jag precis har beställt!! Den kommer från ebay.com, ett riktigt sommarfynd. Är inte så förtjust i att lägga ut bilder utan att länka till källan men det är säkert 15 olika försäljare på ebay (om inte fler) som använder sig utav dessa bilder så jag vet inte vilken som är originalet, om ens någon av dem är det så jag låter bli. Men åhhhh så fin den är!



Gör om din jacka till en väst

Den här jackan köpte jag på loppis för några helger sedan för 10 kr. Jag tycker dock inte att den var så fin på mig som jacka så jag valde att klippa bort ärmarna och ha den som väst istället. Så här gjorde jag.

Så här såg jackan ut.


Vänd jackan ut och in och klipp sedan bort ärmen. Om du vill slippa sy något efteråt så gör som mig, klipp bort ärmen men låt sömmen sitta kvar på det som blir västen, se på bilden.


Sen så är det klart!


Psst.. Kjolen ni ser är ny, visar bättre bilder en annan gång.



Tre nya smycken

Tänkte visa er tre nya smycken jag fick hem idag, allt är från mitt älskade ebay.com. Var inne där igår igen och beställde bland annat ett par ankle cuffs, ska bli spännande :)

En silvrig kloring, 14 kr.


En svart klocka (ganska stor), 21 kr.


Ett sött litet guldigt halsband, 7 kr.


Här ser ni ju förresten hur jäkla billigt det är att köpa smycken från ebay, de flesta har dessutom fri frakt så man tjänar verkligen på det!



Utsvängda jeans



Dessa snygga jeans är nog mina favoriter just nu, jag älskar färgen, modellen och passformen. Jag köpte det sista paret på H&M.com på rea för 59.50 kr men såg nu att de fått in dem igen på rean, dock endast i stl 36 (mina är i stl 36). Ville bara tipsa er om dem för de är sjukt snygga! HÄR är en direktlänk till dem.



Outfit 8 maj

Så här ser hela min outfit ut. Älskar verkligen skinnvästen!! Dessa byxor är också nya, köpte dem i helgen på loppis för 20 kronor, inte illa då de var helt nya med alla lappar kvar. Blir nog super fina i sommar tillsammans med andra pastelliga färger.



Skor//Second hand, loppis 50 kr
Byxor//Second hand, loppis 20 kr
Skinnväst//Second hand, tradera
250 kr
Ormarmband//Second hand, loppis 10 kr
Kloarmband//Ebay.com
T-shirt//H&M, 50 kr
Hatt//H&M, 99 kr



New black leather vest


Skinnväst//Tradera.se

Här är skinnvästen jag fick hem med posten igår, köpte den av en tjej via tradera.se. Jag har ju en svart skinnväst redan som jag själv har gjort men den är kortare, glansigare och helt enkelt inte lika fin. Jag är i alla fall riktigt nöjd med min nya :)



Som på julafton...



Ohhh, sånt här älskar jag! När jag kom hem efter att ha tränat så hämtade jag posten och där i låg två paket till mig plus två avier! Så himla spännande! Det som låg i paketen var en skinnväst och typ världens finaste kjol. Lovar att visa er bättre bilder!
V I L L   H A   S O M M A R   N U!



Favorit?

Här har ni mina senaste outfits, någon ni gillar lite extra?



Själv är trean min favorit! Och enligt mig är det nog min snyggaste outfit någonsin.



Rapsfält och sånt..

Åh vilken bra dag jag har haft idag! Började dagen med att åka på loppis och fynda, det blev tre par byxor varav två av dem var jeans och ska bli till shorts. Sedan åkte vi (det var jag och mamma) till ett rapsfält där vi njöt av det vackra gula fältet och tog några bilder och därefter promenerade till några vänner där vi var ett par timmar.




Myste med en super mysig och fin misse.


Och här har ni min bästa vän här nere, Rosie! Hon får en alltid på bra humör och får en att skratta. Vi brukar leka, läsa böcker och så brukar hon laga mat åt mig, haha. Världens finaste lilla tjej, på alla sätt.



Colorful

Idag fick jag inviga den här snygga tröjan som legat i garderoben ett par månader. Tycker den är rätt så knepig att matcha men tror att den gör sig bäst till ett par jeansshorts. Kände mig lite hippie idag igen, de utsvängda jeansen och mina runda solglasögon. Men jag gillar det! Tror jag måste söka efter ännu ett par utsvängda jeans, såg att H&M hade några par på rea...

