2.SWAG.4.U

 Jädrans så snygga bilder och kläder H&M har lagt ut på hemsidan! Enligt mig är det nog den snyggaste kollektionen de släppt någonsin, den är verkligen i min smak! Och visst är det Top model Sverige vinnaren som är med på bilderna? Jag har i alla fall kopierat och lagt ut de bilder och kläder som jag gillar mest, mer finns att se på H&M.com.
 
 
 
 Jag kunde inte låta bli att beställa en del av grejerna, så just nu är kepsen, den svarta magtoppen, "Bang" haslsbandet och "What is your problem" halsbandet på väg hem till mig! Jag var verkligen tvungen att hindra mig själv från att shoppa typ allt.. Tycker att armbandet och ringarna är grymt coola, gillar även nätkjolen och den knälånga tajta klänningen med tryck. Men jag har en del grejer jag ska beställa från eBay, så ville inte lägga för mycket pengar på H&M-ordern.
 
Vad tycker ni om kollektionen?



Någat att ha runt midjan..

Skärp//Röda Korset, 5 kr
 
Igår gick jag och mamma in en sväng på Röda korset här i Simrishamn. De är en ganska liten butik och det är inte alltid man hittar något där, men ibland finns där några guldkorn. För ca ett år sedan köpte jag ett par slitna Dr Martens där för endast 10 kr!!! De var dock för små för brorsan så jag satte ut dem på tradera istället, tror jag fick typ 200 kr för dem :P Men igår var det ett litet skärp som fick följa med mig hem, kostade bara en ynka liten femkrona. Älskar second hand, oj vad man kan fynda! :D



Purple rain

Klackar//Nelly.com   Kjol//Ebay.com   Linne//Nelly.com   Hatt//H&M   Smycken//Ebay.com   Klocka//En present
 
Åh vad jag är kär i dessa skor, de är så förblånat snygga!! Och örhängena fick jag hem igår, de passar ju verkligen ihop med klackarna. Den här outfiten (fast andra skor och smycken) hade jag på mig på midsommar, men eftersom jag glömde kameran hemma kunde vi inte fota någon outfit. Men idag såg jag till att få den fotad, tycker den är så fin och känns så somrig :) Ojoj vad tiden rinner iväg! Tror jag ska gå och lägga mig nu, för åt morgon funderar jag på att gå på loppis i Suckarnasgång, om jag inte är allt för trött.
 
Dröm sött, Kram!



There's a fire starting in my heart

Platåsneakers//Ebay.com   Kjol//Ebay.com   Linne//Ebay.com   Hatt//H&M   Halsband//Ebay.com   Klocka//En present   Svart armband//H&M   Resterande armband//Ebay.com   Väska//Loppis   Solglasögon//H&M   Örhängen//Ebay.com
 
Så här såg jag ut igår! Vi hade ganska bråttom när bilderna togs så de blev kanske inte de bästa, dessutom hade jag bara mitt kitobjektiv med mig så alla bilder blev väldigt brusiga. Men tacka vet jag mitt Sigma 85mm F1.4 EX DG HSM objektiv, det är verkligen huuur bra som helst (det är det jag annars alltid använder till mina outfits)!!
 
Jag vet att jag tjatar på om mitt hår.. Men jag kan bara inte förstå hur snabbt det växer! Jag tror att det här är första gången mitt hår är så här långt, men jag gillare! Det enda som är jobbigt är när man duschar.. Jag måste liksom ta shampo flera gånger och dela in håret i sektioner för att det är så långt och tjockt, och så tar det en evighet för det att torka :P
 
Nä hörrni, nu ska jag kila.
Kramar.



Utflyktsdag!

Hej! Har ni haft en bra start på veckan? Det har jag haft :) Tänkte visa er lite bilder från min dag.
Vi började med att åka till Buhres i Kivik för att köpa lite lunch.
 
 
Efter det åkte vi vidare till Kiviks Musteri för att handla lite juicer och annat gott.
 
 
När vi var klara med handlingen så åkte vi till Stenshuvud. Det är så himla vackert där!
 
 
Vi fick äntligen hugga in på fisken och räkröran, för att inte tala om det goda valnötsbrödet.
 
 
Efter den sena lunchen gick vi ner till havet så att barnen fick bada. Det var iskallt i vattnet så jag förstår inte hur de kunde doppa sig och simma omkring! Men barn brukar ju inte vara så känsliga :P
 
 
Efter sol, bad, prat, skratt, tidningsläsande, fotboll och bus så gick vi tillbaka till bilen för att röra oss hemåt igen.
 
