LOPPIS

Hejsan! Jag kom alldeles nyss hem efter att ha varit på en loppis med mamma. Man märker att det börjat komma massa turister hit till påsken då det var proppat med folk och man fick trängas som bara den men det är det värt!



Det här kom jag hem med; En hatt, en hoodtröja, en kofta, en virkad tröja, en spetsbody och tre skärp. 80 kr gick hela kalaset på! Kommer självklart visa bättre bilder på grejerna sen när jag har tid.



Kram.



Kommentarer
» Bunny

Billigt och bra :D

Känns som om jag läste något ur min egen hjärna. Tycker exakt likadant. Det var lite för mycket tillbaka blickar, spolade till och med en gång, precis som du sa tog det över lite för mycket.



Och precis, det där med adoptionen gick lite för bra på något sätt och kände på mig att det inte skulle bli av. Ja det är verkligen synd om Brooke, allt hon gick igenom med Angie som hon hade i några veckor när hon opererades. Nej det är så synd om henne och man lider verkligen med henne. Gud ja, det hoppas jag också på, att hon bara blir gravid från ingenstans :) för dom har ju inte förklarat varför hon inte kan bli gravid och i vissa fel ger dom ju fel diagnoser så vem vet, man får hålla tummarna :)

i vissa fall*


Kom ihåg






Trackback