Jeans//H&M
Tröja//H&M
Hatt//H&M
Armband//Ebay
Halsband//Second hand
Solglasögon//Second hand



Önskelista

Då var det dags för en önskelista igen eftersom jag fyller 22 år om ca 3 veckor (25 maj). Tycker det är så svårt att komma på grejer att önska sig för jag har det mesta och det jag inte har kan jag billigt beställa från ebay.com. Men jag kom på några grejer i alla fall.


  1. Vit spetsbh från Gina Tricot, stl S, 99 kr.
  2. Svart och neongul sportbh från Gina Tricot, stl S, 79 kr.
  3. 2 stycken silvriga armcuffs, dessa kommer från Linex och kostar 70 kr.
  4. Vit och mintgrön magtopp från Gina Tricot, stl S, 99 kr.
  5. Vit kavaj, lite längre modell, stl 38, den här kommer från H&M och kostar 299 kr.
  6. Vänskaparmband i olika färger och mönster, dessa kommer från ebay.com. Köp endast om ni hittar väldigt billigt annars kan jag lika gärna beställa från ebay.
  7. Neongula klackar från H&M, stl 37, 299 kr. Jag har redan köpt dem!
  8. Presentkort/pengar för att handla på ebay.
  9. Presentkort på Gina tricot.
  10. En damcykel, gärna i rosa, annars svart. Denna kommer från halens.se och kostar 2795 kr.

11. Önskar mig även dessa skor i stl 37, de kommer från nelly.com (direktlänk) och kostar 399 kr.




Silver and Gold

Hej. I den här outfiten blandar jag silver och guld hej vilt, men jag tycker det är så snyggt att blanda! Här är även några nya smycken från ebay.com.



Silverringen med löv är ny från ebay, likaså de två halsbanden som ni ser på bilden under denna.


Klackar//Nelly.com
Byxor//Gina tricot
Linne//Monki
Keps//H&M
Halsband//Ebay.com
Kloarmband//Ebay.com
Övriga smycken kommer från olika ställen



Chic ballerina

Den här kjolen fick jag hem för flera veckor sedan men det har aldrig varit läge att bära den då det varit för kallt ute, men nu så. Den kommer från ebay och gick på ca 70 kr med frakt, har en likadan fast i helsvart också. Idag ringde de förresten från smärtkliniken i Lund för att berätta att jag fått en tid nu (det var på tiden), om exakt en vecka så då blir det till att åka till Lund igen.




Skor//Ebay
Kjol//Ebay
Linne//Gina tricot
Kloarmband//Ebay
Halsband//Ebay
Solglasögon//Second hand



Claws

Spana in mina snyggingar till armband som jag fick hem med posten igår! De kommer självklart från ebay.com (syftar på kloarmbanden, kedjan fick jag som studentpresent), ett i silver och ett i guld. Kan inte bli bättre.


Kloarmband//Ebay.com



Legat och solat...



Dagen har varit riktigt fin och vädret helt underbart. Nu vill man ju att det ska hålla i sig enda till den riktiga sommaren är här för det är ju skönt att gå ut och känna att det enda man behöver är små tunna kläder. Jag har i alla fall solat för första gången i år, låg ute i vår trädgård på en madrass och lyssnade på musik. Härligt! Vad har ni gjort idag?



Hippie style Jen

Idag kör jag lite hippie style och jag måste säga det att jag gillare. Det är som coolt. Lite tufft. Jeansen är de som jag beställde hem från H&M på rea för 59 kr och det visade sig att de sitter som en smäck på mig. Jag var säker på att de skulle vara för stora i midjan för alla byxor jag köpt med hög midja har jag varit tvungen att sy in, men inte dessa. Och den svarta toppen köpte jag inne på Gina tricot igår för en hundralapp.




Platåskor//Second hand, loppis
Jeans//H&M
Topp//Gina tricot
Hatt//H&M
Glajjor//Second hand, tradera
Smycken//Ebay.com och lite blandade ställen



Nya smycken

Jag köper inte smycken så himla ofta men när jag liks gör det så blir det på loppis eller rea då jag vill ha det billigt. Jag använder inte smycken så ofta för den delen heller, kan bli något smycke ibland men inte mer än så men nu vill jag skärpa till mig för det är ju så jäkla snyggt!! Här är några nya smycken jag fick hem igår, de kommer från ebay.com.

Ett coolt djur.


Ett klo-armband.