 
Som ni ser har jag haft en väldigt fin och trevlig dag, måste säga att hela veckan som vi har haft besök har varit riktigt rolig! Men imorgon åker de härifrån, så då lär det kännas lite tomt och bli väldigt tyst... Men jag har något att se fram emot, för om ca en vecka kommer pappa och hälsar på! :D
Kram!



Midsommar

Två bilder från midsommar.
 
Hejsan! Jag hittade dessa två bilder på min mammas mobil, och eftersom jag själv glömde att ta med min kamera i fredags så tänkte jag att det kunde vara kul för er att se dessa bilder, även om kvalitén inte är den bästa :) Jag tycker den här outfiten är riktigt fin, så jag ska faktiskt se till att bära den nån dag snart igen och se till att fota outfitbilder, för den här bilden gör inte kläderna rättvisa! Den lila kjolen är ju helt fantastisk, riktigt somrig och fin! Jag har faktiskt en likadan i svart och blått också. Jajjemen, jag gillar modellen ;)



Midsommar



Hej och GLAD MIDSOMMAR! Idag har jag varit ute mest hela dagen och har därför inte suttit något vid datorn. Men just nu ligger jag i sängen och ska snart sova, så jag passar på att blogga från mobilen (för första gången). Idag har jag haft det super trevligt! Mitt på dagen åkte vi till en grannby där det var midsommarfirande, vi hade picknick, lyssnade på musik, kollade på alla som dansade och sedan gick vi en promenad vid havet. Efter några timmar åkte vi till hamnen i Simrishamn där vi köpte mjukglass och gick lite i stan. Efter det åkte vi hem igen där vi åt god mat, pratade, åt efterrätt osv. Väldigt trevligt! Det enda negativa med dagen var att jag glömde ta med min kamera, det händer aldrig!! Men tydligen idag.. Så ni får dessa bilder som jag tog med min mobil och la ut på instagram istället. Om vädret är okej imorgon så börjar jag dagen med att gå på loppis i Suckarnasgång, det är en sån härlig start på dagen :) Nä, nu är det dags för mig att sova, god natt.



Yep, ännu ett par nya skor...

Platåskor//Ebay.com
 
ÄNTLIGEN kom dessa skor med posten, yes yes yes! Och passade de, ja såklart de gjorde :) Jag kan verkligen inte få nog av skor, om jag kunde skulle jag shoppa det varenda dag tror jag, haha. Undra hur många par skor jag äger, om man även räknar med de jag inte använder... Tror inte jag vågar ta reda på det. Men i alla fall, är sjukt nöjd med dessa, och jag gillar att detaljerna är i guld istället för silver.
 
Klackskor, Platåskor, Gympaskor, Skor Skor Skor Skor Skor...
Mmmmm.... ;)



In the wind of change

Klackar//Ebay.com   Sgorts//Tradera.se  Topp//Nelly.com   Lång cardigan//Ebay.com   Hatt//Loppis   Klocka//En present   Svart armband//H&M   Ring med "prickar"//En present   Resterande smycken//Ebay.com

Alltså dessa örhängen är nog de snyggaste jag äger, kanske till och med de snyggaste jag någonsin sett. Jag totalälskar dem! Här ser ni ju förresten lite fler bilder på mina nya klackar. Jag vet att jag har skrivit om mitt hår någon gång förut, men jag måste bara säga det igen... Damn vad långt det har blivit!! Även, eller kanske främst luggen växer som ogräs. Har inte orkat klippa den på några veckor så nu är den för lång att ha som raklugg. Men jag funderar på att spara ut den tills den är kanske 15-20 cm, och då ha mittbena. Men jag får se, har ju inte haft lugg så himla länge, vet inte om jag är klar med den för den här gången.
 Vad tycker ni, ska jag spara ut den eller klippa den kortare igen?



New heels

Klackskor//Ebay.com
 
Hejsan! Jag ska snart gå och lägga mig, men innan det vill jag visa er en bild på mina nya klackar! Jag fick hem dem för si så där en vecka sedan och är så nöjd med dem! Jag som gillar platå och tjocka klackar.
 
Idag har vi haft en härlig dag vid havet (spana in min instagram @dayswithjen), jag älskar verkligen Österlen på sommaren! Enligt vädret ska det bli väldigt fint väder imorgon, så jag antar att det blir att åka till havet igen då, men till en annan strand.
 
Imorgon dyker en outfit upp + bilder på ytterligare ett par nya skor, missa inte det!
Kram!



