Tipsa mig

Jag som hoppades på att vakna upp utvilad och pigg idag.. Nä istället är det värre, i alla fall förkylningen och utslagen. Vi har kommit fram till att det är vårutslag, jag brukar få såna på våren men oftast på magen men i år har dem satt sig på fötterna/fotlederna och har även börjat få utslag på armarna nu. Det kliar som fan, dom är större och kliar fett mycket mer än myggbett. Det jag i alla fall tänkte säga var att jag är sjuk och kommer inte blogga mer idag eller någon dag tills jag känner mig kryare. Kram :)

Förresten, kan ni inte tipsa om bra filmer?



Kommentarer

serien off the map är riktigt bra, fast kanske inte din smak haha. unstoppable, ny name is khan, the hurricane, och en annan serie som är bra är outsourced. nåån kanske verkar va bra enligt dig iaf ;) haha

» Ida

Finding Neverland, Honey, Tretton, Changeling är filmer jag älskar, men dom kanske du redan sett :)

» Maria

I am number four, water for elephants (som har bio premiär imorgon!) just go with it, pirates of the caribbean, burlesque, tron legacy, black swan, the tourist och life as we know it är dom senaste och dom bästa enligt min åsikgt :D

annars är det ALLTID trevligt att kolla genom gamla Vampire diaries eller vf inte twilight serien nu när vi ändå pratar om vampyrer.

då får vi hålla ut en vecka till :)



En film som är bra är just go with it. eller Life as we know it (: eller den här nya skräckisen roommate

» Mr X

Filmer: Donnie Darko, Virgin Suicides, Ghost world, Garden state, Spirited away, Adam, Elizabethtown, Wristcutters, Stardust...Tv-serien Wonderfalls.



:-)

Maria- Tack för filmtipsen :)


Kom ihåg






Trackback