Och sist men inte minst en klo-ring.


Har även fått hem fler smycken från ebay, visar er dem nån annan gång. Kram.



Andra maj i Lund, en sommardag!

Hejsan. Igår var som sagt jag och mamma i Lund. Vi åkte dit för att jag hade en tid hos en ortoped (läs mer om besöket i slutet av inlägget) men besöket gick väldigt snabbt så vi åkte in till stan en sväng där vi gick lite på stan, åt lunch, käkade mjukglass och strosade runt i solen och sedan åkte vi till Botaniska trädgården där vi strosade omkring och bara njöt.

Avnjuter mjukglass i en liten park. Det var så fantastiskt.. När vi åkte från Simrishamn var det ca 10 grader i skuggan och när vi kom fram till Lund hade de ca 22 grader + sol så det var precis som en sommardag. Alla gick omkring i shorts och linne och när vi skulle sitta ute och äta var vi tvugna att sitta i skuggan för det blev för varmt i solen, helt sjukt men så jäkla underbart!! Till och med när klockan passerade 19 så var det riktigt varmt, och jag som är super frusen gick även jag runt i linne. Tog på mig koftan en stund men insåg snabbt att den inte behövdes.



Botaniska trädgården..



Det var så underbart! Hela trädgården (det var mer som en stor park) var proppfull av olika blommor, växter och träd som blommade och på gräsmattorna låg folk och solade, läste böcker, grillade, spelade gitarr och njöt.



Min gårdag var med andra ord mer än bra! Det är bara så synd att Simrishamn är så "kallt" i maj om man jämför med andra ställen här i Skåne men å andra sidan har vi en väldigt lång och fin vår och hösten (och sommaren) är oftast mycket längre här så jag kanske inte ska klaga.

Till läkarbesöket då.. Jag träffade en ortoped för att kirurgen i Ängelholm ville ha en second opinion angående mig och min rygg. Men som vi trodde undersökte han mig bara lite snabbt och kunde ungefär säga att ingen ny operation var aktuell. Men det visste vi ju redan.

Sedan väntar jag på en remiss till Lund till en smärtspecialist så han kan remittera mig till smärtkliniken i Umeå (vanliga läkare kan inte skriva såna remisser då det måste vara specialister och de måste ha befogenhet till kostnadsåtagande) men den remissen har jag inte fått än. Det är jäkligt irriterande då vi vet att Umeå kan ta emot mig omgående bara de får in remissen. Min läkare i Simrishamn har pratat med smärtläkaren i Lund att berättat hur viktigt det är att han skriver remissen och att det måste ske omedelbart, och det var för flera veckor sedan men ingenting har hänt. Vi är alla besvikna över hur lång tid det tar, även ortopeden tyckte det var konstigt att jag inte fått en tid än. Och just de, det var de jag skulle komma till.. Jag hade hoppats på att ortopeden idag skulle kunna skriva den där remissen till Umeå men det visade sig att även han inte hade befogenhet till en sådan slags remiss. Men nu skulle även han kontakta smärtläkaren i Lund och säga hur viktigt det är att jag får en tid och min läkare här ska troligen ta kontakt med honom igen så jag hoppas jag får en tid mycket snart. Så, så ser läget ut just nu.



Outfit 2 maj

Idag var som sagt jag och mamma i Lund, vad läkaren sa, mer bilder och info om dagen kommer imorgon. Så länge får ni min outfit (skinnjackan lämnade jag i bilen då det var t-shirt väder ute).



Skor//Ebay
Byxor//Nelly.com
Linne//Monki
Skinnjacka//Second hand
Hatt//H&M



Röda runda solglasögon



För någon dag sedan när jag kikade på min nya blå runda solglasögon kom jag att tänka på att jag nån gång sett ett liknande par i brorsans rum så jag gick upp och fann dem nästan på direkten! Det var ett par röda (han har aldrig använt dem, vet inte riktigt varifrån han fått dem) så jag snodde dem, tror inte det gjorde något. Lär dock aldrig använda dem förutom på bild eftersom de är just röda så ser man allt i en klar röd färg, lite obehagligt.



Lund

Hejsan! Mår ni bra idag? Det gör jag, vaknade av mig själv pigg och någorlunda utvilad klockan 9, och det händer aldrig. Idag ska jag och mamma till Lund för jag ska träffa någon läkare som förhoppningsvis skriver en remiss till en smärtklinik. Får se om vi hörs mer idag, kram :)