White, Pink & Silver

Klackar//Nelly.com   Shorts//Tradera.se   Nätlinne//Loppis   Lång cardigan//Ebay.com   Keps//Ebay.com   Örhängen//Gina Tricot   Klocka//En present   Resterande smycken//Ebay.com
 
Åh vad jag gillar den här långa "cardigan" eller vad man nu ska kalla den.. Jag har en likadan i kornblått också, den är precis lika fin den med! Och så tycker jag det är så fint med vitt nu på sommaren, och det som är bra med vitt (precis som med svart) är att alla färger och mönster passar till det.

Vad tycker ni om vitt? Något ni tänker satsa på, eller håller ni er kanske till svart?



SneakPeek

 



Blue as the Ocean

Allt jag har på mig kommer från Ebay.com   Solglasögon//Tradera.se   Smalt guldarmband//Studentpresent

Hej mina fina! Ursäkta för min uuuuusla uppdatering! Men min mamma har varit bortrest i två veckor så jag har inte haft någon som kan ta bilder på mig, och då blir det svårt att blogga. Fast outfiten ovan var brorsan snäll att fota när vi var ute för drygt en vecka sedan, tack Kevin. Men nu har morsan kommit hem igen så nu ska väl bloggandet återgå till det normala.
 
Jag kan glatt meddela att tröttheten från pollen nästan är helt borta nu, jippi!  Ryggen blev bättre under några dagar men nu är den tyvärr mycket sämre igen, men jag ska ändå försöka blogga någorlunda bra. Men på instagram har jag varit duktig på uppdatera, oftast flera gånger per dag (även en del outfits). Så ni som inte följer mig än, sök på dayswithjen så hittar ni min profil.
 
Idag får vi besök från Norrland, hela 6 personer som ska stanna här i ett par dagar. Det ska bli himla trevligt! Ni får ha det bra så hörs vi, Kram.



Min sommartrend

Bildkällor; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 
Något jag verkligen gillar med sommarens mode är att man kan nästan klä sig hur man vill, men ändå var trendig. Visst, det finns alltid vissa grejer som är extra trendiga varje år, men det känns som att man kan skippa dem i sommar om man vill, men ändå vara "inne". Och det som är bra med det är att nu kan man istället utgå mer från det man tycker är bekvämt, färger/mönster man passar i och utgå från sin egen kroppsform. Till exempel så är ju väääldigt korta jeansshorts super inne just nu, men vissa (till exempel jag) tycker inte om att bära väldigt korta plagg. Så istället satsar jag på långkjolar vilket jag tycker är grymt snyggt, någon annan kanske satsar på knälånga shorts eller en klänning som slutar strax ovanför knäna. Jag har två grejer jag vill komma fram till med det här inlägget.. Det första är att du ska klä dig i det du tycker är snyggt och bekvämt, för allt fungerar, kort, långt, tajt, pösigt, mönstrat, enfärgat, tryck osv. Den andra grejen är att jag kommer köra på en hel del långa längder i sommar, tycker det är hur snyggt som helst! Tänk en ankellång kjol tillsammans med en magtopp, ett par klackar och en drös med smycken! Mmmm.. Just nu väntar jag på att en svart och en ljunglila långkjol med hög midja ska hitta hem till mig, från ebay förstås.
 
Här ovan ser ni ett gäng tjejer som bär långkjolen på riktigt snygga sätt, inspireras!

Och en sista grej innan jag säger god natt..
Det är såklart inte viktigt att vara trendigt klädd, det är ju bara kläder! Jag vet att det finns många som inte bryr sig minsta lilla om trender, men jag vet att det även finns många som bryr sig väldigt mycket om trender. Och det är väl främst de sistnämnda detta inlägg vänder sig till. I år är det trendigt att vara sig själv!



Sunny summerdays...

 
Jag har precis beställt hem dessa solglasögon från ebay.com. Jag la dem i min "Watch list" för några veckor sedan för att fundera på om jag skulle beställa dem eller inte, men istället så glömde jag bort dem. Men ikväll kom jag på att jag inte hade beställt dem än, så jag tog tag i saken och nu är de på väg hem till mig! Jag har nästan bara solglasögon som går i silver, men eftersom jag numera älskar guld så kände jag att det var på tiden att investera i guldfärgade glajjor. Jag tycker faktiskt att jag hittade väldigt snygga och annorlunda glasögon, alla tre faller mig verkligen i smaken. Men jag gillar nog ändå mest de som är högst upp, speciellt när jag ser hur snygg Fanny Lyckman är i sina som är snarlika!
 
Gillar ni något av paren?



Instagram / Web.stagram

Bilder från min instagram, följ mig @dayswithjen
 
Hejsan! Har ni haft en bra lördag? Min har varit hur bra som helst! Jag har varit på loppis, hängt i stan, hälsat på hos vänner, ätit grillat, käkat en glass i hamnen och avslutat med en film :)
 
Jag vill påminnna er om att jag numera har instagram. Där uppdaterar jag oftast ett par gånger per dag, och där blir det betydligt mer vardagliga grejer än här på bloggen. Innan försod jag inte riktigt varför instagram var så hypat, och jag blev så arg på bloggarna som bloggade allt mindre för att istället hänga på instagram. Jag menar bilderna är ju mycket mindre och dessutom i sämre kvalité, vad kan vara så bra med det? Men nu förstår jag! För det första så har man alltid med sig mobilen så man kan fota vad man vill när man vill, och man behöver inte redigera bilderna, men om man vill det så går det super snabbt! Sist men inte minst så går det så snabbt att uppdatera med bild och några få ord. När jag ska göra ett inlägg på bloggen så tar det oftast någon till några timmar.. Man ska sätta igång datorn, föra över bilder från kameran till datorn, välja ut bilder, redigera bilder och så ska inlägget göras. När man uppdaterar på instagram så tar det kanske fem minuter sammanlagt, gaaanska stor skillnad!
 
Följ mig på @dayswithjen
 
Psst.. Om ni inte kan/vill följa via mobilen så kan man göra det via datorn på web.stagram och kommentera genom facebook, ni hittar mig här; http://web.stagram.com/n/dayswithjen/



Monkeytime ll




Klackar//Ebay.com   Klänning//Ebay.com   Örhängen//Gina Tricot   Hatt//H&M   Solglasögon//H&M   Klocka//En present   Ring med "prickar"//En present   Övriga smycken//Ebay.com
 
Så där ja, här kommer resten av bilderna från den här outfiten, jag visade ju några smygbilder tidigare idag. När jag först fick hem den här klänningen var jag väldigt osäker vad jag tyckte om den, men efter ett tag insåg jag att jag gillar den, grymt mycket. Det är ju en ganska udda klänning, och jag älskar ju plagg och accessoarer som är annorlunda :) En ny favorit har flyttat in!



En bra dag!

 Hejsan! Idag har jag haft en väldigt bra dag ute i solen. Jag och brorsan cyklade in till "stan" där vi skulle kolla på nya shorts till honom, men sen kom vi på att det var "söndag", så alla klädbutiker var ju stängda. Istället gick vi en promenad i stan och han fick ställa upp och ta outfitbilder. Min mamma som annars tar outfitbilderna är uppe i norr i ca 1½  vecka, så då får Kevin agera fotograf istället :)
 
 
När vi gick genom stan så sket en fågel på min axel!!!! EUW! Som tur var så såg en kvinna det, så jag fick en våtservett av henne. Första och förhoppningsvis sista gången någon skiter på mig, haha.
 
 
Sedan skulle Kevin iväg med tåget, men på vägen dit var jag tvungen att fota det här huset.. Det ligger väldigt nära stationen och huset är just nu täckt av blåregn, hur fint?!
 
 
Jag kände inte för att åka hem med tanke på det fina vädret, så istället gick jag till Cimbris för att äta lunch. Det var första gången jag åt på restaurang ensam, men jag måste faktiskt säga att det var ganska skönt och avslappnande att bara få äta, njuta av vädret och spana in allt folk. Jag beställde baconlindad kycklingfilé med gorgonzolasås, och wiie vad gott det var! Och kycklingbiten.. Ni anar inte hur stor den var, men bra det för jag blev då verkligen mätt!
 
 
Efter maten gick jag och köpte en tidning och en glass som jag sedan läste/åt på gräset vid kyrkan, väldigt skönt. Efter det bestämde jag mig för att cykla hem igen. Väl hemma höll jag mig utomhus ytterligare några timmar, jag satt och läste och så var jag med kissemissarna :)
 
 
Som jag sa, en bra dag! :)



Monkeytime - sneak peek

God morgon! Sitter precis och fikar framför datorn, men efter det måste jag börja göra mig i ordning! Jag och Kevin har nämligen bestämt oss för att gå ner på stan en sväng och bara hänga, det är ju så fint väder idag. Men tyvärr så ska han åka iväg vid kl 14, så då får jag se vad jag hittar på. Funderar på att kanske sätta mig på en uteservering och äta lunch eller ta en fika. Eller så går jag en promenad, allt är ju så himla vackert uteomhus just nu så det finns alltid något att se. Men jag får inte glömma att gå förbi apoteket först! Jag ska se om de har något medel som man kan ge till katter för att undvika fästingar.. För någon dag sedan hittade vi nämligen en på Spike, inte kul!
 
Här ovan ser ni förresten två bilder från en outfit jag bar för någon dag sedan, resten av bilderna dyker upp ikväll :)
Ha en fin dag, Kram.
 



Hot stuff

Titta vilka snyggingar jag fick hem med posten igår!! Jag tycker de är stencoola, och jag älskar den transparenta klacken. Dessa vill jag matcha med vita kläder, och/eller ljusrosa, får se vad det blir :) De kommer i alla fall från Nelly.com och är på rea just nu!
 
 
Den här söta bh-toppen fick jag hem för några veckor sedan, beställde den från H&M för 99 kr. Den är hur söt som helst med de fina små blommorna, och spetsbanden förstås.
 



You and your golden heart






Skor//Nelly.com   Solglasögon//Lindex   Jeansjacka//Loppis   Resten kommer från Ebay.com
 
Så här har jag trippat omkring idag. Vi har haft super fint väder och väldigt varmt, såå skönt! Idag invigde jag dessa apsnygga shorts, har ju även ett par i en beige liknande färg. Så här på sommaren tycker jag att det är så himla snyggt med smycken och detaljer i guld, speciellt om man är lite brun (vilket jag dock inte är). Förut bar jag nästan enbart silverfärgade smycken, tyckte inte alls om guld, tyckte det var lite tantigt. Men i dagsläget tycker jag guld är betydligt snyggare än silver, fast det beror såklart på hur man matchar det :)
 
Nu är klockan alldeles för mycket, och med tanke på att jag inte kan sova hur länge som helst imorgon (måste hämta mitt nya leg innan banken stänger) så är det minsann dags för mig krypa till sängs.
Sov gott.
 
Psst.. Om någon undrar vad det är jag har på benet så är det två vårutslag som jag har kliat sönder. Tur att de är på gång att försvinna, avskyr kliande vårutslag!



En fin torsdag

I torsdags bestämde sig jag och mamma för att ta en heldag ute, fota massor, se på vackra trädgårdar och köra omkring bland vackra omgivningar. Enligt vädret skulle det vara soligt men blåsa väldigt mycket, så jag och mamma såg till att klä oss rejält. Men lite för sent insåg vi att det var soligt men blåste ingenting, så vi svettades typ hela dagen. Vi började med att åka till en liten by som ligger i närheten av Simrishamn, där parkerade vi bilen för att fortsätta till fots för att kunna ta fina bilder :)
 
 
Vi tog några bilder på blommor utanför ett hus, när damen som bodde där kom ut och sa att vi fick fota inne i hennes trädgård om vi ville. Hon hade en av de finaste trädgårdarna jag någonsin sett, det var så himla mysigt och hon var super trevlig!
 
 
Sedan hoppade vi in i bilen, körde runt lite, handlade lite och körde runt lite till. Tillslut kom vi fram till ett superfint ställe med två stora rapsfält och en liten väg som gick mellan dem. Där stannade vi för att fota och fika. Det var som att sitta i en dröm, jag har aldrig fikat på ett så vackert ställe innan.
 
 
Efter att ha åkt omkring ännu lite mer i bilen, stannat på något ställe och så där, så stannade vi och köpte med oss mat. Även denna gång hittade vi ett fint ställe att äta på.
 
 
Så, så där såg hela min torsdag ut! Tack till den som uppfann medicin så jag kan göra sånt här, även när jag är väldigt dålig i ryggen! Och visst ser man inte på bilderna att jag egentligen har väldigt ont? Tur att man kan dra på ett pokerface ibland.
Ha en trevlig lördag!



Silver & Withe


Platåskor//Nelly.com   Byxor//Lindex   Topp//Ebay.com   Skinnjacka//Gina Tricot   Väska//Loppis   Hat//H&M   Ringar//Ebay.com
 
Hej! Alltså ni anar inte hur lång tid det har tagit att redigera dessa bilder, hela j*vla dagen! Idag var jag tvungen att kliva upp med yngsta brorsan och se till att han kom iväg till skolan och packa hans matsäck (de skulle på utflykt), så 07.30 vaknade jag efter för få timmars sömn. Jag var ganska pigg då och började redigera några bilder vid kl nio, men jag blev genast trött och somnade på soffan några timmar. Och så har det fortsatt HELA dagen! Direkt jag har satt mig vid datorn för att redigera bilderna så har jag somnat efter en-två bilder, så jag blev ganska nyligt klar med dem. Men här har ni i alla fall gårdagens outfit, hoppas ni gillar den :)
 
Och ja, jag vet att det är dags att klippa luggen, jag ser ju typ ingenting :P Haha.